A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nyuszi,
drukkolok!! :D

Szélkisasszony,
ne parázz, foglald le inkább magad valamivel, csinálj szép fényképeket, mint Bari...ja és oszd is meg velünk... :D :D
leeda

Sziasztok

Bejelentkeztem apánkhoz,2.-án megyek hozzá.Majd kiderül milyen vizsgálatok kellenek az induláshoz.
Ne haragudjatok,hogy nem válaszolok arra,hogy "nagy árat fizetek érte",de ez olyan dolog amit nem igazán szeretnék senkivel sem megosztani.Miattam tényleg nem kell aggódni,eddig is mindig talpra álltam,meg ha néha elegem is van mindenből,meg élni sincs kedvem,ez is előfordul,vagy tiszta depis vagyok,de ez van.Senkinek nem könnyű végig csinálni....de ezért vagyunk egymásnak,hogy segítsünk,és milyen jól is esik...
Majd írok még,és vissza is olvasok,most csak gyorsan átfutottam. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bár Nenével nem egyeztettünk még értesítés kapcsán, de mivel egymást tutira értesítjük, ha esemény van, így abban is biztos vagyok, hogy a hírt a másikról a fórumos barátainknak is hozzuk. Kérdés, hogy egy időpontban szülünk-e, mert nálunk még az is megeshet :) És akkor majd szerintem a gólya általi kis csomag lepottyantása utáni 3 nap letelte után hozunk életjelet :) És fotót :)

Szélkisasszony, természetes az aggodalmad, de még ne izgulj. Ez Te is tudod. Nem jelent semmi semmit.... Ez a legszörnyebb. Ha fáj valami, az se jó, ha nem fáj, az se..... Idegőrlő, de fel a fejjel, Kiscsikó biztosan óráról órára növekszik Anyába kapaszkodva :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Köszi Nyuszi az infót, izgulunk már értetek...nagyon....De gondolom ti is izgatottak vagytok a nagy találkozás miatt....
nem semmi, hogy Dórika, hogy tudja már a dolgát, éss hogy készülődik:) :lol: DE JÓ!

Szélkisasszony: Tudom, hogy mit érzel.....(de szerintem mindannyian :wink: )...én is annyira figyeltem magam....ha volt valami, akkor amiatt izgultam, ha nem volt semmi, akkor meg aggódtam, hogy most mi a búbánat van?! Nyugi.....ott van a manócskád :wink:

Én,megjártam a centrum labot, levették az ft4-et, és az Anti-TPO-t....más onnan nem kellett.
beiratkoztam egy nyelviskolába (angol), hétfőn indul...szuperintenziv. 4 hét, heti 5x5 óra :roll: kemény lesz....de legalább lefoglalom magam.

Holnap megyek reggel egy ált. vér-, és vizelet vizsgálatra..
majd délután az ovisaim ballagására :(, visszahivtak a kolléganők, hogy a gyerekeknél anno én is sokat hozzátetttem a szeméylyiségük fejlődéséhez....
Istenem, biztos bőgni fogok.... :cry: olyan megható egy ilyen esemény.

Barus: nem teszteltél? csssss, csak súgd meg.... :wink:
katapetra

Sziasztok!

Katapetra! Miért kellett ft4? Gond volt a tsh-dal?lehet, hogy lemaradtam...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty,
nagyon drukkolok a 7-es 8-nak, hogy beérjenek szerdáig!

Emerenc,
csuda jó hírek! Hétfőn punkció! De jó, de jó!

Mné,
legközelebb 30-án megyünk Elekes dokihoz speciális szív UH-ra, akkor már remélem a neműk is ki fog derülni :lol: jó lenne már valamit venni a lurkókra :roll: Igen, végre leszállt az egyik manó a vesémről, és úgy néz ki, hogy talált magának egy kényelmesebb helyet, ahol tudja élni a mindennapjait testvéreivel együtt. :lol:
Amúgy anno én is a háziorvosomtól kértem beutalót a vizsgálatokra, és meg is csinálták, nem kellett fizetni érte. De nem is értem, akkor mire való a háziorvos, ha még ilyen vizsgálatkérő lapot sem írhat fel? :shock:
Drukkolok nektek, hogy minél hamarabb meg legyenek a legtökéletesebb leleteitek, és minél hamarabb tudjatok indulni!!!

