A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt LányokKép

Képzeljétek, szombat reggel vettem a DM-ben egy + Clearblue tesztet!KépKépKép Aztán tegnap ismét, egy másik fajtát, és az is +!KépKépKép

Nagyon jól szorítottatok nekem köszönöm szépen!
Viszont nem valami jól kezdődik, mivel tegnap a fogorvosi ügyeleten kötöttem ki. Úgy éreztem, több fogam is fáj egyszerre. Azt mondta ott a doki, hogy lehet, hogy a számon lévő herpesz vírus zavarja a fogidegeket. Nem nyúlt hozzá, ennek 5 napon belül el kell múlnia. Ha nem múlik, vissza kell mennem. Most arra kérlek benneteket, hogy azért szorítsatok, hogy ezt megússzam!
Még egyszer mindenkinek köszönöm, aki drukkolt nekem! Különben még hihetetlen az egész, nem is érzek semmit, csak ha a cicimet oldalt megnyomom, az érzékeny. Nem is szabad még beleélnünk magunkat, mert még nagyon az elején vagyunk.
Már van neve is a pocilakónak: Briós. Ez úgy jött, hogy amikor szombaton felhívtam a dolgozó páromat, hogy úgy néz ki, apa lesz, otthagyott csapot-papot és jött haza hozzám. Belépett az ajtón és azt kérdezte: Szóval akkor embriós vagy?
Fel akartam tenni a zebrás tesztem képét, de túl nagy, és nem tudom lekicsinyíteni.

Henci
henci

Henci!
GRATULÁLOK!!!!Én tudtam! Nemhiába fújt az utóbbi időben annyira az a szél, jól elfújta a mensidet!
Nagyon vigyázz magatokra!
Bogi.
bogi1975

Henci!!!Kép

Ez szuper!!!!Nagy -nagy gratula!!!!Kép

De szupi!!!

Jól kezdődik a hét!!!Kép

Mea
mea

Henci!

Szabad megkérdeznem, hogy teljesen természetes úton jött össze végülis?
Mert azt tudom, hogy több, mint 1 éve próbálkoztatok és hormonvizsgálaton meg HSG-n voltál, meg a párodat is kivizsgálták és minden ok volt.

Nem is szedtél semmilyen gyógyszert sem?

Ne haragudj, hogy most ilyen hülye kérdéseket tettem fel, csak kiváncsi vagyokKép

Nagyon örülök, hogy ott egy pocilakó!!!!Kép

Mea
mea

Henci!!!Kép

Gratulálok!!!KépKépKép
Megkaptad tőlem a jól megérdemelt zebrádat!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

HenciKép
De jó ez a hétfő reggel!!!
Gratulálok!!!
Stella

Kép
stella9

Henci,
gratulálok a Briósotokhoz!!!KépKép
Épp a táblicskut vizsgáltam: Henci 31. cn.?Hmmm? Hmmmm? ...És írod...Picit meg is könnyeztelek benneteket! Olyan jó...
De jó lenne, ha minden reggel így kezdődne itt a topicon!! Ugye lányok???

Herpeszűző energiálk elindultak!!!

Vigyázzatok magatokra!

Sok-sok boldog pillanatot!!!Kép

Puszi
Dana
dana

LányokKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy így együtt tudtok örülni velem! Na most én kezdtem el könnyezni. Köszönöm a jókívánságaitokat!

Meglátjátok, mindenkinek sikerülni fog!

MeaKép
Október elejétől szedem a Bromocriptint, mert magas volt a prolactin szintem. De nem hittem, hogy ilyen hamar csodát fog tenni. Az én esetem is azt bizonyítja, hogy nem szabadna az 1 évet kivárni. Ha hamarabb elküldetem magam hormonvizsgálatra, korábban kiderül a bibi. De sebaj! Ez így lesz jó! Lényeg, hogy Briós ott lapul...

Henci
henci

Bogi, remélem januárban már a táblicsku tetején ücsörögsz!!!
Ilyen gyönyörűséges babócát küldök majd Neked is, mint Hencinek!!!
Olyan jó volt olvasni az előző leveleid...

