A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Leeda: hogy telt az éjszaka? Remélem a gyökértelen fogad hagyott aludni!

Roza: a 4-es egy nagyon szép szám. Biztos sikerül! Nagyon drukkolok!

Mné: hát nem a legkönnyebb és a legvidámabb meló a felújítás. De a végeredmény megéri! És ebbe a szép felújított otthonba fogjátok várni a babátokat! Kitartás! A párod pedig egy hős! :D

Kretty: drukk, hogy a kicsik menjenek vissza. Nagyon korán kezdted ma napot!

Bari: már a csakratisztítás is??? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Tutira mész igaz? :lol: És most tutira sikerülni is fog!!!!

Nyuszi: nagyon köszönjük a biztatást. Most eléggé ránk fér. A múlt havi mintában már volt katona (és egynél azért több :wink: ). Szóval remélem legrosszabb esetben is az a szám marad!
szélkisasszony

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Húú, most mennyire ennék dinnyét! És tessék! Nagyon köszi!
Köszi a fehérjeporokat. Első körben én is a Scitec-et néztem. Na majd meglátjuk melyiket tudjuk egyszerűbben beszerezni!

Hogy mit csinálok ma? Hááát, dolgoznom kellene... khm, khm... :roll:
Aztán közben várom nagyon pirit, és csuriban van mindenem mindenkiért, este pedig torna és csacsogás a lányokkal.
És Te? Ha már így rákérdeztél...
szélkisasszony

Kriszto,

tündéri a kép, én is harapok belőle!! :lol:
én a Scitec Nutrition-t ittam, a csokisat, egész jó volt, és egy pohárnyi adag egy szelet csirkehúsnak felel meg. A papírja szerint legalábbis...

Bari,

este még kellett gyógyszert bevennem a fogamra, most még fáj egy kicsit, de szerintem minden o.k lesz! :wink:

Bari, Kretty,

továbbra is, folyamatosan mennek a drukkok! :lol:

Kisalag,

ez jó hír, majd mesélj, hogy haladtok!

Mné,

én is csak azt tudom mondani, hogy kitartás, utána olyan jó érzés a felújított lakást nézni, én a föld fölött lebegtem szinte
:D
leeda

Szélkisasszony,

látom, egyszerre írtunk... :lol:
Este még kellett a fogamra bevenni gyogyit, meg ma nem nagyon esik jól nevetni, de biztos jobb lesz!
Én a Lurdy földszintjén lévő boltban vettem a fehérjeport, ha útba esik, ott meg tudod nézni!
Remélem, piri hamarosan kopogtat Nálad!! :roll:
leeda

Sziasztok
Itt vagyok!!!Figyelek ám mindenkit!!!!
Majd ha jön a punkció,és a beültetés rátapadok a monitorra és itt fogok mindenkit várni.... :wink:
Ügyesek legyetek!!!

Velem jövőhét csütörtökig nem történik semmi sem,akkor meg a mirelitek miatt leszek lázban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Köszi,a dinnyeszeletet Kriszto! :D
Bocsi,h nem jöttem,de sűrű napom volt tegnap(az egész hét az lesz..)!
Voltam Apánknál,nem kaptam szurit.. :shock: Aztmondta nagyon ügyes vagyok(??),de a többit majd meglátjuk szerdán.Akkor már tutti kapok majd vmi mást,de úgyhallottam a Merional most hiánycikk..
Mnyh:6mm(Bari másollak!! :lol: ),balon van 10,11 meg sok kisebb,jobboldalon 9,8 és szintén sok kicsi.Úgylátszik most a baloldal a "soros",pedig általában nekem a jobboldalam szokott aktívabb lenni.
Kretty,szerintem téged láttalak tegnap.A férjed ott volt,úgye?
1/8-ad Merionalt hogy lehet szúrni?Azért tényleg kár megszúrni magadat! :D
Mné,egyszer vége lesz a felújításnak,és hidd el milyen jó lesz hátradőlve nézni a munkátokat,hogy milyen szépek lettetek!
Kisalag,akkor Zsuzsi után ti is mentek(hogy is írtátok??)az ŐSERDŐBE..Ez már reméljük meghozza a gyümölcsét nektek(is)!!
Szélkisasszony,drukkolok az eredményért!
Vettél már fehérjeport?
Bocsi,ha nem mindenkit említettem,persze mindenkiek minden jót kívánok!!
Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!
Megyek,mert du.-i alvás van.. :D
Sziasztok!
Andi

Kép
cs.andi

Cs.Andi, igen, én voltam a férjemmel. Holnap is jön! :D
Vendég

Sziasztok! :lol:

kisalag, drukk a nyári kezdéshez! Inszem után nagy esélye van, hogy elsőre sikerül! :lol: Éljen az ingyenes vérvételi lehetőség! :lol: :lol: Már ezért megéri! :lol: :lol: :lol: :wink:

Mennek a drukkok, Andi, Bari, Kretty!
szélkisasszonyék Nektek is szurkolok! Hajrá!És mindenkinek!
Csutinak meg drukk, hogy kórházon kivül, róka komától mentesen, derüsen teljenek a kismama napjai!
mné, kitartás a felújításhoz! Szörnyen rühelem én is a felfordulást, pedig nálunk is nagyon aktuális lenne.....majd ha jön a gyerek.....
Pedig jobb akkora túl lenni rajta.