Szélkisasszony,
nagyon örülök, hogy a vizelet negatív volt, én is csináltattam, mert megijedtem, hogy fájt a vesém, de szerencsére az enyémben sem találtak semmit.
Szerintem is nyugodj meg, már Szélcsikó 6 napja a pocidban van, jó helyen, és erősen kapaszkodik. Nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!!! :wink:

Nyuszi,
akkor már tényleg nincs sok hátra, hogy végre meglásd a csodát a kezeid között :lol: de jó lesz nektek!
Én nagyon jó ötletnek tartom, hogy Dórit külön szobába szoktatjátok, azért van a bébiőr, légzésfigyelő, hogy jelezzen, ha bármi baj lenne. De nem lesz semmi baja, hogy külön szobában lesz, ez a lehető legjobb döntés egy babával kapcsolatban (szerintem), legalább nem lesz elkapatva :lol: .

Kagyló,
bármi is van, ránk számíthatsz, igaz nem sok mindenben tudunk segíteni, de ha meghallgatunk, vagy esetleg tanácsot adunk, már az is jól eshet. FEL A FEJJEL!!!

Katapetra,
tudom, hogy nem ehetsz édességet, ezért küldök neked egy képet, hátha vizuálisan jól laksz vele.

Kép

Csuti
Kép
csuti83

Ohhhhh Csuti......kigúvadnak a szemeim...............jajjjjj és a nyálam is csorog.........vettem diabétesz csokikát...azt nyalogatom....valami kelllllll!!!!!!!!!!!!!!!
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám, nagyon kiváncsi vagyok , hogy milyen nemű babókák nyomkorásznak belülről :lol:
Pusza

Kriszto: a januári tsh-m alapján belgyógyászatilag nincs gond, hisz 2.1 volt az eredmény, de a baba kérdésnél 1 körül kell lennie.....
igy az endokr-s újra megnézi, hogy változott e azóta valami....csak ennyi, remélem nem lesz gond!!! A centrum lab-ban aranyosak voltak...
katapetra

Nyuszi: Köszönöm, hogy hírt adtál Nenéről. Már nagyon aggódtam érte. Ez a beékelődéses dolog eléggé komolyan hangzik. :-) Lehet, hogy butaságot kérdezek, de Te is érzed, hogy már befészkelődött a stratvonalhoz?

Kagyló: Rendben, megértettem. Ha van kedved, úgyis elmeséled. Mi mindig itt vagyuk! :-)

Bari: Mi jót csinálsz egész nap? Azon túl, hogy vágod a centit?

Szélkisasszony: Örülök, hogy nincs semmi baci! :-D

Kriszto: mostanában nem mesélsz magadról... Minden ok? Megtennéd, hogy átírod a kezdésünket 2011.06.19. körülre?

Kvzsuzsi: Hahó, te is nagyon el vagy tűnve! Te is teszteltél már? Holnap leszel a 14. napon ugye?

Kretty: Nagyon drukkolok neked holnapra!

Emerenc: Természetesen neked is drukkolok!

Kisalag: veled mi van? Te is régen jártál felénk!

Mné
mné

Sziasztok!

Mné: itt vagyok, olvaslak Benneteket! drukkolok mindenkinek, még nem teszteltem, csak hétfőn leszek a 14. napon, majd talán akkor, én nem merek :)

Bari: igen, nagyon csendben vagy!! Ugye minden rendben! és csak alszol egész nap a hűvös lakásban :)

Nene, nyuszika: nagyon drukkolunk Nektek, hogy könnyen menjen minden, jó Nektek, hogy már itt tartotok, és nemsokára a várva várt gyermek a karotokban lehet! :)

Kretty, Emerenc: holnap UHU-s nap! remélem mind kettőtöknek gyönyörűséges nagy tűszői lesznek! :lol:

szélkisasszony: nyugi, nekem is vannak olyan időszakok, amikor semmi, máskor meg csak úgy feszít, szúr, nyom odabent minden
hétfőn pl, nem bírtam ülni, mert folyamatosan feszített belül minden
biztos minden rendben van odabent :D

további madárcsicsergős napos délutánt Nektek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Értem én a célozgatást, hogy hiányzik a táblázat.... de sajna nincs időőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőm.

