A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nasziasztok. :)

Nem tűntem el, de csak mobilon netezek, mert a gépem megint feldobta kicsit a talpát. És a telefonom nem szereti a babanetet... Szóval nem tudok írni-olvasni.

Mostsincs időm, csak elcsentem a gépét a férjemek, de kéri vissza...

Szóval semmi újdonság, fogjátok tudni, ha vmi érdemleges va...

Csak annyi, hogy megint betegség van, Dani nagyon rosszul volt, de most talán már gyógyulóágban van-- Takony-köhögés-hányás-hasmenés... Samu csak taknyos, és nem hall, mert a fülére ment vmi. De talán ő is gyógyul.

Én meg fáradt, jön az utsó tanulós hét jövő héten, vizsgákkal, meg a sok vizsga utána... Nem udom még, hogy lesz, de majdcsak vhogy...

Megyek is, sok még a dolog...

Jóéjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Én is életjelet adok. Megvagyunk, csak sűrűek a napok. A tavaszi szünet ellenére is nyakig vagyunk munkával. Szerintem pihenés nem nagyon lesz, legalábbis két napig semmi. Szombatra meg meghívást kaptunk Szoboszlóra, aztán meg valószínűleg Nánásra megyünk.
Így az én nagy készülődésem kimerült abban, hogy megvettem a tojásokat, szerintem. :lol:
Csak az a bibi, hogy takarítani sem volt időm. :oops:

Minden betegnek jobbulást!
Képek eszméletlenek. :oops:
Isten éltesse az Andreákat és Emmákat!

Igyekszem estére jönni.
Most muszáj megfőznöm a levest, meg vár egy kazalnyi vasalatlan ruha.

Zdori, Neked a legjobbakat! :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Irina! 2 éve tárolom a cuccokat a padláson, ott meg csak tönkremegy, máshol meg nem fér el. Amúgy ezek nagy része olyan, amit valszeg még egyszer nem is vennék meg... :oops: Pár dolog iszonyat felesleges volt, és pénzkidobás. Hát ez van... :roll:
(És lehet, hogy mire mindent eladok, akkor lesz lehetőség tesóra... ki tudja, nem adtam még fel! ;))

Amúgy köszi, hogy megosztottátok a facebookon, így többen ránéztek! :) Kérhetem még Tőletek? Köszönöm! :)

Játszótéren voltunk, csináltam képeket is, majd feldobom, csak várom, hogy elaludjon. Még nagyon hangosan cumizik... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

És akkor a képek:

Ilyen bárányhimlőt kívánok mindenkinek! ;)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Megvan a bányahomok a homokozóba! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Most is gyors leszek, baromira elfáradtam. Reggel főztem, vasaltam, aztán a nagyika lakását pakoltuk, majd miután hazajöttünk ablakot mostam, majd levezetésként kertészkedtünk egy kicsikét. Meg megmostam a lépcsőház ajtaját is. Ja, meg mosás is volt természetesen.

Jaj, Regi, de gyönyörű ez a kislány. :lol: Sok sikert a ruhák eladásához! Gyorsan add el, hogy minél hamarabb jöhessen babóca. :lol:

Irina, Te kaptál már regisztrációs levelet a felvitől?

Na, iszok egy kis bort, aztán szerintem alszom.
dmaggie

Hahó!

Regi, micsoda szép lány Szelike!
Megértem, hogy eladod a dolgokat.

Vindo, interjúztatni többeket irtó nehéz lehet.

Dóri, már megijedtünk, jó, hogy minden oké. A fiúknak jobbulást!!!

Maggie-m, azért csak csínján ezzel a sok feladattal és munkával!
Nem kaptam semmit a felvi-től, kellett volna (akkor is, ha én papíron jelentkeztem?).

Na, csak összeszedem én is, mi volt felesleges babacucc: a járóka viszonylag, de azért elvolt benne kicsit Ádi, ha valaki folyton mellette állt és szórakoztatta :lol:

Egy merész húzással azt tervezem, hogy nem dolgozom 3-4 napig. Igazi kísérlet lesz, nem is tudom, mikor volt ilyen projektem utoljára. :lol:

Ádinak végül is vettem könyvet húsvétra (a Hisztimesék-et), de nálunk gy. koromban nem volt ajándékozós ünnep soha, csak csokikat kaptunk a nagyszülőktől-szülőktől.

