A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hajrá Vikus!

Nekünk a teszt pozitív lett :((( Mármint a bacira...
De mivel az üledékes nem, a tenyésztés meg igen, így jövő héten újra ismételjük. Még egy ilyen stresszes hetet :((( Brrr.
Viszont tuti nem vírus okozza a hasmenést :) szóval a talira tudunk menni...

Az oltásokat sem kezdtük el addig, amíg ki nem derül ez az egész, szóval az is tolódik.

Kép
mieza

Vikus:
Még a leptető is melletted van,úgy hogy biztos itt a pozitiv teszt!!!!

Mieza:
Most a Ti pozitiv teszteteknek nem örülünk,de továbra is drukkolok,hogy jövőhéten csak is jó hírt kapjatok!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mieza: sajnálom a mostani pozitív eredményt,de annak azért örülök,hogy nincs vírus!!!
Remélem ezután csak jobb híre lesznek,nagyon drukkolok!

Vikus: csak átfutottam a dolgot,de itt valami zebrás-teszt szagot érzek a levegőben :D :D :D
Tessék pozitívan állni a dologhoz! ;)

Valahonnan valamit én is elkaptam,megy a hasam (ez inkább csak csikarásban nyilvánul meg),és szétrobban a fejem,fáj a torkom.
Szerencsére Maja nem érzékel semmit,vele minden okés,este fülön rúgta az apját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reagálok még,csak visszább kell lapoznom....
Vendég

Tündérek vagytok.....
vikus82

Jaj tényleg Laptetű,teszek félre holnap magamnak meg egy picit,h vissza térjen a jókedv ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Lujzici!
rettentően sajnálom,nagy ölelés!

KAhlan!
hol vagy?akkor most megjött rendesen?
vikus82

Breki:
Jobbulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vikus: Én is tetsztelnék, de beszari módon inkább vasárnap reggel.

Mieza: Sajnálom, hogy poz. lett a teszt (ilyet sem írtam még ezen a fórumon), de lehet hogy csak valami apróság van a dologban. Drukkolok.

Lenyugodtam, gyerek szája lila, de iszik, mint a kefekötő. Legalább kiszáradni nem fog. A talira én mindenképpen megyek, csak sajnálom, hogy Barbust nem vihetem. Bár reggel óta se köhögés, se hányás, egyre kevesebb takony. A doki néni sem mondta, hogy ne vigyem gyerekek közé, szóval megint elgondolkozom a szombaton.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi, kétszer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.14 17:53-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: köszi,igyekszem! :)
Magamba is tömtem fél kg epret.... :roll:
Nem ennyit terveztem,de nem bírtam abbahagyni,anyum meg nem volt hajlandó beszállni,pedig miatta vettem ekkora adagot,hogy ő cukrosan is ehetett volna kicsit :)

Lujzi: hát most az egyszer sajnálom,hogy bejött a megérzésed!! De Sz is nagyon oda fog Rád figyelni,és akkor tuti rendben lesz minden!!!
Nagyon drukkolok a következőhöz,és hát addig meg ott a Matisz-klinika... :roll:

Erről jut eszembe... Még mindig megvannak az ovu-tesztjeim,aki esetleg használná,szívesen odaadományoznám ;)

Kisborsó: örülök,hogy ürül az a hematóma!!! Pihengess sokat! :)

Andikám: köszi a fotókat,hihetetlen szép baba!!!! :)
El se hiszem,hogy újszülött képei,annyira gyönyörű,és az a póz,ahogy fekszik hason?! Épp mintha magamat látnám miniben,épp így alszom mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szeretném látni Izabella cseperedését,már egész az újszülött képektől kezdve,úgyhogy ne tessék semmit kihagyni!!! ;)
Sőőőt,szüléstörténetek is jöhetnek,hisz ki meséljen nekünk/nekem erről a csodáról,ha nem az itteniek?? :D

Bocsi,ha nem írok mindenkinek,lyukas az agyam... :)
De gondolok mindenkire,és drukkolok is! ;)
Vendég

Béku: Én is nagyon kíváncsi leszek, ti hogy élitek meg a szülést. Annyira furcsa ezeket a sztorikat már anyaként olvasni.

