A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jól hangzanak ezek a boszorkányperek 8)

Idén úgy tűnik, végre sikerül anyát rábeszélni a horvát nyaralásra. Végre látná a tengert :D
Mondtam is Gábornak, hozzon katalógusokat ma. Holnap jönnek anyáék két napra, majd megkeressük az ideális helyet. Szerintem anyósomék is jönnek, de most nem bánom, mert sok ember lesz, lepasszoljuk Rugót majd 8) Mi meg csak glasszálunk Gáborral a tengerparton :D

Kép
vindolanda

Kaqk, biztos szuper lesz az anyák napja az oviban! :-)

Vindo, de jó lenne, ha Anyukád látná a tengert! :-)
irina

Anyák napja szuper volt. Nagyon ügyesek voltak! :-) Olyan szépen mondták a szerepüket. büszke, büszke.. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki????

Tegnap du-án óta???

Pedig még jó idő sincs..legalábbis nálunk! :-( hideg van és fúj a szél! :-(

Nyitott egy új élelmiszer bolt a közelben ..lesz ugráló vár is..Emma nagyon várja..du-án kinézünk..:-)

Meg sütünk is majd muffin-t....anyuéknak lesz a 40. házassági évfordulójuk holnap! :-)

Most épp vízfestékezés van, én meg próbálok szgépen kifestőt rajzolni Emmának. Amiket találok és nyomtatható olyan sok vékony csík van benne....gyakorolni kellene a vonalban maradást és hát ecsettel ezeket nem könnyű...-)

na hátha jön majd még vki!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó :)

Bekukk

Itt szép idő van, süt a napocska, kint vagyunk a kertben, ások és vetek pár dolgot, Gergit etetni jöttem be :)

Kaqk én is nagyon büszke voltam cicusra az ünnepségen 8)
Gréti is imád festegetni :lol:
Én sokszor veszek akcióban kifestőt. 150-200 ft között mozog olyankor és ha kell akkor előveszem :)
Ugyanannyiba kerül mintha nyomtatnánk, csak így biztos olyan minták vannak benne amik neki valók, nincs teli apró vonalassal.

Vera, Mesi, Maggie, Tündi, Niki, Gica, Heni merre vagytok?

Irina tök jó munka :D de szívesen beleolvasnék :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: jó nektek h jó az idő arra..:-) Mi beszorultunk a lakásba.

kifestők: igen akciósan megéri :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Itt 7ágra süt a nap :) szerencsére B. alszik,M.kerítésnél dumál barátnőjével :)

Kicsit besűrűsödött a hét 2. fele :) szerdától miniszoknyákat varrtam, könyököm úgy megfájdult :evil: ,csütörtökön R. fotózta az ovisokat(B és M csoportját) aztán pénteken jazzbalett bemutatója volt Mírusnak :) ma családi nap volt a suliban :) +Míra kiakadt nem ahhoz a tanítónénihez került akihez szerettem volna,de aztán megbékélt,mikor olvastam kikkel fog együtt járni suliba.Ma vitt is 1 csokor gyöngyvirágot,megkerestük a tanítónénit és odaadtuk. Vettünk petákokat(azokkal lehetett fizetni mindenféle kreatív cuccokat lehetett csinálni) alkotott anyagból tulipánt,dekupázsolt,agyagozott,karkötőt fűzött :) mindeközben B. apjával Dkeszin volt vasútmakett kiállításon ismerősékkel(a kisfiú B.vel egyidős,anyukának programja volt,pasik nem is ismerték egymást :) )

no és fűztem még 1 csálé szívet piros gyöngyből :)

Móni,gőzőm sincs melyik napon megyek,elfelejtettem hugival mit beszéltem meg :)

:arrow: alkotni(Hello kittyt kell horgolnom :) )

KépKép
viranka

Halihó!

Verus, Nálatok aztán nem semmi események vannak hétvégén! :-)

Vindo, megnéztük az I am number four-t, abszolút egyszernézős B movie. ;-)

Móni, szívesen küldök át boszipereket, amennyit csak akarsz 8)

Semmi különös nem volt ma, nagymamáztunk-nagypapáztunk, holnap elvileg színházi gyerekelőadásra megyünk a közelbe, ilyet még nem látott Ádi.

