Új privát üzeneted érkezett!

Boldog Gyereknapot!!! :D

Barba,sajnálom Apukádat.de ha haza engedték akkor már gondolom jobban van.az egyik volt munkatársamnak is volt agyvérzése kétszer is.ő alapból magas vérnyomásos volt(most is az),kb 12 gyógyszert szedett.de mind kétszer kijött belőle,igaz másodszorra kicsit tovább tartott.Apudnak kell kezelésekre járni?
jók a képek ismét.

Orsi,nyaralás!!! 8) 8) 8) de jóóóó!!! meg is érdemled!!! pihenj,napozz amennyit csak tudsz!!! :wink:

Juci,Julcsi tényleg nagyon ügyes!!!
:wink: :wink:
naptej:mi Niveát használunk,illetve csak vettünk,még nem voltunk olyan helyen,ahol kellett volna.ha nem musz,duán 5-6 előtt kis sem megyünk a melegbe.

Csigaby,nem igaz,mert láttam gmailen a talis képeket,bibíííí!!!! :D és nem vagy kövér,bibííí!!! :wink: :D
Ti amúgy családiba laktok?
jó szív,ismerős,apa is ilyen...mindenkinek mindent. :roll: én meg próbálok ügyelni,hogy ne éljenek vele vissza,de sokszor nehéz.nem akarok hárpiának tűnni. :roll:

hát én már alig várom a zárt topicot,olyan storym van,hogy húúúú...de ide biztos,hogy nem... :wink:

Kép

KépKép
 
 


Köszönjük szépen, de ne gondoljátok, hogy Julcsi ügyesebb a formabedobóval, én azért sokat segítek neki, odaigazítom a lyukat a keze alá :D
Csigaby egyetértek, én sem erőltetek semmit, amihez kedve van azzal játszunk, közben mondom neki mi az, mire való stb. de direkt nem tanítom. Ugyanúgy mint a mozgásnál, ebben is minden gyerek egyedi, ezért sem szeretem a "dicsekvést", minden gyereknek megvannak az erősségei, nem érdemes egymáshoz hasonlítani őket.
Bocsi, senkinek nem kritikának vagy bántásnak szántam.

Naptej: bioderma, jó drága volt :( Mi is csak 5 körül mentünk ki a kertbe pénteken, meg pancsolni a medencében néhány percet, nagyon élvezte, de féltem a bőrét, pedig nem is hófehér.

Juci

Kép
 
 


hali

mit csináltok gyereknapon?

juli, hát igen, minden gyerek egyedi, ezt lemérjük mindig itt, Peti pl tök jól szalad két lábon, de pl még egy értelmes(nek tűnő) szót sem mond. :lol: ha kér vmit, akkor áddádddá, ez kicsit hasonlít az "add oda"-ra, de igazság szerint nem nagyon hall minket így beszélni, hogy "add oda" a bármit. :) ugyanez az Anyával, "nya"-nak szólít sokszor, de én nem E/3-ban beszélek neki, hogy "Anya hozza a kajádat" hanem hogy "no most hozom a kajádat"... :D szóval ha csak nem azzal született, hogy tudja, ki az az anya... :D
ennyit a nyelvfejlesztésről. :D sokat tanultam anno róla a bölcsészkar miatt, de a mai napig ez a legnagyobb rejtély számomra, hogy a jó életben fog megtanulni beszélni????? egyelőre nem aggódom, de alig várom az első szavakat. :oops:

a formabedobózást mi is így csináljuk amúgy... megfog egyet... villámgyorsan odaforgatom, ahová kell, mutatom, melyik lyuk az, hozzáigazítom a formát a lyuk szájához, ő meg benyomja és roppant boldog. :D (ha lassú vagyok, megpróbálja bármelyikbe benyomni és jön a haddelhadd, mert nem megy bele... (nyög, mérgelődik...)

mayday micsda sztori? felcsigáztál... :lol: nekünk is nivea van, gyerekeknek, kis zsebbe való, 50+-os, de hát eddig nem használtuk... :lol: ezért nem is izgat a kérdés, mit kenek rá, mert leginkább semmit... :roll: :? :? :?

jaj aranyosság:
mindig minden hülyeséget hoz ugye Pepe, (sokszor nagytörölközőt, farmeromat, táskámat - szóval ilyen bazi nehéz + hosszú dolgokat, már eleve ez tök vicces, ahogy nyög, mert küzd), de mostanság kinéz vmit magának és fél órán át le sem teszi. ha elveszem, üvölt. tegnap pl egy számológéppel ent mindenhová, előtte krumpli volt a sláger (egy bizonyos krumpli), előtte meg egy sebtapaszos doboz. a videón is láttátok, az a műanyag izé is ilyen kiválasztott volt. :D :D szétröhögöm magam rajta.

viszont gond:
mindig 6kor kel megint mostanság... :? mindig akkor kelt, de 7ig visszaaludt, erre most nem tud... :( mit lehet tenni??? 10kor fekszik... mi vagyunk az egyetlenek ahol max 8-9 óra éjjeli alvás van? :( :( tök gáz.

 
 

 
 

Sziasztok lányok !

Kilépek ebből a topikból, mert vannak olyanok, akik megsértenek másokat.

Amiket írok, azok nem dicsekvések. Különben is más is "dicsekszik" amúgy, hogy milyen ügyes a gyereke.
Én azt hittem, hogy ez a topic arra való, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat.

Én is csak azt írtam le, hogy az én gyerekem mit tud a korához képest, mint mindenki más.

A tanításról, az én véleményem az, hogy már most meg kell alapozni a dolgokat, mert a gyerekek agya olyan mint egy szivacs.
Én sem eröltetem Szintire, hogy már pedig leülsz és tanulsz.
Ha játszik én is csak közben mondom neki, hogy melyik mire való és milyen szín.
De aki nem ül le a gyerekével és nem mondogassa neki ezeket a dolgokat, az vessen magára.

Amikor kérdezek valamit tőletek, arra pedig nem is válaszoltok.

Mindenkinek további jó babázást kívánok.
 


Kedves Cyntia,
én személy szerint nagyon sajnálnám ha kilépnél a topicból, hiszen, mint te is írtad, azért van, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat.
Nem tudom, hogy melyikünk írását vetted sértésnek, de biztos vagyok benne, hogy egyikünk sem szánta annak.

Én például sokszor érzek lelkifurdalást azért, hogy nem tanulok eleget Annával, de mivel neki a koraszülöttség miatt rengeteg egyéb gondja is volt/van, ezért úgy döntöttem, hogy nem erőltetem még rá ezt is, hiszen a tornát is én erőltetem rá a mozgásfejlődés miatt. Szintit azért írtam példának a tanuláshoz, mert róla tudom, hogy rengeteget tanítod. Jegyzem meg látszik is rajta, hiszen nagyon sok mindent tud a korához, illetve a többiekhez képest.

Szerintem Juci sem bántásnak szánta a dicsekvés szót, hiszen idézőjelbe írta. Szerintem csak nem talált rá jobb kifejezést.

Remélem Szintike szülinapja jól sikerült. Gondoltam rátok, mert elég rossz idő volt szombaton.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Mayday - ó a talis képek. :oops: Az nagyon csalóka.

Hát kertes házban lakunk (nem saját), de a kert közös így oda sajna nem nagyon tudunk kimenni. A nagymamámhoz járunk át, ott van fű, homokozó, csúszda. Csak sajna másik gyerek nincs.
Egyébként anyukámtól örököltem egy fél házat ahol nem lakhatok, de ez is egy hosszú sztori. Ezzel kapcsolatos az a sztori is, amit nem írtam meg, mert nagyon gáz szerintem :(

Nagyon kíváncsi lettem a sztoridra :)

Hibernia - nálunk is az apát, mamát, papát mondja, mert emlegetem őket, de az anya nem nagyon megy, hiszen azt ritkán hallja :)
Szerintem majd csak megtanulnak valahogy. Aztán majd azt várjuk, hogy befogják :D
Előre félek, hogy majd miket fog kipletykálni, hogy fog beégetni. :oops:

Nálunk 8-10 óra az éjszakai alvás, de kétszer alszik napközben.

Mi is Nivea naptejet vettünk, de nekem nem jön be. Nem szívja be a bőre, ragad stb. és drága is volt :(

Barba - örülök, hogy apukád már ilyen jól van.
Remélem nem nagyon ijedtél meg :)

Ma a Városligetben voltunk és én hülye elfelejtettem fényképezőt vinni :(

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Cyntia: ismét csatlakozom Csigabyhoz, nem tudnám jobban megfogalmazni, mint Ő - köszönöm Csigaby!

Akkor a naptejek mind ilyen ragacsosak?! :( legszívesebben elkerülném a használatát, napközben úgysem megyünk tűző napra, ha meg pancsol inkább ráadok pólót, sapkát... na majd meglátom.

Hibernia: egy idő után én is rádöbbentem, hogy sosem fogja mondani az anyát, mert sosem hallja, és elkezdtem neki mondogatni, de tényleg olyan béna E/3-ban beszélni saját magamról a gyereknek. Így most már csak azt szoktam mondani, hogy puszi anyának amikor puszit ad. Így most ha azt mondom anya, akkor puszi a reagálás :D
Édes lehet Pepe ahogy hosszan viszi magával a dolgokat :) kitartó fickó :)
Alvás nálunk változó: az elalvás mindig ugyanakkor van, fél 9-kor fürdés, 9-kor lámpaoltás, szopi, elalvás legkésőbb fél 10-ig. (Julcsi ehhez annyira hozzászokott, hogy ha napközben későn alszik, egyik nap pl. 5-fél 7-ig, akkor is elalszik ebben az időben). Reggel viszont nála is változó, legtöbbször fél 7 körül ébred és vagy visszaalszik a reggeli szopiba vagy nem, akkor már mellettem marad és amíg lehet próbálom visszaaltatni, de van, hogy már csak délelőtt alszik vissza. Nem tudom mitől függ, hogy reggel meddig alszanak... egyik nap fél 10-ig aludtunk :) Pepe mit csinál, mikor felébred? Feláll, játszik, sír? Mennyire éber? Tudom, hogy nehezen alszik el, de nem tudod visszababusgatni valahogy alvásba?