Puszi
Dana Kép
dana

Mi volt a dokinál???????
Megvan a menetrended???
Stella

Kép
stella9

Henci,
az kiderült, hogy mitől volt magas a prolactinod?
Milyen magas volt?
Mennyit Bromoc. kellett szedned, okzott-e valami panaszt?

Még egyszer hatalmas gratula!!!!!!!!!!

Puszi Dana
dana

DanaKép
Hogy mitől volt magas nem tudom, nem is kérdeztem a dokit. 49,0 ng/ml volt az eredményem, a normális érték pedig 1,9-25,0 között van. Amikor rákérdeztem, hogy ez nagyon magas, akkor azt mondta, hogy épp elég ahhoz, hogy ne sikerüljön teherbe esnem. Napi 2x felet szedtem, és az égvilágon semmi panaszt nem okozott.

A baba, amit küldtél, nagyon aranyos! Pont ilyen kerekfejűt szeretnék!

Henci
henci

Henci!

Nagy nagy gratula, vigyazz magadra!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Henci!

Tudtam én, hogy nem minden gólya költözött el délre Kép Kép Kép Ez egy nagyon vidám reggeli hír volt.
Sok szeretettel gratulálok. Üzenem Briósnak, hogy mostmár nagyon kapaszkodjon!

Lányok!
Tessék követni a jó példát Kép

Stella!
Nem mész el dokihoz? Szorítok, hátha mégis sikerülhetett Kép

wish

Sziasztok lányok!

Két hét után ismét köztetek!
(Aki emlékszik(USA tök jó volt))

Igyekszek majd pótolni a lemaradásomat és utánaolvasni, hogy kivel mi történt, látom vannak új emberkék is!Üdv nektek!
Nálam semmi újság, túl vagyok a középidőn, igyekeztem mindent megtenni a babóért!
Remélem lesz eredménye!
Ja és ma megyünk a Bolgárkerékbe....

Amint van időm visszaolvaslak titeket!

Stellácska!Gyanús vagy Te nekem!!!Csodák márpedig vannak!Kép

Kép

Kép
megann

WishKép
szerdán megyek dokihoz, elvileg akkor kapom meg a recepteket a lombikhoz.
Ha addig nem jön meg, nem tudom mit tegyek.
Persze jó lenne addigra felmutatni egy pozitív tesztet, de az meg nem jött össze.
Most próbálok nem ezen agyalni! Lehet, hogy tényleg csak többet aggódtam mostanában a kelleténél és ezért késik!
Náltok mi újság?
Stella

Kép
stella9

Bogi!

Örülök, hogy lassacskán kilábaltok a bacikból!És annak is hogy komolyan vetted a javaslatomat, így legalább mostmár tuti egészségesek vagytok!
Pusz!

Kép

Kép
megann

Stella, annyi hihetetlen történetet hall az ember...
A 0,00000000000000000001 % -ból is lehet 100%! Nem semmi a Te ciklusod, alaposan edzésben tartja a türelmed!!!
Még semmilyen gyógyszert nem kezdtél el szedni, ugye?
Mindannyiunk vigasztalására elmesélnéd Lujza-történetét? Azt a részt nem találtam még meg az archívumban, ahol kiderül a csoda!!!
Köszönöm!

Dodo, hogy érzed magad??? Emilt megkaptad??? Annyira szorítok Neked!!!!

Zitus, másszon vissza!!!

Puszi
Dana
dana

DanaKép
Én pont akkor csatlakoztam a Babanetre, amikor Lujza kétcsíkos tesztet produkált. Igazából nem tudom máluk mi volt a gond, vagy kiderült-e egyáltalán valami, hogy miért nem jön a babó.
Túlvoltak sok év próbálkozáson, vizsgálatok halmazán, 6 inszemináción, 5 sikertelen lombikon...
Elindították az örökbefogadást, már csak a telefont várták, hogy "van gyerek"!
És akkor egyszer csak spontán összejött nekik!
Mindez kb. júnuis-július környékén történt, ha el akarod olvasni!!!
Stella

Kép
stella9

DanaKép
Lujza bejelentése 2004. július 22!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Erre a jó hírre érdemes volt hazajönni! (Tréningen voltunk ezért nem jöttem a múlt héten.)
HENCI Gratulálok!!!!
Folytassuk lányok ez egy szép a hétfői szokás!