Ma este szerintem Fringe (A rejtély) szezonzárót nézünk S-val.
irina

Ja, egy kérdés: van közületek, aki használ 15-36 kg-os gyerekülést és ajánlaná, mert jónak találja a sajátját? Ádinak akarunk újat venni, mert a 9-18 kg-osat hosszában már szerintem éppen kinövi mindjárt. Van isofixes a 15-36-osból is? Néztem pár netes oldalt, de ott nem voltak ilyenek.
irina

Sziasztok!

Irina, mi maxi cosit használunk, szeretem, Zsófi is szereti. Nem isofixes, bár nekünk egyik ülésünk sem volt az.

http://elefani.eu/spd/224-68900150/Maxi ... g_Deep_Red

Ilyen, csak a miénk fekete :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt :D

Irina küldjek email címet vagy tudod?
Köszönöm előre is ha küldesz egy kis olvasnivalót :D
Mi BeSafe ülést vettünk Grétinek. Szuper, mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
http://www.besafe.hu/products.php?pid=9
ilyen, a kék/feketét választotta cicus :D
úgy tudom ennél a méretnél már nincs isofix :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera milyen szoknyákat?
Mindegy mikor jössz csak gyere :D
Olyan jó volna ha itt is R fotózna :roll: de ezek nem akarnak váltani, pedig ilyen szar minőségű képet én is tudnék csinálni a gyerekeikről. Sőt...........

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Móni, Panndi, köszi a gyereküléstippet! Tetszenek! Venni fogok nemsokára valamelyikből.

Móni, küldtem boszipereket a gmail-es címedre!
irina

Halihó!

Drága Mónikám, itt vagyok, csak kicsikét elfáradtam, meg le is vagyok kettyenve. Már megint kocsi nélkül vagyok és félek, hogy nagy a baj. (Egyébként ismét cseréltem, már hozzászokhattam volna, hogy az eleje mindig így alakul. :twisted: ) :cry: Ez idegesít rendesen.

Amúgy meg annyi a dolgom... De ezt Neked nem kell mondanom. Ma délelőtt amúgy Halász Judit koncerten voltunk. Nagyon szupi volt, bár egy dolog beárnyékolta. Nem értettem, hogy miért nem vette el a kislánytól a virágot és a rajzot, pedig jó sokszor oda is nézett. :roll: Amúgy meg csodálom, hogy szinte semmit nem változott az évek során.
Most meg azt várjuk, hogy mikor szól Vicuska, hogy mehetünk hozzájuk. Lassan nem lesz értelme átmenni, mert Bercó ma sem aludt, szerintem nem kell sok idő neki és kidől.

Bercóéknál a j. pénteken lesz az anyák napi ünnepség. Majd jó sok zsepivel megyek. :wink: :lol:

Bercó még nem nagyon szokott sem színezni, sem rajzolni. Itthon nem, az oviból viszont gyűjtjük a termést. A múltkoriban éppen azt figyeltem, hogy a sok festésnek hála úgy fogja a ceruzát, ahogyan az ecsetet kell. :lol: Minden ilyen irányú dolgot velem csináltat.

Bosziperek: :roll: 8) Izgisek lehetnek. Irina, én a nyelvészeti munkádat szeretném elolvasni majd, régebben elküldted már.

Na, indulhatunk. :lol:
dmaggie

Maggie-m, szuper lehetett a HJ-koncert!
Melyik nyelvészeti munkára gondolsz (nekem szerintem csak olyanok vannak :wink: )?
Na, nálunk állandósult a bepisilés, most már mindig kifolyik, pelusból is sokszor, de heti 4-szer-6-szor minimum van probléma, szinte állandóan megy a mosógép. Nem értem... a nátha okozná? Szerintem normális mennyiségű folyadékot iszik Ádi és nem pisil sokszor, ezért cukrosságra nem gyanakszom.

