A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Krisztooooooooooo: nagyon örülök a jó híreknek! Én is vigyorgok veled, mint a tejbe-tök. :-D

Emerenc: Tudom, hogy ez nem vigasztal, de ez számomra is érthetetlen. Miért kell mindent a szájukba rágni az orvosoknak? Azért van az embernek kartonlapja, hogy azon rajta legyenek a fontos információk. Ezek szerint meg sem nézték? Akkor minek annyi vizsgálat, ha úgysem érdekes? Na jó, gondolom magadtól is teljesen kivagy, nem kell az én hőbörgésem, de azért engem nagyon ledöbbentett.

Kretty: Azt nem is mondtad, hogy hány tüszőcske növöget? És pénteken még mindig uh, vagy már punkció? Így azt hiszem, itt az ideje, hogy visszakerüljön a vonalzód, nem? :-D

Kvzsuzsi: Engem is ezzel riogatott Apánk, hogy méhenkívüli a babónk... Bízom benne, hogy a holnapi vérvétel eredménye jó lesz. Egyébként ha másnap bemész az ÁNTSZ rendelőbe, akkor kiadják neked is a leletet. Csak ahhoz tudod kel, hogy mikorra lesz kész. Én elmentem a másolatokért, hogy nekem is meglegyen, ne csak a dokinak!

Bari mami: Hogy vagy? Mi jót csináltál egész nap?

Bocsánat lányok, hogy nem írok mindenkinek, de nagyon-nagyon fáradt vagyok. Ismét itt a hónap vége, és a zárás...

Pusszantok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok!

Ma úgy jöttem haza...úgy egy fél órája hogy írok Nektek!

Bari
most már hangosan is lehet gratulálni!!! tudom milyen rossz hogy nem érezni semmit, az ember lánya azonnal képes rosszra gondolni, DE NEM KELL! gyönyörű a petizsákod, nem lehet semmi baj!

Kriszto
szuper hírek! azért én bízom benne hogy ha ilyen szépen fejlődtök életmódváltás terén családilag, akkor lesz csodababa Nálatok is!

Emerenc
tudjuk hogy ha valaki akkor TE nagyon sokat tettél már. Hiába is keresem a szavakat semmi nyugtatót nem tudok írni, és a csalódásod is megértem. Bízom benne hogy az utolsó menetnek sikerülnie kell!!!Puszillak

Katapetra
már rég szerettem volna írni neked az IR kapcsolatban...
biztos az lenne a legjobb ha nem lenne egyikünknek se baja, de ha már van valami akkor jobb ha tudjuk mi az. Még a lombik előtt én is kétszer voltam 5pontos terheléses vizsgálaton, és a nőgyógyászomnak alap volt hogy minden vizsgálatot végigcsináljon ami miatt nem jöhet össze a baba. Ezért nem is értem hogy miért csinálnak egy költséges beavatkozást addig amíg ezt ki nem zárták. Lényeg hogy megvan a hiba! és van rá gyógymód! Kitartás a diétához és a sporthoz! Biztos nagyon csini leszel pár hét múlva és jöhet a spontán baba! :wink:

Ági
én naponta 2xmegyek el a gyerekturi előtt a Keletinél. Már alig várom hogy elteljen még 1-2hónap és beszabaduljak :D

Zsuzsi
szorítok hogy ne legyen semmi baj! Egyszerűen nem lehet és kész!

Kretty
én ahogy magamat ismerem azonnal csomagolnék :oops:
amit lehet azt ki kell használni, és élvezni amíg lehet!
na ez volt az első felindulásom...drukkolok hogy pénteken szép számokkal gyere és sose bánd hogy nem repültél 20órát...

Poszi
kismami hogy vagy? hogyan telnek napjaitok?
mentek még Elekeshez? maradtok Dévainál vagy a végén fogtok váltani a nyíregyházi dokira?

Szélkisasszony
csodálom hogy bírod még teszt nélkül!!! és megvetted már a 2csíkosat? mikor muttod meg nekünk?

Többieknek is DRUKK!

