A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mné, iszonyúan sajnálom a munkahelyi gondodat é abszolút megértünk. Itt mindig kieresztheted a gőőőzt :wink: Amúgy hihetetlen milyen tapintatlan emberek vannak....még te vedd meg az ajándékot....grrrrrrrrrr

Andi, várjuk majd a képet :lol: Ha jön piri indultok újra?

Köszönöm a ragacsokat! Kálmán számítása szerint holnap lesz a nagy nap!!!
Nem is mondtam, a műtőben beszélgettem Kálmánnal, annyira aranyos és őszinte szeretetű ember, de mondjuk senkit nem tudnék bántani ott az intézetben. 1988-óta csinálják u.olyan lelkesedéssel :lol: Szóóóva, szóba jött,h a sikertelen lombik után az embernek angyalkái lesznek :cry: és mondta,h van olyan hely külföldön ahol már be van kamerázva a szekrény ahol az embrikék vannak és élőben nézhetik a leendő szülők, DE szerinte nem túl jó,mert így is úgy is megviseli a kudarc az embert nem hogy még úgy,h látjuk.Ők ezért nem is mutatják meg :( ill. akkor ott élőben láthatnánk,h angyalkák lesznek. Hihetetlen,h hova fejlődik a technika, tudomány....

bari6

Sziasztok!

Csuti! Nagyon sokat izgultam ám értetek!!!! Örülök, hogy minden ok! pocis képet raksz majd fel? :D

Azoknak, akiknek dönteniük kell, hogy folytassák-e 4 vagy kevesebb petikével: én mulkor, az első (és egyetlen) beültinél 3 petikét produkáltam csak, de mind 3 érett és egészséges volt, és ebből lett két embrió. Most 8 petikém volt és semmire sem mentem velük. :evil: Szóval HAJRÁ, akár 4-3-2 vagy éppen 1 van.

Mné! én pofán vágtam volna a főnököm....

Barika, laptető, soha jobbkor! :wink: Nagyon szurkolok!!!!

Sokan kérdeztétek hogyan tovább...Azt tudom csak válaszolni: tud itt valaki is haragudni D-re? :wink: Jó lecke volt ez nekünk, de még mindig vakon bízom benne, mert korrekt, egyenes ember és szuper orvos!
Vendég

Lányok, olyan aranyosak vagytok mindannyian. A pajzsmirigye korábban inkább alulműködő volt, most pedig hirtelen túlműködő lett. Eddig még nem kaptam gyógyszert, mert a doktornő szerint várni kellet (6 hetet) azért, mert elvileg helyreállhatott volna a működés. Mivel 6 hét után is túlműködés igazolódott a vérvétel alapján gondolom hétfőn kapok majd valami gyógyszert. Egyébként tele van a hócipőm az egész hormonrendszeremmel :twisted: , úgyhogy más irányban is tapogatózom. Kerestem egy homeopata orvost is, akitől kaptam homeopátiás oldatot. Remélem valahogy helyrerázódok hamarosan. :roll:
A kisfiam nagyszerűen van. Húsvétkor és anyáknapján olyan szépen mondta a kis verseket, hogy csoda. Igen mozgékony, de ugyanakkor nagyon értelmes is szerintem. Nemrég volt az 5. szülinapja. Kéthetente legalább egyszer megkérdezi, hogy mikor lesz már kistesója. Ez azért nekem egy kicsit nehéz. :oops:
monilla

A laptetőmből szemezgessetek mint a sünink :lol: ez egy extrán friss kép :lol: :lol:
Kép

Kretty, nagyon szépen írtál Déviszről! :wink:

Monilla, akkor tényleg drukk,h a homeopátia vagy a dokinéni meghozza a javulást és teljesül a kisfiatok (már nem is olyan kicsi ;) ) álma is :lol:

Zafííír, beszéltél Paragival???

Szép estét mindenkinek!
Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok
Barika
Még nem tudom mikor indulunk,most éppen húzom az időt,mert nem akarom a donort.Hogy érzed magad?Holnap lesz a nagy napod....?
Akkor tessék simizni a pocidat,és beszélni a barikákhoz!!!
Mné
Új helyen dolgozom,még 3 hónap próbaidőn vagyok.Egy régi "barátomnál"vagyok,ő a főnőköm.Itt 3 dolgozok,2 nem.
Lelkileg nem vagyok éppen toppon, nem várom a holnapi napot,nem akarok a Krióba menni,de muszáj mert a férjem erőltetné a indulást.
Mné
Meg tudlak érteni,mert én is minden alkalommal ha kismamát látok,tiszta depi leszek.Ilyenkor olyan szerencsétlennek érzem magamat,és utána jól kisírom magamat....
Majd sikerülni fog neked is,de még egy picikét várnod kell rá, és utána majd el is fogod felejteni az egészet...
Zafir
Milyen lett a párod eredménye?Hivtad már a dokit???
Szorítok!!!!
Kriszto
Zsuzsi
Ha jól látom neked pénteken lesz a punkció!!!Drukkolok!!!
Várni foglak a hírekkel!!

