A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, nagyon kemény ez a motoros fűrészelése Rugónak :-D
És édes a 2. videó végén!

Tényleg, Vindo, miújs a(z új) tanszékeden? Nálunk nagyon gáz helyzet alakult ki (irtó hosszú és bonyolult és elmondhatatlan, de tényleg), pl. holnap is lesz egy az ügyeket érintő szeánsz, ilyenkor mondom mindig S-nek, hogy "nem lehetne, hogy egyszerűen csak hagyják az embert dolgozni?" (hogy ne kelljen állást foglalni, érzelemnyilvánítani, szavazni, idegelni, fenyegetőzést kibírni stb.). Még szerencse, hogy jön a nyár meg a szünet.

Ádi jelenleg fülsapkában ül és olvasgat. De ha rajta múlna, egyfolytában a Wall-E-t nézné. Talán mondta már, de azt a műfajt, hogy DVD-extrák, szerintem eleve neki találták fel, megnézi az összes opciót, játékot, akármit, akkor is, ha idegen nyelven van és mindenféle emberek a filmkészítés rejtelmeiről beszélnek nagy gesztikulációk közepette.
irina

mondta = mondtam

Maggie, nekem e-mailben is megjött az Oktatási Hivataltól a visszaigazolás.
irina

Zsófiknak boldog névnapot :)
:arrow:

KépKép
viranka

Köszönjük szépen a köszöntéseket, Zsozsinak is boldog névnapot! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Ideért a hűvös idő meg az eső. Éjjel fenn voltam, és mikor jött a zuhé, még pakolgattam egy-két festéskor kinn maradt cuccot a lépcsőről 8)

Rugó mesét néz. Most abszolút nem bánom, mert neki ez a pár nap teljes káosz volt, annyi tennivalója volt mindig, hogy még enni sem volt ideje, lement a hasa is. Pörgött megállás nélkül.

Irina, kösz 8)
Ádi és az extrák:) Kezeli amúgy a távirányítót?
Sajnálom a tanszéket. Nálunk elég jó a helyzet. Nem érzem annyira közel magamhoz az új tagokat, mint a régieket, de kedvesek, nincs furkálódás és mindenki szereti a másikat. Szóval csend és béke.
Most csütörtökön lesz egy rendezvény, a tehetséges diákjaink adnak elő, lesznek meghívottak, és én leszek a levezető elnök. Egy kicsit ideges vagyok miatta :roll: Ez reggeltől lesz, aztán kettőtől vizsgáztatok, négytől meg fókuszcsoportos interjú az egyetemen Db-ben. Hülye egy nap lesz.

Odateszek egy kenyeret. Fogytán a tejünk is, de szakadó esőben nem megyünk ki érte.

Tovább netezgetek :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, tegnap összeszedtük az adóbevallásos papírokat :lol: Egy újabb utolsó napi postázás áll előttünk :lol:

Kép
vindolanda

Reggel begyújtottunk, kinn is nyolc fok van :shock:
Ez a tavasz idén nem nagyon tette oda magát.
De legalább locsolni nem kell most, és visszazöldül a fű. Már foltokban kiszáradt az udvaron :?
1000 m2-t meg nem locsolgatok locsolórendszer nélkül kétnaponta :roll:

Kép
vindolanda

Két felsőt vettem magamnak a múlt héten, a feketékben már nagyon meleg volt :roll: Az egyikben piros is van,szóval elég meglepő, hogy megvettem, de olyan fűzőt imitáló megoldása van, szóval bejött :roll:

Kép
vindolanda

G. még nem érhető el skype-on. Nem tudom, hol barangol.
Ma sok dolga lesz munka után. Tükröt néz a Praktikerben, leadja az adópapírokat is. Nem tudom, lesz-e citerája.