Megőőőőőrölük annyi meló van és annyi féle és jaaaaaaaaaaaj...

De képzeljétek megyünk munka után pancsizni! Már ezer és egy éve el akartunk menni csúszdázni, meg fürcsizni egyet és majd most lesz a napja! Csodaszép idő van, remélhetőleg hamarosan kezdünk és egy jó darabig nem lesz majd szabad strandolni, úgyhogy ma délután belehúzunk. Szeretném ha legközelebb már mint igazi család, a gyermekü(/ei)nkkel mennénk strandolni!!! :D :D

Szóval, ha nem lesztek mérgesek, akkor csak holnap reggel illesztem be a táblicskut. Ha igen, akkor is... :lol: :lol:
A csajok úgyis jönnek a jó hírekkel az uhu-ról. :D :D

Pusza

kriszto

kriszto82

Mné, igazából, már vagy 3-4 hete, ha mozog Dóri és a fejét is pakolja, akkor késszúrásszerű fájdalmat érzek a szeméremdomb alatt. Ez az egy, ami miatt tudtam, hogy már kifelé kukucskál. Meg volt olyan időszakom, amikor sokat fájt a szeméremdomb mögötti csont. Akkor ment be a feje a medencébe és tágított. Szóval igen, lehet érezni, ha beékelődött, persze ezt csak én érzem, legbelül. De külső tapintásra ez nem érezhető. Mint ahogyan a kezei sem, ahogyan kalimpál. Én érzem belül, mert ha ugrál, akkor olyan, mintha a medencecsontom két végét megmarkolná és szorongatná, masszírozná. Nem fáj, de a csontomat piszkálja.
És ami aktívan megvan a mai napig, az a pocakom teteje, ami egész nap jön-megy ide-oda. Ott a popója és a lábaival rúg mindenfelé. :D Ez a látványos része is.

Köszönjük Nenével a drukkokat, ha nem olvasná mostanság, átadom Neki :)

nyuszika85

HAhóóóó hol vagytok Mindenki???

nyuszika: ez olyan nagyon izgi lehet, hogy valaki mozog odabent, most még olyan hihetetlen, hogy valaki oda beköltözik, de már nagyon várom, hogy én is megérezhessem! :)

bari: kezdek nagyon aggódni miattad!!!! lécci valamit írj!!

Kriszto: merre voltatok csúszdázni, remélem jó volt, és barnultál, hiszen ma is olyan jó idő volt :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Krisztó! holnap is menjetek, 30 fok fölött lesz a hőmérséklet!

Nyuszi, szombaton hidegfront jön, hátha Dóri baba is kibújik a hatására! :roll:

Fórumfüggő Barika! merre vagy?

Zsuzsi, még 3-4 hónap és te is érezheted, ahogy mozog a babád! :wink:

Lányok, drukkoljatok holnapra, nagyon félek, hogy leállít D, mert megálltak a petikék. De akkor biztos megbolondulok! :(
Vendég

Sziasztok!

Cukkerek vagytok,h hiányoltok :wink: de csak egy pillanatr tudok jönni,h ne izguljatok ;)

Jól vagyok, minden OK és naná,h nem bírtam ki a tesztet :oops: de már a férjem is mondja,h ugye csinálok??? :shock:

Ígérem holnap jövök rendesen :wink:

Kagyló, szupcsi,h mész Déviszhez :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, Szélkisasszony, Zs76 megy a további babaragacs!!!

Kretty, Emerenc pedig a tüszőnövesztő és várunk holnap benneteket!

