A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó,

Mi is megvagyunk ám. Bercó milyen helyes hatalmas legény! :lol: jó volna már egy tali!!!

Húsvét: hát szombaton készülődtünk, sütöttünk főztünk, du-án egy névnapi bulin voltunk családostól. Emma elvarázsolt mindenkit :oops:
Édesen elbeszélgetett azzal aki közelített hozzá, eljátszott, kutyázott, mikor mit, szereti a társaságot, bár először azért meglepődött. :-)

vasárnap de kimentünk az egyik kollega Kadarcsi tavi házához, 8 felnőtt + Emma + egy 5 éves kislány. Jól elvoltunk, meg is égtünk picit..:-) A csajok fára másztak, csigát békát szedtek ki a tóból, főztünk..ez meg az:-) jól elfáradtunk.

Hétfőn vártuk a locsolókat! Emma 9 kor kérdezte hogy hol vannak már??? :-) Csak a kis barátját /szerelmét Dávidot vártuk, meg uncsi tesót, meg apum jött át, de a három kis lurkó azonnal szétkapta a házat, főleg unokaöcsém..:-) ő aztán mint egy tornádó:-)
Emma meg Dávid szépen eljátszottak a szobájában..:-)

du-án anyuéknál homokoztunk, hintáztunk.csúszdáztunk..

Ma meg cipőt mentünk Emmának venni, itthonra egy játszósat (az oviba a múlthéten vettünk homokozóba :-) ja meg ugye 3 hét múlva lagziba megyünk Emmának kellett egy kis csajos cipő:-)

Már csak nekem kéne valami kismama csini ruhát beújítani... :oops:

Kérdés: szoptatós párnája költsön nincs vkinek, azzal jó volt aludnom Emmával is , csak akkor is költsön volt, amit már vissza adtunk.. :?

na mennem kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi,nekünk talán a 21-ei hv-e ami jó lenne egyenlőre szabad(függ Mírától,mert "névnapi buli" szeretne tartani,ami abból állna h. a régi más sulis fiúszerelemeit vendégül látnánk ) :)

:arrow: lefőtt a kv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Regi: ha el tudunk jutni, akkor inkább a 21- vagy még inkább a 28-i hétvége.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok!
A teszvesz futárral kapcsolatban van valami tapasztalatotok??? Jobb mint a posta???

Kép

Kép
regcsiken14

Én használtam a teszvesz futárt, jó volt. Házhoz jöttek a termékért, másnap már a vevőnél volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Oké, összeírom egy táblába, hogy kinek mikor jó, aztán meglátjuk!

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Ez jól hangzik! :) Szerintem letesztelem én is őket! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok lányok,
hazaértünk :D

Holnap munkanap, de majd onnan szabadnapjaim lesznek, szóval jövök.

Bercó :shock: 8)

Heni 8)

Sajna sokat betegeskedett mindenki, a férfiak felváltva hánytak és lázasak voltak.

Jön rugó.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Az ébresztő hét negyvenötre volt húzva, ez a zizzent gyerek meg már hatkor felkelt :? :?
G. vonattal Szolnokra utazott, mi autóval vagyunk ma.

Orrunk még mérsékelten folyik, jön a slejm belőlünk, de már vállalható a helyzet.

R. kapott egy kicsi pónit (my little...) tegnap a postán nagyon odavan érte. Lilát választott 8)

Hazafelé majd megállunk a Takkoban, hátha van még Spongya bobos póló meg nekem egy-két felső. Összesen van vagy két használható fehér-világos felsőm, és már meleg van a feketékhez. Hülye tavasz :roll:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :(

Regina, szerintem mi Dunaújvárosba nem megyünk :(
Jó partizást!

Emese, a fűmaggal készüljetek, kb. öt napos esősebb idő jön állítólag vasárnaptól, úgy hogy a hétvégén indíthatjátok a füves projektet, ha van rá energiátok-időtök :wink:

Na, kitakarítom az akvárium-szűrőt, ha már felkeltünk ilyen zöld hajnalban. Egy óránk van még indulásig. Rugó csak nyúlik :roll:

Kép
vindolanda

Na, feladtam a babanetezést :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem... :oops:

Jó időben,kint voltunk az udvaron.. Most mentek a fiúk is oviba,múlt hét szerda óta itthon nyomták,de már uncsi volt a téma.. Nem is tudom nyáron mi lesz :shock: Ünnepek egész jól teltek.. :)
Én még elég nehezen vagyok a lábammal.Hosszú táv futást még nem bírom,szóval elég sűrűn dőlők vízszintbe.. Most meg én is néha néha köhögök,szakad fel és ennyi,ja igen ez a keddi torokfájás eredménye.. :? Fiúknak is kicsit még folyik az orruk,de nekünk gyanús,hogy most nyílik a repce itt mellettünk és nagyon érezni a szagát,illatnak nem nevezném mert szerintünk büdis..

