A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Ebatta köszöni mindenkinek a drukkot!Most beszéltem vele telefonon,kicsit izgul!
Délbe császározzák /centrális érzéstelenítést kap/,és amint tud küld majd sms-t nekem!
Képeket majd a férje rak fel az albumjukba,most a pocakjárol vannak fent képek:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3081
Remélem jol írtam!

Bea

Kép
beatrix2

Doris!
Nálunk azért van a közelben egy szupi játszó, na de ez tényleg minden várakozást felülmúl, ezért biztos sokszor meglátogatjuk majd annak ellenére hogy picit messzebb van tőlünk.
Örülök hogy ti is ismeritek. Kép

Cory!
De jó!!! Kép
Nektek közel van?
Oxi, szólunk ha tervezzük hogy megyünk.
Nyáron meg biztos többször is hosszabb időre, de jó lesz...! KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Én is drukkolok Ebattának,így ismeretlenül is Kép

Nekünk szerencsénk van a játszóval,mert mi ennek a játszónak a tőszomszédságában lakunk Kép Kép
Így a nagyok is ,és a kicsik is tudnak játszani!

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti!
Hát ez hihetetlen!
Nem is sejtettem, hogy ennyi ismerős arcot fedezhetek fel ott... Kép Ez igazán klassz! Kép

Nagyon aranyosak a fotóitok!!! KépKépKépKép
A nagyok is ikrek? Nagyon hasonlítanak szerintem. Kép

Vadvirág
Vendég

VAdvirág: 1 buszmegállóra lakunk onnan Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vadvirág!

A nagyok között 1 év a korkülönbség,de mindenki ikreknek nézi-nézte őket Kép
Én nem tudtam megnézni a fotóidat Kép

Sokan lakunk a Xl. kerületben,sztem.itt is vannak jópáran Kép Kép Kép.Biztos összefutunk majd a játszin Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Cory!
Szuper!!! Kép

Márti!
Vadvirág néven találod a fotókat az albumban ha így nem sikerült. Kép

Igen, az az 1 év tényleg nem szembetűnő cseppet sem... KépKép

Lehet hogy nyáron Babanetesekkel lesz tele az a játszó? Kép

Beatrix!
Na lehet már gratulálni?
Megnéztem, nagyon csinosak a pocis fotói... KépKépKép

Vadvirág
Vendég

Ebattának drukk, hogy gyorsan felépüljön a csasziból, mert utána pár napig nem egy leányálom.Kép Most már biztos babázikKép

Vadvirág! Nyáron minket sem úszol meg. Biz. isten elautózunk néha arra a játszóra.Kép

Márti! Nagyon szépek a gyerekeid.Kép
linato

Sziasztok!

Köszönöm,a sok tanácsot szoptatás ügyben, mind nagyon hasznosak és megnyugtatóak!!!!!!!
Köszönöm, nektek Claire, Krisztina, Ildikó és Mimóza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beszámolok majd a fejleményekről!

Erika
eriska

Bea, Ebattáról még mindig semmi hír?

Én is köszönöm mindenkinek a szopis hozzászólásokat, nagy erőt adtatok. Igyekszem sok tejecskét termelni. Őszintén szólva a pénteki nap borzasztó volt, egész nap etettem, a gyerekek sírtak. A szombat már jobban alakult.
eszter28

Sziasztok!

Beaaaaaaaaaaaaaaaa! Nem írt még Ebatta???? Kép

Krisztina
k78

Sziasztok!

Linato
a Tieid is édesek,mekkorák,hogy hívják őket?

