A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

HI!

Betegségek hussss!!!

....hát igen, fosós-hányóshoz valóban nincs láz és valóban nem örülnék ha a csoportba vinnének egyet is belőle. Hasonlít arra az esetre, amikor az unokaöcsém ovis csoportjába elvitte az anyuka a bárányhimlős gyereket, mert "csak 3 pötty van rajta"... 3 hétig bezárt az ovi. Nos az ilyenek tartoznak a "néhány esetben" kategóriájába. :wink:

Talira jó a Lurdy is meg ha addig mondtok másik helyet is, a csütörtök 10 időpont ügyileg jó.

Buli és keresztelő jó volt, majd mesélek :D .

Puszi!

Kép
Kép
friday

De morbid ez a bárányhimlős sztori, Friday:-)

Kata,
Dávidnak is volt, hogy csak az egyik orrlyuka folyt - az szerintem is fogzás. (dörzsölgette is az orrát akkoriban).

Zsuzsi,
Smecta oldatot és probiotikumot mondott a doki, laktózmentes tápszert nem, de azt is vettem, a saját "szakállamra".
Remélem azért, hogy összejön a lagzi, és Zsófira lesz, aki vigyázzon!

Szilvi,
Én is sajnálom, hogy nem találkozunk:(
Friday, azért bízom benne, hogy egyszer csak megismerkedünk személyesen is:-)
monke

Na és:

Kismama-híradó, azoknak, akiknek sok az ideje:)

A 2. számú gyermekem még mindig lány, és jóval kisebb, mint Dávidka volt a 33. héten. Persze még jól belehúzhat a végén.
Méhszáj kezd nyílni megint, szóval pihennem kellene, mert "jó, ha kihúzza a 36. hétig" (D. ezzel egyébként kihúzta a 41.-ig).

Ha görcsölnék, azonnal irány a szülőszoba.

A nem túl kooperatív családi hátterünk ismeretében ez így elég para, szóval még az is lehet, hogy tényleg Ágit vagy Zsuzsit hívom, ha sürgősen mennem kell:) De remélem, majd inkább szépen besétálunk Zolival úgy a 38. héten.

Nagyon remélem, hogy sikerül találni bébiszittert, lányok, ha van ismerősötök, légyszi, küldjétek el az elérhetőségét priviben.

Na, eldugulok.

Szép estét,
Móni
monke

Friday
Itt is mesélhetnél! Én nem leszek a talin, meg sajnos Móni sem, ahogy olvasom. :(

Remélem szegény Dávid túl lesz végre a dolgon, elég kellemetlen lehet neki is, nem csak az evés sokszínűségének hiánya, hanem az állandó székelés is. :(
Azt meg sajnálom, hogy senkire nem számíthatsz, elég szomorú! Ha ott élnék, bevállalnám simán!

Ági
Örülök, hogy jól ment a vonatozás! Hurrá! Jó, hogy neked lesz szüneted!

Zsuzsi
A gyerekek közt valóban 3 és fél év van. Kicsit az elején megviselte a lányokat, de mostmár nagyon összenőttek! Imádják a lányok Vincét és viszont.
Azt tanultuk, hogy 2 éves kor körül, meg 3 körül van dac-korszak, akkor talán nem olyan szerencsés még egy kistestvér érkezése is, utána iskolakezdésig tökéletes, vagy előtte. Persze ez mindig függ az adott gyerektől, a körülményektől, a szülők felkészítésétől stb. Ez csak általánosan értendő.
Azért azt is szem előtt kell tartani, hogy ti mennyire vagytok felkészülve egy másik baba érkezésére.

