A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrumba járunk jártunk

Laptető most legyen Zsuzskáé,Eszteré és Evoleté!! :)
Mindenki csippentsen belőle,akinek még szüksége van rá! ;)

Képzeljétek,párom ma este fél7-re megy "állásinterjúra" :D Beajánlották egy klassz helyre,akik tudják,milyen jól dolgozik,a szakterületén maradna,aminek nagyon örül,és este munka után kiderülnek a részletek is!

Itt végre lenne "értelme" a túlórának is... :)

A mostaninak csupán egy pozitívuma van,hogy egy sarokra van itthonról,de egy normálisan bejelentett,biztos munkahely sokkal fontosabb lenne ennél :)
Vendég

Béku!
Köszi :)
Párodnak nagy drukk szállítmányt csoportosítunk délutánra :D
Majd írd meg a részleteket, hogy hogy tetszett neki az új hely a beszélgetés alapján, és hogy hogy sikerült a személyes találkozó!
Az a túlórás plusz "értelem" nagyon nem mindegy!!! Úgyhogy drukkkk!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Ja,és még egy érdekességet mesélt este. A közelben van egy nagyon klassz étterem,gyönyörű rönkházas,és a tulajai voltak nála tegnap szereltetni :D :D :D

Mindig néztük,milyen szép az az étterem,és leginkább ezért készültünk már oda többször is,de még sose mentünk.

Ők is elégedettek a munkájával,és felajánlották,hogy egy magánszámon hívja Őket,ha asztalt szeretne foglaltatni,és jelentős kedvezménnyel ehetnénk ott :shock: :D :D :D

Nekem ilyen jellegű protekcióim nemigen voltak még,úgyhogy meglepett,de ki így,ki úgy mutatja ki a háláját :D

Mondjuk párom is kimutatta a minap az uszodában,ahol bár lehetett kártyával fizetni,de az úszósapit nem lehetett bérelni,hanem venni kell,ha nincs,és ott nem fogadnak el kártyát,és mivel ez nagyon kieső helyen van (1 órát gyalogoltam oda magassarkúban...),sehol egy automata....
Erre a büfés hapi szólt páromnak,mikor én már kifelé indultam,hogy akkor nem tudunk fürdeni (egy fillér se volt nálunk kp...),és a markában szorongatott 2 db sapit kölcsönbe :D :D :D :D

Utána párom is ajánlkozott neki,hogy vigye csak el hozzá szereltetni a bringáját ;)

Vannak még rendes emberek!!! :) Gondolom látta a pocakomat is,és nem akart ezzel szívatni :)
a recepciós lány egész bekísért az öltözőbe,ott már chipes rendszer van,úgyhogy meg is mutatta,és szólt,nehogy elcsússzak majd a vizes kövön :)
Vendég

Eszter: köszi a drukkot!! :) Úgy izgulok!!! :)
Vendég

Breki:
Köszi a laptető felajánlást!!!!
Párodnak drukkolok nagyon!!! Majd várjuk a jó híreket!!!!

Eszter:
Hol lehet meglesni a csini új séródat???
2012. nagyon jól hangzik és még szökőév is!!!! Mi is arra gyúrunk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti
Hatalmas gratula az évfordulóhoz!!!
Próbáld ki ezt a zelleres cuccot, Andi szerint jó lábdagadásra, én még csak addig jutottam el, hogy megvettem a hozzávalókat :)
Juj, Sajti, ez a csülök recept istenien hangzik!!! Imádom a csülköt!
Nálunk sima kötözött sonka lesz, ajánlottak helyben egy kis eldugott hentest, gyönyörű áruja van, úgyhogy májustól ott vásárolok be mindent, és rendes húst kap férj is... Hú, de szép csülkök voltak ott...

Csucsu
A te csülök-pácodat is elmentem...
Egész éhes lettem :)
Hú, nagyon szorgalmas voltál, akkor ragyog a lakás gondolom...
Lábost remélem meg lehet menteni :(
Mintha azt olvastam volna, hogy jó sok sót kell benne főzni, hogy feloldjon mindent, de lehet hülyeség.

Andi
Tök jó, hogy használt ezt a zöldséges cucc!!!
Nagyon gáz egy „rangidős” (csak szülési sorrendben!) kismama elől lenyúlni a pocakfürdőt? :(

Béku
Mindenkinél számít a pénz, de olyan ügyesen találod meg ezeket a dolgokat...
Pocakfürdő érdekel, ha Andi nem lesz mérges...
Anyukádnak nagy élmény lehetett Maja :)
Drukkolok a párodnak, hogy összejöjjön a munka!

