A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty, annyi tüsződ biztos lesz :lol: Akkor Te még Cetrotidet sem kapsz? Neked ez a második lombikotok ugye? Husit kell enned? Nekünk kettesünk lett a Lottón :lol: de 1940 Ft-ból nem lehet túl nagy bulit csapni :shock:

bari6

Sziasztok!

Én új regisztráló vagyok!
Csak annyit elsőre, hogy cs.andi tanácsára küldtem emerenc,szurikáta56-nak priviben egy-egy üzenetet.
Légyszíves ha tudtok segítsetek!

Előre is köszönöm nektek!
:D
roza1
Budapest XXII. kerület

roza
Üdv itt közöttünk.
Privi ment :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Zsuzsi,

Nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen lelkes vagy, és már kezdhetitek is a lombikot :D

Lor,

Gratulálok!!!! Nagyon sok Boldogságot kívánok a kis Marcihoz, és ha majd tudsz gyere és mesélj, na és persze várjuk a képeket is :lol:

Kretty, Bari,

Nagyon szép számok, csak így tovább :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Rozi1, én is küldtem a privit! :D
emerenc

Kretty, Bari: HAJRÁ!!!!!
Csak ügyesen! :wink: :D

Krisztot igen hiányolom.......
emerenc

Bari! Nem, én nem kaphatok cetrotide-t, mert az leállít mindent. D szerint nem vagyok egyszerű eset... :roll:

Krisztot én is hiányolom! TESSÉK ELŐBÚJNI!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi picit eltűntem...

Először is Kvzsuzsi: sajnálom, de ugyanakkor hurrrrrráááá kezdés!!! Nagyon szorítok!

Bari! Kretty! Drukkkkkk... hajrá hajrá tüszőcskék!

Kagyló! Spontánbabára fel!!!

Emerenc! Holnaptól mennek a szurik??? Mit kell szúrnod? Vagy gyógyszer is van? És mikor mész Dévaihoz?

Roza1!Üdv. köztünk! Mesélj magadról!!

Nene, Nyuszi: Pocisimi!!!!

Kisalag? Hogy vagy? Mizu nálatok?

Katapetra! Veletek?

PARANE! Annyira eltűntél!!! Úgy szeretnénk tudni rólad!

Poszi! Nálatok mizu???

Anyukák: Kisgaby, Ági, Momelcsi, és már Loreena is :D , hogy vagytok? Gyerekek???

Mné!Szélkisasszony! Hogy álltok a kezdéssel?

Egészen biztos,hogy kihagytam valakit, de rá, rájuk is kíváncsi vagyok, írjatok!!!!

1304243432.4389.htm

Rólam: sajna hirtelen nagyon sok munkám lett odabent, annyira nem örülök neki, de az elkövetkező néhány hétben még biztosan úszni fogok a melóban... Egyébként még mindig úszom! :D Fogytam 4 kg-ot eddig, még Dévai is észrevette, vagyis örült, vagyis mondta, hogy jóóóóóó, cukker volt. Bár sajna most jó egy hete nem ment le egy deka sem, de azért még kitartok. Holnap kell telcsiznem kenet eredményért, aztán pénteken a clamidia miatt.
Most elkezdtem várni a kezdést, valahogy úgy érzem sikerülni fog. Megcsináltattam egy valag vizsgálatot, amik eddig nem voltak meg, csak a kíváncsiságon miatt, de semmi... minden teljesen jó, tehát most már tényleg sikerülnie kell!!!!! Képzeljétek a D vitamin szintem viszont elég alacsony, így most napozásra vagyok ítélve! Muszáj feltöltenem a készleteket!És első körben a Nap segíthet ebben.

Na azt hiszem kicsit sokat írtam...

Jók legyetek! :wink: Pusszancs

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó! De jó, hogy jöttél! Ebben az esős időben nem nagyon megy a napozás.... :?
A táblában a kezdésem 22-Ápr, akkor minkor Bari is kezdett!
Vendég

Hoppácska....javítottam... :oops: :oops:
Úgy látom ti is otthon... nem lesz kenyérlángos??
Mondjuk ilyen időben...

kriszto

kriszto82

kriszto

kriszto82

sziasztok!
Kriszto,a napozás most nem tűnik kivitelezhetőnek.. 8)
Lornak:gratulálok,és minden jót kívánunk!
Zsuzsi,örülök,hogy továbbléptek,most sikerülni fog!!!
Szuri,Emerenc köszi!!! :D Hogy vagytok???
Szia Roza!!!! :lol:
Kretty,Bari
:arrow: :arrow: tüsző és mnyh növesztés hajrá!!!
Rólunk(Krisztonak :D ):megy a closty,hétfőn uh,és szerintem meglesz a 2.inszem 9.-én vagy 10.-én.. :D
Szép napot mindenkinek.
Andi

Kép
cs.andi

Halihó!