Kata
Neked energia túltengésed van. Adnál belőle egy kicsit? :D

vick
Kép
Kép
ervick

Móni, kismama-híradó, éljen!!! :lol: Nekem is ezt mondták anno Benével, főleg a védőnő ijesztett rám, aztán 38. hét lett belőle, és akkor sem magától jött ki :D Szóval oda kell figyelni, persze, de nem lesz semmi gond, tuti :) Eszter, Te meg viselkedj odabenn jól, egy nőnek sosem árt időben elkezdeni figyelni az alakjára, szóval csak óvatosan a hízással :wink:
Tényleg, ha bármi van és szaladni kell, szólj! Ahogy tudok, segítek, ez a legkevesebb. Ne idegeskedj (túl sokat) ezen, minden rendben lesz!
Bébiszittert sajnos nem tudok, egyet sem :(

Zsuzsi, ez a kérdés engem is érdekel :wink: Számítások szerint nálunk is olyan 3-3 és fél év lenne a korkülönbség. Aztán persze ki tudja még :wink: Tényleg, többiek, főleg elsőgyerekesek :wink:, aki még szeretne, mikorra tervezi?
Vickék esete talán azért lehet egy kicsit speciális, mert a lányok sem voltak soha egykék, mindig ott voltak egymásnak, persze egy kistesó akkor is mindig nagy változás. Jaj, ma láttam egy részletet egy műsorból, ami másfél éves hatosikrekről szólt, anyám, minden elismerésem a szülőké. Anyuka még nem idegbeteg, ez már önmagában csoda :wink:

Puszi!

KépKép
gigilina

Móni, örülök, hogy nem készül rekord a súlyát illetően Eszternek :-)
Tényleg szólj nyugodtan nekünk, valamelyikünk biztosan ráér.
Pihenj sokat, már amennyit lehet egy másfél éves mellett.

Vick, köszönöm, amit írtál, valahogy nekem is ez volt az érzésem, hogy 2 és 3 éves kor között talán kevésbé szerencsé a helyzet,. De az egész egyébként tényleg gyerek- és családfüggő is.
Áginak abban igaza lehet, hogy a lányok azért sosem voltak egykák.

Szilvi, nem, nem hoztuk előre a kistestvér-kérdést. Csak szoktunk róla beszélgetni, hogy mit szeretnénk még addig "elintézni" és ezért szóba kerül mindig a kis jövevény is. Úgy gondoljuk, hogy olyan 3-3,5 év lesz közöttük. Aztán persze ember tervez, Isten végez :-)

Kata, az idén már harmadszor pucoltál ablakot??? Atyaég!
Most nagyon szégyellem magam.

Móni, eljutunk az esküvőre, a Húgom vállalta is Zsófit, de őt nem szeretnénk vele kb. 20 órára kettesben hagyni, mert az azért nagyon kemény. A másik alany (vmelyik nagyszülő) egyelőre hiányzik. :?
A Smecta és a probiotikum nagyon fontos. Zsófinál a problémát azonban a laktózmentes tápszer és a tejtermékek elhagyása oldotta meg szinte azonnal.

Ági, azért kapcsolódj is ki kicsit, ne csak tanulj!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Valóban, nem voltak egykék a lányok, én is így gondoltam, hogy ezért nem viseli majd meg őket, mégis úgy érezték, hogy nem törődöm velük eleget. Hanga hónapokig nem evett semmit tüntetőleg az oviban. :S Nem tudjuk előre, hogy fognak reagálni. Pedig tudtak előre mindent, nem érte váratlanul őket, hogy kistesó lesz. Eszter mondjuk nem lelkizett ennyit rajta.

vick
Kép
Kép
ervick

hahó,

Móni, küldtem privit.

Ági, mi már szeretnénk második babát, csak hát nálam ez nem olyan egyszerű. Ha júniusig nem jön össze, valószínűleg műtét fog kelleni (megint).

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Móni, örülök, hogy Eszterke kellő ütemben növekszik.
Remélem találsz egy bármikor ugrasztható bébiszittert.
Sajnálom, hogy nem tudsz számítani a családra, az a baj, mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe, mindenkinek pörg a saját élete, ti meg oldjátok meg, eddig is megoldottatok mindent, gondolják.
Nem vagy egyedül, ez a tudat vígasztaljon.
Laktózmentes tápszer nálunk is nagyon bevállt, meg a tejtermékmegvonás.Zsuzsi -féle recept :D

HuSzilvi, ezek szerint nálatok van már tesóprojekt, de miylen műtét, ez nálam kimaradt, bocsi.