Nene, Nyuszika jaj de jó már nektek! Napok és láthatjátok a kis lurkókat!
:D
Vigyázzatok Magatokra! ÓÓÓÓvatosan a tánccal! :lol:

Pusz Mindenkinek!
parane
Budapest

Kriszto!!! Jajj de jo! Nagyon orulok, es annak is, hogy apa eredmenyei ilyen jok lettek (megsughatnad, hogy mit csinaltatok, a ferjem most biorezonanciara jar, hatha az felturbozza a katonakat... :roll: )

Mne, penteken meg csak UH es ha akkor sem nonek, akkor leallunk. A vonalzot meg nem rakom vissza, eddig soha nem hozott szerencset.

De D nagyon cukker volt megint, megkerdeztem, hogy befolyasolja a jovobeli lombikunkat az indiai ut. Erre azt felelte, hogy igen, hiszen en ott leszek, ok meg itt, de ha elviszem magammal oket, akkor nem kell kihagyni egy honapot sem. :lol: Mondtam neki, lesz szolgam es szakacsom is (ez kinnt jar a szallassal), erre o azt mondta neki csak noi szolga kell! :lol: :lol:

Parane, en is igy gondolkozom, ahogy te, ha van lehetoseg, utazom. Igy jutottam el (hirtelen felindulsabol) Finnorszagba (a telapohoz), angliaba es svedorszagba. Szoval ha a sors ugy akarja, hogy most india es nem baba, am legyen...Majd kuldok nektek kepeket goa szigeterol, mikor a feherhomokos parton egy palmafa alatt ucsorgok... :D :twisted:
Vendég

Kriszto, ez remek hír, hogy ennyire szép lett az eredményetek!!!! És az meg pláne, hogy indultok!!!! Gratulálok Mindkettőtöknek! :lol:

Kretty, nagyon drukkolok holnapra, hogy jó híreket kapj és végül hétfőn legyen punkciótok!

Szegény D, éppen tegnap gondoltam bele, tavaly augusztusban nem ment végül szabira, így tavaly szinte semmit nem pihent, idén meg akárhogy nézem, már eltelt a 2011-es év fele és tudtommal húzza az igát......... Nem egyszerűűűűűű........ Tényleg megérdemelne egy baromi nagy pihenést a családjával!!! De ez igaz az összes Intézetben lévő dolgozóra....

Bari, Parane, :lol: Köszönöm, remekül vagyunk. Én imádom a meleget, bár már pár hete könnyebben bevizesedek, de nem vészes. Pakolom a lábam, ha tudom, de erre az egyre hat a meleg. Alapból ma is tervezek délutánra egy sétát a környéken, és nem reggel, hanem kb. a legnagyobb melegben. Imádok napfürdőzni :)
Én is tegnap voltam dokinál, mi már nagyon szülés közelébe kerültünk, ugyanis Dóri igencsak belassult, így pl mehetek szombaton is kórházba NST-re, majd kedden újra dokihoz, de a dokim szerint jövő héten szülünk. :) A gyerek lassú, magzatvíz kevesebb, ezek pedig mind a szülés közeledtét jelzik. Nagyon izgatott vagyok és boldog, mert találkozhatok, a kis rosszasággal. :) Míg én lelkendezek, vagy pl. tegnap örömködtem a dokimnak hangosan az UH asztalon, hogy végre szülünk, a férjem kezd egyre inkább beparázni :lol: Kérdeztem, hogy mitől aggódik?! Attól, hogy fájni fog Nekem... De mind tudjuk, a végeredményért bármit megteszünk, ugye csajok?! Mert Mindenki ezért böködi magát a sok szurival, jár dokikhoz, UH-ra, idegeskedik......

Bocsi, hogy így kifakadtam, de annyira izgatott vagyok.... :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Mné, utánam írhattál pont tegnap este amikor is írtam milyen mozgalmasok a napjaim :lol: Apjuk napközben felhív, h ugyeeee nem csinálok semmilyen házi munkát? :shock: Frankón ellenőrizve vagyok...

Parane, köszönöm, megnyugtattál :lol: ezek szerint Neked is voltak olyan napok amikor nem éreztél semmit? Te most hány hetes is vagy? Nem csinálsz vonalzót?

Kretty, húúú Goa :roll: egy éve volt az egyik kolléganőm a pasijával. Bejárták Indiát...azt mondta Goa a legszebb, legjobb...A zuradat is viheted magaddal?