Megkaptam a szurim, a popomba....egy másodpercnyi idő alatt belém lett nyomva az a méregdrága szer........
Legközelebb akkor kell mennem, amikor megkellene jönnie vagy megis jön. Másnap vérvétel és kezdés. Azt nem tudom, hogy ilyenkor kialakulhat e ciszta, de örülnék neki ha most nem találna meg és tényleg lehetne kezdeni.Lehet Kriszto, hogy még a végén együtt fogjuk reggelente hallgatni a madár csicsergést, kedvenc Intézetünk elött álldogálva! :wink:
Ez a szél meghozta a fejfájásom is.
puszi és legyetek jók! ( de ne nagyon )
emerenc

emerenc: ciztamentesítő varázslatot küldök rád :) Micsoda változatosság: eddig hasba ment minden és akkor te megkapod a csada jeges szurit a popódba, akkor ezért nem tudtad ezt magadnak csinálni :lol: No majd legközelebb akkor találkozunk, mikor te már gömbölyű pocival várod az uh-t, nagyon szorítok h így legyen!!!!! ++++++++++++

lakásfelúítás mi most vagyunk túl egy hosszú költözésen, de még a fürdős részek átalakítása hátra van, sok sikert mné és kitartást! Teszel fel képeket, h hol tartotok?

cs. andi nálatok is nagy buli lesz nemsokára? látom a vonalzón, h szülinapja lesz annak a gyönyörű szőkeségnek :D

kagyló, maradj is velünk, legyél zugolvasó (én is sokat bujdosok a háttérben), annyira jó szurkolni mindenkinek! Egyébként folytattad a kézimunkád, vagy azt majd a következő "pihis időszakra" teszed félre?

Leeda, együtt érzek veled, én pénteken megyek vissza a próbatömésemmel, de az csak egy pici fúrás volt (persze kértem szurit :) már nem tudok szurkálás nélkül élni, ha nincs Merional, akkor egy kis fájdalomcsillapító)

Nagytestvér, lemaradtál a táblával ;) csak nem dolgozol ??!!! ;) mi ez a léhaság ;) mikor látjuk az ugráló tigrist? nekem is hiányzik....

szélkisasszony: gyors pirit és szélurfinak szép számot! és mindezeket minél hamarabb :wink:

bari, keretty csodás növekedést és jó szemeket (1/8-ad???) persze Andinak is!!!!!

hiányzott az Intézet, ezalatt az egy hónap alatt, amíg nem voltam, tegnap ismét rádöbbentem, h mennyire emberi mindenki ott: DévaiI nagyon jó hangulatban volt, a kenet levétele után kaptam egy bátorító mosolyt és megkaptam minden vizsgálatra a beutalót és egyáltalán nem volt probléma, h ezt a hónapot kihagytuk (kellett egy kis lelki feltöltődés és agymosás). Függő vagyok: DévaiI és Társalgó függő :P :lol:

várjuk a holnapi uh-sok beszámolóját!!!!!

jó éjt!
kisalag
Fót

Kriszto!
A szokásos vizsgálatokat kérte: hormon, sperma,ultrahangos mammográfia,endokrinológus azokat amik lejárnak júliusig.
Én nem szívesen váltottam orvost,mert a Kaálist is nagyon szerettem, de a férjem ragaszkodott hozzá!Igaz ,hogy a Kaális csak 4-5 éve meddőségis,a Dévai ha jól tudom 23 éve, így bízom a tapasztalatában!Bár Dévai nem sok jóval biztatott, de állítólag ő ilyen!Amúgy ő is szimpatikus nekünk.
:D :D
A lombik tulajdonképpen 3 sikertelen inszemináció miatt, és mivel már 36 éves vagyok, így azt mondta az orvosom a Kaáliba, hogy ne húzzuk az időt legyen meg a lombik. Tulajdonképpen a petefészkem elég lassan működik, és nehezen vagyok stimulálható, de mindig sikerült eddig visszaültetni embriókat, legutóbb hármat ültettek vissza.
Ennyi amit tudunk, de hogy miért nem sikerült eddig, azt még senki nem tudta nekünk megmondani.
Hát ennyi a mi történetünk! Bocsi ha túl hosszúra sikerült! :D :D
Jó éjt neked és mindenkinek!
roza1
Budapest XXII. kerület

Kisalag,

én is mindig kérek szurit a fogorvosnál, jobb megelőzni a hirtelen megmozdulásokat, főleg ha fúró van az ember szájában.... :lol: én jövő csütörtökön megyek vissza, ha nem lesz gond. Neked is drukk majd péntekre :wink:

Roza,

esetleg voltatok valamilyen genetikai kivizsgáláson? Én is itt a fórumon olvastam - már nem tudom, ki írta, bocs - hogy néha így ki lehet mutatni, hogy nem-e valami genetikai ütközés van a háttérben :roll:
leeda

Csajok! Most gyorsan visszaolvasok és már jön is a táblicsku....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Itt az eltévedt bárányotok!:oops: :oops: :oops:
Szégyenkezem is rendesen, de visszaolvasok és jövök mesélek!
parane
Budapest

Parane! Ennyire örülök, hogy jössz:
Kép

És a tábla:
1304450141.9262.htm

kriszto

kriszto82

Kisalag
Mivel a héten vagyok utoljára itthon,és jövő héten már megyek dolgozni,ezért nem igazán varrtam most.Tényleg a nagy dolgokat csinálgatom amik kimaradtak,ablakmosás,függöny stb.
Ha nincs itthon a párom jól kisírom magamat,és utána pár napig semmi bajom,és kezdődik előröl... :cry: :(
Most már csak rendbe jövök végre,nem fogok annyit gondolkozni.Legalábbis remélem,sok lökött pasi mellett nem lesz időm!
Rozai1
Üdv nálunk!Ki volt az orvosod a kaáliban?Miért ragaszkodott a férjed a váltáshoz?Ha jól veszem ki,akkor nincsen semmi bajotok még sem
jön a baba....
Barika
Pénteken egy tapodtat nem fogok mozdulni a laptoptól....Kezem ,lábam x-ben lesz miattad.Siessél majd nehogy begörcsöljek a gép előtt....
Emerenc
Long protokol?!Most apánk mást csinál nálad mint eddig???
5.lombik?Akkor most tessék mindent bele adni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolanda????
Kretty
Látom,hozzá szegődtél Barikához.Össze vagytok nőve?!
Szerintem én pénteken járni nem fogok tudni,úgy szórítom majd össze a lábaimat x-be...............Hidd el nehezen fog menni olyan karika a lábam!!!
Kriszto(sportosom)
Neked még azért van hátra,de örülök,hogy jó kedved van.Milyen csoda babát akarsz te tőlem a táblázat szerint?!Nos rendbe van,csak is neked bevallom, hagyom magam!!!De olyan férfit nem faragtak még ki aki velem tudna mit kezdeni...............:)
zsuzsi
Már kezded a lombikot is?Nagyon bele húztál...Rólad sem veszem le a szemem!!!!

Remélem nem hagytam ki senkit sem!!!Kis mamiknak pocaksimi, többieknek kitartás!!!!

Ja,Ági:Merre vagy?Gyere majd!!!

kagyló

kriszto!!!
előbújt a vidám Tigri-Migri :lol: !!! ezért már érdemes volt!
Nagy gratula a kitartásodhoz, az úszáshoz, és persze a fogyáshoz. Ha jól emlékszem ezek mindmind hozzájárulnak a jó közérzethez éssss persze a sikeres lombikhoz!!! Nagyon szorítok!

lor!
nagyon sok boldogságot! sok tejcit és puszi Nektek!

zsuzsi, szélkisasszony
fehérjeport D. nekem is akkor engedélyezte amikor a hiperstimu alatt bevallottam hogy néha nehezen megy a fél kg hús. Aztán be is vásároltunk egy szép nagy dobozzal mi is a Kriszto által említett BioTechUsa fehérjéből. Nekem az volt a bajom ezekkel a készítményekkel hogy mind édesítőszerrel készül amiről előtte sem voltam jó véleménnyel. Így 3-4 pohár után a párom „benassolta”. Ha mégis ezt a port vennétek, nézzétek meg az eredeti felhasználási leírást, mert úgy emlékszem rossz rajta a fordítás.

emerenc
drukk a kezdéshez!!!! most hogy olvastam mennyibe kerül neked 1injekció el is szégyelltem magam hogy soknak találtam a genetikai tanácsadásra a 33e. forintot (de tényleg ez a legdrágább hely…)
szóval beszélj azzal a gyerekkel hogy többet már nem kívánhat tőletek! ideje beköltözni a meleg , biztonságos pocakba!

barika
húúú de szuper hogy minden rendben! lassan én is kezdem belátni hogy az őserdőből nem akkor pottyan ki az ember amikor megvolt a transzfer, hanem valamikor 38héttel utána…addig marad az izgulás,stressz! de gyere szépen utánam! mutatom az utat :wink:

mné
kitartás a felújításhoz. már régen sejtettem hogy valami gond van velem, mert ha csak érzem a beton szagát izgalomba jövök…
az ovu teszteket én nagy mennyiségben a vaterán vásároltam, és mind kiderült nem azokkal volt a probléma. Jeleztek rendesen volt hogy jobban láthatóan, volt hogy kevésbé de szépen mutatták mi a helyzet. Átlagban havonta azért 4-6dbot biztos elfogyasztottam.

nyuszika
ti hogy vagytok? dóra baba remélem még élvezi az albérletét! :wink:

roza
üdvözöllek én is! és szorítok hogy Dévai segítsen a gólyának megtalálni a címzettet

