Sziasztok!
Mar nem merek írni semmit, mert minden úgy tűnik, mintha okoskodnék. Pedig nem akarok, csak annyi mindent megéltem mar terhesség kapcsan, mint 4 nő.
Pingi:
Ne izgulj!!! Akar hiszed, akar nem, a masodik terhesség sokkal parasabb. Hasonlít az ember. Rajön, hogy nem azt érzi, mint az elsőnél, biztos baj van stb. Szerintem te is tudod, hogy nem is kellett volna mast latnod, mint amit tegnap lattal. De megijedtél, mert az első terhességnél mast lattal első alkalommal. Minden terhesség mas, minden baba mas. Foglald le az agyad. Ne pörögj! A harmadiknal mar rutinosan csak a 7. héten fogsz menni
. Tudom, hogy nagyon izgulunk, varunk, reménykedünk, és azonnal orvoshoz akarunk menni, aki megnyugtat, megmutat nekünk mindent. De korai menéskor inkabb csak elbizonytalanít. Ott van a babad a pocakodban, csak kívancsi voltal és hamar mentél! 3 hét múlva mar a kezét, labat is latni fogod
! A mai naphoz kitartast!!!!
Nekem sem lesz egyszerű napom. A nagy itthon. Megint nem aludt. Sőt, a tegnapi csalankiütése mintha kezdene ellepkésedni... Mar kiokosodtam lepke himlőből is (tudok tanacsot adni Fafy
) és a kismamakra gyakorolt hatasabol. Bar nekem nem volt még úgy terhességem, hogy a fiam ne legyen valami nagyobb korsagban a terhességem elején... Tavaly korhazban volt tüdőgyuszi miatt, és bent a korhazban teszteltem pozitívat
. Mit össze nem izgultam a pocaklako miatt. Most meg itt van ez. Harom hete skarlattal kezdődött, most meg folytatodik fülgyulladassal és lepke himlő szerű valamivel. Hat nem egy steril környezet a babavarasra...
Töltsetek fel képeket a gmail-re. Én csinaltam mar magamnak egy mappat, és tettem fel képeket, de nosza! (Dokumentum mellett van fent a Fényképek, arra kell kattintani)
puszi, Kata