Irina olvastam,hogy írtad filmezzek :roll: ez is megvolt amúgy,de már nehezen bírtam a tétlenkedést,így egy két dolgot megcsináltam és csinálok.. Amúgy beosztottam ki mint csinált itthon,első pár nap volt nyügis nekik,de most már szépen haladnak a dolgok..Volt időm átgondolni egy csomó dolgot... És jelentem apa főz minden vasárnap ebből rendszert csinálok 8)

Vindo szegénykéim biztos rossz volt így a húsvétotok...

Mindjárt rakok fel képet is..:)

Ari Bercó..:)

Heni fiúk milyen édesek..:)
varga tünde

Kép

Kép

Kép

Kép nyuszika ugrik.. :D
varga tünde

Tündi: szupi képek! édesek!

Vindo: Akkor már jobban vannak azért a fiúk?? Volt Spongya Bob póló?? Azért inkább tavasz mint tél!!! :lol: amúgy is most a zöld az új fekete..:-) Ezt még Írországban láttam. " Brown is the new black" :lol:

Emma oviban. Hétfőn csupa düh volt..hogy nem aludta e ki magát vagy izgult a locsolók miatt nem tudom, de tegnap már vissza tért a jókedvű vicces angyalkánk! Ma is jó kedvűen indult a napja.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Bekukk én is. Ma ügyeket intézek egész nap, olyasmiket, amikre a múlt héten semmi idő nem volt. Munka megint marad estére. :?

Regi, nagyon rendes Tőled, hogy talit szervezel! Nekünk a 14. és a 28. biztos nem jó, a 21-et még nem tudom, nagyon sűrű a májusunk.

Mesi, köszi a Suprax-tippet!

Maggie, Bercó frenetikus kispasi! :-)

Tündi, tüneményesek a srácok! És ez a kutyus, megzabálom.
Szerintem ezt az új rendet a házimunkák terén tartsd meg örökre. :wink: Megérdemled.

Vindo, sajnálom, hogy a fiúk szenvedtek, remélem, már sokkal jobban vannak!
Csini ruhák: a fekete mindig nyerő ;-) én a fehéret nem szeretem, csak azokat a népies-romantikus beütésű blúzokat. Nem az én színem. De Neked szerintem jól állhat a hajadhoz.
Már nem is nagyon válogatom, milyen ruhát hová hordok. Mondjuk nem veszek fel estélyit futni és fordítva, de nagyon bírom, amikor az emberek a csillogó lurexruhát hordják napközben, végül is, legyen ez a nap fénypontja... :lol:

A húsvétunk jól telt, szombaton csodás idő volt, elmentünk az Állatkertbe, és jól tettük, mert vasárnap egész nap szinte szakadt az eső.
Kaptam szép orchideát névnapomra (Vindo!!! Te tudom, hogy szereted), sárga és ciklámen színű a közepénél, majd lefényképezem. tényleg nagyon feldobja a szobát.

Mennem kell, további takarítás-ügyintézés. Kár, hogy ezeket nem lehet este csinálni.
irina

Sziasztok!

Vindo! Igen, Debrecen azért elég messze van... :?
Majd talán Mesiéknél találkozunk egyszer! ;)

Tündi! Aranyosak a fiúk! :D

Szelike ma reggel már nem akart bölcsibe menni... :( Jó volt neki az 1 hét otthon... nekem is... :? :roll: :lol:

Ma már jobban aktivizáltam magam a munkában. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mára beszerveztem, hogy elmegyek végre zumbára (már régen voltam párszor, és most másik helyre megyek).
Remélem, kitart a lelkesedésem, és valóban eljutok. Már nagyon hiányzik a mozgás... :(
Addig a Mama lesz Szelivel.

