Boo!
Hála Istennek, hogy jobban vagy

! De akkor igyekezz inkább te a normális ágyon aludni, és Pató Pál úrasan takarítani

.
Nekem minden anyuka előre hős, aki segítség (vagy apa jelenléte) nélkül vállalt ilyen hamar kistesót

. Tudom, nem mindenki maga döntött így, de tényleg le a kalappal!!!
Képzeld, Botond azóta beszél ennyit, mióta együtt voltunk Lilivel Sümegen

. Legalábbis gondolom tőle táltosodott meg, rájött, hogy könnyebb így az élet, mint folyton activityzni

. Szóval most aláírom, hogy a bölcsis gyerekek előbb fejlődhetnek ilyesmiben, mert látod, 3 nap tök sokat segített! Biztos tudta ezeket a szavakat, meg dolgokat, de sokkal többet próbálkozik, sokkal nyitottabb, többet beszél "egész mondatokban", pedig ő eddig is jól nyomta sztem

.
Szóval köszi Lili az inspirációt

.
Pocok!
Botond nem ez a természetbúvár fajta

. Mondjuk ő itt az erdő szélén sokmindent lát nam, mint nap, talán ezért nem köti le annyira. Ma pl. egy szegény csigát (csibiga

) belehajított a kutya táljába "Mimi kuta hami-hami!" felkiáltással

. Elvégre franciabulldog

. Tegnap mondjuk az apjával bekerítettek egy gyíkot (Botond szerint "kígyó-sssszzz"

), azt hipnotizálta vagy 20 percig, mert még csak elszaladni látott olyat

. De ő inkább az a vadmotoros, kutyát egrecíroztató, vízbe könyékig pacsáló fajta Tarzan-gyerek

.
Csibe!
Tikét a táblába!!!
Tike!
Vonalzó?
Boo!
Nálunk pár órája konkrétan orkános szélvihar van

.
Bnőm épp ma mondta, hogy tök durva, hogy Botond jövőre már ovis. Mondom, nem is, jóóó?

Azt mondta, higgyem el, főleg ha itt lesz a kicsi, jobb lesz neki a pajtikkal, és nekem is jobb lesz, hogy lesz egy kis időm... De nemakarooom! Olyan kicsike

.
Mi már azt beszéltük apával, hogy nem is adjuk oviba, mert úgyis itthon leszünk a kicsivel, és csak 7 évesen fog suliba menni, szóval ha egy évvel később adjuk csak be, akkor is 3 évig lesz ovis

. Persze tényleg lehet, hogy én leszek a leglelkesebb, mikor vinni kell

, de megnyugtat, hogy van ilyen opciónk

.
(Sztem az fog dönteni, hogy melyik csoport ovónénijei jobbak