Vick, muszáj túltengenem, mert reggel 8-fél 9től este kb 7ig egyedül vagyok itthon, a teendő megvár, amit lehet, azt Márk mellett elintézem, a többit meg alvásidőben.
Nem írtál a különszobás éjszakákról, csak Fb-on, röviden.kérjük a beszámolót.

Zsuzsi, szerintem simán ellenne a húgod Zsófival majd egy napig, csak te aggódsz rajta.(Na, én is aggódnék!)
Most, hogy Márk anyuéknál volt, rá kellett jönnöm, jól érzi magát, nélkülem is, kevesebb nyűgösséggel, jobban alkalmazkodva, mint akár itthon, alábecsültem a saját gyerekemet.
Remélem sikerül megoldást találnotok, és jót szórakozhattok egy este erejéig.

Friday, örülök,hogy már hazai vizeken "eveztek".amint időd engedi, írj a családi eseményekről.

Ági, olyan "ágis"-aggódós volt, amikor írtad a lelkifurit, mert nekd szüneted van. Megint mintha magamat látnám.Te is a láblógatásról vagy híres, amint Bene kiteszi a lábát otthonról.
Gondolom van mit tanulnod/készülnöd.
De ügyesek vagytok a vonatozással, fejet hajtok, nem mernék ilyesmit bevállalni egyenlőre.
6-os ikrek, atya ég :-)

Tesó:Mi Márk 4 éves kora körül tervezzük,mikor kicsit már önálló.Magát a terhességet egyenlőre még nem óhajtom vissza.

Csajok, nem hiszem el, Márk baromit taknyos lett most estére, mióta letettem 3x kelt már, köhécsel is kicsit,nem, nem és nem.
A karácsonyi ringatóra is betegek lettünk, ááá.
Szombaton volt az unokatesó 4. szülinapja egy játszóházban-Zsuzsi most ne figyelj, ott nálatok a közelben-, kb 15 gyerek volt, gondolom ott szedtünk össze vmit.
A csütörtökre most nem esküszök, nagyon szomorú vagyok, főleg Friday-ék miatt, húsvétkor meg elutaznánk.
De ha csak fogzás lenne és addigra elmúlik, megyünk.

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Jobbulást Márknak! Annyira Murphy ez is:(

Judit, Szilvi, köszönöm a maileket!

Tényleg, Szilvi, ha nem gáz a kérdés: milyen műtét? már a teherbe esés előtt?:(

Azért az én családomat se úgy képzeljétek el, hogy rá se hederítenek, mi van velünk:)

de ahhoz, hogy valaki tényleg 100%-ban riasztható legyen, akár az éjszaka közepén, betegen is átjöjjön - ahhoz egy különösen lelkes nagymama kellene, amilyen nekünk nincs. Vagy valaki, akit megfizetünk érte.

Holnap jön hozzánk egy lány, remélem, megbarátkozunk.

Tejmentes diéta volt eddig is nálunk, tápszert az elején nem adtam egyáltalán, de aztán elkezdtem óvatosan pénteken, mert hajnalban ébredezett már, és látszott, hogy éhes.
Lehet, hogy ez volt a baj. Mindenesetre ma még nem kellett átöltöztetni, és a szőnyeg is megúszta:)

Zsuzsi,
20 óra tényleg sok:( nem lehet, hogy elvigyétek magatokkal Zsófit és a húgodat, hogy csak a lagzi idejére vigyázzanak rá?

Korkülönbséghez: szerintem nem lehet ezt így kiszámítani, és nehéz utólag okosnak lenni, mert nem tudhatjuk, mi lett volna, ha.

Plusz nem is biztos, hogy úgy jön össze, ahogy tervezi az ember.