Valamelyik nap kérdeztétek a veszélyeztetett terhességet: nos nincs semmi bajom ami miatt ebben vagyok azt leszámítva,h napi 3 óra lenne az utazáson...Rákérdeztem Déviszre és azt mondta ad egy papírt amit vittem a házidokinak és így azzal ki tudott írni. Rákérdeztem,h ebből ki lehet e jönni...elvileg nem ajánlott,mert ha meg baj van akkor nem tudnak u.azzal a betegséggel visszavenni...így maradok benne. Az igazat megvallva nem szeretnénk kockáztatni sem :wink:

Szép viharmentes napot mindenkinek!

Bari

bari6

Nyusziiii, ez egyre izgibb :lol: Hajrá Dóóóóri! Szólj majd ha már tényleg szeretnéd a Dórigyerekiacsaládhoz drukk :lol:

bari6

Emerenc,
Nagyon sajnálom :cry:

Kretty,
Drukk péntekre :!:

Zsuzsi,
Várom a híreket, de szorítok, hogy ne legyen semmi baj.

Kriszto,
Szerintem minket láttál :lol:
Kérdésedre válaszolva kb. 12 kg híztam, de most 1 hét alatt lefogytam belőle 1 kg. A párom aggódik miatta, hogy miért fogyok, rá is kérdezett D.-re. Azt mondta, hogy akár ki is pisilhettem, és ha eszek rendesen, akkor nincs gond. Márpedig most már eszek rendesen, mert a cukromra is jó eredményeket mértem, így nem érdekel az sem. Amit megkívánok megeszem, csak megpróbálom nem túlzásba vinni.
Mi szerencsére még nem szülünk, ugyan meg van rövidülve a méhszáj, de még nem kezdett el nyílni. D. szerint kicsi a baba, de végül megegyeztünk abban, hogy így legalább könnyebb lesz megszülni :wink:
Arra meg, hogy rövid a lába, csak annyit mondott, mint a múltkor. Ránézett a páromra, aki egy pici ember, és közölte, hogy az apjára hasonlít, és Ő ezen nem aggódik.
Jó kedve volt, de nagyon fáradt volt, mert nekünk is mondta, hogy éjszaka szülni volt, császározni.

Bocsánat, de nem emlékszem, hogy ki kérdezte, hogy miért mondtam, hogy ha D.-n múlna, akkor már meglenne a baba. Azért, mert a múlt héten miután megvizsgált és kiderült, hogy teljesen elsimult már a méhszáj, megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha szülnénk? Én meg nagy szemekkel visszakérdeztem, hogy mikor? Erre a válasz.....mondjuk most. Hát a frászt hozta rám. Erre a párom megkérdezte, hogy nyitva is van a méhszáj, vagy csak elsimult? Mondta, hogy még zárt. Na akkor én rávágtam, hogy amíg a méhszáj zárt, és a gyerek jól van, addig bent marad, amíg tud.

Tegnap megpróbáltunk bejutni a Jánosban a szülőszobára, hogy megnézzük, de nem sikerült. Észbontó, ahogy ott bánnak, azaz nem bánnak (nem foglalkoznak) az emberrel :cry:

A másik kérés a gyerekszoba képről, ismét nem tudom ki írta, bocsánat, de lassan úgy érzem, hogy van terhességi amnézia, mert a múltkor a hűtőajtót is elfelejtettem becsukni :oops:
Szóval, ha minden jól megy a hét végén készen lesz kicsi fiúnk szobája, és akkor majd teszek fel róla képeket, természetesen csak akkor , ha senkit nem bántok meg vele.

Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, de mindenre próbáltam válaszolni.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! :D

Kriszto, nagyon örültem amikor meg láttam az ugráló tigrist! hurrá kezdés! :lol: Nagyon szorítok Nektek!HAJRÁ!

Kretty, én is szívesen mennék Veled Indiába...nincs szükség társalgó nőre? :lol: Igazad van, egy életünk van, érezzük jól magunkat! Amennyire csak lehet, hamár nem alakulhatnak úgy a dolgok ahogy szeretnénk! :wink: DRUKKK++++++++

nyuszika,parane,nene: :D Nyugodtan tegyetek fel képet, engem nem zavar, inkább bíztatásnak veszem, hogy van értelme csinálni...mindig örömmel olvaslak Benneteket! puszi és nagyon vigyázzatok magatokra!
Barikám, édes a férjed, hogy így vigyázz Rád! Puszi Neked is! :D

Mindenkinek Óriási drukkkk...Szélkisasszony?
emerenc

Sziasztok!

