Halihó!
Én is gyorsan jelentkezek.

Bercó Gergővel fürcsizni készül, itt rohangálnak egy szál semmiben.

Előtte meg Gergő készítette vacsorát ettem. Én most ezzel bűnöztem.

Meg majd iszok egy citromos sört is, bár az édesítőszerrel készült, alkoholtartalma meg igen alacsony.
Az öt óra nekem sem jó, de legtöbbször azért még engedélyezek egy kis pocolást magamnak. Ébren vagyok, de még lustizok kicsit. Aztán meg elindul a reggel és csak úgy röpül az idő. A legtöbb időt a fiúk tízóraijának az elkészítése veszi el, főleg úgy, hogy magamnak nem is csinálok.
Ezt nem panasznak szántam, csak ez van.
Kaqk, már értem ezt az ovicukit. Én azt hittem, hogy ovi után elmentek majd egy cukiba.

Tetszenek a nevek. A Dalma talán kevésbé használatos, a Hanna nagyon divatos lett mostanság. Fejed?
Ágica, gyorsan gyógyuljatok meg! Nagyon rosszul hangzik a betegséged. A Kedves engem is mindig azzal nyaggat, hogy menjek el gyomortükrözésre, mert sokat fáj a gyomrom.
Petra tünemény lehet. Megtaláltátok már az ideális óvodát?
Viranka, jó lehetett.
Vindo, miket találtál ki tehetséggondozásra?
Irina, ezt a hülyeséget, már bocsánat. Nyilván csak azt látják, hogy a mérnökök többet kereshetnek esetleg. Mondjuk néha A. is érdekeseket mond a humán területről, de azt legalább bevallja, hogy egyrészt nem ért hozzá, meg alapból nem is szereti, pontosabban távol áll tőle ez a terület.
Fogyi: néha azért meg kell ám jutalmaznod magad!

Remélem, finom is volt.
Nekem mostanában ezzel a fránya fájdalommal, kinlódással lement megint egy kilo talán. De még van 2,5-3, amit mindenképpen le szeretnék adni.
Tényleg, hétfőn pilatesezni fogok a suliban. A mellettünk lévő teremben egy gyógytesis dolgozik, ők szoktak munka után (most csak ketten) mocorogni, kiderült, hogy pilates-oktató is a lelkem. Így hétfőre bejelentkeztem én is.
Ja, meg még azt akartam írni, hogy vettem egy nagyon izgalmas könyvet a Libriben, mindjárt megkeresem a linkjét. Még alig tudtam belőle olvasni, de szuper.