A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem mondtok nekem semmit?Hari van? :( :( :(
Kint vagyok ebben a gyönyörű időben? :lol:
Én is voltam Mátyás földön a reptéren.Tök jó volt!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bocsika vagytok-a vagyok

kagyló

kagyló, rettentően sajnálom :( (nem tudok a hétfői nyitvatartásról semmit, de az utóbbi időben hétvégén is az Intézetben van...) Drukkolok neked!

KisDoki, mint Barbi párja :))))))))) :lol: :P (háát remélem ő nem olvassa ezeket, mert meghalna a röhögéstől)

Hali kezdők, sőt már kismamik: mindent bele! Irány a szuik, gyógyik, husik világa 8)

én ki szeretném próbálni azt amit Bari ajánlott legutóbb azt a csoda italt, sztem a jövő héten megnézem a herbáriaházban és magpróbálok egészségesen étkezni is és akkor a következő pirinél ismét megyek DévaiI-hoz (legalábbis remélem, h lelkileg is rá tudok készülni a folytatásra) + le is járnak a papírjaink, így megpróbálok minél többet beszerezni.

mindenkinek csodás, napsütéses ünnepet kívánok!
kisalag
Fót

Kisalag
És akkor mi van ha olvassa.Végül is csak hülyéskedünk. :lol:
Mondjuk én igen is meg nem is,mert én tényleg csak aranyosnak találom.
Hát ez van,kinek a pap,kinek a papné,nekem a fia!!! :wink:
De nem miatta megyünk oda,hanem a babákért,meg apánk miatt!!!
Nem hiszem,hogy ezen lenne mit megsértődnie... :wink:
Vannak neki is betegei,akik éppen ragaszkodnak hozzá.
Vagy nem így van? :roll:

Nálam éppen,nem tudom mi van hol van piri valamennyi,hol nincsen csak alig.
De ömleni eddig még nem ömlött. Hasam még mindig akkora mint egy hordó.
Jön a párom is velem apánkhoz,szeretné vele megbeszélni a továbbiakat....
Kiváncsi leszek apánk mit fog mondani,van egyáltalán értelme tovább csinálni............Tanácsotok van valami???

kagyló

Kretty, nagyon jó lett a vonalzód :lol:

Kagyló itt vagyok :lol: de-t főztem utána meg vásárolni voltunk.
Képzeld ma vettem gobleint :roll: az hogy mi lesz belőle jó kérdés, de valahol el kell kezdeni :lol: Majd csinálok róla képet :wink:
Hétfőn lesz Dévisz. Mindig azt szokta mondani,h a tüszőknek nincs ünnep a :lol: azok akkor is nőnek.... :roll:

Kisgaby, egy ágyban alszanak a bébikék? Szopiznak még? Éjszakák?

Melcsike, hogy vagytok? Belejöttetek már a mindennapokba?

Kisalag, mentek valamerre ebben a pár napban?

Mindenkinek pusszancs,
Bari

bari6

Barika
Én már készen vagyok mindennel.Csináltam kacsát,diós sütit,lúdlábat,egybe fasirtott,meg van főzve a sonka,pár tojás,a húsleves is készen van.
Meg azért vettem még a cukrásznál pár sütit,mert nem volt kedvem többet csinálni.
Holnap gépbe csinálok friss kenyérkét,azzal eszük a sonkát. :wink:

kagyló

Sziasztok! Kellemes ünnpeket mindenkinek!

Kagyló....nagyon sajnálom...azért ha ennyire vicceskedik piri, még ne add fel, majd hétfőn megnéz Apánk!

Először sütöttem életemben húsvéti kalácsot ...malomkerék méretű lett :lol: De nagyon fincsi! Kép [/img]
Vendég

nagyon szerencsések vagyok, nekünk anyum segít rengeteget, így csak a lakást kellett rendbe vágni (múlt héten csináltam a tavaszi nagytakarítást, mára csak a porszizás maradt, no és egy kis sós sütése, mert párom imádja a túrós sós pálcikákat - a mai inkább fatörzsekre, mint pálcikákra hasonlított), így a főzésre nincs gondunk :) holnaptól vendégség vendégség hátán, imádom az ilyen ünnepeket! Pihenésre is lesz idő, de nagyon szeretem ezeket a mozgalmas napokat!
Párom is itthon lesz és a mindenféle internetes számlálók alapján hétfőtől indulhat a házi gyártás ;)
Értesíts, ha változik a goblejn: pár kép, ahogy készül :lol:
kisalag
Fót