Holnap jövök!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto
Jaj,kihagytalak!!!Látod elő vagyok bújva,csak muszáj nekem is rendbe tennem magamat.Csak nagyon nehéz,és elegem van az egészből.
Néha el kell,egy kicsit vonulnom...
Mikor is lesz nálad az a kezdés???

kagyló

Bari,
tündéri a cicád, milyen morcosan néz a virágládából... :D :D A süni a tiétek, vagy csak "vendégségbe" jött a macskatálhoz??? :lol: :lol:

Mné,
a ti tacsitok is gyönyörű, foglalkozz inkább vele mint a kollégáiddal.... :wink: Amúgy nálunk is ez a helyzet, ha valaki behozza a gyerekét és odaadja hogy fogjam, mindig megkapom hogy "most lehet gyakorolni" meg "edzzél a kezeidre mert így nem fogod tudni megtartani a gyerekedet" és hasonló mondatok...a falra tudnék mászni ezektől... :evil: :evil:
leeda

Bari!!!!
Laptetőő!Soha jobbkor!!!!
Pihengessél!!!!
Édik a képek!!!Hogy került oda ez a süni??
Nekünk is volt cicánk,már 7 éve,de tavaly"elpasszoltuk",mert amikor Peti elindult... :lol: :lol:
Mostmár megszokta a kinntlétet,valamelyik nap is a meggyfáról kellett leszedni,mert beszorult.. :shock:
Pedig olyan szép"ronda nagy vörös macska"!Néha hiányzik még mindig,de bekell valljam,könnyebb az élet nélküle.
Leeda,Mné:vannak ilyen"értelmes"kollegák.. :evil: :evil:
Kretty,aranyosat írtál D-ről..Tényleg nem lehet rá haragudni,de sokszor csodálkozom,h még nem hagyta el a fejét!!
Egyébként hétfőn valóban rossz kedve volt..
Mindenkinek szép napot kívánok!!!
Dobok pár képet Petiről,ha nem baj:(remélem sikerül)Kép Tortával.. Kép az új bringával Kép fürcsi
Andi

Kép
cs.andi

Cs.andi,

tündéri Peti a képeken, kis mosolygós...már most jó pasi... :D :D
leeda

Köszönjük a cica dicséretet :lol: A süni mindig vendégségbe jön megenni a Malacunk maradékát, de van még valaki aki csipeget mindig a tányérjából :lol:

Kép

Leeda, mint láthatod, jó nagy állatkertben élünk :lol:

Kagyló, sajnálom a donort, de gondolj arra,h a férjed nagyon szeret Téged, veled szeretné leélni az életét. Az is lehet,h a donoros után javulni fog az állapota és lesz majd közös kisbabátok is :wink: Elhiszem,h nagyon rossz és sokat gondolok rátok ;)

Andi, Peti tündéri és milyen kis vigyori :lol: Minden évben járnak ide sünök, ez volt az első év,h télen is láttuk a nyomukat ;) A Z programban lakunk, belső udavar, sok-sok zöld, ezért a sok állat :lol: Ami Malacunkat illeti,ha baba lesz Ő magától fog elmenni, ugyanis gyűűűűlöli a gyerekeket :(

Mné, óóóó a tacsikat imádom :lol: a nagynénéméknek is van és mellette van egy tibeti masztiffjuk...nem semmi a 2 kutyuli közötti méret és hát mondanom sem kell szerelemesek egymásba :lol:

Kretty, hogy vagy ma?

Zafííír, kezdek izgulni :? Ugye nincs baj???

Nálunk semmi különös sincs...lassan, de telnek a napok...hol szúr, hol nem...elvileg pár óra és kezdődik a beágyazóóóódás :lol: olyan jó lenne a pociba látni....

Pusssz mindenkinek!

Mennek a tüszőnövesztő drukkok, pocaksimik, pirimeghozók :wink:

bari6

Bari,
látom, van egy kis "lopós" vendégetek is, hogy rohan a kajával...ez tényleg tiszta állatkert, de jó neked!! :D Nem csoda hogy a macsek ilyen morcosan néz, hisz mindig eleszi valaki a kajáját.... :lol: :lol:
Drukkolok a kismanóknak, hogy minél szorosabban kapaszkodjanak!!! :D :D :D HAJRÁ!!!! :lol:
leeda

Sziasztok!

Bari: nagyon jó ekkora állatkertben élni! :) én is szeretem! nekünk is van cica, kutya, a cicám kajáját a szomszéd cica eszi, a kutyáit meg a verebek, rigók! Az a süni nagyon édes! :)
Drukkolok, hogy odatapadjanak azok a kis manók! :!: kezem-lábam csuriban van értetek

cs.andi: nagyon jóképű kiskrapekod van! :) gratula! ügyesek ezek a dokik :lol:

kagyló: majd gyere mesélj, hogy mi volt a krióban? igaza van Barinak, lehet a másodiknál már nem is lesz semmi gond! :)

kretty: köszi a biztatást, én is igy gondolom, hogy akkor is folytatni kell, ha csak 2-3-an vannak, hiszen ők is enyémek, az én gyerekkezdeményeim, ha már most azt mondanám, hogy azért mert kevesen vannak, ne folytassuk, ááááá az nem én vagyok, én mindegyiknek megadom az esélyt, ne én legyek az, aki visszautasítja őket!! :?

