A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Miron :D 8) . Nekem is forszíroznom kéne ezt a formabedobós dolgot, mert sztem én csesztem el :oops: . Mindig leültem vele, és ha vmi nem ment megmutattam, hová tegye, meg navigáltam (suttogó szerint óriásbűn :oops: :lol: ), ennek az lett az eredménye, hogy ha nem tudja elsőre, már nyújtja, hogy anya, ha meg nem vagyok ott, "dühöngeni" kezd :? . Szóval elvettem a formabedobó-önállóságát :oops: :lol: :lol: . De majd ma, újra próbálkozunk 8) . És csak pár formát teszek elé, hogy legyen sikerélménye :wink: .

55 kiló :roll: .... Utoljára kb. 14 évesen voltam annyi :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: . (Szülés után 56-57 voltam :wink: ).

Na látod, mindjárt 29 hetes vagy, és egyforma a pocakunk :shock: :? . Mostanában mondjuk mindenki ámul, hogy hogy megindult... Hurrá :twisted: .
Szted apa hasa veri az enyémet?! :twisted: :lol: :lol: :lol: Neki akkor lesz kockás hasa, mikor nekem: sose :oops: :lol: :lol: .
De amúgy nagyon büszke vagyok rá, mert "fogyózik" és már 5 kilót fogyott stabilan :wink: . Valójában nem fogyókúra ez, hanem mindent ugyanúgy eszik, és ugyanakkor, csak mindenből feleannyit! :wink: És ez nem kúra, hanem ez most már így is marad! És nem éhezik, mert pár napa alatt összeszűkült a gyomra, így már a felével is jól lakik :wink: :D . Annak idején én is így fogytam le 12 kilót (70-ről, 58-ra), és a terhességeket leszámítva nagyjából tartom is.
Én annak idején magamtól találtam ki, Ricsi meg már egy csomót kúrát kipróbált, de pár hónapja egy belgyógyász mondta a tv-ben, hogy nem létezik olyan fogyókúra, ami végleg hatásos!!! A megoldás baromi egyszerű: azért dagadt az ember, mert több kalóriát visz be, mint amennyit feldolgoz. :arrow: nincs egyensúly. Mindent lehet enni, sőt kell is, de az adagot csökkenteni kell/le kell felezni végleg és nem kúrazserűen. Pár napig car, de aztán hozzászoksz :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

A gyerekem figyelmét egy órán keresztül leköti hogy az Almát bámulja. Vagyis lejátszási listán van az összes Alma szám, két Bogyó és Babóca, meg az ő saját feltöltött 20 videója, és egy az egyben végignézi, de úgy hogy kábé rám sem néz közben :shock:

Ch-szegény diéta, ha értelmesen van összerakva nagyon hatékony, hosszú távon művelhető és egészséges formája a fogyásnak. Csak javallani tudom.

Tegnap elmentünk sétálni hosszúra, babakocsival és motorral, ilyen már rég nem volt, már nem szoktam merni így elindulni, mert nem tudom egyszerre a gyereket is kergetni, ahogy motorozik, meg tolni a kocsit is, de annyira ügyes volt, még Anya ruhákat meg papucsokat is próbálgatott közben :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

.........és most megyek napozni, mert itten kérem nyár van 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Hogy nem lehet szeretni az evést????? :shock: :shock: :shock: :lol:
Ez olyan, mint hogy vki nem szereti a szexet. :shock: :lol: :lol: :lol:
Jó, én meg pont hedonista vagyok :oops: így nekem "baja van" annak, aki nem szeret pl. enni :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .
Én mindig mondom, hogy én nem eredendően vagyok dagadt (anyám 48 kiló 35 éve, apám 85 szintén vagy 30 éve), csak imádok enni, inni, mulatni, meg mindent, amitől dagat lehetek :oops: :lol: . Ha nem örököltem volna jó géneket, már rég 90 kiló lennék :oops: :lol: . Bár a szüleim is hedonisták, de ők mértékletesek. Ennek a tulajdonságnak az elsajátításán vagyok rajta épp... :roll: :lol: :lol:

Mi most megyünk vásárolni (hála Istennek apával), kíváncsi leszek a kis sz@rosra :twisted: . Az előbb rugdalózott az etetőszékben, csak épp elbambultam, és még nem szóltam rá. Erre ő, rám nézve "rászólt magára": "Naa baba, ne!" :shock: :lol: :lol: Szerintetek, nekem szól a műsor?! :twisted: :lol: :lol:

Lois!