Juci

Kép
 
 


Halihó!

Előre szólok hogy szerintem iszonyat hosszúra sikeredek :D Mármint az írásom :)
Mi jól aludtunk,Balu 3/4 9től reggel 9ig aludt :shock: Nem tudom miért ilyen álomkóros mostanában.REmélem nem beteg.

Orsi:én nem tudtam volna nyugodtan aludni légzésfigyelő nélkül.Egyrészt mivel kis súllyal született veszélyeztetve volt,másrészről meg magam miatt (már akkor megvettem a légzésfigyelőt mikor még pociban volt Balu).Valahogy nyugodtabb voltam tőle.
Édes lehet Elisa ahogy mindent babáz :D
Az a baj hogy ez nem az első csókolom volt :D Igazából azért is esett rosszul,mert ugye aznap két hidegzuhany is ért (ugye hogy terhesnek néztek),aztán ez volt a kegyelemdöfés :lol:
Végül tegnap csináltam itthon magunknak kókuszgolyót :D Nagy sikere volt,hugom ma azt csinált,annyira ízlett nekik :D
Nagy gratula a fiaidnak!!!Nagyon ügyesek,teljesen jogos a büszkeség :P
A 6 fős családon én is néztem nagyot ,mondom vagy nem tudok számolni vagy valamiről/valakiről nem tudunk :P
Jajj,de jó hogy mentek!!!Irigy vagyok!!Mikor indultok?
nálunk is van cipő lábhoz tétel :) Olyan aranyos,mert mikor mondom hogy na gyere húzzuk a cipődet,akkor odaül a cipősszekrény elé és teszi a lábára a cipőt :D Annyira kis értelmesek már :) Sapit is a fejére teszi,persze csak épp ahogy sikerül :D Eddig egyszer sikerült egy kemény kalapot rendesen a fejére tenni :)
Hát ha a légzésfigyelő elromlik akkor olyan mintha nem is használná az ember,szóval hátrébb nincs vele :P

Naptej:nekünk Babe van,ezt javasolta a bőrgyógyász,elég drága volt.Ez is spray és tök jó,könnyen használható,magamat is ezzel kenem :D

Szinti:én is szoktam tanítgatni BAlut,de még sajna nem köti le :( Van amikor érdekli amit mondok,és sok dolgot megért már.Pl szinte bármit kérek tőle,azt tudja hogy mi.Gondolok itt labda,maci meg szinte bármilyen tárgyra. :) Nekem az első szótáram könyv van meg,ezt Balunak vettem első szülinapjára.Alapszavak vannak benne képekkel.Szerintem tök jó :)
Hogy sikerült a kertiparty?Isten éltesse Szintit!!
Jajj,nehogy már kilépj emiatt!!!!Hisz te magad írtad hogy azért vagyunk itt hogy megosszuk a véleményeinket,tapasztalatainkat!!!!Szerintem itt senki nem sértésnek akarta írni amit esetleg írt,hanem hogy ő hogy látja a dolgokat!!!Nem vagyunk egyformák.De ezen ne sértődj meg!!!!Szerintem itt senki nem dicsekvésből írja amit ír!Csak ugye ami másnak nagy öröm az más szemében könnyen tűnhet dicsekvésnek,pedig ez nem az.Én mindig megpróbálok reagálni mindenre amit írtok.Szerintem nem mindenki tud mindenre reagálni,és sokszor van hogy átsiklik az ember egy-egy kérdés felet,de ez nem direkt van szerintem.

Kriszta:én is kivagyok a maszat miatt,de mit lehet ellene tenni?Balu pl kajánál mindig belenyúl a szájába (szinte minden falat után) és utána szépen végigkeni mindenhol.
Hát most elkezdtem gyümilevet csinálni a gyümikből,hogy hátha így megissza,aztán rákapna az ízére :wink: Majd jövök hogy bevált-e :)

Csigaby:azt mondják hogy főleg a babaintenzíven nagyon erős barátságok alakulnak ki.Mondjuk nem csoda,hisz az egyik legnehezebb időszakban nyújtják egymásnak ott a támaszt az emberek.Mai napig tartjátok a kapcsolatot?Szoktatok talizni?
Sudocreme :lol: :lol: Na hát igen,ha túl nagy a csend :D Egyébként vicces mert Balu is megtalálta valamelyik nap :? Még a hajáról is vakartam,hihetetlen hogy ráragad mindenre.Ja és a ruhája is csupa olyan lett,hiába kimostam kifakította a rövidnaciját :? Ja és a legjobb hogy Balut csak a kádban tudtam rendbehozni,úgy hogy ruhástól beállítottam a zuhany alá :D :lol: Tényleg jó móka volt :) Láttam a remekműről a képeket,hát haláli :D :lol: És az az elégedett arc hozzá :D
Mondjuk ez murphy,hogy bezzeg amikor tényleg terhes az ember akkor többször nézik jóllakott napközisnek az embert mint várandósnak :lol: Szívás :lol:
Ne beszélj már butaságot,nem is vagy kövér!!!!
Fényképezéssel nálunk is ez van.Van picasa webalbum azon is jól látszik hogy minél idősebb Balu,annál kevesebb kép van az adott mappában :) Dehát izeg mozog,rossz képet meg minek tegyek fel róla.
Tanítással én is így vagyok,hogy ha látom hogy vevő a dumára Balu akkor próbálkozom (kevés sikerrel),de általában sarkon fordul és otthagy :D :lol:
Barba:hát én nem nevettem csak utólag :D Tudod,amolyan kínomba már :D
Nálunk a légzésfigyelővel még az volt a baj hogy a rácsokon volt és nem teli táblán.Mióta tettünk az érzékelők alá egy vékony bútorlapot,azóta nem jelzett be még soha tévesen.De mi is arrébb tettük az angyalkát,meg próbálkoztunk sok mindennel.Nekünk a sima ac300-as van.
Nagyon jók a képek!!!!!!Látszik hogy jó hangulatú kis buli volt :)
Hogy megbirkózza Samu a szopipárnát :D Tök édes :D
Jajj,tényleg,olyan kis szeretetéhesek ezek a kis törpék és már viszonozni is tudják,én is imádom amikor bújik Balu,nincs szívem szinte letenni se ilyenkor :P
Huuu,tök irigykedek a fürdő miatt ,annyira szeretnék én is ilyenre elmenni már.Itt Pesten tud valaki valami jó bababarát pancsolóhelyet?Lehetőleg zártat.

Mayday:köszi hogy írtál a moderátornak,majd gyere a hírekkel hogy mi a helyzet :)
igen,terhesnek néztek :D Tök gáz :D Egyik felem igazából lesz.rja hogy ki mit gondol,mert kilóba nem sok maradt rajtam csak a megnyúlt bőröm szépen ráfittyed a nacira pl,vagy ha ruhában vagyok akkor domborodik :D Szóval egyik felemet nem zavarja de azért mégis a női hiúság :) Gondolom ismerős :D
Jajj,nyugi,nem értettelek félre :D Ne magyarázkodj :P
Na látod,mondtam én hogy meg fogsz enyhülni tesó kapcsán :P
Ez a sztori!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát hallod a te fiad se semmi :D Megéri a pénzét :D
Balunak az első ilyen bedobós játéka a fp-s csiga volt anyuméktól karácsonyra.Először csak kiszedte belőle a kockákat,aztán rájött hogy vissza is lehet tenni,és kb 3 hete kezdte el használni a lyukakat is.Van egy sütifalója is,azt márciusban kapta első szülinapi ajándéknak (anyáék nem bírtak magukkal :lol: ) ,azzal kezdett el először formabedobózni.Nagyon tetszik neki :) Én csak ajánlani tudom :)
Egyem meg Bubut!!Tök édi lehet a bújásával :D
Na jól felcsigáztál,miféle sztori?????Nem írod le gmailre? :PPP

Hibernia:de igen,vannak,csak bent pesten.Oda meg ugye nem szívesen autózok be,bkv-zni meg nem szeretek.Hátha lenne még valami itt viszonylag közel,keresgélek :)
Hát a zöldséget úgy értsd hogy pl levesből,vagy ha rántott karfiolt csinálok,vagy borsófőzelék,ilyenek :) Amikor régen zöldségpürét csináltam neki köpködte ki :? Így most megeszi.Viszont a gyümi tényleg nem csúszik :?
Hát azért maradt pocakom rendesen :D Valahogy a varrat fölött egyszerűen nem húzódott vissza a hasam és ott szépen meg van buggyanva :lol: Kis úszógumi :D
Hideg kezek :? Ájjjj de rossz az :? Balunak is tök sokszor hideg a keze,pedig szerintem nem fázik :?
Fogócska akkor nálatok is sláger :D Én már nem merem "kergetni",mert múltkor akkorát esett :? Ugye próbál szaladni,de még nem megy neki,és akkorát esett,és fél centire az ajtófélfától :?
Szerintem nem hülye kérdés ilyenkor,mostanság tök sokan akarják gyors egymásutánba letudni a gyerkőcöket.Legalábbis a környezetemben tök sok ilyen anyuka van.Meg most beléptem egy topikba (2012-es babaprojekt,bár írni még nem nagyon jutottam oda :lol: ) és a legtöbb anyukának 3 hótól-2 éves korig van gyereke és már tesót terveznek.Nincs is ott olyan akinek 3 évnél idősebb gyereke lenne.Szóval azért fura,de úgy látszik most ennek van "szezonja" :)
fölé áll és engedi, hogy lobogtassa a levegő a haját... :lol: :lol: :lol:
Porszívózástól Balu fél,kivéve ha valaki kezébe van.De a múltkor is rámászott,és véletlen bekapcsolta hát szegénykém majdnem sokkot kapott :lol: Amitől még nagyon fél az a csengőnk.Ha valaki csenget akkor visítva (!) rohan hozzám vagy a legközelebbi emberhez hogy vegye fel :lol: Másnál van ilyen?Pedig nem is hangos a csengőnk.Na amjd csinálok róla videót mit csinál Balu a csengő hallatára.
Én mindig e/3-ba beszélek Baluval :oops: Anya hozza,anya adja meg társai ugyanez apával is.Ez gáz szerintetek ? :opps:
Aranyos ez a pakolászás :D Hát nekik még minden érdekes :P
Alvásra nincs sok tippem :( maximum azt lehetne megpróbálni hogy átállítani a napi 1 alvásra,még ha nagyon nyűgi is emiatt.Nálunk kb 3 hét volt az átállás,kész rémálom volt,volt hogy este aludt fél órát 7től és fent kukorékolt éjfélig,de aztán átállt és azóta klasszak a napok :)