éééés poszi
drága vagy hogy nem feltételezel rólam rosszat! valóban a munkába temetkezem, próbálom behozni a lemaradásaimat amit november óta halmoztam.
nekünk is Elekes-t javasolta D., bevallom a rózsakertbe mentem volna utoljára magamtól, de erre elmegyünk. 16-án hétfőn megyünk délután, és remélem csak csupa jót fogunk látni, hallani.
nektek mikorra van időpontotok? D.-hez mentek még előtte?
A tünetekről meg annyit hogy kb 1hete egy igazi hisztizsák lett belőlem :shock:
néha ha látnám magam kívülről akkor biztos röhögnék, de sajnos ha belejövök akkor nincs visszaút...na csak elmúlik egyszer
a nadrágokról pedig lassan le kell mondani :D
én úgy terveztem hogy veszek a nyárra két zsákruhát és az pont elég lesz, de az idő valahogy nem ezt akarja :?

akinek nem írtam, nekik is SZORÍTOK, DRUKKOLOK!
jó éjt!
parane
Budapest

Krisztó, jó a tábla, csak én inkább kevés petikét akatok! mondjuk 10 alatt.. 8) Fel sem merek ma reggel feküdni a vizsgálóasztalra! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert nagyon sokára értem be a melóhelyre, és hegyekben áll a munka! :(

Szóval nekem csak 2 tüszőm van :( . EGyik oldalon egy 7-es, a másik oldalon egy 6-os.
D mondta, hogy el kell dönteni, hogy akarom e a műtétet, merthogy 4 alatt csak kérésre csinálja.
Úgyhogy most eléggé el vagyok szontyi montyi!
De remélem, hogy péntekre változik a helyzet!

Mindenkinek nagy drukk! :lol:

További szép napot Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Csatlakozom Zsuzsihoz, egy pár mondatra tudok csak jönni. Ezer a meló :(

Örülök Zsuzsi,h találkoztunk :lol:
Kretty, hányra jöttetek ma? Gyere majd,h mi volt UHUn :wink:

Nálaunk annyi,h a nyálkahártyám jól viselkedik és 12,5-re felduzzasztotta magát :lol: . Mondta Dévisz,h gyönyörűűűű. A sejtecskéimre azt mondta,h nem túl érettek, de reméljük péntekig érnek még :shock: Ma fel lett emelve a Merional 1-re amit sikerült elejtenem így az intézett adott egyet :oops: a Gonal maradt fél. Az Ovitrellet nem éjfélkor, hanem 22:00-kor kell szúrnom és eddig csak egyet, most másfelet. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: aki kapott más másfelet belőle, hogy felezitek el, jól sejtem,h csak szemmel tudjátok Ti is kimérni a felet ugye?
Számilag a tüszők: kb. mindekét oldalon 5-5 db van 11-18 méret között. Drukkoljatok,h ne legyenek éretlenek a Barikezdemények :roll:

Remélem este vagy legkésőbb holnap tudok majd bővebben jönni!

Puszi és köszi a drukkot mindenkinek!
Bari

bari6

Zsuzsi,

és mondott valamit D. hogy miért ilyen kevés?

Bari,

ezek szép számok! és muszáj pénteken megcsinálni a punkciót, hétfőig már nem bírnák ki?
leeda

Zsuzsi a nagy siettségben el is felejtettem írni Neked :oops: Kisebbek sem voltak mellette? Inszemnél mennyi szokott lenni?
Ne izgulj, mert az nem jó a tüszőcskéknek :wink:

Leeda, a hétfő az már sok lenne....nagyon bízom benne,h a péntek jó lesz, ha baj lesz akkor van még 2 fagyibabánk :wink:

bari6

Sziasztok!

Parane! Örülök, hogy minden ok veletek! Gyere gyakrabban... meddig tervezel dolgozni??

Bari! Szupcsi lesz minden, nyugi... nem műkszik a skype-od!!!????

Kvzsuzsi! Azt nem értem, hogy minek kellett ma is menned? Nem úgy volt, hogy piri első napján mentél,pénteken és akkor kitalálta, hogy milyen szurik menjenek és mától injekciózol? Akkor ma minek kellett menni? Jaj, nem értem és szerintem amúgy simán péntekre 4 vagy akár több tüszőcske is lehet! Kérdezd meg Emerencet, ebben ő a nagy mágus!!! Neki is volt ilyenre példája!

Pusza, megyek tovább úszni.... a munkában! :cry: :lol:

kriszto

kriszto82

Leeda! Már napok óta szeretném kérdezni, hogy indultok lassan? Vagy még vártok picit?

Kretty! Mizu veled? Mi volt ma?

CsAndi, gyere majd te is!

Kagyló! Tessék nyugodtan hinni a csodababában, ki tudja mit hoz az élet... pityeregni meg lehet, szerintem nincs itt olyan leányzó, aki ne tette volna már meg baba-ügyben...

