A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok :D

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, most én is a rosszabb napjaimat élem, remélem hamarosan túllendülök rajta :? Ezért nem is vagyok most nagyon képben

Sajnos rá kell jönnöm, hogy nálam sem múlik el nyomtalanul a 9 beültetés testileg-lelkileg :cry:

De amit láttam:
Bari:sztem nagyon biztató :wink: :wink: Izgulok érted, de tudom, hogy minden rendben lesz

Zsuzsi, Szélkisasszony: drukkolok a szép pozi teszthez

Kretty: neked pedig a holnapi uhhoz, elhiszem hogy eleged van, valahogy az ember ugy érzi, hogy a soksok próbálkozás mellett elfelejt élni, csak erről szól minden :oops: De mindemellett én ténleg hiszem hogy a kitartásunk meghozza az eredményt
Én nem is tudok már másban hinni, talán csak ebben, de azt nagyon :wink:

Kriszto: aranyos vagy hogy hiányoltál, megvan minden vizsgálat, márcsak be kellene jelentkezni, de az még egy picit odébb van, most képtelen lennék rá. Te jól vagy? Megoldódott a probléma?

Emerenc: remélem, reménykedem, de nagyon bízom hogy holnap minden rendben legyen és utánna is vagy 9,5 hónapra :wink:
(lombikos barátnőmnek 6 mm volt a méhnyálkahártyája beültikor és sikerült)

Pocakos kismamáknak: nagynagy pocaksimi

Többieknek is kitartást kívánok, sok drukkolok folyamatosan

És végül Nektek:
"Sokak szerint a remény erőt ad, mások viszont, akik már reméltek, nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem igazán, azok tudják, hogy ez pont fordítva van: a reményhez kell az erő. Sokkal több erő kell hozzá, mint a reménytelenséghez."

Puszi: Anita
ancsi80

Azt hiszem hanyagolom kicsit a fórumot (nem bírom abbahagyni a sírást ezen az idézeten) :oops: :oops:
Azt hiszem a hormonok miatt van minden, amúgy is úgy nézek ki, mint egy tini, tiszta pattanás, gyorsan zsírosodó bőr... :evil: Ahhhh, mi lesz még ezután... :oops: :oops:
Vendég

Kretty: remélem nem bántottalak meg, nem akartam, meg kiborítani sem, ne haragudj, hogy kell kitörölni?
ancsi80

Jajj, neeeem, most meg a nevetést nem bírom abbahagyni... :oops: :oops: :oops: Ez az eddigi legrosszabb stimum... :evil: Azt hiszem kezdek megbolondulni! :shock:
Vendég

Akkor jó:D :D :D
Hát ilyen nekem is volt, én a férjem üldöztem, hol szerelmesen, 2 perc mulva meg veszekedősen :?
Elsőnek azt hitte meghibbantam, utána megszokta :D
ancsi80

Kretty
Kép

Ez hátha kicsit jobb kedvre derít :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Hogy Kretty szavaival éljek: ma hős voltam, annyit dolgoztam... :lol: :lol: :lol:

NA jó, tehát:

Kretty!!!! Dilllllllllllllllllóóóóóóóóó vagy! Egyszer vigyor, egyszer sírás, ismerős, kitartás!!! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szorítok holnapra, szerintem minden rendben lesz!!!! :wink: :wink:
Ja, én is sírtam már Dévainál... cuki, ahogy nyújtja a zsepit... bár én nagyon spuriztam kifelé, mert szégyelltem magam.. :oops: :oops:

Szélkisasszony, ZS76,Kvzsuzsi és Barika! Megagigadrukkk...

Kagyló! Mizu veled?? Hogy telnek napjaid? Lesz nyaralás?

Katapetra! Milyen bogyót kaptál? Sportos leszel te is! Egyébként egy barátnőmnek 3hónap gyógyszerszedést mondtak, addig úgysem lesz terhes, mondták, és egy hónap bogyószedés után terhes lett, azóta meg is született a kisfiúk, tehát hajrá, hajrá, szorítok nagyon!!!!