Charlott:tök jó lehetett ez a buli :) Jók lettek a képek is.Az a baba-mama fotó különösen szívmelengető :)
Hát,nem hinném hogy most bárki lenne a pocakban,de annak nagyon örülnék ha lelkileg már valaki készülődne hozzánk :P Remélem hogy ha nem is juniusban,de júliusba 9 hónapos albérlőm érkezne :P

Maci:ezt még nem is hallottam hogy sugározhat a légzésfigyu.
Én megcáfolom az alvászavart,mert Balu sokszor végigaludta kicsinek is az éjszakát, a fogzás zavart be,na meg ugye most már jan vége óta végigalussza megint az éjszakákat.De lehet ez is olyan mint a mászóalagutas kutatás eredménye :)
Remélem mihamarabb jó hírekkel fogsz jönni a házat illetően :)
Na ez az ö..ö..ööö van nálunk mutogatással párosítva :D Tiszta activity :D

Juci:örülök a jó éjszakáknak :) Sok-sok ilyet még :P
Édes lehet Julcsi is a magyarázással :)
Sajnálom a pöttyöket remélem hamar kiderül mi okozta.
Önálló kajálás nálunk is itt tart :)
Balu is elindítja a mosógépet,kicsinek,mikor megtanult mászni,és felfedezte a fürdőszobát is,vagy fél órát ült a mosógép előtt és nézte ahogy mos :lol: Tök vicces volt.A mánia mai napig tart,és kiszedi meg beletesz mindent.A múltkor egy csörgőjét sikerült kimosni,mert belepakolta én meg nem vettem észre :lol: És tudja hova kell önteni a dolgokat,betolja a rekeszt,majd már nyúl is az indító gombhoz(persze együtt nyomjuk meg,mert nem tudja magától benyomni) aztán örül a feje amikor megindul a vízadagoló hangja :D
Én a Babe-val elégedett vagyok.

Úszópelus:ebbe van olyan mire figyelni kell?Vagy bármilyen ilyen pelus jó?

Minden babának utólag is boldog Gyermeknapot!!!! :)

KépKép
Kép


Csigaby: milyen volt a Városligetben? Én is gondoltam rá, de féltem, hogy rengetegen lesznek.

Képzeljétek, hogy jártunk ma a játszótéren: már éppen jöttünk el a homokozótól, amikor odajött Julcsihoz egy kislány, kicsit nagyobb mint ő. Csak nézegették egymást egy kicsit, aztán a kislány egy hirtelen mozdulattal mindkét kezével homokot szórt az arcunkba :( Nekem telibe kapta a jobb szemem, alig láttam valamit, csak felkaptam Julcsit és próbáltam porolgatni az arcát, aztán az első padnál vízzel mosni a szeméből a homokot, persze sírt, de szerencsére ő kapta a kevesebbet, hamar megnyugodott, nekem még órák múlva is ropogott a fogam alatt, meg még most is ég a szemem :( Háát nem ilyen ismerkedésre vágyom :) Legalább a szülők odajöttek és bocsánatot kértek, párom mondta, hogy semmi baj, előfordul, mit lehet erre mondani, de tök szar volt :(

Na lelövöm magam. (Talán jobb is ha maradok olvasó..)

Jó éjszakát mindenkinek!

Juci

Kép
 
 


cyntia, én sem szeretném, ha nem írnál, érdekel, mi van veletek! mindenki a maga módszereit követi, biztos, hogy mindenki a legjobbat akarja a babájának, de tök jó, hogy te tanítgatod tudatosan is szintit.
egyetértek csigabyval amúgy, hogy a dicsekvést biztosan nem úgy értettük, hogy megbántódj!!
akartam már kérdezni, hogy hogy alakult a viszonyod anyukáddal? most megvagytok jól?
ha vannak képek, küldjél a buliról!

csigaby, én is kipletykáltam csomó mindent kicsiként. :oops: tök ciki... :D szegény szüleim...
kétszer mennyit alszik anna? napközben, úgy értem.
mi ilyen kicsi niveat vettünk, 2000 ft volt, kb 4 cm magas a doboz és ez nem ragad...
de kár, hogy nem tudtál fotózni... mik voltak ott?

juci, julcsi is puszil? :D de ügyesek ezek a babák! nálunk csak levegőbe puszil, arcra nem... :D
viszont jut eszembe: fújogatja ki az orrát, tök jó. :) (múltkor az apja pólójába... khm... még jó, hogy nem náthás, nem jött semmi...)
kb úgy alszotok ti is akkor, mint mi - kivéve persze, hogy fél 10ig nem tudom, mikor aludtunk utoljára. :lol: asszem talán soha... :oops:
ha felébred, feláll és sír. :? ha bemegyek, fel akar jönni, elkezdem hordozni, akkor elbambul a vállamon és ott van. amint leülnék vele vagy ne adj isten letenném, tök éber lesz. ha felállok újra, visszabambul, de nem alszik el... :?
kicsit uncsi már a hajnali kelés...
jajjj ez a homokos sztori... :? de rossz... :? én úgy félek ilyenektől... már hogy "bántják" majd - és ez még a jobbik, hogy nem szándékosan. :?

csöpplány, ó fogócska nektek is bejön? hát én csak óvatosan kergetem azért, de tök gyors már. :shock: csak úgy kapkodja a csülkeit, pedig én mászom utána a földön. néha elesik, de ált. látom előre, mikor kell vigyázni, mikor izgul túlzottan. :)
óóó ezek szerint Petya ilyen bátor a porszívóval? :D tök jó, azt hittem, mindenki szereti... a csöngő miért irritálhatja Balut? nálunk a turmixgéptől ugrik ki az ablakon, nagyon sír tőle most is. (hangos nagyon...)
hát lehet az egy alvás segítene... de félek nem... és akkor extraszívás. :lol: nem merek váltani... :oops:
ja eszembe jutott: Peti a mosógéptől is bokáig f*ssa magát. :lol: :lol: :lol: ahogy forog, iszonyat fél...

akartam kérdezni, ti hogy mostok hajat? úgy értem, hogy öblítitek le? nálunk oltári a sivalkodás... :(

no nézem az előző oldalt is, onnan sok mindenre nem reagáltam...

 
 


Na, megérkeztünk. Délutan voltunk a parton, Elisa eloszor a satraban volt, fujt a szél nagyon, aztan egy ido mulva megprobalt kimaszni a babakocsihoz, de ugy, h a keze ne legyen homokos, aztan csipegetett a homokbol, ugy, mint aki megsoz vmit, meg is kostolta parszor. Nagyon aranyos volt.

érdekes, mert tegnap is és ma is csak a megszokott idoben aludt délutan, mar nagyon jol lehet bele utazni, a mai ut 4,5 ora volt + 1 ora, amikor ebédeltunk. Ott rogton szerzett egy baratnot maganak, a szembe asztalnal ult egy 3 éves kislany és egyfolytaban integettek egymasnak.

képeljétek az éjjel egész jo volt. elso ébredésnél nem szoptattam, elég gyorsan visszaaludt, aztan 10 perc mulva ujraébredt, de nem keltem fel hozza és csak fél7kor ébredt és szopott egy kiadosat és aluft még fél9ig. Ilyen szempontbol most megint rosszkor van ez az utazas, otthon lehet leszokott volna mar az ébredésekrol... ma este alig birt elaludni, annyi minden tortent vele egész nap..

na, amire emlékszem;
Elisa nem fél a porszivotol, meg semmi ilyentol. Csengonk nincs, ha vki kopog, akkor nevetve indul az ajto felé, a dadust pl nagy orommel fogadja mindig.

Juci,
ez a homok a szemetekbe nagyon rossz lehetett! ettol mar csak az rosszabb, mikor a szemed lattara egy gyerek beleharap a sajat gyerekede$be. ilyesmi is elég gyakran elorfordul

Mayday
most mar én is kivi vagyok, milyen sztorikat akarsz mesélni??
A bujas aranyos lehetett!

Hibenria,
Peti olyan kis kreativ! ezek a hosszu cuccok cipelése ;) nem is hallottam még ilyet.

Cyntia,
szerintem kicsit félreérthetoen fejezted ki magad a tanitassal kapcsolatban elsore. Emlékszem régebben irtad a biliztetést is.
Ha hianyolod a név szerinti valaszokat, az lehet azért van, mert toled is elég kevés névszerinti valaszt kapunk.
Mindenesetre kar lenne, ha eltunnél, mindenki gazdagitja ezt a topicot.