Zsuzska
Már vártam nagyon a jó híreket, szuper, ügyesen növesztgetted a tüszőt!!! :)

Judit
Én is jó sokat járok éjszaka ki, de attól még sajna vizesedem...
Jó bonyolultan alszol :)
Én is ezen rágódtam, hogy lehet úgy aludni, hogy oldalt + lábat felpolcolni...

Vicky
Hú, egy kart kell eltekerni ezen a zenélős akármin, jó kérdés, hogy elemes-e... Mondjuk ez nem jutott volna eszembe, hogy elemcsere...
Jól hangzik ez az intelligens krémes recept! Azt nem tudom, hogy ha édesítőszerrel csinálom, akkor is jó lenne-e...
Szerintem a tejpor nem tud olyan könnyen megromlani, de Csucsu biztos tudja :)
Férjem is azt mondja, irígy picit, mert én mindig együtt vagyok a babával meg érzem.

Vikus
Ne gondolj semmi rosszra, csak pozitívan!!!
Nekem is volt mensis érzés meg derékfájás...

Eszter
Milyen lett a hajad? A talin is jó volt, nagyon szép meg csinos voltál!
Én is azt hittem tegnap, hogy péntek van, egészen 20 percig, akkora sokk volt, hogy van még egy nap :(

Kubu
Na végre lement a kis hurrikán láza!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella:
Cukkeró értékekkel hogy állsz?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok!
A hajamat per pill. csak a fejemen lehet megnézni :lol: :lol: :lol: de majd nyomatok fel egy képet a blogba valamikor hétfőig... :D
Most nincs nálam kábel, hogy feltegyem a gépre itt az irodában.
Lac mindig szokott fodrász után képeket csinálni a hajamról! :)
De tegnap annyira odavolt tőle, hogy csak vigyorgott és mondogatta, hogy "lecseréltem a feleségemet egy fiatalabbra" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam, hogy ez lesz az anyuka style, úgyhogy szokja meg hamar :)

eszter82
Budapest

Lányok,köszi a drukkokat!! :D :D :D
meglocsoltam a kis veteményesemet :D :D

csodaszép idő van kint,csak most nem sok árnyék,én meg tegnap fél órát voltam a napon,míg anyumat vártam (elkerültük egymást),és azt hittem már megfő az agyam,meg a diabetikus nápolyi,amit vettem neki... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már pulcsi se volt rajtam,nulla szabad kézzel szálltam fel a buszra,és senki nem adta át a helyét egész úton...
Csak nézegettek engem,meg a pocakomat,ami azért már egyértelműen nem hanyag tartásom miatt van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mikor meg felszabadult 2 hely,egyből odatolakodott más....
Vendég

Eszter: én is nagyon kíváncsi vagyok arra az anyuka style-ra :D :D :D
Vendég

Igazából az a változás, hogy ki van vasalgatva a hajam és így jóval hosszabb, meg van benne egy-két trükk még :D
Így tök jól össze lehet fogni ezer féle képpen :)

Béku!
Az tök durva, hogy nem adják át a helyet, csak bámulnak!
Pláne, mikor a fülbedugós 20 évesek szarják éppen telibe, hogy nem nekik lenne a legfontosabb ülni!!! :?

eszter82
Budapest

Eszter: tudod leginkább csak elméletben zavart,hogy nem adták át (na jó,most jól jött volna,mert tényleg nem volt szabad kezem,alig bírtam kapaszkodni),szóval ha felajánlotta volna valaki a helyét,és nincs parám,nem is biztos,hogy éltem volna vele,de a gesztus nagyon jólesett volna!

Az uszodában tapasztaltam meg először és (eddig) utoljára,hogy tekintettel vannak a pocakomra.

azt hittem,rám is majd olyan csodálattal néznek majd,ahogy addig én a kismamákra :)
ehelyett élvezettel nézik,hogy az állandóan kanyargó 32-es buszon hogy oldom meg nulla kézzel,hogy ne ejtsek el semmit,és ne is essek el :?