Kép
vindolanda

Hahó :roll:

Kép
vindolanda

Na, abbahagyom a blog-írást :roll:
Rendet teszek a lakásban, kenyeret sütök stb.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hv itt volt a barátnőm Pestről, meg Gödöllőn is voltunk vasárnap délután, szóval nem unatkoztunk:-)

Szalonnát sütöttünk szombaton, hát, hogy az hogy bejött Péterkének :D mondta, hogy majd máskor is süssünk:-)

Tesóm megcsinált egy műkörmös tanfolyamot, igy már nekem is műkörmöm van :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Zsófiknak utólag is boldog névnapot! :D

Hétvégén nem tudtam írni. Anyu kijött hozzánk, hogy készít bodzaszörpöt, erre szombat reggelre úgy begyulladt a térde, hogy egész hétvégén alig tudott járni... Most is nálunk van, most már azért valamennyire tud közlekedni... :(
Gyerekkorában volt egy balesete, levált egy porcdarab, meg is műtötték akkor, valószínűleg ez okozza időnként ezt a gyulladást... :(

Szombaton talán jó idő lesz, úgyhogy
21-én aki tud jönni, szeretettel várom Dunaújvárosba! Lesz süti és szerintem sütök pizzát! :D
Olyan 9-10 körül már érkezhettek, aztán ameddig bírjuk! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

TALI 21-ÉN, SZOMBATON
DUNAÚJVÁROSBAN!
:D

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, már nagyon csinos nő leszel, új frizura, műköröm 8)
Ja, egy kis szalonnás kenyérre már nagyon vágyom én is... Csak most emiatt a hülye munkák miatt nem jött össze :x

Regina, jobbulást anyukádnak :!:

Kép
vindolanda

Gratulálok Dóri és jó egészséget kívánunk! :-)

Boldog Névnapot a Zsófiknak!!!

Mi jól! Pihenjük a lagzit! Emma 11 ig bírta...vagyis 12 ig, akkor aludt el anyónál..mi f5 kor értünk haza..hát nem tudom mikor buliztam ennyit! :-)

most meg ez az eső
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hogy száradnak meg így a ruhák?????

pakoltam téli cipőket, a garázs melletti tárolót,..stb..

most enni..mert éhen halok! :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Ilyen lett a körmöm, én voltam a 3. áldozati alany, de nagyon ügyesen megy neki:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

szép :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri!
Vééééégre!!!! Gratulálok!!!!!!!!!

Zsófiknak sok boldogságot!!!!!!!!!!!

Heni!
Jó kis hétvége lehetett! :)
Ügyes a tesód!

Kaqk!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a lagziban!

Vindo!
Nagyon jól tettétek, hogy begyújtottatok! Mi is az olajradiátorral tettük ezt...

Regi!
Anyukádnak jobbulást! A bodzaszörp így végül nem készült el?
Talira mi valszeg nem megyünk... :(

Hétvégén hosszú idő óta négyesben tudtuk tölteni a szombatot. Visegrádra mentünk. Jó volt végre együtt csak mi....

Kép
gica1

Jó reggelt!

Gica jó lehetett a visegrádon töltött szombat :D

Köszi Kaqk , olyan módszert sajátitott el, hogy olyan mintha igazi lenne.

Regi anyukádnak jobbulást, mi sajnos nem tudunk menni :(

Heni
KépKép
heni81

Heni,nagyon szép :) zselés?

s kérek kritikákat,mit javítsak rjata,vagy jó így
Kép

KépKép
viranka

Hű de ügyes vagy Vera!

Nem zselés, porcelán.

Mi ez a csend ma????

Itt jó idő van , kint voltunk, motoroztunk, kicsit kertészkedtünk is.

Heni
KépKép
heni81

Vera! Ezt meg sem merem mutatni a lányaimnak, mert szétszedik a gépet érte :lol: Nagyon ügyes vagy!!!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Én hímzek, már jojózik a szemem :)

Vera ez csúúúúúúúúúúúúcs :lol: 8)
nagyon tuti darab :D

Heni szép a körmöd :D
ügyi a tesód :D

Regi nem tudom még a hétvégét :roll:
Gergike egész éjjel köhögött :?
Cicus meg tegnap este kérte a gyógysapit mert fájlalta kicsit a fülét, ma vittem volna dokihoz de azt mondta csini, hogy minden oké :roll:
remélem tényleg++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka!
Hű, ez igen! Nagyon ügyes vagy!

Móni!
Reméljem nem lesz semmi gond egyik gyerkőccel sem!
Mit hímzel?

Heni!
Biztos a jó idő az oka a csendnek!
Péterke ovizik?

Körkérdés!
Kinek milyen nagyságú biciklije van a gyerkőcének? Mi még csak most fogunk venni nekik, mert már nagyon vágynak rá...

Kép
gica1

Gica 12 est vettünk mi most Péterkének, bőven elég, mert ha dől, akkor letudja tenni a lábát és szerintem most igy az elején még ez fontos.