Kép
Kép
Kép
 
 


csigaby, megértem a magányotokat, olyan rossz, hogy hiába van akár sok baba is a környéken valahogy semmi kapcsolatunk nincs senkivel... :(

barba a niveanak legalább jó az illata... olyan niveas strandszag... :) bár hallottam, hogy a fizikai fényszűrős naptejek a legjobbak... ez meg ugye kémiai gondolom. amúgy itt egy teszt a popsikrémekről:
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termektes ... psi-kremek tudom, te saját csinálsz, csak hátha érdekel... ;) (meg mást is persze)
fürdőztetek? óóóóóóóóóóóó de irigykedem! :)
a puszilás nagyon aranyos lehet... kis hódító... ;)
humor herold - ez nagyon vicc! :lol: :lol:

julcsi is mosónő lesz? :lol: mindenkinek tetszik a mosógép, csak nekünk nem?? amúgy nálunk minden a fejre aló, küldök majd videót!
pici pötty a lábon allergia lehet? :shock: nálunk tök olyan... :oops: na jó, nem tök, de ilyen pici kiütések vannak rajta, az otthoni doki azt mondta, vízszárazság...

orsi, el is hiszem, hogy büszke vagy! tök jó, hogy sportolnak a fiúk és ilyen ügyesek! :) húúú de izgalmasan hangzik a tengerpart... milyen volt az idő? (:lol:)
anyáknapi ajándék :) :)
csomagolásért én sem irigykedem...

többen írtátok a "cipőfelvételt", hát nálunk max a lábához ütögeti a cipőt, de ami rosszabb, amint ráadom, kezdi leszedni a tépőzárat... :evil: utál cipőben lenni.

mayday, bubu de kis aranyos lehetett! olyan jó, hogy már ilyen 2nyíltak", annyira szeretem ezt a korszakot... :roll:
köszi, hogy írtál a modernek!

maci, várjuk a fejleményeket! ;)

charlott, jajjj ez a vizezés! ismerős! mikor rácsukom a csőrt (úgy hiába rázza, nem jön víz), szép komótosan kinyitja újra és elkezdi rázni... volt már hogy emiatt át kellett öltözteti... úgy nézett ki, mint aki teljesen bepisilt. jó lehetett a buli! ;)

képeket videókat még nem néztem... remélem mindenkinek reagáltam :oops:
jó éjt!!!!

 
 


Reggelt!!!

csak beugrottam szólni,hogy írt a moder,hogy ma megcsinálják. :D :D

jövök később,remélem akkor már konkrét dolgokkal,most megyünk nagybevásárolni.pussz

Kép

KépKép
 
 


Sziasztok!

Már rájöttem, rossz, hogy ilyen ritkán reagálok, mert mire eljutok oda, hogy végre leülök a gép elé, már több oldalt írtok, így mindig egy csomó mindent kihagyok, amire reagálnék. :-)

Csöpplány,
olyan hülyék az emberek!! Méghogy terhesnek nézel ki?! Hibbantak ezek? Nagyon szuperül nézel ki!! Szerintem csak annyi van, hogy ha az ember elejt 1-2 olyan kifejezést, mint pl. "kívánom", "szédülök", "hányingerem van", az emberek egyből arra asszociálnak, hogy jön a gyerek... De reméljük hamarosan jön is! ;-))

Orsi,
Annyira édes Elisa mászása! Nagyon kreatív kislány, ilyet még nem láttam sehol. :-) És hogy egyedül kanalazgat! Meg a többi egyedül evő is - olyan ügyik! Mennyi idő kb mire óriásmaszatolás nélkül belejönnek az evésbe?

Csigaby,
8-9 dl, 1 liter? Nagyon durva! Én most olyan boldog vagyok, hogy napi 2dl-t megiszik már Ádi, eddig pár korty volt a rekord...
ez a Sudocrem-es sztori nagyon vicces! :-) Én is rájöttem már, a túl nagy csend csak rosszcsontkodást takarhat... ;-)

Charlott,
De ügyes Krisz!! Önálló lépések! Olyan jó figyelni, ahogy tényleg napról napra új dolgokat tudnak megcsinálni, nem? Egyik nap még nem ment neki valami, másnak meg már olyan természetesen csinálja, mintha mindig is tudta volna...

Maci,
Mi újság a házvásárlással? Összejön, amibe beleszerettetek?

Barba,
Samu nem semmi, ahogy kimászott a karámon meg mindenen... pillanatra sem veheted már le róla a szemed. :-) Nagyon kis rafkós. :-)

Mayday,
Gratula Bubu stabil járásához! Annyira kis ügyes!!
Zárt topic-kal abszolút egyetértek!!

Cyntia,
Néztem a képeket gmail-en. annyira kis szépség Szinti! Kis mosolygós. :-) Na, és azok a fürtök!
Kár lenne, ha itthagynád a topicot! Amennyire én megismertem itt a Lányokat, szándékosan senki sem bántaná a másikat. És ráadásul olyan szépen foglalkozol a kislányoddal, hogy büszke is lehetsz magatokra! Meg jó is, mikor megírod ezeket, hogy miket tanultok, ötleteket is adsz másoknak. És ez szerintem tök jó! :-)

Nadi,
jobban vagy, nem fáj már a melled? Annyira sajnálom, hogy így visszajött. :-(
viszont Gréti nagyon ügyi, hogy áll! Édi lehet, ahogy topog. :-)

Tegnap voltunk az állatkertben (gyereknap címszóval). Ádi nagyon élvezte. Bár néhol a tavak jobban érdekelték, mint az állatok. :-) Hiába, vízmán, mint az anyja. ;-)

KépKép
 
 


Mi Daylong Baby 30-as naptejet használunk, ez fizikai szûrôs. A gyerekorvos ajánlotta, tekintettel níla extra fehér bôrér, szerintem tök jó, nem ragad, hamar beszívódik, és jó illatú-bár azt nem tudom mennyire "természetes", de nekem az a legfontosabb, hogy jó legyen níla bôrére+ ne égjen le.
Kicsit ég a pofám, hogy én is olyan ritkán tudok személyesen mindenkinek reagálni; pedig szeretnék-csak hát nem vagyok eleresztve segítséggel, idôvel....

Cyntia: A többiek már leírtak mindent; csak ismételni tudom ôket. Nem hinném, hogy bárki bántásnak szánta volna, hogy tudatosan foglalkozol Szintivel! Sokszor ezek a virtuális kapcsolatok kevesek ahhoz, hogy jól kifejezzük magunkat, és megértsük egymást (könnyû félreérthetô dolgokat írni-olvasni); de mégis nagy kár lenne, ha nem tudnánk Rólatok. Nem tudom, milyen kérdésedre nem kaptál választ.

Orsi: De jó Nektek!!!! Kíváncsai vagyok, hogy a "napirendet", mennyire tartja Elisa a nyaralásnál...Mi júl. 1-tôl megyünk 10 napra, és már most foglalkoztat, hogy mennyire borítja föl majd az utazás (mi kb. 8 órát autózunk majd), új szállás, stb. A költözéstôl is emiatt tartok egy kicsit. Az a baj, hoyg túl merev vagyok :shock: , de ez azért nem akadályoz meg semmiben, csak többet szorongok :oops:

Csigaby: Tényleg jó sokat iszik Anna! Sim avizet adsz neki vagy teát?

Csöpplány: Terhesnek néztek :? Nagyon rendesen válaszolsz mindenkinek :) Állítólag nem minden légzésfigyu sugárzik (megvan, hogy hány megaherz alatt/fölött), de mindenesetre nem jó az elektromos berendezés a ababa hálószobájában. Ennek ellenére nekünk is van :? :oops: , mivel parázós vagyok, de már tervezem, hogy kiiktatom. Ti meddig tervezitek használni?

Hibernia: Azért nem alakulnak ám olyan gyorsan az események a házzal....jó, ha a héten leülünk beszélni a tulajékkal. De nagyon köszi mindenkinek a drukkokat, még szükség van rá! Képek nincsenek, de egy könnyûszerkezetes ,nagyon masszív, 90 nm-es faházról van szó.

Juci: Hoyg sikerült elérni, hogy többet igyon Juci? Homokozó :twisted: . Nílát is ütötték már meg (barátnôm kisfia), olyan nehéz jól lereagálni nekem, pláne ismerôsnél. mindig az van bennem, hogy a másik gyerek fegyelmezése nem az én dolgom, de ez lehet, hoyg hülyeség, mert Nílában meg azt erôsítheti meg, hoyg nem védem meg...

Seidelm: Mi múlt héten állatkerteztünk. Állatokra mit reagált Ádi? Fókashowt láttátok :) ?

Zsu:?????? Várunk, hogy gyere!

Barba: Karámot hol lehet venni? Én is szeretnék beszerezni egyet majd a kertbe, hogy ha a kertben szöszölök, Níla ellegyen mellettem benne. Mennyibe kerül?

Nadi: Kaptál gyógyszert a melledre? Én is sajnálom, hogy újra visszajött!!! A ringatós foglalkozáson jót röhögtem :-).

Mayday: Ha zárt lesz a fórum, akkor mi ugyanígy lépünk be, csak senki nem lát? Vagy lesz egy új jelszó?Bocs, a hülye kérdésért, de nem vagyok egy PC-guru. Akkor holnaptól már zárt lesz? A sztorival már mindnkit felcsigáztál....

Níla már lépeget, ha fogom az egyik kezét, illetve a járókában oldalaz. Szerintem már simán tudna menni, csak betoji :lol: . Volt kitôl örökölnie :lol: :oops: Nekünk nagyon szarok az éjszakáink, tegnap és ma is Níla mellé kellett feküdnöm, vele aludtam...na nem a kiságyba :lol: , hanem a kiságy melletti matracra költöztünk mindketten. Kb. 2 óránként kelt ma is :( Az a gyanúm, hogy fejl. ugrás, és elkezd menni hamarosan, ha elegendô bátorságot sikerül összegyûjtenie. Van egy kis fa-bébitornáztatója, azt "járókeretként" használja, és tolja maga elôtt, de már szinte szalad vele... :lol:

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


orsi, de jó lehet ez a tengerpart! homok jobban bejön elisanak, mint a fű? :lol:
jó, hogy jól telt az éjjel!!! belevaló kislány. ;)

moncsi, állatkert, de jó! ki is szedtétek Ádit vagy csak toltátok? én ezért nem merek ilyen helyre menni, mert félek, hogy megunja... :? egy óránál többet (ha rossz napja van, 20 percnél többet) nem bír ki a babakocsiba zárva. :( és ha olyan helyen vagyunk, ahol nem lehet kivenni... szívás.

maci, hová is mentek nyaralni? 8 óra? fűűűűűű... :) tegnap a játszóban Petit is meglökte egy kisfiú, de miután nem sírt meg kicsit lökte csak meg azért, nem foglalkoztam vele... lehet, hogy ez már a fiú-lány nevelés közti különbség, de é félek, ha folyton megvédem, megszokja és nem áll ki magáért. :oops: vagy ilyen korban ez még hülyeség?
szar éjszakát sajnálom, nálunk is van most vmi, talán fejlődési ugrás itt is, mert megint iszonyat mennyiséget eszik. tegnap 12kor pl egy 180 mg-os húsos-zöldséges bébiételt + egy fél szelet kenyeret + 180 ml tápot evett... nagyon brutál. most is 8kor evett szokásos adagot és 10kor már visított, hogy éhes, pedig csak 12kor szokott enni megint. :? beles lett rettentőre. :D

no ébredezik, délelőtti alvás 40 perc, remek. :( pedig fél 6kor kelt ma is és fél óra ringatás után visszaaludt még fél órát úgyhogy fél 7kor kezdtük a napot... :evil:

 
 


Hello!