Barika
Hidd el eleinte a gobelint én is mindig bontottam ki.Sokáig bénáztam!
Néha már azt hittem ki fogom dobni,de végül mindenre rájöttem.És szépen haladtam,amint az időm engedte....
Igaz ekkora képen sokat kell dolgozni.
Majd rájössz,és akkor hamar végzel is vele.Tegyél csak fel képet!!!!!!!!
Azért most lesz majd időd bőven......................
Kisalag
Nekem a függöny mosás maradt ki. :oops:
A többit megcsináltam!!!Kicsit nehezen haladtam,mert sokszor elkap a síró görcs.Ezért keresek elfoglaltságot!!!
Nem szeretem az ünnepeket,állandóan készülni rá................ :evil: :evil: :evil:

kagyló

Poszi
Recit elküldöd????Hűűűűűűűűűűűűű de nagy!!!!Imádom!!!

kagyló

uram isten Kagyló, mióta készíted ezeket a finomságokat??!! Függönymosás - ebben is szerencsés vagyok: egy hónappal ezelőtt öltöztettem fel a házikót függönnyel, így a mosásra sem volt gondom :)

Otthon tudott maradni a párod?
Légy pozitív: te is írod, h néha piri néha meg nem. Majd DévaiI megmondja h mi az igazság ott benned! Addig tessék csak szépre és jóra gondolni; még az idő is jobb lett!! +++++++++++++
kisalag
Fót

Kagyló :http://nosalty.hu/husveti_fonottas_kalacs_recept_12921
(a recept gasztroképe persze sokkal szebb, nem összehasonlítani!...) egyébként nagyon finom, igazi kalács-íze van! Mindenesetre legközelebb tuti nem 1 kg lisztből sütöm....... :roll:

A párom mézeskrémest sütött..arról nincs képem...már csak a fele van meg... :oops: :oops:
Vendég

Poszi, aztamindenit, nagyon szééép. Be is tettem a szakácskönyvembe a nosalty-n. Én szinte mindent innen szoktam csinálni :lol:

Kagyló, húúúú ahhoz képest,h nem szereted az úzsvétot jó sok mindent csináltál...
Én majd csak hétfőn csinélok kacsát. Holnap a meccs előtt pogit szeretnék majd sütni :lol: Mi úgy döntöttünk,h nem csinálunk nagy felhajtást az úzsvétból, csak lightosan :wink:
Ami a gobelint illeti érdekes lesz, eddig egy sort sem csináltam...ki be fűzögetem a cérnát....de nem adom fel. Egyelőre ez még csak egy 10x10-es kép. Egy süni van rajta :lol:

Kisalag, jó családlátogatás evést meg mindent, hétfőtől meg mindent bele :lol:

bari6

Kisalag
Reggel 7 órakkor kezdtem,és 16 órára végeztem is.A sonkát már tegnap este megfőztem,ennyi előnyöm volt.Még tegnap este haza jött,amikor felhívtam és zokogtam a telefonba.Minden áron meg akarja kérdezni apánkat,mennyibe kerülne támogatás nélkül,és szerinte érdemes-e csinálni tovább.Jövő hét végén hazamegyek a szülői házba, mondtam neki kell egy kis idő nekem,és azt hiszem szeretnék egy kicsit gondolkozni.Jobb lesz egy kis idő mind a kettőnknek....
Poszi Köszönöm szépen!!!
Szerintem fél kiló lisztből is elég lesz majd!!!Igaz szeretem ami nagy,de ez most sok.................. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a diósból már csak 6 szelet maradt,a párom megette a többit,de azért van,ami meg marad,és le lehet azt le is fagyasztom.Ne sütire értem!!!!