Ancsi, de jó, hogy jöttél! Mesélj kicsit többet, hogy vagytok, mikorra tervezitek a kezdést? Az idézet, nagyon szééééép!

Monilla!
(L-thyroxint) Letrox-ot szedek a pajzsmirigyemre 62,5ug-ot. reggel éhgyomorra. Egy hónap alatt segített és azóta is szuperek az eredményeim. (szerencsére)

Mné! Igen, piri már a kanyarban van... elvileg a 36. napra várom, ami hétfő, de már vannak előjelek... ha mégsem, akkor hétfőn megyek bogyóért Apánkhoz.

Nyuszi! Igazán szép a babaszoba, nagyon tetszik! Dóri baba biztosan nagyon jól fogja itt érezni magát. Az elején valamelyikőtök vele fog aludni? Vagy ő lesz a ti szobátokban? Vagy hogy tervezitek?

Pusza csajok!

UI.egyetértek Barikával, igazán remek barátokra leltünk egymásban! Jó olyan emberekkel beszélni, még ha látatlanban is, akik minden nyűgünket értik, átélték, megtapasztalták. Tőletek nem érzem gáznak a biztatást, a lelki simiket, vagy épp pofonokat,a mik visszarángatnak a földre, mert tudom, hogy szívből jön. Nem érzek féltékenységet, hogy nekünk nem, neki miért igen, mert tudom, hogy mindenki vár, remél, bízik hosszú-hosszú ideje és itt igazán mindenki megérdemli, hogy anyukák, apukák és család lehessenek!!! És tudom, hogy egyszer, ha nekünk is sikerül, akkor ti is ugyanúgy fogtok nekünk örülni, mint ahogy én örülök egy-egy jó hírnek tőletek.

Mondtam én, hogy piri közeleg, már én is zizzent lettem.....

na pá

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

jaj a táblicsku:
1306259483.3021.htm

kriszto

kriszto82

Krisztó! a te bejegyzéseden is bőgtem egy jót :shock: :oops:

No majd holnap jövök, hogy nevetve vagy sírva távoztam-e D-től. 8)
Vendég

kriszto, monilla: én is a lethrox-t szedem, de én az 50-es felét, szintén reggel éhgyomorra

nekem most kéne mennem kontroll vérvételre, most telt le a 3 hónap mióta szedem

hülye kérdés, de ugye mehetek vérvételre, Egyetlenkének nem lesz semmi baja???

köszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok
Nyuszika
Nagyon szép lett a baba szoba!!! :wink: Látod érdemes volt ilyen sokat dolgozni rajta.. :wink:
Barika
Nem kiabáltál el semmit sem,ez tök csíkos!!! :lol: :lol:
Szélkisasszony
Semmi baj!!Csak kicsit csodálkoztam,hogy vajon mit is írtam el...
Utána kellett olvasnom...
Katapetra
Köszönöm!!!
Kretty
Úgy látom kezd a sok hormon dolgozni benned.Nálam is annyi tünetet okozott,hogy csak na........állandóan sze----akartam,hol vigyorogtam,hol a páromra borítottam a fagyit,hol bőgtem......és még ki tudja mi volt velem.... :oops: :oops: :oops:
Légyszi szedd össze magad,lesz babád és kész!!!!
Látod te is mit össze szenvedünk,de megyünk minden egyes padlóra kerülés után előre, te is mindig azt nézd!!!
A CÉL ÉRDEKÉBEN MINDENT!!!!
Sírd ki magad ha jól esik,aztán utána mész apánkhoz és kész!!!
Mné
Igen,dolgozom!!!Párommal nem lehet beszélni,már bele vette a fejébe.Innentől fogva nem vagyok hajlandó vele erről beszélni,ezt meg is mondtam neki.Eddig ellenezte a donort,az örökbe fogadást most meg érzelmileg állandóan zsarol,hogy miattam teszi,meg annyira szeret stb...
Én meg már unom az egészet, és azt is tudom,hogy nagy árat fogok én még azért fizetni,hogy ebbe a donor dologba bele ment.
De már az sem érdekel, csak az,hogy végre legyen már egy kisbabám.Bánom is én kié,nem is érdekel.... :( :roll:
Ancsi
Azt hittem rosszul látom a táblázatban,hogy a 10. lombikod...???!!!
Megkérdezhetem,hogy neked a pároddal a 10.-ik??
Kriszto
Még nem tudom megmondani hová megyünk,csak minden nap hozza haza a párom a katalógusokat...
Te jól vagy???Ez alatt nem a munkát értem...!!! :wink:
Zsuzsi
Hogy vagy???Kis mami!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szép reggelt Mindenkinek!

