Sziasztok lányok,
régen jelentkeztem, kicsit sűrűek voltak a napjaim, de titeket mindig volt időm követni
Bari, remélem jól befurkálták magukat a Baribabák

Ne keress jeleket, ne idegesítsd magadat, csak pihenj sokat, és fagyizzál
Szélkisasszony, nekem is így volt az első lombiknál, alig indult meg pár tüsző, a punkció előtt 3 nappal még csak 2-őt látott D., alá kellett írnom a "papírt", aztán ahogy kiléptem az intézet ajtaján, a Podmaniczky utcáig zokogtam....a punkció napján 8-at szedett ki végül, de persze sok volt az éretlen, végül mégis volt beülti. Én úgy fogtam fel, mint ahogy a lányok is írták neked, hogy nagyon nehéz elsőre stimulálni valakit, hiszen mindenkinek másképp reagál a szervezete, így - ha olvassa doktor, elnézést, de..- én úgy gondolom, hogy az első lombik, illetve maga a stimu mindenkinek egy kísérlet. Az abból szerzett tapasztalatok mentén aztán második alkalommal esetleg ki lehet indulni valamiből, de persze mivel minden ciklus más és más, még az sem jelent támaszt.
Mindenesetre szurkolok, és várom a hétfői jelentést!
Kretty...nagyon szurkolok neked is!!!
Emerenc, hajrááá!
Cs.Andi, nagyon aranyos Peti! Csuda klassz srác!
Kagyló, Zafír! én nagyon drukkolok nektek, nagyon nehéz döntéseken vagytok túl, sőt, a fiúknak ez még nehezebb...amikor mi elkezdtük, és még nagyon az elején voltunk, az andrológus vázolta a lehetséges forgatókönyveket, így köztük az esetleges negatív biopszia esetén a donorválasztás lehetőségét is. Amikor kijöttünk, a párom közölte, hogy na akkor mindent megteszünk azért, hogy ennek még az eshetősége se merüljön fel...És én teljesen megértettem az érzéseit, mégis úgy gondoltam magamban, hogy " na majd meglátjuk, hogy ha ne adj isten sikertelen lombikküzdelmeink miatt összetörünk majd, változik-e a véleményed...." Hiszen kisbabát akarunk, mind, és az a kisbaba a miénk lesz, szőröstül-bőröstül, minket fog a szüleinek tekinteni, mert mi tanítjuk meg mosolyogni, járni, enni, beszélni. Nagyon nehéz dolgok ezek, és könnyű mondani, de nehéz intelligensen megközelíteni a kérdést, mivel - főleg a férfiak - emocionálisan közelítik meg... nagyon sok türelem kell hozzájuk! Csak kitartás! Én nagyon szurkolok nektek.
Zsuzsiiii, az én órám szerint már 10 perce telóztál!!!!!! Jesszus, frissítek , hogy nem írtál-e....
Óóó Kagyló, én úgy megkívántam a kakaós csigát, hogy írtad.....csak sajnos tegnap este letört az egyik őrlő fogamból egy darab....és nem merek most nyalánkságokat enni...pont a teherbeesés idején kiesett a tömés, és akkor már tudtam a babaáról, és nem mertem elmenni fogorvoshoz....eltelt 3 hónap, és most letört....

mivel betöltöttem a 12.hetet, szerintem jövő héten bejelentkezek, Dévai azt mondta, 12. hét után mehetek...de azért nagyon félek, hogy nem bántom-e a babát...mármint pl az érzéstelenítővel! Persze magánhoz megyek, hátha van neki speciális terhes nőknek való érzéstelenítője (valahol olvastam h van ilyen) , de már előre látom, hogy nem lesz olcsó mulatság
Szerintetek nem árt a fogtömés terhesen?
Mint írtam, nekünk nagyon mozgalmas hetünk volt, kedden voltunk Apánknál kukkolni, csütörtökön meg a 12. heti szűrésen az RMC-ben....hát az egy ÉLMÉNY volt!!!! 40 percig tartott, óriáskivetítőn, premier plánban kukkolhattam Csodababát, és annyira édes volt...nagyon sokat mozog!!! És mindene csúcsszuper, azt mondta

a doki, pár nappal idősebb, mint a mensi szerinti terhességi korunk, és ami a legjobb, hogy a Down-szűrés eredménye is nagyon jó lett, 1:25199-hez. Úgyhogy nagy kő esett le....Megkaptuk dvd-n a teljes felvételt
Én csak azt tudom mondani, hogy mindenki szexeljen,amennyit csak bír, és igyon mézes málnát!!!! lehetőleg rockkoncert közben...

tuti recept!