kagyló

Barika
Tök hamar elfogy minden,főleg ha sütemény.Azt a párom két pofára tömi!!!
A kacsa meg a leves,ha marad mehet fagyasztóba.Sonka meg úgyis eltűnik,az egybe fasírt meg két kicsit csináltam.El fog fogyni,tudom már és ismerem a párom.
Na látod,ha már a tűn a lyukat megtalálod,az már haladás!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Utána úgy leszel mint én,egyre nagyobb és nagyobb kép..............egyszer csak készen lesz,mindig arra gondolok közben......... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Aranyos a sünis,nekem az első őzikés volt,utána egy kislány és most ez a nagy............. :wink:

kagyló

akkor szép és gondolkozós, meg forma1-es és pogis hétvégét és sok husit meg sétát kívánok! :P

a kismamiknak meg szép gömbölyödést :)

és mindenkinek nyugodt húsvétot kívánok!
kisalag
Fót

Úgy látszik itt mindenki minta háziasszony, kivéve engem, mivel én egy tojást sem festettem... :oops: Ehelyett maradt a munka... :evil:

Pihenjetek sokat!

Kisalag! hajrá!!!! :wink:
Vendég

Poszi: Nagyon jó lett. Én ezt fogom holnap csinálni: http://www.nosalty.hu/fonott_kalacs_recept_5029

Kretty: Ne aggódj, én sem vagyok minta háziasszony. Én csak sonkát főztem tojással és salátát készítettem hozzá, most délután. Mentségemre váljon, hogy délelőtt nem voltunk itthon. :D
Holnap kalácsot sütök, meg csinálok egy kis sonkatekercset.

Bari: Én is a nosaltyt használom, ha nem tudom mit is főzzek. Szerintem nagyon jó az oldal.

Kagyló: 7-16-ig az már egy komoly műszak. Sajnos nekem a heti munkamennyiség mellett ilyenkor már nincsen erőm az egész napot főzéssel tölteni, de a diós süti nagyon jól hangzik.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok
Itt a diós süti,ami maradt eddig:
Kép

Itt a lúdláb torta:

Kép

Kacsa:
Kép

kagyló

Sziasztok!

Van néminemű elmaradásom...:oops:
De mentségemre szóljon, hogy vendégeskedés volt nálunk is, szóval volt mit tenni...

Kagyló remélem picit jobban vagy... egy kérdés: véletlenül nem csináltál egy terhességi tesztet???

Mindenkinek nagyon jó pihenést és jó evést kívánok húsvét alkalmából!! Egy újabb ok, amiért muszáj sütikét enni :lol: :lol:

Kép

És az elmaradhatatlan Tigrises-cucc:

Kép

Ja és persze a táblázat, amivel lógtam: 1303635051.6407.htm

Puszilok mindenkit és jó pihit (a munkát tessék elfelejteni két napra!!!!)!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto
Nem mondom,hogy jól vagyok,inkább olyan nincs kedvem élni sem....
Pár hónapig biztosan semmi nem fog érdekelni. :(
Pénteken amikor felhívtam apánkat volt vérzés,olyan mintha a harmadik napon lennék.Másnap csak reggel volt,meg egy kicsi este,ma megint volt reggel de nem sok.Még nem ömlik, fura pedig kellene ömlenie szerintem.
Apánk azt mondta ha megjött hagyjam abba a gyógyszereket, csak az a gond,hogy nem igazán tudom,mi is van.Van is meg nincs is sok.Ezért nem hagytam abba a gyógyszereket.Keddtől barnázás,csütörtök estéig,péntek reggeltől meg vérzés.....
Magas ez nekem!!!Vagy a hormonok borultak fel nem tudom!!!Ilyenem még soha nem volt,sőt ilyen hamar sem volt vérzésem egy lombikom alatt sem.
Tesztet pénteken délután csináltam,csak úgy,ha már egyszer megvettem....
de negatív lett!!!!

Kellemes húsvéti Ünnepeket!!!!!

kagyló

Sziasztok!!!
Először is nagyon szép Húsvétot kívánunk mindenkinek!
Bocsánat, hogy megint el-el tűnök, de a melóhelyen most elég nagy a hajtás és estére meg annyira elfáradok, hogy a hátam közepére nem kívánom a gépet... :?

Kagyló: remélem, és drukkolok, hogy hétfőn D még meglepetéssel szolgáljon. Mész végül holnap?

Kisgaby: tündériek! annyira szép ez a kép!!!!

Kretty: annyira tetszik a vonalzód!!! :D :D :D És hajrá indulás, hajár tüszők!!!!

Bari: neked is sok-sok tüszőnövesztő drukk megy!!!!