Mikor záródunk??? :) Tényleg jó ötlet ez, mert sok zugolvasó van és az olyan szenya dolog, szerintem. Ha már olvas, véleménye is lehet a dolgokról, akkor meg szólaljon meg! :)

Mayday: remélem, akkor végre elmeséled amit a nyitottban nem szeretnél! :D

És hogy ki gyereke okosabb, ügyesebb….. minden anyuka szeret a gyerekével büszkélkedni és ez nem fog elmúlni sosem. Akárhova megyek és találkozom anyukákkal már mondják is, hogy ez enyém ezt tudja, ilyen méretei vannak. Érdemes higgadt fejjel végig hallgatni és tudni, hogy minden gyerek máshogyan fejlődik. Nem szabad összehasonlítani! Ez a legnehezebb…. Igen, én is dicsekszem és egyben nagyon örülök, ha Krisz fiam szemem előtt fejlődik és azonnal megosztom rokonaimmal és barátaimmal a hírt. Az a feladata az anyukának, hogy utat mutasson gyerekének, ha elakad terelje a helyes irányba…és örüljön sikerének! Vagy nem??? ;)

Krisz is formabedobóval játszik (észre vette, hogy van ilyen játéka!) és odáig jutottunk, hogy kiveszi a dobozból a formákat és visszaszeretné helyezni és én meg segítek neki. (mint Hiberniáéknál) Örülök annak, hogy itt már eddig eljutottunk, hiszen egy 2 éves gyerek játékszere ez.

Juci: naptej – mi Babe 50 faktorosat használunk, bár a dokim azt mondta, hogy ne mindig kenjem be a gyereket, mert még szüksége van mindenféle „napsugárra”. Biztos ekkor tud kialakulni a védekezés ezek ellen.
Játszótéren brutális dolgok történnek, de tényleg. Itt a gyerekek harcolnak, ez az ő birodalmuk! Nagyon észnél kell lennem, hogy Krisszen ne gázoljanak át, ne verjék laposra, ne tegyék ki a hintából….

Hibernia: gyereknapot szüleimnél tartottuk. Krisznek (és a többi unokának) kialakítottunk egy játszóteret a kertben. (figyelem, dicsekvés következik!) Egy csúszdát, egy homokozót és egy hintát helyeztük el benne. Tök szupi lett! Azért is volt szükség erre a beruházásra, mert kertesházi övezetben nem divat játszótere kialakítani, mindenki oldja meg ahogy tudja.
Aranyos lehet Peti a hosszú, nehéz tárgyakkal, ahogy cipeli, vonszolja hozzád! :)
Alvással mi is hasonlóképpen állunk. Amióta világosabbak a reggelek Krisz ébreszt és indulni is kell a napnak. Ez van, dupla kávét fogyasztok, próbálom a gyerek ritmusát felvenni. ;)

Csigaby: kár, hogy ennyire messze lakunk – Krisznek egy normális társat keresek pontosan egy éve, és nem találtam. :( Milyen volt a Városligetes kirándulás??

Csöpplány: én Huggies úszópelust vettem a DM-ben még a sárvári fürdőzéshez és nekünk bejött ez a termék! ;) És ami késik az nem múlik!

Orsi: örülök, hogy ki tudtatok kapcsolódni a tengerparton. Elisa, ahogy a homokot szórja, szemenként válogatja!!! Aranyos lehetett! És hogy tudott úgy haladni, hogy ne érje homok?

Seidelm: pontosan, ahogy írtad, olyan jó és egyben meglepő látni, hogy tegnap észre sem vette, ma már piszkálja és holnap tök természetesen játszik vele! Ezeket én csodáknak élem meg! :) Jó lehetett az állatkertben! Vízpártiak vagytok, akkor a fürdőzések is a kedvenc időtöltés?

Macianyu: Níla nagyon ügyes, biztos hamarosan önállóan fog járni. Még gyűjti a tapasztalatokat!

KépKép
 


hali!!!

megint csak gyorsba,kérdésem lenne.szeretne valaki moderátor lenni,aki "eldönti",hogy ki jön a zártba?hm?vagy intézzem továbbra is?csak mert visszakéne írnom neki.nos?

Kép

KépKép
 
 


mayday, írj vissza nyugodtan, intézd csak. ;) max. később csatlakozunk modereknek. :) (úgy értem, aki akar)

 
 


na,válaszoltam, "2010 május babái" (eredeti vagyok,mi??? :lol: :lol: ) lesz a topic neve,többet még én se tudok.

Macianyu,egy új fórumot kapunk,ahhoz egy jelszót,amit csak mi tudunk,tehát kívülálló nem fog tudni olvasni minket.kicsit olyan lesz mint gmail.csak a miénk.
:wink:

Charlott,nme tudtam nem észrevenni az alsó vonalzódat.tehát,he??? :D

na most ennyire sikeredtem,gyerekem itt az ölembe és össze-vissza nyomkod mindent.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjollllllllllllllllllllllllll hgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg 888888888888888877.

na ezt ő írta Nektek.még jövök

Kép

KépKép
 
 


Maci,
Fókashow-t sajnos nem láttuk. :-( Igazából szerintem majd kb 1 év múlva fogja jobban élvezni az állatkertezést. De most is voltak állatok, amik tetszettek neki - leginkább a majmok és a madarak. Csatolok egy simogatós képet. :-)

Hibernia,
babakocsival indultunk neki, de abból nem sok mindent látott volna, úgyhogy Krisz magára kötötte kenguruval - így már élvezte. :-)

Charlott,
igen, ezeket én is csodáknak tartom, és hihetetlen jó érzés, hogy mindezt átélhetem, mellette lehetek ilyenkor. :-)
Nagyon-nagyon vízpárti vagyok, igen. :-) Alig várom, hogy eljussunk valami tóhoz vagy legalább egy strandra. ;-)

Csöpplány,
mi is Huggies-t használtunk, és szerintem tök jó.

Kép

KépKép
 
 


Édes a fotó Ádiról, neki is komoly tokája van :lol: !

Úgy néz ki, nem jött össze a ház :( :( :( , mert nem engednek az árból, így nem tudjuk megvenni, szóval most nem tudom mi lesz: albérlet vagy a régi (nagyon sok felújítást igénylô) ház...Júl 31.-ig ki kell költöznünk, ma kötöttünk szerzôdést. Nílát is vittük magunkkal a délutáni hôségben (elmaradt az alvása is emiatt)....A csúcs: az ügyvéd elírta a dátumot, így holnap mehetünk újra aláírni egy csomó papírt!!! :twisted: Azt hittem felrobbanok! :twisted:
Szóval ma szar napom volt. níla semmit nem aludt délután, és fél 6-ra már totálkáros volt, zokogott a fáradságtól, most negyed 8-tól alszik....Holnap tuti 5-kor kezdi a napot....
Maradok a régi rendszeremnél: délelôtt keltem fél óra után, hogy délután tudjon aludni. (Egyébként ma 2 órát aludt délelôtt, mert fél 6-kor kelt.....ördögi kör, de most már közbelépek.)

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


megirigyeltem orsiéktól a homokot, délután kevésbé fújt a szél és kigyalogoltam a tengerpartra (ez olyan part, hogy vmi oknál fogva mindig apály van) és homokoztattam Petit. ;) furcsállta, mi ez az anyag, de összességében tetszett neki. a homok amúgy barát: tök jól le lehet porolni. :lol:

viszont hazafelé úgy sírt, mint az albán szamár. :( kivettem, betettem, próbáltam etetni az út szélén (:?), nem kérte, csak visítozott. már tök ideg voltam, mert minden 2. ember megkérdezte, mi lehet a baja és minden ember sajnálkozva nézett. annyira utálom az ilyet, rég csinálta ezt azt hittem, már elmúlt ez a korszaka. aztán egyszer csak csöndbe lett. :shock: hazafelé beugrottunk egy parkba, ott kicsit füvezett, levelezett és minden oké volt. nem értem a hisztijeit... :(

tök jó, hogy most sütött a nap + az eső sem esett, egész jól ki tudtunk menni, elszállt a nap. :)

charlott tök jó lehetett a gyereknap! :) :) képek? ;) a formabedobó nagy sláger mindenkinél, látom. :D

mayday köszi az intézést!

moncsi, tök jó, hogy még kenguruztatok! én már elpakoltam, de ha még lehet használni... :roll: Ádi is jó súlyban van, nem fog nálunk leszakadni, ugye? :D

no megyek, vacsizom vmit. :)

 
 


maci, lemaradtam, sajnálom a házat. :( és ha még nézegetnétek? hátha jön szembe még egy álomház, mint ez az előző... valahogy alkudozni nem tudtok mégis?
ez az ügyvéd bosszantó. :evil: elhiszem, hogy pipa voltál. :(

ja amúgy el is felejtettem mondani, nem is volt telefonos interjúm sem, mert egy k*cs*g belsős érdeklődik a munka iránt és ugye ilyenkor az a policy, hogy őt veszik fel. annyira bosszantó, mert nem is ért hozzá, nem is ezt csinálta sosem, mégis előnye van, pedig nekem meg van tapasztalatom. :evil: többek között ezért is lépnék már innen, mert vagy túlképzett vagyok, vagy jön egy suttyó belsős vagy külföldi vagyok, a lényeg a lényeg, hogy esélytelennek tartom a normális munkavállalást. (mosogatni meg nem fogok :P)

 
 


Csöpplány - tök jó, hogy Balu ilyen jókat alszik :)
Megkívántam a kókuszgolyót, lehet én is csinálok :)

Ilyen első szavak könyvünk nekünk is van :)
Igazából rengeteg könyvünk van, mert én magam könyvmániás vagyok és Annának is vettem párat. Úgy kell visszafognom magam. Szerencsére eddig ő is szereti "olvasgatni" őket. Remélem ez később is megmarad.

