A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto
Rakott krumpli,jó is lesz.Megyek is előkészülök hozzá....
Mivel nem mondta mit akar enni,azt kap amit csinálok,ha nem tetszik akkor nincs ebéd. :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt!!!
Kriszto: nagyon fitt vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi: sajnálom, hogy csak 2 van. Döntöttetek?

Parane: én is nagyon örülök, hogy újra felbukkantál. :lol: :lol: :lol: Annyira jó, hogy minden rendben veletek!

Bari, Kretty: nagyon drukkolok holnapra! De eddig is nagyon ügyesek voltatok! Bari: ne keseredj el! Holnap biztos egy szép szám lesz a tenyeredben! Szorítok nagyon nektek!!!!

Mné: csíkos teszt??? Nem jövök egy napig és máris lemaradtam... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Húúú, annak nagyon örülnénk!!!! Ne csigázz sokáig minket!!!

Kagyló: holnap megnéznélek, ahogy X.ben van mindened! :D :D :D :D :D Jövő hét csütörtökön mentek? Majd mesélj!

Nálunk nem sok van! Szélúrfi túl van a mintaleadáson. Szóval most zabszem sem... :? Az a durva, hogy ott már tudják az eredményt (gondolom.. :roll: ). Na, de holnap majd örömködhetünk!
Én rendületlenül, kitartóan és még soha ennyire ne várom pirit! A jelek megvannak. Kicsit tartok tőle, hogy mi van akkor, ha csak holnap este jön meg?? Mikortól kell elkezdeni a szurikat? Nem fogok lecsúszni a kezdésről? Bosi, csak parázok.
Kérhetek piri meghozókat? :?
szélkisasszony

Szélkisasszony!

5.naptól mennek a szurik, ha holnap este jön meg, (az még úgysem az igazi...., tudod, az az első nap, amikor brutál... tehát ha holnap este elkezdődik vmi, akkor is a szombat az első nap, mert akkor aztán...), szóval akkor hétfőn hívod Dévait reggel és behív. szerdától szurik és pénteken az első uhu!!!

Nagyon-nagyon szorítok! Mindenhez! Leginkább persze a katonákért! De természetesen a piridért is, hogy mielőbb jöjjön!

Fitt???? Ja, igen, nagyon nincs kedvem dolgozni... és tegnap beiktattam egy bónusz úszást a reggelik mellé és este is elmentem úszni, záráskor jöttem el, nyitásra ott voltam ...:lol: :lol: függő lettem... szóval pörgök... és lehet, hogy "normális leszek", mert szurkál a petefészkem, ezért elkezdek LH-zni mától... mert gyanús, hogy normális ciklusom lesz... és ettől annyira, de annyira boldog vagyok.... már odabent ugrál a kistigris, de még nem jön elő... :wink: :D :D :lol:

Megyek, megyek...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szélkisasszony
Párodnak jól lesz az eredménye,majd meglátod. :wink:
Ha holnap jön meg akkor is kezdhetsz,nekem is így volt,hétfőn kellett mennem,nem késel le semmiről sem.
Gondolj bele kerek lábakkal,nehéz lesz x-ben lennem.De értetek ha kell ki is csavarodok!!! :lol: :lol: :lol:
Kriszto
Előkészültem,a hagymától kifolyt a szemem is,de ez van... :roll:

kagyló

Sziasztok

Itt vagyok, csak tegnap még tréningen voltam, meg céges vacsin, és 11re értem haza :(

kriszto: köszi a fehérjeporokat, majd megnézem őket, hogy mennyibe kerülnek, és milyenek! :),
a menetrendemről annyit, hogy pénteken volt az első napom, de vasárnap a 3.ciklusnapon már ment az első szuri, tehát szerdán már a 6. nap volt, ilyenkor már megnézi UHU-n, hogy mizu!, tehát nem hiszem, hogy holnapra még több lesz :(

szélkisasszony: már tudom, honnan jött Nektek az őserdő, kedden délután nekünk is így mondta D, hogy indulunk az őserdőbe! :lol: , drukk Nektek mára a mintaadáshoz

kagyló: mi lesz jövő héten csütörtökön?

roza: drukkolunk Neked is, reméljük, hogy D meghozza a kitartásotok gyümölcsét :D

parane: pontosan mi ez a genetikai tanácsadás? mit mondanak? mikor érdemes ide elmenni?