Gyönyörű idő volt ma is, emberek pólóban mászkáltak mindenhol. Ádi szavalt a parkban (ez nála amolyan félig értelmes félig hablaty szöveg egy sportriporter stílusában és hangerejével előadva, rendszerint szerepel benne a rendőrség és a "világság", amiről nem tudjuk, mi, de Ádi egyik kedvenc szava).

Jó éjt, pihi.
irina

Na, ideértem :D

Szelina nagyon aranyos :D
Jó, hogy túl vagytok rajta.

Maggie, jó alvást :!:

Dóri, hát, már hiányoztál:)

Irina, akkor mindent bele ebbe 3-4 napba :D
Hogy sikerült a konfi? Ma volt?

Nekem bedurrant a mandulám, de annyira, hogy nagyon belehasít a fájdalom a torkomba, ha megszólalok vagy nyelnem kell... Ma két dupalórát tartottam, voltam fodrásznál és sokat dolgozgattam. Este Rugóval hazajöttünk, G. épp most ért haza.
Holnap megint megyek a tehetséges gyerekekhez, szombat vizsganap :roll:
De a lényeg, hogy nem kell majd korán kelni egy hétig, mert nekünk a jövő hét a tavaszi szünet (szerdán kell csak bemennem) 8)

Na, teszek-veszek, aztán kidőlök, mert ráborulok a notebookra, és végem :D .

Rugónak folyt az orra a kocsiban, Adok neki hátra egy zsepit. Mondom, hogy tartsa meg, tegye el. Erre rázza a fejét, majd odanyújtja: Anya, nem, Rugó tiszta.
Ennek úgy megörültem.

De a legjobb, ha elejt valamit, vagy nekimegy valaminek, akkor azt mondja, hogy bazé (bajé) :lol:

Kép
vindolanda

Mi Húsvétkor soha nem kaptunk semmit kiskorunkban. Rugó sem kapott még soha semmit, csak csokitojásokat és csokinyulakat, azokat elfogyasztja lelkesen.

Kép
vindolanda

Heni boldog születésnapot :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Cicus jobban, Gergőke néha odakap a füléhez, de a fogzás jobban zavarja.
Tegnap tojást festettünk, ma nyuszis tartókat gyártunk neki :D
Meglepi nálunk se nagyon lesz. Vettem csininek egy cicás tollat, Gergine meg egy ugráló csibét :)

Dóri jó volt olvasni rólad, jó vizsgázást
gyerekeknek jobbulást++++

Maggie nagyon ügyes csaj te te :D
hajnalban főzöl, vasalsz :roll:
én most is alig birom nyitva tartani a szemem :oops:
egészségedre a bort :lol:

Regi de édes Szelike :lol:
a dokinak meg semmi köze ahhoz, hogy híják.

Irina Ádó csudahelyes doktorbácsi :lol:
jó pihenést és munkamentességet 8)
Prágába mikor mentek?

Vindo nem is dicsértem meg a kerteteket, szuper :lol:
nálunk sose lesz ilyen rendezettség :? :?

lefőtt a kávé :lol: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi a köszönés lemaradt :oops: :oops:

Jó reggelt mindenkinek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt, Mónikám! :lol:

Már én is fenn, de csak ennyire jöttem, mert Gergő már felnyársal a tekintetével. Ő is, meg Bercó is ébren, Garfieldet nézünk.
Megint nem aludtam sokat. Valahogyan nem ment az alvás.

Heninek boldogságosat!
dmaggie

Jó reggelt!

Heni itt is Isten éltessen!

Mi is tojás szalvéta tartókat díszeket gyártottunk..meg barátnőzni voltunk, meg de-t bicóval az oviba mert ott maradt a kendője. Jó volt bicózni, de a combom..jól elfáradt.:-)

Ma végre I is itthon van. Ma du-án átjönnek anyuék meg tesóm megköszönteni emmát!

főzhetek..délre egy kis tökfőzit ..mert imádjuk!!!!

:arrow: reggelizni

KépKép
kaqk
Debrecen

Heninek boldog névnapot kívánunk!!!

Mi már pakolunk, lassan indulunk. G. ma szabadnapot vett ki, Rugóval jönnek-mennek.

Móni, köszönjük 8) Én is imádom a kertet 8) Bár még sok hibája van, de olyan boldogság kinn csatangolni.