Ez a babaintenzíves kapcsolat is relatív, hiszen az is számít, hogy melyik baba hány hétre született, kapott-e agyvérzést, mennyi a súlya stb. Ezek mind-mind befolyásolják, hogy ki kivel van/lesz jóban. Persze alapból mindenki mindenkivel beszél, szorít a másiknak, együtt örülünk, sírunk stb., de a hasonló babák szülei jobban összetartanak. Csak 1-2 anyukával tartom a kapcsolatot, azt is inkább telefonon, mert az ország különböző részeiből vagyunk. Találkozni nem is szoktunk.
Eddig kettővel találkoztunk, abból egy a Petőben volt véletlen, az a tegnapi meg tervezetten. Velük is most találkoztunk először, hiszen nekik is rengeteg bajuk, programjuk van a babával. Csak velük jobban összefonódott a sorsunk a véletlennek köszönhetően. Viszont velük sokkal többet is beszélünk, mint a többiekkel, sőt a tegnapi találkozón a pasik is ott voltak, ők az intenzív óta most beszéltek először egymással, de egész jól elvoltak :)
A gyerekek is annyira cukik voltak, ezért is sajnálom, hogy nem vittem fényképezőt. Meglátták egymást és elkezdték nyújtogatni a kezüket (mindkettő babakocsiban), egymás mellé toltuk a kocsikat így szemből, akkor megfogták egymás kezét és úgy maradtak egy ideig.

A Sudo marha nehezen jön le. A cumiját úgy néz ki, hogy ki is kell dobnom :(
Porszívózástól Anna is fél, de ha odaveszem magamhoz és játszunk vagy együtt porszívózunk, akkor elkezdi élvezni, de az elején mindig fél.
A mosógépet pedig imádja ahogy forog.
Nekünk nincs csengő :), úgyhogy azt nem ismeri. Hozzánk csak bejelentkezéssel lehet jönni :D

Juci - rájöttél már, hogy mitől pöttyösödik?

Városliget - igazából nem nagyon tudom milyen programok voltak. Ugye mi csak találkozni mentünk a másik kisgyerekkel, úgyhogy a programokat nem is néztem.
Rengeteg ember volt, én nem szívesen megyek ilyenkor ilyen helyre. Találkoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, fagyiztunk, jó volt :)

A homokos sztori nagyon durva.

Hibernia - délelőtt 10-30 perc, délután 30-60 perc, de az időpont nagyon változó. Nincs olyan, hogy nagyjából ugyanakkor alszik.

Hajmosás - a zuhanytálcában fürdetem és ha hajmosás van, akkor hanyatt fekszik (nem rajong érte) és úgy mosom meg fekve. Eddig jól viseli, de én is szívesen vennék hajmosási ötleteket.

Cipő - ha kérem odahozza (az egyiket), de nálunk is sláger a tépőzár kinyitása, sőt simán leszedi a lábáról. Mentünk már vissza séta közben :)

Hát igen a magány. Neked aztán nem kell mondani... :?

Hú micsoda étvágya van a legénynek :D
A munkát sajnálom :(

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Orsi - Elisa és a homok :D Mostanra megbarátkozott vele?
Anna nagyon szeret homokozni. Imádja söprögetni a kezével, meg szórni.
Tök jó, hogy már így lehet Elisával utazni :)

Seidelm - a reagálásokkal én is így voltam, de most igyekszem :)

Igen a legtöbben arra panaszkodnak, hogy keveset vagy egyáltalán nem iszik a gyerek. Nem tudom ez nála honnan jött, de teljesen magától kéri és ha kiürül az üveg hozza nekem tölteni. Viszont felmerült a cukorbetegség most erre fogják megnézni csak még nem tudtam lenni a mintát.

Az állatkertben nem voltak túl sokan?
Jaj nagyon édes Ádi. Annyira komoly :D

Maci - nagyon kíváncsi vagyok a házra. Amit írtál az nagyon jól hangzik. Közben látom nem jön össze :(

Csak vizet iszik semmi mást. A tápszert is elutasította már több, mint 2 hónapja, úgyhogy már azt sem iszik.

Charlott - most jól elkeseredtem a játszótérrel kapcsolatban :( Pedig annyira nagy reményeket fűztem hozzá.

Jól hangzik anyukádéknál a mini játszótér. Majd küldjél képeket. Az a kert egyébként is nagyon tuti :D

Én is nagyon sajnálom, hogy ilyen messze lakunk :( Ráadásul Krisz és Anna nagyjából egyformán fejlődött, bár most Krisz elhúzott.
Ha tudnék vezetni, akkor bárhova elvinném, de sajna ez nekem nem megy :(

Tényleg Csöpplány a párodnak már megvan a jogsija? Kicsit lemaradtam. :oops:

Mayday - nagyon rendes vagy, hogy intézel mindent :)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Seidelm,
Gyereke vallogatja, mennyi ido alatt esznek egyedul is ugyesen. A tobbedik gyerekek hamarabb, mert van elottuk élo példa. Es annak sokaig tunik a dolog, aki tul hamar kezdi. Nekemm altalaban olyan 13-14 honaposan mar elég ugyesen ettek a gyerekeim, kanallal is, de csak a nem tul folyosat. A levest azt sokaig nem tudjak megenni egyedul.
Nagyon jo az akecskés kép!

Maci,
Szerintem barmi felborithatja a napirendet. Elso gyereknél én is beszari voltam, ma mar azt vallom, a gyereknek ott jo, ahol az anyjanak.. Barhol.
Elisa szerencsdére mar elég edzett utazas szempontjabol és nem latszik rajta semmi, nagyon nagyon alkalmazkodo kis csaj, egy szavunk nem lehet, inkabb visszazokkeni nehéz neki, mikor hazamegyunk. Pl a mult éjjelt ataludta (volna), ha nem ébred fel,a mikor lefekszunk éjfélkor. De ez a 3. éjjel, h nem szoptatom csak hajnalban, 6 korul, nagyon buszke vagyok ra !<régen meg sem mertem volna ilyet probalni, h elutazunk és akkor is folytatom az uj szokas szerinti lefekvést.
A fahazzal csak annyi a aj, h recseg(het) egy id outan. Aludtal mar ilyen nagy fahazban? Par év utan recseg-ropog.
Nila is tologat? Akkor mar kozledik a jaras!! Igen, lehet fejlodési ugrasrol szo, szerintem is.
Mi Mo-rol visszafelé kocsival jovunk majd nyaron, 16 ora lesz, tobb nap alatt tervezzuk…
Jajj, de kar!! Sajnalom a rossz napot! Probalj vhogy kikapcsolni! Hulye ugyvéd is!

Nadi,
hogy van a melled?

Hibernia,
Gyerekvédelem, szerintem ilyen kis korban meg kell oket védeni, ha veszélybe kerulnek, azt gyereke valogatja, kibol milyen temperamentumu kisgyerek lesz. Nagyrészt veleszuletett dolog.
Aztaa mekkora adagot evett Peti! Ha Elisa ennek cask a felére képes lenne…
Képzeld, Elisa ma vonszolta maga utan az osszes nagyobb ruhadarabot, amit talalt!
„mint az alban szamar“ – olyan jo kifejezoen tudsz irni! A hiszti egy orok rejtély..
A munkat sajnalom! A tulképzettség oriasi gond, foleg, ha az ember nem akar mar olyan reggeltol éjszakaig allast. Ezért lett belolem is otthoni dolgozo..

Charlott,
eloszor kimaszott a satorbol, annak a szélére, kivulrol, aztan feltamaszkodott a babakocsira. Ugy tunik, csak az zavarja, ha a keze homokos, a laba oké. Ma beleallitottam a tengerbe, eloszor le sem akarta tenni a labat. De aztan tetszett.

Csigaby,
Aranyosak lehettek, ahogy fogjak egymlas kezét !

Mayday,
na mi lett? van mar jelszo?

Kép
Kép
Kép
 
 


orsi, de jó, ezt akartam kérdezni, hogy mi a program... ezek szerint tengerezés.. :) fiúk úsznak? meleg a tenger? délen vagytok?
elisa bizti olvassa a fórumot, hogy elkezdett "vonszolni" ő is... :) szerintem tetszik nekik, hogy ők EKKORA dolgot is képesek mozgatni. :lol:
bár ne ismerném az albán szamár kifejezést. :D
tök jó az új rend. ;)

csigaby, szedjük már össze magunkat, vezessünk. ;) én is ilyen fosi vagyok, de autó nélkül az élet... :?
szóval hajat fekve öblíted. ez nekem új. :oops:
jajj ez a tépőzáras cipő kezd az idegeimre menni. ahogy nyög hozzá... ááááááááááá... hiába tiltom, nem hatja meg...

jó éjt!

 
 


Sziasztok!

Na most megint jól lemaradtam :(

Köszönöm a naptejes tapasztalatokat, lehet beruházok egy niveára..

Éjszakáink sajnos megint borzalmasak, tegnap éjjel óránként ébredt, néha sírt is, forgolódott, nyugtalan volt, hajnalban magam mellé vettem ott egy picit jobban aludt. Most a pocakjára gyanakszom, valami megfogta, ma adtam szilvát, remélem meghajtja picit. Vagy fog lehet még, talán elindul a többi is. Mondjuk napközben semmi baja..