Csak keményen lányok!!!

Kriszto: te is voltál pénteken D-nél??? Vagy valamit félre olvastam?

Mi is elutaztunk a szüleimhez és kényeztetjük magunkat! Tegnap voltunk egy nagyot kirándulni, ami nagyon sok energiát adott. És tervezgettük a kezelést, az otthon töltött időt!!! :lol: :lol:
Már nagyon-nagyon várjuk!

Holnapra sok-sok locsolót Mindenkinek!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony
Igen,megyek holnap.Köszönöm,hogy drukkolsz nekem,de nem hiszem,hogy találna apánk valamit.Szerintem a hormonok kavarodtak egy kicsit meg,majd talán megindul és akkor helyre fog állni.
Inkább annak szorítsál,hogy holnap ha megkérdezzük,hogy érdemes-e még 1 lombikot bevállalnunk,akkor nem azt fogja mondani,hogy a sajátból felesleges.

Jön holnap valaki?Ja, és képzeljétek el a csajnak akit írtam,még nem jött meg,szóval nála tuti baba lesz....

Barika
Hol vagy?Kezdesz hiányozni! :oops:

Kretty
Én sem festettem tojást,van pár db csoki tojás, az elég lesz.
Igazából testvéreim,apukám szokott jönni.

Kisalag
Te nem szoktál gondolkozni?! :wink:
Pedig hidd el néha jó egyedül lenni................

kagyló

Kagyló! Mikor mész holnap? Összeszámolnád az embereket? :wink:
Vendég

Kretty
Még nem tudom pontosan de olyan 8 óra körül jó lenne ott lenni.
Miért számoljam össze???
Kismami vagyok 2 napja???Ez most mit jelent????

kagyló

mert a terhességet a menstruáció első napjától számoljuk. Mi most kezdjük a 2. ICSI-t. És mivel ez SIKERÜL, elméletileg már kismaminak számítok! :D

Szóval pénteken kell UH-ra mennem. Barival együtt.
Vendég

Sziasztok!

Itt is vagyok :lol:

Jó kis nap volt.
Reggel sütöttem egy kis sósat. Kipróbáltam a graham lisztet és egész tűrhető lett. :lol:
Voltunk kézi meccsen, sajna kikaptak a lányok. Ha esetleg ma nézte valaki az RTL-en a meccset akkor tuti,h hallottátok a hangomat :lol:

Kagylókám, csöpög a nyálam a fincsi hamijaidra :lol: holnap csinálom én is a kacsát, most pácolódik :lol:
Ami pirit illeti igencsak meg tud zavarodni...azért remélem és nagyon drukkolok,h holnap Dévisz nem mondd semmi rosszat :!: Egy dologra szeretnélek megkérni :!: Ha Dévisz olyat is mondd amit nem akartok hallani, akkor se törjetek össze. Ágika mesélte pénteken,h voltak már olyanok akiknek Dévisz az mondta,h nincs tovább és elmentek. Visszamentek egy hónap múlva,h márpedig ők akkor sem adják fel és baba lett!!! Tudom,h lelkileg most a legnehezebb, de tényleg nem szabad feladnod! Puszikállak!

Szélkisasszony, nem semmi,h megy az idő :lol: Mire nekünk lesz a transzferünk akkor fogtok kezdeni :lol:

Krety, ti hányra szoktatok menni?

Pusza és sok-sok locsolót holnapra :lol:

bari6

hali Kagyló, hááát nem nagyon szeretek sokat töprengeni a dolgokon, inkább a cselekvés embere vagyok - ez szokott gondot okozni a párom és közöttem is, ő szeret "gondolkozni"... Imádok ünnepek alkalmából családi körben lenni (sokat dolgozunk, így ritkán találkozunk, de ilyenkor egy társasra is jut idő az evésen és a beszélgetésen kívül :lol: , ma pl. solo-t játszottunk és teljesen belemelegedtünk). Persze néha jó leleassulni és magunkra figyelni, de ezt én megteszem naponta míg beérek a munkahelyemre, majd a hazaúton, nem töprengek túl sokat, mert az élet sem vár meg, nem lassít, míg összeszedem a gondolataimat (erre példa a baba is, vártam, reménykedtem, azután itt vagyok közel a 40hez és most már türelmetlenek és elkeseredettek vagyunk minden egyes piri-nél megtörünk, de nem adjuk fel!, legalábbis ezt hajtogatjuk egymásnak, bár tudjuk h egyre kisebb/kevesebb az esély)... szóval inkább nem gondolkozok :lol: :P látod, most is mennyi minden jutott az eszembe ;)
NAgyon sok sikert és reményt kívánok holnapra!!!! Gyere és mesélj, sokat gondolok rád!

sok locsolót kívánok én is mindenkinek :)))
kisalag
Fót

Sziasztok!