KLassz lehet a hajad!! Csak nem tán csíkos?? :D
Vendég

Nem, a csíkokat éppen most tüntettem el véglegesen...az ősz hajszálakkal együtt :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomi (a fodrászom) nagyon kedvesen mindig bemond egy számot mikor a hajamat nézi, hogy kb hány szál ősz hajam lett! És az utóbbi időben elég magasak ezek a számok :oops: :oops: :oops:
Régebben csak megállapította, hogy "szemöldökcsipesz???hm???" :lol: :lol: :lol: :lol: mert azt az egy-egy szálat kitépkedtem vele...de hosszú távon nem kifizetődő, mert már annyi van, hogy félkopasz lennék, ha kiszedegetném mindet :?

eszter82
Budapest

Eszter: ráadásul úgy tudom,nem szerencsés azokat kihúzgálni,mert csak szaporítod őket ;) :lol: :lol: :lol:

Nekem is rengeteg van,de nem szeretném még egyszer festetni a hajamat,míg nem nagyon durva :lol: :lol: :lol: :lol:

5 éve folyamatosan volt rajta valamilyen szín,most először természetes a színe :D
Vendég

Hú gyerekek, ahelyett hogy de. elemntem volna a boltba pár dologért, meg amit terveztem... hát ledőltem és úgy is maradtam... beájulós elalvás tv előtt...egész idáig..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ez mostmár úgylátszik rendszeresen elkap... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindegy majd ezután megyek, csak a bótba, meg postára is kéne menni egy csekkel..itt meg olyan elbaszott kisposta van mifelénk hogy ebédidőre bezárnak!!!!!!! Szóval várok kicsit 2-kor már csak nyitva lesznek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval Zsuzska, nagyon örülök a tüsződnek... az a 13-as jövő hétre már szép érett lesz, úgy saccolom legkésőbb jövő pénteken megkapjátok a babákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na a 10-es oldali laptető akkor csak meghozta a legközelebb bmc-be menőnek a szerencséjét!!!!!!!!!! És tudod, én mindig ikereket vizionálok Nektek, úgyhogy készülj a duplikum gyermekáldásra!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém, már tegnap is felcsigáztál a hajaddal, figyelni fogom a blogot a fotóért!!! :)
2012-re egymillió drukkom..... ezek a gyerekek tényleg hagyományitsztelőek lesznek.... :wink:

Estrella: ne viccelj már, Te voltál az első jelentkező, úgyhogy a Tietek a pocakfürdő, ez természetes..... nekünk van kiskád egyelőre úgyis, pocakfürdőt arra az esetre szeretnénk majd csak ha esetleg hasfájós lenne, meg majd ha már begyógyult a kis köldöke úgyis....... És szeirntem ha megkérem a Békut, ha már úgyis ilyen ügyesen csinálja ezt a vaterázást (nálunk Rajó a vaterás-ebay-es, én mindig lemaradok a jó cuccokról), akkor ha nem nagy teher majd lecsap nekem egy másikat ha ilyen áron látná (ugye Béku, megteszed ha látod???).... és a többit onnantól már majd intézném én..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: Na ilyen hétzárás nem lenne semmi hallod!!!!!!!!! Annyira klassz lenne ha bejönne egy tutibb munkahely a Te párodnak is!!!! (tudod Rajó is tavaly váltott, én nem is tudom mi lenne velünk most a régi feltételekkel..... :shock: :shock: :shock: :shock: ) Nagyon-nagyon drukkolok Nektek ma estére!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku!A kismamákra tekintettel lenni??!...amíg nem volt pocaklakóm én is ebben a hitben éltem!Nálam a múltkor a pékségben ketten is elém pofátlanlodtak!...mit gondolnak..mi levegővel táplálkozunk?!
Nem mintha ki akarnám használni a pocakosságomat...de azért jól tud esni néha az embernek egy kedves gesztus!

Vikus!Mint ahogy azt sokan mondták már,ne idegeskedj!!!
Cici nem fájhat mindig!Szinte ugyanezek a "tüneteim"voltak...Maryval meg azóta sem tartom a kapcsolatot!..Mary helyett Dorka lett!Én is jó pár hétig tesztelgettem mint Andi is!Nekem is volt,hogy az 5.teszt halványabb volt mint a 2.!
Nyugi,minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
missancsi

Missancsi: tényleg Te is tesztelgettél????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látod Vikus, Ancsinál is változott az erősség is még, szóval ugyanaz a tapasztalat, de valahol csak megnyugtató is volt, gondolom Ő is azért csinálta.

Gyerekek: nekem majd mindig átadták a helyet, még a legtélikabátosabb időkben is, pedig még akkor nem volt ez a sörhas-dizájn mint most .... :shock: :shock: :shock: Most vagy errefele mások a népek...vagy nem tudom... Sőt meséltük is asszem a talin is, hogy pár hete a metrón én leültem egy ilyen tizenötéves forma emós gyerek mellé az üres helyre... Rajó meg állt előttem, erre felpattant az emós, hogy tessék leülni és átadta Rajónak a helyet :) ... Hát úgy röhögtünk magunkban, hogy neki nincs is pocak, de még ez is jól esett... :lol:

andrea-1

Andikám: persze hogy lecsapom Neked,ha látok ;)

Majám tuti ugyanolyan legendásan hasfájós lesz,mint az anyukája... :roll: :D :D :D
úgyhogy cumisüvegből is eleve olyat vettem neki,hogy lehetőleg azzal már ne fokozzam a hasfájósságát ;) :)

Aztán mivel Nálatok előbb ott lesz Izabella,addig úgyis oda tudom adni,amit Majának csaptam le ;)
Legalább kipróbáljátok,ha addig nem tudnék szerezni :D
Vendég

Na az is egy megoldás lehet, köszi a felajánlást :).... de csapkodjál csak Aranyanyám mint a durrogós ménykű, ha már egyszer ilyen jó vagy benne.......... nyugodtan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én azért drukkolhatok ugye, hogy Maja ne örökölje anyuja legendás hasfájósságát??????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Zsuzska
Háát, 7 fölött, 8 alatt főleg, szóval már magam sem tudom :)

Béku
Durva, hogy neked sem adták át a helyet, múltkor az én görögdinnye hasamat is csak nézegették…

Andi
Szóval álomkór most már marad…
Akkor köszi a pocakfürdőt :)
Béku jól nyomja ezt a vaterát, én most is megnéztem, de csak 5000-ért találtam, annyit nem adok ki rá.
Kár, hogy csak 1 hónap lesz a gyerekek között, átadogathatnánk egymásnak…

csajok, én is mindjárt elalszom, szerintem ma iszom egy igazi kávét, nem koffeinmenteset...
Kint voltam elköszönni egy partnernél 2 órát, teljesen levegőtlen volt a tárgyaló, azóta kóválygok, mint akit agyonvertek.
Nem is tudom, menjek-e este tornára...

Kép Kép
estrella22

Persze,lehet drukkolni,köszi! :)

csak miután mindig azt hallgatom családi körben,hogy mit lemászkáltak ölben velem,hátha csillapodik a hasfájásom... :D :D :D

De persze másik oldalról meg tüneményesnek találom,ahogy a babák ebben fürdenek :D
A keddi felkészítő után apának sok mindent meséltem,és megállapodtunk,hogy neki is úgy tetszene,ha övé lehetne az esti fürdetési ceremónia :D

Anyum is rábólintott tegnap,hogy az nagyon jó lesz úgy! :D

Elmesélem,bár talán kikapok érte... Szóval a kis degum,akit még Tőle kaptam egyik Karácsonyra a fa alá,épp akkor ment el (talán emlékeztek),mielőtt megtudtuk,hogy Maja úton van... :)

Mikor a 2. baba szóba került minap,párom (bár szeretné mindennél jobban Lilit is),elszomorodott,hogy talán Cila cicánk menne ezért..... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

(Mert itt beszéltük Veletek,hogy kis degum talán nem véletlenül távozott....)
Vendég

Estrella: ne aggódj, meg lesz ez oldva :).... legrosszabb esetben betesszük a felmosóvödörbe..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha kóválygós vagy, ne erőltesd a tornát..... asszem a héten már Rád lett pirítva úgyis, hogy vedd vissza a tempót!!!!! Hallgass kicsit öreganyáidra lécci... jó?????!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Béku, ez szerintem egyáltalán nem törvényszerű..... És szerencsére a cicák sokkal hosszabb életűek mint a kis deguk!!!!!!!!!!! Ne gondolj ilyen összefüggésekre.... Inkább arra, hogya cicátok hogy fog slisszolni a gyerekek elől majd, amikor azok beindulnak hogy elkapják a farkát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem át lesz ott Tifelétek is rendesen rendezve a körlet emiatt párszor!!! :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaja,az tuti :)
A fal is a cicó miatt lesz felhúzva,de már hallom lelki füleimmel,ahogy kaparássza az ajtaját,hogy be akar menni rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

mindent imád,amit Majának vettünk,mert persze meg kell neki is mutatni,és mivel mind finom puha anyagú,Cilácska némelyikbe belefészkelte magát ismerkedésül :D :D :D