Vekerdy múltkor azt írta az NL-ben, hogy 5 éves kor után tud egy gyerek igazán megbirkózni azzal a tudattal, hogy kistestvére van.

Ja és arra is felhívta a figyelmet, hogy nem helyes az a hozzáállás, hogy az ember "a gyerekének tervez testvért" - mert magának akar(jon) még egy gyereket, és ennyi.

Hát ennyi.

Szép napot!
Móni
monke

Sziasztok!

Húúú, nem győzöm a rossz híreket olvasni! :( Remélem, hogy mielőbb meggyógyul mindenki. Én már annyira beleéltem magam, hogy jó sokan találkozunk csütörtökön, ráadásul az időjárás is nekünk kedvez! :)

A helyszínre én továbbra is tartom amit korábban mondtam, hogy nekünk mindegy megpróbálom megoldani. A Kopaszi gáttal annyi a bajom, hogy az mindenképp babakocsis, de eszembe jutott, hogy ha a Lurdy-ig elsétálunk, akkor nem kell a sok lépcsőn felcipelni a buszhoz a babakocsit, akkor már csak hévet kell megoldani. Nah, de azon meg már ne múljon. :)
Szóval döntsön a többség, s szerintem az legyen a szempont, hogy hova tudunk mindannyian, vagy a lehető legtöbben elmenni. (betegségekre gondolok itt)

Az lehet, hogy mi 10-re nem érünk oda, mert a tornán húsvét lesz, ez 9.40-ig tart.

Kistesó ügyileg nálunk is a jövő év szerepel a tervekben, a jövő év vége. Akkor viszont a korom miatt is már időszerű a kérdés.

Mennem kell, gyermekem felébredt!

Puszi és szép napot!

Judit

Kép
petra09

hahó,

Elég sok vizsgálat után az derült ki, hogy nem átjárható az egyik petevezetékem, ezt meg kellett nyitni. Plusz endometriózis volt, ezt is rendbe kellett hozni. Ez egy műtéttel megvolt, laparoszkópiás módszerrel. A műtét volt decemberben, februárban meg Csabi besikeredett :lol: Bár azt mondják, ezek egy terhesség után már nem jönnek elő, de hát sokáig nem várhatok. Idén már 37 éves leszek. Szóval ha most nem, akkor már valószínűleg nem is lesz második baba... :oops:
Ez van.

A helyszín nekünk mindegy, kocsival megyünk, gyakorlatilag bárhová eljutunk. Csak parkolni lehessen.

Ma már végre mehetünk babaúszásra. Most másfél hónap kimaradt, betegségek miatt. Már nagyon várjuk :lol: Csabi most alszik, mikor felébred, már megyünk is.

Remélem a beteg babák hamar meggyógyulnak.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Szilvi, nagyon szorítok, hogy ne legyen szükség újabb műtétre.

Kata, igen, tudom, hogyigazad van, a gyerekek mindig másképp (jobban, együttműködőbben) viselkednek, ha nem velünk vannak, ezt mondja a Húgom is, a napköziben is ezt mondják.
Jaj, ez annyira Murphy, remélem, csak múló dolog és csütörtökre meggyógyul.

Móni, nem tudjuk őket magunkkal vinni.
Majd meglátjuk, mi lesz, most inkább úgy tűnik, hogy anyósom tud jönni. Igazából azt szerettem volna, ha Anyukám jön el pár napra akkor, de szerintem megijedt a felelősségtől... Ez nekem kicsit rosszul esett.
Igazad van, persze, hogy nekünk kell még egy gyerek és nem a meglévőnek kistestvér :-)

Még én is hezitálok, mert tegnap napközben is köhögött Zsófi elég csúnyán és az orrát is szívtam, kértem is ma estére időpontot az orvoshoz. Persze ma kutya baja, nem köhög és nem folyik az orra sem...