Szóval dolgozom.... dolgozom....

kriszto

kriszto82

sziasztok!!!
Bari,drukkolok a pénteki punkcióhoz,érnek még addig azok a petikék!!!Látod ,milyen szép mnyh-t növesztettél..!!!!
Ebben most nem másollak,nekem mára is csak 7mm,de szuri nélkül nem is csoda..Ma már kaptam Merionalt,egyébként szépen nőnek a tüszők.
Lehet kéne egy kicsit méhpempőznőm??
Jó sokan voltak ma is,de sikerült elég hamar végezni,Apánk csak úgy "darálja" az embereket! :lol:
Kretty,mennyi az annyi? :D
Zsuzsi,kisebbek nincsenek?Nőhetnek még péntekig,ne keseredj el,hisz neked azért inszemnél is volt több!
Kriszto,dolgozol..dolgozol? :wink: Hajrá,úszás!Nagyon kitartó vagy!
lLeeda,fogad ma már jobb?
Kisalag,köszi,igen készülődünk,mert szombaton Peti szülinap!!!! :lol: Egyetértek veled,bármennyire is nem örülök,h ilyen helyre kell járnunk,de mégis"könnyebb",hogy ilyen kedves,emberi,lelkiismeretes,figyelmes mindenki az intézetben..Minden tiszteletem az övéké,hogy évek múltán is így tudnak az emberhez állni,velünk örülni vagy épp szomorkodni!
Parane,ismerős a helyzet.. :lol: Előszőr sikerüljön,aztán legyen szívhang,12.hét,afp,genetika,nőjjön szépen,jön az nst,szülés..mindig van min"idegeskedni"..De hidd el,ha meglesz a baba,utánna megint másért fogsz aggódni..
Ne dolgozz sokat,vigyázz magatokra!
Emerenc,akkor most várunk..Remélem ez a long protokoll,és fél perc alatt"eltűntetett"drága injekció meghozza gyümölcsét!!! :D
Szép napot mindenkinek!
Andi

Kép
cs.andi

Jaj Kagyló..Ha úgy tartja kedved sírd csak ki magad,ezen mindnyájan átesünk párszor,aztán újult erővel lehet"harcolni"!!
Jelentkezz majd,hogy mi újság!

Kép
cs.andi

Kriszto,

mi még nem indulunk szerintem jó darabig, majd később meglátjuk, mi lesz...

Cs.andi,

köszönöm, igen, már jobb a fogam :wink:
Tündéri Petiről az új kép!! Drukkolok a további növesztéshez!!

Bari,

tényleg, Nektek még vannak tartalékbabáitok is, az tök jó!!! :lol:
leeda

gyors bekukk: pentek punkcio. Megrendesedtem, lementek a tuszocskek 10-re (6 szep nagy, 4 tartalek). Majd meg jovok!

Ja es lattam ZS76-ot es a feleseget, ugy latszik ok is belevagtak! :wink:
Vendég

Parane, de jó,h jöttél :lol: Örülök én is,h minden rendben veletek! Csak így tovább. Amúgy Dévisz nem hiába nevezi őserdőnek a lombikot :shock:

Andi, jelentem a nyálkámat másolhatod, de a tüszőnövekedéseket ne :wink:

Kretty, juj de jóóóó :lol: Pénteken akkor már tuti leszünk 3-an punkción :lol:

Leeda, igen vannak tartalékok, de jobban örülnék,ha ők maradnának még.

Kagylókám, Kriszto hozza majd a híreket holnap :lol: ha a mostani altatás is olyan lesz mint szokott lenni, akkor tuti szórakoztatom majd kómásan :lol:

Egy kicsit felzaklatott a mai tüszőhelyzet. Én barom utána is olvastam :oops: DE szerencsére minden félét találtam, így igyekszem nem elkeseredni és remélem,h ma az egész Merional segíteni fog :lol:
Amúgy ez tényleg vicces,h minden ciklusban más és más dolgokat tud produkálni a szervezetünk....
Azt mondtam már,h haza akarok menni???? :shock: Kriszto, te már mindjárt mész, gyere értem és rabolj el plííííz :shock: nincs kedvem dolgozni :oops: Ami a hormonokat illeti ők dolgoznak ezerrel :lol: tegnap este elkapott a röhögőgörcs és minden átmenet nálkül elkezdtem bőgni...potyogtak a könnyeim....szegény férjem el nem tudta képzelni,h mi bajom van :roll: mondjuk én sem :oops:

Na megyek folytatom a munkát :?

Puszkó,
Bari

bari6

Kretty! Ez nagyon szupi! Majd buliztok pénteken Barival!!! Nagyon vicces tud ám lenni, amikor felébred... általában 3.-ra tudja elküldeni a számot a kezéből!, aztán megkérdezi, hogy beszéltünk-e és írt-e, jaj nagyon vicces és cuki tud lenni!! :lol: :lol:

De jó, hogy Zs76-ék is ott voltak, akkor szorítok nekik most élesben! Remélem jönnek majd...