Kriszto: aztaaaa!!!! Nagyon-nagyon jó hírek! Drukkolunk! És hány állatot sikerült befogni tegnap? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki volt, ahogy leírtad: Én meg jót bőgtem rajta! De ezzel mostanában majdnem minden így van! 8) Szép a kilátás a rózsaszín felhőcskéről igaz?

Kagyló: ígérem, ha tudok csíkos tesztet venni, neked is veszek egyet!! Ti is mindjárt kezdtek!!! Nagyon-nagyon drukkolok! Apud meg nagyon fantasztikus! :D Én is irigykedtem, ahogy Bari! Nekem a nevelőapám ilyen jó fej, mindennap megkérdezi nem-e volt pirosbetűs??? :lol: :lol: A biológiai meg le se szar. Na, de vidámabb téma... Kezdés!!!!! Minden rendben lesz majd meglátod!!!

Bari: én is hasonló felügyelet alatt vagyok! :D Még az ásványvizes palackot is behozza a szobába és kinyitja... Imádom!!! :lol:
De makacs! Nem enged a szombat reggeli tesztelésből! Pedig ma reggel győzködtem, hogy esetleg holnap reggel is megnézhetnénk! De nem... :? Én meg most hallgatok rá! A hormonális befolyásoltságom miatt kell valaki, aki józanul gondolkozik. Igaz, ebben szerintem csak a félelme van, mint nekem.
Szóval majd csak szombat reggel tesztelünk!

Nene: én is nagyon szívesen nézegetnék képet! :wink:

Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Kriszto,

Jaj, itt a nagy mesélésben a legfontosabbat kihagytam, hogy NAGYON ÖRÜLÖK, hogy kezdhettek !!!!!
Ne hari :oops:

Tényleg annyira szuper, és végleg jöhet az ugrálós tigris :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

sziasztok,

gratula az ugrálós sportoshoz!!! - felbuzdulva a sok leadott kilótokon, mi is elkezdtünk fogyózni a 90 napossal. Ez a második nap, de már most csokielvonási tüneteim vannak ;), párom jól bírja, bár nem tudom hogyan fogja megállni a kostolásokat, mivel ő szakács, de a tegnap hallott -16 kg nagyon meggyőző volt számára (mondjuk nálunk 5ször 16 is leugorhatna :lol: mindkettőnkről)
Mi még gyűjtögetjük a leleteket, mammográfia van hátra 22-én és utána megyünk DévaiI-hoz.
Lehet h a nyarat kihagyjuk a belelkesült fogyókúra miatt és szeptemberben kezdünk (emerenc, vigyázz jövünk!!!). Amennyire vártam a lombikot, annyira kezdek tartani tőle ahogy közeledik: tök jó, mert van pozitív példa előttünk (lsd. csuti, bari), de ugyanakkor nem mindenkinek sikerül.... és hát mi is már több mint egy éve vagyunk az Intézetnél és ha belegondolok hogy jönnek ismét az uh, szuri, uh, negatív tesz, uh, szuri, uh sorozat (persze most még megspékelve egy kis punkcióval, alvással, csokis ébredéssel :lol: ) akkor bizony tartok az egésztől.....

de hogy ne legyek ennyire negatív: ismét szép az idő és mindenféle pollentől tiszta a levegő (nálunk esett tegnap) :lol: :P

drukk és kitartás mindenkinek :D
kisalag
Fót

Kisalag, az altatas a legjobb (jo a cucc! :D :D ). Kerdezd meg Barit, nem birta abbahagyni a rohogest amikor kitoltak a mutobol! :lol:

Szelkisasszony, mar most csuriban van a kezem ertetek!
Vendég

Kisalag? örülök, hogy jöttél, és nagyon ügyesek vagytok, hogy elkezdtétek a fogyit...szegény férjednek tényleg nem lehet könnyű....szakács létére! De kitartást, és meglesz az eredménye!
valószinű-ha addig nem lesz csodababa-akkor én is csatlakoznék a szeptemberi csapathoz!!!!
HHHHajrá fogyás, és nyár!!!!!

Parane: telejes igazad van, amit irtál, de nekem minden tökéletes volt a lelteim alapján, nem volt indokolt a vizsgálat...csak kizárás miatt gondolta a doki, igaza lett! persze jobb lett volna egy nagy csalódástól megkimélni magunkat....DE majd most.....
Puszillak Kismami,a te babódról mikor várható fotó? :wink:

Nene: a babszobás képet én kértem.... :oops: én nagyon szivesen megkukkantanám majd....és nagyon izgulunk értetek!