Vindo hová tűnhetett? Nem mondta, hogy nem jön.
irina

Ideértem, bocs az eltűnésért.
Rugó belázasodott két napja éjjel, aztán jöttek anyáék, volt angolom is, éjjel munka, ma meg, hogy R. már nem volt csak hőemelkedéses, átmentünk a kisebbik bátyámékhoz.
R. fél hatkor kelt, azóta fenn van. Most eszik.
G. lakásfelújít.

Ja, Irina, elkezdtük mi is nézni, gyalázatos volt, a felénél sírt fel Rugó lázasan, így abba is maradt. A leírásban űrlények voltak meg hasonlók, de ritka gyatra film volt :lol:

Úgy néz ki, anyáékat egy négynapos horvát útra tudtuk rábeszélni. De most azon gondolkodom, hogy hol fogadnak minket négy napra?? Volt egy hely, ahol már voltunk többször is, egy öreg magyar házaspár Dalmáciában, fel kell hívni őket, remélem, még élnek és jól vannak (amúgy is remélem, mert aranyosak voltak mindig velünk).

R. nagyon fáradtka.

Na, képzeljétek, elmentünk venni neki egy hellokittys pólót :oops: :lol: Annyiban megegyeztünk, hogy nem lesz rózsaszín, találtunk egy feketét. Akciósan a Takkoba. Annyit nyűzte, hogy engedtem neki :oops:

Kép
vindolanda

Vindo, sajnálom, hogy Rugó beteg, reméljük, csak VOLT. Milyen tünete volt még lázon kívül?
A Hellokitty menő, amúgy Ádinak is bejön.
4 nap? Apartmanban esetleg...

Játékselejteztem, elkap időnként a harci ideg, és kidobálom a bizbaszokat, ezek mind használhatatlan sérült darabok. Elég sok vackot hoz haza Ádi a nagyszülőktől is, nem győzzük eltüntetni és visszacsempészni vagy a kukába rakni. Gyűjtögetős a Muci, mindenféle kis csomagokat készít, azokban gyűjt pl. éretlen zöld barackdarabokat. Ha nem vagyok résen, berohadnak. :shock:
irina

Jó reggelt!

Irina, szerintem valami felső légúti izé lehetett. Már jobban van, éjjel nem kelt, reggel viszont sajnos hétkor már kukorékolt (éjjel egyig dolgoztunk). MOst kicsit nyomott vagyok, de majd összeszedem magamat :roll:

Hiába van év vége, egy csomó dolog feltorlódott mostanra :x :x :x

Jók is azok az éretlen zöld barackdarabok :lol:
Rugó a ruhacímkéket gyűjti, elég sok van neki :roll:

Hív :arrow:

Kép
vindolanda

Dóri?
Ágica is hogy eltűnt :roll:
Tünde?

Szóval szerintem oda-vissza kentünk Rugóval egymásra a kórságot, és Húsvét előtti héten estem bele valamibe, és azóta köhögök, nincs hangom és esténként szétszakad a torkom. Most jobb már vagy két napja :roll:

Na, tegnap nálunk is meghalt egy hal. Délután még virgonckodott :shock: Este meg ott feküdt szegény oldalt.

Van pár házimunkám, de olyan kóma vagyok.

Ezt a bepisilős ügyet sajnálom.

Kép
vindolanda

Rugó új heppje, hogy a fürdővízbe pisil bele, miután végzett. Odaáll mellé, céloz. Aztán lefekvés előtt is, és néha éjjel is ki kell totyognia. De odaállítja mellé Gábort is, neki is el kell játszania, hogy pisil. Meg a felfújható miki egér is szokott menni :lol:
Engem meg néha megkér, hogy irányítsam a rudiját, mikor úgy érzi, lepisilné magát :shock:
Eszem megáll :lol:

Ma G. csak éjjel jön haza, egyedül vagyunk egész nap.

Kép
vindolanda

Na, konyha elpakolva, mosógép megy, kezdünk kinézni valahogy. Teregetni, száraz ruhákat pakolni meg porszívózni kell még, és rendben leszünk 8)

Kép
vindolanda

Nem örül velem senki :roll: :lol:
Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Zoknikat gombócolunk Rugóval, elég segítőkésznek tűnik. Nem szabotál.