Bari! Indulok!!! Csörgök, ha ugorhatsz az ablakon, nyitom a kocsi tetejét!!! Csak jó kocsiba és jó ablakon ugorj, kérlek!.... mert különben hogy számolok el az uraddal???!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek lassan tényleg haza, sokkkkkk volt a mai nap, is!

kriszto

kriszto82

Ja és Baribébi, nem holnap, hanem pénteken hozok híreket rólatok!
Valaki izgul... úgy érzem...

RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!RELAX!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Köszönöm a jó tanácsokat. Sajnos tegnap már csak este tudtalak olvasni titeket, mert 8-ig benn voltam a dolgozóban... De ma már sikerült hazafelé útba ejtenem egy DM-et, és beszerezni egy másik fajta ovu tesztet. Remélem, hogy ez már mutatni fog valamit. Bár ma megint nem fájt a hasam. Ma vagyok a 21. napon, úgyhogy elméletileg van esélye a dupla csíkokra. Na majd meglátjuk.

Kretty: Örülök, hogy ilyen szépen visszamentek a tüszőcskék.

Bari: Küldöm neked a növesztő drukkjaimat. ;-)

Kvzsuzsi: Te most milyen gyógyszereket kaptál? Sajnos nem emlékszem rá. Emelte az adagokat? És miért kérdezett már most rá a műtétre, ha még van 6 napod petikéket növeszteni? Bocsi, de én ezt nem értem.

Kisalag: Remélem jól sikerült a csodababa gyártás múlt héten, és akkor már nem is kell menni lombikra.

Kriszto: Látom te is sokat dolgozol, azért pihenj is egy keveset. És várjuk, hogy hozd a híreket pénteken a csajokról. És ha esetleg csokit kíván majd valamelyikük, akkor talán tudunk küldeni nekik. :-)

Parane: Nagyon örlük, hogy tutál egy kis időt szakítani ránk. Megmondom őszintén, én nagyon aggódtam már, hogy miért nem jelentkezel. Esetleg nem teszel fel képet a babócádról?

Kagyló: Tessék csak nyugodtan kisírni magad! És miért csak a férjed tudtán kívül teszed ezt? Nem lehet, hogy ha látná, hogy mennyire fáj ez neked, akkor tudnátok róla beszélni, és meg tudnád győzni a folytatásról?

Emerenc: Én is bízom benne, hogy ez a drága gyógyszer meghozza gyümölcsét. MI mindig azt beszéljük a férjemmel, hogy mi már a babánk érkezése előtt is vagyonokat költünk rá, mert annyi szeretjük így látatlanban is. Hiszem, hogy megajándékoznak majd mindannyiunkat egy-két babával, és minden elköltött összeg, fájdalom, szenvedés, keserűség és szomorúság, amin átmentünk, el fog tűnni nyomtalanul.

Csuti: Remélem, hogy otthon vagy, és rókakoma elkerüli most már a házatok táját. Ha tudsz, kérlek gyere, és mesélj nekünk, mi van veled/veletek.

Szélkisasszony: Holnap lesz a nagy nap!!! Nagyon drukkolok Szélúrfinak!

Zafir: Veled mi újság? Nagyon eltűntél te is. Hogy vagy?

Mindenkit puszilok! Vigyázzatok magatokra!

Mné
mné

Bari, akkor már tudom ki vagy! 8) Te voltál az a leányzó aki tök idegesen visszajött, mert elejtette a merionalt! :lol:

Én megkaptam a szokásos 1/8-ad merionalt, este 8-kor kell egy cetrotide, mert D szerint a 6 már szép nagy, és fél, hogy kipukkadnak. Éjfélkor kell az ovitrelle, nekem is másfél ampulla. Bari, én multkor is ennyit kaptam és szemre mértem ki. :wink:

Zsuzsi, akkor hogyan tovább?
Vendég

Kretty, igen én vagyok :lol: Ma délután megvilágosodtam és rájöttem,h a mai nap lesz a legdurvább szuri szintem. A vége 5 szuri és egy vérvétel.... :shock:

Mné, milyen hosszú a ciklusod? A 21. napon már nem biztos,h jelezni fog a teszt, de nem akarok butaságot mondani. :roll:

Kriszto, kibírtam :lol: és még el is jöttem időben :wink:

Andi, nagyon cuki Peti :lol: Ti merre laktok? Fent a lakótelepen?

Parane, nincs sztárfotód a bébiről?

Nyuszika, meghozták a bútorokat?

Poszi, hogy vagy csodababával?

Nene, egyben vagy még? :lol:

Kisalag, ha minden jól megy akkor köv. pirivel indultok is?

Szélkisasszony, holnapra drukk Szélúrfinak :lol: és várunk majd a hírekkel. :wink:

Kagyló, te végül elutaztál gondolkodni?

Emerenc, hogy van a szurid helye? :roll:

Roza, hol vagy?

Szurika, kérhetek egy szzerencseszurit? :oops:

Bocsánat,ha valakit kifelejtettem!

Puszi és jó éjt meg lélek és pocaksimi is kinek mire van szüksége :wink: !
Bari

bari6

Sziasztok!