Mostanra már a legtöbb mosva,elrakva ;)
Vendég

annyira szeretnék jönni, de mire visszaolvasGATok, addigra mindig van vmi tennivaló... Milost továbbra is imádjuk és elképesztően szépnek látjuk. Elég rendesen eszik, ha sír, úgy vettük észre, hogy
a., éhes
b., kézbe vágyik
c., trotty van a gatyájában
talán nem hasfájós, bár állítólag 2 hetesen kezdődik... Éjjel elég jól alszik, éjféltől 4.30-5.30-ig. Szerencsére mindkét nagyi főz ezerrel, tuti éhen is halnánk nélkülük... Hatalmasak sétálunk, a kocsiban baromi jól alszik, akár 3 órát is. A szülést meg fogom írni, mindent kipróbáltam (oxytocin, nospa, eda, labda, soksok=3szülésznő, kádat nem), szóval sok szép friss infóm van. Akinek van kérdése, kérdezzen, igyekszem válaszolni. Elöljáróban, azt hiszem az alapítványi szoba egyik legnagyobb előnye (csak benéztem, én össznépiben voltam), hogy fele olyan magas az ágy mint a többiben. Még a hosszúlábú szobatársam is megőrült, mikor gyerekkel a kezében, stoppolt alsóval kellett a szoptatáshoz felevickélni az ágyra. Illetve a zuhanyzó. A közös, szerencsére soha nem volt nagy a fogalom és nem nagyon kellett várni, de a zuhany nem a leggusztább. Ez is biztos kultúráltabb a fizetősben. A köntös/hálóing legyen szellős, mert a szobák nehezen szellőznek, kereszthuzat babával nem jáccik. Viszont köntös kell, mert L. főorvos szobája ott van a csecsemőosztályon és oda boldog-boldogtalan jön vizsgálatra. Utcáról nők és férfiak. Majd meghibbantam, hogy a szobám ajtajával szemben vártak a padon (11. szoba) és stíröltek akár zuhanyozni mentem, akár a bocimobilt toltam. Közös fürdősök, papír wc ülőke és fertőtlenítő kendő!!! Kaját úgyis mindenki hoz, de elég diétás a koszt.
Andikám és Oroszlán, egyre jobban izgulok értetek!!!
Ja és tegnap fodrásznál voltam :oops: :lol: :lol: :lol:
kpn

Kpn: de klassz lehet már kezedben Milossal!! :D
nagyon érdekel majd a részletes szüléstörténeted :)
Vendég

Csajok!!!

Most azon agyalok,hogy ez a tüsző kedden hol volt,mert az inszemekkor egy hét alatt sikerült ekkorát nővesztenem (jó esetben) és akkor még Merionált is szurtam. Egyébként most már lényegtelen,csak egy picit érdekes helyzet!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Szundikáljál csak nyugodtan,mert egy hónap múlva vége a nyugis szundikálásnak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ikreket csak vizualizáld,mert igazi fő nyeremény lenne!!!!

Kpn:
Milos baba nyugis srác lehet,hogyha még fodrászhoz is el tusz menni!!!!
Szülés történet engem is érdekel!!!

Estrella:
Én nem is értem,hogy bírod ezt a tempót!!!Ideje lenne visszavenni a lendületből!!!

Eszter:
Majd én is lesem a blogodat!!!Nagyon felkeltette az érdeklődésemet anyuka-style frizura!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: Sz. általában óvatos, nem az a mézesmadzag elhúzós fajta.... visszanéztem, hogy nálam hogy volt annó a fagyisbeültikor az elején engem se bíztatott túlságosan a sp. pé-vel, főleg hogy előtte volt egy enyhe túlstimu... aminek a sikertelen eredményhirdetés napján egy bazi nagy ciszta volt ráadásul a vége.... :shock:
SZóval nálunk ez volt a menet:

július 20.
"Én ma voltam a Mágusnál uh-n. Ciszta nincs, úgyhogy a dolog ezen része legalább kipipálva. Köszönöm szépen a cisztaűzőket!!!!!!
A jobb oldali pfészek kicsit nagyobb, de ez szerinte nem probléma, mert most nem lesz injekciózás úgysem. Ma vagyok a 8. napon. Először nem látott dominát.. aztán mégiscsak talált egy 12 mm-est, asszem baloldalon(?).... Pénteken megint kell mennem, ha nő ez a 12-mm-es és bizton rá lehet mondani, hogy ez a domina, akkor már meg tudja majd mondani, hogy lehet-e beültetés ebben a ciklusban.... "