Maggie, jó mesenézést.

Én aludtam nyolc órát, fitti vagyok.

Tünde?????

Kép
vindolanda

Heni, Isten éltessen!

Szegény Dani még mindig beteg, de azért talán javulgat. egnap is lázas volt, meg hasment, meg hányt is egyszer...

Samu nem hall jól, megint a fülére ment vmi, voltunk fülésznél, de azt mondta, még gyulladás nincs, ha rosszabbodik az állapota, akkor menjünk hozzá megint, de érthető, hogy nem hall, mert váladék van a fülében. Csak nem gennyes. (Még?)

Megyek, mert sok a dolog...

Kép
Kép
Kép
zdori

Heni, boldog születésnapot kívánok Böszörményből!!!
Az előbb még nagyon reggel volt.

Dóri, jobbulást a gyerekeknek.

Kép
vindolanda

Boldog szülinapot Heni!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Boldog szülinapot! :)

Ma voltunk a gyerekorvosnál (nem a bunkó ügyeletesnél! ;)), kijelentette, hogy Szeli kb. 2-3 napja nem fertőz, de azért ne kapjon el most semmit. És kedden mehet bölcsibe. Bár Szeli ezt egyre kevésbé várja, olyan jól elvagyunk! :D

Aztán kicsit bementem az irodába is, 1-2 papírt elintézni, aztán jöttünk haza.

Tegnap mi is készítettünk szalvétatartókat, illetve én elkezdtem, majd Szeli szétvagdosta... imád vágni (gyerekollóval persze). Aztán kettő nagynehezen sikerült elkészítenem, míg ő "kiszínezte" a malacperselyt, ami azt jelenti, hogy összekeverte a festékeket, aztán megállapítottuk, hogy a malac olyan lett, mintha sárban fetrengett volna... :lol: :lol: :lol: De Szeli közölte velem, hogy a malac azt szereti... :D

Lehet, hogy ma mi is festünk tojást! 8) Vagy holnap. Szeli egyszínűeket szeretne, és több színből... :D

"pisini kell"... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni,boldogságosat :) hajad jó lett :)

Mesi,Zsófi fülével mi van?

Dóri kitartást :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Heni, Isten éltessen sokáig! :-)

Mesi, én is akartam kérdezni, mi van Zsozsó fülével?

Tündi, derekaddal mizújs?

Zdori, jobbulást a fiúknak!

Na, nemhiába ötször rákérdeztem, hány napig adjuk az ab-t Ádinak a fülére, a (nem a szokásos) fülész és gy.orvos is 5 napot mondott. 5 nap után abbahagytuk, 1 napra rá (ma délelőtt) újból fájlalja. :x Úgyhogy újrakezdem a kúrát neki. De jó :evil:
Több helyen is olvastam, hogy a rövid kúrák alig érnek valamit, ha mázli van, hatnak eléggé, de sokszor nem. Ugye.
irina

Irina! Ha Ádi is füles, akkor az 5 napos AB kúra sz.rt nem ér! Ha újra kezded a kúrát, minimum 10 :!: napig add neki, utána menjetek kontrollra. Persze mellette kell a probiotikum is. Ilyenkor az a baj, hogy a kórokozó mindenhova befészkeli magát, a fül alatti csonthártyába is, és sok idő azt onnan kiölni.
Ráadásul ilyenkor az előzőeket felülütő széles spektrumú AB-t kell adni.

Zsozsival nem mentem fülészetre, nem folyik, nem lázas, nem fájlalja, én meg inkább nagybevásároltam. :oops: :lol:
Csütörtökön megyünk a kötelező havi kontrollra.

Mi majd holnap tojásozunk, előre félek, Gegi babi mit fog rendezni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, köszi!