bari: én is örülök, hogy tegnap végre megismertelek, így már egy kicsit személyesebb ez a fórum! Drukkolok nagyon holnap a punkcióhoz, de hát úgyis találkozunk reggel! :lol:
Sajnos kisebbek sem voltak, az inszemnél is csak az indulásnál voltak kisebbek, a végére csak kettő maradt, ezt avval magyarázta D, hogy az inszemnél használt Closty a hormonrendszeremre hat, itt a lombiknál viszont a Gonapeptyl leállítja a saját hormonrendszerem, és csak az injekciók hatására nőnek a tüszők

leeda: hát tulajdonképpen nem nagyon indokolta, leginkább avval, amit a lombikos előadáson is elmondott, hogy a gyógyszerekben lévő hatóanyagok mindig változnak, és sosem tudják kiszámítani, hogy mikor melyikben mennyi van, hát ez nekem egy kicsit ferde magyarázat:(

mné: hát gondolom azért kérdezett rá, már most, hogy legyen időm eldönteni, ezt nem tegnap kellett eldönteni, hanem majd akkor kell, mikor ott lesz az ideje, csak most emiatt teljesen el vagyok kenődve :(

kretty: hát én most azt gondolom, hogy mindenképpen végigmegyek ezen a lombikon, ha már kettő van, akkor remélhetőleg petesejt is van benne, és akkor az akár két gyermek is lehet!
csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha leállítja? de ezt majd megkérdezem tőle holnap

Holnapra mindenk punkciósnak és UHU-snak drukk, na meg persze a katonszámláláshoz is! :D

Szép napot Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi
Megyünk választani apucit... :roll: :evil:

kagyló

Zsuzsi: én innen rendeltema fehérjeport. Árban talán ez a legjobb. A kifutó státusz miatt csak 3-4 nap alatt tudják beszerezni, de annyi baj legyen. http://biotech.shop.hu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=86&category_id=17

Kriszto: köszi, akkor megnyugodtam. Nekem már első nap brutál szokott lenni... :shock: De ha 5-ik nap akkor nyugi van!
Nem semmi vagy ezzel az úszással! És annyira örülök, hogy ilyen jó hatásai vannak rád!!!! Nagyon drukkolok a normál ciklusért!!! És tuti jó lesz! :lol: :lol: :lol: Én pedig attól vagyok boldog, hogy ott bent már ugrándozik a kistigris!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem, hamarosan előugrik!!!!

Kagyló: óvatosan a kicsavarodással azért!

Mindenkinek köszönjük a drukkokat! Holnap úgy is ti lesztek az elsők, akiknek elújságolom a jó hírt!!!! :wink:
szélkisasszony

Sziasztok! Látom senkinek sincs kedve dolgozni! :lol: Én itthonról nyomom, mivel D eltiltott mindenféle utazástól, én meg betartom! :roll:

Zsuzsi, jól döntesz, nekem a multkori lombiknál 3 volt csak, és mind a 3 értett volt és meg it tudták szúrni! Szóval HAJRÁ ELŐRE! :wink:

Krisztó! Nagyon belejöttél ebbe az úszásba! Ügyi vagy!

Szélkisasszony, ne aggódj, a hadsereg már biztosan felsorakozott! :wink:

Nyuszi! Tényleg türelmes vagy! Pontosan honnan NE vegyünk majd bútort? :D

Bari, én nagyon izgulok már a holnap miatt!!!!
Vendég

Szélkisasszony
Még szép,hogy elújságolod nekünk!!! :wink:
Ja,és ha úgy maradok becsavarodva???!!! :roll:

kagyló

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok. Végre ide tudok ülni egy kicsit, hogy írjak nektek egy pár sort.
Végre itthon vagyok, igaz, már múlt héten hazajöttem pénteken. De nyakamon a vizsgák, és ezért örültem, ha tudok egy kicsit tanulni, ezért nem jöttem. :oops:

A lényeg, hogy már jobban vagyok, még néha jelentkezik róka, de azt már kibírom (szerintem azért csak néha, mert elküldtem Barinak :lol: mert annyira akarta, na most majd megtudja :wink: ).