Mindenkinek drukk!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Túl vagyok rajta! :roll:
Sok választékunk nem volt,mert azokat amiket a párom kért nagyon kevés felelt meg.Három itteni,és 1 dán volt amiből döntenünk kellett.
A hölgy aranyos volt,mindig kiment pár percre amíg valami megbeszélni valónk volt...
Próbáltam egy kicsit eltéríteni a párom az egésztől, mondtam is neki,várjunk még,majd vissza jövünk stb,de semmi hatása nem volt.
:(
Kérdeztem mindegyik ilyen fiatal,nos erre a válasz az volt 35 éves korig lehet valaki donor és nagyon sok követelménynek meg kell felelnie... :roll:
Fiatal az apa jelölt,nem is kicsit nagyon... :shock: Ki gondolta volna,hogy valaha pont olyan apa jelöltem lesz aki nem idősebb nálam pár évvel...
Hát elneveztem okoskának,mert abból amit tudunk róla az... :wink:
Ja és képzeljétek el,mondom a páromnak döntöttél...mondja igen...
erre én melyik legyen....megszólal tegyem rá a kezem arra amelyik nekem jó.....és egyszerre ugyan arra a papírra raktuk.
Ki van fizetve,de 31-ig kell felhasználni.
Ha mégis valami oknál fogva vissza lépünk és nem használjuk fel valamennyit vissza fizetnek.
De ha fel akarjuk használni,de nem ebben az évben,akkor 15 ezert rá kell fizetni a jövő évre.
Ha az első inszem nem sikerülne arra az esetre fel írtuk a számát,és lehet ugyan azt kérni,ha éppen nem adták ki,vagy nem semmisítették meg...Mert ugye 4 terhesség lehet belőle,több nem.

Most itt tartunk,holnap felhívom apánkat,mert kérte ha meg van akkor hívjam.De még nem szeretnék indulni,hátha valami csoda történne...

:shock:

kagyló

Sziasztok!

A helyzet változatlan. Marad a donoros inszem.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir
Jaj ne,annyira sajnálom!!! :( :(
Olyan kegyetlen az élet!!! :cry: :cry: :cry:

kagyló

Kagyló: Köszönöm! Nagyon aranyos vagy. Örülök, hogy sikerült donort választani. Mondtam neked, hogy nagyon aranyosak. Remélem hamarosan kezdtek majd ti is, de még jobb lenne, ha csodababátok lenne nektek is, akárcsak Posziéknak.

Zafír
zafir100

Bari! ELKEZDŐDÖTT!!!!!!!!! :wink:

Zafír, sajnálom!

Lányok, tudtok valami pirikésleltetőt? ha késik 1 hetet, le tudok vizsgázni és indulhatunk is! :oops: Most realizáltam, hogy jön a vizsgaidőszak.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Kagyló, ezek szerint túl vagytok rajta....Hidd el lesz egy kis okostojásotok akit a férjed imádni fog :wink:

Zafír, nagyon sajnálom :cry:

Kretty, elvileg 4-6 óra között volt... :roll: háááát én nem éreztem semmit...egy dolgot érzek...megváltozott az illatom megint :shock: biztos a progeszteron :oops:
Úgy tudom,h pirit el lehet tolni a C vitaminnal. Én még nem próbáltam....de az is lehet,h az Avivában is van rá valami gyakorlat :wink: Kriszto, nem olvasál erről valamit a könyvben?

bari6

Zafir
Nektek is kell menni a Krióba? Nem baj ha megkérdezem,hogy mi a további tervetek?Jó lenne egy csoda baba,de arra egy halvány esélyünk sincsen pedig elhiheted nem hagy békén a párom.Igaz barika azt írta,hogy szeret és velem akarja leélni az életét.De senki nem vesz ekkora fordulatot, ez már nekem is magas!!! :shock: :roll:
Ennyire ragaszkodjon hozzám....minden nap ezerszer elmondja mennyire imád,és szeretné ha vele maradnék örökre...állandóan szeretem?.....de hazudni sem akarok neki,inkább hallgatok,talán idő kell nekem is,nem tudom!Olyan sok problémánk volt,ne egyszerű...
:( :roll:
Barika
Hát biztosan vigyázni fog rá...!
Ja az illatod változott meg?! :lol: :D
Nekem is mindig melegem volt,a többiről ne is beszéljünk.... :wink: :oops:
Kellett volna érezned valamit?!
Nem is tudom már ki mondta nekem,hogy megérezte mikor megfogant...
:shock:

kagyló

Lehet,h a válás felvetésével kapcsolatban jött rá arra,h az élet nem élet nélküled... :roll: De amúgy nehéz a férfiak fejébe látni :shock:
Jaja az illatom :oops: Igen, olvastam egy csomó olyat,h érezték, de erre is azt írják,h mindenkinél más :oops:

bari6

Bari: Köszönöm! Édes a cicuka. Ne olvasgass túl sokat a neten. :wink:

Kagyló: Nekünk már nem kell menni. Januárban kiválasztottuk a donort, csak a cisztaműtétem miatt nem tudtunk indulni. Most inszemináció lesz és ha minden jól megy jövő hét végén tudunk is kezdeni. Adj neki időt, ez nem könnyű dolog. Meg kell még emésztenie a dolgokat. Az nem túl jó megoldás ha nem mondod neki, hogy szereted. Szüksége van a megerősítésre, pláne most. Hidd el neki sem könnyű.

Cs.Andi: Nagyon aranyos! Szívtipró lesz belőle. :D

Emerence: Köszönöm neked is.

Szélkisasszony: Remélem minden rendben veletek. Szerintem jól döntöttél. Nagyon drukkolok!!!!! Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy vajon mit vétettünk, hogy ilyen megpróbáltatásokon kell keresztül mennünk?

Kvzsuzsi: Nagyon sok sikert holnapra. Gyere majd mesélni.

Mné: Szegénykém! :cry: Hogy lehetnek a munkahelyeden ennyire érzéketlenek!!!!! Nagyon édes a kutyus. Mennyi idős?

Zafír
zafir100

Barikám
Ha éreztél valamit,ha nem már meg is tapadt. :wink:
Ne keress tüneteket,nekem is ezt mondtátok!!! :D
Nyugi,pihi,ásványvíz,tengernyi húsi....
Simogasd a pocidat, és beszéljél hozzá!!! :wink:

kagyló

Zafír,
együttérzek veletek, de egyúttal örülök is hogy már tudtok indulni!!! Izgalmas lesz!! Drukkolok! :wink:

Kagyló,
szerintem nagyon jó, hogy ennyire kinyilvánítja a szeretetét, hidd el, hogy látja, mennyi mindent megtettél kettőtökért, azért is akarja annyira a donort - szerintem legalábbis...és tényleg fontos, hogy kimutasd, mit érzel! :wink:
leeda

Drága Barika! :D Nem kell érezni semmit......és rajtunk kívül semmit ne olvasgassál a neten, ez komolyan mondom,mert rendesen bezavarhatja az embert. Nagyon szurkolok Nektek! Olyan jó ilyenkor elképzelni, ahogy fészkelödnek be nyh.ába.Jó lenne ha szép idő lenne és kint tudnál üldögélni a kertedben, szerintem az a legjobb meg sétálgatni. Ez a süni! Nekünk mókusok vannak a kertben, nagyon arik, csinált nekik a férjem etetőt csak nagyon nem merjük őket magunkhoz édesgetni, mert a cicánk nagy vadász.

Zafir,drága most már lelkiismeretfordulás nélkül vághatok bele a programba, Ti mindent megtettek a dolog érdekében, amin megfogan a csöpség a közös gyermeketek lesz! :D Nagyon drukkolok Nektek is! Nem sokára kismami leszel!

Kagyló, nagyon sok türelmet kívánok, az jó ha mondja és mutatja, hogy mennyire szeret a párod! Fogad el a döntését, biztos, hogy alaposan átgondolta és már Ő is szeretne egy közös gyermeket....
édesanya leszel Te is hamarosan! :wink: +++++++

Zsuzsii!Mennek a drukkok!

Szélkisasszony, mindent jól csináltál! Az elsőnél még nem lehet tudni ki hogyan reagál a szerekre, nem mernek nagy adaggal kezdeni, nehogy túlstimuláljanak. Ha legközelebb is ennyi lesz, lehet tudni, hogy erre lehet számítani, gonapeptyl tényleg meg tudja növelni a tűszők számát! És az is lehet, hogy legközelebbre min.6gyönyörűséges tűsző lesz. Indultok a legközelebbi pirivel?
Nagyon drukkolok nektek is! Kitartás!

mné, az emberi butaságra nincs szó.....nekem ruhaboltom van és régebben tartottam gyermek holmikat is...most már nem tartok, nem kell magyaráznom miért. Ez egy nagyon nehéz időszak, de minden rendben lesz és mi is édesanyák leszünk! :wink:

És mindenkinek akit nem emlitettem név szerint, Kriszto, kisalag,andi,kretty,leeda,monilla- nagyon jó,hogy jöttél......
óriási drukkok!
emerenc

Sziasztok!

Zsuzsiiiiiiiiiii, megagigadrukk mára :lol: Már lehet,h alukálsz is :lol: Várunk majd a hírekkel :!:

Emerenc, cuki vagy és hidd el nem olvasgatok :wink: csak néha :oops: Ma már nem csak a teraszra megyek,hanem egy kis séta is lett tervezve :lol: Jaj móóókus :lol: nagyon szeretem őket!

Kagyló, Te is cuki vagy! Igyekszem nem tünetvadász lenni, jaj de tudod,h milyen nagyon nehéz :shock:

Leeda, köszönöm a drukkokat :lol: fáj még a talpmasszázs?