Lor: nagyon-nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk az egész Családnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty: nem semmi számok! :lol: :lol: :lol: Barival együtt nagyon ügyesek vagytok!

Zsuzsi: akkor érted is megint izgulhatunk! De jó!!! Mire mi tudunk indulni,addigra már jó sokan kismamik lesztek! :lol: :lol: :lol:

És persze Andi-t se hagyjam ki! A jövő hét nagyon sűrű és izgi lesz!!!
:lol: :lol: :lol:

Rozi1: üdv köztünk! Remélem, majd többet is megtudhatunk rólad.

Kriszto: kezdés lesz és punk-tumm!!! Nagyon örülök! A május egy varázslatos hónap lesz mindannyiunknak!!! Majd meglátjátok!

Kagyló: nagyon örülök, hogy nem csüggedtek és mentek tovább. És talán majd a nyaralás, a kis kikapcsolódás a párodra is olyan hatással lesz, hogy esetleg bele fog egyezni a következő lombikba. 2 hét meg elrepül és legalább a választáson is túl lesztek. Igaz, remélem, nem kell majd használni az Ice-maneket. :wink: :wink:

Nálunk még semmi érdemleges. Nagyon enyhén érzem a hasam, szóval van remény pirire a héten. És nézek fehérje port is, biztos, ami biztos.
szélkisasszony

Sziasztok!

Krisztokám, örülök, hogy jöttél! :D Most szerintem pár napig marad a szolárium, az usziban ahová jársz biztos van! Azt hallottam, hogy már 5x3perc (nem egyszerre) meghozza az eredményt.:wink: gratulálok a diétához! Nagyon ügyi vagy! :D

szélkisasszony, most már itt van a kezdés! :D Drukk!

andi, drukk a kezdéshez! :D

Holnap megyek Déviszhez, délután, leveszi a kenetet vagy felteszi? :lol: megkapom a szurim, egyet kapok ami egy jó bazi nagy adag és 35.000ftba került! :shock: :shock:
A továbbiakat majd meg tudom........
Most már én is azt mondom sikerülnie kell!
KITARTÁS MINDENKINEK! :D
emerenc

Emerenc,nem semmi a kezdő injekciód ára!!!A long protokoll ezzel indul? Vinned kell magaddal az intézetbe,és Ágikáék adják be?(vagy te is betudod adni magadnak?)
Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!SIKERÜLNI FOG!

Kép
cs.andi

Sziasztok Lányok!

:lol: LOR! Hatalmas gratuláció! Minden jót kívánok nektek! :lol:

Kagyló drága-akárhogy is alakulnak majd a dolgok, kitartás, én nagyon szurkolok neked és a férjednek, és hiszem, hogy lesz kisbabátok mielőbb!

Kv Zsuzsi, sajnálom, hogy az inszemből nem lett baba, de nagyon szurkolok a lombikhoz!

Bari, Kretty, nemsokára punkció!!!!! tömjétek a husit ezerrel!

Katapetra, hajrá a házikészítésű babához :wink:

Kriszto, a napocskát neked küldöm :D

Kép

Parane, annyira hiányollak....miért nem jössz?? tudom hogy semmi baj nincs, csak dolgozol, de igazán megszánhatnál minket!