Pár napja a két perc sétával távolabbi játszótérre megyünk (még jó, hogy 5 percen belül 6 van!) és ott kivétel nélkül szimpatikus anyukákkal találkoztam :-)

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, milyen a lány? Valaki ajánlotta?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Szilvi
Sajnálom a problémákat, a sógornőm pont ebben a cipőben jár, most műtötték Pesten és kezdik a 6. lombikot. Nem könnyű dolog. Nekik még nincs gyermekük, remélem most összejön. Neked meg remélem nem jön elő ismét ez a probléma és a kistestvér is összejön hamarosan. :wink:

Móni
Számolj be majd, milyen a lány, remélem aranyos lesz!

Az éjszaka nálunk elfogadhatóan alakul. Első éjjel végig aludtak, aztán 2. és 3. éjjel egyszer kelt Vince, felkeltve a lányokat is, de gyorsan adtam neki tejcsit és visszaaludtak mind. Szóval nem panaszkodom, rosszabbra számítottam. :D

Na, felkelt Vince, megyek.
Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Szilvi,

Hátha összejön műtét nélkül, Csabi se váratott magára sokáig:)

Zsuzsi,

Csütörtökön jön csak a lány. Telefonon-mailben szimpi, és igen, ajánlották itt a játszón:)

Örülök, hogy találtál te is egy szimpibb játszótéri társaságot, azért fontos ez.
Anyukáddal kapcsolatban: sajnálom. :( valahol megértem, és remélem, máshogy el tudjátok intézni Zsófi felügyeletét.

Voltunk orvosnál, D. volt olyan kedves, és a helyszínen produkált székletmintát:))) már jobb a helyzet egy kicsit, az orvos szerint ez inkább utóhatás, és múlóban. Nincs kiszáradva.

Ja, azt mondta, hogy HA tápszert kaphatott volna:( és igen, lehet, hogy a sima tápszer rontott a helyzeten.

Tök gáz ez a nyitott méhszáj (most a belső is nyitott, nem ijesztgettek, de ezzel tényleg bármi lehet. Pihenni kéne, nem emelni...
Viszont pont itt a jó idő, amire vártam, most rohadjunk bent a négy fal között egész nap?
Ez a 33. hét, még jó volna kihúzni egy ideig, plusz valamilyen húgyúti fertőzésem is van, amire antibiotikumot kaptam.
JA és életemben nem fogtam a kezemben 4.6 kilónál kisebb gyereket. El se tudom képzelni, milyen:)
monke

HI, :(, Gréta lázas :(, holnap jelentkezem, remélem addigra nem lesz (...átmeneti lázban bízom ... :roll: ... a remény, ugye... :roll: )

Puszi :(

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Friday, jaj, ne!
Remélem, holnapra elmúlik.

Móni, szorítok, hogy még pár hétig kihúzzad és tényleg gáz, hogy pont most, amikor itt a jó idő...

Nyugi, a 2800 g-os baba pillekönnyű, de ugyanúgy kell fogni mint egy 4,6 kg-osat, aki szintén nem tartja magát :-) Majd belejössz! Nehogy már most emiatt aggódj :-)

Ismét eszembe jut Friday, amikor írta, hogy jobb az őszi- téli második baba, akkor nem kell egész nap a naggyal kint lenni. De persze, tudjuk, hogy ezt sem mi döntjük el :-)

Voltunk orvosnál megint, elővigyázatosságból. Ma nem folyt az orra és nem is köhögött. Kifejezetten rákérdeztem, hogy mi a helyzet egyszerű nátha esetén a gyerektársasággal. Azt mondta, hogy ha nincs láz, nyugodtan lehet menni, nem fertőz az ilyesmi.

Kata, ennek fényében mi a véleményed, tudtok jönni?

Jó éjt!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Csak a talival kapcsolatban:
D.u már szinte nem is volt taknyi Márk, alig eszik, tuti fogzó-takonyról van szó, de az én torkom is fájdogál kicsit reggel óta, szóval várnék holnap estig a döntéssel.
De persze hogy mennénk, ha lehetne.Ez nem kérdés!!!

