sziasztok
szélkisasszony: olyan ügyes a zurad, hogy így beadja, az enyém csak zárt ajtó mögött szurkol nekem

, majd mesélj, hogy hogy fogadta a főnököd, az én munkahelyemen simán veszik, mert nem én vagyok az egyetlen, sajnos elég sokan vagyunk így, hogy nem jön össze természetes úton a baba, a főnököméknek is a Káliban lett kislányuk
katapetra: a férjed külföldön dolgozik? az jó, hogy Te is vele tudsz menni, de mi lesz, ha nem kocsizhatsz, akkor maradsz itthon egyedül? az azért elég rossz lesz!
kagyló: igen, én is remélem, hogy útnak indul a többi is, bár nekem elég ha kettőt visszakapok, már akkor nagyon boldog leszek!
kriszto: igen, én is úgy gondolom, hogy a péntek az tökéletes, bár én már túl lennék rajta akár ma is, eléggé izgulok tőle!
kretty: a tegnap reggel ne legyen mérvadó, D nem ilyen szokott lenni, tegnap nem volt jó kedve

, én is tapasztaltam, de úgyis úgy lesz a jó, ahogy Ti döntötök, bár most azt gondolom, hogy ha nekem nem sikerülne, akkor én biztos kihagynék valamennyi időt, mert egy kicsit unom ezt a sok szurit, meg korán kelést, intézetbe járást
emerenc: akkor lehet én értettem félre valamit, de amikor első UHU-n csak két tüszőt látott, és kérdeztem, hgoy mi lehet a baj, hiszen inszemen is sok elindult, akkor azt mondta, hogy a closty a saját hormonrendszeremet stimulálja, a gonapeptyl meg leállítja, és a többi injekció az ami serkenti őket, az biztos, hogy ez volt amit már a 3. ciklusnapon kellett szúrnom, és azóta is mindennap kapom
de lehet, hogy félreértettem!
Kretty sztem kérdezd meg, az a biztos!
cs.andi: nagyon sok boldog szülinapot a kis szőke hercegednek! Kire hasonlít? ki ilyen szőke? Te vagy a férjed? sajnálom, hogy elpukkantak a tűszök, de remélem az otthoni gyártás eredményes lesz!
igen, nagyon izgulok már, én még komolyabb műtéten sosem voltam, orvoshoz sem nagyon járok, altatni meg 7 évesen altattak, de arra már nem emlékszem, úgyhogy nagyon izgulok, de inkább amiatt, hogy mi lesz a tenyeremben!!
csuti: drukk a vizsgához! remélem azóta már túl vagy rajta, és sikerült!
képzeljétek én tegnap olyan szarul voltam, először csak a fejem fájt, aztán szédülés, hányinger, majd estére olyan gyomorfájdalom, hogy képtelen voltam bármit is enni (igy lőttek a husivacsorának), majd később meg már mindenem fájt, az izmaim, a bőröm, mintha influenzás lennék, éjjel még az orrom is bedugult
szerintetek lehet ez az injekcióktól, egyik másik mellékhatásában olvastam a szédülést, meg hányingert, de izomfájdalmat nem!
ma már jobb, mert aludtam elég sokat, és az mindig jót tesz!
remélem csak átmeneti állapot volt!