Mi jól vagyunk csodababával, legalábbis remélem- olyaaaan régen láttam! Hétfőn egyeztetjük le a genetikai vizsgálat pontos időpontját a doki asszisztensével. Egyébként bár a pocim még nem nőtt jelentőset a baba miatt, de fel vagyok puffadva folyamatosan, így már most 4 hónaposnak nézek ki... hízni még nem híztam szerencsére , pedig nem tudom betartani a Dévai által javasolt hús-zöldséggel diétát. Ugyanis újabban rosszul vagyok a hústól, képtelen vagyok lenyomni a torkomon. Ma nem tudtam főzni...a nyers csirkehústól majdnem hánytam...így a párom intézte az ebédet..még szerencse, hogy imád (és tud) főzni! Érdekes, nekem most, a 10. héttől kezdődik a rosszullét.... eddig nem igazán volt...
Új melltartót kellett vennem, és a héten megyek vásárolni tavaszi rucikat is, mert a nadrágjaimat alig tudom összegombolni...:)

Mindenkinek puszi!
Vendég

Emerenc, a gonalnak van iylen brutál ára? úgy rémlik nekem...
mindenesetre a lényeg, hogy nőjjenek a petikéid!! :D Hajrá
Vendég

Csodababás Poszika!

Örülök, hogy jól vagytok, apa biztos örül az új melltartónak és a vele járó változásoknak... :lol:
Ti tartjátok a kapcsolatot Parane-val a fórumon kívül is? Akkor tuti, hogy csak a melóban úszik? Annyira jó lenne róla tudni, hogy nála milyen "tünetek", jelek, fejlemények vannak. Úgy sajnálom, hogy annak idején nem kértem el a számát....

Hát ilyet, még a Nagy Testvér is hibázhat... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusza mindenkinek! Szép estét!

JÓ ÉJT!!!

Kép

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a választ emerenc, szurikáta56-nak!
Nagyon sokat segítettetek, de még írtam priviben mind a kettőtöknek, ha nem gond!?
cs.andinak is köszönöm!
Jó éjt mindenkinek! :D
roza1
Budapest XXII. kerület

Kriszto,

nem, sajnos nem tartjuk a kapcsolatot fórumon kívül, onnan sejtem, hogy a munka miatt nem jön, hogy a múltkor azt írta!

De feltételezem, mostanában zugolvasóként sincs jelen, mert akkor biztos megkönyörülne rajtunk... :)

Én úgy néz ki, hogy majd Nyíregyházán fogok szülni; nincs itt valaki aki olvassa ezt a fórumot zugban, és tudok vele eszmét cserélni az itteni szülészekről??? Sehol nem találok egy normális fórumot erről, vagy ha van vitaindító topic, az kb 1 válasz után meg is halt...

Csutink ha jól emlékszem, a nyíregyi kórházat látogatja? de ő sem nyíregyi, mint én, ugye?
Vendég

Sziasztok!

Krisztokám, mondtam én :lol: igenis látszik,h hagynak el a kilók :lol:

Poszi, de jó,h jöttél Te is :wink: Csodababa még nem szereti a husit azért nem hagy enni :lol:

Roza, üdv köreinkben :lol: Nem mesélsz magadról?

Jolanda, mizu van veletek?

Zsuzsi, mikor lesz az első UHUd?

Emerenc, írtam privit. :wink:

Szélkisasszony, ugye Szélúrfi a héten megy vizsgálatra? Nagy drukk :wink:

Kretty, reggel találkozunk :lol:

Puszilok mindenkit!

Szép estét,
Bari

bari6

sziasztok

bari: ez volt az 5.inszem, már holnap reggel is beugrom, mert van olyan injekció, amit nem merek magamnak beadni, és inkább kérek segítséget :shock: , UHU-ra szerdán kell mennem először

emerenc: mi az a long protokoll? mivel jár ez?

kretty: vettem a laptetőből, szükség is van rá! :lol: Hát az a lényeg, hogy D. tudja, hogy mit csinál, ha csak kevés petike, de legyen!

nene2: jobb így, hogy rögtön kezdünk, nincsen időm szomorkodni
:D

kriszto: gratula a fogyáshoz, ügyes vagy nagyon :) , hát sajnos ha jól láttam az időjárás jelentést, akkor most egy ideig nem fogsz napozni, de a szoli is emeli a D vitamin szintet, úgyhogy ilyen 5 percekre nyugodtan befekhetsz! :shock:

szélkisasszony: ez a fehérje por engem is érdekelne, ha ki lehet vele váltani valamennyi húst. többiek mit gondoltok lehet ilyen csinálni? vagy D leszidna, ha tudná??

poszi: hát a gonalnak tényleg brutál ára van, pénteken kiváltottam 3 féle injekciót, és végigkérdezgettem a gyógyszerészt, hogy melyik mennyi támogatás nélkül, hát még kimondani is durva!!!