Friday, neeee, utálom Murphy-t...

Móni, vigyázz magatokra és szurkolok,hogy legyen egy jó bébisitter és Eszterke még csak ne akarjon előbújni...

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Jaj, szomorú vagyok a sok betegség miatt :( Gyors jobbulást mindenkinek!!!!!

Kik azok, akik biztos jönnek? Zsuzsi, Judit, Szilvi? Nekem délután jeleznem kellene a gondozónőknek, hogy nem viszem holnap Benét...

Móni, pihenj, amennyit csak tudsz. Most már, hogy este is még egész jó idő van, Zoli is le tudja vinni Dávidot, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha már nem megy, inkább ne, Eszter még hadd élvezze a belső kényelmet egy hónapig legalább :)

Zsuzsinak igaza van, a múltkor, mikor Bene újszülött unokatestvérét fogtam, aki fél kilóval többel született mint ő, annyira de annyira pici volt, megesküdnék rá, hogy Bene nem is volt ilyen kicsi sosem... :wink:

Kati már nagyon régen nem írtál, ha olvasol minket, adnál egy rövid életjelet? Remélem jól vagytok!

KépKép
gigilina

Ági: mi megyünk biztosan. S akkor hova is?

Mennem kell...... :(

Judit

Kép
petra09

Mi is megyünk!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mi lemondjuk szerintem, betegebb nem lett Márk, de nem is javult, most már mindkét orrlyukából taknyos, egész álló nap lóg az orra és elég nyűgös.
Most kúrálom ezerrel, órákat vagyunk a levegőn, orrspray, nurofen és reménykedek,hogy hétvégére meggyógyul, mert nagy a család és sok kisgyerek van, ilyenkor mindig összejövünk...

Friday:Csak találkozunk még az érettségi "bankett" előtt :D

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, sajnálom :( Azért ha még javul a helyzet, gyertek! Jó, mondjuk én abszolút nem parázok már ilyeneken, mióta Bene bölcsibe jár, látnád, ott milyen taki folyik a gyerekek orrából néha.. :wink: Szóval engem nem zavar :)

Akkor Lurdy vagy Kopaszi? Vagy mindkettő, előbb Lurdy, aztán Kopaszi? :wink:
Mindenesetre én akkor szólok a bölcsiben, hogy nem megy Bene holnap.

KépKép
gigilina

Bocsánat, az előbb nem köszöntem :oops:
szóval
Sziasztok!

A helyszínt a többségre bízom, egyik helyre se mentem még egyedül kocsival, a Kopaszi-gátra pedig még mással sem. :oops:

Kata, nagyon sajnálom, hogy nem tudok jönni. Ágihoz csatlakozom, gyertek, ha úgy látod, hogy javul a helyzet.
Esetleg infralámpa? Az is sokat segít. Én csak akkor használom, ha alszik, mert így van védve a szeme a fény elől.

Friday, Gréta hogy van? Remélem, tudtok jönni.

Puszi mindenkinek és várjuk a holnapot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

tudom szép idő van, meg minden, inkább a levegőn legyünk. De én azért inkább a Lurdy-t részesíteném előnyben, mivel ott egy kicsit kényelmesebben el lehet lenni. Pl. etetés, pelenkázás. Meg ott talán kevésbé szélednénk szét, jobban lehetne beszélgetni.
De ha a többség inkább a Kopaszi gátra szavaz, akkor részemről annak sincs semmi akadálya.

Szóval? Hol legyünk?

Friday, mi van Grétával?

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Jó szórakozást holnapra, lányok!

Puszi mindenkinek, és fotózzatok!

Grétának jobbulást, remélem, már el is múlt a láza.

Dávid is fogzik, Kata, együttérzésem és kitartás.:)

Többiek?
RENI FLEUR KATI TSZILVI???????????????????????????????????????
monke

Sziasztok,

én is Lurdyra szavazok. :) Önző indokom van azzal együtt, hogy a Szilvivel egyetértek, mégpedig, hogy sokkal könnyebb megközelítenem.