Nyuszi, Nene babákmaradjanakapocakbanmég drukk :lol:

Mindenki máááásnak naaagy naaagy ölelés és pusziii!

Bari

bari6

Bari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izgalmas lesz ez a hétfő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérünk gyönyörű UH képet a lurkókról :)

Kretty, mostanában ezek frontok jönnek mennek, egy nap sem volt még, amikor szarabbul lettem volna. Ok, tegnap óta fáradtabb vagyok, nyomi, alhatnékom van, ami nem jellemző rám az utóbbi időszakban, de most megbeszélte leendő (nagy)Mami Dórival, hogy vasárnap estig mindenképpen maradjon bent, és én is ennek szurkolok, a dokimmal akarok küzdeni... Most ez a következő cél.

És ne izgulj, reméljük a legjobbakat, hogy nem állít le D!!! Gyere majd ma mesélni, nagyon várom a híreket. Azaz várjuk a híreket mindannyian a fórumról!!!

Kriszto, milyen volt a pancsi?

nyuszika85

Sziasztok!

Kretty, Emerenc: nagy-nagy drukkok! Minden rendben lesz és hétfőn gyönyörű szám lesz a tenyeretekben!!!!!
Gyertek, amint tudtok a hírekkel!!!!

Nyuszi: Dóri baba biztos szót fog fogadni és minimum vasárnapig marad! :wink:

Bari: ezek a férjek már csak ilyenek... :lol:

Zsuzsi: Egyetlenke majd úgy fog ficánkolni a pocakodban, hogy csak na! :D :D

Én tegnap olyan jól elfoglaltam magam, hogy egész nap nem fájt semmi. Majd az eredményről igyekszem feltenni képet. És úgy elment a tegnapi nap, hogy észre sem vettem. :lol:

Ma is valami hasonlót tervezek... És holnap már 7vége, végre nem leszek egyedül.
Szép napot Mindenkinek!
szélkisasszony

Bari,
igen, kérünk képet majd a hétfői UH-ról :lol: jaj de kíváncsi vagyok. Nem tudod mi van a skype-pal? Olvastam valamit a neten, hogy lefagyott, de még ma sem tudom bekapcsolni, létezik hogy annyira lefagyott :shock: ? Remélem téged nem visel meg ez a front ide, front oda, mert ma ismét hidegfront van, és reggel megint volt róka :evil:

Szélkisasszony,
képzeld, tegnap én is olyan jól éreztem magam, hogy csodálkoztam is, vajon minden rendben van-e, mert semmi rosz közérzetem nem volt, és elkezdtem aggódni, de ma itt járt róka, úgyhogy megnyugodtam. Én is sokat vagyok egyedül, a férjem állandóan dolgozik, de 7végén ő is itthon lesz :lol: Remélem Szélcsikóval jól telnek a napjaid :wink:

Nyuszi,
drukkolok, hogy ezek a frontok ne legyenek hatással rátok a szülést illetően. De azért készülj, mert amikor a kórházban voltam, akkor akárhányszor esett az eső, vagy be volt borulva, telt ház volt a szülőszobán. :shock: Persze ezzel nem akarlak megijeszteni.

Kriszto,
piri meglátogatott már? Biztos nagyon jó volt a strandon a medencében, és a csuszdán, de jó volt nektek, én is úgy vágyom már ilyen helyekre. Na majd esetleg jövőre eljutok, de jó lenne már egy tuti hosszú fürdés is, én a fürdőkádunkkal is megelégednék :wink: mivel már 4,5 hónapja nem ültem benne :roll:

Kretty,
szorítunk, drukkolunk, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!! Nem fog leállítani D, ne aggódj! De miért is aggódsz?