Jó éjt Mindenkinek. Megyek aludni, mert mindjárt kell kelni! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

UHU-sok drukk!

Csak egy gyors bekukkra jöttem...

Kvzsuzsi! Fehérjepor: lehet, Dévai engedi,én anno megkérdeztem, de csak max. 2-szer egy nap és a hús mellé kiegészítésnek, semmiképp sem helyette! Ha érdekel melyik a legjobb, szerintem és az összetétele alapján, akkor szívesen megírom. Nem olcsók, de mindenképp azt kell megkeresni amiben nincs egyéb cucc és tejsavó fehérje, 100%-ban!
Két gyártó cuccait ismerem, végül mindkét alkalommal az egyiket ittam, elég jó az íze, bár meg lehet unni, de mit nem???

Poszi!
Nem, nem nyíregyházi Csuti, de ha jól tudom ott fog szülni... remélem nem mondtam butaságot, de azt hiszem ott talált olyan dokit, akinek volt már hármasikres kismamája... De majd megkérdezem neked...

Pusza... munkára fel!!!!!!!! :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Bari, Rozi írtam privit!

Andi: Decapeptyl Depot az injekció neve és ezzel a hormonháztartásom állítják le. Az Intézetben adják be, mert ezt magunknak nem egyszerű.

puszi mindenkinek, Drukkok. Szaladok dolgozni!
emerenc

Sziasztok!
Én is csak egy villámlátogatásra jöttem egyelőre!
Kriszto: megírnád nekem a fehérjeport? Fogalmam sincs melyiket kellene választanom!
Nagyon köszönöm!
:wink: :D :D :D :D :D
szélkisasszony

Sziasztok

kriszto: kérlek nekem is írd meg a fehérjeporok nevét, aztán majd meglátom, hogy melyiket fogom megkostólni

voltam ma fent, jó sokan voltak, de szerencsére én csak injekciózásra mentem!

UHU-sok majd jelentkezzetek!

Szép napot!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Beszéltem ma Csutival: jobban van, már csak néha van róka koma :lol: Ha jól emlékszem holnap mennek UHU-ra aztán majd a 15.hét környékén hívja Déviszt. Sokat pihen, bár mikor hívtam akkor éppen felmosott :? a viccet félretéve azt mondta,h pihen amennyit csak tud és már néha-néha tud enni egy kis husikát is :lol:

Zsuzsi, szerdán akkor majd találkozunk :lol: Te hányra szoktál járni?

Kretty, mi volt ma? Neked is péntekre várható a punkció?

Nálunk minden OK. A méhnyálkám 8mm a bal oldalamon 11-17-ig minden méretből van. A jobb oldalon 10-16-ig és itt 10 alatt is volt azt hiszem kettő.
Dévisz szerint minden OK, mennek tovább a szurik, most nem csökkentett adagot.
Merionalt nem lehet kapni, így most valami mást kaptam helyette ami túlképp egy az egyben u.az csak drágább :roll:

Majd még jövök, pusza mindenkineki!

Bari

bari6

Sziasztok

Bari: nekem már pénteken is a menopur-t írta fel merional helyett, de örültek is a gyógyszertárban, hogy nem nekik kell eldönteni, hogy mi legyen :)
igen, megyek szerdán, én fél 8 körül szoktam odaérni, annál hamarabb nem megy, láttam hogy már ilyenkor milyen sokan vannak :(, na mind1, majd viszek egy jó könyvet :)
ügyesek a petikéid! csak így tovább

Csuti: örülök, hogy jobban vagy! pihengessél csak tovább!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Helyzet: tobb, mint 20 petike (csak a bal oldalon van kb13), minden gyogyszer leallitva, csal 1/8 merional maradt holnap, es szerdan meglatjuk. :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kretty, nem vagy semmi :shock: :shock: :shock: Drukk!!!

Zsuzsi, akkor majd szerdán találkozunk :lol:

Többiek merre vagytok?

bari6

Sziasztok

először is Lor-nak hatalmas GRATULA!!!!! :D :D

Bari, Kretty,

nagyon belehúztatok, látom...csak így tovább!! :lol:

Zsuzsi,

jó vastag legyen a könyv, mert szerintem sokat fogsz ülni, de megéri, az biztos! :wink:
Fehérjeport én is ittam anno, sportboltban vettem, csokis ízűt, naponta 2-3 pohárral ittam, persze a hús mellett, és nem helyett.