Fülezés: elvileg minden orvos tudta (mert mondtuk is), hogy Ádi füles, de kapásból Augmentin duót kapott megint, mint előtte, ami ugyan széles spektrumú, de szerintem nagy a gyanúja, hogy adaptálódnak hozzá a baktériumai. Tény, h ezt bírja a legjobban, mert a Zinnat-ot minden gyerek kihágyja (olyan íze van, semmilyen módon nem lehet beadni). Van még Aktil (duo), de annak állítólag nem olyan jó a hatásfoka, oszt ennyiféle ab. van. Cedaxra valamit több fülész is mondott, hogy az a középfülben nem választódik ki jól, ezért nem használható.
Szerintem is 10 napos kúrákat kell csinálni, ez az 5 nap egy vicc. Vagy egyszerűen nem hallják meg, hogy Ádinak ez visszatérő baja.
irina

Mesi, örülök, h Zsozsi jól van. Ez a lényeg. 8)
irina

Móni, Prágába majd csak május vége felé mennénk 2-3 napra (S-nak lesz ott konferenciája, amin elő kell adnia). De majd meglátjuk, összejön-e.
Sajnálom, hogy nem tudtok most hazautazni. :cry:

Maggie, mindenkinek kell kapnia olyan regisztrációs micsodát, amit Te kaptál, vagy csak a neten keresztül jelentkezetteknek?
irina

Tényleg, Csilla-nap van! :)
Irina! Boldog névnapot! :)
Ez az 5 napos kúra nekem is furi... :roll: :evil:

Szeli most aludt el... :roll: Nem fáradt el eléggé délelőtt... :?

Örülök, hogy Zsozsi jól van! :)

Dóri! Hajrá a vizsgáidhoz! :)

Móni! Ti hogy vagytok???

Kép

Kép
regcsiken14

:lol: most néztem a naptárra én is :)

Irina boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Köszi, csajok!
:wink:
irina

Boldog névnapot Irina!

Boldog születésnapot Heni!

Verus, képzeld, nem fogadnak minket a Heim Pál gasztron. Azt mondták, mivel bőrtünetük van, ezért nem hozzájuk tartozunk, adtak egy telefonszámot, őket felhívtam, de ott egy hónapban csak egy napon lehet időpontot kérni, legközelebb május 12-én, aznap osztják a júniusi időpontokat, szóval vicces... Így most a SOTE-ra megyünk, és Prick-teszttel kezdünk, nem vérvétellel. Ma hívtam őket, május 9-én már mehetünk is :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Boldog névnapot kívánunk Irinának!
Irány Prága, és tessék fotózni.

Mi most épp locsolgatunk és kertészkedünk Rugóval, csak ő leragadt a csapnál.
G. beugrott Db-be a díszlecekért, négykor váltjuk egymást, én angolra megyek.

Szegény füles gyerekek :(

Jobbulást mindenkinek.

Panndi, hát, ezt jól megvariálják, az biztos.

Beindult az allergia-szezonom is, taknyam-nyálam egybefolyik :shock: :x :lol:

Kép
vindolanda

Panndi,röhej :cry: Sote aza Klinikák metrónál? csak Arató prof. keze közé ne kerüljetek. az egy akkora ............

KépKép
viranka

Halihó!

Félholt ember jelentkezik. Iszonyat fáradt vagyok.
Örülök, hogy Zsozsi, Szeli rendben, Ádinak meg a legjobbakat.
Hú, de készülődnek a lányos anyukák. :lol:

Irina, csak a felvi-n olvastam, hogy május közepéig mindenkinek kell kapnia egy regisztrációs levelet, amelyben az adatait kell leellenőriznie. Én sem kaptam még. Egyébként én is hagyományos módszerrel jelentkeztem.

Panndi, sajnálom.

Vindo, én gyógyszer mellett is hapcizok állandóan. Bár most a pakolással, takarítással rengeteg port felszívok.

Ma citromos sört iszok. Hátha jobban alszom majd! :wink: :lol:
dmaggie

Irina, nagyon boldog névnapot kívánok én is! :lol:
dmaggie

Irina! Irass fel Suprax-ot - ha tudsz!

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem Arató doktorhoz megyünk, hanem valami Schmidt valakihez. Remélem jó lesz :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Irina: utólag boldog névnapot!

sütünk, főzünk..:-( fáradt vagyok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Szép napot!

Az éjjelünk katasztrófa volt, Rugó elkezdett hányni, és kétszer húztuk át az ágyat, hajnal háromig voltunk vele fenn. Hat után meg kelnem kellett, most értem haza épp Bösz-ből.
Hazafelé viszont vettem egy lángost magamnak, be is nyomtam az egészet.

Rugó hősiesen viselte a megpróbáltatásokat. Szépen megtanulta, hogy ha hányingere van, szól, hogy lavór, és már kap is egyet :roll: 8)
De kétszer nem voltunk elég gyorsak, mostunk reggelig :shock:

Most semmi baja nincsen, iszik rendesen, enni viszont nem nagyon.

