Sziasztok!
Panna! kedden megyek oltásra, és felírom a babauszis számát, és fel is hívom, mert Berci is amolyan kétéltű ( még amikor hazahoztuk, és a köldökcsonk miatt nem lehett nagyon pancsolni, addig volt üvöltés, hol van ez már, jövő héten 3 hónapos
). Mostmár a csecsemő kádat ki is nőtte, úgyhogy lassan jöhet a nagykád, az gondolom megint egy új élmény lesz neki... Most is csapkod a lábával, kezével, dirkt elmerül a vízben, úgyhogy a fürdőszoba minden este úszik Berci után, és az sem zavarja, ha az arcába csapja a vizet, röhög rajta, kifejezetten tetszik neki... Ez a jelek arra késztetnek, hogy mindenképpen menjünk usziba... Nyárra vettünk is neki egy pici, csecsemő medencét, ha már nagyon meleg lesz, akkor uccu, fürödni benne:)
De jó neked, hogy Mira elvan a kocsiban, és alszik, Berci max addig, amíg tolják alatta a kocsit, ha megáll egyből fészkelődik, felkel... Gondolom azért is, mert csak hason hajlandó aludni, és a babakocsiban az annyira nem kényelmes. Oldalra szoktam fordítani, úgy elvan egy ideig...
Bár amúgy is akaratos gyerek, ha nem úgy csinálsz, ahogy neki jó, akkor jön a hiszti. VALÓDI KROKODIL KÖNNYEKKEL
Egyik nap úgy nevettem már rajta, hogy ő is elkezdett nevetni...
És Panna, szerencséd van, hogy jó alvó Mira. Berci 1 hónapos kora óta max 12-ig alszik rendesen, délután egy-egy órát (a fürdetés előttit rendszeresen az ölemben, ez a mi kis Berci-anya időnk, ilyenkor senkinek sem adom a gyereket). Minden érdekli, van, hogy a fejét nem tudja már tartani, már be is pihen a karomban, aztán lehet rajta látni, hogy jön egy gondolat, hogy most akkor megnézni a macit, a függönyt, az ágytakarót, befeszít, és les...
Sebaj, estére viszont annyira fáradt, hogy 9kor elalszik és reggel 6-7 között ébred fel...
Úgyhogy én reggel szoktam kertészkedni, vagy este ha a férjem hazaér, és ráruházom a gyermekét. Valamelyik nap elmentem du. bevásárolni, otthon hagytam őket, mikor hazaértem, bent feküdtek a hálóban, kávésbögre az éjjeli szekrényen, és ment a vadászós csatorna... Tiszta pasis félórát csináltak (ja Berci is bambulta a tévét, ugyan neki inkább csak a mozgolódás, mint a téma tetszett, de apja nagyon büszke volt a fiára).
Valamikor majd Veresen összefuthatunk, hátha Berci is jobban élvezi egy kiscsaj társaságában a dolgot:) Réka meg hamar újra kiegyensúlyozott lesz, és nem lesz hisztis, elmúlik ez a féltékenykedés.
Bercivel holnap megyünk reggel védőnénihez, státusz miatt, múlt héten 6850 volt a súlya, és elkezdte kinőni a 62-es cuccokat
Remélem már jobban van Mira, és rendbe jött a nátha is és a bélflórák is. Berci, amikor náthás volt, normaflort kapott, hamar rendbe is rántotta a pocakját.
Meddig lesz bolondgomba????
Piri, hogy vagy? puffadás elmúlt már?szerencséd van, hogy nincs más bajod, és Berivel lakodalmas kutyát játszottam kb. 9. héttől a 11.-ig...
Na megyek, ismerkedem a porszívóval, mert a lakást bevette a homok, és a kosz... Hiába, ahol kutya van...