Július 23.
"Voltam ma megint Uh-n, és rajtam már nem múlik a dolog, úgy tűnik ... .... Van egy dominánk, 15-ös, mnyh, még vékonka (6 mm) de nálam sajna ez szokott lenni. Ma vagyok a 11. napon egyébként. Hétfőre megint visszarendelt, férjestül, az aláírások végett. Köszi mindenkinek a tüszőnövelőket!!!!!!!!! "

Július 26.
"Jóhír, mostmár biztosan van spontán tüszőérésem, a mnyh 9 mm, a domina pedig ma már 19 mm-es volt, úgyhogy még délelőtt be is kellett adni a repesztőt. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs...... Pénteken lesz a napunk!!! Tessenek kicsit drukkolni nekünk az egyszem táboroshoz"

Láccik, hogy kicsit lassan épült fel a rendszer....de végülis felépült...... csak 1 baj volt vele, hogy az a hó is ment a lecsóba, azzal hogy 2 alatt volt a hcg augusztus 10-én ..... De közvetlen utána jövő ciklusban viszont befészkelte Magát a mi kis sunnyogós Királykisasszonyunk.... :wink:

andrea-1

Nórikám: jövő héten jelentkezem majd, ahogy megbeszéltük.... Örülök, hogy így rendbenvagytok a Kis Tündérbogárral.... és hogy még fodrász is volt... külön bónuszkör :)

andrea-1

Drága Lányok!!

Mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!!
Nem tudom,holnap tudok-e még jönni,dolgozom,és örülök ha este 10-11-re haza érek. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Csucsu: Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :)

Lányok,úgy megijedtem az előbb,jó nagyot tüsszentettem,majd egy fél perccel később elkezdett ömleni az orromból a vér :?
Szerencsére sikerült végre elállítanom,de egy adag zsepi és egyéb papír ráment :(

nem szokott vérezni,főleg nem ennyire.
tudom,másállapot... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok brutáldádhás lettem :-(( Ma óriásszilviatekercset használtam az irodábann, hú nagggyon durva. Az egész őszt és telet kihúztam, és most tessék...a legszebb időben nyomatom az orrfújást. Szerencsére ma sem lett lázam, csak kis hőemelkedés, úgyhogy szerintem már nem lesz rossz.
Zsuzska látod lehet kedden nemhiába mondtad, hogy lám, milyenm carul nézek ki...

Nem bírtalak ma titeket olvasni, meg amúgy is próbálom majd a fórumfüggőségemet gyógyítani, hogy legyen más téma is az életemben, jó lenne tényleg kikapcsolni teljesen.
Most a legújabb dilemma, ha minden rendben lesz, akkor mikor kezdjünk. Tudja valaki az immunológia mennyi idő alatt készül el kb.?
Ha május közepén lennének a vv-k, lehet júni közepén kezdhetnénk is. Párom mondta mi lenne ha a nyarat kihagynánk. Én mondjuk ezt elég luxusnak érezném. Viszont nyár közepén kezdeni nem gáz?? Szeptember meg egy emberöltőre van innen. Kíváncsi vagyok, ti mit tennétek... ????
ann74

Békus, a vérről jut eszembe, hogy bakker én még mindig vérzek. Idestova ha összeszámolom, eredményhirdetés óta, márc. 21 óta össz. 14 napig véreztem, +5 nap pecsételés, és még most is tart. A betétgyárosok most sokat kereshetnek rajtam...

A fönti irományomból kimaradt, hogy azért nem bírtalak olvasni titeket, mert ezer volt a meló bent, de legalább mostmár volt látványa is, néhány elmaradt dolgommal haladtam is.
ann74

judit
köszi, még foga nincs , de nem lázas, csak akkor este volt az.