Kretty: nagyon várunk majd a hírekkel!!!!! :D

Bari: nem vagy semmi az biztos a tesztelést illetően. Én jövő 7végére gondoltam, de egyelőre nagyon félek. :shock: :shock: :shock:
És milyen teszttel csináltad?

Ancsi: De jó, hogy te is jöttél!!! Azért remélem, nem sokára indultok!!! :wink:

Lányok! A barátnőmet cisztával műtik és szegény eléggé parázik! Ha valaki esetleg tudna írni a műtétről valamit azt nagyon megköszönném.

Ja, és én is bőgök a bejegyzéseiteken!!! És valóban mindig megbizonyosodom róla, hogy őszinték, jó szándékúak vagytok! A hormonális befolyásoltság felmentő körülmény! :wink: :wink:
szélkisasszony

Sziasztok!

Ancsi, de jó,h jöttél :lol: Nagyon szép idézetet kaptunk :wink: Kagyló idézetét is nagyon szeretem!

Szurkáta, igen gondoltam már vérvételre. Fel is hívtam az itteni labort (mellesleg Centrum-lab) és közölték,ha fizetek is 3 nap mire meg lesz az eredmény....így úgy döntöttem hagyom a csudába...

Parane, írtam privit!

Kretty, gondolok rád én is sokat! Várunk majd! :wink: Jó a vonalzód :lol:

Szélkisasszony, látod nem feltétlenül jó a korai tesztelés,mert az ember csak kikészíti magát....

Hoztam Nektek egy képet a ciccről. Ma reggel legalább nem a szomszéd székén aludt...
Kép

Pussz mindenkinek és szép napot :!:

bari6

Csajok!

Írtam jó sokat, és elszállt!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ezt annyira utálom, már nem az első eset volt, úgyhogy mégegyszer megírom nemsokára, és küldöm, főleg, ha a fele nem fog eszembe jutni!!!! :twisted: :twisted:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

csuti: nekem is volt már ilyen, hogy elszállt,

ez ellen úgy tudtok a legjobban védekezni, hogy mielőtt az elküld gombra kattintasz, kijelölöd az egész szöveget, amit beírtál, és Ctrl + C- vel a vágólapra helyezed, mintha másolni akarnád, és ha elszállna, csak egyszerűen a Ctrl + V -vel gyorsan vissza tudod másolni, és így nem tud eltünni! :D

türelem és kitartás! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari: ha tudnék ide fényképet betenni, láthatnád, hogy a mi macsekunk egész nap az uram takaróján alszik :) csak azt szereti! :)
most hogy itthon vagyok, reggel 8-kor bejön, és tegnap is este 7kor raktam ki, hogy most már akkor mehet kifele, egész éjszaka vadászik, és reggel jön vissza! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsiii, kicsinyítsd le és a melléklet feltöltésénél fel tudod tenni.

Csajooook, én kész vagyok :lol: Ugye már mutattam a lopós rigót, nos nem fogjátok elhinni :lol: Ide hozták a fiókáikat enni, miközben a cicc aludolt.... :shock:
Nem túl élesek a képek,mert az etetést ablakon keresztül kellett fényképeznem..., de az utána levő sziesztás kép már egész közelről ment. Amúgy cseppet sem zavartatják magukat :lol: :lol: :lol:

És akkor jönnek a képek :lol: amúgy meg fogom nézni,de úgy néz ki,h a rigók is frankón családban élnek...mármint papa-mama-gyerekek :lol:

Kép

Éhes vagyooook
Kép

Itt a hamiiii
Kép

Hami utáni szieszta
Kép

Közelről :)
Kép

Pussz!

bari6

Jaj Zsuzsi,
ne is mondd, nagyon mérges vagyok ilyenkor, mert ez tényleg nem az első eset volt, és mindig akkor száll el, amikor kész vagyok és már küldeném :evil: de legközelebb úgy fogom csinálni, ahogy tanácsoltad.