Leeda:nem voltunk genetikai vizsgálaton,de már sokat gondolkoztam rajta, hogy el kéne menni.
Tudja valaki hova kell menni genetikai vizsgálatot csináltatni?

Kagyló:Sajgó Attila volt az orvosom. A férjem azért ragaszkodott a váltáshoz,ugyan nagyon szerettük az orvost, de végig éreztük rajta, hogy tanácstalan és nem tud a mi esetünkkel mit kezdeni.
Ezért kerestünk egy tapasztaltabb orvost, így jutottunk a Dévaihoz.
Az enyhe túlzás, hogy nincs semmi bajunk, mivel a petefészkem kezd lelassulni, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a változókor határán vagyok, ami a Dévai szerint genetika és nem kor függő. Biztos,hogy van benne valami mivel nagymamám 37, anyukám pedig 43 évesen már változókorba lépett. :( Csak azt nem értem, hogy már 8 éve próbálkozunk és nem hiszem, hogy már akkor is a változókor küszöbén álltam. Most vagyok 36 éves.
Ezért úgy tűnik az idő nagyon sürget és ráadásul a Dévai azt mondta, hogy nem sok esélyünk van a sikeres lombikra,ezért mindig a donor petesejtet emlegeti.
De addig amíg van saját petesejtem és még 2 próbálkozásunk, addig én nem akarom elfogadni a donor petesejt lehetőségét. És nagyon bízom abban, hogy lehet saját babánk is.
És mindenkinek ezt kívánom itt a fórumon is! :D :D :D

Parane: Köszönöm :D

Jó éjt mindenkinek!
roza1
Budapest XXII. kerület

Roza!

Nagy Géndiagnosztika. Mi itt voltunk, és csak jót tudok mondani, csak ajánlani tudom és nagyon-nagyon sok orvos küld hozzájuk. Dr. Nagy Zsolt vezeti, vele van egy konzultáció, egy mintaadás, majd az eredményeket megkaphatod postán, személyesen, újabb tanácsadás keretén belül. Nem olcsó mulatság, de sajnos ebben a témakörben semmi sem az. 70 000 Ft a teljes női és férfi meddőségi kivizsgálás! Viszont fontos infókat adhat!
mutatom: http://www.nagygendiagnosztika.hu/szolg ... lat/lista/
A gyermekvállalási panelokról van szó és a két konzultáció is benne van az árban.
Kicsit sokat írtam, bocsi...

Beírtalak a tábliba! Remélem hamarosan melletted is "a ... hetes babóca a pociban" megjegyzés szerepel majd...

Jó éjt mindenkinek!

kriszto

kriszto82

PARANE ÍRTAM PRIVIT, TESSÉK SZÉPEN ELOLVASNI ÉS VISSZAÍRNI :wink:

Úristen, Bari, Kretty, hogy telik az idő, máris punkció?? nagyon szurkolok!!!!

Holnap írok többet, most már elég késő van...bocsi..mármint 21:55, nem annyi amit kiír a fórum :lol:

amúgy jól vagyunk, köszi aki kérdezte, de a munkahelyem nem kívánom senkinek... :roll: igyekszem kímélni magam, de kijut bőven az idegből sajnos....
Vendég

Jaj, elfelejtettem!

Mné! Az ovulációs teszt a ciklus közepén mutatja az ovulációt, hogy mikor reped meg a tüsző és szabadul ki a petesejt, mikor is kell nagyon-nagyon akciózni....
Lehet, hogy te terhességi tesztet vettél?? Vagy jóstesztként szeretnéd használni az ovu tesztet?? Tudsz, sejtesz valamit??? Milyen hosszúak a ciklusaid? Már egész biztosan volt peteérésed, nem?
Bocsi a sok kérdésért, csak kicsit nem értettem amit írtál....
De szó ami szó a legjobb egy dupla csíkos terhességi teszt lenne....
:wink: :wink:

kriszto

kriszto82

bari
Nagyon szépen alakulnak a tüszőcskéid :) ügyi vagy.
Kép :arrow: :)
Jó éjt mindenkinek!!!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Holnap megint sokatokért lehet izgulni, az egyszer biztos! :)

Mné: ha ovutesztre használod, akkor a 21. nap eléggé határeset, attól függ, hogy Neked milyen a ciklusod. Nekem 30 napos ciklus mellett, mindig, stabilan a 12-13. naptól kezdett megjelenni a 2. csík is, és egyértelmű ovulációt mutatott (amikor a teszt csík erősebb volt a kontroll csíknál) a 14-15. napon. Lehet, hogy jobban jársz, ha a következő ciklusban használod a testedhez igazítva, a leírás szerint.