Vadvirág
igen,így már sikerült megnézni a képeket Kép
nagyon helyesek vagytok!Látom szeretitek az IKEA-t KépKép Kép Kép Kép
mielőtt megszülettek az ikrek,főpénztáros voltam ott Kép
csak nem Rózsakerten laksz??? Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Linato!
Jaj de jóóóóóóóóóóóó!!!
Szupeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Már alig várom! KépKépKépKépKépKépKép

Márti!
Húha! És nem emlékszel ránk? Kép Tényleg nagyon sűrűn látogatjuk, azt hiszem függővé váltam. Kép

Múlthét pénteken is voltunk... Kép

De bizony, október közepén költöztünk ide. Kép

Beatrix!
Naaaa...! Kép

Vadvirág
Vendég

SziasztokKépKép
VadvirágKép
A Rózsakert u.-ba hordom a babákat gyógytornáraKép

BeatrixKép
Mi van Ebattáékkal???? Ugye jól vannak csak babázik és nem volt ideje jelentkezni...? Egész nap várom a jóhireketKép

Puszi:Doris
doris

SziasztokKép
Még mindig nincs hir Ebattáékról????

Doris
doris

Sziasztok!

Ebatta még nem jelentkezett,mert a férje elvitte a mobilját,mert nagyon sokat elloptak mostanában!
Ma biztos jelentkezik,és akkor majd rögtön megírom a híreket!
Meg tudjátok hogy van az,mikor a friss kismamákat megrohamozzák a rokonok,ismerösök!

Bea

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Irt Ebatta!Megvannak a " pici" lánykák!
Zita 2550gramm 51cm
Fanni 2560gramm 52 cm
Heni 1960gramm 46 cm

Heni a PIC-en van a sulyamiatt,és azért mert alacsony a cukra,ezért cukros vizet kap.

Most hívtam fel,lekerült már az osztályra a két nagyobb lánykával,a kicsit pedig melegítik még.
Teljesen egészségesek.
Ebatta is jol van a körülményekhez képest.Annyit mondott,hogy állandoan nyomkodják a hasát és sok méhösszehuzot kap és ez jobban megviseli mint az egész terhesség és a mütét.
A csaszár alatt ébren volt,azonnal megmutatták a babákat neki.A kicsit felvitték rögtön a picre,de a két nagyobb babót amikor bepolyázták akkor a férje odavitte hozzá.Elég jol viselte az ébren császározást,meg szerintem az is eröt adhatott neki,hogy a férje végig vele volt a mütöben!

Bea

Kép
beatrix2

Doris!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bea!
Köszönjük ezt a csodás hírt, már nagyon várta mindenki. Kép Úgy látom, akkor elsőként én gratulálhatok... Kép

Ebatta!
GRATULÁLOK a babákhoz, fantasztikusak vagytok! KépKépKép
Mielőbbi felgyógyulást a császiból. Kép

Vadvirág
Vendég

Jaj de jóKépKépKép
EbattaKépKép
Szivből gratulálok és nagyon jó egészséget no meg sok-sok boldogságot kivánok NektekKép Gyönyörű súlyuk van a babáknakKépKép Henikének gyors aklimatizálódást és egy ici-pici gyarapodást kivánok, hogy mielöbb otthon lehessen a CsaládKépKép Gratulálunk és nagyon várjuk a fotókatKépKép
EbattaKép Neked mielöbbi felépülést kivánokKép

doris

Sziasztok!
Ebatta! KépKépKépKépKép
Gratulálok a lányokhoz! KépKép Nagyon szép súllyal születtek! Zita és Fanni nagyobbak, mint Viki fiam, pedig ők csak ketten voltak és a 39. hétben születtek. Nagyon ügyesek vagytok! Kép Heni pedig gyorsan nőveld a súlyod, hogy csatlakozhass anyuékhoz! KépKép
Sok boldogságot, egészséget, tejcsit kívánunk Nektek!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bea! Kép
Köszi a jó hírt. Kép

Eri
2*25 hó
simones

Na végre!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Ebatta!!! Gratulálok!!! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Bea!Kép Hány petéjűek a hatalmas lányok???

Krisztina
k78

Ebatta! Hatalmas gratula neked és a lányoknak. KépKépKépKép
Szép nagyra növesztetted őket.