Most nem írok olyan sokat, a lényeg, hogy:

Nyuszi,
szép lett a babaszoba, már csak az icurka-picurka hiányzik belőle :lol:

Szélkisasszony,
mihamarabbi gyógyulást kívánok neked, vigyázzatok magatokra.

Zsuzsi, Szélkisasszony, Zs76,
nektek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barikám,
te meg ne aggódj, nekem is volt anno, amikor az előző napi tesztem erősebb volt az aznapinál, és lám, mi lett belőle?! :wink:

Ancsi,
neked is mennek a drukkok, hogy minél hamarabb megérezd a csodát, amit előbb, vagy utóbb úgyis megtapasztalsz.

Kretty,
igen, nekem is volt, van ilyen hangulatingadozásom, egyik nap ilyen, másik nap olyan vagyok. De ezt csak a hormonok teszik, amúgy mi nők nem is vagyunk HP-k :lol:
... és nekem is tetszik a vonalzód!

Szurikáta,
üdv itthon, örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, és kiunokáztad magad.

Kriszto,
örülök, hogy jók a pajzsmirigy-eredményeid, ez nagyon jó hír. Piri nem jelentkezett még? Nagyon drukkolok nektek hogy minden ok legyen.

Kagyló,
miért fizetnél nagy árat? Ha a párod is beleegyezik, utána már ne vágjon semmit a fejedhez, mert együtt akartátok!!! Szívből kívánom, hogy sikerüljön!!!!

Rólam, rólunk annyit, hogy valószínű igazatok volt, az egyik babó ráfeküdt a vesémre, azért fájt. :wink: úgy néz ki, már elmocorgott onnan, mert már nem is fáj annyira.
Tegnap megint nem voltam olyan jól, fájt a fejem, hányingerem volt, nem volt étvágyam, alig ettem. Ma reggel amikor felkeltem, rájöttem, hogy hidegfront érkezett, széllel, hát meg is van, hogy mitől voltam rosszul. Ma már tudtam enni, vagyis még csak reggeliztem.
A pocim folyamatosan húzódik, feszül, remélem ez azért van, mert szorgosan nőnek az aprólékok :lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Bari,
nagyon szuperek a képek és tök jó, hogy ilyen állatsereglet vesz körül :D remélem a macsek nem fogja bántani a rigókat :wink:

Nyuszi,
nagyon szép a szoba, gratulálok, ilyen helyen én is bármikor lennék kisbaba... :lol: :lol:

Csuti,
örülök, hogy már jobban vagy, ez a vesés dolog valószínűleg egyre sűrűbb lesz, ahogy nőnek a picik, készülj fel rá, és ne ijedj meg :wink:

Kretty,
remélem, minden rendben volt!
leeda

gyors jelentes: fel 10-re ertunk oda es csak 2-en voltak elottunk. :D

Nem sirtam! 8) 8)

Jo kedve volt D-nek megemelte :!: 1/4 merionalra az adagom, mert ketto megindult, a tobbi megallt. :cry:

Szurika, kerek varazslatot! Es drukkoljatok, hogy a 7-es 8-asok (amik vannak vagy 10-en) beerjek a ketto 13-ast.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bari és Baribabák: Hogy vagytok ma? A Centrum-lab 3 nap alatt csinálja meg a HCG-t? Az ÁNTSZ-nél már délután megvolt az eredmény. Vagy az nagyon messze lenne?

Szélkisasszony, Kvzsuzsi: Hogy vagytok? Ugye Ti is pihentek, és vigyáztok a csemetékre nagyon?