Zsuzsi,
te mikor szeretnél tesztelni? Vagy nem leszel olyan bátor, mint Barink? :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Poszi,
te hogy vagy? Már rég jártál erre? Mi van a kis pocaklakóddal? Jövőhéten te is mész kukucskára igaz? :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Csuti: hát a strandolás most nekem is hiányzik, pedig nem vagyok egy nagy strandra járós. De most annyira jól esne úszni egyet! De majd jövőre! :wink:
Azért azt sajnálom, hogy rókakoma megint nálad járt! Még ha meg is nyugtatott a jelenléte. :? Most már valóban húzzon a többi kismamihoz. Én is nagyon várom már! :lol: :lol:

Nálam ma megint eseménytelen a nap. A cicijeim mondjuk akkorák, mint még soha és feszülnek rendesen. Az éjjel görcsölt a hasam, de azóta csak nagyon csendesen.

És akkor a tegnapi termés:
Kép

Egyébként ha valakit érdekel a többi képem, szívesen küldök priviben egy linket. :oops: :oops:
Hát ezekkel telnek jól a napjaim. 8)
szélkisasszony

Sziasztok!

Itt is vagyok, mindjárt kész a lecsós-husi-tarhonyával :lol: ugye Krszto :lol: :lol: :lol:

Csuti, nekem műkszik a skype ;) Róka nálam még nem volt, bár hazudnék azt mondani,h néha nem érzem a jelenlétét reggelente :lol:

Szélkisasszony, tyűűűű nagyon szép kép és a cipellőt is Te csináltad? Szélcsikó kislány a pocidban :lol: nagyon szép név a Zselyke :wink: Én várom a privit :wink:

Nyuszi, ne is mond, már csak 3at kell aludnunk :lol: Nagyon várjuk...

Kretty, Emerenc mi volt a mai UHUn??? Remélem minden OK és csak azért nem jöttetek még,mert vv-re is kellet mennetek!

Zsuzsi, tegnap volt nálam egy volt általános iskolai osztálytársam, utána meg mentem egy barátnőmért,mert műtötték a kezét. Én voltam a kísérő...utána aludtam volna,ha nem hívtak volna fél óránként a melóhelyemről :roll: Te hogy vagy? Mivel telnek a napjaid?

Kagylókám, Te sem jöttél már este :(

Kriszto, megy a pirimaradjonmégegykicsitahelyén drukk!!!

Mindenkinek cuppanós pussz! Kismamik, várakozók vigyázzatok magatokra ebben a csúnya melegben :!: Ja és igyatok sok-sok vizetcskét és egyetek fincsi husikát :lol:

Pusztik!
Bari

bari6

Sziasztok

Kriszto
Hol az a táblázat?! :shock: Mindig az a munka,ajaj. :wink:
Van már valami,hogy mikor indulsz???
Barika
Hát látod itt vagyok,nem megyek sehová sem...írok én mindig.Pedig néha úgy nincs kedvem,depis vagyok,de nagyon. :( :oops:
Aztán mindig jövök mert érdekel mi van veletek!!!
Hétfőn kell menned apánkhoz ha jól emlékszem,Uh képet kérünk szépen!!!Tesztet csináljál,azt csak jó látni... :wink: Lecsós húsi...szeretem.Én ma vadast csináltam,és meglátod még mit....
Szélkisasszony
Ott a picike,és még milyen tünetek lesznek....
:wink: :lol:
Jól vagy?Felfázás elmúlott már?
Csuti
Kép mikor lesz??? Kérek!!!!
Nyuszika
Te már nagyon ott vagy a célnál!!!Jaj,de irigy vagyok... :oops:
Kretty
Nem fog leállítani!!!!Ne parázzál már!!!Te is beállsz a sorba,és kész!!
Apánk tudja mit csinál,és neked is babát fog!!! :lol: :lol: :wink:

Zsuzsi
Hogy vagy??Remélem a sok húsi meg a vízet iszod bőven...
Egyetlenke már most szépen befészkelte magát!!!!

Az a baj,hogy a táblázat nélkül olyan nehezen vagyok képben!
De Kriszto össze szedi magát,és már látni is fogok valami!!!

Végül megígértem nektek, 1 órával ezelőtt lett készen,vegyetek belőle!!