Csöpplány: tudom nem vigasztal, de nekem is nagy a hasam, csak én jól takarom, mindenki mondja, hogy milyen jól visszafogytam, én meg tudom, hogy nem. Anyukám se hitt nekem, aztán megmutattam neki a hasam és csak annyit mondott: "jééé tényleg" :D Elég laza a hasfalam, dolgoznom kell majd rajta, de amíg szoptatok nem nagyon akarok/merek tornázni. Ne foglalkozz vele mit mondanak, majd a tesó után ráérsz vele fogalkozni. A csókolom-hoz meg hozzá lehet szokni, én már egy ideje nem veszem fel, örülök ha letegeznek :D
Julcsi nem fél a csengőtől, csak ez az egyetlen zaj amire felébred ha alszik éppen :( Amikor hazaérünk, akkor mindig megnyomja a csengőt mielőtt belépünk az ajtón, kvázi becsönget itthonra :D

Orsi: én is irigykedem a tengerpart miatt :), örülök, hogy jól telik a nyaralás, rátok fér a pihenés. Elisa ügyes az utazással, édes lehet a homokkal, Julcsi is úgy csinál mintha sózna :) Remélem az éjszakák továbbra is jól telnek, lehet, hogy még ott elhagy egy ébredést, nem? Ja, ezt külön küldöm: :D

Csigaby: megkérdezhetem merre laktok? lehet, hogy mondtad már, csak nem emlékszem, bocsi. A pöttyök most elmúltak, nem adtam semmi olyat, amire gyanakszom. Most egyenként adom majd és ha kijön újra, akkor tudom majd, hogy melyiktől van.

Hibernia: jó, hogy ki tudtatok mozdulni, sajnálom, hogy Pepe nyűgös lett. Julcsi is kb. fél órát bír ki a kocsiban, aztán kéredzkedik kifelé, feszíti ki magát, akkor visszük kézben, amit persze marhára élvez, csak mi nem (tényleg, senkinek nem fáj a csuklója a gyerek cipeléstől? mert nekem kb. 3 hónapos kora óta egyfolytában, páromnak meg mióta egy hétig ő altatta éjjel.), aztán ha leköti valami a figyelmét, akkor vissza tudjuk tenni megint egy időre. Néha az autóba sem egyszerű betenni, annyira tudja feszíteni magát, valami csel kell, hogy be lehessen csatolni az ülésbe :(
Porszívó már nem zavarja Julcsit, sokáig sírt miatta, illetve inkább amiatt, hogy a kiságyban volt, míg porszívóztam, most meg vagy jól elvan addig, vagy kint van és jön utánam :)
Hajmosás: nálunk is nyűglődik az alatt a pár másodperc alatt, míg lemosom a sampont, utál hanyatt feküdni és ez a vízben még rosszabb :(
munka :(
Egy-két pötty eddig is feltünt Julcsin itt-ott, de most több volt neki a lábán, ezért szeretném kideríteni, hogy nem kajától van-e. Remélem ki tudom szűrni, vagy inkább ne legyen többet :)

Charlott: hogy Krisz mennyire hasonlít Rád! irigykedem, Julcsi teljesen az Apja, nem nagyon látok benne magamból semmit, illetve remélem az alkata az enyém lesz, de az arca nem nagyon hasonlít :) Jó lehetett a buli.

Maci: Julcsi akkor kezdett többet inni, mikor a szilárd ételből is kicsit többet evett már. Csak úgy jött magától, látta a poharat az asztalon és elkezdte kérni. Most már a csőrös bögréből és a varázsitatóból is ügyesebben iszik, nem kell a Janás üvegből itatni :)
Sajnálom, hogy nem jött össze a ház, akkor most az első lesz vagy kerestek még tovább?
De jó, hogy mentek nyaralni, ne aggódj előre, Níla biztos élvezni fogja :)

Barba: látszik a képeken milyen klassz volt a fürdőzés :) Nagyon csini Samu nadrágja :) (hol lehet olyat venni?) találtam itthon egy minta fürdőpelust, az is Huggis, azt kipróbálom én is (mármint Julcsi :)) aztán ha jó, akkor veszek belőle.
Én is vágyom már egy kis wellness-ezésre, de egyelőre nem látok rá esélyt, Balcsira talán...

Jesszus már ennyi az idő? 2 órába telt reagálnom és még biztos kihagytam valamit :( én milyen lassú vagyok :(

És azt még le sem írtam, hogy ma bepótoltuk a tegnapi gyermeknapot és mi is elmentünk az állatkertbe :) egész jól sikerült, bár Julcsit néha jobban érdekelte a többi gyerek mint az állatok, de azért a halak, a zsiráf, az elefánt meg a majmok tetszettek neki. Na meg a kecske etetés nagyon :) Egyébként nem nagyon lehet babakocsizni, abból nem sokat látott, hordozót meg nem vittünk, szóval legtöbbször vittük a seggét :) Jó lenne ha már menne a saját lábán :D (tudom, akkor meg rohangálhatok majd utána :))

Na megyek aludni, remélem jobb éjszakánk lesz.
Nektek is jó éjszakát kívánok!

Juci

Kép
 
 


Nem jegyzeteltem. :?

Tegnap mi is a Városligetbe mentünk, az Állatkert is szóba került, de csak nézelődtünk végül a parkban. Majdnem szívinfarktust kaptam, amikor egy kedves ismerősöm megragadta a karom, hogy köszöntsön. Én ugye nem vettem észre, hogy szemből jönnek, mert úszógumit :D kerestem Samunak az árusoknál. Még sosem volt velem ilyen, nem mertem odanézni, sokkot kaptam, mert tudtam, hogy nem Barnus keze fog, de akkor KIÉ??!!?? Hármat találhattok. :)

Hibernia, Samu nem veszi fel a cipőjét, csak odatartja a lábához, de szerintem a többiek is így írták. Vagy van, aki egyedül öltözik, én meg elsiklottam felette?
Annyira tuti Peti feje a tengernél! Megéri ennek a gyereknek programot csinálni. :lol: A sírás szörnyű lehet. Én nem bírom elviselni még itthon sem. Nem is tudom, mit kezdenék ilyen helyzetben. Nagyon-nagyon feszült leszek a sírástól. :?
Már olvastam a popsikrémtesztet én is. :) Nem saját gyártásút használok, hanem Napsugár bébikenőcsöt, vagy sheavajat, de leginkább semmit. :)

Maci, sajnálom a házat! :( Szerintem is nézelődjetek még.

Juci, szörnyű ez a homokos történet! Még szerencse, hogy csak véletlen volt! Hozzám a fürdőben vágta hozzám az apja papucsát egy 5 év körüli gyerek a babamedencében. Hát én lekevertem volna egy fülest, ha a sajátom csinálja. Ennyi erővel kutyaszaros papuccsal is besétálhatott volna a pasas a babák közé. (Nem gumipapucs volt.) Kb 5 centin múlt, hogy nem Samu arcát találta el. :evil:

Orsi, nagyon ügyesek vagytok az éjszakákkal! Bár én is eljutnék idáig! Most a fürdő óta náthás Samu, szóval megint hagyom többet szopizni, bár inkább éjjel volt szüksége rá. Mi nem vagyunk olyan szerencsések, mint Peti szülei, mert Samu a taknyos orrát törölgeti a ruhánkba. :D Meg mindenhova. Mindenem olyan, mintha meztelen csigákkal aludtam volna. Éljen a mosógép! :)

Hajmosás nálunk kiürült flakonnal, vagy játék öntözőkannával megy. Előtte mindig mondjuk, hogy jön a vííííz! Ennél rövidebb felkiáltással is kondicionálhattuk volna a búvárreflexet... :roll:

Ádi szuper jó fej az állatkertes képen.

Fú, csomó mindenre nem reagáltam, pedig már itt ülök egy ideje. De nagyon fáradt vagyok, ma kertészkedtem egész délután. Le kell feküdnöm.

Ha zártak leszünk, várom Mayday és Csigaby sztoriját is! :)

KépKép

KépKép
 


Mindig elfelejtem, hogy szerettem volna kérdezni: van aki már olvas mesét? én egyelőre elképzelni sem tudom, hogy Julcsi ülne egy helyben és figyelmesen hallgatná. mikortól és hogyan lehet ezt bevezetni? könyvet szívesen lapozgat, de inkább csak maga a lapozgatás érdekli nem a tartalom :roll:

Juci

Kép
 
 


Sziasztok!

homokszórásos, játszóteres dologban én már elnézőbb vagyok mert tudom hogy egy ilyen kisgyerek még nem direkt csinálja és valószínű hogy valamikor az én gyerekem is szembe fog dobni valakit...
Az meg megint más ha egy nagyobb gyerek csinálja ezt és a szülők nem foglalkoznak vele! Én rászólok olyankor ha bántja az enyémet...
A nagyoknak is azt szoktam mondani hogy ha megvédik magukat azért nem haragszom, de ne üssenek meg senkit elsőnek!

Hibernia sajnálom az állást, de hátha lesz még ilyen! Egyébként meg szerintem itthon is ugyanez van, a belsősök előnyt élveznek( meg a belsősök ismerősei meg azok ismerősei....)

Üvöltés szörnyű lehet, én is nehezen bírom, Kristóf az autóban szokta előadni magát ha unja az utazást...marha jó úgy vezetni :twisted:

Az emberek meg igen mindig megpróblják megoldani ilyenkor hogy mitől sírhat...Tegnap például volt szabad 10 percem és bementem egy ruhaboltba nézelődni, persze K. egyből rázendíett mire a nő folyamatosan mondta hogy, mondjad csak, sírjál nyugodtan! Mintha hülye lenne a gyerek! Mikor meg kivettem a kocsiból teljesen kiakadt hogy miért nem hagyom sírni!!! Annyira fölidegesített :twisted: Mondtam neki hogy nem hülye a gyerek, próbálja egyszer ki hogy beszél valakihez az meg folyamatosan mondja neki hogy jól van mondjad, panaszkodj nem érdekel! Erre láttam hogy hülyének néz és közölte hogy látszik hogy első gyerek!!! 8) Mondtam hogy akkor nézze meg jól mert 3.!
Azt eljöttem!

Kristóf issokat iszik de szerintem ez nem baj, úgyis meleg van! Annánál cukorbetegséget néznek emiatt? Petivel mi van megnézedted neki végülis?