Ja, és velem kelt fel ő is, így tiszta kóma.

Most szomjas. Csinálok neki inni.

Pakolom a bőröndöket, locsolom a virágokat, és este felé utazunk haza, ha addig is tünetmentes.
Azért rakunk be váltóruhát meg popsitörlőt.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Kedden este jövök.

Kép
vindolanda

Irina!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Ádinak jobbulást! Elhiszem, hogy kivagy, felháborító, hogy ennyire nem figyelnek arra, amit mondasz!

Vindo!
Remélem Rugónak kutya baja és már utaztok!

Mesi!
Örülök, hogy Zsozsi oké!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOLÁST!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gica1

Mi is mindenkinek szép húsvétot kívánunk!

Kép
irina

Kellemes húsvétot!!!!!nálunk fiúk nagyon élvezik:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Boldog húsvétot :)

Irina, :)

Dóri,Daninak boldog szülinapot :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Mi is kívánunk - így a végén :lol: - kellemes ünnepet Mindenkinek!

A nagy pihenésben én nagyon fáradt vagyok, meg a büdös hajam miatt fáj a fejem.
Heni, gyönyörű ez az üdvözlet.
Daninak boldog szülinapot!

MOst nem felejtettem el, hogy vigyünk magunkkal fényképezőgépet. Gergő lelkesedésének köszönhetően van néhány képünk, teszek is fel gyorsan néhányat. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
dmaggie

Daninak nagyon boldog születésnapot kívánok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Boldog szülinapot Daninak!!!

Hogy mekkora Bercó... :shock: Remélem Maggie el tudtok jönni majd a talira - amit még nem tudunk mikor lesz. :lol: Erre vonatkozóan persze várok javaslatokat! :D

Mi megvagyunk, Zsozsi füle rendben, Nagyi megnézte, és én is láttam a tubust a jobb oldalon. A bal oldalon nem láttam - Nagyi fejétől. :lol:
Gegike egy hétördög, az összes határt ronggyá feszegeti, annyira rosszcsont. Sokszor mosolygunk rajta, de néha elgondolkozom, hogy mit is csinálok rosszul. Apa meg mindig megnyugtat, hogy semmit, egyszerűen van egy hiperaktív mini terroristánk. :wink: :lol:

Gegike ma megy bölcsibe, Zsozsi még nem megy oviba, csak holnap. Neki május végéig tart az ovi.

Uppsz, mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Én is ébren, vinnünk kell a kocsikat szerelőkhöz, aztán utol kellene érnem magam a saját munkámban, meg a szokásos mosás, főzés...
A januárban vásárolt edzőcipő szétment Dávid lábán, azzal is szeretnénk valamit kezdeni, de ahhoz meg Polgárig kell menni. Ha az apa kocsija elkészül, akkor még oda is elutazunk. Szóval sűrű lesz megint.

Emese, :lol: bizony nagy. Jó kis husis, már mondtam neki, hogy lassan fogyókúrára fogom. :wink: :lol: A talira nagyon szeretnék menni, remélem meggyőzhető lesz a nagy fehér is. Szegény Zsozsika ezzel a füllel. De hátha jobb lesz már! Szerintem sem csinálsz semmit rosszul, sőt.

Elfogyott a kávém.
dmaggie

Sziasztok!

Már dolgozom... de nagyon nehéz nekiállni... :oops: :lol:

Daninak boldog szülinapot! :)

Bercó nagyon helyes kispasi! :)

Csajok! Szeretnék egy talit, aki tudna jönni Dunaújvárosba, mikor lenne jó?
Május 14.
Május 21.
Május 28.

Szombati napot szeretnék mindenképpen.
Van füves rész, most már van homokozó is! :)
Batyus lenne, de sütit tuti sütök, meg szendvicseket is készítek majd! :D Lehetne délelőttől, ameddig bírjuk! ;)

Ja, látom, Mesi, Te is szervezel, akkor majd összehangoljuk! :)
Kérlek, hogy szavazzatok az időpontokra! :)

Kép

Kép
regcsiken14

VAgy lehetne kint húst sütni, vagy bográcsban valamit, csak azt még Apával meg kell beszélnem.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Én átengedem a szervezést, úgy sincs kertünk, csak egy bazi nagy homokozónk. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! :lol:
Oké! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X