Szép napot nektek!
Én délután megyek gyökérkezelésre, hurrá, már nagyon várom... :?
leeda

Na itten vagyok! :D :wink:
Azt hiszem mára kidolgoztam magam...

Bari, Kretty: nagggyon szép számok! Hajrá!!!!
Nagyon szép példát mutattok itt nekünk!!!

Bari: igen, csütörtökön sereg leadás és számlálás, pénteken pedig eredmény. Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem izgulok egy picit! :?
Én meg várom bőszen pirit.

Leeda: szegény! Nagyon nem irigyellek a gyökérkezelés miatt. De, amikor túl van rajta az ember, az olyan jó! Kitartás!

Csuti: de jó! nagyon örülök, hogy végre jobban vagy! Már nagyon szeretnénk látni sztárfotót a manókról, de előbb erősödje meg szépen, és csak aztán van a mulatozás! :wink: :wink:

Poszi: örülök, hogy Ti is jól vagytok! Jó vásárolgatást! :lol: :lol: :lol: :lol: Róka komát meg küld csak nekünk! :wink:
szélkisasszony

Szélkisasszony,

köszi a bíztatást, remélem nem kínoznak meg annyira mint legutóbb - 2 óra és több injekció kellett hozzá, mert görbe volt a gyökércsatorna és nem tudták jók kipiszkálni a cuccost...brrrrr... :?

Nem lehet még esetleg csütörtökön megvárni az eredményt? Bár azon az egy napon már nem múlik semmi...szerintem biztos javult a helyzet, csak javulhat, más szóba sem jöhet!!! :wink: :D
leeda

Leeda: gondolok rád, hogy ne kínozzanak meg. De a második "ülés" már nem annyira rossz... remélem!!! :shock:

Sajna péntekre volt csak időpont a dokihoz. De azon az egy napon meg valóban nem sok múlik. Mi is abban reménykedünk, hogy a toborzás jól sikerült. Legalább is nagyon készülünk a hétvégi kezdésre. És már keresgélek jó kis húsos recepteket.

:wink:
szélkisasszony

Leeda, juj... monnyon le a fogad gyökere :!: Üzenem neki :wink:

Szélkisasszony, izgalmas nap lesz, de biztos lesz javulás :wink: Amúgy mi punkció előtt nem is merünk beszélni a katonahelyzetről....de sztem most úgy megyünk oda,h az első mintában megint 0 lesz, így csak meglepetés érhet minket :lol:
Akárki akármit mond, tiszta stressz az egész...az elejétől a végéig...igazi ŐSERDŐ :shock:

Krisztokám, tessék hazamenni és sütkérezni a napon :lol:

bari6

Bari: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát elég sűrű Őserdő, de ha ott a kincs akkor be kell menni érte!
Drukkolok, hogy elsőre is szép számú bevethető katonátok legyen! Szerintem, punkció előtt mi még jobban idegesek leszünk, mint most! :D :D :D

Mennyi méhpempőt eszel egy nap?

Én is, én is ilyen szép számokat szeretnék!!!!! :oops: :oops: :oops:
szélkisasszony

Sziasztok! :D
Ne haragudjatok, hogy nem írtam magamról semmit, de eddig még nem voltam ilyen fórumon, pedig sajnos nem vagyok kezdő ebben a témában! :(
Röviden rólam annyi, hogy a Kaáliból jöttem át 3 sikertelen lombik után a Dévaihoz! Előtte volt már 3 inszeminációm, 2db a János Kórház Meddősségi Intézetében, 1 pedig a Kaáliban.
Sajnos a hormonműködésem nem a legjobb, az AMH teszt is elég rossz eredményt hozott. :(
De optimista vagyok és a 4. lombiknak sikerülnie kell!!!! :D
Azt hiszem elsőre ennyi, ha van kérdésetek szívesen válaszolok!
További szép napot mindenkinek! :D
roza1
Budapest XXII. kerület

Biztos szép számod lesz :lol: Már mensinél láthatja Dévisz :wink:

Lassan lépek én is, megyek a talpmasszőrömhöz egy kis varázslásra :lol:

Pusza és szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

Roza, remélem Dévisz meghozza a sikert :lol: Azt mondják a váltás sokszor bejön :lol: Drukk :!:
Hol jársz most? Már stimu alatt vagy?

bari6

Bari! Neked mennyi petiked van? En nagyon meg vagyok ilyedve ennyitol... :? Remelem visszamegy par szerdaig....
Vendég

Szia bari!