Kép
vindolanda

Halihó :D

Vindo nekem hátráltatóm van nem pedig segítségem :D
pötike most is itt ül az ölemben :D

Irina sajnálom a pisigondokat :(
mi lenne ha elmennétek gyerekpszichológushoz?
a perek megkaptam, nagyon szépen köszönöm :D igyekszem elolvasni :D
játékselejtezni én is szoktam, az utcában van egy nagycsaládos anyuka, neki adjuk oda, olyan jó látni az örömüket :)

Maggie HJ-ot mi is szeretjük nagyon :D
kocsi miatt ne aggódj, most megcsinálják és aztán sokáig nem lesz vele gond :D

Regi merre vagy?
lesz valami a taliból?
Nekünk a mostani hétvége nem jó :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

perek= pereket

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, végre valaki 8)
Gyerekek meggyógyultak már teljesen?

Rugó is elkeseredett közben, Blanka után kezdett sírni (unokatestvére). Most leültettem gonoszul vízipókot nézni, én meg kiteregettem egy adag ruhát, és elkezdek porszívózni is.

Maggie, minden rendben lesz. Hány napig csinálják majd a kocsit?

Kép
vindolanda

Na, ezt még gyorsan. Egy igazi virággyermek (figyeljétek a póló feliratát) 8)

Kép

Szerintem gyönyörű :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Tényleg porszívózok, aztán lassan ebéd következik. Utána szerintem udvar, biciklizés megy ilyenek :roll:

Kép
vindolanda

Vindo,király póló :) :) szerintem Fruzsi is vevő lenne rá :)

Irina,küldesz nekem is boszipereket? úgy elolvasnám én is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Eltűntem... :oops:
Pénteken megfáztam az irodában, olyan hideg volt... :? Most már van fűtés, de még fújom az orrom... :?

Móni! Szerintem Május 21-én jöjjön, aki tud, én várok Mindenkit szeretettel! :) Ez volt az az időpont, ami talán még nyerő lehet, aki visszajelzett, annak jó.

Rugó nagyon édes abban a pólóban! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Eltüntem én is :oops: bocsánat!

Tegnap anyák napi műsor volt az oviban, nagyon édesek voltak, majd szabadtéren népi játékok, jó volt, igaz elég hideg volt.

Szombaton anyuéknál voltunk.

Megvagyunk, senki nem beteg, Péterke oviban, nagyon szeret járni, van egy kislány akivel nagyon szeretik egymást:-) ők az elsők reggel ketten, majd egy órát csak kettecskén vannak, nem is értem, hogy minden szülő csak 8 után viszi a gyereket :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nálunk szerdán lesz délelőtt az anyák napja. Valami műsort adnak elő a gyerekek, kíváncsi vagyok! :) Mama is jön.

Kép

Kép
regcsiken14

Hali,

Mi is megvagyunk. Heni: mi 3n9-9 körül visszük Emmát. Általában f8 kor ébredünk.:-)

de-t fájt a fejem..most jó...ez az idő????????????? úgy fúj a szél..olyan hideg!!..lehet ezért.

szombaton itthon voltunk...unatkoztunk is....már minden játékot elővettünk...:-(

vasárnap de-t anyósomnál, du-án anyuéknál voltunk. ott volt uncsi tesó is, játszottak egy jót!

ma du-án is beszorulunk szerintem ebben az időben. :-(

venni kell ma virágpalántát vhol. holnap ültetnek Emmáék!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, bejöttünk az udvarról, teljesen elromlott az idő... Kaqk, biztos attól fáj a fejed :?

Regina, jobbulást!
Ja, fűteni kell, nincs mese :roll:

Szia Heni!

Rugó magában motoz a szobájában, meglesem, mit csinál :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

[quote="dia"]S írta:diaziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

mióta is :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi csak esténként fűtünk be :)

:arrow: veszekednek

KépKép
viranka

Na, bejöttünk mi is. Most estefelé egész szép volt az idő. De R. elég nyűgi már, így vacsora, aztán remélem, nyolcra alszik is 8)

Viranka, sok múlik a lakás-ház fekvésén is :roll:
De mi amúgy is fázósak vagyunk, én meg különösen :D

Min kaptak össze?