Kedden voltunk nőgyógyásznál, a picurkák csak nőnek, és nőnek... :wink: nagyon nőnek :lol: izegnek-mozognak, az egyik mindig szopizik. Aranyosak. Majd 2 hét múlva megyünk ismét, akkorra már remélhetőleg a neme is ki fog derülni :roll:
Sajnos képem nincs, csak egy 11 hetes, az meg már régen volt. Most nem kaptam.
A hasam elmondhatatlanul feszül főleg éjszaka, arra kelek fel, de napközben is jellemző, és hát a közérzetem sem túl jó, ezért mindig próbálok rágni valamit, úgy talán egy kicsit jobb. Már híztam 1 kilót is, aminek nagyon örülök :lol: !!!!!!!!!

Kriszto,
neked is küldöm ám rókát, nem sokára te következel. Grat a laptetőhöz. Az úszás nagyon jó, úgy irigyellek, annyira vágyom én is, egy sport van, amit szeretek (és tudok is :lol: ), és az pont ez.

Szélkisasszony,
így telik az idő, hogy már kezdtek? JUHÉ!!! Én küldöm neked pirimeghozó drukkot, és Szélúrfinak a lehető legjobb magtermelést :lol:

Barikám,
nagyon-nagyon drukkolok neked holnapra, meglátod, most tuti fog sikerülni, annyira, de annyira érzem!!!!!!!!!! Sőt tudom, és hiszem!!!!!! Csak nyugi!!!!!!

Kretty,
ti hogy álltok most? Egyáltalán nem vagyok képben, de alig várom, hogy mindenkiről megtudjam az új infókat.

Mné, Monilla és a többiek, ha van időtök egy pár gondolatot magatokról, hogy ki hol tart most :roll: :wink:

Ja, és már szeretnék készíteni én is vonalzót, segít valaki benne, mert nem tudom, hogy kell :oops:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! De jó, hogy jöttél! :D Örülök, hogy jobban vagytok!

Kattincs valamelyikönk vonalzójára, és úgy próbáld!

Mi Barival holnap megyünk punkcióra!
Vendég

CSuti, annyira örülök, hogy itt vagy, hogy jól vagy és amúúúgy is, pocisimim küldöm... legalább hármat!!!!

Nézd:
1304587999.9316.htm

csak azért, hogy képbe tudj kerülni könnyen.....

kriszto

kriszto82

kriszto: majd annyit javítsál kérlek, hogy ez már az 1. lombikunk!
Köszi

CSuti: örülök, hogy jól vagy! reméljük ez most már tartósan így marad! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

:oops: :oops: Megtörtént!!!

1304589266.3297.htm

:D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszto82 2011.05.05 10:54-kor.

kriszto

kriszto82

Csooooooooooooooooda!!!! :lol: :lol: :lol: :D

kagyló

Kagylóóóó!

Micsooooooooooooda??? :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Csuti,
de jó hogy jöttél, örülök hogy már jobban vagy!!!majd kérünk képet!! :D

Szélkisasszony,
szorítok Nektek! :wink:

Kriszto,
tök jó, hogy ennyit tudsz járni úszni...én is nagyon szeretek, csak sajnos nem mindig van rám jó hatással a közös uszodai víz.... :?

Kvzsuzsi,
igen, ezt nekem is mondta D., hogy változik az injekciókban a hatóanyag, és attól is függhet... :shock:
leeda

Csutiiii, köszi szépen :wink: holnap beszélünk majd :wink:

Zsuzsi, huh jó kis magyarázat. Sztem hihetőbb lenne,h a mi szervezetünk reagál másképp.... :shock: én inkább ebben hiszek...

Kagylóóóó, mi történt????

Leeda, a zurad mikor megy masszázsra?

bari6

Csuti
Jaj,de jó hallani felőletek!!!Képecske lesz!!Tudod imádom nézegetni!!! :wink:
Kriszto
A táblázatod,imádni való amiket írogatsz bele!!! :lol:

kagyló

Sziasztok!

Csuti: Nagoyn örülök, hogy jöttél. És annak még inkább, hogy jobban vagy. A vizsgáidhoz egy nagy kalappal kívánok!

Bari, Kretty: Nagyon szorítok nektek holnap.

Szélkisasszony: Örülök, hogy túl van a párod a mintaadáson, és biztos vagyok benne. hogy minden rendben lesz holnap. Mikorra mentek a dokihoz?