Andi: Már alig várom Izácska (meg persze a többi baba) megszülessen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
bátorság és hajrá pozitív teszt, a laptető is veled van. :-) :wink:

Vicky,
Barbusnak jobbulást! tündériek a képek! hihetetlen, úgy nő mint a gomba!

Navi,
elhúztad a mézesmadzagot aztán sehol a képek!!!!

Breki,
jobbulást, remélem holnap kikúrálod magad!

Mieza,
drukkjaim itt is mennek ezerrel...

Kubu,
ne kattogj, szeretünk és rengeteg tanácsot, 5letet kaptunk tőled. maradjon is így!!! hurrikán testvérek felkészítve a szombatra?
Teapa tud végülis csatlakozni?

Zsuzska,
ne legyen üldözési mániád! :wink:

Eszter,
köszi hogy gondolsz a talira, teljesen igazad van a létszámot illetően! én biztos megyek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus, igen, megjött, a BMCbe is azt mondták hogy várjuk meg ezt a ciklust.

Drukkdrukk, csillagrombolónyi Neked!
Vendég

Hahó Lányok!

Én most bekukk, mert utazás pár napra.

A talit nagyon sajnálom, vegyétek ugy, hogy ott voltam és mindenkit ölelek kivétel nélkül. Legyen veletek béke és ezen a fórumon is legyen béke, olyen mint régen vagy még inkább!

Mia, Vikus: nem lehet hogy valami van a levegőben??? Egy teszt nem segíthet? Na kiváncsi leszek, mert láttam én már itt csodababákat!

Borsó, Pannik: vigyázzatok magatokra és pihenés. Remélem pár nap és kapunk valami jó hireket?

Mieza: ölelem herceged, és derüljön ki mi a baj, ha van és kezeljék!

Vicky: sajnálom ami történt, akad ilyen sajna. Azt hiszem jól teszed, ha marad otthon. Talán neked is jól jön egy kikapcs, neki meg a pihenés. Azt viszont jól teszed, hogy dokker. Ilyen és későbbi korban is lehet ám vakbélgyulladás tünet de egy szimpla virus is. Ezt a 9 éves fiammal éltük meg, és azonnal Bethesda lett, 3 napi megfigyelés. De a dokik jól mondták, hogy csak megfigyelés, viszont másik gyerek éjjel mütő. Szóval anyuka nem tudhatja előre, ezért doki és ezerszer doki.

Estrella: remélem utód lassan betanul, te pedig végre maradhatsz már otthon és pihenhetsz, mert az is kell(ene?)

Eszter: köszönöm ha nem is lehetek ott a szervezés, tudjuk tündér vagy.

Vasikám: egy pocakfotó talán jól esne! És persze bárkitól baba/UH/vagy gyerekképek.

Amugy lenne egy ötletem: sok mindenki irta, hogy néha felesleges dolgok jelennek itt meg. Esetleg ha valaki blogot irna, mint Vicky teszi. Az bármikor elérhető, olvasható és mégse annyira itt nyilvános.

Na mára lelép, jó szórakozást és hétvégét

üdv kispatak
Vendég

séta pipa

Zsuzska,
csak én kattogok..... végre valami értelmeset is csinálok két pelenkacsere és szakdolgozatírás közben :-))))

Estrella,
anyámat elmondom szombaton a talin.

Mieza,
afene a + eredménybe, akartam írni, de nem akartalak zavarni.

Vikus,
azért csuriban.

Vicky,
normaflore-t nyomassátok, ja és takony milyen színű (bocsi mindenkitől).

Zsuzsó,
apa 5-ig tárgyal, népliget környékén, az egészben az a gáz hogy az autón nem tudunk még megosztozni, de majd kattogok magamban egy kört :-)

Borsó,
sokat gondolok Rátok.