Emeseanyu, milyen könyvet olvastál? (cím , kiadót írdd meg kérlek)
A nedvesség és ragacsosság nem a méhnyak nyákot jelöli? Az a fogamzó képes napokban a legtöbb és legnyúlósabb!

Stella, én azért szurkolok Neked nagyon, jó?!
Hol van az az Omker ahol a Maca Vibe-t olcsóbban lehet kapni?
bellazy

StellaKép
Itt vagyok! Hú, hogy csináltad, hogy így kiabál a nevem???Kép Bocsika, hogy nem jelentkeztem előbb, de ugye nem csütörtökön, hanem végülis vasárnap jött össze a randi.
Megvan a táblicskum! Ez a protokoll úgy néz ki, hogy mindig egy KEDD kell legyen az utolsó nap, hogy beszeded a fogigátlót, hogy aztán a stimu vasárnaptól vasárnapig tartson. Így én kaptam + egy szemet, - amit azóta elnyelt a föld, úgyhogy holnap mehetek kunyizni még egyet..tiszta ciki, soha nem hagyok el semmit, erre pont mikor a legjobban oda kell figyelni...na mindegyKép - és dec. 5-én elkezdem a gyógyikat, dec. 6-12 között pedig a szurikat is. Szerencsére úgy is lehet, hogy több szurit egyszerre felszívnak és egybe beadják. Huh, így mindjárt szimpatikusabb, mert inkább bele sem gondoltam, milyen lehet 28 szurit kapni egy hét alatt...Kép
Na szóval az egész stimu lemegy egy 7 alatt, de a gyulladásgátló gyógyit egész január 5-ig kell szedni!
Az UH pedig dec. 12-én, vasárnap lesz, ott derül ki, hogy mi a helyzet a tüszőkkel és megtudom a pungi időponját.
"Röviden" ennyi. Ha kihagytam valamit, kérdezz nyugodtan!

HenciKép
Micsoda hírek, jaj de jó!!! Küldök sok-sok tapasztó energiát Brióskának!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
puszi Hajni
hajnesz

BellaKép
rá tudsz keresni a www.omker.hu oldalon, a bolt link alatt!!
Stella

Kép
stella9

Henci
Nagy nagy gratula Kép! Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Teljesen normális, hogy nem érzel semmit a mellfájáson kívül. Én a 8. héten vagyok, és pár napja émelygek egy kicsit, más tünetem nem nagyon volt, úgyhogy ne aggódj!

Stella, Zitus
Drukkolok, hogy mindkettőtöknél csoda történjen, és néhány nap múlva pozitív legyen az a fránya teszt!!! Kép

Puszi
Adri
adri77

HajneszKép
úgy kibáltam, hogy itt bal oldalon bementem a tásralgó alatti dokumentációba és ott a formázásba!
Ott mindent megtalálsz!!!

De jó, hogy végre van programod! Szt hittem egyszerűbb az egész, de Te biztosan jobban átlátod!!
Nagyon drukkolok! Most már nagyon pörögnek az események!!!
Előre az ikrekért!!!
Stella

Kép
stella9

Hajnesz!

Ez tok jo, de jo, most mar gondolom nyugodtabb vagy, hogy tudod hogy fog lezajlani es mikor!!!

Nagyon drukkolok, hogy sikeruljon!!!!

Dana!