Köszönöm a sok hozzászólást. Sajnos már a múlt héten elkezdtem használni az ovu tesztet a 12. napon, de egyik nap sem mutatott semmit. Tegnap már nem is csináltam, pedig elképzelhető, hogy pont tegnap kellett volna igazán. De egyszerűen olyan rosszul voltam, hogy csak na. Sajnos a márciusi műtét teljesen össszezavarta a ciklusom. Eddig 28-31 napos volt, a múlt hónapban pedig 35. De hát ez van. Sebaj, majd nemsokára megyünk Apánkhoz az újabb babánkért. Ha nekünk nem megy egyedül, neki tudom, hogy ismét sikerül kismamát csinálnia belőlem. :-)

Pusza:

Mné
mné

Bari,
még csak hétfőn lesz állapotfelmérés, mert megint külföldön van :?
Nehéz lesz így bármit kivitelezni... :roll:
Holnapra hatalmas drukk Neked és Krettynek!!!! :D :D :D

Mné,
tényleg adj egy kis időt a szervezetednek a regenerálódásra, nem vagyunk robotok... :wink: bár néha egyszerűbb lenne úgy... :shock:
leeda

Lányok, holnap a Nagy Testvért kell kérdezni a számokról, ahogy ismerem, ő hamarabb tudni fogja, mint mi magunk! :wink: :lol:

Mné, ti mikor mentek D-hez?
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom, sikerült a vonalzóm :lol:

Köszi mindenkinek, tényleg jobban vagyok már, kicsit a közérzetem fura, de arra inkább nem szólok semmit.

Kriszto,
ezt a táblázatot te írtad be? Így mostmár képben leszek!!!

Kretty,
igen, közben megtudtam, hogy te is holnap mész Barival punkcióra, nagyon szorítok nektek, és a legjobbakat kívánom!!!

Mné,
köszi, bár most nem szakítom meg magam a tanulásban, már inkább másra koncentrálok. Tehát ha jól értem, akkor most kellene megjönnie?

Kagyló, Leeda,
képem csak a 11 hetes van, most nem kaptam újat, de ha nagyon akarod, majd feltöltöm nektek. :wink:

Zsuzsi,
hát, én is remélem, hogy már jól leszek. Akkor neked még van 5 napod a punkcióig?

Csuti
Kép
csuti83

Csuti
Szeretném!!! :wink:

kagyló

Hogyne Kretty! :lol: Közvetlenül Dévai ír majd smst, amíg ti ébredeztek.... :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Csuti! Már majdnem 6 hónapos vagy! de eltelt az idő!!!! :shock: :shock: :shock:

Mekkora a pocid? :D
Vendég

:D :D :D :D :D
Szia Csuti!!!!!!!!!
De jó, de jó!!!! Nagyon örülök, hogy jól vagy, vagytok és hogy jöttél!!!!
Én is nagyon szeretném látni a lurkókat!!! :lol:
És nagyon helyes a vonalzód, de mintha egy kis időutazáson vettünk volna részt, nem? Nekem is eltartott egy ideig, amíg meg tudtam gyártani...
Köszi a drukkot! Sok ölelést neked! Vigyázz magadra!

Mné: köszönjük a drukkot! Azt hiszem 9.15-re kell mennie. Sajna én nem tudok vele menni, mert dolgoznom kell. :( De azonnal hív, ha meg van az eredmény!

Leeda: neked is nagyon köszi a drukkot! Ez az apák külföldön vannak fránya dolog... :? de hát ezzel kell együtt élnünk. Szélúrfi június végén megy el, akkor már boldog kispapaként... Szóval majd a repülőgépet sem kell igénybevennie. :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok

Bocsánat, hogy így eltűntem, de olyansok minden összejött, sajnos visszaolvasni sem tudtam :oops: :oops:

Kezdődik a szezon (szállodában dolgozok), így a meló megnégyszereződött, csinálom a vizsgálatokat, közben túl vagyunk a pszichológiai teszten (az örökbefogadásnál) és minden nap megyünk biciklizni a férjemmel :shock: , de sokat gondolok rátok, és hála a táblázatnak és persze Krisztonak képben vagyok és nagyon drukkolok :wink:

Kérdésem lenne, ha nem baj :oops: az AMH illetve az Inhibin B ciklushoz kötött?Azt menszesz elején kell levetetni?