Pannik,
dettó.

akkor lázlenyomásra fel

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm lányok az együttérzést! :)
Semmi baj, tényleg, ezt szinte biztosra tudtam, hogy így lesz, de egyszerűen betudom a rossz időzítésnek...
Nade, legközelebb mielőtt megyek kontroll ultrahangra, csinálok egy lh tesztet, és ha pozitív, akkor én már másnapra megpróbálok bekéredzkedni inszemre!

Vikus: szerintem is tesztelj holnap reggel. Inszem után 2 héttel már több, mint valószínű, hogy mutatni fog valamit.
És ne feledd, hogy görcsölt a hasad pont inszem közben, vagyis akkor reped vszleg a tüsző! Ennél jobb időzítés nem is lehetett volna! :D :D :D

Béku: aranyos vagy, nekem most nem kell lh teszt, van egy rakással... azt hittem, több fog kelleni egy ciklusban, de időközben annyira kitapasztaltam a szervezetemet, hogy általában elég 1-2.

Franci: hogy vagy?

Ann: veled mi újság?

Kép
lujzici

Ann,
hiányollak én is !

kubuspace

kispatak: Jó pihenést, gondolunk majd rád. Pont most panaszkodtam, hogy nem viszem a dokihoz, csak ha tényleg baja van, mert sosem mond igazából semmit. Antibiotikumot nem ír, amit meg mond azt tudom. Félek, hogy pont ott kap el valamit Barbus, mert most is volt egy kisfiú, aki nagyon köhögött. De amit írtál az alapján inkább leviszem ezerszer, egy vakbelet nem tudnék megállapítani. A blogot már én is akartam javasolni. Szép emlék a gyereknek és a mamának is. Nekem jól esik visszaolvasni néha. A Macséké is olyan jó. Tanácsot kérni ott elég nehéz viszont. Van olyan, hogy lehet hozzá hozzászólást írni, de akkor a kéretleneket is megkapja az ember akár vadidegenektől. Én szívesen foglalkozom vele, mindig is akartam naplót írni. Mondjuk úgy könnyebb, hogy a telefonomon is tudok netezni.

kubu: Normafloret kapja, takony olyan fehéres. Étvágya van, jó a kedve. Melyikük lázas?

vikus: Utána számoltam. Nekem a 16. napon kellett mennem tesztelni a bmc-be és 2 nappal előtte teszteltem. Szóval akkor tesztelj holnap nyugodtan (haha nyugodtan).
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
oké nyugodtan... :D
vikus82

Holnap lesz az inszem 14.napja!
vikus82

jaj,most viszont mensis fájásaim vannak......
:shock: :shock: :shock: :shock:

Ezt a rinyálást nem birom,szóljtaok rám...
de msot miért fáj?
vikus82

Ha el is megyünk a talira, akkor is max. fél 6-ig leszünk ott. Remélem addigra oda tudtok érni.

Uuuutálom a bkv útvonaltervezőjét. Hogy jutok el a talira bkv-val? Bezzeg azt kiszámolja, hogy 2:24 perc alatt ott vagyok gyalog! Ez hülye! :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

vikus: Mert betojtál! :lol: :lol: :lol: Szerintem mindenkinek vannak nyilallgatások ilyenkor, amit azért össze lehet keverni a mensis dolgokkal. Én nagyon izgulok érted.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.14 19:43-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
ott a pont! :D
vikus82

Eszter:
Én is megyek talira,vegyél fel a listára! Ja,és egyedül megyek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vikus drukk a teszteléshez :arrow: :arrow: :arrow: normális az izgalom és a félelem +++++++++++++++

Kispatak, jó utazást!