Mailt megkaptam, irok ma, remelem lesz ra idom delutan, ok?
Egyebkent jol vagyok. Semmit nem erzek, de meg nem is erezhetek, hisz csak a 21. napon vagyok!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok! Mostanában sajnos nem volt időm idelátogatni, de most itt vagyok!!! Látom időközben gyarapodtak szépen a babások! Kép Nagy-nagy gratula mindenkinek!!!!!! KépKépKép
És képzeljétek, nálunk is megtörtént a csoda! Kép Szombaton már kissé gyanakodtam, mert hát már négy napja csak jelzett a pocim, mint amikor meg szokott jönni, de nekem ez mindig csak egy napig tart. Így gyorsan hőmérőztem egyet, és 37 felett volt. Azért bizti ami bizti, vártam még egy napot, akkor is hőmérőzés, aztán teszt, és láss csodát: pozitív!!!! KépKép Még mindig alig hiszem, hiszen lassan két éve próbálkozunk, és erre a hónapra már igazából nem is számoltunk pozitív eredményt. Sőt, jövő hónapra volt betervezve az első inszem. Szóval csodák vannak, és nagyon happyk vagyunk, de egyelőre még alig tudjuk felfogni, (legalábbis én), hogy valaki növöget a pocimban. Két hét múlva megyünk ultrahangra, remélhetőleg minden rendben lesz.
Szóval mindenkinek hasonló jókat kívánok, remélem, az én történetem most sokatoknak szintén szerencsét hoz!!Kép
hencsike

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Igazán jól esett. Már elég jó vagyok.

Henci! Én is szeretnék gratulálni a babócához, vigyázz magatokra!!!

Stella, én a helyedben elmennék orvoshoz, hátha mégis vannak csodák és a negatív teszt ellenére sikerült! Már több helyen olvastam ilyet. Szurkolok neked!!

Bogi! Remélem a férjednél hatott a gyógyszer és minden rendben lesz!

Reni
Vanoreni

Hát ez hihetetlen!Kép
Hát akkor ez a HenikKép hete!Kép
Gratulálok Hencsike!!!! Vigyázzatok magatokra!!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Hencsike!
Ez is egy fantasztikus hír! Kép Gartulálok! SOk boldogságot a babóval! Kép Vigyázz magatokra! Kép
Úgy látszik a mai nap a H betűsöké Kép

Tündi
Vendég

Hencsike!!!!Kép

Szupi!!!!!Kép

HihetetlenKép

De jóóóóóóóó!!!

GRATULÁLOK!!!!!Kép

Mea
mea

HencsikeKép
Gratulálok!!! Tényleg vannak csodák!!!

ReniKép
dokihoz mindenképpen kell mennem szerdán!
Addig még bármi megtörténhet!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Most volt csak igazán időm elolvasni a korábbi hsz-eket. Annyira izgulok értetek!!!Kép Istenem, ha szerdán kiderülne, hogy megúszhatjátok a lombikot!Kép Persze nem olyan szörnyű az, én is alig váromKép, de azért mégis, hátha...
Hajni
hajnesz

Hencsike!!!KépKép

Ez szuper!!!KépKépKép
Látod, érdemes volt várni, most jött el a Ti időtök!!!Kép
Hamarosan mindannyiunké eljön!Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

HajneszKép
Én is alig várom, de most már azt se tudom mit!!
Néha olyan fura dolgokat produkál az élet!
Stella

Kép
stella9

Jujj, de izgi, nyomul lefelé a sárga mező!!!KépKépKép

DodoKép
Köszi a drukkot! Nagyon várom már tőletek is a hírt a closti áldásos tevékenységéről!!! Megy a drukk ezerrel!!!Kép
Hajni
hajnesz

StellaKép
Az biztos! Nagyon szorítok nektek, hogy valami kellemesen fura történjen!!!Kép
Velem pl. ma reggel az történt, hogy egy eddig ismeretlen jellegű hányinger fogott el...de annyira, hogy nem mertem felszállni a buszra, nehogy valami kínos történjen...de aztán csak felszálltam, és közben egyfolytában pánikoltam, közben kerestem egy zacsit, hogy bármelyik pillanatban jöhet a dolog, aztán végső elkeseredésemben beraktam egy cukrot a számba, hogy lekössem valamivelKép. További 2 percig hadakoztam az undorral, hogy valami van a számban, aztán ahogy jött, olyan hirtelen el is múlt az egész...+ görcsölget a hasikám is...
Nevessetek ki, de én veszek ma egy tesztet, az ördög sosem alszik!KépKépKép
hajnesz

Hencsike!!

Gratulálok!! Nagyon vigyázzatok magatokra!Kép
Amikor ilyen jó híreket olvasok, akkor mindig úgy érzem, hogy egyszer mindannyian ilyen boldogok leszünk és mindannyiunknak sikerüni fog.
Remélem ez a téli "pihenős" időszak kedvező lesz mindenki számára.
Reni
Vanoreni

HajneszKép
Drukkolok a fura kis ördögfiókáknak, akik mostánában előszeretettel megviccelnek minket!!!

Stella

Kép
stella9

Zituska!

Ha megkérnélek felvenné engem is a táblázatba?!
2004. augusztus óta próbálkozunk. A ciklusaim 31 naposak, 22 éves vagyok, Kartalon lakom. Ma van a 17. cn.

Köszi! Reni
Vanoreni

Reni Kép
Remélem, már jobban vagy egy kicsit. Én aug. közepén voltam ugyanigy kiborulva, mikor a párom unokatesojáék jelentették be, hogy Nóri kismama. Pont anyosoméknál voltunk, én meg csak sarkonfordultam és elrohantam otthonrol, hogy ne lássák, hogy bögök. Egész nap nagyon Kép hangulatom volt, és már a végén én is csodálkoztam magamon, hogy Jézusom, ez vagyok én? Nem tudok örülni az ö örömüknek???
És képzeld, mint utolag kiderült, ezután a nagy kiborulás után fogant a babánk. Ugyhogy azt kivánom, legyen ez igy nálad is!!! Kép Meg mindenkinél, persze kiborulás nélkül is lehet Kép

Zita Kép
Ha már kérdezted: már Inárcson lakunk Kép

Hencsike, Henci Kép
Micsoda hétfö, nagy-nagy gratu Kép

Vigyázzatok magatokra csajszik!
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Kicsit megnyugtató, hogy nem csak én reagálok így a dolgokra. Először a párom sem tudta elképzelni, hogy most miért sírok, miért vagyok úgy kibukva. Ő sokkal könnyebben veszi a várakozást. Mindig azt mondja, hogy majd sikerül, ha jönnie kell. De én eléggé türelmetlen vagyok. Nagyon örülök, hogy nektek sikerült.Bárcsak nálunk is így lenne. Ha jól számoltam pont a hétvégén volt a peteérésem, úgyhogy most már csak izgulni kell december elejéig. Remélem nem hiábaKép

Puszi Reni
Vanoreni

Már megint én...

Szeretném megkérdezni, hogy nektek mi a véleményetek a toxoplazma fertőzésről. Konkrétan az érdekelne, hogy szerintetek nekünk egyáltalán nem ajánlott macskát tartani? Párom most kapott egy kismacskát,ami után ő takarít, de én sem bírom megállni, hogy ne símogassam meg.
Kiskorom óta volt mindig macskám, ez alapján valószínű, hogy már átestem ezen a fertőzésen, de nem lehetek biztos benne. Több helyen több féle véleményt olvastam, de kíváncsi lennék, hogy ti mit gondoltok.

Reni
Vanoreni

ReniKép
Ez tök jó kérdés, és várom én is egy "szakértő" hozzászólását, mert engem is foglalkoztat a téma.
Nekünk is mindig volt macskánk, állandóan simizzük, szeretgetjük őket. Úgy tudom, az ember észre sem veszi, ha megkapja és a nagy többség észrevétlenül át is vészeli.
Akkor csatlakoznék a kérdésfeltevésben: nekem elvileg megvolt a vizsgálat, valószínűleg negatív, mert nem sikítottak, hogy baj van, de ez akkor biztosíték arra, hogy nem is lehet baj?
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Én még új vagyok itt. Már egy ideje olvaslak titeket, de csak most szántam rá magam, hogy én is írjak. Örülök, hogy rátok találtam, hiszen jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Mi 1 éve próbálkozunk a párommal, vagyis azóta nem védekezünk, de igazából 3 hónapja, hogy komolyabban foglalkozom a témával (kiszámolom a peteérés idejét + 2 hónapja járok egy talpmasszőrhöz). A múlt hónapban 2 napot késett és csak 2 napig tartott (4 helyett). A cicieim igen érzékenyek és nőttek is. Vettem tesztet, de sajnos negatív lett. Kérdés:lehetséges-e az, hogy valaki babát vár, és a teszt mégsem mutatja ki, és ha igen, mi lehet az oka?
Ezen a héten kéne megjönnie (remélem nem fog, bár a hasam már úgy fáj, ahogy menzesz előtt szokott). Remélem valaki tud válaszolni?!