Köszönöm előre is :wink:

Puszi Nektek
ancsi80

Na a lényeg kimaradt:
A nőgyógyászom levetette a 17.-ik ciklusnapon és szerintem elég rossz eredmény jött ki: :( ezért is kérdeztem, hogy ezt nem a ciklus elején kell levenni? Nincs kapcsolatban a többi hormonnal?
Inhibin B 30,6 pg/ml ref érték: 25, 0- 325, 0
AMH 1,0 ng/ml ref érték: 0,2-14,6

Szerintetek?
ancsi80

Jaj valamit elírhattam. Dehogy várom pirit. Épp azért küzdök, hogy jó messzire elkerüljön. :oops: De ha mégsem, akkor kb május 15 körül lenne esedékes, ha marad a 28-31 napos ciklusom, ha nem, akkor még később.

Csuti: Már 6 hónapos vagy? Vagy ennyi van hátra? Ha jól látom, akkor a szöveges részbe nem írtál semmi, így én sajnos nem értem... Bocsánat!

Mné
mné

Ancsi! Miért rossz ez? benne van a normál tartományban!
Vendég

Kretty: azért gondolom, hogy a referencia tartomány "alján van"

Hülye vagyok, itt agyalok, olvasgatok és idegesítem magam :oops:

Holnap lesz ugye a punkció? Jaj, nagyon szorítok :wink:
ancsi80

hali köztünk csuti ismét!!!! :) jó a vonalzód, kérjük a képet!!!!

a holnapiaknak hatalmas drukkok mennek tőlem is reggelre - bari vicces kekléseiről már ódák zengenek, ha jól tudom gyengéje a csoki is keléskor :)
szóval nekem is csuriban minden ujjam és csak nyugalom!!!!!!!

voltam a körzetimnél átiratkozás ügyében, elég kedvesnek tűnik és kb. 20 beutalót kaptunk a párommal az Intézet által kért laboroktól a szemészetig mindenre, ja és a legjobb, hogy mindennél az írta oda indoknak, hogy "gyermekvállalás miatt", mondjuk nem tudom hogy a párom hasi ultrahang vizsgálója ott fog megszakadni a nevetéstől, vagy megvárja a szemészt is és együtt röhögnek :lol: :P - no de legalább megkaptunk mindent egy szó vagy grimasz nélkül ;)

szép estét és nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek és holnapra gyorsan menő rövid munkát ill. alvást, kinek mi a szimpatikusabb azt "vegye magára" :) :)
kisalag
Fót

Ancsi! ne idegeskedj, szerintem amíg benne van a referencia tartományban addig nincs miért!

Én már csak holnap este jövök, de addigra úgyis tudni fogjátok, hogy mennyi az annyi... :wink: :lol:

Szélkisasszony, drukk holnapra!!!!
Vendég

Kriszto: :D Itt vagyok, csak átmentem zugolvasóba. :D Olyan hangosan kiabáltál a táblázatba, hogy gondoltam picit előbújok.
Kérlek nálunk módosítsd a kezdést 05.19-re.

Mné: Köszönöm már jól vagyok. Remélem piri messzire elkerül én nagyon-nagyon drukkolok neked. Kitartást nektek a lakásfelújításhoz. Hogy álltok most a munkálatokkal?

Szélkisasszony: Nektek is nagyon drukkolok. Biztosan minden rendben lesz és találnak katonákat. Nagyon várom a híreket.

Kagyló: Rakott krumpliba hagyma? Vagy valamit félreértettem? Ma voltatok fagyiaput választani?

Kvzsuzsi: Örülök a pozitív gondolkodásodnak. Csodállak érte.

Csuti: Örülök, hogy újra itt vagy és már jobban érzed magad. Én is szeretnék egy kicsit róka komából ha lehet, Bari biztosan nem haragszik meg ha egy picit nekem is adsz belőle. :lol: Nagyon szép a vonalzód.

Parane: Jó hogy jöttél. Meddig dolgozol még?

Roza: Üdv közöttünk. Én is csatlakozom a drukkolók sorához.

Bari, Emerenc, Kretty: Nagyon-nagyon-nagyon--nagyon-nagyon drukkolok nektek. :D

Poszi: Hogy vagy? Csodababuska jól viselkedik? :D

Nálunk nem sok minden történik mostanában. Kezdés 19-én, seregszemle a jövő héten.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Lányok!

