Dóri! Szívből gratulálunk!!!!
Móni! Örülök, hogy leírtad ezt a topikba, enyém gyerekek is korai elindulók és befelé fordult bokások voltak - most majd figyelek!
Tudod ezt a kérdést (mit csinálok rosszul), én sírva és százszor tettem fel magamnak, Apának, a Nagyinak... Decembertől végig ment rajtunk a hányós fosós, a bárányhimlő, középfülgyulladások, AB kúrák, megfázások, hasmenések, közben volt egy műtét, sorozatos orrfolyás, porszívózás, örlőfogak előbújása, torokgyulladás, műtét utáni újabb perforáció, fülcseppek, orrcseppek, vitaminok, probiotikumok, krupp, hideg levegő, rectodelt kúp elosztva az egész családban.
Én már nagyon kivoltam, és végül is két helyről jövő válaszokból raktam össze az elméletemet.
Zsozsiék most járnak életükben először közösségben. Minden sz.rt benyelnek, minden közösségi/felsőlégúti betegségen átmennek, amin csak lehet. Plusz Zsozsinál a hatalmas orrmandulák és az anatómia is közrejátszott.
Most szereznek Gegivel védettséget. Jövőre már nem lesz ilyen meredek, akkor már erősebb lesz mindkettő immunrendszere.
És hát a nem kellő képpen kikezelt bakteriális betegségek újra felütik a fejüket. Ha nem jó az AB és azt nem megfelelő ideig szedik, akkor egy kis fuvallatra is bedurrannak a csonthártyában, járatokban megbújó baktériumok és kezdődik minden elölről.
Te sem csinálsz rosszul semmit, ahogy én sem!
Oviba/bölcsibe betegen is viszik a gyereket - mert anyuka nem tudja hová tenni. Ha a tiéd éppen kijön a bajból, nincs is ideje megerősödnie az immunrendszerének, mert ráprüszköl egy beteg gyerek és kalap kabát.
Itt a nyár, Zsozsi május végétől nem megy oviba, Gegi most sem megy bölcsibe, és szeptemberben már megerősödve mehetnek közösségbe. Találkoznak majd ugyan ezekkel a betegségekkel, de akkor már könnyebben túl lesznek rajtuk!
Kitartás, én is el voltam keseredve! Még most sincsenek teljesen jól, de már látom a fényt az alagút végén.
Úgy látom a horribilis összegbe került Forever Aloé nem oszt nem szoroz...