Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Mi a véleményetek a csecsemős növérekről?Kata


Szia!

Nem tudom akutális-e még.....
Én 2006 szeptemberében szültem ott. A Főnövér, aki kb 40 éve van ott nagyon érti a dolgát, bár időnkért érdekes a stílusa, de ha kérdezel Tőle segít. A többi nővérke is segítőkész, ha kérdezel, de általában nem ugyanazt mondják. Az egyik szerint 20 percig kell cicin hagyni a gyereket, a másik szerint csak 10 percig :)
Ha van esetleg protekciód, akkor persze más a helyzet :)
Ha van konkrétabb kérdésed keress meg nyugodtan.
Gabi
 
 


Sziasztok!

Az én nézetem sokkal másabb, mint az itt hozzászóló Anyukák véleménye!
 

 
 

Sziasztok, ha valaki mostanában szült és megosztaná élményeit a csecsemősökről és az egész benti létről szülés után, azt megköszönném, már ha erre téved... :) Linda

Linda
 
 


Hello :!:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kérőhöz, engem is érdekelne sok minden: milyenek a kórtermek - hány ágyasak, velem lehet-e a gyerek, ha nem fizetek külön szobát stb.
13 éve szültem itt, 12 ágyas kórteremben, nem lehetett velem a baba, csak a privátban. A szülőszoba még a régi volt, akkor építették az újat, futószalagon éreztem magam.
Szóval, mi a helyzet manapság :?:
 


Sziasztok! Mindkét gyermekemet SOTE I szültem és meg voltam elégedve a csecsemősökkel. Sokat dolgoznak és ha kérdeztem mindig szívesen válaszoltak. Segítettek abban ha nem sikerült szoptatni.
Szívvvel-lélekkel dolgoznak!
Merlyetek kérdezni és segítséget kérni bármiben
Sziasztok:Muci1971
 


Sziasztok!

En-es egy-ket ismerosom,akik szinten iden szultek a Soten-eleg lesujto velemennyel vagyok a korhaz gyerekagyas osztalyarol.Nagyon bunkok voltak,lekezeloek,nem segitettek semmiben.En egyszer adtam be 5 percre a gyerekt,mert zarlat volt a javany miatt es csak igy tudtam kimenni a ferjemhez,de soha maskor nem biztam rajuk,mert hallottam,hogyan viselkednek a picikkel.
Amugy a szobak eleg huzatosak,telen nem art rugit bevinni meg sapkat az ujszulottnek.Egyebkent is vigyel be mindent,mert semmit nem adnak max alkoholt meg vattat a koldokcsonk tisztitasahoz.
En 4 agyas szobaban voltam,kozos furdo es wc volt a masik szobaval,ami eleg gaz...Raadasul a cuccaimat sem tudtam elrakni sehova,mert olyan apro szekrenyek vannak,igy az ujszulottes kocsiban taroltam,a baba ugyis velem aludt.Persze ezert is kaptam...Szoptatashoz szinten nem adtak tanacsot,meg amikor begyulladt a mellem sem.ja,en csaszaros voltam,szal gondolhatod mennyire hianyzott ez a tortura a fajdalom melle...
legkozelebb oda tuti nem megyek.
Neked jobbakat kivanok!Keszulj fel mindenbol es legyel kitarto es ne hagyd magad!

 


Én maximálisan meg voltam elégedve a SOTE ellátásával és velem egyáltalán nem voltak bunkók.

Kép
 


Sziasztok!
Mindkét kisfiamat a Sote I.klinikáján szültem és nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.Én nagyon meg voltam elégedve.
4 ágyas szobában voltam és végig ott lehetett a baba velem csak fürödni vitték el őket de lehetőség volt arra hogy megnézhessem hogyan fürdetik meg.


Sziasztok!
Én egy éve szültem a SOTE I. sz. Női Klinikán. Egyátalán nem igaz, hogy nem adnak semmit. Csak pelenkáról kellett gondoskodni, de az meg szinte elég volt, amit az ajándékcsomagban találtam mintákat. Volt alkohol, popsikrém, hintőpor, tisztaság.
A nővérek egy-két kivétellel valóban nem aktivizálták magukat túlságosan, ellenben, ha kérdeztél és segítséget kértél, annál inkább segítettek. 4 ágyas szobában voltam, sima szülés volt és a babát akkor kaptam meg, amikor akartam. Volt, aki azonnal kérte, miután megkapta az ágyát, de volt, aki csak este kérte, mert annyira kimerítette a szülés. Semmi probléma nem volt egyik döntéssel sem.
Nekem sajna olyan betegségem van, ami miatt nem tudtam szoptatni, de segítettek a próbálkozással ebben is, amikor csak kértem.
Arról meg nem feltétlenül a nővérek tehetnek, ha begyullad a cici. Nekem kétszer is begyulladt, egyszer durva tejlázam is lett már otthon, de a megoldás az, hogy szoptatni kell, vagy fejni, fejni, fejni, még ha borzalmasan fáj is. :oops: :roll:
 


Sziasztok csajok!

Gondoltam, én is beírok ide, hátha tudok nektek segíteni valamiben.
Én 2009. márciusában szültem a SOTE-n, és eddig lekopogom, de semmi bajom nem volt a csecsemősökkel.
én is hallottam panaszokat, de szerintem azok olyanok, amik elenyészők.
Rita főnővér egy tünemény hölgyike: szülésem előtti napokon körbevitt engem a férjemmel a szülőszobán, na akkor azt mondtam, hogy "ez így néz ki? majdnem olyan a szülőszoba mint egy szállodai szoba, csak éppen picike ;)"
Szülésfelkészítőn segítséget adott abban, hogy 3 csomagot célszerű összekészíteni a kórházba: 1.) baba dolgai, 2.) szülés napjára aktuális dolgok: papucs, gumibugyi...stb. 3.) minden más.
Az viszont igaz, hogy a csecsemősök nem segítenek! DE!!!! itt jön egy mondás: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: természetesen nem tudnak mind az összes anyukának segíteni, de ha megkértem őket, akkor szívélyesek voltak. Velem történetesen olyan történt, hogy pont akkor akartam segítséget kérni pelenkázás terén, mikor fürdetés volt, na mi volt a válasz: "Anyuka jöjjön be, akkor meg is fürdetjük rögtön..." beengedtek a csecsemősök szobájába, ahova nem lehet bemenni, és végignéztem, ahogy megfürdetik a lányomat, levágják a körmeit, átpelenkázzák, és tisztán kivirultan a kezembe adják, persze mindezt kb. 5 perc alatt

Szerintem elviselhetőek a csecsemősök, csak őket is meg kell érteni: ott van egy csomó anyuka aki mindenféle kérdéssel fordulna hozzájuk, és hát a gondolatainkba nem látnak bele.

Remélem nem voltam elég merész,a hogy fogalmaztam, de remélem segítettem valamit.
Bármiben segítek ha kell. :)

Kép
KépKép
 


Sziasztok! Mindkét gyerrmekemet SOTE -N szültem és meg voltam elégedve a csecsemősőkkel.Amikor csak szóltam jöttek és segítettek.
Tudom hogy ők is emberek és azt is értem hogy mennyiért dolgoznak.
Nagyon kis szük helyen dolgoznak de szeríntem mindent megtesznek hogy mindenben segítsenek.
Tudom nekem sem volt könnyü hogy éjjel-nappal ott volt nálam a kis fiam. Nem sokat aludtam.Szerencsém volt hogy két ágyas korterembe kerültem.
Sziasztok:Kathy
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó