Sziasztok,
Évi,
szegénykém, gyors gyógyulást neked!!! Ugye a fiúk nem kapták el? Június 22-től leszünk Pécsen 25-ig, mindenképpen írok előtte nektek, hogy hol mikor találkozzunk! Én már nagyon várom!
TIna,
de jó, h írtál! Pihenj sokat, Tamarának még van bőven ideje, annál jobb mint most van a pocidban már nem lesz neki! Nagyon szép lett a birodalma

.
Clárika,
nagyon gyors felépülés Réka babának! Ez a Rota egy nagyon kemény vírus, sajnos Olivér sincs beoltva ellene, nem volt rá keret

. Rékus se kapott oltást? Egyedül voltál, vagy Anti haza tudott jönni hozzátok?
Ircsi,
minél később jönnek a fogacskák annál később is váltja majd Chloé a fogait. Sztem ez jó. Ilangnak 1,5 évesen volt ennyi foga mint Olivérnek. Ő a fogváltást is 6,5 évesen kezdte csak. Örülj ennek, nincs ebben semmi rossz, annyival később romolhatnak a fogacskái, már ha hajlamos rá.
Tünde,
remélem is, h a csajokkal (is) meg tud majd ismerkedni, nagyon érdeklik a gyerekek ugyanis. MÁr várom, h találkozzunk!
Nklari,
köszi a receptet, ki fogom próbálni! Édesek Botiék a képeken!
Woody,
milyen ügyes Lili, mi ettől a fázistól még fényévekre vagyunk. Lépcsőmászás nem semmi!
Mares,
gratula Gergőnek a forgáshoz, Olivér is ebben az ütemben fejlődött, de emlékeim szerint Gergő sem az a nádszál típus

.
Szegény tesódék, szörnyű olvasni, hogy min mennek keresztül. Most akkor mi lesz velük? Nem értettem ki a soraidból, de remélem, hogy még van remény!!!
Limo,
de édes Bercibó, a szeme sem áll jól! Megértelek, hogy nincs egy perc nyugtod se, már mi is kezdünk erre haladni
Babaimi,
jó, hogy jöttél, ügyes Fanni baba! Sajnálom a sok rosszat ami veletek történt, most már csak jókat kívánok!
Diával mi van?
Olivér pár napja elemében van, mert bár csak kúszik, mindent elér amit csak akar. Tépkedi a növényeket, rángatja a függönyt, borogat amit ér, kész életveszély. MInden érdekes ami nem játék.
Tegnap mérte a védőnő 9050 gr. és 74 cm.
Iskolából már csak 4 hét van, hurrá, szinte jobban várom mint Ilang!