Azért várom a végső helyszínt!

Friday hogy vagytok?

Puszi!

Jah! Reninek írtam iwiw-en, de még nem olvasta sajnos.

Judit

Kép
petra09

Akkor Lurdy 10 óra, a játszóház előtt :)
Pusssz!

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Egyetértek Szilvivel és Judittal az indokokban. Ott leszünk 10-kor a Játszóház előtt a Lurdyban :-)

Puszi!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

:) Köszi lányok!

Mi késünk, ha Katáék valóban nem tudnak jönni, de megyünk. :) Ha Katáék jönnének velük találkoznánk a héven, ha nem jönnek, akkor elmegyünk Manótornára, mert locsolkodás lesz. Szóval már messziről bűzleni fogunk.... :)

Jó éjt Nektek!

Puszi!

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,
most nem tudok írni, holnap jövünk és akkor végre tudunk beszélni :)
Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Jó szórakozást holnapra minden anyukának és gyerkőcnek!
Sajnálom, hogy így alakult, nem merem bevállalni,hogy megfertőzünk vkit illetve mi felülfertőződünk és lőttek az egész húsvétnak...
Szívből örülnék, ha Friday-ék és Reni-ék ott tudnának lenni.

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Hi, délután már láztalan volt Gréta, fél esély, de mégis van esély hogy ott leszünk! :wink:

És akkor Lurdy, oksi? Mert már nem tudok benézni addig, szóval ha alakul más terv akkor Kankalin légzszi hívj fel, a Te számod sajnos elhagytam. Ha Kankalinnak sincs meg a számom akkor Ludry tutkóra, jó?

Üdv.: fr

Kép
Kép
friday

Friday, a Lurdy tuti! De jó, nagyon remélem, hogy Ti is tudtok jönni!

KépKép
gigilina

Friday, megvan a számod, reggel írok egy sms-t, hogy Neked is meglegyen az enyém.

Jaj, de jó, remélem, tudtok jönni!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Én most még preferálom a nyílt terepet/mini találkozókat Danival, így mi sem mentünk, de már észrevettétek. :D (május után, ha túl vagyunk a kontrollon talán már jobb lesz)
Szerintem megértitek. Remélem nagyon jól éreztétek magatokat ma.

Lehet már nem jövök hétvégéig, akkor nagyon kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Mi már itthon! Szerintem kijlenthetjük, hogy ez a találkozó is nagyon jól sikerült :-)
Csak fokozta volna, ha a betegeskedők is el tudtak volna jönni. Na, majd legközelebb.
Képeket teszek majd fel később a picasara.
Kismanóm kidőlt, én meg szusszanok egyet.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

már mi is itthon. Csabi indulás után kb 2 perccel már szuszogott :lol: Jól ki lett fárasztva.

Nagyon jól éreztük magunkat. Aki képeket csinált légyszi tegyen fel netre, szeretném én is megnézni.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Mi kb 20 perce értünk haza. Egy megállóra tőlünk a hév megállt, és baleset miatt várni kellett. SZerencsére messzebb volt a baleset, így a látványból nem volt részünk. P rendes volt megvárta az alvással a hazaérkezést, az ágyában azonban kb 2 perc alatt elaludt.

Mi is jól éreztük magunkat nagyon! Örülök, hogy végre Renivel is megismerkedtünk, s hogy Friday-el is talizhattunk. Tényleg már csak akkor lett volna jobb, ha mindenki tud jönni!!!

Betegeskedők hogy vagytok?

Puszi:

J.

Judit

Kép
petra09

Bene is kidőlt már a kocsiban, azóta húzza a lóbőrt, totál lemerült :)
Szuper kis délelőtt volt, örülök, hogy összejött!!! És hogy végre Renit és Friday-t is megismerhettem! :)
A betegeknek meg sok-sok puszi, remélem már jobban vannak!

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Esz a sárga irigység:) Képeket gyorsan!
De jó, Reni, hogy ti is csatlakoztatok!

Fleur:( ha egy nappal hamarabb írsz, mehettetek volna szabadtérre is... volt szó róla.
Mondjuk, teljesen megértem, hogy nem akartál kockáztatni. És nem is lett olyan mini ez a tali:)

Hírek tőlünk:
Dávid lelete negatív lett, és ma már nincs hasmenése sem. Ronda kiütéses a háta, de állítólag az a vírus utóhatása.

Nekem kezd keményedni a hasam, ha felemelem (nem csoda, 12 kg), és minden délután rámjön vmi görcsszerű derékfájás is. Reggelre elmúlik, aztán újra előjön.
Szóval úgy döntöttem, hogy még két-három hétig itthon dekkolunk:( és csak akkor megyünk le, ha muszáj. Mondjuk a 35. hétig.

Dávidot Z. minden este leviszi játszani-rohangálni, szóval annyira nincs lelkiismeret-furdalásom miatta. Viszont gyűlölök itthon ülni egész nap, és hát ő is unja.

Volt nálunk a potenciális bébiszitter csaj, tök normális fiatal lány, a közelben lakik, és még nem kapott szimpatikus munkát a fősuli után.
Kedves és normális volt Dáviddal, ő is bizalmába fogadta, úgy tűnik. Szerintem "megfogadom", egyelőre úgysem lesznek kettesben.

Szép estét mindenkinek!
Puszi
Móni
monke

Sziasztok,

Szolgálati közlemény:
Egyszerűen nem tudom feltölteni a képeket a picasára. Hiába próbálkozom. :-( De nem adom fel!

Szerintem rosszul írja az időt a babanet, mert nem 13:15-kor írtam, hanem 14:15-ko. Nem is írhattam korábban, hiszen 13:20-kor indultunk haza. Na, mindegy.

Zsófi is kb. 2 perc után elaludt az autóban, aztán felcipeltem. és durmot tovább.

Móni, örülök, hogy Dávid jobban van és annak is, hogy szimpatikus a lány. Remélem, beválik és tudod mozgósítani, ha szükséges.
Jaj, ez a keményedés. Mondhatnám azt is, hogy izgi, hiszen már egyre közelebb a családbővülés. De! Remélem, hogy Eszter kibírja még egy pár hétig bent. Igyekezz sokat pihenni, bár tudom, hogy ez szinte lehetetlen.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a találka!
Akik nem tudtak elmenni remélem már jobban vannak!

Daninak szorítok, hogy a kontrollon ne legyen semmi gond!

Ma is megvolt egy ZH, remélem jó lesz. Sajnos most az én gyerekeim is szinte egyszerre taknyosodtak be. :shock: Azért milyen vicces, egész télen semmi bajuk, és mikor itt a jó idő... nem is értem.

Mindenkinek kívánok Áldott húsvéti ünnepeket! A fiúknak sok tojást,a lánykáknak pedig sok locsolót! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Örülök,hogy jól sikerült a tegnapi tali. A képeket azért megnézném, Zsuzsi...

Márk már alig taknyos, viszont nyűgi van ezerrel, remélem a hétvégén jól lefárad majd.

Kellemes Húsvétot kívánunk mindenkinek, hétfőn pedig jó locsolkodást!

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok ,

itt vagyunk mi is , csak ezer dolog van , de ígérem h jövö héten megprobálok jönni és mesélni !

Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnénk kívánni mindenkinek !

Sok puszi nektek !

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Mi is kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!!!! :-)

Puszi:

Judit

Kép
petra09

Áldott ünnepet kívánunk mi is!
Puszi mindenkinek, kis betegeknek több is! :)

Ági

KépKép
gigilina

Boldog Húsvétot kívánunk mi is.

Puszi
Móni
monke

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mi is.

puszi

Szilvi
huszilvia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?