Heninek biztos gyorsan fog nőni a súlya és utóléri Zitát és Fannit!Kép

Enyém gyerekek között 850 gramm volt a különbség, most már csak 400.Kép
Ruben 4600gramm 55cm; Lorena 5000gramm 58cm.
Tegnap kaptunk 2 hónapos oltást.

linato+2X2hó+10nap
linato

Sziasztok lányokKép Túlvagyok a matekvizsgán még bizonytalan az eredmény de úgy érzem azért aluklról sikerült megmozgatnom a lécet, de hátha szerencsém lesz és görbül aza jegy.Megvolt a szülinapi buli is és terveimmel ellentétben megint családi találkozó lett belőle de így van ez már jól.
Ebadttának hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!
Vadvirág gratulálok a picihez és a csaláldodhozKép
Holnap még jövök és beoótolom az elmaradt gratulációkat de most nagyon sok a munka merthogy nem voltam egy teljes hétig és engem ugye nem helyettesít senki de én mindenkit lassanKép
bim_bam

Kriszti!

Ebattának hárompetéjüek a kislányai,mivel lombikbabák,és a terhesség legelejétöl ultrahangozták.Bár nem is az egypetéjü.kétpetéjü kérdés a lényeg,hanem hogy egészségesek,és gyönyörüen kihorta öket.
Valahol engem is foglalkoztat az egypetéjü-kétpetéjü kérdés,bér nekem azt mondták hogy egypetéjüek a lányaim,én erre nem fizetnék százezreket hogy kiderüljön.
Az EGÉSZSÉG a lényeg!KépKépKép
Ikernek lenni pedig "misztikum",mi kivülállo szerintem soha nem fogjuk megtudni,megérteni az ikertestvérek közti kapcsolatot,hiába tudunk sokat rola!Ezt csak az értheti,aki maga is iker!
Na jol elkalandoztam!Kép

Azt mondta még Ebatta,ha hazamennek és lesz ideje,akkor majd benéz!Ha meg tudok roluk,azt meg ugy is megírom!

Bea

Kép
beatrix2

Zsuzsi!
Tényleg, most szombaton az RTL Klubon a 20:15-kor kezdődő Ikershow c. showban végül benne lesztek? KépKép

Hamarosan téliszünet!!! Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Már alig várom!!!!!!!!

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bocsi a többiketől kicsit OFF leszek:

Zsobu!
Most láttam meg az albumotokat a fényképeknél, és nagyon megörültem nektekKép Elég nehezen találtalak meg, de végül sikerültKép
Sajna emailt nem tudok Neked írni mert nincs cím a profilodbanKép

Szóval mi együtt szenvedtünk a MÁV Kórházban az intenzíven... Nekem Bencém van, ha még emlékszel, a szélső inkubátorban feküdt. Egymásban tartottuk a lelket, hogy minél hamarabb hazajöhessünkKép
Azóta Bencus is szép nagy fiúcska lett, a mozgásban volt egy kis lemaradásunk a koraszülöttsége miatt, de már nagyjából behoztukKép
A fiaid gyönyörűek, eszembe jutott mikor még icipiciként egymás mellett feküdtek egy kiságybanKépKépKép
Ha gondolod, írd meg a címed! Nagyon örülnék neki, ritka hogy így egymásra találjunk a neten keresztül!
Az enyém: szilagyi@mail.intelecom.hu

Bocsi a zavarásért Lányok!
Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Ebatta! Hatalmas gratula a kislányokhoz, gyönyörű súllyal születtek, remélem minél hamarabb hazamehettek egészségesen mindannyian! Kép Kép Kép

Csilla! Gratula a matekvizsgához, biztos meglesz!

Nálunk a fiúk ma délelőtt kapták a 15 hós oltást, szegények nagyon sírtak, mindkét lábukat megszúrták... Úgyhogy valszeg elég nyűgös délutánnak nézünk elébe. Meg is mérték őket, Örs 10 és fél, Ákos 10 kg.