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok :)

Tünde,de aranyosak :) és szépek a fiúk :) kuty bírja kiképzést? Ügyes vagy h. elosztottad a dolgokat :)

Csilla,szép lehet az orchidea :)

Regi,jó zumbázást :)

Maggie,milyen nagy Bercó :) s olyan dinka vagy :) akkora hasam nekem is van :)

Vindo,jobbulást:) s elutaztatok végül?

Mi ma megjártuk gasztrót :) mivel(Panndi :) ) 10 perccel később kezdte a dokinéni a rendelést,előttünk 3an voltak,így elküldtek vv-re :(
itt szívtunk,mert nem hívtak be(papírt leadtuk) már azok is átjöttek akik gasztrón előttünk voltak :shock: szóltam,mondtam már vagy fél órája várunk...a pultos nénikének is szóltam ,aki azt mondta hívja őket... s megkérdi,nekünk kell visszamennünk oda?(már kerestek minket :) ) Balu nagyon ügyes volt(meséltem Grétát,h. Ő sem sírt) icipici sírás volt csak :) de vagy 8 cső vért levettek ismét :(
aztán vissza gasztrós épületbe,ahol az összes Bélának(van vagy 10 állat nyúl,mókus,hörcsögök tengerimalacok,törpe viziló,halak,tekik meg mittom én, s mind Béla névre hallgat :) ) elmondta milyen hős volt :) behívtak a dokinéni B. mellé ült miközben vetkőztettem és beszélgetett vel :) dícsére milyen szép a bőre,hogy megnőtt és milyen aranyos :) megvizsálta,megmérték :) eredménye a nutriv- nak kb. 1 hónap múlva lesz.B. megmutatta a Verdáját :) fütyült és nagyon boldogan távozott :) dokinéni mesélte, olvasott vmilyen amerikai cikket,ahol allergiás embereknél vmilyen gyógyszert tesztelnek és nagyon jók az eredmények.Bízik benne h. 1-2 év múlva itthon is lehet majd kapni és akkor B. is ehet tejterméket is :) annyira áldom még mindig Sensét, h. ajánlotta Őt :) tényleg egy TÜNDÉR :) kb. 11kor jöttünk el,a vv. miatt nyúlt ilyen hosszúra az ottlétünk

:arrow: megyek és keltem törpét dolgunk van :)

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Heni édesek a fiúk nagyon :lol:

Maggie Bercó is nagyfiú már :lol:

Tündi csak így tovább, csináljon is a család minden tagja valamit :D
neked meg jobbulást++++
a képek szuperek :D

Vindo sajnálom, hogy a fiók végigbetegeskedték a hétvégét :(

Vera a kis hős :lol: :lol:
az ilyen orvosok sajnos ritkák :)

Regi nem tudom melyik lenne jó, amikor lesz és épp ráérünk akkor igyekszünk elmenni :D

Ma mi is voltunk fülészeten. Cicus fülét ellenőrizték, meg megnézettem Gergit mert szerintem nem oké.
Cica teljesen rendben :D , viszont pötike sajnos nincs :( . Ahogy a doktornő mondta "időzített bomba mindkét fülecskéje, bármikor bedurranhat, mert mind a kettő már hurutos" mikor mondtam, hogy vasárnap óta hőemelkedése is van akkor úgy döntött, hogy kap augmentint mert szerinte csak 1-2 nap és nélküle megint extra magas lesz a láza és kifakad a fülecskéje :( természetesen kontroll. legkésőbb egy hét múlva, de ha gond van azonnal vigyem vissza hozzá.
Már sajnos ismeri mindkét csemetét, fejből tudja a kórtörténetüket. Azt is tudta, hogy Gerginél a gyengébb ab-vel nem is érdemes probálkozni :(
sose lesz ennek vége :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A póló büszke tulajdonosa:

Kép

Jövök gyorsan.

8 kémcső vér :shock: Éljen a hős Bálint és a rendes orvos!

És a jókedvű Emma!

Fehér, zöld: egyik sem az én színem... A fehéret viszont feketével kombinálva kedvelem, zöld ruhám viszont nincsen, de fekete nadrággal esetleg egy sötétzöld darab még belefér:)
Illetve egy igazi libazöld pólóm van, amiben aludni szoktam.

Egy felsőt találtam amúgy. Majd anyák napján elmegyek a ruhanagykerbe 8)

Tünde, szépek a fiúk.