Barika: ne izgulj, hidd el minden o.k., és ott szuszmorog 1-2 pici kis életke :wink: :lol:

Szélkisasszony: nagyon kedves párocskád van, mond meg neki, hogy meg van dicsérve :D és megértem az izgalmadat....várni fogunk szombaton a = teszttel :wink:

Én ma már délelőtt is edzettem....(mazo vagyok), és ahogy nézegettem a naptárat rájöttem, hogy ma vagyunk 6 éve együtt a drágámmal....nem házasok, úgy még csak 3 éve lesz.
És nagyon hiányzik..... :cry:
De egyébként jól vagyok..... :lol:
Puszi: szép napot!
katapetra

Katapetra,

Ha minden jól megy a héten készen lesz a szoba, és akkor majd teszek fel képet, és tényleg ne hari, hogy nem tudtam ki kérte :oops:
Nagyon ügyes vagy edzés terén, és nemsokára kezdődik az angol is. Így aztán tényleg lekötöd magad.
Mikor tudtál utoljára beszélni a férjeddel?
Remélem jól van, és biztosan eszébe fog jutni, hogy ma van az évfordulótok.
Mi nem is nagyon tartjuk a hátasságit, csak a megismerkedésit, mert a párom mindig azon aggódik, hogy lesz nekünk arany lakodalmunk :wink:
Mondtam neki ne aggódjon az első 10 évet is bele számoljuk (mert ennyi év után házasodtunk össze), és akkor semmi gond, simán meglesz :lol:

Elhiszem, hogy hiányzik, de látod megint lassan eltelt egy hét, és így hamarosan veled lehet.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Poszi,
akkor sajnos nem tudjátok, hogy kisfiú-e vagy kislány, de az tuti, hogy kis izgő-mozgó :lol: az nagyon jó! Vigyázz rá, és magadra is!

Szélkisasszony,
akkor ha pénteken veszel tesztet, akkor már meg is csinálod? Vagy hallgatsz a férjedre, és marad a szombat? Jaj, nagyon kíváncsi vagyok, remélem megosztod velünk, hogy milyen a zebrás teszted :lol:

Katapetra,
drága, igen, azt a kis ikres képet Barinknak küldtem, hogy a másik kisbabó is ott van, élni akar, és mindent megtesz, hogy egy pár nap múlva dobogjon az ő és testvére kisszíve.
DE! Szeretnék neked is küldeni valamit:

Kép

na válassz, melyik a szimpatikusabb?

Kép

Zsuzsi,
a Proluton injekció tüdőérlelő, azért adják, mivel ikreket várok, így tuti hamar jönnek majd, és megfelelően ki legyen fejlődve a picik. (igaz én óckodom tőle, de muszáj)
:cry: én is sajnálom, és nagyon remélem, hogy pénteken a vérvétel negatív lenne, hogy ne kelljen szenvedned. Puszi neked!

Kretty, és a többiek,
higyjétek el nekem, hogy nektek is lesz babátok, és teljesül a vágyatok előbb vagy utóbb, tudom könnyű beszélni, de én is tudom min mentek keresztül, de bízni és hinni kell, mert eljön a csoda mindenki életében.
Ja, és Kretty, szerintem pénteken minden rendben lesz, én nagyon fogok neked szorítani, ne aggódj!

Ági,
én is örülök, hogy megismertelek. Én is gondoltam rá, hogy elnézek egy jó kis turiba, méghozzá holnap :lol: hátha találok valami kis édes rucikat. Aranyos vagy, és nagyon vigyázz a szép kis családodra! Nem semmi, amilyen mozgolódás van nálatok, a férjemmel hazafelejövet arról beszéltünk, hogy na, nálunk is ez lesz majd :wink:

Kagyló,
július mindjárt itt van, eljön hamar, majd meglátod. Én örülök, hogy Apánk ilyen jó hírekkel tudott téged táplálni, és látod, mindenre van megoldás, még ha reménytelennek is tűnik minden. Most nézegetem épp a neveket, hát megmondom, nehéz a döntés, elég "hülye" nevek vannak... úgyhogy még nem tudjuk.