Zizi
debyand

SziasztokKép

Ebatta,
Szeretnék én is gratulálni KépKépKép
Fantasztikusan ügyes vagy, hogy ilyen nagyra bírtál növeszteni 3 babót KépKépKép

Jó egészséget mind a négyeteknek!!

Rita
34+0
trus

Sziasztok!

Ebatta!
Gratula a lányokhoz! Kép Kép Kép
Nagyon szép súllyal születtek!

Doris!
A refuxról annyit mondtak,hogy büfiztessem őket stb, de mi ezeken már túl vagyunk. Nem voltak túl kedvesek, azt gondolták, csak poénból viszem kivizsgáltatni a gyerekeimetKép
Diétázniunk nem kell, mert semmire sem érzékenyek, csak nagyon könnyen kijön belőlük minden.
Tegnap például Szabi megitta a kajcsiját, utána elkezte rágni az öklét, öklendezett egyet, és abban a pillanatban minden kijött belőle. Öltöztünk át, és mostam fel a padlót....
És ez általában naponta kétszer biztosan előfordul.

Zizi!
Jobbulást a fiúknak!
Gratula a súlyukhoz, a lányom ilyen idősen kb. 8,5 kg volt. De hát ők FIÚK! Kép

Amikor Napsugár kapta a 15 hós oltást ez egyik szurit a vállába, a másikat a combjába kapta, és egyáltalán nem viselte meg. Azt olvastam, ez sokkal kíméletesebb, mintha mindkét lábba kapnának, mert ugye azzal közlekednek...

Csilla!
Én is gratulálok a vizsához!
Tegyél fel majd képeket a szülinapi buliról!

Ildikó
ildikó

Ebatta: gratulálok a lányokhoz! Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Én is gratulálok Ebattának,így ismeretlenül is Kép Télllleg nagyon szép súlyal születtek,és az valami fantasztikus amikor megszületnek a babók és ébren van Kép Kép.
Én nagyon sajnálom,hogy csak a lányokkal éltem át ezt,ha tudom,hogy ez ilyen jó-hamár császározni kell-,akkor a fiúknál is így kértem volna Kép
Jó egészséget kívánok mindenkinek Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Mi is gratulálunk Ebattáéknak!

Mi növögetünk, még mindig heti 400 grammot híznak a fiúk, most 3500 gr környékén vannak. Holnap leszünk 5 hetesek.

Friss képek rólunk:
Levi:
https://www.babanet.hu/album/albumimages/3181/91584.jpg
Máté:
https://www.babanet.hu/album/albumimages/3181/91585.jpg

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
OrsiKép
GratulálokKépNagyon szépen gyarapodnak a fiúk és gyönyörűekKép
IldiKép
Le a kalappal elötted/elöttetekKépAzért nagyon nehéz lehet két ilyen picivel akik gyakran kibüfizik a kajcit... És ilyenkor újra kell etetned vagy mit csinálsz? Hogy birják ki a következő evésig?
ZiziKép
Szegénykéim, sajnálom...remélem hamar átvészelitek ezt a napotKép
VeraKép
Gratula Bencéhez, megnéztem az albumotokat és nagyon szépKép
LinatoKép
És hogy viselték az oltást? Valami következménye volt?
CsillaKép
Én is gratulálok a vizsgádhozKép

doris

Sziasztok!

Ebatta!
Óriási gratulaaaaa a 3 gráciához!!!KépKépKép

Ildikó!
Nálunk a Ricsi volt "bukós", neki is kimutatta az UH, de mi kaptunk kifejezetten az ilyen babáknak javasolt tápszert - s így minden gond megoldódott!Kép Igaz a Riki is ezt itta, de tökéletesen bevált neki is!Kép

Orsi!
Nagyon szépek a skacok!KépKép

Erika

KépKép
herika

Ebatta!
Csatlakozom a többiekhez, gratulálok a lányokhoz, tényleg nagyon klassz a súlyuk! Sok boldogságot hozzájuk! Én is nagyon szenvedtem a méhösszehúzó injekcióktól, míg ki nem derült, hogy allergiás vagyok a szerre. Onnantól Ergam cseppeket kaptam, és elmúltak a rosszullétek. Bea, ezt esetleg megírnád Ebattának, hátha segít rajta. Igaz, nekem nem nyomkodták a hasamat...