Kriszto: Nagyon meghatott, amit írtál, és csak csatlakozni tudok hozzá. Én is nagyon-de nagyon örülök, hogy rátok találtam, és hálás vagyok, hogy befogadtatok magatok közé, és a sok tanácsot is nagyon köszönöm, meg a megértést, meg a... Szóval, mindent! :-)
Mostanában nagyon ritkán jössz. Ennyi a meló? Hogy vannak a virágaid? Nálam elkezdett a balkonon virágozni az estike. Húúú, olyan isteni illata van este.

Ancsi: Kívánom, hogy minél hamarabb rendbegyere lelkileg, és újult erővel tudjatok kezdeni.

Kretty: Mi volt UH-on? Gyere kérlek, öntsd ki a leleked. Mit látott Apánk?

Emerenc: Remálem nálatok is minden rendben volt, és szépen felsorakoztak a többiek is a mai UH-hoz. Pénteken punkció?

Lányok! Tud valaki valamit Nenéről? Én nagyon aggódom miatta! kérlek Nene, bújj elő!

Szurika: Én is örülök, hogy jól telt a hétvégéd, és kiunokázhattad magad. Ez az orvososdi pedig írtó bosszantó. Hihetetlen, hogy hogyan játszanak az ember idejével és idegeivel.

Csuti: Örülök, hogy jobban vagy, és remélem, hogy a "vesére fekvős" csemete talál magának valami kellemes helyet, és nem tér vissza "kínozni" téged. Nálatok most nyugalom van a vizsgálatokkal kapcsolatban? Mikor kell legközelebb mennetek, és mire?

Nyuszi: Nem tudok betelni a babaszobával, annyira aranyos.

Kagyló: Én sem értem, hogy miért fizetnél nagy árat?

Én ma voltam vérvizsgálaton, és kértem a háziorvosomat, hogy írja fel az AIDS, Hepatitis és Szifilisz vizsgálatokat is, hogy ne kelljen fizetni érte. Mondta, hogy ő elméletileg nem írhatja fel, de ha a laborban azt mondták, hogy elég a háziorvosi beutaló, akkor ráírja. Nos, a laborban a HÖlgy megerősítette, hogy felírhatja a háziorvos. :-) És láss csodát, ma egy mukk nélkül elméletileg meg is csinálták. Senki nem mondta, hogy fizetni kellene érte. Így most holnap megy a férjem is, és így spóroltunk 11 ezer forintot. Remélem, Apánk nem fog azért haragudni, mert nem a Mária utcában csináltattam meg... De azért hogy ne legyen annyira jó napom, gondoltam, hogy gyorsan az EKG-n is túlesek. Hát vártam 3/4 órát, és még 1 emberrel sem végeztek ennyi idő alatt, úgyhogy ez marad legközelebbre. És már csak ez van hátra, és utána a leletek begyűjtése. :-D

Pusza:

Mné
mné

Kretty: én nagyon drukkolok, hogy a többi, is beinduljon...de akkor ez jó hir, mert ott lapulnak a többiek, csak lustik még...befognak érni meglásd!!!!!

Szia Ancsi: gyönyörű az idézet,amit irtál....tudom, hogy nagyon nehéz lehet, ennyi próbálkozás után....De jelentkezz be mielőbb, nehogy a leleteid újra lejárjanak....nem akartam okoskodni...csak, ha már ilyen sok időd-energiád elment a beszerzésükhöz...nehogy később gond legyen....puszi, és drukkolok!

Bari: lassan megnyithatod a magán kisállatkertedet...nagyon cukik a madárkák...a cica, pedig, egy igazi lustazsák :D, hogy hagyja a területét....

Kvzsuzsi: szerintem a vérvétel nem tesz rosszat Egyetlenkének, ne izgulj....fogsz tesztelni? :wink:

Kagyló: valami szép utat válasszatok....megérdemlitek a luxust!