Zafír, lassan kezdés :lol: Pesten is esett az éjjel?

Kretty???

Többiek, merre vagytok?

bari6

Sziasztok!

Zafír: nagyon-nagyon sajnálom! Ezt most meg kell próbálnotok elengedni magatoktól, hogy az inszemre tudjatok koncentrálni! Teljes erőmből drukkolok, hogy sikerüljön!!!! :wink:

Zsuzsi: mennek a drukkok!!! Remélem, szép szám lesz a tenyeredben. :D

Bari: remélem, jól "beléd haraptak" a babók!!!! Nagyon szorítok nektek! Most már kezd kicsit jobb idő lenni. Jó sétát! Ja és olyan társaságban, mint akiket a képeken láttunk vidáman telhet az idő. Tündériek!

Andi: annyira feldobtak Peti fényképei. :lol: :lol: :lol: Vidám kiskópé!

Kagyló: szerintem is a párodnak szüksége van megerősítésre. És tudd elfogadni tőle a szeretetet, amit ad. Ezzel őt is és magadat is boldoggá teszed. Gyere madj, hogy mit mondott D.

Emerenc: nagyon köszi a biztató szavakat! Még a hétfő reggelre kíváncsi vagyok, de szeretném megbeszélni a továbbiakat D-vel! Kicsit elbizonytalanodtam a döntésemet illetően, de legközelebb már okosabbak leszünk! :? És azért a csodababát sem adjuk fel sosem. :wink: Főleg, hogy most kicsit más a felállás. Illetve nem is tudom, hogy most ami elindult az tovább érik-e? De majd hétfőn rákérdezek!
És tegnap elmentünk egy ismerőshöz, aki kineziológus! Háát... konkrétan a "tesztelést" csak júliusban tudja vállalni, de sokat beszélgettünk és már most rengeteg összefüggés látszik. Megdöbbentő volt!
Szóval nagyon el kellene mennem talpmasszázsra. Bari, megy privi, ha van időd nézd majd meg! Köszi. :wink:
szélkisasszony

Bari,
igen, még mindig eléggé fáj a talpnyomkodás, nem tudom, Neked is ennyire kellemetlen-e? Vagy Te kemény vagy, és tűröd szó nélkül... :lol: :lol:

Szélkisasszony,
egy jó kis talpmasszázs tuti hogy nem árt, próbáljátok ki mindketten!!
leeda

Leeda, Emerenc, Barikám, Szélkisasszony: Köszönjük a kedves szavakat, nagyon jól estek nekünk.

Emerenc: Jaaaajjjjjjj! Elpigyeredtem azon amit írtál. :cry:

Barika: Itt is esett, most már süt a nap, de kész szélvihar van odakint.

Szélkisasszony: Nagyon várom már a hétfőt, hogy hozd nekünk a jó híreket. :D

Lányok! Kitörölgettem a régi privi üzeneteimet és véletlenül eltüntettem az akupunktúrás elérhetőségét. Sajnos azt sem tudom már, hogy melyikőtök küldte. :( Arra emlékszem, hogy valami új módszeres és talán Kispesten van, ha jól emlékszem. Kérlek segítsetek!

Zafír
zafir100

Kvzsuzsi: Vannak már híreid?

Zafír
zafir100

Sziasztok

Beszéltem apánkkal,azt mondta alá kellene írni egy papírt,hogy nem kívánjuk tovább folytatni a lombikot.De az a gond evvel,hogy majd ha a donor sikerülne,akkor utána bele akar menni a párom egy lombikba a sajátjából...Ilyenkor nem tudjátok mi is van??
Júniusban fogom újra hívni,a vizsgálatok miatt amire szükség lesz.Ha addig nem történik valami jó,akkor júliusban kezdünk...

Köszönöm mindenkinek,aranyosak vagytok.Majd igyekezni fogok valami kis érzelmet kicsikarni magamból...Egyenlőre közös programokat csinálunk,talán a nyaralásból is lesz valami,mert a donor miatt ez is egy kicsit lemaradt.ár elkezdtük nézegetni,de úgy néz ki ahová menni akartunk abból nem lesz semmi....

Barika
Nyugi van!!Menjél sétálni,vagy alukáljál egy nagyot.Kis mamika!!!
:wink:

Zsuzsi
Várlak!!!Szorítok!!! :wink:

Zafir
Ezek szerint nem fogok tudni leszállni a gépről, megint be kell csavarodnom értetek!!!
:wink: :lol:

Kriszto
Hol vagy kis sportos???? :lol:

kagyló

Zsuzsi, gyere majd mesélni!! addig is csuriban az összes ujjam ;)
kisalag
Fót

kagyló, azért maradj közöttünk továbbra is, bár most még messzinek tűnik a kezdés, hidd el hamar elrepülniek azok a fránya várakozós hetek, napok, órák.... Sok ölelést küldök :)

Bari: kár h nem lehet kukkolni, vajon most mit csinálnak ott hármasban? Merre tapadtak meg tegnap délután, és ma már mekkorák?

Szép hétvégét mindenkinek!
kisalag
Fót

Sziasztok!