Mannus
mannus

MannusKép
Üdv itt nálunk! Ahogy mondani szoktuk: ne maradj sokáig!
Bár egy év után még nem kell kétségbe esni, én azért azt tanácsolnám, ha eddig nem tettétek meg, hogy keressetek meg egy jó nőgyógyit, hogy legalább megnyugodjatok, hogy minden rendben van. Mert ha megcsináltattok néhány vizsgálatot (hormon, HSG, stb), amit 1 év után már meg is csinálnak, akkor legalább azon nem agyaltok hiába, hogy mi lehet a gond.Kép
A 2 napos mensi nem a legjobb, mindenképpen kérj egy hormontükröt, ha elmész dokihoz, biztos tud segíteni.
Ami pedig a tesztet illeti, voltak itt már lányok, akiknek bizony az UH által kimutatott terhesség mellett is negatív tesztjeik születtek...ez függ a teszt érzékenységétől is és általában minél drágább, annál érzékenyebb. Kép
Azért drukkolok ám, hogy ne legyen szükségetek vizsgálatokra!!!
Hajni
hajnesz

Nagyon szépen köszönöm minkenkinek a sok gratulációt, remélem minden rendben lesz. Szívből kívánom minenkinek, hogy hamarosan hasonló örömök elé nézzen! Megy a drukk ezerrel, és most már legalább ketten küldjük!!! KépKépKép
Zitus Kép Köszi a zebrát! Már nagyon vártam rá!
hencsike

Hajnesz

Köszönöm a bíztatást! Én is gondoltam már rá, hogy megnézetem magam egy dokival. Azt hiszem a jövő héten el is megyek. A baj csak az, hogy a páromat nem tudom, hogy vegyem rá a vizsgálatokra. Egyszer volt dokinál miattam (visszatérő ferőtzés) és hát... nem tudom mit tettek ott vele, de nagyon megviselte a dolog. Azt hiszem még egy-két hónapig próbálkozunk és csak utána hozom fel neki ezt a témát.
Egyébként hogy zajlanak az ilyen vizsgálatok?
mannus

Sziasztok lányok!

Mannus!
Üdv, nálunk, remélem hamarosan már az alattunk lévő topikba fogsz irogatni. A barátnőm azt mondta, hogy miután teherbe esett még 3 hónapig megvolt neki, csak nem 4-5 napig, hanem 2-ig. Drukk, háthaKép

Henci, Hencsike!
Óriási gratula nektek, úgy örölök, hogy össszejött. Ilyen szép babócákat szeretnék látni 9 hónap múlva:
Kép

Zituska!
Köszike a táblicskut.

Stella!
Veled kapcsolatban az a pár jut eszembe, akik a lomik módszeres filmben láttam. Próbálkoztak a film elkészülte alatt, előtt vagy 5-ször(nem vagyok a számban biztos, de a lényeg, hogy sokszor), de semmi. Aztán a film végén írták, hogy már a forgatás után fél évre természetes úton sikerült nekik. Szerintem bizakodj, én drukkolok nektek.

Reni!
Az anyosoméknak van egy cicusuk, és amióta elkezdtünk próbálkozni nem igazán mentem fel hozzájuk. Ne ért félre én is szeretem a cicusokat, meg a kutyikat, de sokkal jobban szeretnék egy egészséges babócát, és ha azon múlik, hogy ne simizzek állatokat addig, szerintem ez a legkevesebb.

Jók legyetek, sárguljatok minnél hamarabb!!!

Puszi
Nina
nina79

Henci, Hencsike!
Gratulálok!
Vigyázzatok magatokra.Kép
szilvi26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?