Ch-szegény diéta, ha értelmesen van összerakva nagyon hatékony, hosszú távon művelhető és egészséges formája a fogyásnak. Csak javallani tudom.
És ki képes itten szénhidrát-szegényen létezni?! Mármint ki akar? :twisted: :lol: Gondolom az kiderült számodra, hogy enyémférjem is felzárkózott a családunk hedonizmusához (vagy én az övéhez :twisted: ), bár ezt a fogalmaz sztem neketek nem kell magyarázni :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Bevallom, baromira érdekel a hszed, de se időm se energiám nincs most visszakeresgélni. :oops: Így jártam. :lol: Dióhéjban esetleg?hm? :roll: :lol:
Én 105 cmel mentem szülni...
Mostanra rajtam már csak 4kg maradt. 10 hét alatt 7kg olvadt le rólam. :lol:

Most leginkább az aggaszt hogy sose vagyunk itthon. Így elég nehéz a szobatisztaságot tanítani. Mert ugye játszira pelussal megyünk, kocsiba pelussal. Alváshoz pelus van. Vásárláshoz pelus van.
Gyakorlatilag ez a bugyis ügy akkor jó ha itthon vagyok vagy a kertben. Ami mostanában ritka. Így tuti sok idő lesz..

Kisfiam nem akart hazajönni a "bölcsiből". Egy szó nélkül elaludt. 8)

Rolónál megy formabedobó. Ő bedobja a megfelelő helyre a dolgokat. Megkeresi és bedobja. Igaz kör, háromszög, négyszög és csillag van. Különböző színűek, és a lyukak meg azonosak velük. Szal ha a forma nem is megy, sztem a színeket összekapcsolja.

CSibe?

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

még egyben vagyok csak már olyan semmilyen hangulatom van...
állandóan aludnék,de ahhoz képest ma még gyorsan kitakarítottam,
lehet hogy ma lesz a nagy nap...
valahogy tgnap este ezt éreztem,h ma lesz valami és volt 1-2 fájásom,de
az nemsokat jelentett eddig...
ha bármi van,akkor írok Boonak tuti...
bocsi,de tegnap óta eléggé passzív vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Állatkert?! :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló,

igen, Állatkert nálam is tervbe véve :lol: majd írok sms-t hogy mi a helyzet pontosan... max az kavar be, hogy beájulok és nem bírok időben felkelni...
Ugyanins Nimród a héten hajnalban kel (plusz én is megacarul alszom az utóbbi napokban)... nem tudom mi a fene van... eddig: fél7, fél6,7... utána persze minket szórakoztat a franciaágyban...

Boo,

nem csodálom, hogy gáz a 3 órás játszizás az egész nap közben-után... én úgy vagyok hulla, hogy Nimród bölcsiben van :arrow: mondjuk ez azt jelenti hogy itthon teszek-veszek (ma pl kimostam két adag ruhát meg átpakoltam a ruhásszekrényemet) vagy rohangálok (tegnap reggel 9től du 2ig a városban voltam, mondjuk nem így terveztem de a köcsögök lekerékbilincselték az autómat és ez kb másfél órával megnyújtotta a tervezett programomat :twisted: :twisted: )

Ezért is jövök ritkábban, mert este már nem bírok ülni a gép előtt, annyira feszül a hasam, illetve benne a Manó, hogy nem esik jól, csak a kanapén fekvés...

Ja, és találtam három levél Tardyferont még a fiókban, bekészítettem a táskába, próbáljuk meg nem elfelejteni hogy adjam oda délután :lol: :lol: :lol:

Formabedobózás: ugyehogyugye??? :lol: :lol: :lol:

Evés nem szeretése nekem is furi, én is olyan vagyok, mint Dodi... imádok enni finomakat és nem érdekel ha hízlal... élvezem az életet :lol: :lol: :lol:

Lois,

pasinak nem túl feminin a slim Converse?

Tike,

hogy vagy?

