Bari, nagyon drukkolok az "érettségire" ! Biztos szépen megérik legalább kettő, annál több pedig tényleg nem kell

Sikerülni fog, én biztos vagyok benne!
Zafír, Vass dokival értek egyet, a sejtek száma nem egyenesen arányos a sikerszázalékkal. Én pl. végig attól féltem a stimu alatt, nehogy sok legyen (első nekifutásra vagy 40 lett, ez le is lett állítva) én 4-6-ot tartottam ideálisnak leszíváskor, aztán maradjon szép 1 vagy 2. Dóriéknak 2 maradt, és mindjárt nézegetjük a képeket róluk

Csak pozitívan!
Babácska,üdv itt

! Szerintem arra kell gondolni, hogy ahol tényleg minden rendben van, ott is lehet akár fél év vagy több, mire sikerül a baba, mint ahogy lehet, h sikerül, amikor nem is szeretnék. Bízni kell, és harcolni, és bár nem szabad felőrlődni, de nem szabad feladni sem!
Nálunk minden a legnagyobb rendben, a gyerekek annyit esznek, h alig győzöm követni őket a tejtermeléssel. Vszínűleg lesznek majd tápos étkezések, de remélem, utólérem az igényeket. Most gyorsan takarítok egy kicsit, aztán csak pihenek, babázok, és persze közben folyton DDRRRRRRUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!
Puszi, pocaksimi, ölelés!