Kép

kagyló

Kagylóóóóó, ez írtó jól néz ki :lol: nyam-nyam de jó is lenne a lecsós husi után :P figyu, nyitom az ablakot :arrow: mz/x jelentkezzzzzz :lol:

bari6

Barika
Nyissad dobok!!!Mennyit is kérsz,ennyi maradt,a párom elvitte a többit,ment dolgozni.Most nyugalom van,és így a jó!! :wink: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Barika
Oké!!!Postáztam Aladár viszi!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Kagyló: De jól néz ki! Nem csodálom, hogy a férjed megette a többit. Nagyon guszta. Én is kérhetek belőle?

Bari: És mi újság a teszttel? Nem kapunk róla képet? Ugye már nincs para, hogy ha halványabb a csík?

Kretty, Emerenc: Gyertek a hírekkel. Mit látott Apánk?

Kriszto: Milyen volt a pancsi? Megmondom őszintén, én soha nem voltam egy nagy vizezős, de ebben a melegben most nagyon szívesen csobbannék én is egyet. :-) De marad a kád este.

Csuti: Lehet, hogy butaságot kérdezek, de milért nem ülhetsz bele a kádba?

Poszi: Tényleg nagyon el vagy tűnve! Gyere mesélj a Fórum csodababájáról!

Parane: Te hogy vagy? Dolgozol még? Meddig tervezed?

Poszi, Parane: Voltatok genetikai vizsgálaton? Vagy még majd csak mot mentek?

Mné
mné

Mné
Neked is ment a posta. :wink: :lol: :lol:

kagyló

Kagyló: Köszönöm. :-D

Katapetra: Ha nagyon szépen megkérlek, akkor átküldenéd nekem priviben, hogy milyen diétát írt fel neked a dokid? LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍ! Előre is köszönöm! És milyen gyógyszert kell szedned? Mikor van kontroll? Tudom, ez még korai, csak gondoltam, hátha kitűztétek már. :-D

Mné
mné

Itt vagyok ám.....

a csiga segítene, hogy végre elkészüljön a táblázat....

nálunk sok-sok ablak van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó, pár pillanat..... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

kriszto
Nyisd ki nehogy bedobjam az ablakot... :lol: :lol: Ment!!!
Jöjjön az a táblázat!!!!! :wink:

kagyló

1306500473.288.htm

Csak Kagyló miatt... sütit sem küld és még be is szól.... :lol: :lol: :lol: :lol: (csak poénkodok, nehogy komolyan vedd!!!)

Nagyon jó volt a pancsi, a Ramadában voltunk, Aquaworld, gyakorlatilag kettő percre lakunk tőle és még sosem voltunk. Szép, klassz, jó volt. Remélem jó ideig ez volt az utolsó strandolás...
Na majd meglátjuk!

Mindenkinek küldöm a pocisimit! Most annyi babóka van pocakban, hogy még számon tartani sem könnyű, de ez a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Pusszantás, de sajnos még merülök egy kicsit a munkába.... :? :?

kriszto

kriszto82

Jaaaaaaaaaaaaj megjött a süti!!!!!!!!!
kösziiiii

kriszto

kriszto82

Jut eszembe... mz/x... nem leszek Gyagyás Kriszta.... :lol: :lol: :lol: a tesómtól kaptam eleget annak idején....

(nagyon nem megy már a munka)

kriszto

kriszto82

Tegnapi kép
Kép
Mai kép
Kép

Sajnos ezekről nem lehet tökéletes képet csinálni :? Már csak ilyen Gabrielt fogok csinálni :)
Csajok, remélem hétfőn jó hírről tudok majd beszámolni...azért be kell vallanom, van bennem egy kis félsz :oops:

bari6

8 :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mné kádban azért nem lehet fürdeni, mert egyrészt a fertőzésveszély miatt, a másik meg ha jól tudom a meleg víz sem tesz jót ha ücsörögsz benne.

Ági28

Kretty: Ez szuper!!!! :-) És hogyan alakult a gyogyi adagod?