Lujzi ölelés Kép

Szóba jött a blog. Vicky, ott a hoxán sok anyuka is van, ugyanúgy vannak egykorú babásokkal fórum is. Hozzászólás opció nagyon jól működik. Felmerül egy kérdés bennem és kapok rá sok-sok nagyon jó ötletet. Oda-vissza. Nagyon segítőlész mindenki, nagyon jó. Persze szerencsés helyzetben vagyok, mert engem nagyon sokan olvasnak, hála hülyék nem találtak meg eddig. De bár ne lenne ennyi olvasóm :cry: :cry: :cry: :cry:

Kisborsó, növeszd a borsókákat, pihenj pihenj pihenj

Pannik, te is hízlald a kisgombócot
:arrow: :arrow: :arrow: +++++++

Ó Mieza, gyönyörűséges Albert hercegúrfinak minden jót :arrow: :arrow: :arrow: gyógypuszi

:arrow: :arrow: :arrow: gyógypuszi Barbusnak is

:arrow: :arrow: :arrow: gyógypuszi két kishurrikánnak is

Béku vigyázz az eperrel, csak módjával, legalábbis nekem azt mondta anno a védőnő. Jobbulást :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Talán te írtad a toxoplazma vizsgálatot. Hát nekem sem akarták, itt nálunk az SZTK-ban egyáltalán nem is tudják nézni, a klinikán vetettem le, de úgy, hogy az asztalra csaptam.

ennyire tellett, megyek vasalni
pusszzz

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Jo regen nem jelentkeztem, az utobbi idoben csak hebe-hoba tudtam zugolvasni is...

sajnalom a kialakult helyzetet, remelem, hamarosan rendezondek a nezetelteresek!

forum talalka: ugy nez ki nem leszunk Bp-en, de ha visszaerunk, akkor benezek a talalkozora. Jo beszelgetest ha nem talalkoznank!

Zsuzso: de jo, hogy nem romlott a cukrod:) mi ma talalkoztunk a valasztott szulesznovel, nagyon szimpatikus volt, CTG-t is csinalt, es megneztuk a szuloszobakat is, egesz baratsagos hangulata van, egyaltalan nem volt ijeszto. jovo heten is megyek hozza (o az, akinel Mieza is szult) ti kit valasztottatok? priviben is johet:) hat, en sem tudom elhinni, hogy Andi es en vagyunk a kovetkezok, akik szulnek... meg nem fogott el a panik, bar a keddi szulesfelkeszitok utan, mindig jelentkezik egy kis izgulas bennem es a paromban is:)

Kpn: gyonyoru Milos, gratula, sok boldogsagot kivanok:) ha fogsz irni beszamolot a szulesrol, akkor szivesen vennem, ha velem is megosztanad:)

Pannik: nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen a kisbabatokkal!!!

Vikus: neked is drukkolok a + teszthez!

Estrella: mi ujsag a kis gerlevel? Remelem erosodik naprol napra:)

Mieza: de jo rolatok is hallani! drukk a jovo heti eredmenyhez es jo hogy nincs virus! kepzeld, voltam Tundinel (dula) szoptatos eloadason, az is jo volt, akarcsak a szulesfelkeszitoje:) emlegettunk teged is:) te tervezed, hogy jarsz majd baba-mama tornara Tundihez? en majd szeretnek:)

Kispatak: jo kikapcsolodast a 7vegere!

Minden gyerkocnek jobbulast!!!

Mi voltunk 4D uh-on meg marcius vegen, megerositettek, hogy kislanyunk lesz es persze amig a lanysagat mutogatta, addig az arcat alig-alig... de azert keszult rola par jo kep, ugyan nem keves razogatas es pocak-mozgatas aran... majd teszek fel kepet is rola:)

Nem tudtam mindenkinek irni, de drukkolok megha a hatterbol is.

Kép
oroszlán

moooooooorgen,

Vicky,
Liza nyomott egy 38,1-est tegnap.

Vikus,
na ?

Macs, Oroszlán
köszi.

Oroszlán,
örülök hogy jól vagytok !

na és akkor kezdődjön a pörgés, kis késéssel 5-re vártam a robbanást.

kubuspace

Kubu: sajnálom a lázat. Barbusnál már egyre kevesebb a takony, viszont fosi ma reggel is volt. Nyomatom a normaflore-t és reménykedek, hogy el tudom vinni holnap.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Vikus!!

Drukkjaimat küldöm,írtam pü. :lol:

Mieza!!
Albertnek mennek a gyógymanók,ugye jöttök szombaton??

Lukácsné!!
Mindjárt válaszolok. :D

Holnap akkor tali ugye??és mindenki jelen lesz aki igérte ugye Csajok????Ne égessük már be Eszert,aki volt olyan drága és leszervezte Nekünk. :wink: Ciki lenne 10 fővel oda menni.Vagy inkább mindenki írja meg őszintén,bocsi de nincs kedvem menni,és akkor lehet kalkulálni.

Klári és Én megyünk Annal.

Még egy röpke szösszenet,mert nem bírom megálni. :lol: Ne aggasunk már ekkora terhet Andi nyakába,hogy Ő indította el a lavinát.mert ez így nem igaz. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Kubu: Licitáltam arra a cipőre, amit javasoltál. Köszi még egyszer.

Vikus: Na hol az a pozi teszt?

Oroszlán: Mutasd azokat a fotókat, olyan kíváncsi vagyok a lánykádra. Mi is lesz a neve?
vicky79
Budapest III. kerület

Talin kéne még egyszer az a tábla és abba mindenki át tudná írni magát, ha nem jönne. De remélem tényleg nem lesz ilyen. Ha meg kevesebben lennénk és van arra is lehetőség, akkor átülünk a babasarok mellé, mikor onnan leléptek. Azt hiszem az kisebb volt. De tényleg remélem hogy nem lesz ilyen.

Láttátok, hogy a babanet moderátorokat keres? Nem vállalná el valaki? Lefektetjük az alapelveket és akkor talán ezek a viták rövidebbre sikerednének (vagy még csírájában el lehetne folytani őket). Én is szívesen elvállalnám, de nem tudnám túl sokáig csinálni, szeptemberben meló, addig meg sok játszóterezés. Valaki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.15 07:05-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Tündérkék :-)

Ez a vacak haematoma még mindig ürül vérzek sajna. Én mint már írtam és Eszternek szóltam nem merek elmenni pedig nagyon szívesen látnálak Benneteket.
Remélem sokat lesztek:-)

Andi :-) hétfőn a m ünnepünk lesz :-) juhéjjjjjjjjj :-)

Puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: megértjük, hogy nem mersz nagyon mászkálni. Mit mondott a doki? Meddig lehet ez a vérzés? Mikor kell vissza menned?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Egy gyors kérédsem lenne:
Megetünk-e úgy a talira, hogy Lili kicsit takonyos, meg köhög?

A betegeknek jobbulást kívánok! /Barbus, Marci& Liza, Albert/

gyoreneildi

hétfő uh.
vérzés nem tudom meddig lesz hétfőn rákérdezek
hétfőn lesz 2 hete h ürül remélem valamikor abbamarad

Üdv!
Andi
kisborso

Barbus sem tökéletes. Én Mieza véleményét várom, mert úgy látom a többi egyerek úgyis náthás. Lukácsné nem mondta még, hogy betegek lennének. Sajnálnám, ha nem tudnám vinni Barbust, de Albertet féltem. Ő még olyan picike.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
mi még jól vagyunk nincs semmi gáz velünk, most egy kis takony szerintem nem akadály legalábbis nekem, de ha már hányós kombó az vírus azt nem akarom :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csucsu
email ment válasz

hol az a +++++ teszt? bár nincs még ahhoz korán hol van még a 17.nap???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: Barbus egyszer hányt tegnap, de szerintem inkább a takonytól, amit lenyelt. Nem hiszem, hogy nálunk ez a vírus lenne, nem mondta tegnap a doki, hogy a hasmenésére adjunk valamit. Nem kakil többször, csak amikor igen, akkor hígat. De tényleg nem akarok egy babámak sem rosszat. Nagyon tanácstalan vagyok és tényleg nem sértődöm meg, ha bárki is azt mondja inkább ne vigyem Barbust. Jöhet priviben is, nehogy bárki is támadásnak vegye.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky
egy hányás az nem gáz nekem, de majd Mieza megmondja neki mi jó.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

csajok!
nekem most sajna nagyon kell melóznom!
ha valaki megtenné, hogy rögzíti egy táblázatba a per pillanat talira készülőket, az szuper lenne...én alig vagyok net közelben, és folyton van a nyakamon valaki! Ezt most nem tudom összesíteni!
de jó lenne, ha tudnánk ma estére a véglegest!!!!!!