Jó idő van hála Istennek:-) kicsit ki is mentem még a kertbe mig alszik Áron :roll: nem árt a mozgás :-)meg hát a fű az nől ezerrel. Szépen kihajtott 2x is a krumli:-) na csak lesz belőle valami.

Móni , Vera én csodállak benneteket, nekem nem volna türelmem ezekhez a macerás dolgokhoz. Nálunk inkább tesóm az aki szereti ezeket a dolgokat, meg annó anyu kötött, himzett, de neki is már csak a kert maradt hobbynak:-)

Heni
KépKép
heni81

Na ezt még leirom:

Érdeklődtem a múlt héten a munkahelyemnél, hogy távmunkában nem e tudnának nekem munkát biztositani, hááát nagy a csend :roll: én ezt nem értem, miért nem tud vissza szólni, hogy igen vagy nem. Csúcs!

Heni
KépKép
heni81

Vera: le a kalappal! Szupi!!! Csak akkor mutogasd ha tudsz sorozatban gyártani ilyet!! :wink:

Móni: hátha nem lesznek betegek!!!

jaj I pestre akar költözni, de most??? Emma épp beszokott, tesó jön, elköltözni???
áááááááááááááááááááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk , hű ez kemény menet volna!!!!
Munka miatt költözne?

Heni
KépKép
heni81

Igen..mert fent lesz egy központja a cégnek, és akkor nem éjfél kor érne haza pestről...:-)

Már kezdek barátkozni, nézünk ovit, házat..csak hát szülni??????? igaz 1,5 óra alatt haza lehet jönni..:-) na de mégis...a 2. gyerkőc gyorsabb nem??

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk én nem akarlak elkeseriteni, de 1.5 órát én Áronnal nem birtam volna ki autóban :roll: majd szülés előtt 2 héttel haza költözöl:-)

Olyanok vagytok mint egy vándor cirkusz:-) na de drukkolok nektek! igy kell tudni élni! még egyszer majd én is akarok költözni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Na, ideértem, munkanapom volt.
G. tegnap lázasan jött haza, ma már az én orrom is folyt, ráz a hideg is. Remélem, csak a fáradtság :roll:

Viranka, ez nem semmi, Rugó meg is bolondulna egy ilyenért :lol:

Körmök 8)

Kaqk, hát, miután mi elindultunk itthonról szülni, bő két óra múlva már Rugó megszületett... Szerintem nem nagyon éri meg Db-be visszajönni szülni... Kockázatosnak látom.
Én amúgy egy ügyeletes rezidens-srácnál egy ügyeletes szülésznővel.
De a szülés előtti pár héttel hazaköltözés jó ötlet :wink:

G. és R. notebookokat szerelnek. Nyugtom van.

Kép
vindolanda

Ja, az, hogy "szültem", kimaradt :lol:
Hülye vagyok ma :shock:

Kép
vindolanda

Hat a hazakoltozes sem jo. Emma épp csak kezdene az új oviban. Nem jo ötlet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Kaqk, nem lesz semmi baj :wink:
Költözzetek nyugodtan, ha jó a családotoknak... Sokan szülnek olyan orvosnál, akit nem ismernek olyan régen vagy akkor látják először, és a gyerekek csak megszületnek úgy is. :P

Na, engem meg elkapott a kórság. Tegnap este momentán annyira folyt az orrunk Gáborral, hogy ilyet még nem láttam. Elhasználtunk minden papírzsebkendőt, aztán a wc-papírra váltottunk, majd Rugó textilpelenkájánál lyukadtunk ki.
Ha hasra fordultam, konkrétan folyt az orromból megállás nélkül. Komoly bajom nincs, de nem vagyok egy nagy esztétikai élmény. Köhögök, krákogok, folyik a könny a szememből stb. :?

Holnap bébiszittelünk, mert teljesen hülye napunk lesz, nem tudjuk máshogyan megoldani.

Kép
vindolanda

Rugónak egyelőre semmi baja :D

Kép
vindolanda

Az utcán voltunk kinn, mikor hirtelen egy megvadult őz kezdett felénk rohanni :shock: Nekiment a szomszéd kerítésnek, mi meg épp be tudtuk magunk után csukni a nagykaput :shock: Hát, olyan volt, mint a filmekben.
Megállt egy kicsit az élet az utcában, most mindenki a történteket elemzi :roll:

Kép
vindolanda

huh mik történnek arra Vindo!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo micsoda események:-)

Kaqk mikor költöznétek?