Kisalag, ne is mondd...ma különösen jó lenne benézni,mert bedepiztem.... :cry: olyan semmilyen érzésem van :? Tudom csajok,h még csak 4 napja vannak bent a Baribabák, de olyan rossz érzés kerített hatalmába. Most már várom,h mihamarabb hazaérjen a férjem és megszeretgessen!Ma nagyon hiányzik.... :roll:

Kagylókám, voltam sétálni és fagyiztunk is Anyukámmal. Vettem virágot a vázába, majd hátha az segít :wink:

Leeda, háááát azért egy hónapig heti2x mentem, de még uccsó alkalommal is fájt... :shock: Sajnos ez a fajta talpmasszázs nem a legkellemesebb :roll:

Zsuzsiii, várunk nagyon!Remélem szépséges számocska van a tenyeredben :wink:

Zafír, megkerestelek :lol:

Pusza,
Bari

bari6

sziasztok

itt vagyok :lol:
jól vagyok, minden ok, a tenyeremben 6-os van! :o
ezt nem tom hogy csinálta D, hogy a 3-ból 6 lett! de nem is érdekel!
az a lényeg, hogy van 6!!

Holnap 9:10-kor kell telefonálnom. Addig remélem Kálmán szép kis embriket csinál belőlük!

Köszi Mindenkinek a drukkokért, most még egy kicsit pihenek, mert az jól esik!

Puszi Nektek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsiiiiii, szupeeeeeeeeer :lol: Jó pihit és drukk a szerelmeseknek éjszakára :lol: Holnap reggel várunk a hírekkel :lol:

bari6

Zsuzsi ez nagyon jó! Reggel nagyon várjuk a híreket :D
a gonapeptyllel kapcsolatban Neked van igazad! :wink:
Krisztonak bejött, hogy több szám lesz a tenyeredben, mint 3! :wink:
Kriszto, máguskám, légyszi írd be a táblicskába, hogy a mai nappal elindultam a Futamon. :D
Olyan hajde sok tűszőm most sincs,nem leszek hiperstimulált az már tuti, de reméljük a legjobbakat! :wink: Nem jött meg, ezt jól szuggeráltam. :lol: Már nem is fog! Szülni fogok egy-két egészséges gyereket,gyerekeket. punktum.
Most olvastam Dévisz rendelőjében, vmelyik újságban, hogy a prednisolon szedése elején növeli a boldogság érzetet, majd késöbbiekben lehangoltá tesz.+hormonok. Igencsak igénybe vannak véve az idegeink, no és a közelünkben lévőkről nem is beszélve....
emerenc

Emerenc, szupeeeeeeeeer :lol: akkor meg is volt a beállításod :lol: Amúgy több tüsződ van tényleg mint szokott lenni???
Amit a prednisolonról írtál nem semmi :roll: de lehet,h ez volt a válasz a mai napomra :shock: Már jól vagyok :oops:

bari6

Bari, tessék pozitívvá válni, baribabák olyan optimista és mosolygós mamiban kapaszkodnak ám meg igazán ;) na jó, a fagyival javítottál :lol: , biztosan ízlett nekik :lol: , tessék magadra is úgy figyelni, ahogy ránk szoktál!!! tessék most magad felé terelni a pozitív és kikapcsoló gondolatokat!!!! És ahogy a többiek tanácsolták, ne olvass idióta oldalakat, csak minket :P És csináld a kézimunkát, tudod, kiváncsiak leszünk rá! Kagyló is milyen szép lovas képet varrogatot ki...

Zsuzsi, ez valóban nagyon szép, sok drukk a holnaphoz (és ahogy Bari szokott minket energiával feltölteni és szurkolni: gondolj a kis szerelmes hatosra, beszélj hozzájuk)

Emerenc, hajrá!!! Csak így tovább! Szerintem már megszokták a körülötted levők a hangulatváltozásokat, akinek igazán számítaz, ő meg fog érteni, a többiek pedig nem érdekesek! És ez az utolsó, mert most biztosan kismami leszel ,ahogy eltervezted! Készülj te is a hármas számra, úgy látszik mostanában ez a nyerő ;)

Többiek, még dolgoznak, vagy sütkéreznek a napon? netán kertészkednek?
kisalag
Fót

Zsuzsi
Hurrá!!!!Holnapra egymásba szeretnek,és már Barikával együtt mamika leszel! :wink:
Emerenc
Hát igen,azok a hormonok.... :oops: :lol:
Végre te is elindultál.... :wink:
Sok tüszőkét!!!!
Barika
Függő lettél,látod te sem tudsz mit kezdeni a társaságunk nélkül.De nem baj addig is nem magaddal vagy elfoglalva... :lol:
Kriszto
Táblázat?Hol jársz?

Ma kimostam az összes plüss állatomat,olyan sok volt azt hittem soha nem lesz vége.Csináltam kakaós csigát is,egész nap zenét hallgatok...Holnap megyünk a reptérre,lesz program.
Fel akartam tenni vonalzót,de nem tudtam,találni találtam,de nem
tetszettek.. :roll:

kagyló

Sziasztok!

Zsuzsi! Szupiiiiiiiiiiii, sejtettem én, hogy lesz ott még tüszőcske! Nagyon szorítok, hogy a szenvedélyes éjszaka eredménye holnap reggelre sok szép megtermékenyített petesejtecske legyen!

Emerenc! Mesélj! Annyira jó, hogy indulsz is!! Nem gond, hogy pár nappal korábban? Nagyon-nagyon szorítok és persze, hogy nem lesz egy jó darabig pirid!

Kretty!!! Egyszerűen mintha én írtam volna Dévairól azt a néhány mondatot... én is így gondolom. De tudod, szerintem csak így lehet ezt az egészet csinálni, hogy maximálisan bízunk a dokinkban! Remélem hamar kezdhettek is! És te is elfelejtheted egy jó darabig pirit!

Kisalag! Nálatok mi a helyzet? Mikor indultok?

Mné!Felújítás hogy áll?

Ancsi! Régen jártál erre! Hogy vagytok?

Katapetra! Most épp merre jártok? Hogy telnek napjaitok?

Kagyló! Kakaós csiga... hmmmm,finnnnncsiii! Sportos tigris megvan, köszi, kicsit sok minden van mostanában, de már nagyon készülök arra a néhány hétre amíg itthon leszek majd... remélem minden rendben lesz és úgy lesz...

Zafír!úgy sajnálom, hogy nem változott a helyzet! DE az a picur baba aki hamarosan beköltözik a pocakodba, a TI babátok lesz! És nem számít a gén, kromoszóma, csak az, hogy a TIÉTEK lesz és kész!

Mindenkit puszilok és a táblázatot szerintem holnapra megcsinálom majd, csak sikerült bent hagynom a melóhelyemen, így most egy régebbit kell átírogatnom majd.

Anyukák, Momelcsi, Kisgaby,CsAndi, Loreena babasimi!
Kismamik, Nene, Nyuszi,Csuti, Poszi, Parane, Barika és hétfőtől Zsuzsi pocisimi!
Többiek pusza! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok lányok,

régen jelentkeztem, kicsit sűrűek voltak a napjaim, de titeket mindig volt időm követni :wink:

Bari, remélem jól befurkálták magukat a Baribabák :wink: Ne keress jeleket, ne idegesítsd magadat, csak pihenj sokat, és fagyizzál :wink:

Szélkisasszony, nekem is így volt az első lombiknál, alig indult meg pár tüsző, a punkció előtt 3 nappal még csak 2-őt látott D., alá kellett írnom a "papírt", aztán ahogy kiléptem az intézet ajtaján, a Podmaniczky utcáig zokogtam....a punkció napján 8-at szedett ki végül, de persze sok volt az éretlen, végül mégis volt beülti. Én úgy fogtam fel, mint ahogy a lányok is írták neked, hogy nagyon nehéz elsőre stimulálni valakit, hiszen mindenkinek másképp reagál a szervezete, így - ha olvassa doktor, elnézést, de..- én úgy gondolom, hogy az első lombik, illetve maga a stimu mindenkinek egy kísérlet. Az abból szerzett tapasztalatok mentén aztán második alkalommal esetleg ki lehet indulni valamiből, de persze mivel minden ciklus más és más, még az sem jelent támaszt.
Mindenesetre szurkolok, és várom a hétfői jelentést!

Kretty...nagyon szurkolok neked is!!!

Emerenc, hajrááá!

Cs.Andi, nagyon aranyos Peti! Csuda klassz srác!

Kagyló, Zafír! én nagyon drukkolok nektek, nagyon nehéz döntéseken vagytok túl, sőt, a fiúknak ez még nehezebb...amikor mi elkezdtük, és még nagyon az elején voltunk, az andrológus vázolta a lehetséges forgatókönyveket, így köztük az esetleges negatív biopszia esetén a donorválasztás lehetőségét is. Amikor kijöttünk, a párom közölte, hogy na akkor mindent megteszünk azért, hogy ennek még az eshetősége se merüljön fel...És én teljesen megértettem az érzéseit, mégis úgy gondoltam magamban, hogy " na majd meglátjuk, hogy ha ne adj isten sikertelen lombikküzdelmeink miatt összetörünk majd, változik-e a véleményed...." Hiszen kisbabát akarunk, mind, és az a kisbaba a miénk lesz, szőröstül-bőröstül, minket fog a szüleinek tekinteni, mert mi tanítjuk meg mosolyogni, járni, enni, beszélni. Nagyon nehéz dolgok ezek, és könnyű mondani, de nehéz intelligensen megközelíteni a kérdést, mivel - főleg a férfiak - emocionálisan közelítik meg... nagyon sok türelem kell hozzájuk! Csak kitartás! Én nagyon szurkolok nektek.

Zsuzsiiii, az én órám szerint már 10 perce telóztál!!!!!! Jesszus, frissítek , hogy nem írtál-e....