Én akkor nem jól értelmeztem a kérdést? Mert a kérdés az volt, hogy mikorra vagyok kiiírva, és így jött ki az, hogy még van 5 hónapom é s22 napom a nagy napig. De szóljatok, ha mégis rosszul értelmeztem. :oops:

Zafír,
persze, hogy neked is küldöm rókát, és mindenkinek, akinek szüksége van rá!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,
igen, kérünk fényképet!!A 11 hetes is tökéletes lesz... :D
Szép a vonalzód, majd még írj bele szöveget! Gondolom Neked majd akkor visszafele fog számolni, nem?

Szélkisasszony,

úgy legyen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A csajoknak hatalmas DRUKK holnapra és várjuk Bari ébredés utáni aranyköpéseit!! :D :D
leeda

Sziasztok!

Csuti: ezennel kinevezlek a hivatalos kabalánknak!! Ugyanis piri mentrendszerint megérkezett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszi a primeghozót! És ha már ez ennyire jól sikerült, akkor kérhetünk másra is drukkokat tőled? Ígérem, mindig csak kis adagokban vesszük igénybe a drukkjaid... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, én ennyire még talán soha nem örültem pirinek. Reggel megvárom Szélúrfi telefonját és utána hívom D-t. Remélem, még be tud suvasztani holnapra!!!!

Bari, Kretty: nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!

Szépséges estét mindenkinek!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony: Annyira izgatott lettem, mintha a mi kezdésünk napja lenne. :lol: Valahogy együtt tudok érezni veled, tudod miért. :wink: Nagyon várom már Szélúrfi eredményét, remélem mihamarabb hírt adsz majd róla.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szélkisasszony!
Juhéééééééééééééééééééééééééééé, remélem Malacka zsákjában 1-2 picurka babóca is megbújik hamarosan és gyorsan átfut az Őserdőn és meg sem áll a szülőszobáig...

Ancsa!Jó, hogy jöttél! :wink: Szerintem sincs gond ezekkel az eredményekkel!

Holnapi főszereplőknek nagyon kellemes estét és nagy pihit, ne izguljatok, minden rendben lesz!

Katapetra???
Többiek???

Kagyló! Nálunk sincs hagyma a rakott krumpliba... pedig nálunk aztán nem a szokásos módon készül.

Zafír! Hamarosan ti is kezdtek! Annyira jó, pörgünk ezerrel...

Kisalag! Kitartás a sok-sok dokihoz, vizsgálathoz!

Mindenkinek szép estét!
Holnap jövök!

:wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nálunk van hagyma :lol: :lol: :lol:

Ancsi, sajnos én sem tudom,h milyennek kéne lenni. Ne olvass utána az nem jó, majd Dévisz megmondja,h jó vagy sem :wink:

Csuti, jó lett a vonalzód :lol: Azt hiszem be lehet állítani,h visszaszámoljon vagy előre...

Krisztokám, köszi a sok-sok drukkot meg mindent! Reggel jelentkezem majd!

Kretty, hogy van a hasad? Megvolt a bőséges vacsi? :lol: Én már érzem rendesen a pocim, leginkább akkor amikor már tele a hólyagom, gondolom kevesebb a hely... :roll:

Zafír, ezek szerint jövő héten megy Oxygen katonavizsgálatra :lol: Nagyon drukkolok!

Szélkisasszony, nagyon szupeeeeer! Holnap tuti mehetsz Déviszhez :lol: éééés várjuk a híreket :lol:

Kisalag, remélem beszámolhatunk majd újabb mókáról :lol:

Puszika mindenkinek és holnap este sztem jövök majd én is :lol:

bari6

Halika
Kriszto,Zafir
Nálunk úgy készül a rakott krumpli,amit még anyukámtól tanultam,mi teszünk bele ezt ha hiszitek ha nem,mert ezen már sokan vitáztak velem,vagy csirke comb,vagy karaj,stb.
Szóval:krumpli,hús,a másik felében ha nagy tepsivel van kolbász,fűszerezve minden soronként,hagyma karika,tojás és így tovább....és a tetejére tejfől....

Ezen már volt aki azt mondta rakott hús a neve.Hát nekünk nem!
Annyi a különbség,hússal is csinálható,és a hagyma is megy bele!!!!!!!!!!!!!

kagyló

Azért szoktam a másik felét kolbászosan,mert a párom nem eszi a húst,én meg a kolbászt. :wink:

kagyló

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Bari, Kretty. Nagyon izgulok értetek. Kriszto nagyon várjuk a híreket a csajokról.