Bari, köszönjük a kérdést. Ugye írtam, hogy nem hozták meg a bútort, mert a cégnek volt fontosabb dolga is, mint a vevők megrendelése.... Végül kiderült, hogy a megrendelésünk fele megvan, mivel más lehetőségünk nem volt, ezt legalább elhoztuk és hétvégén a férjem és Édesapám összeszerelték. Így legalább valamit haladtunk.... De persze ez a hét sem arról híres, hogy a hiányzó darabokat meghozzák.... Így már ott tartunk, hogy március 27 óta igazából nem sok változás van. Mert, amiket most elhoztunk, azok nem azért készültek el, mert mi kértük, hanem ezekből alapból volt a raktárban, csak ezt el felejtették mondani. De már nem idegesítem magam.

Nálunk amúgy minden ok, most jobb a hasam, ma megyek Édesanyámmal babaholmikat venni (cumisüveg, cumi, pelenka......), holnap pedig összeállítom a kórházi csomagomat..... Már nem mondható korainak, az biztos. Kedden megyek legközelebb dokihoz, na onnantól azt hiszem sűrűsödnek a látogatások is.

Szép napot Lányok!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok
Rá tapadtam ma a gépre, várom a csajokat!!! :wink:
Roza
A donor petesejtet lehet is kérni?Mert mintha azt hallottam volna,hogy az nagyon nehéz dolog...Vagy rosszul értesültem?
Az orvosodat nem ismerem,én Dr Krizsáról hallottam nagyon jókat.
Nekem is a párom ragaszkodott még annak idején a váltáshoz,és nem is bántam meg.Apánkkal nagyon meg vagyok elégedve,én imádom.Néha ráijeszt az emberre,de már ezt is megszoktam tőle.
Én is úgy vagyok vele,amig lehet addig a sajáttal kell mindent,csak nálunk meg a párom az aki már sajnos nem így áll a dolgokhoz.De majd meglátod lesz még babád,addig csinálja apánk még nem sikerül.... :wink:
Mné
Nem szeretek a párom előtt sírni,meg most annyira hajthatatlan,hogy nem is akarok neki semmit sem mondani.Egy kicsit húzom az időt,és akkor majd beszélek vele,ha kell hisztizek is.... :cry: :cry: :evil:

Barika
Nem utaztam sehová sem,a párom most éppen ragaszkodost játszik és mindig a kedvembe jár...csak maradjak nyugton...

Barika,kretty
Sokáig ne hagyjatok izgulni!!!! :lol:
Gyertek hamar!!!Szórítok nagyon nagyon!!!
Zsuzsi
Hogyan döntöttetek???Mentek tovább.....???

Ma nagyon el leszek fáradva,és gondolok rátok!!!!

kagyló

Biztosan sokan ismeritek, de megunhatatlan :)

Kezdődjön Mindenkinek vidáman a napja :)

http://www.youtube.com/watch?v=76YWT5Wxgx4

nyuszika85

nyuszika85

Hallliiiiiiiiiiiiiiiiiihóóóóóóóóóóóó! Jó reggelt!!!

Kagyló! A csajok holnap mennek, nem ma! Ma csütörtök van még csak...

Nyuszi! Cukker, a második szerintem édibb! :lol: :lol: :lol:

Nos, munkára fel! :roll:

kriszto

kriszto82

Szépjóreggelt!!!

Szurikaaaa, köszönöm szépen :lol: :lol: :lol:

Húúú Nyuszika, Te nagyon türelmes vagy :lol: Én már tuti rájuk borítottam volna az asztalt. Amúgy ki van fizetve? Ha nem akkor érdemes lenne velük egyezkedni,ha csúsznak :wink:
Jó vásárlást mára :lol: Remélem pár hónap és mi is mehetünk majd :lol:

Kagylókám, cukker vagy, de tartogass még szorítást holnapra is :lol: holnap megyünk :wink: Ami a férjedet illeti, tényleg nagyon-nagyon szerethet és drukkolok,h meg tudd győzni a saját folytatásról,ha mégsem akkor szeret ő téged annyira,h a kisbabát sajátjának fogadja. :wink: Jó olvasni,h tényleg a férjeink hibáik ellenére is mennyire szeretnek minket :lol: és mi őket :lol:

Poszi, meddig tervezed a munkát?

Szép napot mindenkinek! Szerencsére az idő is kezd javulni :lol:

Bari

bari6

Barika,kriszto
Ezt benéztem! Elő drukkolók!!!! : :wink: :oops: :lol:

Ez már azért van mert nem akarok dolgozni menni majd!!!Jól el voltam!!!
Adjatok valami tippet,mit is főzzek..........

kagyló

főzelék és husi?

kriszto

kriszto82

Barika
Ja,szeret...
Akkor menne tovább sajáttal,vagy engedne egy kicsit. :evil:
Mászik,mászik...de minek?!

:roll:

kagyló

Kriszto
Húsi??? :evil:
Á dehogy,azt kihagyom!!

kagyló

Valamilyen tészta?

Rakott krumpli?

Palacsinta? Fánk?

Nyaminyami... éhes lettem...

kriszto

kriszto82

Olyat főzz, hogy ne vágjon ilyen képet a zurad!!!: Kép

És szemezgessetek a laptetőmből... ajaj, eddig nem ment, most másodszor is :roll: :roll:

Kép

dolgozom, dolgozom.... :roll:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?