Orsi!
Helyesek a fiúk és hihetetlen, milyen gyorsan híznak! Levinek nagyon helyes kis szája van!

Zizi!
HOgy telt a du.? Nekem most, kétévesen 10 ill. 11 kilósak...

Ildikó!
Nálunk nem vizsgálták a refluxot, de biztos, hogy a fiúknak is az volt. Nekem az első három hónapban, amikor már szophattak, mindkettőjüket szinte minden etetés után át kellett öltöztetnem, hogy utáltam! (Mindehhez az elején még 1,5-2 kilósak voltak és olyan nehéz volt a kis mini végtagjaikra ráhúzni a ruhákat.) Ráadásul itthon két réteg rugdalózót adtam rájuk, mert a kórházban 11 hétig 30 fokban éltek, itthon pedig villanyradiátorral együtt is csak 23 fokra tudtunk fűteni és nem akartam, hogy megfázzanak. Volt olyan szoptatás, ami után 4 rugi ugrott... Szóval együttérzek veled...Remélhetőleg majd kinövik.

Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Ebattának nagy-nagy gratula, nagyon szép súllyal születtek a lányok, fantasztikus.

Nézegettem a képeiteket, mindenkiét, annyira szép minden kismanó.

Vadvirág, még csak most láttam a 3-as albumotokat, nagyon klassz a új frizurád és a családod is. Kicsit potyogtak a könnyeim is, arra gondoltam, mi mindent kellett átélnetek az elmúlt hónapokban és Te olyan erős vagy. Így ismeretlenül is azt gondolom, szerencsés ember az, akinek az anyukája, társa, barátja vagy. Írj, hogy hogy vagytok, Jázmin hogyan fejlődik.

Ildikó, az én lányaim is annak idején minden szoptatás után sugárban lökték vissza a sok tejcsit. Sokszor gondoltam arra, hogy egyátalán mi maradt benn a pocakjukban. De megnőttek és egészségesek. Emlékszem én is arra, hogy etetés után úgy lebüfizték magukat, hogy teljes ruházatot ki kellett cserélni, akkor pedig a sok mozgatástól dől belőlük a tej. Hát nem egyszerű egy friss ikresmami dolga.

Csilla (2*4 év + 1*2 év)
ikeranya

Sziasztok!
Ebatta!
Szívből gratulálok nektek én is! Kívánom, hogy minél előbb hazamehessetek az összes kislánnyal!KépKépKép

Orsi!
Nagyon helyesek a fiúk, és szépen gömbölyödnek! Akárcsak az én Kisrobim, ő csütörtökön lesz 7 hetes és valszeg 6 kg.Kép

Zizi!
Jobbulást a fiúknak! Mi a 3 éves oltással nagyon megszenvedtünk, pedig csak egy szuri volt!Kép
De nagyon jól tartod a fiúkat, mivel eteted őket?Kép

Gabi
efgabi

Csilla!
Köszönöm szépen a dícséretet, aranyos vagy! Kép
A ti fotóitok is egytől egyig szuperek... KépKép

Jázmin remek kis csajszi, annyira kedves, mosolygós és jókedvű, mindenkit azonnal bűvkörébe ejt. Kép

Imádja a röptetést, ha puszilgatjuk a nyakát sikongat örömében. Hihetetlen érdeklődő a külvilág felé. Pl. etetés közben is mindenfelé tekintget napközben, amikor zajlik az élet. Kép

A két kezét már simán megfogja amikor ehhez van éppen kedve és persze sokszor a szájába is gyömöszöli. Az ujját is szereti szopizni, sokkal jobban kedveli ezt, mint az Avent játszócumit. Kép

Hosszú ideig lehet vele már beszélgetni - közben óriásiakat szokott kacagni is - és hihetetlen játékos. A kiságyban rendszeresen körbe-körbe fordul és pl. a pelenkázón hirtelen hátraugrik úgy, hogy a talpát leteszi és így teljes erővel elrugaszkodik. Kép

Van egy hiper-modern, teljesen új fejlesztésű jópofa zenélő-forgója a kiságyra szerelve, amit nagyon szeret bűvölni. Természetesen ezeknek a plüss tengeri állatoknak is beszél és nevet teljes erőbedobással. Kép

Egyszerűen odavagyok érte, nagyon szeretem ezt a kis nőcit!!! KépKépKépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést, átvészeltük a tegnap délutánt, és ma már jókedvűen ébredtünk. Kép Most már csak kb. 10 nap múlva lehet még láz, vagy kiütés, vagy mindkettő...
A súlyukkal szerencsére sosem volt gond, és jól is esznek, a világon mindent megesznek, azt kapják, amit mi is eszünk, csak egy kicsit light-osabb változatban.

Már olyan klasszul tudnak segíteni, pl kipakolni a mosogatógépet, vagy teregetni, ők szedik ki a dolgokat, és adják a kezembe, én meg teszem a helyére. És tök boldogok, hogy segíthetnek. Kép

Ildi! Kitartást a sok bukáshoz, úgy látszik, ezen csak az idő segíthet... Napsugár is ilyen volt, nem? Nála mikor múlt el?

Márti! Ezek szerint Te mindháromszor császárral szültél?
Most engem is császároztak, és ébren voltam közben, sztem jó volt így, bár az altatással nincs tapasztalatom.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi!
Igen a két fiút is császárral szültem,de ott altattak Kép nem volt gond az altatás közben,sem utána,csak így sokkal emberközelibb volt Kép Kép
A két fiú után orvost válltoztattam,és Ő ajánlotta ezt a megoldást.Mondjuk Ő nagyon szeretett volna rendes szülést,de mivel már kettő császsár volt,nem látta jó megoldásnak.

Herika!
Újra itt Kép Kép Hogy vannak a fiúk?

Nemsokára teszek fel új képeket Kép

Kellemes napot Nektek Kép
Márti

Kép[/url]
martisa

Ebatta!
Gratulálok a 3 lányhoz!!! Nagyon szép súllyal születtek! Szépen vigyáztál rájuk odabent!
Nálunk a Levi 2000g 46cm, a Sebi pedig 2600g és 50 cm volt. Pedig csak ketten voltak, és 36. hét végén születtek.

Sok boldogságot nektek is!
Marcsi
zsobu

Én is garatulálok Ebattának a lányokhoz! KépNem semmi ám ilyen szépen kihordani három babát! Talán néhányan tudjátok, hogy a 21. hétig én is hármasikreket vártam, akkor halt el a harmadik babám. Tehát igazán tudom, hogy az orvosok mennyit riogatják és mennyire féltik a hármasikres terheseket - valljuk be joggal.
Nagyon jó érzés nekem látni, hogy igenis ilyen szépen meg lehet csinálni ezt az egészet, minden nehézség ellenére.

EriskaKép, szoptatási ügyben tanácsot kértem, az info@lll.hu címre írtam pénteken. Hétfőn már jött is a válasz. Esetleg próbáld meg Te is, nagyon aranyosak.
Pár napja szedem az urtica Urens nevű homeos bogyót a tejmennyiség növelésére, kíváncsi leszek a hatására. Egy próbát megér, nem drága.
eszter28

Zsuzsi!(Eszter28)

Ugyan az még az email címed?eszter28@freemail.hu
Ha nem,akkor írd meg nekem légyszí!
beatrix72@axelero.hu

Bea

Kép
beatrix2

SziasztokKép
Kirriről ennyi hirem van: "Dec.08.körül császároznak. A pici is nőtt az infúzió hatására. Ha addig kihúzzuk a picivel is tudnak mit kezdeni, ezt mondta a doki. Puszi és drukkoljatok"