Kagyló: Ne aggódj, nálunk is hagymával készül a rakott krumpli, csak mi dinsztelt hagymát teszünk bele. Elméletileg az a neve, hogy francia rakott krumpli, mert még besamel mártás is kerül bele.

Lányok! Képzeljétek, tegnap az új ovu teszt pozitív lett. Volt még a régiből is, így azt is megcsináltam. Na, az negatív volt. Hú de pipa vagyok! Hiába teszteltem több, mint egy hétig. Így viszont azt jelenti, hogy leghamarabb majd csak 14 nap múlva megyünk Déviszhez, azaz 20 körül. Kriszto ha van majd egy csöpp időd, megteszed, hogy átjavítod a mi sorunkat? Előre is köszönöm.

Csuriban a kezem lában nekem is! Várjuk a híreket!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Bari a negyedik lesz a punkciósok sorában... 4-en vannak ma, szerintem lassan kezdődnek is a műtétek....
Szorítsatok!

Juj, úgy izgulok!
:wink: :wink:

Mné! Nekem is volt ilyen az ovu teszttel... nem igazán értem én, hogy hogy működik!? Viszont nekem meg képzeljétek elkezdett jelezni...

Nyuszi segítesz annyit, hogy neked kb hány napig jelzett anno??? egyre erősödött majd megszűnt vagy szépen fokozatosan halványodik majd el?
Kösziiiii :D

kriszto

kriszto82

Ismét itt!

Kretty kész! 8-as van a tenyerében!!! Éééés húslevesre vágyik! :lol: :lol: :lol:

Barikáéknál is felsorakozott már a sereg és vár!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Úgy néz ki, már jól értelmezhető a vonalzóm. Mit szóltok hozzá? El sem hiszem, hogy végre nekem is van :wink: de akinek még nincs, én tudom nektek mondani, hogy lesz, és nagyon jó érzés, hogy végre közelebb vagyok, vagyunk az előttünk állókhoz. Úgyhogy tapasztalat: mindenkinek lesz vonalzója!!! :D :P :D :P :D

Szélkisasszony,
úgy örülök!!!!!!!!!! Küldök én még drukkokat!!! Jó sokat!!!
Mihelyt tudsz valamit Szélúrfiról, szólj nekünk, mert várjuk!!!

Mné,
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Bari, Kretty,
a fórum szeme rajtatok áll! Csak így tovább!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok
Itt vagyok!!!!!!!Be vagyok csavarodva is!!! :wink:
És még meddig kell így maradnom mire ide értek....
Szorítok!!!!!

kagyló

Kretty, Bari hajrá!!!

Kriszto, az ovu tesztet átlag 11-12. napon kezdtem, akkor már volt két csík, de teljesen egyértelműen halvány volt a teszt csík. Másnap erősebb, majd megint erősebb, míg a 14-15. napon teljesen egyforma csíkok lettek, vagy a teszt erősebb is lett. De ha már egyforma, az ugyanazt jelenti, mint ha erősebb, azaz LH csúcson vagy. A teljesen egyforma csíkok egy napig tartottak (ha jól emlékszem, egyszer fordult elő, hogy két napig volt egyforma csíkom), majd másnap halványabb lett a csík. Ugye tudjuk, akkor kell Apát elkapni, amikor egyforma lett a két csík és az azt követő napon, amikor halványabb lett a csík, hiszen eszerint ekkor kiszabadult a petesejt és küldhetők a katonák. Amikor meg számolható, hogy lassan eléred az LH csúcsot, úgy mint inszem/lombik előtt, érdemes szünetet tartani Apával, hogy ovulációkor több, jobb katona legyen.

Kérdésedre válaszolva, fokozatosan halványodik el a teszt, de ha eltaláltad az egyforma, majd halványabb csíkot, nem is érdemes tovább tesztelni. Persze más a helyzet, aki nem tudja mikor ovulál.

Csuti, üdv közöttünk újra. Örülünk, hogy jobban vagytok, vigyázzatok Magatokra.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Köszi Nyusz! Akkor úgy van, ahogy gondolom.... helyes! meglátjuk...

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?