Ági: köszönöm a felvilágosítást. Ez gondolom csak akkor érvényes, ha terhes az ember lánya. Ugye? :roll:

Mné
mné

maradtunk az 1/4-ed merionalnal, hétfőn UH ismét. 2 db 10 es és 6 db 8-as van most.

Majd később jövök, most dolgoznom kell. :cry:
Vendég

sziasztok!

kretty: szuper!! ugye mondtam én, hogy lesz ott még!!! mikor lesz punkció??

mné: az otthoni kádban fürdés, azért nem ajánlott a terheseknek, mert a meleg víz vérbőséget okoz, és ezért kezdeti stádiumban vetélést okoz, a vége felé meg megindíthatja a szülést :)

én azért remélem, hogy a tengervízben lehet fürdeni terhesen is!! :?

Bari: olyan szép tesztjeid vannak, irigykedek csak!!! én is tegnap elsétáltam a gyógyszertárba, és mondtam a néninek, hogy kérek tesztet, de olyat amin két csík van! azt mondta mindegyiken két csik van, mondtam nekem olyan kell, amire ha rápisilek, két csík lesz rajta, és akkor szegény nézett rám bután, mert nem értette, majd megkérdezte: viccelni teccik? óó mondom, vagyis inkább nem! :) na mindegy, és nekem is ilyen gábrielt adott, mert azt mondta, hogy ez nagyon jó, a lánya is ilyennel tesztelt, kérdeztem, hogy két csík volt rajta? azt mondta, igen, már azóta meg is szült :)
úgyhogy most ott vár a teszt a fürdőben a mosdókagyló szélén van, várja, hogy valaki rápisiljen :lol:
szerintem én hétfőig biztos nem fogok
sajna én tulképpen végigdolgoztam ezt a két hetet, ugyan itthonról, de azért nem volt stresszementes, meg pihenni sem tudtam, annyit amennyit szerettem volna, és szerdán már valószínüleg megyek dolgozni :(

emerenc????

Boldog pénteket Mindenkinek! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

bari: ilyenkor hogy van? hétfőn reggel odatelefonálsz Apánknak, hogy van csíkos zebra teszted, és akkor majd ad délutánra időpontot?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto
Na ezt már szeretem!!! :wink: És íme a táblázat!!!Nagyon jó,most már nem lesz köd előttem... :lol: :lol: :lol:
Barika
Ez igen!!!Nem kapok egyet?! :oops: Jaj,hogy nekem miért csak az jut,hogy másét nézhetem... :(
Na de majd okoska apuci elintéz most,legalábbis remélem!! :wink: :lol: :roll:
Kretty
Na látod!!!Nagyon jó!!!Most már tessék megnyugodni,minden szép és jó lesz!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ági
Olyan ritkán jössz!Akkor is alig írsz valamit!Mesélj!!Képzeld el nem sikerült a tesóméknak a kislányt oviba íratni,nem vették fel... :(
De ha tudnád milyen kis ördög....minden héten hétfőn megyek haza,és viszem a sok édességet neki,erre ha már nem figyelünk oda mindent egyből felbont.Akkor egy folytában piszkálja a kicsit ....mondja neki tesóka ez nem a tiéd csak az enyém...erre van ám ott sírás rívás.Azt sem tudom melyiket szeretgessem meg!!! :wink:

kagyló

Hiányoltatok.....bocsi, de sok a munkám, még most is azt nyomom...
Csuti, nekem is csak nemrég lett jó a skype, hiányoltalak!

Csodababa jól van, szép kerek a pocim, már nagyon látszik, így kismamis rucikban járok :)

Jövő héten megyünk Dévaihoz uh-ra, már nagyon várom!

Genetikain voltunk máj. 10-én Elekesnél, nagyon szuper eredményeket kaptunk! És hát 40 percig nézhettük a kisbabánkat...nagyon jó volt!

ó lányok, én annyira szurkolok mindenkinek, hogy mindegyikőtök átélhesse a babavárás és anyaság örömeit!

