Sziasztok,
Móni, örülök, hogy Eszterke kellő ütemben növekszik.
Remélem találsz egy bármikor ugrasztható bébiszittert.
Sajnálom, hogy nem tudsz számítani a családra, az a baj, mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe, mindenkinek pörg a saját élete, ti meg oldjátok meg, eddig is megoldottatok mindent, gondolják.
Nem vagy egyedül, ez a tudat vígasztaljon.
Laktózmentes tápszer nálunk is nagyon bevállt, meg a tejtermékmegvonás.Zsuzsi -féle recept
HuSzilvi, ezek szerint nálatok van már tesóprojekt, de miylen műtét, ez nálam kimaradt, bocsi.
Vick, muszáj túltengenem, mert reggel 8-fél 9től este kb 7ig egyedül vagyok itthon, a teendő megvár, amit lehet, azt Márk mellett elintézem, a többit meg alvásidőben.
Nem írtál a különszobás éjszakákról, csak Fb-on, röviden.kérjük a beszámolót.
Zsuzsi, szerintem simán ellenne a húgod Zsófival majd egy napig, csak te aggódsz rajta.(Na, én is aggódnék!)
Most, hogy Márk anyuéknál volt, rá kellett jönnöm, jól érzi magát, nélkülem is, kevesebb nyűgösséggel, jobban alkalmazkodva, mint akár itthon, alábecsültem a saját gyerekemet.
Remélem sikerül megoldást találnotok, és jót szórakozhattok egy este erejéig.
Friday, örülök,hogy már hazai vizeken "eveztek".amint időd engedi, írj a családi eseményekről.
Ági, olyan "ágis"-aggódós volt, amikor írtad a lelkifurit, mert nekd szüneted van. Megint mintha magamat látnám.Te is a láblógatásról vagy híres, amint Bene kiteszi a lábát otthonról.
Gondolom van mit tanulnod/készülnöd.
De ügyesek vagytok a vonatozással, fejet hajtok, nem mernék ilyesmit bevállalni egyenlőre.
6-os ikrek, atya ég
Tesó:Mi Márk 4 éves kora körül tervezzük,mikor kicsit már önálló.Magát a terhességet egyenlőre még nem óhajtom vissza.
Csajok, nem hiszem el, Márk baromit taknyos lett most estére, mióta letettem 3x kelt már, köhécsel is kicsit,nem, nem és nem.
A karácsonyi ringatóra is betegek lettünk, ááá.
Szombaton volt az unokatesó 4. szülinapja egy játszóházban-Zsuzsi most ne figyelj, ott nálatok a közelben-, kb 15 gyerek volt, gondolom ott szedtünk össze vmit.
A csütörtökre most nem esküszök, nagyon szomorú vagyok, főleg Friday-ék miatt, húsvétkor meg elutaznánk.
De ha csak fogzás lenne és addigra elmúlik, megyünk.
puszi