MOst elég tiszta a kerti tavunk, szépen látni benne a halakat :P
Boldog vagyok :D

Kép
vindolanda

Vindo,mindig van vmi :) néha már követni sem tudom :) de ált.M. elkezdi csendben piszkálni B-t,aki odacsap/harap/vísít aztán M. üvölt :) kb. 1 perc múlva már nyugi van :)

Nálunk egész nap gyönyörű idő volt :) Holnap meg megszabadulok rengeteg miniruhától :) 1 zsáknyi 62-68-as cuccot szedtem össze :) annyi helyem lett hirtelen :)

:arrow: "TEJBE"GRÍZT KÍVÁN FIAM :) bocs caplock :roll:

KépKép
viranka

Mi füstölthalas salit ettünk, utána Mesi féle csokis muffint! :-)

Itt füledt lett az idő, a szél fújt, nagy a felhők, de eddig eső sehol...

Pénteken lagziba megyünk, jó lenne ha jó idő lenne!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Még mindig megvagyunk, csak nagyon sűrű az élet a vizsgaidőszakban... Grrrrr. Már elegem van... Gyerekek pörögnek, tanulni kb esélyem sincs, de azért az idő meg megy, és nekem meg jönnek egyre másra a vizsgák... Más meg nem jön... Értetlenül szemléljük a fejleményeket... :S De amúgy minden rendben, végülis ez a lényeg. :)

Pussz, bocs, hogy csak ennyi...

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Móni, az az érdekes, hogy ha elbeszélgetek Ádival a pisidologról, akkor minden rendben van. Az is belejátszik, hogy az oviban nem mindig figyelnek rá, hogy alvás előtt pisiljen, oké, mondják nekik, de vagy megcsinálja, vagy nem, ha pisil előtte, sosincs probléma. Mostanában nagyon jól érzi magát az oviban, lett két szoros barátja, folyton róluk beszél, nem érzek problémát (de ugye nem tudhatom). Ha nem változik a helyzet, persze tovább lépünk.

Vindo, valóban gyönyörű Rugó! Jól áll neki a hellokitty. :-)
Tényleg, már régebben meg akartalak kérdezni, melyik angolkönyvből dolgoztok a különórán? Vagy anélkül beszélgettek?

Verus, mindjárt elküldöm a pereket. Elég sokkolóak sok helyütt azért. ;-)

Regi, jobbulást Neked! Köszi mindent, írtam privit!

Na, a hetünk sűrű lesz, rengeteg doga jön be, javítani kell. Pénteken doktori védésre utazom Szegedre, opponens vagyok.
Vasárnapra sikerült Gryllusra jegyet szereznem, Ádi még nem is látta, pedig annyira szereti. De megépült a közelünkben az új művközpont, ami tényleg 5-10 perc innen gyalog, hát akkor ezzel avatjuk fel ;-)
irina

Verus, küldtem pereket R címére, nekem csak az volt meg.
irina

El is felejtettem irni, hogy ma védőnőnél is voltunk, a 2 éves státuszon. 13 kg és 90 cm Áron. :-)

Kerti tó 8)

Veszekedő gyerkőcök :D

Dóri hajrá!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni, Ári méretei: ez igen! :-)

Nálunk semmi különös, ovi, nekem meg itt a sok doga, amit javítani kell -- ez aztán az abszolút nemszeretem része a munkának, de sebaj.
Fülsapkázunk reggel-este már (meg echinaceás orrcseppezünk), mert a nátha állandósult Ádinál, nem vészes, de folyton a füle miatt félek. Tavaly május után nem volt már semmi gond ezzel, ebben próbálok hinni most is.

Hol vagytok, kivel miújs?
irina

Jó reggelt,

Irina próáltátok már a sinupret cseppeket??

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... eppek/5389

nálunk nagyon segitett, Áron is már állandóan náthás volt és ez bevált, gyógynövényes egyébként.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok! :)

Szép napot. Csak jöttem, hogy vagyunk. :)

Nekünk is menni kéne Danival 2 éves státuszra, csak vhogy nem jön össze, mert így nem eléggé kiszámítható az élet... Hogy finoman fogalmazzak... :)

Na, majd az is lesz egyszer...