Csucsu jön, azt írta!
Én is készülök :D

puszi

eszter82
Budapest

Bocsesz... csak azt írtam, ha lesznek új képek feltöltve, akkor küldöm... vagy nem? :oops: :D

Na jó, nem szarakodom tovább :lol:

Kép Huncut kisasszony

Kép Apán lógva

Kép ez a legújabb attrakció, h. beszívkodja az alsó ajkát :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Viki, agyalok, megyek du. a klubba és válaszolok estig!!! :wink: Addig is köszike!

Kubu, drága Lizikének jobbulást!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky
Engem nem zavar, ha picit beteg Barbus...
Az influenzát sem kaptam el, pedig mindenki köhögött, tüsszögött körülöttem...

Vikus
Nagyon várjuk a tesztet!!!

Kubu
Ne fogd be!!!
Holnap várom a sztorit...

mieza
Sajnálom ezt a hülye pozitív tesztet!!!
Nagyon remélem, hogy jövő héten jó lesz az eredmény!

Oroszlán
Sajnálom, ha nem tudtok holna jönni :(
A kis gerle szépen erősödik, köszi, mára betollasodtak a szárnyai is és madárformája lett, hamarosan repülni is fog tudni...
Várjuk a képeket, nem is tudtam, hogy kislány, gratulálok!!!

Kisborso
Pihengess sokat!!!

Lányok, van valaki, aki hozza a férjét/párját holnap???

Kép Kép
estrella22

mi megyünk, apa csatlakozik 17.00 körül

Liza jól, fogzás volt az ok.

Nava,
dönörű !

kubuspace

Sziasztok lányok!

Vikus nagyon drukkolok :D :D :D :D :D :D

Most lehet hogy kinevettek, de nekem a tesztelés eszembe sem jutott, mivel azt mondták a dokik, hogy nincs nagy esélye a spontán babának, Én csak a következő lombik idejére koncentráltam!
Egyébként párom is tegnap mondta ezt a tesztes témát, de már annyi negatív után nem akarok csinálni, várom a csodababát........, majd ha jönnek a szülés fájásai!!!!! :D :D :D :D :D :D

Hétfőn úgyis megyek K-hoz, majd kideríti mi is van!
Puszi nektek.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lányok,köszi mindenkinek! :)

Maccs: hát igen,a toxo-t ki kellett harcolnom,és még csúnyán is néztek rám,hogy minek akarom :roll:
Mivel elköltöztünk,itt van jó pár macska,nővéremnek is,meg a szomszédokban,és persze átjárnak hozzánk,szóval inkább tutira megyek! :)

Az epret mondták mások is,hogy szoptatáskor nem lesz szerencsés,de sajnos addigra már nem is lesz eper :(
Még más gyümölcsöket is mondtak,de már nem emlékszem :shock:

Találkával kapcsolatban: ahogy először is írtam,megyünk a párommal együtt.
Úgy néz ki,mégis behívták dolgozni,de 14h-kor végez,gyorsan kimosakszik az olajból,és indulunk ;) :D :D
Vendég

Ami kimaradt!

Nálam se mell feszülés se semmi tünet, ezért gondolom, hogy megint nem volt spontán peteérésem................ :( :( :( :(

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Navi!

De SZÉPSÉGES :D :D :D :D :D :D
Nekem is van olyan Macim, mint Zorkának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nekem is az ágynál van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy a tali azért maradt :D

Én 50% hogy egyedül megyek, 50% hogy Lac is jön :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?