Ronmay,

tök jó, hogy Rolónak így bejön a bölcsi!

Crocsot a crocs.eu-ról szoktam rendelni, ahogy Leo í§ta, van hogy adnak 2o%ot a regisztráció miatt, és 7o Eur fölött ingyenes a kiszállítás - amúgy nem nagyon érné meg. De ahogy látom, most már itthon is elég sokféle modellt lehet kapni - régebben azért kattantam rá, mert itthon kb a szortiment 1o%a volt elérhető csak.

Dodi,

Apa edzőpólói :lol: :lol: :lol: :lol:
Na enyémapa Pókemberest simán felvesz utcára... Már Nimród is kapott Pókemberes atlétát :oops: :oops:

Én is katonákat csinálok, Apa meg elérakja a fél kiflit szendvicsként...

Mi volt 4Dn? Dobjál képet a kukisról!

Lois,

Zé milyen tündérben nyomja! :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
45-ös méretben szerintem már semmi sem feminim :roll:
Amúgy vastagot akartam neki venni, de Playersroomban nincs semmilyen sem, csak fehér félmagasszárú. Az meg tök béna.
Voltam a Premier Outletben múlt héten, ott persze volt olyan tök pofás koptatott fekete jó áron, de addigra megvettem már ezeket (feketét és fehéret) Szerintem csini a lábán. Az Outletben még piros is volt (az már azért sok volt nekem férfiben.) Persze lányban nem volt, pedig azt kerestem :?

Én is falatokat csinálok Zéténynek, mert ő elég ügyetlen még az ilyesmiben. Vagy csak én vagyok bizalmatlan és nem hagyom hogy kibontakozzon. Most úgy eszünk, hogy két villa van, és felszúrva adogatom neki a kaját cserélgetve.

Szobatisztaság :arrow: Tegnap dumáltam a szomszédcsajjal, napra egy évvel idősebb a fia, ők is próbálkoztak tavaly ilyenkor, totál érdektelenségbe fulladt Bazsi részéről, parkoltatták a témát, szeptemberben meg kábé 5 perc alatt szobatiszta lett :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csak telorol,bocsi. En meg a delutant meglatom, mert ha csak keson mentek,akkor 2 orara nem kocsikazunk be. Vagyis nemtom meg:P. Amugy B-t csak most tettem le, meglatjuk meddig alszik...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak telorol,bocsi. En meg a delutant meglatom, mert ha csak keson mentek,akkor 2 orara nem kocsikazunk be. Vagyis nemtom meg:P. Amugy B-t csak most tettem le, meglatjuk meddig alszik...

KépKép

KépKép
kicsidodi

:arrow: Szundi

Majd írjatok Állatkert ügyben!

Lois,

45... Meggyőztél :lol: :lol: Outlet jó ötlet, megnézem majd!
(azért ha a városban jársz, szólj ha gondolod, és van kedved pajtizni )

Nem próbálod ki, hogy Zé szurkáljon? Nimród úgy élvezi 8)
Nálunk alapból ő szurkál és kanalaz, de ha sietünk, besegítek én is egy másikkal.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Írnék én, de csak a neved van meg, még mindig az "okos" telefonomban :twisted: . Mindegy, majd írok Boonak, ma meg vééégre megadod megint :wink: .
:arrow: Szundi 8)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Végül mi sem mentünk :( . Botond későn feküdt, későn kelt (fél 4 körül), ráadásul nyűgösen, szóval 4ig el sem tudtunk volna indulni... :oops:

Voltunk tegnap 4D-n, főleg a szívUH miatt. Minden rendben, maszatka egészséges, mint a makk :wink: . Szépen növekszik, de most meg pár nappal kisebbnek mérték. Mondjuk ez most már nem izgat, ilyenkor már nem sokat jelent az a pár nap, de annak örülök, hogy őt nagyobb nak eddig nem mérték, Botondot meg ilyenkor már igen, szóval talán nem lesz olyan óriásbébi, mint Botond. Mert ugyan azt mondják, hogy a kistesó ált. nagyobb, de anyu szerint meg Botond extra nagy volt elsőszülötthöz képest, szóval közel sem biztos... :roll: . Na mindegy, majd meglátjuk, azt sem bánom, ha nagy, csak ne legyen sokkal nagyobb, mint B. volt :roll: :lol: .