Ha arra gondolok, hogy már hetekkel ezelött lemondtak Róla... És most már meghaladták a mi születési időnket, vagyis biztos vagyok benne, hogy ha méhen belül nem hal el a kicsi, akkor igenis jók az esélyei a kinti életreKépKép

EszterKép
Remélem sikerül felszaporitanod a tejcit és simán megy majd a szopiKép
ZiziKép
Örülök, hogy jól vagytokKép Édesek lehetnek ahogy segitenekKép
VadvirágKép
Tündéri lehet ez a kicsi LányKépKép Visszatértek az emlékek mennyire örültünk mi is mikor már igy figyeltek a babákKép

Mi ma kaptuk a 12 hós oltást. Semmig gond nincs velük, nagyon kedves volt az orvosKép Elővett egy kosárka játékot és kb.15 percig csak játszott, "beszélgetett" a babákkal és mikor már mosolyogtak csak akkor adta be az oltást. Picit elpityeredtek, de szerencsére nem volt nagy sirásKépKép

doris

Sziasztok!

Doris!
Ilyenkor /ha hánynak/ nem bírják megvárni a következő etetést, újból kapnak tápszert. Nem egy olcsó megoldás Kép

Erika!
Már ők is A.R.-es tápit esznek, a bukások el is maradtak, csak az evés után egy -két órával jön ki belőlük minden...

Mimóza, Csilla!
Nekem is az öltöztetés a rémálmom, ha éppen látom rajtuk hogy hányni készülnek, rohanok velük a fürdőbe vagy a mosogatóhoz.Kép

Zizi!
Napugárral még két éves koránban is előfordult, hogy ha lefekvéskor sokat ivott, arra ébredt kb két óra múlva, hogy hánynia kellKép Úgyhogy még előttem van egy-két év...

Tudom, hogy türelmesnek kell lennem,de néha már arra gondolok, vagy nekik kellene valamilyen gyógyszert szedniük, vagy nekem egy kis nyugtatót... De amikor rám nevetnek akkor gyorsan megbocsátok nekikKép.

Ildikó
ildikó

Kirri!
Drukkolok nagyon, hogy a picivel se legyen semmi gond, kitartás! Kép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Eszter! Köszi a tippet, fogok nekik írni! Habár most úgy néz ki, hogy van tejcsi. Két napja nem kellett semmit pótolni. Remélem ez marad!!!!
de, nagyon hasfájósak vagyunk, tegnap és ma sem aludtak csak ( persze felváltva) röpke félórákat.
Itt volt a doktornő, és szélcsővel könnyített rajtuk!!! Elég morbid egy kis csövet tekergetni a popsijukban, de tényleg rengeteg puki távozott és megkönnyebültek!
A rossz hír az, hogy Eszternél hallott a doktornő valami szívzörejt, így mennünk kell a kardiologiára, ultrahangvizsgálatra. Valószínű ártalmatlan dolog és majd kinövi, de így megint van egy újabb dolog amiatt izgulhatok:-(
Ki tud erről valamit?
Egyébként meg szépen fejlődünk, mindketten elérték a 3kg-ot!
Puszi mindenkinek.

Eriska
eriska

Sziasztok,
Teljesen újként szeretnék bejelentkezni közétek. Nálunk az ikrek Jázmin és Dávid 9 hónaposak, sajnos korábban kijöttek a pocimból (30-ik héten), de hál az Istennek minden rendben velük.

Ebattának: nagy gratula!!

Vadvirág: részvétem az egész családnak.

Azt szeretném töletek megkérdezni, hogy milyen naptárról irtatok néhány napja?? Engem nagyon érdekelne??
A másik, mi sajnos lakótelepen élünk, és nagyon kicsi a liftünk a babakocsi nem fér be, igy a babákat babyüléssel viszem le, és lent teszem öket babakocsiba. Valaki nem tud olyan esernyö ikerkocsit ami elfér a liftben??

Bocsánat a sok kérdésért
Sziasztok:Gabi
jada

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?