Sziasztok!
Én mindig gőzerővel készülök írni, aztán csak az olvasásig jutok.
Annyira lelombozott ez a mai eső, úgy vágytam a szabadba, meg hogy lássam Móniékat, erre tessék. Azért egy cukrászdázást megejtettünk, és mivel addigra elállt az eső, volt itt a közelben is "halmajális" (

), sétáltunk ott egy kicsit, az a mennyiségű gagyi-bóvli árus...

Móniéknál voltak jó gyerekprogramok, itt meg semmi. Na de mindegy, majd legközelebb.
Velünk minden oké, Bene újfent elkezdett hisztis lenni, nagyon vicces, ahogy csapkod meg toporzékol, és nagy, határozott hangsúllyal mondja "MEM". Valami olyasmi lehet, mint amit Mangora is írt Marciról
Szerencsére egész jól veszi a kimaradásokat is, nem mondom, hogy szárnyal, mikor menni kell, de elfogadja. Náluk nem volt tavaszi szünet, csak a hétfő persze, de ettől függetlenül kihagyta még a csüt-pénteket. Határozottan megindul mindig az ajtóhoz, szalad, aztán amikor kinyitom, akkor egy kicsit megtorpan, de ha jól fogadják a gondozónénik, akkor egy hang nélkül ott marad.
A motoros dologhoz: Benének szerintem a legegyszerűbb fajtájú van (három kerekű, semmi extra), és ügyesen megy vele. Persze futva még gyorsabb, így ha sietni akar, lepattan a járgányról

Egyszer ráérzett a technikájára, azóta bármelyik motorral ügyesen megy (ha leér a lába, persze

). A bölcsiben is sokféle van. Szóval szerintem azon múlik, érzi-e már, hogy kell csinálni, valahogy úgy, mint ahogy a biciklizéssel is van.
Vick, jaj de örülök, és nagyon irigyellek, hogy letudtad a vizsgidőszakot! Jól sejted, én még csak most kezdem, csak most jön az igazán neheze: beadandó dolgozatok, kiselőadások, és majd aztán júniusban vizsgák. Szerencsére csak négy lesz, de elég tanulós mindegyik, szóval nem fogok unatkozni. Ráadásul most utoljára még úgy gondoltam, beadom tanárszakra Szegedre, megjött a behívó: május 16

Egyrészt még suli van, másrészt meg a leghúzósabb időszak, tuti nem tudok elmenni, nemhogy készülni rá (az olaszom a béka s*gge alatt). Szóval nem túl rózsás a helyzet

Majd megírom nekik, hogy vegyék figyelembe a tavalyi eredményeimet, az úgy sem került végül felhasználásra...
A koncertet már nagyon várom, Benével szoktunk néha hangolódni már rá
Móni, megértem, hogy kivágysz, biztos nem lesz gond. Zolinak nagy-nagy kalappal holnapra, remélem, ha elkezd ott dolgozni, szimpatikusabb lesz a hely is! Az, hogy 4 órakkor végez, külön jól hangzik!
Remélem a bébiszitterrel is rendben lesz minden, gondolom nagyon megnyugtató a tudat, ha biztonsággal mered valakire bízni Dávidot.
Kati, Erika, többiek? Olyan rég írtatok. Tényleg kicsit visszaesett a lendület, legalább egy életjelet adjatok!
Zsuzsi, hogy sikerült a hétvége és az esküvő? Remélem Anyukád boldogult Zsófival, Ti pedig mulathattok egy jót!
A képek nagyon jók! Friday, majd nagy felbontásban el tudnád küldeni a Benéseket? Olyan szépek, én sose tudok ilyen jókat fényképezni
Képek rólunk mostanában, ha valaki ráér nézagatni (Móni, inkább ne a porcicákat nézd

) :
https://picasaweb.google.com/portoroagn ... 7HK0ISrAg#
Puszi,
Ági