Képzeljétek, rosszul lettem az UH-n :( . Botonddal is ez volt, de csak az utolsó trimeszterben: ha hosszan fekszem háton, elnyom vmi eret, és nem kap elég oxigént az agyam :( . Most is 20 perc után félbe kellett hagyni, mert úgy éreztem azonnal elájulok, csillagokat láttam, és légszomjam volt :? . Aztán oldalt fekve folytattuk...

Eddig minden UH-n belefúrta az arcát a méhembe, vagy takargatta a fejét, most is :twisted: . De egy képet teszek fel, azon vmi látszik, de még kis ufófejű :lol: . Viszont sztem tök cuki, hogy már most ilyen kis husikezű :lol: .

http://kepfeltoltes.hu/view/110519/K_p0 ... es.hu_.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Jéééé :shock: :shock: :shock: , tényleg milyen kis formás kacsóval rendelkezik már most, nem olyan kis pálcikaember, mint az enyémFiam volt :roll:

Pocok!

Én szívesen pajtiznék, shoppingolnék veled, de ez az út sem passzióból volt, a férjem lányát vittem a Heim Pálba, és utána hazafelé volt egy nagy rohanásunk az Outletben. Az is elsősorban azért, mert neki ígértem meg :roll:
De ha egyszer úgy jön ki majd összehozzuk :wink:

Villázás még csak hagyján, de kanállal nagyon béna, inkább csak belemártja és ami rajta marad lenyalogatja, megmerítés nem megy egyáltalán :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

A kanalazás nálunk is így kezdődött, meg miden csupa kaja volt 1 méteres körzetben :? :lol: . Apa mindig lehurrogott, hogy miért hagyom neki, de láttad, már tök pöpecül megy neki (ha nem ökörködik :? ) :wink: . Visszakerestem, tavaly augusztusban kezdtük a kanalazást :wink: . Kb. egy hónap volt a dzsuvázás, aztán pl. bébiételt, vagy joghurtot simán evett már, mert az nem folyik le róla egyből. Levessel viszont most is van, hogy ügyetlenebb, de majd megtanulja azt is :roll: :wink: .

Ma pl. volt olyan kedves, és a csirkepörköltet nokedlivel aprólékosan bekanalazta maga mellé az etetőszékbe :twisted: :lol: :lol: . Persze jóóól lecsesztük, büntiben is volt a szobájában, aztán meg kérdeztem tőle, hogy "nem volt finom a pörkölt, kicsim?" Erre ő: "Nem-nem, fujj!" :twisted: :lol: :lol: :lol: Aztán elmagyaráztam neki, hogy máskor nyugodtan kérhet mást, nem kell az asztal alá szedni :lol: .

És ma is volt egy szép kerek mondata: "Tetszik a zokki." (zokni) 8) :lol: Ez kérlek alany (névelővel)+állítmány. :lol: :lol: :lol: Mondjuk már sok ilyen van, csak ezeket a szavakat szépen is mondja, szóval ez egészen magyarul hangzott :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, viszont villázni nem villázik egyáltalán, mert még nem adtunk neki soha :oops: . Én azt hittem, hogy "kés, villa, olló gyerek kezébe nem való." :roll: :lol: :lol: :lol: De akkor majd veszek neki vmi tompább végűt,biztos van az is gyerekeknek, mert az én fiam simán képes leszúrni magát vele :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi sem mentünk :oops:
Olyan borult volt, féltem hogy vihar lesz...

Dodi,

Cuki a bébi :lol:
Kanalazás nálunk is így megy, a leves cinkes, a sűrűk simán. Van hogy a szendvicskatonákat is villával enné...

Lois,

Sztem Zé pár nap alatt belejönne!

Heim Pálos túra valóban nem túl jó...