Kép
Kép
Kép
zdori

Heni, köszi, ezt nem ismertem, de mindenre vevő vagyok. Most váltogatjuk az orrcseppeket, mert ugye egyféle hatóanyagot nem lehet a végtelenségig használni.
irina

Csak ideértem én is. Majd megvagyunk már itthon. Mióta bejött a hideg, nincs fűtés. :evil: Lakótársaink úgy látszik bírják az otthoni fagyos időt...

Amúgy jól vagyunk, nálunk is megvolt az anyák napja. Nagyon ötletesen, egyéni köszöntés volt. A terem egyik sarkában el volt különítve egy asztalka egy kisszékkel. Mindig csak egy anyukát köszöntött(ek) a saját gyermeke(i). Amíg nem kerültünk sorra, a terem másik végében játszhattunk. Nem volt torlódás, mert fél 4-től érkezési sorrendben volt a köszöntés. Nagyon hangulatos volt. ÉÉÉÉs nem volt az a nagy kellemetlenség, amit hallottam korábban, hogy a gyerkőc nem akart szerepelni, mikor meglátta az anyukáját, csak az ölében ülni. Így ölben ülve mondták el a gyerekek az anyák napi versikét csak a saját anyukájuknak. Nagyon megható volt.

Irina!
Mi is szedtük a Sinpret cseppeket, nagyon meg voltam vele elégedve, de fellázadtak az íze ellen, mert nagyon rossz és bár gyümölcslébe lehet csempészni, azért érződik kissé.
Remélem a május meghozza Ádinak a fülfájásmentes nyarat!
És neked is hamarosan itt a nyugis időszak!!

Heni!
De jó, hogy van Péterkének kis barátja már! Enyémek még mindig jobbára együtt játszanak. REmélem azért jövőre ez alakul majd még.

Dóri!
Hajrá mindenben! :)

Viranka!
Időnként enyémek is vívnak. Kiborító tud lenni...
Nagyon szépek az alkotásaid! Láttam az előző oldalon.
Horgolt sapit lehet újat rendelni még akár tőled, akár a nagyidtól? Már csak a feje tetején van Zsuzsunak, de nagyon szereti. :)

Kaqk!
Jobban vagy?

Vindo!
Osztom a véleményed, fűteni kell!
Rugó jövőre ovizik?

Regi!
Jobbulást! Mi nem valószínű, hogy tudunk menni. Csináljatok majd jó sok képet!

Puszi mindenkinek

Kép
gica1

naposat :)

Irina,megkaptam szólt este R. :) majd olvasom :)

Gica,persze,csak méretet kérek és színt :) köszönöm

Sinupret,lehet használtuk,de B-nél tuti nem(vagy már nem emlékszem :) )

Dóri,sok sikert, és kitartás :) majd jön aminek jönnie kell :wink: ennyit pörögni :)

Heni,B. 100 cm és 14,4 kg :) :) kis 1szálbél fiam van :)

Mónit meglátogatva,kiGegőzve elfáradtan(na mert tegnap este nem tudtam elaludni csak éjfél után :( ) hazatérve :) jó volt :) Gergő elette a kajámat :) haja/szemeszíne,orra olyan mint Balué :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Na, tegnap megint elaludtam este. Kimásztam még az ágyból fél tízkor becsukni az ajtót meg fogat mosni, de aztán csúfosan visszakullogtam.
Ma viszont korán felkeltem, és sikerült kb. egy órát dolgozgatnom. Most várom Rugót, hogy felkeljen.

Viranka, Rugó kisebb :wink:
Testvérek közötti küzdelem :P
Mi is sokat verekedtünk anno, bár nekem eléggé rosszak voltak az esélyeim, mivel bátyáim vannak :lol: De a kisebbet néha megkarmoltam, azt nem szerette :roll:

Gica, jó anyák napja lehetett :D
Igen, szeptembertől lesz óvodás.

Ádinak jobbulást.

Rugó felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?