Sajna nem nagyon tudok jönni mostanában, a gépet is kb. 3 naponta tudom bekapcsolni.
Elmúltunk 1 hónaposak, szépen fejlődnek, Sári 3420gramm, Matyi 2840gramm volt tegnap este. Lassan egy kilót híztak születésük óta.
Hát a káosz továbbra is fennáll, tejem egyre több, de nem nagyon akarnak rendesen cicizni. Úgyhogy napi 3x próbálkozom bimbóvédővel, a többit fejem, ami baromi nagy munka. Meg már nem is akarnak egyfolytában aludni, úgyhogy szórakoztatnak minket, van hogy egyszerre mind a kettő.
Sajnos a türelem nem az erényem, de már pozitívabban látom az életet. Az elején nagyon elkeseredtem, hogy semmit sem tudok, biztos elrontok mindent. Elég sokat sírtam, de most már, hogy végre sétálunk is, kicsit jobb.
Nagyon be vagyok parázva, hogy pár hét múlva hétköznap egyedül fogok maradni, és mit fogok csinálni velük. Kegyetlen, ha egyszerre sírnak.
Na, senkinek nem akarom a kedvét elvenni, mert tényleg nagy élmény és csoda, imádom ha rájuk nézek és mosolyognak.
Sokszor eszembe juttok és drukkolok a távolból mindenkinek, de sajnos egy darabig nem tudom követni az eseményeket.
Lassan megyek vissza Dévaihoz 6 hetes kontrollra, visszük a babákat is. Még nem látta Őket, mivel nem sikerült nála szülnöm.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, nálunk most egy kicsit ez háttérbe szorult, de majd jövőre már nagy élmény lesz.
momelcsi

Sziasztok
Hát jóval nem igazán tudok jönni.Nyálkahártya 12mm,jobb oldalon a sárgatest kezd össze esni,a bal oldalon még nem.Vérzés van kicsi,de apánk azt mondta ez sem az aminek lenni kell. Nos folyadék, és baba nincsen a méhbe,legalábbis nem látott.Holnap reggel Béta HCG-re kell mennem,mert azt mondja apánk ez méhen kívülinek is megfelelhet.
Azt mondta uh előtt remélem magánál nem lesz méhen kívüli...
Erre benne van a pakliban...
Közben megkérdeztük,hogy mit tanácsol ezek után nekünk.A párommal megbeszélték,legalábbis szó volt a donor inszemről.Kaptunk a Krióba papírt....
Azért sajnálom a párom,mit meg nem tesz,hogy együtt maradjunk....
:roll: :roll: :roll: :( :( :( :(

kagyló

Kagyló! Remélem minden OK lesz, kár, hogy konkrétabbat nem tudott mondani D.

Melcs! de jó hallani felőled! Szép nagyok már a babák! Majd ha van időd, rakhatnál róluk fel képet :)
Vendég

Kagyló, sárgatested eddig nem is volt még sosenem? Ilyenkor nem vígasz az embernek,de elindult valami és az jóóó.
Örülök,h Dévisz nem szegte kedveteket. Ha van a párodnak katonája ne adjátok fel. Ha anyagilag megtehetitek akkor próbálkozzatok alternatív gyógymóddal, nagyon sokat segít. :wink:

Melcsike, de jó,h jöttél. Húúú biztos nem lehet egyszerű, de ügyi voltál eddig is és biztos menni fog :lol:

Szurika, ezer éve nem jártál felénk :? Hiányzol ám :roll:

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok lányok! Remélem mindenkinek kellemesen telik az ünnep, még egy pici hátra van :wink:
Köszönöm szépen, hogy nem felejtettek el (lsd. szerepelek a táblázatban!) én folyamatosan követlek titeket, és higgyétek el ugyanúgy tudok örülni a sikereknek :D és elszorul a szívem valamelyitők sikertelenségén :cry: .
Úgy gondoltam én is csak jó hírekkel jövök legközelebb, de nem szép dolog, hiszen egymás jó vagy rossz tapasztalai igen is segíthetik a másikat.
Rólam annyit, hogy a sikertelen PU után rendesen megjött piri, még alatta elkezdtem járni akupunktúrára és talpmasszázsra, most ebben van minden bizadalmam :lol:. Ha addig a csoda nem történik meg (márpedig teszünk érte) :wink: , akkor a június elejei pirikor szeretnék újra Dévaihoz bejelentkezni egy hatodik lombikra, ez már a harmadik hely.
4o fölött vagyok, hét éve járjuk a klinikákat és valójában semmi konkrét válasz a sikertelenségre, most már viszont a korom...
DE: most megint pozitív vagyok, hiszem, hogy a keleti gyógymód segíteni fog és erre koncentrálok. Csodák igenis vannak, a közvetlen környezetemben is történt már, miért ne lehetne velem is?!? :wink: :wink:
Szép délutánt! :P
erikk
Budapest XVIII. kerület

Barika
Az az igazság,hogy a párom úgy látja,ha 5. lombik alatt nem sikerült,akkor nem hiszi,hogy sajátból valaha is lesz.
Hidd el én is csodálkozom rajta,mivel a donor gondolatától is rosszul volt.Most meg nem akarja,hogy szét menjünk,ezért azt mondta ha ezen múlik az én boldogságom,akkor legyen.A saját boldogságáról nem beszél...
Még a holnapi vérvétel eredménye után ami szerdán lesz meg,akkor derül ki,apánk jól sejtette -e hogy méhen kívüli....mert azt mondta akár az is lehet....de ezt nem állította biztosra.
Az tuti rendes vérzés még nincsen,valami van,de azt mondta az nem az....
Erikk
Nem mondanád el nekem,hogyan jutottatok el a 6. lombikig,mert nekem is ott van még a saját lombik is............de nincs biztos arra,hogy sikerülne....
Nálatok mi történt...
Kretty
Milyen konkrétabbat kellett volna mondania? Hiszen ebből kiderült nincsen baba a méhbe....akkor mit kellene még tudni?
Annyit mondott valószínű meg akart tapadni,amikor kedden elkezdtem barnázni...............ennyi..................

kagyló

1303747394.5905.htm

Puszi mindenkinek, holnap már jövök hosszabban... (akár fenyegetésnek is vehetitek.... :lol: :lol: :lol: :lol: )

kriszto

kriszto82

sziasztok!
Mindenkinek utólag is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! :D
Kagyló,hát ez érdekes..De valami elindult,és ez nagy szó!!!!Ha megtehetitek anyagilag,akkor szedjétek össze magatokat lelkileg és vágjatok bele,hidd el sikerülni fog!!!
Nagyon sajnálom,hogy most nem jött össze,és remélem minden"rendben"lesz!
Rólunk...nálunk is elment ez a hajó,vasárnap megjött,de annyira"nem törtem le"..Holnap hívom Apánkat,sztem du.mennem is kell hozzá.Remélem mehetünk tovább,nem lesz semmi akadálya.
Puszi mindenkinek,és vigyázzatok magatokra.
Andi

Kép
cs.andi

Bari

Vagyok,mindennap elolvaslak Benneteket,de csak ennyire telik.Nagyon fáradt vagyok,sok a munkám.
Remélem mindenkinek szépen telt az ünnep.
Ne haragudjatok hogy ritkán írok.De jelen vagyok.Ha valakinek kell szerencseszuri,varázslat,szóljon és küldöm :) Ha tanács kell vagy a segítségem,írjatok privit,az e-maileket mindig elolvasom.
Poszi,Kretty
Nálam nem jelenik meg a vonalzótok :shock: vajon miért? Ki tudja?
Puszillak Benneteket,és drukkolok mindenkinek :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Kagyló: nagyon-nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok az újrakezdéshez! Nehéz ilyenkor bármit is mondani, hiszen még soha nem voltam olyan helyzetben, mint te most. De remélem, hamar sikerül megoldást találnotok!