Most vagyok dokinál, az előbb a szonográfus közölte, hogy "nem alultáplált" a gyermek...kb 2450g...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, azt elfelejtettem hogy Botond mondataitól kész vagyok!!!!!! Durván nyomja, olyan ügyes-okos

Villa: nekünk van műanyag gyerekszettem, asszem Nuk, rövidebb a nyele is picit. Meg fém gyerek evőeszköz is... :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem most kezdtük a kanalazást, Zétény is ezer éve egyedül "mártogatja" a joghurtot, csak mostanában nem ette meg (semmi tejes nasit) így parkolt a dolog. Most megeszi a tejberizs meg gyümölcsrizst, így újra edzünk.
Nekünk van vagy 4 féle garnitúránk, Habás fém, másmilyen fém, ikeás gyerekszett etc. Meg én adok neki rendes felnőtt villát is. Még nem szúrta ki vele semmijét.

Dodi!
Nokedli nálunk übergigásznámberván kaja, tegnap tojásos nokedli volt, énFiam embertelen mennyiséget betolt belőle.
Duma nagyon jó :o)

Én nagy eső volt, utána mentünk el kajálni le a partra, most jöttünk meg egy szem pelenkába, mert Z. belefeküdt egy bazi nagy sártócsába :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kipocok!

Szeeeegény Boo!!!!! :oops: :oops: :oops:

Háát, őőő, tényleg nem lesz ropigyerek :roll: :lol: :lol: .Cca fél kilóval nagyobb az átlagnál, és azt mondják, hogy heti 25-30 dekát híznak. Ergo, ha végig hordod, 4 kiló felett lesz :roll: :lol: :lol: .

Botond-száj: na, igen, én annyira vártam ezt a korszakot, szét zabálom :P :lol: :lol: :lol: . És persze élőben a legjobb, hangszínnel, hangsúllyal, mimikával, és persze a gesztusokkal. :lol: :lol: :lol:
A fúj-t pl. imádom, ahogy mondja: rövidd u-val, két j-vel, fujj, és közben felhúzza az orrát, és csücsörít :lol: . Meg sztem te még az autót se hallottad. Az "autú", amiből az utú-nál szintén végig csücsörít az amúgy is csőrike szájával :lol: .
És olyan baromi nehéz így fegyelmezni :oops: :lol: . Megszakad közben a szívem, meg persze bazsajgok is a reakcióin, de muszáj keménynek lennem néha, különben a fejemre nő :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Milyen volt az állatkert :roll: :oops: :oops: :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Videózz ezerrel :lol: :lol: :lol:

Hát igen, nem ropilány... mi a t@k@met csináljak? Vegyem
vissza a kajálást? Nem akarok debellááááát!!!!!!

Nimród az esti tejét a kanapén a nappaliban, az ölemben szokta meginni. Már jó ideje minden este kéri, hogy húzzam fel a pocakomon a rucit, és megsimizi a Tesót :lol: Ma viszont megitatta tejjel is, és mondta hogy "te teeeejjjjjjj" :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo????

Nyuszi????? Olyan régen voltál, minden rendben?

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

ctg minden rendben volt,hétfőn találkozunk újra,ha addig nem szülök meg...
így apa nagy rögtönzött ötlete,h menjünk ki Fótra,hisz olyan jó idő van...
így napoztunk és pancsoltunk egy nagyot...
nekem egész nap fájt a derekam,de a doki azt mondta,h szte nincs köze
a szüléshez...

pocok!
tényleg elég szép súlya van huginak.nekem 31 hetesen volt 2 kiló öcsi
és most 38 hetesen 3300gramm...
Kiara is szokta itatni öcsit meg fürdésnél megmossa és bekeni krémmel...

Boo!
voltatok állatkertben??
milyen volt?

tényleg nyuszi is rég járt erre...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ööö... és neked nem szóltak a csajok hogy passzolják az állatkertezést?? :shock: :shock: Szegénykém...azért jó hogy Miron élvezte.

Formabedobó :arrow: Ma én is elvégeztem a kísérletet veriobjektívan, kezébe nyomtam mindet, és oldd meg. Néha nézett rám kérdőn (így szokta én meg megerősítem bólogatással van fejrázással) de most nem segítettem, simán bepakolta az összeset. Ez háromféle bedobós, háromszög, virágforma és csillag, színkapcsolat nincs.

Nagytesó pocaksimi iszonyú édes lehet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.05.21 09:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Nem semmi vagy... Akkor ezek szerint jól döntöttem hogy kihagytuk az Állatkertezést, tuti egymást hergeltük volna hogy jajdenemjóésfájahasam... De ügyi vagy, hogy végigcsináltad!
Kecskét miért nem vittétek haza? 8) :lol: :lol:

Most akkor pihizz!

