Boo!
Miron

. Nekem is forszíroznom kéne ezt a formabedobós dolgot, mert sztem én csesztem el

. Mindig leültem vele, és ha vmi nem ment megmutattam, hová tegye, meg navigáltam (suttogó szerint óriásbűn

), ennek az lett az eredménye, hogy ha nem tudja elsőre, már nyújtja, hogy anya, ha meg nem vagyok ott, "dühöngeni" kezd

. Szóval elvettem a formabedobó-önállóságát

. De majd ma, újra próbálkozunk

. És csak pár formát teszek elé, hogy legyen sikerélménye

.
55 kiló

.... Utoljára kb. 14 évesen voltam annyi

. (Szülés után 56-57 voltam

).
Na látod, mindjárt 29 hetes vagy, és egyforma a pocakunk

. Mostanában mondjuk mindenki ámul, hogy hogy megindult... Hurrá

.
Szted apa hasa veri az enyémet?!

Neki akkor lesz kockás hasa, mikor nekem: sose

.
De amúgy nagyon büszke vagyok rá, mert "fogyózik" és már 5 kilót fogyott stabilan

. Valójában nem fogyókúra ez, hanem mindent ugyanúgy eszik, és ugyanakkor, csak mindenből feleannyit!

És ez nem kúra, hanem ez most már így is marad! És nem éhezik, mert pár napa alatt összeszűkült a gyomra, így már a felével is jól lakik

. Annak idején én is így fogytam le 12 kilót (70-ről, 58-ra), és a terhességeket leszámítva nagyjából tartom is.
Én annak idején magamtól találtam ki, Ricsi meg már egy csomót kúrát kipróbált, de pár hónapja egy belgyógyász mondta a tv-ben, hogy nem létezik olyan fogyókúra, ami végleg hatásos!!! A megoldás baromi egyszerű: azért dagadt az ember, mert több kalóriát visz be, mint amennyit feldolgoz.

nincs egyensúly. Mindent lehet enni, sőt kell is, de az adagot csökkenteni kell/le kell felezni végleg és nem kúrazserűen. Pár napig car, de aztán hozzászoksz

.