Óóó Kagyló, én úgy megkívántam a kakaós csigát, hogy írtad.....csak sajnos tegnap este letört az egyik őrlő fogamból egy darab....és nem merek most nyalánkságokat enni...pont a teherbeesés idején kiesett a tömés, és akkor már tudtam a babaáról, és nem mertem elmenni fogorvoshoz....eltelt 3 hónap, és most letört.... :cry: mivel betöltöttem a 12.hetet, szerintem jövő héten bejelentkezek, Dévai azt mondta, 12. hét után mehetek...de azért nagyon félek, hogy nem bántom-e a babát...mármint pl az érzéstelenítővel! Persze magánhoz megyek, hátha van neki speciális terhes nőknek való érzéstelenítője (valahol olvastam h van ilyen) , de már előre látom, hogy nem lesz olcsó mulatság :?
Szerintetek nem árt a fogtömés terhesen?

Mint írtam, nekünk nagyon mozgalmas hetünk volt, kedden voltunk Apánknál kukkolni, csütörtökön meg a 12. heti szűrésen az RMC-ben....hát az egy ÉLMÉNY volt!!!! 40 percig tartott, óriáskivetítőn, premier plánban kukkolhattam Csodababát, és annyira édes volt...nagyon sokat mozog!!! És mindene csúcsszuper, azt mondta :wink: a doki, pár nappal idősebb, mint a mensi szerinti terhességi korunk, és ami a legjobb, hogy a Down-szűrés eredménye is nagyon jó lett, 1:25199-hez. Úgyhogy nagy kő esett le....Megkaptuk dvd-n a teljes felvételt :lol:

Én csak azt tudom mondani, hogy mindenki szexeljen,amennyit csak bír, és igyon mézes málnát!!!! lehetőleg rockkoncert közben... :wink: tuti recept!
Vendég

Sziasztok!

Megvolt a telefon!
A 6ból 3 semmit sem csinált :( , 1 megindult rendesen :lol: ! Kettőből még lehet valami :D .
Hétfőn 3/49kor kell telefonálnom, hogy mikor lesz a transzfer, és akkor megmondja D, hogy mi lett azzal a kettővel!

Majd nemsokára visszaolvasok, csak tegnap inkább pihiztem! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Posziiii, jupiééé :!: Ugye kapunk majd képet Csodababáról??? Amúgy jól vagy? Rosszullétek nem kínoznak? Nőtt már a pocid?

Zsuzsi, tuti a kettő is be fog ma indulni :lol: és csatlakoznak a tesókához :lol: Nagy drukk és használd ki ezt a pár napot :lol: Hogy vagy? Fáj a pocid? Otthon leszel majd végig?

Kisalag, igyekszem összeszedni magam. Nem tudom mi van velem én sohasenem vagyok ilyen negatív. Vagyis ez nem jellemző rám :shock: magam is meglepődök magamon...

Ma este vagy holnap kész leszek a Sünis gobelinnel, majd teszek fel róla képet ;)

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi,
Bari és a Baribabák :lol:

bari6

Szia Bari!

Igen, én is nagyon drukkolok Kettőéknek :), remélem, hogy felzárkóznak! De ha csak Egyetlenke lesz, az sem baj, én neki is nagyon fogok örülni! :D
Most már jól vagyok, tegnap fájt, de szerintem leginkább azért, mert 5-en voltunk punkciósok, és mivel 4 ágy van, egyvalaki (én) a székre szorultam, mert én voltam a legjobban miután magamhoz tértem, és így "önként és dalolva" átmentem a székre. De basszus az borzasztó, aki azt kitalálta!
pont úgy ülsz benne, hogy a súlypont mind a kismedencén van, ott ahol ilyenkor pihenni kéne!!! Szóval már alig vártam, hogy hazaérjek, és kinyújtozhassak a saját ágyamban!
Úgy tervezem, hogy legalább 2 hetet most itthon leszek, de ha jól viselkednek ott bent a babák, akkor a 21 napot itthon töltöm! :)

Puszi Mindenkinek

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsi: de jó, de jó!!!!! Ügyesek vagytok! Drukkolok Kettőéknek!!!!
Hétfőn nagyon várjuk a híreket!

Poszi: :lol: :lol: :lol: :lol: Igyekszünk megfogadni a tanácsod.
Annyira örülök, hogy Csodababa és Te is jól vagytok!!! És persze egy Csodababának kötelessége csúcsszupernek lenni!!! :D :D :D

Kagyló: most, hogy olvastam a kakaós csigád... tudnék valami édeset enni, pedig nem vagyok egy édesszájú... :roll:

Szép napot Mindenkinek!
szélkisasszony

Drukk
zs76

Nekünk is jöhet a drukk,mert mi is hétfőn telefonálunk!
zs76

Hajrá mindenkinek!
Zsuzsi!Mi ismerjük egymást,a párommal (Edina) együtt volt a punkciótok pénteken!
zs76

zsuzsi
Küldök varázslatot,hátha használ :arrow: :) Kép :)
zs76
Természetesen Nektek is :) :arrow: Kép :)
barikám
ragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :) nektek is.Hajrá baribébik!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Köszi :D
zs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?