Bari: igen! annyira gyorsan rohannak a napok! Jó hogy Ti Krettyvel már kezdhettek!

Melcsi: édes teher ez nyilván, de megértem az aggodalmaidat. Egyszerre két éhes szájacskát etetni.... de a mosolyból is dupla van.
:wink: :wink:

Lányok! Van néhány kérdésem:
Ti hol váltjátok ki a gyógyszereket?
És az altatás után bejöhet Szélúrfi abba a szobába, ahol ébredezek?
És Ti szedtetek terhesvitamint? Mikortól?
Köszönöm
szélkisasszony

Szia Szurikáta! Örülök, hogy sok a munkád, de ne hajszold túl magad....megnyugtató, hogy figyelemmel kíséred a fórumot, és rendelkezésre állsz a csodatevő varázslataiddal, ha szükségünk van rá ! :wink:

Nem tudom, te miért nem látod a vonalzónkat....esetleg van más is aki nem látja??
Néha tud fura dolgokat produkálni a fórum, pl. a kommentek időpontjainak órákkal korábban történő feltüntetése :lol:

Kagyló, én a helyetekben megpróbálnám az alternatív módszereket is, nem veszíthettek! Örülök, hogy a párod pozitívan áll hozzá, ez gondolom nagyon sokat jelent neked lelkileg.
Vendég

Szélkisasszony! D mindent el fog mondani, hogy mit mikortól kell szedni! Egyébként ő csak folsavat mond hogy szedjünk.

Déli gyógyszertár, ott mindig van mindenféle gyógyszer, amit D felír és nagyon kedvesek!

A párom nem volt velem mikor ébredeztem, sőt, mikor értem kellett jönni, akkor is elkésett... :roll: Nevettünk is D-vel, azt mondta, ha nem jön apa értem, kénytelen lesz ő hazavinni... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szélkisasszony!
Gyógyszerek:a gazdagréti patika (nekem mindig szerencsém volt és volt minden ott is, de mások jártak már úgy, hogy sajna hiányzott vmi..) és a déli patika,na ott mindig minden van!!!
Altatás után nem nagyon szoktak a fiúk bejönni a szobába... gondolom lehet, de nem igazán szokás, főleg ha több csajszi van bent egyszerre..
Terhesvitamin: ki, mit szed, van aki csak folsavat a pozitív tesztig,majd femibiont, van aki az elejétől kezdve a femibiont szedi. A gyógyszeres lapodra Dévai majd ráírja, hogy folsav vagy femibion.De természetesen szerintem ez igazán a mi döntésünk....

Hamarosan kezdés!!!!!!!! Juhéééé!

Csajok!
Korábban felmerült már a kérdés megmaradt gyógyszerek és fecsik, ampullák "hová dobjam"-kérdésének körében: nos holnap leírok nektek egy címet, ahol átveszik a háztartási mennyiségű ilyesfajta cuccot. Illetve tudok én is segíteni. Mégis csak jobb ha megsemmisítik, mintha csak úgy kidobjuk a kukába és ki tudja milyen úton, hogyan jut be a környezetbe és okoz mindannyiunknak galibát.

Emerenc! Lehet, hogy korábban leírtuk már ezt a címet? Nem emlékszem... :roll:

Na mindegy holnap inkább leírom újra.

Pusszancs Nektek!

kriszto

kriszto82

Kretty! Poszi!

Én sem látom a vonalzótokat... :roll: :(

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony
A Te vonalzódat sem látom :cry:

szurikáta
szurikáta56

Jól eset,hogy ilyen sokan írtatok.Én is szeretném a 6. lombikot,de a párom már nem szeretné.Feleslegesnek tartja!Azt mondta ha 5 lombik nem sikerült,akkor felesleges folytatni...Apánk is inkább a donor felé hajlik,hiszen a 4. lombiknál mondta,csak akkor a párom ellenezte.
Majd meglátjuk,még azért beszélek majd ha egy kicsit megnyugodott.
Látom egyre nehezebben dolgozza fel,és mióta haza jöttünk,állandóan azt mondja ....olyan mintha valakivel együtt lennék, és ezt neki még végig is kell csinálnia velem... :( :( Hát igen,szörnyű!!!
Bánt az egész belülről nagyon.... :( :(
Poszi
Milyen alternatív módszerre gondolsz?
Barika
Hol jársz?
Kriszto
Te kis sportos,én várni foglak!!!
Még a héten pihi van....

kagyló

Kagyló! Biztosan nagyon nehéz most nektek! DE ott vagytok egymásnak és átsegítitek egymást a nehéz dolgokon!
Vissza kell még mennetek D-hez? Hová mész holnap vérvételre?