Szegény Gergő :(

Na, most ennyi. Próbálok majd este dolgozgatni, de nem tudom, megy-e. Ez a hatos kelés kikészített.

Kép
vindolanda

Báló a hős!!!!

Móni: De jó h Gréta jól..de Gergő :cry: :cry: :cry: jobbulást!

Dunaújváros..hát igen nincs közel...nem ígérem h tudunk menni...

Emma jól érezte magét az oviban el sem akart jönni, bicóval mentünk érte, fociztunk...ilyenek....

Holnap megyek AFP-re.
jaj még két hét és remélem meg tudjuk ki lakik odabent..

:D

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Vindo, nekem is dolgoznom kellene, de nem sok esélyt látok rá. Jól elfáradtam, ahogyan gondoltam.
Nagyon édes Rugó az új pólójában, kicsit megviselte a pofiját a betegség, remélem túl lesz már rajta.
A feketét én is bírom nagyon, csak most egy kicsit sok volt belőle. Egyébként én szeretek színesen is öltözködni.
Lesz valami akció vasárnap?

A suliban a gyerekek tisztára zizzentek voltak, már az zoknivá tett. Ma reggel Gergőt orvoshoz kellett vinni, itthon folytatja a szünetet. Hiába mondtam neki, hogy hogyan kúrálja magát. :twisted:
Az oviba meg nem vitt B. "kölnit", ami parfüm egyébként, mert elfelejtettem, hogy ma kell vinni. :oops: Mivel a kocsim meg szerelőnél, így legalább reggel gyalog mentem dolgozni. Ez jó volt. :lol:

Viranka, de jó, hogy ilyen bátor volt Bálint. Maradt azért vére? Nagyon igéretesen hangzik ez a gyogyi! Pocak: :lol: :lol: :lol: No, ezen is látszik, hogy milyen "pihent" vagyok mostanában. Csak ott volt a többi kép között. Az viszont tény, hogy a tartásom kritikán aluli. :oops:

Móni, jobbulást akkor a kishercegednek! Nekem is egyre több jó tapasztalatom van az orvosokkal. Van remény!! Te tudtál pihenni azért egy kicsit?

Tünde, gyönyörűek a gyerekek! A képeken nagyoknak tűnnek ám. Kutyu is cuki. Kiket kell jobban visszatartani? A fiúkat v. a kutyut? Okosan csinálod! :wink: :lol:

Irina, várom a képet a virágról. Én is nagyon szeretem őket, bár én eddig csak egyet kaptam, az meg nem akar újra kihajtani.
Itt mostanában nem volt eső.

Mennem kell kakaót csinálni Bercónak.
dmaggie

Kaqk, nem is vártam mást. :lol: Annyira vidám kislány és gyönyörűűűűű.
dmaggie

Maggie,maradt :) és annyira de annyira fel van pörögve :) (én kevésbé)
s mindenkinek mondja és mutatja: "Nézd kivették a véremet" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaqk,de izgi :)

Móni,szegény Gergő :( remélem jobban lesz :)

:arrow: Míra befújta a haját parfümmel+be is vizezte,apja hajat mos,B. készen van :)

KépKép
viranka

Rugónak jó a polója :)

Zöld az egyik kedvencem :) :) feketét csak télen hordok :) mert akkor olyan az idő is :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Maggie, kidőltél?

Viranka, Te amúgy is olyan kis színes vagy :wink:

Hú, most ennyi jutott eszembe csak.

Tegnap úgy elkezdett fájni a fejem, pedig nem szokott, hogy szégyenszemre le kellett feküdnöm fél tízkor, nem is dolgoztam semmit :?
Na, majd ma éjjel.
Így viszont aludtam olyan fél nyolcig, most jó.