Eőször is köszönöm érdeklődésedet! :D
Sajnos most volt március 28.-án a visszaültetésem (ami nem hozott eredményt), úgyhogy júliusig várnom kell. Most egyenlőre információkat szerzek, hogy lenne hatásosabb a 4. lombik, és persze egy csomó vizsgálatott kért a Dévai amiket még addig meg kell csináltatnom.
Látom neked 4 napod van a punkcióig!
Sok és szép petesejtecskéket kívánok neked! :D :D :D
roza1
Budapest XXII. kerület

rozi, küldtem privit!

Bari Neked is! :wink:
emerenc

Bari, Szélkisasszony,

na már túl is vagyok rajta, nem volt olyan gáz, remélem akkor sem lesz sokkal rosszabb, ha kimegy az érzéstelenítő, egyenlőre még le van zsibbadva a fél fejem...

Roza,

szerintem Dévai talál megoldást a problémára, én legalábbis nagyon bízok benne.. :wink:
leeda

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre jöttem!

Lor: Nagyon gratulálok pocak-Marci születéséhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!

Bari, Kretty: Nagyon szép tüszőket növesztettetek! Gratulálok hozzá!

Szélkisasszony: Nagyon drukkolok a párocskádnak a seregszemléhez!

Leeda: ez a gyökérkezelés nem hangzik valami fényesen. Remélem, hogy a fájdalomcsillapító elmúlása után sem fog nagyon fájni.

Roza: én is köszöntelek közöttünk. És ahogy valaki egyszer írta. A szűz kéz szerencsét hoz! :wink:

Kriszto: Én is nagyon gratulálok neked a fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy!

Kvzsuzsi: Sajnálom, hogy nem sikerült, de annak nagyon örülök, hogy mentek is tovább! Drukkolok neked is.

Bocsánat lányok, hogy nem írtam mindenkinek, de akárhogy visszaolvastam, egyszerűen az agyam olyan, mint a szita. Természetesen mindenkinek mennek a drukkok.

Minket ez a lakásfelújítás nagyon kicsinál. Megmondom őszintén, már bánjuk, hogy belekezdtünk. Szegény férjem majd összeesik a fáradtságtól. Mindent ő csinál. Én sajnos nagyon kevés dologban tudok segíteni neki... Reméljük, hogy ezen a héten befejezzük, de egyenlőre nem úgy néz ki a dolog.

Lenne egy kérdésem hozzátok. Mással is előfordult már, hogy az ovu teszt folyton negatív? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne lenne ovulációm. Most is úgy fáj a hasam, hogy majd belepusztulok... Mindig a Gabriel ovu tesztet veszem, mert sajnos a patikában csak ezt kapom. Tanácstalan vagyok nagyon! Kérlek segítsetek. Milyen másik tesztet kellene vennem?

Most búcsúzom. Rohanok főzni, hogy tudjuk valamit a fogunk alá tenni.

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Kretty, nekem kb. 7-10 közötti lesz sztem amivel lehet mit kezdeni, vagyis nagyon remélem. Szerdára kiadom a férjemnek,h számolja :lol: Elhiszem,h izgulsz, de jobb most nyugodtnak maradni. A husit eszed rendesen? Fáj már nagyon? Én egyre jobba érzem, ami húzósabb volt az a cicim :shock:

Mné, hányadik napon vagy? Mikorra várod pirit? Gondoljatok a felújítás alatt arra,h pár nap vagy hét és milyen jó lesz majd nektek :lol: Lehet a Te lelkecskédnek is jót fog tenni,h a baba már a felújított lakhandiba fog érkezni így ezzel már nem kell foglalkoznotok :lol:

Leeda, mostanra már biztos kiment a zsibbasztó és remélem nem okozott fájdalmat :lol: Küldök neked a tüszők fele monnyon le drukkot :lol:

Roza, sajnálom,h nem sikerült :( Remélem a következő sikeres lesz :lol: Saját részről tudom ajánlani a talpmasszázst, kineziológiát és ma már a csakratisztítást is :roll:

Andi, ugye ma voltál Déisznél? Mi volt?

