Ronmay!
Na, ilyen jellegű bűntudatom biztos nem lenne

. Én elejétől kezdve szajkóztam, hogy az apa ugyanolyan értékű szülő, mint az anya! És mivel apa sokat van itthon, ez nálunk a gyakorlatban is igaz

. (Kivéve, ha nyaralunk, mert ő akkor pihen

). Persze, ahol az apuka normál munkahelyen dolgozik, megértem, hogy nem lehet vele annyit, és nem látja át annyira milyen ellátni egy gyereket 24 órában, de ha végre van rá lehetőség, akkor annak örülünk, és kiélvezzük, nem pedig sajnáljuk apát (max. a gyereket

)

.
Nálunk ma elvitte a cica a cumit

. Botond mostanában sokat cumizik, meg már amúgy is nagy hozzá, és le akarom szoktatni, mire megjön a kicsi. Szóval ugyanúgy elkezdtem leszoktatni mint tavaly, mert akkor bevált ez a módszer

. Napközben a cicánál vannak a cumik, de alváshoz ha kéri, akkor megkaphatja. Pár nap múlva meg már alváshoz sem

. Kíváncsi leszek, hogy most mennyi idő lesz, mert tavaly kb. 3 nap volt, és sose emlegette többet (csak utána rájöttünk, hogy korai volt elvenni. Nekünk

. Én nem bántam meg, hogy visszaadtuk

). Most néha kicsit nyekereg, hogy a manyi, a manyi (cumi), de aztán eszébe jut, hogy "ó-ó, cica bisz a manyi"

, aztán beletörődik

.
Ja, és egy érdekesség: én kiskoromban a pelenkát banyanyának hívtam, a cumit amanyinak hívtam(ezekkel aludtam), erre két napja tűnt fel, hogy Botond elkezdte ugyanígy hívni a cumiját, csak ő nem amanyit mond, hanem külön "a manyi"

. Pedig soha az életben nem mondtam ezt neki a cumira, mégis ugyanúgy hívja

. Szóval tényleg van közöm ehhez a gyerekehez

. De sztem ez tök furi, nem?
Boo!
Nagyon sajnálom a gerincedet, pokoli lehet!
Pocok!
Ne is mondd, tökre égtem, hogy ha neki ez a takarítás, akkor mit gondolhat, mikor én takarítok

. Mondjuk nem egy fikagép abszolút, meg nem is takarítok gázul, csak épp úgy, mint egy normális halandó, nem úgy mint egy ipari takarítóbrigád

.
De amúgy úgy tűnik, nagyon hozzánknőttek a porcicák a lámpából, mert alig tudtunk elaludni apával

. Végül arra jutottunk, hogy biztos az új ágytakaró az oka, mert "susogós", de a biztonság kedvéért újabb 7 évig nem takarítom le a lámpát, meg a falakat

.