Reggel G. hisztirohamot kapott, mert nem talált egy nadrágot sem. A végén felhúzta boxeralsóra a bakancsát, és úgy indult el prezentációt tartani. Amúgy volt egy nadrágja, de vasalatlan. Ekkor már ideges voltam, mondtam neki, hogy kivasalom, de mondja már, hogy légy szíves vasaljam ki. Erre ő: nem alázkodik meg. Na, hát ezen már csak röhögni tudtam, így aztán ki is vasaltam az ominózus nadrágot. Komolyan, ezeket a férfiakat nem értem :lol: :lol: :lol:

Rugó mondja (bár nem tisztán): Itt a tavasz, elment buta szél.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vége az ünnepeknek végre :oops: sok volt ez most kicsit, de gyerekek élvezték :D

Péterke kilocsolt magának egy szuper bicót, annyira örült neki :D ügyesen teker, tegnap egy egész hosszú körúton is voltunk, el is fáradt :D Aron meg triciklin nyomja 8)

Pénteken tesóm elrepült külföldre, kedden haza, igy 2x voltunk a reptéren, nagyon teccett a gyerekeknek 8) igaz kedden csak 3 órát késett a gép, igy ikeáztunk, meg bosnyákon mekiztunk, van ott egy frankó csúzdás labirintus, hát Péterkét alig birtuk elráncigálni onnan :roll:

Mozgalmasan teltek az ünnepek, tegnap ma ovi, holnap meg megyünk Egerbe, sőt kaptunk ajándékba egy az aquaworldbe egy családi belépőt is, igy még oda is megyünk majd :D

Szóval jó vagyunk:-)

Maggie, Bercó édes:-) olyan nagyfiú már ő is!

Tündi gyönyörűek a gyerkőcök!

Kaqk Emma nagyon bájos a fbn8)

Regi, Szeli és a nyuszika 8) mi lesz a sorsa a nyúlnak?

Vindo micsoda póló!!!! és hogy feszit benne Rugó

8)

Heni
KépKép
heni81

Heni, jó pihenést.
Csináljatok majd fotókat is.

Akkor elég sokat locsolkodott Péter.

Na, kimosom azokat a csodálatos nadrágokat. Amúgy az a baj, hogy a piszkos ruháit nem dobálja be a szennyesbe, így én nem mosom ki őket néha, aztán meg keres nadrágokat, de csak 4-5 foltosat talál :x

Rugó menne kertészkedni, de még pakolnunk kell egy kicsit benn.

Van átültetendő növény is 8)

Irina, egy fotót kérünk az orchideáról :!:

Kép
vindolanda

Nagy esemény van, fát hoztak kocsival a második szomszédban. Fél óráig néztük. Közben átadtam tudásom legjavát Rugónak, már tudja, hogy ha a pásztortáska kis leveleit lehúzogatjuk kb. egy cm-re, akkor zörög az egész, ha rázzuk 8) Nagyon tetszik neki.
Most jön a virág átültetése :arrow:

Kép
vindolanda

:?:

Kép
vindolanda

Mi is virágokkal szórakoztunk, de úgy birom, Áron partner minden munkában, vele tudok haladni 8)
El is fáradt, alszik 8)

Hát az ilyen nagy autós dolgok minket is nagyon letudnak kötni 8)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Itt én is, bár mindjárt megyek is tovább. Folytatjuk a pakolást a nagyika lakásában, hétfőtől indulnak a munkálatok. Van még tennivaló rendesen.

Vindo, igen. :lol: Viszonylag jól is aludtam, mondjuk lehetett volna több is. Rugó nagyon szépen halad a beszéddel. Tényleg, ha még nagyon izgulnál, ajánlok egy könyvet: (hogy miért csak most jut az eszembe? :roll: )http://www.polc.hu/konyv/jatsszunk_beszedet/708211/

Mennem is kell.
dmaggie

dmaggie

Sziasztok!

Heni! A nyuszik maradnak, két kislány, testvérek. Szeli már el is nevezte őket, az egyik Fehérke, a másik Csokis Pocsolyás... :lol: Kiköltöztettük őket az ólakba, kutyától elzárva. Nagyon jól érzik magukat! :) Elvileg majd lesznek kisnyuszik is, ha elvisszük pároztatni őket. :D

Mindjárt megyek Szelikéért, aztán átjön az egyik bölcsistársa (Noel) az anyukájával, adok nekik babaruhákat, már amik maradtak, nem sok. Kislányt várt az anyuka! :)

Megrendeltem a futárt, kivi vagyok, hogy megfelel-e a kukazsákos csomagolásom, eléggé betekertem, duplán az etetőszéket! :) Már nagyon várják! :)

Na, most hív Apa, hogy elmegy Csipetért, akkor nem kell bebuszoznom! :)

Kihúztam a hűtőt este, mert nem jól csuktam be a fagyasztóját, és iszonyatosan bejegesedett. Még jó, hogy kaptunk egy másik hűtőt, Zs tesójáé, ki akarta vinni a garázsba, mert nem használja már (régi), mi meg lecsaptunk rá, hogy jó lesz a nyári konyhában! :) Főleg, mikor nagy sütés-főzés van, vendégek, akkor kell is a két hűtő... :shock: Persze ilyen ritkán van, de majd csak ilyen esetekben üzemeljük be úgyis.

Móni! Pötikédnek jobbulást! :(
D-vitamint nem próbáltátok ki??? Szerintem érdemes, biztos vagyok benne, hogy Szelinek attól volt ilyen enyhe lefolyású a bárányhimlője! :!: Persze kell két hét, mire észre lehet venni a változást. Barátnőméknek is használt 2 hét után az orrmandulája miatt, ugyan most megint folyik az orra Dórinak, de lehet, hogy anélkül meg még rosszabb lenne a helyzet... :roll:

Remélem, azért majd tudtok jönni Ti is!!!! Eddig nem túl nagy a létszám... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Náthára mi Sinupretet kaptunk, tegnap óta szedi Áron és már érezhető a hatása :D Vény nélkül is beszerezhető, csak gyógynövényt tartalmaz, ajánlani tudom csak:-)

Heni
KépKép
heni81

Vagy tegyem fel a talit a facebookra, hátha olyan is jönne, aki most nem aktív fórumozó???
Persze, akinek messze van, vagy pont nem ér rá, megértem, de azért jó lenne!!!!! :D Hm?

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo,mi az a vándortáska ? :oops:
G :) igazi pasi :) de kedves voltál h. kivasaltad :) én nem teszek ilyet,csak ha nagyon nagyon szépen megkér :oops:

Mi Baluval vasúttörténeti parkban voltunk ismerőssel és fiával(aki 3 nappal fiatalabb) kellőképp elfáradtunk :) én még picit dolgozom utsó előtti munkanapom.... :(

Heni jó utat érezzétek jól magatokat :)

KépKép
viranka

REgi rakd fel lécci még 1X a dátumokat, lehet mi is elmennénk.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Jaj, de jó lenne! :)

Tali tervezet:

14.máj 21.máj 28.máj

Kép

Kép
regcsiken14

Kép
vindolanda

hahó, hoztam két képet! az egyiken ádi rutinosan főtt tojást pucol

Kép Kép

verus, báló nagyon ügyes volt a vérvételen!

vindo, néha olyanok vagytok g-vel, mint egy királydráma ;-)

móni, sajnálom ezt a fülmizériát a kicsidnél :-(jobbulást gergőcinek ++++
irina

Halihó!

Ismét itt. Sikerült megint jól elfáradni. Itthon már vasaltam is egy kört.

Regi, én is nagyon gondolkodóba estem, de szerintem erre biztosan nem lesz kapható a Kedves. :cry: Júliusban majd a Balatonhoz viszont Dunaujvároson át megyünk majd. Régebben mindig arra jártunk, most is úgy tervezzük az utat. Sokkal barátságosabb, hangulatosabb az út, mint a pályán. Mit csináltok majd azzal a sok nyuszival?
Voltál tegnap zumbázni?

Viranka, utolsó előtti????
Én rengeteget vasalok. Jók ezek a gyors centrifugák, alig marad víz a ruhákban, viszont jó gyűröttek lesznek, hiába huzigálom, stb a teregetésnél.

Heni: 8) :lol:

Irina, de szépségesek a képek. Ádi tényleg rutinos. :lol:

Bercó most mákos tésztát kért vacsira, azt eszi éppen. :lol:
dmaggie

:oops: :oops: Sok lett a majd. :oops: :oops:
dmaggie

Vindo! Na, ezt én se tudtam, hogy pásztortáska a neve! :)

Irina! Ádi nagyon édi a szőke hajával! :)

Maggie! Oké, akkor majd szóljatok, és szívesen látunk Benneteket! :)

Jaj, egyszerűen nem tudom sose végigolvasni, amit írtatok... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Igen, voltam zumbázni, szuper volt. :D Leizzadtam rendesen, meg kapkodtam a levegőt. Sok volt a kihagyás... :?

Heni! Nem tudom, szerintem majd eladjuk őket. Nyúlpörkölt biztosan nem lesz belőlük, legalábbis nem nálunk... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vagy ezt most ki is kérdezte... :oops: :lol: Bocsánat, kapkodok össze-vissza...