Ma beszéltem a munkahelyemmel Pesten, hgy várnak vissza és hogy tudnának számomra úgy munkát biztositani, hogy X idő után, amikor vissza rázódok, bizonyitok itthonról is dolgozhatnék :roll:
Szóva ezért kellett eddig várni, tanakodtak, hogy mi is legyen ilyen jó munkaerővel mint én :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni: ez szuper jó hír! Nem???

Költözés: hát 1-2 héten belül döntenék kb..akkor ház keresés, ovi keresés....a nyáron költöznénk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Jaj, már megint annyi a dolgom... De látom, másnál is van rendesen.
Viranka-műhely legújabb termékénél konkrétan padlót fogtam. Még én is elfogadnám. :wink: :lol:

Rugó-videók eszméletlenek. :lol: Csuda helyes, életvidám kispasi.

Zsófiknak utólag is boldogságosat!

Heni, gratulálok! Szép körmök.

Kaqk, szerintem nem kell sokat gondolkodnotok. Ahol a család, ott érzi jól magát a gyerek is. Sok sikert Nektek is!
Jó orvosok meg mindenhol vannak.

Irina, én csak mailt kaptam, azzal, hogy később postázzák majd a csomagomat. MIndegy, megnyugodtam, legalább tudják, hogy jelentkeztem. :wink: :lol:

No, lassan indulhatok is a dolgomra megint.
dmaggie

Heni!
Köszi a bicajos választ! Én is olyanra gondoltam.
De jó hír ez a mh-ről!

Vindo!
Jobbulást nektek!
Hogy mik nem történnek felétek!

Kaqk!
Hű, Ti aztán tényleg nem semmi költözők vagytok. Szerintem ott szülj majd, ahol laktok!
És Bp melyik részére költöznétek? Hol van I mhelye?
Azért irigyellek, hogy ilyen mobilak vagytok! Én nagyon nehezen mozdulok...

Maggie!
Azért nyáron lazítasz majd egy kicsit, ugye?

Kép
gica1

Gica: köszi...mobilak....hát ha lenne saját házunk most akkor nem biztos hogy így menen..de mivel erre készültünk..hogy ki tudja merre megyünk...albérletben vagyunk.:-)
Most a Római part környékén III. ker-ben gondolkodunk, egyenlőre albérletben, aztán látjuk.

Maggie: köszi, Szívesebben szülnék itthon, barát a doki, Emmára is tudnának vigyázni..pesten meg senkit ( doki ) semmit nem ismerünk, nem lenen aki vigyáz Emmára..stb...

lazíts kicsit!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk és nem lehetne, hogy csak szülés után költöztök, addig meg ingázik I? azért gondolj bele, a vége felé hatalmas pocakkal, hetente vagy még gyakrabban vizsgálatra járni ilyen távolságba? tudom mi az!

Heni
KépKép
heni81

Addig meg itt kezdje emma az ovit, vagy ne járjon???? Hát, vagy megyünk nyáron vagy jövőre!

de köszi az ötleteket!

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk mikorra vagy kiirva?

Heni
KépKép
heni81

okt 11.

KépKép
kaqk
Debrecen

KAkq ovikezdés az attól függ, hogy mikor kezdődik, ha aug 1 , akkor én vinném, költözni pedig csak a 6 hetes gyermekágyi nyugalom után költöznék. Viszont kérdéses az is, hogy volna e hely pesti oviban? ugye a lányok mondják, hogy mennyire teli vannak az ovik...:-( aztán, hogy év közben vesznek e fel? annyira szuper családod van otthon, hogy azért az elején tudod jól jöhet a segitség. Persze ennek a te /ti döntéseteknek kell lennie:-) de drukkolok+++++

Heni
KépKép
heni81

Csajok!

Tud valaki jönni szombaton a talira???
Áttegyem inkább júniusra? Vagy túl messze vagyunk???
Vera meg Irina írta még kérdőjelesen.
Móni! Jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: db-ben aug 21-től vagy hogy kezdődik az ovi, Pesten van egy alapítványi ahol van még egy hely, itt nincs szünet nyáron sem..mehetne azonnal. Lehet az lesz. költözés új ovi, aztán okt elején haza, aztán szülés után vissaz.

majd látjuk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?