Slim- engem meggyőztetek, de Apa szerint b@zis :roll:

Kaja-na jó... :lol: Csak azért kemény volt, hogy amikor a dokinő meglátott, belőle is kitört hogy mekkora a pocak...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jajdejókezekaképeeeeeeeek!!!!!!!

Nagyon szépek vagytok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Naggggyon szépek a képek, és valóban nem is tűnsz rajtuk terhesnek :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Ha csak szimplán és önkínzásból vállaltad a caplatást akko' meg egy hős vagy :oops:
Én nemterhesen is társasági kirándulós vagyok bevallom... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ennek a fotósnak nincs képes blogja?? Ahova felpakol képeket??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A fekete-fehér a legjobb! Ooooooolyan cépséges vagy rajta! Mintha menyasszony lennél :shock: 8) :lol:

Miron meg hihetetlen csibész! Az elsőn is, ahogy néz...Kész!

KépKép

KépKép
kispocok13

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.05.21 09:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Képek nagyon szupik :D . És megállapítottam, hogy ziher, hogy nem lesz rólam kép terhesen :twisted: :lol: . Nekem nem ilyen szép vékony a karom (most sem), hanem olyan, mintha egy kilós rúd párizsit a vállamhoz szegeztek volna :( :? :lol: . Azt hittem, ha kisgyerekes anya leszek, annyit emelgetem a gyereket, hogy szép formás kaorm lesz. Ahha, emelgetem, de pfff....:twisted:
Na jó, nem kezdek bele, de ti nagyon szépek vagytok a képeken :wink: . És a retusálás fel sem tűnt! Én azt gondoltam, csak vmi "effekt", meg a smink :wink: . Mironról inkább "csalósak" a fotók, mert ő angyalgyereknek néz ki, pedig komiszkópé :lol: . Róla az első a kedvencem :wink: .

Lois!

Nekem telefonon konkrétan Boo mondta, hogy megérti ha nem indulunk el, mert... És mivel amúgy se voltam annyira beindulva tegnap, inkább maradtunk :wink: .
Ma is koki vagyok, éjszaka (még mindig) alig bírok elaludni, hiába vagyok fáradt :? . Nagyon szívás :( .
Botond meg felsírt, vagyis inkább felsikoltott éjszaka :shock: :( . Egyből pattantam, hogy mi a frász van, de máig se tudom. Csak ült az ágyban, és sírt, aztán két perc bújás után visszakéreckedett, és már aludt is tovább :) . Talán csak rosszat álmodott :( . Én viszont alig bírtam visszaaludni, pedig eddig kb. egy percbe telt, most meg ott vergődtem :evil: . Nagyon remélem, hogy ez vissza fog állni szülés után, mert apa pont ezért nem kelt éjszaka Botondhoz, mert ő alapból ilyen, hogy nem bír visszaaludni. De én nagyon nem, én egyből alszom utána, szóval remélem most csak a hormonok... :roll:

Na megyek, csinálok is vmit :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo - képek zseniálisak, nagyon szépek vagytok!!!

Állatkert - én csak néztem, h a pocakosok milyen bátrak, hogy mennek, én pocakosan Leával már nem tudtam menni csak valakivel, attól is elfáradtam

Pocok - mindjárt hívlak

Nálunk Lea beteg :-( éjszaka nagyon lázas volt, imádkozom, h délután ne legyen nagyon rosszul, mert jön a barátnőm Angliából és ezen az 1 estén ér csak rá, vasárnap megy vissza és már hónapok óta megbeszéltük, h talizunk.....hiába a gyerekek tudnak időzíteni, igaz Lois, Pocok? :-)

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo - :-))) milyenek ezek a fotokonyvek? jo minoseguek? Haat lehet, h hozzam jon, csak akkor nem tudunk igazan beszelgetni, de egyebkent ha Lea jol van jon anyukam vigyazni ra....

Kép

Kép
leo50

Boo,

Hogy hívják a fotós csajt? Komolyan fontolóra vettem hogy lemondom a holnapi műtermeset és felhívom ezt a nőt, annyira tecc a stílusa...