én meg nagy munkában leszek, mert megérkezett az első igazi nagy megrendelőm, és keddre meg kellene varrnom neki a megrendelést mert szerdán úgy néz ki hogy megyünk németországba 2hétre.
majd megmutatom a remekművet, remélem hogy szép lesz nagyon :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ann: Na szegénykém, akkor ezért volt a tegnapi rosszulléted is!! :( Jobbulást és gyógyulást kívánok, és kezdd el újra szedni a vitaminokat ..... :shock:

Kihagyás: az én véleményem szerintem ne legyen mérvadó, hisz tudod milyen türelmetlen vagyok... Úgyhogy engem az Isten nem tudott volna rávenni, hogy mi kihagyjunk bármennyi időt is önszántunkból... :oops: :oops: :oops: :oops: Már a kötelező kihagyásoktól is szenvedtem és kínomban csak számoltam a napokat, hogy mikor van kezdés... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Persze ennek mindenkinek a saját döntésének kell lennie, amit ezer más dolog befolyásolhat... És ugye közösen kell a pár tagjainak meghozni.... Ha Ő azt mondja hogy kihagyni szeretne, és Te is hajlasz rá, akkor gondolom kihagyni érdemes, ha egyik ezt mondja másik azt, akkor pedig valamiféle kompromisszum kell majd... :shock:

Béku: sajnálom az orrvérzést, biztos megpattant egy kis erecske...remélem nem ijedtél meg túlságosan.... :shock: :shock: :shock:

Csucsukám: NEKED is a legjobbakat húsvétra....szegénykém, holnap húzós napod lesz!!! Vasárnap-hétfőn remélem tudsz majd pihenni is!!!

Bakker: én megint majd bealszok.... Most főztem egy kávét, mert már nem bírom úgy kóvályog a fejem.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: köszi,annyira nem volt gáz,csak furi volt újra ennyi vért látni :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

tudom,hogy nem Mary,de a vér nem a barátom ;) :lol: :lol: :lol:

Képzeld,én is iszonyú kóválygós vagyok ma...
kb. 2-3 óra magasságában kezdődött,mint akit fejbe vágtak...

Most kint voltam a kertben,sétálgattam picit,elkapott a szomszédasszony (kedves oldalról),és olyan aranyos volt,mert a porcsin(?) rózsája most kezd nyílni,és mondta,hogy elhatározta,hogy az első virágját Maja kapja..... :roll: :roll: :D :D :D :D :D

Úgyhogy le is szakította nekem a bokorról :D
Tetszik neki,hogy kislány lesz,és a neve is,páromat már kifaggatta, onnan a sok infója :D

Párom meg már úton van az "elbeszélgetésre" :shock: :D :D :D
Vendég

Ann: jobbulást Neked!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mary meg lassan elhúz jóóóóópár hónapra! ;)
Vendég

Lukácsné: hogyhogy mentek No.-ba? :D :D
kiruccanás,vagy munkaügy?
Vendég

Ann!Náthát nagyon sajnálom,gyógyulgass,sok-sok C-vitamin!
Kezdést nektek kell eldönteni....én bizti nem tudnék várni...viszont ha testileg-lelkileg úgy érzed,hogy most nem vagy toppon,akkor meg még "regenerálódj"egy kicsit!...ha meg úgy döntötök,hogy o.k,indulamandula akkor próbálj meg a lelki békére törekedni és ne hajszold túl magad!
Béku!Én már meg sem lepődök ezen a fránya orrvérzésen!Mostanában 1x1x nálam is megmutatkozik1-2 perc erejéig! :? De az orrom amióta babás vagyok amúgy is ki van száradva,nem is kapok mindig levegőt rendesen....állítólag ez az orrvérzés is normi...azt olvastam!
Estrelle!Húúú anyám, nyomod ám rendesen!Pihenjééé máá!!!
Basszus én most értem haza,meglett a vv eredményem,meg kellett 1-2 dolog itthonra+csavarogtam is...hát az autóhoz már pingvin módban mentem vissza!
Persze ma is 800X meghallgattam,hogy: húúú mekkora a pocakod!.....háá mekkora legyen?! :?
Tökre elfáradtam..moccanni nem tudok!És megjött Mukink fürdetősamponja is...áááá.még őt is meg kell fürcsizni!