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon szép orchideák 8)

Ja, Maggie, akkor kidőltünk tegnap este :D

Nyulak: nekünk volt, amíg kicsi voltam, és ki nem derült, hogy lefulladok, és négy keresztes allergiám van tőlük. Anya mindig nagyon sajnálta őket levágni, azt mondta, a csirkékkel sosem volt baja, de a nyulakért fájt a szíve. Így aztán nem is nagyon bánta, mikor felszámolták a nyulászatot.
Mikor igazán pici voltam, akkor még nagyapáméknál laktunk, ott meg galambok is voltak. De arra már nem emlékszem.

Na, Regina, majd visszarázódsz a zumbába :wink:

Ruhák: kompromisszumot kötöttünk. Én hajtogatva, G, ruhadarabjait polconként (pólós polc, nadrágos polc stb.) és amit kell, fogasra rakom fel szárazan, ő meg sosem hagy szét semmit és a szennyesét berakja a helyére. Így nem történik az meg, hogy négy nadrágot használ, és egyik nap rájön, hogy mind a négy foltos.
Ma egész du. ezért a rendszerért rendeztük át Rugóval a szekrényeket.

Más: szennyvízzel szórakoznak a faluban. Helyes sorrend lenne: bekötés előtt nyomáspróba, majd aszfaltozás.
Nálunk: rákötés, aszfaltozás, nyomáspróba (a környéken a rákötött házakba a plafonig ment a szennyvíz a wc-kből), majd, mivel rossz volt a rendszer, felverték az aszfaltot :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ja, és meggondolták magukat, mégis gravitációs rendszerrel kötnek be minket (velünk vacillálnak egy éve már itt az utcában). Először megcsinálták az aknákat, csöveket stb. rendesen. Jöttek, hogy nem jó a gravitációs, szétvertek mindent, egyéni áramosra átalakították. Mikor feljött a sz... a napokban, jöttek ellenőrizni, és szóltak a harmadik szomszédnak, hogy a kimaradt házak mégis rendesen lesznek bekötve, verik szét megint az aszfaltot a háza előtt készüljön :shock:

Anyám, ezek nem tiszták.

Kép
vindolanda

Ja, Maggie, kérdezted, hogy szedek-e valamit allergiára.
Ma délelőtt, mikor már csak Rugó régi tetrapelenkájával a kezemben tudtam kimenni az udvarra, telefonáltam Gábornak, hogy hozzon valamit, amivel lehet vezetni is, szóval nem bambul tőle az ember.
Vett egy adag Allegra nevű bogyót, meglátjuk, hogy javulok-e. Bevettem egyet estére :roll:

Kérdezted azt is, tudok-e jó akciókról, de most nem jut eszembe semmi :roll: A Takko-ba szerintem pont lemaradtam róla, az aldis katalógusra meg nem emlékszem.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo! Szennyvíz... :shock:

Fél 5 óta ébren vagyok... :shock: Tegnap kicsit túlpörögtem, és még ma is tart... :roll:
A hűtő gyönyörű lett, kíváncsi vagyok, meddig tart... :? :lol:
Szelike még alszik, ma sem sietünk reggel, de azért dolgozom délelőtt, délután meg várom a futárt.

Tegnap az anyuka nem sok ruhát válogatott ki, úgyhogy azokat is fel kell majd tennem a teszveszre... egy csomó body főleg...

Kép

Kép
regcsiken14

De friss valaki :wink:

Hú, én még sosem raktam fel ruhákat ilyen helyekre. Egyelőre mindent eltettünk, szerencsére még van hová.
G. vett már ezt-azt, de valahogy ez kimaradt eddig az életemből. Na, majd egyszer.

Itthon nagy a baj. Tegnap este kimostam a bobos pólót (csak abban hajlandó lenni napközben). A galériában száradt éjszaka. Reggel R. felszaladt érte, és ledobta, majd lemászott utána. Igen ám, de éppen a tegnapi fürdővizébe szállt bele a nappali közepén. Most kiraktam száradni a napra, de R. azóta atlétában szomorkodik és pityereg, ráadásul minden ruhát leszed magáról :x :x :x

Ma sima pihenős napunk van, este angolra megyek. G. Gyöngyösön, de addigra hazaér majd.

Szép idő van.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?