Leo,

Leának jobbulást!

Dodi,

Alvással én is ugyanígy szívok... Tegnap is Apa már rég hortyogott, én meg forgolódtam :twisted: :twisted:

Közérdekű:
mától vasárnapig a C&Aban megint minden -20%, a Womans secretben meg -30%, ha van kuponod (én a Springfieldben kaptam). És a Players room-ban még mindíg él a 2+1...
Most

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

először is Boo képek nagyon szupik lettek és engem is érdekelne a
csaj elérhetősége...

én ma megjártam reggel a kórházat magzatvíz szivárgás gyanúja
miatt,de
szerencsére nem volt gond,de a ctg-t újra meg kellett ismételni,m
kisöcsi átaludta
és elküldtek reggelizni,h felébredjen...
méhszáj 2111 lett és ma elég sok fájásom volt,egy órán keresztül
folyamatosan 5-10percesek,de utána elmúlt...
most csak kemény,mint a kő a hasam,de nuku fájás...
lassan megyek is aludni,m nem sokat sikerült aludnom,m már reggel 6kor
fent voltam és a fájásaim pont akkor jöttek,amikor kiarával aludhattunk volna,
de így csak ő aludt...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Húú csajok, tök happy vagyok :D :
A súlyom továbbra is 67 kiló, de arra figyelek is, hogy fogyni ne fogyjak, viszont a pocakom kisebb lett 3 centivel, a combom 1,5-tel, a karom pedig 1-gyel :wink: . Ergo ér vmit a "diétám", de a babóca szépen nővekszik így pont arany középúton járok 8) :lol: . A dokim biztos büszke lesz rám, mert mondta, hogy diétázzak, nem a saját súlyom miatt, mert szerinte(!) azzal semmi gond, hanem hogy ne vizesedjek be annyira, mint a múltkor, meg hogy ne legyen olyan nagy a pocakom a hegszétválás veszélye miatt. Nem tudom, ez mennyire befolyásolja, de amíg tudom, megpróbálom ezzel is befolyásolni, mert nekem a végén ezek okozták a szenvedést: a víz meg az óriáspocak :? .

Viszont így most csak 96,8 a pocakom, ami egész barátságos, ráadásul este van :wink: .

Boo!

Mi Botondot későn fürdettük anno, mert vhogy úgy jött ki, asszem 9 körül. Még ezen eddig nem agyaltam, de nálunk az is megoldás lehet, hogy mivel Botond 8-fél9 körül fekszik, utána fürdetünk majd :roll: . A (leendő) szobája messze van a kicsi szobájától, meg a fürdőtől, meg amúgyis kénytelen lesz megszokni a sírást, ha fürcsi van, ha nem :twisted: :lol: . De majd meglátjuk, csak most innen nézve könnyebbnek tűnik csak eggyel bajlódni :roll: :lol: .

Csibe!

Húú, ez izgi :D . Mit mondtak, csak sima vizesebb folyás volt? Mert a bnőmet flegmán hazaküldték, hogy "eznemvíz", de szarul is volt már, és egyfolytában szivárgott neki vmi. Másfél nappal később megvolt a kiscsaj :wink: . Ő is kérdezte, hogy ha nem víz, akkor mi? Merthogy óránként cserélgette a betéteket, de a lakmuszpapír szerint meg nem az volt. Máig rejtély... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Akkor jól emlékeztem a fotósra,anno írtad már a nevét, csak nem voltam benne biztos.

Csibe,

Hajrá hajrá!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztkok!

még mindig egyben vagyok és nagyon fittnek érzem magam,m tgnap már
10kor aludtam és ma meg fél8kor keltünk...
most egynlőre nincs semmi fájásom,d hosszú még anap,sztem a héten meglesz Benett...

Dodi!
folyásra gyanakodnak és lehet benne valami,csak azt nem értem,h
tegnap is éjszaka meg ma is éjszaka vol ez a folyás és mirt pont ilyenkor...

amúgy úgy érzem kisöcsi eléggé készülődősen mozolódik este óta a
pocakomban...meg mintha a nyákdugó darbokban elkezdett volna ma távozni :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?