Csutika: Örülök, hogy jobban van a veséd, ez a triumvirátus már csak ilyen :D, de azért egyél....persze könnyű nekem mondani....én meg hogy nem ehetem az édességet....megőrülök :twisted:
katapetra

Kretty, hidd el, fel fognak zárkózni :wink: Míg Szurika nem jön, küldök Neked tüszőnövesztő drukkot!!! :lol:

Leeda, szerencsére nagyon lusta cicánk van :lol: olyan cuki, mindig nézi őket (márha nem alszik) és látszik a fején,h csináljatok azt amit akartok akkor sem kelek fel.... Kép

Szélkisasszony, jobban vagy? Tegnap volt a nagy napotok :lol: Remélem Szélcsikó beléd harapott :wink:

Kagyló, ma is dolgozol? Te hétvégén is szoktál melózni?

Csuti, örülök,h lemászott a gyermek a vesédről :lol:

Nyussz? merre vagy? Egyben még???

Neneeeeeee, ezer éve nem jártál erre???

Melcsike, Kisgaby???

Kriszto, most úúúgy megenném a dominós sütidet :lol:

Pussz

bari6

Mné: De jó, lehet majd érted is izgulni!!!!!:)
Engem ez jobban feldob, mint a sajátom, mert ott görcsölök, mint a hülye....igy is izgulok, de itthonról sokkal nyugisabb igy :wink:
DE azért jó lenne, ha a mi házunk tájékán is lennének változások.....
viszont igy, hogy a férjem ilyen távol van....hogy a csudába leszek terhes?????? :evil:

Bocsánta, az eszmefuttatásért......
katapetra

Beelőztetek :lol:

Mné, ügyi vagy,h megcsináltattad TB-re, így is kell!!! Kiakasztó,h kifizetünk egy valag pénzt TB-re és lótúrót kapunk érte cserébe.... :evil:

Katapetra, hidd el a diétádnak meglesz az eredménye, egy baba a pociban :lol: Lehet,h ez volt az akadálya a spontán babónak. Apuci 5 hét múlva hazajön, jóóól megszeretitek egymást és mikor indulnátok már nem kell lombikozni,mert csodababa lesz a pocidban mint Poszinak. :lol:

Tényleg, Emerenc is volt ma UHUn, remélem minden OK!

bari6

Kretty: SZUPIIIIIIIII! Én nagyon drukkolok! Mikorra kell, hogy beérjenek? Már beszéltetek a punkcióról is?

Mné
mné

Katapetra: Nagyon-nagyon köszönöm neked! Már lassan eltelt egy hét az 5-ből. Hidd el gyorsan elrepül, és utána, ahogy Barika írta jól megszeretgetitek egymást, és hipp-hopp Pindurka a pocakodban lesz!

Bari: Nem hittem volna, hogy lehet TB-re is csináltatni. Így viszont nem értem, hogy Apánk miért ad beutalót a Mária utcába, ahol fizetős? Na mindegy.

Mné
mné

Kretty egy hőőőőőőőőőőőőőőőős! Nem sírt! :D :D :D
Nagyon-nagyon szorítunk, hogy a többi is felzárkózzon, de hát ekkora adagtól egész biztos fel fog!!! :wink: :wink:
Esetleg fuss este meg holnap a szuri után, állítólag az nagyon jó, úgy minden tüszőcskéhez eljut majd a hormonadag!

Mné!
Itt vagyok, csak melózom, sajnos... de ha minden jól megy holnap a gép előtt dolgozom, szóval leszek napközben.... majd jól megbeszéljük ki mit főz, főzött mostanában... :lol: :lol:

Mindenkit pusszantok...

kriszto

kriszto82

Kriszto: És esetleg majd a süti receptet is elkérhetem? Jó lenne sütni valamit a hétvégén, és ez nagyon megtetszett. Az elmúlt héten máglyarakást csináltam. Hmmm. Nyami, sajnos gyorsan el is fogyott. Akkor holnap várlak függősködni. :-D

Mné
mné

Mné!

http://www.nosalty.hu/francia_turos_pite_recept_17080

tényleg így néz ki összevágva... hmmmm... fincsiii........

kriszto

kriszto82

Ja és én dupla adaggal kezdtem...mert ez mindössze egy kistepsinyi mennyiség... nálunk a sütiknél a gáztepsi az első méret és utána csak nagyobbak jöhetnek.... na jó a húsnál meg pláne!!!!!!!! :lol: :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Kriszto: És a dominós sport szelet is a nosalty-ról van? Annak is elküldenéd a linkjét? Előre is köszönöm!