Kép
Kép
missancsi

Andi!Tesztelgetés?!Még szép!Egyik fiókunk teli van csomó 2 csíkossal!Mondtam is akkor páromnak,hogy mostmár kitalálhatnának olyat is ami a hcg szintet is mutatja! :lol:

Kép
Kép
missancsi

béku
minden évben máj 1én van valami nagy összejövetel annál a családnál ahol a férjem dolgozott anno minden nyáron egyetemi évei alatt, már 2x voltunk együtt nálunk és mivel máj 1 a házassági évfordulónk és 7éves házasok leszünk ezért eldöntöttük hogy 6év igérgetés után kimegyünk mert Filip volt 5hónapos mikor utoljára kint voltunk és már ők 2x jöttek azóta.
pihenés meg talákozás a cél.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: jujj de jó,akkor nagyon klassz 2 hét vár Rátok! :)
Jó pihenést kint!
Remélem a gyerekek is élvezni fogják! :D
Vendég

béku: Nálunk ami a hasfájásra a legjobban bevált, az a fejénél megemelt ágy (bukásra), nappal sokat volt a babahordozóban és a hajszárító! Meleg volt és zúgott. A végén már az is elég volt, ha csak búgtunk neki. Haláli volt! Csak a Mr. és Mrs.-t nem hallottam soha, mindig akkor ment a műsor. És mennyi olimpián néztem éjszaka meg hajnalban, mindig kajáltatás után fejtem és közben fél kézzel fórumoztam és néztem a tv-t. És nem voltam ilyen fáradt, mint néha most! Nem is értem.

kpn: Örülök, hogy sikerült a pici mellett jönnöd egy kicsit. Jó, hogy ilyen szépen eszik és alszik Milos. Nem semmi ez a 4,5-5,5 óra egyben, nagyon kis ügyes. Csak így tovább.

ann: Én nem tudnék szeptemberig várni, mi ha jól emlékszem max. 2-3 hónapot hagytunk ki.

lukacsne: Kíváncsian várom amit varrsz. 2 hét Németország? Biztos jó lesz.

Pocakfürdő: ez az a vödrös megoldás? Hát én nem mertem volna használni. Hogy a fenébe lehet ebből kivenni a gyereket? Mert addig oké, hogy belehajtogatom, de hogy találok rajta fogást kifelé? :D Ők egyébként imádják, az egyik ismerősömnek is van fent iwiwen ilyen kép.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, infóra lenne szükségem egy ismerősömnek.
Hétfőn vannak a bmc-ben? És ha igen, esetleg tudjátok melyik doki lesz bent? köszi!!

Vicky, nekem is olyan baromi hosszúnak túnne egész szept-ig várni...
Max kiegyezéses alapon gondoltam, hogy júli közepe vagy aug. közepe, de inkább jóli, és akkor mégis már túl leszünk 1,5 hónap nyáron. Szóval valami ilyesmi kompromisszumos megoldás kéne. Feltéve ugye ha minden rendben lesz. Háát soha nem gondoltam volna 2010.03.29-én az első bmc-s látogatásomkor, hogy még bő egy év múlva is a nagy semmi lesz...ha ezt akkor mondták volna, nem hittem volna és azt hiszem nagyon kétségbe estem volna...

Ez a pocakfürdő tényleg olyan furi. Ráadásul olyan instabil nekem az a vödör. Meg hogyan lehet hozzáférni a gyerkőcnök, megfürdetni őt??
ann74

Erika, jó hogy rávettétek magatokat az utazásra, jól tettétek. Csak elindulni nehéz :)) Biztos kalandos lesz 2 gyerekkel, de tuti nagyon szuper lesz.
ann74

Vicky: igen,ezt a hajszárítós dolgot én is hallottam már :)
talán még a melegítőpárna is jó lehet,az van is nekem itthon :)

párom nem ad hírt magáról,pedig már 2 órája,hogy találkozott azzal a fickóval,izgulok,milyen híreket hoz :D :D :D

asszem csak lemerült a telefonja :?
Vendég

Béku: szerintem lehet csak simán eldumálják az időt! :wink:

A pocakfürdőt én se tudom, hogy konkrétan mosdatni hogy lehetne benne.... :shock: MOndjuk nekünk arra ott lesz a kiskád... szóval ebben csak ücsörögne és lazulna ha keresztbe állna benne a puki, legalábbis úgy gondolnánk .... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: Nekünk az első jelenés 2009.04.01-én volt a bmc-ben... a pozi teszt napja pedig 2010.09.14. volt.... szóval majdnem 1,5 év... :shock: :shock: Kitartás!!!!!

Az milyen már, hogy a retekklubb húsvét alkalmából lenyomja a Star Wars trilógiát??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Köszi Csajok a vigasztalást Tündérek vagytok!!!

Húú,ma az deles utrot este 7kor tudtam feltenni..... :? :? :oops: :? :oops: nagy gáz??????????
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?