Nem tudom mi lehet a vonalzókkal, én látom mindet! :)
Vendég

Na,megfejtettem a vonalzók titkát :)
A profilban be kell kapcsolni a HTML -t. Hogy ez mi,azt viszont nem tudom. :shock: Mindegy is,a lényeg hogy megjelenik. :)
Viszont a dátum nem stimmel :shock: :oops:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

kagyló nagyon nagyon sajnálom, pedig annyira szorítottam.

Megmaradt gyógyszerekre tipp. Szerintem Dévainál, vagy az asszisztenseknél ott tudjátok hagyni, és ha valaki olyan gyógyszert kap oda lehet adni neki. :-)

remélem jól telt a húsvétmindenkinek. Jelentem az epémet a sonka, tojás, torma, retek, paprika, hagyma keverék sem bántotta. :-) Szóval én jól vagyok.

Mi tegnap maciparkban voltunk. A gyerekek és mi is jól lefáradtunk...., de nagyon jó volt. Bár a gyerekek a kis vonatot élvezték a legjobban.
De hála az égnek holnap pihi, mert mennek bölcsibe..... :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de mostanában nagy valószínűséggel kevesebbet fogok tudni jönni. Illetve, ha a munka mennyiség engedi, akkor inkább csak munkaidőben, ugyanis belevágtunk mi is a lakásfelújításba. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy mi lakunk még itt 5-10 évig, és nekünk kell, hogy tetszen a lakás, majd ha neki nem tetszik, akkor visszacsinálja (ha tudja) :-D

Szélkisasszony: Nem igazán tudom, hogy merre laksz, de én a Madách téri patikában váltottam ki a gyógyszereimet. Ha valami elfogyott, és rendelni kellett, akkor másnap már mehettem érte.

Kagyló: Még egyszer nagyon sajnálom, hogy most ez nem sikerült, de bízom benne, hogy egy kis pihenés után újult erővel belevágtok, és ha donorral, akkor vele, ha a pároddal, akkor pedig úgy, de sikerülni fog!

Kretty, Bari: Nagyon örülök, hogy elindultatok. Lassan indulnak a gyógyszerek, és a szurik. És ripsz ropsz itt a punkció. Nagyon drukkolok nektek!

Kriszto: Te nem is mesélted, hogy mi volt Dévisznél. Nem meséled el nekünk?

Momelcsi: Megmondom őszintén, hogy az én szememben egy hős vagy. Nálunk a nővéremnél van két kisördög, és már kiskorukban sem volt egyszerű velük. Kitartást kívánok, és sok erőt! És még egy dolog: Hidd el, minden t jól csinálsz, és nem lesz semmi baj, majd ha egyedül leszel velük. Hamar megtanulják, hogy az egyik hamarabb kapja a kaját, és addig a másik vár. Nálunk ez a sorrend a mai napig megmaradt, pedig már lassan 6 évesek. A minap néztem Sári és Matyi 3 hetes fotóit a neten. Csuda édesek.

Szurikáta: De jó, hogy jelentkeztél. Bordáid rendben vannak már? És ha már ajánlottad, akkor nekem jól jönne egy szerencse varázslat, hogy a héten a "házi gyártás" sikeres legyen. Már ha van ilyen varázslatod.

Cs. Andi: Sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy nem törtél le. Várunk holnap, hogy mit mondott Apánk neked.

Parane: Te holnap mész D-hez, ha jól emlékszem, ugye? Várunk ám téged is az újabb babafotóval.

Kisalag: Hajrá házi-gyártás! Ezek szerint egy idősek lesznek a gyerekeink! :-D (Remélem!)

Emerenc: Te mikor mész D-hez?

Mindenkinek mennek a drukkok-hegyek!

Pusza:

Mné
mné

Mné

Kép :arrow: :wink: :)

szurikáta
szurikáta56

laptető
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Mindenkinek szüksége van rá,így csippentsetek belőle :) Kép