Mné
mné

Kretty: látod!!! Nagyon-nagyon örülök! És mennek a tüszőnövesztő drukkjaim a lustálkodóknak!!!! Minden rendben lesz!!!! Örülök, hogy D-nek is jó kedve volt! És valóban egy hős vagy!!! Csak így tovább!!!!

Bari: a képek, a magán zoo-d nagyon édes! Mi este lestük a sünmalacot a kertben. A jelenleg nem használt kutyakennel mögött lakik. Köszi, teljesen jól vagyok! A vizeletemben sem találtak bacit szóval ez is egy jó hír!

Mné: ügyes vagy a vérvétellel. Nekünk ez anno nem ment. Köszi a kérdést jól vagyunk! Néha szurkál a pocakom, fájnak a cicijeim, de egyébként semmi említésre méltó. :lol:

Katapetra: csak csatlakozni tudok a többiekhez! Egy csodababához kaptatok egy újabb esélyt! Nézd így!! Édesség nélkül nem lehet könnyű, de mi ezt is kibírjuk, igaz?

Csuti: örülök, hogy már nem fáj a veséd. És biztos azért húzódik a gyönyörű pocid, mert roham léptekben növekszenek a manócskák.

És meglepetésként Szélúrfi hazaugrott ebédelni! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép délutánt mindenkinek!!
szélkisasszony

Mné!

a dominóét leírtam már valamelyik nap, nézd meg, szerintem itt kell lennie... az ötlet van a nosalty-ról, a recept anyumtól, sportszelet.

kriszto

kriszto82

955.oldal alulról a 3.bejegyzésben van :D

kriszto

kriszto82

:oops: Jaaaaaaj, bocsánat! Ez elkerülte a figyelmemet! :oops:

Mné
mné

Futni csak a busz utan szoktam... :oops: :oops: Egyeb tuszonoveszto otlet? :D

Punkcio jovo szerda, ha penteken minden jol megy.
Vendég

Kriszto, nem vicc, legalabb 10 percig gondolkozott D ezen a hatalmas dozis emelesen... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Közben mormogta magában,h: MOST MIT CSINÁLJAK MAGÁVAL....???? :lol: Jaj olyan cuki olyankor :lol:

bari6

kretty

Kép :arrow: :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Bari, igen, pontosan így történt! :lol: :lol: És utána ezt mondta: egy életem-egy halálom, megemelem 1/4-re! :lol: :lol:

Szurikáta! KÖSZÖNÖM!!!!! :wink:

Megyek hastáncolok egy kicsit, az jó vérbőséget csinál, had hízzanak a petikék!
Vendég

Sziasztok! :D

A helyzet sokkal jobb mint volt! Beindultak a picik is! Még jó, hogy nem álltunk le múltkor! Endrometrium is meg nőtt. Minden klassz...csak baj ne legyen! :shock:
Hétfőn lesz a punkcióm, hogy összeérjenek az amazonok. :D
Puszi Mindenkinek! Szép estét! :D
Egyet értek Krisztoval, klassz itt Mindenki!
emerenc

Emerenc! CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Bari! de a "most mit csináljak magával" előtt még volt egy hosszabb monológ, miután kijöttem az UH-ról:
"Hmmm, azon gondolkozom, hogyan leghetne 1/16-odot beadni a merionalból...csak félig szúrja be a tűt...vagy csepegtesse a bőrére...majd apuka bemaszírozza..."
Erre én: "inkább szugerálom az ampullát, ezek attól is nőnek"
Erre D: "Na látja itt mindenre megtaláljuk a megoldást!" :D

És amit még meg szerettem volna osztani veletek: várakozás közben jött egy kismami (még hétfőn) és már a 3-dik spontán babája lesz, úgy hogy előtte lombikozott!!! Olyan jó ilyen történeteket hallani! :D
Vendég

Emerenc, szupeeeeeeer, hajrá tüszőcskék :lol:

Kretty, ismerős :lol: az előzőnél nekem is volt 1/16-od :shock:
Nem egy sötét keretes szemüveges, vékonyka, kb. állig érő hajú kismami volt?