Bari, nagyooon várom a hétfői beszámolód, Zsuzsi neked meg a tesztelésedet. Szélkisasszony, vigyázz magadra; neked mikor kell majd tesztelni???
Kretty, hajrá!!
Vendég

Sziasztok!

Kretty: nagggggyon ügyes vagy!!!!! Kitartás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló: hát nem vagyok egy sütis, édességes, de ezt most nagyon megenném. Nyami. Ha maradt még nekem is küldhetnél. Köszi. :D :D
Köszi, teljesen jól vagyok! Semmi felfázás.

Zsuzsi: neked is ilyen gyönyörű tesztjeid lesznek, mint Barinak! Nyugi. Én úgy döntöttem egyelőre nem is veszek tesztet. Így egy kicsit kisebb a kísértés.

Kriszto: hát megint nevettem egy jót. Mézga vonalon.
:lol: :lol:
Ma végre péntek! Szóval munka két napra elfelejtve!

Bari: de jó nézegetni a képeid! Remélem, hamarosan én is ilyenekkel szolgálhatok! :wink: Privi ment.

Szép estét mindenkinek! Lassan azt hiszem kimerészkedem egy jó kis sétára.
szélkisasszony

akiket kihagytam, bocsi, muka közben írok, és sietek, mert már nagyon szeretnék hazahúzni.........:( majd jövök!
Vendég

Kretty! Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Hajrá hétvége, hajrá szépen növekedjenek a tüszők!!!! Minden ok lesz, annyira szurkolunk!

Poszi! Jó hogy jöttél. Ezek szerint dolgozol, nem fárasztó???

Emerenc! Mesélj!!!!!!!! Neked is megagigadrukk!

Kagyló! Ki tudja lehet, hogy nem is lesz szükség okoskára.... de jó lenne!!! Igazán megérdemelnétek!

Kvzsuzsi, csuriban érted mindenem, ahogy szoktuk mondani... de milyen már, hogy ott a teszt a mosdó szélén, én tuti megőrölnéééééék.. Inkább dugd el hétfőig úgy h ne tudd hová is tetted... vagy.... :roll: :roll: Na jó türelem!!!

Szélkisasszony! Mesélhetnél nekünk erről a képről.... igazán nem tudom, hogy melyik részét csináltad te, de nagyon cukker.... szóval jöhet link priviben, de mesélj is...

Többiek? Ki, mit csinál hétvégén????

Sokan vannak Dévainál nagyon reggelente? Hol áll a számláló? Barikánk hanyadik kismami lesz???

Pusszancs

kriszto

kriszto82

Befejeztem a munkát... 8) 8) 8)

Szóval ma D egyedül volt, kisdoki nem volt ott. Remélem hétfőig megmaradnak a tüszőcskéim.

Bari, nagyon kíváncsi vagyok, hányan vannak belül... :roll: :roll: De jó lenne, ha mind a 3-an megmaradtak volna! :lol: :lol:

Csuti! kíváncsi vagyok vajon, lány, fiú? 3 fiúval felköthetitek a gatyát!!! :wink:

Poszi! de jó, hogy a csodababával minden rendben van! Így tovább!

Krisztó, mi van a kezdéssel? :wink:

Kagyló, hányra mész D-hez?

Mi holnap megyünk esküvőre, szóval nem leszek a hétvégén.
Legyetek jók, pihenjetek és egyetek sok-sok husiiiiiit! :wink:
Vendég

számláló 2034 (Barika lesz a 2035)

Már nincsenek sokan, vagyis én fél 9 körül mentem ma is és fél 10-kor már végeztem. Hajnalban nem járok, akkor sokan vannak. :roll: Miért kérdezed Krisztókám, mész? :D
Vendég

Elvileg igen, megyek... hétfőn mindenképp, vagy bogyóért, vagy azért mert megjön... ennek elég nagy esélye van... meglátjuk...

Nagyon jó szórakozást az esküvőre, és egyél sok husit és pici sütikét is.... tüszőcskék pedig meglesznek simán hétfőig, majd jól megnőnek!
Érezzétek jól magatokat és jó pihit vasárnapra!

Többiek???

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?