Emerenc, mindjárt küldöm a privit :lol:

Pusza,
Bari

bari6

beadtam az 1/8-ad merionalt...ilyen kicsirt kar megszurni az embert! :lol:
A pocim most nem faj, remelem visszamennek a kicsik (amik olyan 10-11 korul vannak) es csak a nagyok kezdenek el noni!

Mne, el tudom kepzeni, milyen faradtak lehettek! Kitartas, megeri!

Kagylo, el vagy tunve! :roll:

Emerenc, akkor ti most elkezdtetek a programot?
Vendég

Sziasztok!

Üdv Rozi közöttünk. Egyik ismerősömnek a 3. lombik sikerült, az első kettőt máshol végezték, majd átjöttek Dévaihoz és most hamarosan szülni fog :) Szóval igaz, szűz kéz szerencsét hoz.

Mné: én annó Corax (?) ovu tesztet használtam. DMben lehet venni. Nem volt olcsó, de nekem rendszeresen mutatta a félidőt. Teljesen egyértelműen. Így 2-3 ciklust használtam, de mivel minden hónapban ugyanakkor volt peteérésem (a mensim is mindig rendszeres volt), így abbahagytam, mert tudtam, nem ezen múlik a dolog. De én meg voltam elégedve a termékkel! Próbáld ki a következő ciklusban vagy ha most vagy félidős, vagy éppen aktuálisnak kéne lennie, akkor most is megteheted, úgyis este kell használni.

Kretty, Bari, hajrá tüszők!

Kriszto, nagyon ügyes vagy a sok úszással és a fogyással!!! Bár nekem lenne ekkora kitartásom egyéb dolgokban.... :oops: :roll:

Szélkisasszony, Szélúrfi, mindjárt itt a nagy nap! Reméljük, hogy a hülye orvos remek kezelése már a múlté és pont annyi katonával tudtok kezdeni, amennyi kell. Egy is elég :)

Szép napot a többieknek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

szép jó reggelt,

úgy látom mindenkinek csak gratulálni lehet: újszülött babához, korháztalan babaváráshoz, szép számú és mértű tüszőkhöz, fogyáshoz.... :D

tegnap voltam DévaiI-nál és megbeszéltük a további menetet: lombikolunk! végre! így most szerezzük be a lejárt vizsgálatok leleteit, kihasználom az ingyenes vérvétel adta előnyöket ;) és folytatom a húsevést és odafigyelek a napi vízmennyiségre is + fogyás (szép tervek, kiváncsi leszek mi valósul meg belőlük :lol: )
ha minden jól megy, akkor a kezdés júni v júli

csodás napot kívánok mindenkinek!
kisalag
Fót

Sziasztok!

A fehérjeporok: (remélem nem lesz belőle gond, hogy leírom nevüket...)

Scitec Nutrition:100% Whey Protein, ezt nem tudom milyen....

BioTech Ultra Whey Pro (én csokisat ittam és tejjel egyszer egy nap... azért kalóriatartalma van rendesen, főleg tejjel....)
Egyetlen oka volt annak, hogy ezt ittam, ami pedig annyi, hogy ilyen bolt volt közelebb :lol: :lol:

Mné! Kitartás, naggggggyyyoooon szépek lesztek, erre kell gondolni!!! Aztán jöhetnek a babócáááááááák!!!

Roza1! Milyen vizsgálatokra mész még? Mi az ok, ami miatt lombikoztok? Én is azt hallottam, hogy a váltás sokszor hoz rögtön eredményt... jaj, mi is gondolkoztunk rajta, de én annyira szeretném, ha "Dévaitól" lenne kisbabánk! Végre egy orvos, aki kedves, rendes, néha morcis, szigorú, de értünk van! CUKKKKER!

Kretty!Bari! Drukk a tüszőcskéknek!

Emerenc! Milyen volt tegnap a szuri? Legközelebb mikor mész?

Andi! Mi a helyzet???

Kagylóóóóóóóóóó! Tesssssssék előbújni!

Többiek! Meséljetek! Ki mit csinál ma?

Mintha lógnék egy táblázattal.... :roll: :roll: , na majd utána nézek mit lehet tenni...

kriszto

kriszto82

Na király!!! Ilyen is régen volt már...

Mindenki harapjon egy falatkát! Kép

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?