Figyeljetek! Nenéről senki nem tud semmit???

Szép estét!
Bari

bari6

Emerenc!!!

De jók ezek a hirek!!!!! Szuppppiiiiii

Sajonos nemtudok Neneről semmit...... :( remélem nincs gond.... :roll:

NENEEEEEEEEEEEEE! Hahó, kérlek jelezz nekünk!!!!!!!
katapetra

Sziasztok, csak egy gyors bekukk: Nene jól van, én bőven tartom Vele a kapcsolatot, csak pihenget nagyon sokat, nehogy előbb jöjjön Bálint és ezerrel készül házuk minden szeglete, köztük Bálint baba szobája is a sok belevalóval. :) Szóval, ha esemény van Vele kapcsolatban, szólok, de eddig minden ok, csak gép hiányában ritkábban tud jönni :)

Én ma voltam dokinál, dokim szerint 90%, hogy nem húzzuk ki a végéig. Szerintem nagyon durva, de amikor kézzel vizsgált, közölte a dokim, hogy bocsi, de itt van a gyerek koponyája és mögé kell nyúlnia méhszáj vizsgálatra..... :roll: Annyira be van már ékelődve a feje, hogy egy férfi kéz érezheti............ :shock: Ez persze szerencsés lesz a szüléskor, spórolunk egy pár órát :)

Szóval a mi esetünkben tényleg bármikor beköltözhet a kis szobájába Dóri :) Örülök, hogy tetszik a szoba Nektek, mi is elégedettek vagyunk, sokat mentünk, kerestünk, hiszen a legtökéletesebbet szerettük volna :)

Alvás kapcsán pedig úgy tervezzük, hogy az elejétől fogva a saját birodalmában fog szundítani Dóri, persze, ha már éjjel ezredszer kell átkúszni hozzá és kényelmesebb lesz velünk, áthozom. De alapvetően nem lesz velünk egy térben. Van légzésfigyelőnk és baby-őrünk, ezek segítenek majd, remélem. :roll:

Most megyek, hulla vagyok....................... :oops:

Jó éjt Csajok!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi! nagyon izgi, barmikor anyuka lehetsz! Kitartast Nektek!
Vendég

Jó reggelt!

Nyuszi, köszönjük a híreket Nenéről :lol:
Húúú egyre izgalmasabb a Ti helyzetetek, nemsokára Anyuka és Apuka lesztek :lol: Na azért nem semmi amit a férfi kézről írtál :shock: Rólad kitől fogunk tudni? Kiképzed a férjedet vagy üzensz Nenével? Pussz Nenének is és kitartást :lol:

Merre van mindenki?

Szép és nem túl meleg napot kívánok mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6

Sziasztok!!!
Emerenc ez csodás!!!! De jó, de jó!!!!! Nagyon örülök! Nem lesz hétfőig semmi gond! Sok-sok husi és folyadék, de hiszen tudod. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi: aztaaaa! Akkor már nagyon izgi a helyzet! Nem sokára láthatod Dórit teljes földi valójában és szépségében! Remélem, valahogyan tudni fogunk rólatok! Minden jót nektek!

És kérlek, Nenének is add át jókívánságainkat!

Lányok! Engem ma ért el egy kis letargia! Félálomban hasra fordultam és nem fájtak az amúgy hiper érzékeny cickóim. Na egyből felébredtem, hogy akkor meg fog jönni. :evil: :evil: :evil: :evil:
Tegnap este is eléggé fájt a hasam, olyan mindjárt megjön érzés. Tudom, hogy ez természetes terhesség esetén is, de .... Na mindegy! Majd elfoglalom magam valamivel!
Bocsi, ha negatív vagyok!
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?