Anna nagyon cuki volt krémesen! :P
Nekem Boti csinálta ezt kb. egy évesen de neki totál fehér volt a feje, meg a szőnyeg is...sose jött ki belőle rendesen :?

Ádit még kenguruban viszitek?? Nekem a 6 kilótól leszekadt hosszútávon a hátam :? Jól bírjátok!

Hajatmosni mi ülve szoktunk egyszerűen leöntöm a fejét vízzel vagy lezuhanyoztatom!

Barba, takony... :wink: tényleg jó találmány a mosógép!



na cső!!!

kész a zárt!!!! :D :D :D :D

nos,még nem vettem fel mindenkit,de csinálom folyamatosan.szóval úgy műkszik a dolog,hogy ugyanúgy beléptek bnetre és a társalgó oldal legalján ott van a 2010 május babái.aki tag egyszerűen belép.ennyi.légyszi próbáljátok ki.

Kép

KépKép
 
 


Barba: meztelen csiga :D
Hajöblítést kipróbálom én is kis kannával :) nálunk a "merülünk" a vezényszó, mert úgy tudom a babaúszáson is az, gondoltam majd megyünk és akkor nem kell újat tanulni, de végül nem vittük úszásra..

Most megint olyan jó éjszakánk volt, 21 - 8-ig csak 2 x kelt, most meg már alszik is megint. Lehet, hogy melege volt, mert most vékonyabb takaró volt rajta nyitott ablaknál...
pocak is beindult :)

Kriszta: eladónő nagyon gáz, én is ideges lettem volna tőle, én úgy vagyok vele, hogy miért kell észrevenni, hogy egy idegen gyerek sír, nézni, meg megjegyzést tenni? úgysem tudhatja senki, hogy miért sír, mi baja és mit lehet vele kezdeni csak a szülei, majd megoldják ők.
Autóban ha csak ketten vagyunk és én vezetek, akkor énekelni szoktam neki, ha nyűgösködni kezd, ez változó ideig késlelteti a hisztit :)

Kengurun én most ismét elgondolkoztam, hogy látom, hogy Ádit még viszitek, de azt hiszem nekem sem bírná már a hátam. kipróbálom..

ébred, megyek

Mayday várjuk a híreket, köszi, hogy intézed..

Szép napot mindenkinek!

Juci

Kép
 
 


ha valakit kihagytam volna,nem direkt volt és légyszi szóljon.thx.

Kép

KépKép
 
 


hahó társalgó alján nekem aaaa van.. :?

 
 


nekem megvan az aaa alatt.. bejutottam, köszi Mayday :)

Juci

Kép
 
 


oké, most már megvan. ;)

 
 


Szuper, sikerült belépni. Innentől a zártat használjuk?

Köszi a dicsiket. Egyébként néha tényleg olyan komoly fejeket tud vágni Ádi... nagyon vicces... épp "nagy melóban" van, talán ezért ;-)

Jajj, dehogy bírjuk ezt a súlyt! :-) 12kg+plusz ruha meg minden... brutál nehéz... Ja, és Hibernia: Krisz ahogy meghúzta a kenguru pántját, el is szakadt... pontosabban eltört a műanyag, ami összeköti a pántokat. Egyébként is, hogy jut eszébe a gyártónak műanyagból csinálni ezt az alkatrészt?? Elvileg súlyt viszel vele (még ha nem is mindenki ekkorát ;-)), és ott feszül, hiszen ott kell meghúznod... nem is értem...

KépKép
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem az oldalt visszaolvasni, de hosszú lesz így inkább írok amíg nem késő.

Szóval sziasztok, Zsuzsi vagyok, régen írtam de nyomós indokkal eltűntem, remélem még visszakuncsoroghatok :lol:

:lol: Most inkább rólunk mert tök le vagyok maradva:

Szóval én jól, Anyut 23-án eltemettük, szép volt és Gabi itthon átaludta az egészet a keresztanyujával.

Gabi meg valami hihetetlen. Én nem is tudom eddig hogy nem faltam fel, kész szerencse, hogy megélte az 1 évet :lol:

Már járunk, bár részegesen a max olyan 5-6 méter de kapaszkodva bárhonnan bárhova eljutunk. Már alig mászik.

Az értelme is óriásit nőtt le vagyok döbbenve rajta. Ami nagy sláger és olvastam másoknál is az a formabedobó kb 3 hete magától a kört betette, hát azóta is dagadok a büszkeségtől :D A szíven kívül mindent betesz ha segítek neki, de ez csak annyi segítség, hogy rmutatok hova tegye és ő beteszi. Szóval szerintem sokat okosodott.

Viszont utál öltözni, pelusozni vagy bármit ami háton van. Olyan ordításokat művel hogy hajjaj :?

Alvás. Az éjszaka nálunk 9-fél 10től reggel 6-fél7ig megy szóval 9 óra az éjszakai alvás, de beficcen néha 8 de nagy ritkán sikerült a 10 is :?

Nappal tök változó, van hogy 2x alszik van hogy 1x, de inkább előbbi.

Járunk hétfőnként baba-mama klubba is, hogy szokja a társaságot, mert muszáj, iszonyat nehezen viseli ha mással van, és ezen szeretnék változtatni.

Voltunk múlt héten marosvásárhelyen. Háát húzós volt a kocsiút, főleg, hogy hazafele egyben letudtuk. 9,5 órát utaztunk megállásokkal. Kicsit elfáradtam :roll:

A szülinapját is út közben ünnepletük, Berettyóújfalun aludtunk meg 25-én, és egy minyon volt a torta :D Pont hozzánk illő volt :D Persze lesz nagy buli is, 4én

Mindn kisbabának nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok magam, fiam és férjem nevében is!!!!!!!!!!!!

Beszéd: E! ennyi :lol:

Na jó, persze el van a babanyelvén de ha kommunikál velünk az "E!"meg az Apa van meg már néha kihallok anyát de lehet hogy az inkább "arra" akar lenni :oops:

Barba ha jól vettem ki Apukáddal volt valami. Jobbulást neki, remélem nem komoly, és felépül!!!!!

Zárt topik lettünk, jól vettem le a szőke fejemmel?

Mayday újra aktívan? Tök tuti :D

Na most ennyi voltam, kicsit rátok zúdítottam magam, bocsi :oops: :lol:

Próbálom felvenni a ritmust.

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu: a zárt másik helyen van: Társalgó/2010 május babái. Téged is felvett Mayday, gyere oda :)

Juci

Kép
 
 


Sziasztok!


Nem tudok belépni :( , nekem is aaa van a Társalgó legalján, ha pedig bemegyek a várandóssába ott sincs az alján a mi topicunk...Ugye nem hagytok itt :shock: :D ?

KépKép

KépKép
macianyu108
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!


Jöttem volna, de csak Macianyu búslakodik itt.
Akkor most ide már nem is jöttök?
 


Kriszta,felveszlek Téged is,ne haragudj,hogy kimaradtál. :oops:

Kép

KépKép
 
 


Semmi gond, sajnos amilyen gyakran jövök...
 


Sziasztok,

tudom, hogy mar nem josztok, de mondja meg mar valaki, hogy miert "szenya" dolog olvasni egy nyilt forumot, ahol meg esetleg erdekelt is vagy, megtudod, hogy sorstarsaid mivel kuszkodnek, gyereked kortarsai hogyan fejlodnek stb. Az elejetol fogva kovetem a forumot (nagyobb-kisebb rendszresseggel), meg akkor mas csapat volt, sok informaciot kaptam, neha egyetertettem, maskor nem. Nem leptem be, mert ismerem magam, hogy nincs eleg idom, energiam, hogy tartosan jelen legyek, mas forumok is igy maradtak el. De hogy zavartam volna, azt nem hiszem.
Sajnalom, hogy mentek, jo csevegest odaat! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Szia,
azért "szenya" dolog, mert ha mi is folyamatosan CSAK olvasnank, akkor nem lenne mit olvasni.

Kép
Kép
Kép
 
 


KEDVES 2010 MÁJUSI BABÁK ANYUKÁI!!!!

KÖZEL 5 HÓNAPJA ÁTMENT A CSAPAT EGY ZÁRT TOPICBA ÉS ÉN (MINT MODERÁTOR) FELVETTEM MINDENKIT,AKI ITT IS TAG VOLT.SZERETNÉM MEGKÉRNI AZOKAT,AKIK TOVÁBBRA IS VELÜNK TARTANÁNAK,HOGY JELEZZENEK NEKEM MAXIMUM 2 HÉTEN BELÜL,KÜLÖNBEN SAJNOS TÖRLÉSRE KERÜLNEK.
KÖSZÖNÖM.

Kép

KépKép
 
 


Hát úgy látom, hogy én is törlésre kerültem, de nem baj! Szoktalak olvasgatni benneteket, de már nem teszem akkor! Nem értem, ha felvettetek valakit, akkor miért kerül törlésre? Miért lehet valaki csak a háttérben?! Azért engem érdekel, hogy kivel mi van, de mivel rám senki nem volt kíváncsi, így nem is írtam! Szerettem volna írni nektek Karira, de már nem tudtam belépni!
Azért köszönöm!
További jó beszélgetést!
A "szenyáknak" meg üzenem, hogy semmiről nem fogunk lemaradni, hiszen ha valakit érdekelsz, úgyis megtalál és érdeklődik!

Kép

KépKép
 


Sziasztok !

Én is sajnálattal vettem észre, hogy nem tudok belépni. Nekem is nagyon összejöttek a dolgok. Azért nem is jelentkeztem sokáig. De én inkább a gyerekemmel törödőm, mint sem napokat itt üljek és csak írjak.
Azért ez szenya dolog volt a törlés.
DE nem csak ti vagytok, aki amit meg akar tudni, az meg tudja. Nem csak tőlletek vehet infot és tanácsot az ember.
És a találkozásokról csak annyit, hogy mért mindig a Budai oldalon volt csak a tali, lehetett volna a Városligetben is, hogy esetleg más is eltudjon könnyebben jutni a találkákra. Nem gondoljátok ????

Mindenkinek jót kívánunk.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron