Vikianya, pihenj! ha nagy izgulsz, menj el az ügyeletre és ott majd megnyugtatnak, minden ok-e?
Pokica, nem keltek fel, amikor iskolaba megy a gyerek? aztaaa micsoda önallosag! én minden nap elönek kelek fel, kirakom neki a reggelit, stb, ha netan Elisa is felkelt, elmegyünk az iskolaba egyutt, egyébként egyedül mennek, de föleg a kisebbik fiam sosem menne, ha mi nem keltenénk fel, agyuval sem lehet kirobbantani az agybol.
Panny, 2. osztalyban fejben osztas? aztaaa! Maté itt mar 3-s és még nem is tanultak az osztast! még csak most jarnak a szorzotablanal!
Nono? Nagyon eltüntél!
Mi tovabbra is küzdünk a kicsi asztmajaval és az emiatt nem evéssel. Hétfon megyek a gyerek tüdogyogyszhoz, kivancsi vagyok mit mond? szerintem még mindig nincs 7 kg! egyébként minden ok, szépen alldogal a butorok mellett, felmaszik a lépcsora, stb és rengeteget dumal, egész nap szinte, igazi csacsogo kislany lesz belole. nagyon aranyos.
na megyek ébreszteni a bandat, Alexnek 9kor kézilabdaedzés, Maténak egész délelott focimeccs, apaval mi meg csak soforkodunk.