Nyuszi,
igen, a seprű jó ötlet :lol: veszünk is belőle vagy hármat. :wink: Nagyon sokat gondolok arra, amikor anno írtad hogy mi lesz, ha mind a három megmarad... és igazad lett, lásd bejött. Hát, már neked is vészesen közeledik a nagy nap, már ma töltöd a 38 hetet. Nem semmi, hogy eltelik az idő.

Kriszto,
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: JUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!

Bari,
mi az, hogy befordulsz? Miért, hisz nincs okod!!! Majd skype-on beszélünk!

Kisalag,
minden jó lesz, és ne félj, minden megoldódik, és a szeptemberi hónap is nagyon jó :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok itt,csak most regisztráltam :)
Ma telefonáltam be a klinikára,de sajnos csak holnap tudok beszélni a főorvos úrral :(

Dióhéjban Róla/Rólunk:
Van egy gyönyörű kislányom,aki 6 sikertelen inszemináció és 2 sikertelen lombik után a harmadikra végre sikerült :)
2db 5napos embriót kaptam vissza.
Már 2éves a kicsi lányom! :)
Szeretnénk még 1 vagy akár 2,de lehet 3 babát is :)
A lényeg,hogy rajta vagyunk az ügyön.
Anno magánklinikára jártunk ,de sajnos lesújtott ránk is a válság,így most azt nem engedhetjük meg magunknak.
Nem élünk olyan rosszul,mert természetesen feltudjuk nevelni a gyermekünket és ha még lesznek gyerekeink ,akkor Ők sem szenvednek hiányt :)
A lényeg,hogy anno 2.5mill Ft-ot költöttünk a kezelésekre,de ma már ezt a pénzt nem tudjuk kiadni!
A magánklinikán van még 4lefagysztott embriónk és szeretnénk átvitetni a Dévai Klinikára. Emiatt is fogok többek között a Főorvos úrral beszélni,hogy ez lehetséges így, avagy sem?!
Amennyiben nem egyezik bele,abban az esetben elölről kell kezdenem a stimulációt.
Persze Mi ebben is benne vagyunk! A cél érdekében bármit!

Kérdésem a lenne,hogy milyen a Főorvos úr? Mennyire rugalmas és mennyire lehet vele úgymond egyezkedni,mert az Én esetemben lesz erre példa. Sajnos :(
Mennyit kell várakozni ,hogy kapjak időpontot hozzá?
Mennyit kell várakozni egy lombikprogramra?

Mindezt azért kérdezem ,mert Pl: Forgács Intézetbe 1év a várakozási idő!

Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
Mindenkinek kívánok kitartást és babásodást!
borgomorgo
Budapest XVIII. kerület

Szia Borgomorgo! Ha minden papirod rendben van, es jok a leletek, akkor a kovetkezo pirivel indulhatsz! Nincs varolista, de eppen ezert van amikor 3 orat is ulnod kell a varoban, hogy bejuthass.

Devai nagyon korrekt, egyenes, emberseges. :roll: Hogy mennyire lehet egyezkedni vele,hmmmm, hat meggyozheto ember. :D
Vendég

üdv Borgomorgo!

Én is csak azt tudom mondani, hogy jó fej a Dévisz. Nagyon betartja az előírásokat, precíz. Rengeteg aláírandó papir lesz és tényleg ne lepödjetek meg, hogy a kapott időponthoz képest még órákat kell várakozni. Tudni kell, hogy mindent ő csinál még szabadságon sem volt az elmúlt évben és idén sem tud menni. Vannak rossz napjai és olyankor morci-mackó de nagyon jó húmorra van, csak imádni lehet! :D Kiváló szakember!
ÉS nincs váró lista. Csak a két lombik közti 90 nap várakozási idő van amit az OEP ír elő.
Gratulálok a kislányodhoz! És sok sikert! Hajrá tesó projekt! :D
emerenc

végre sikerült képet felraknom... 8) 8) 8) Egy hete szenvedek vele! :oops:

Hol van mindenki????? Fórumfüggő társaim gyertek előőőőőő!

Bari! mi ez a CSEND??? :shock: :shock: Tőled szokatlan! :wink:

Mné, ti mikor kezdtek? minden vizsgálat megvan már vagy kell még valami?

Katapetra! tudsz minden nap beszélni a férjeddel?

Holnap mondja ki Dévai bíró az ítéletem! Vagy száműz az országból, vagy csinál a kollegákkal egy (vagy kettő) babát nekünk :roll: :roll: :roll:
Vendég

Kretty :wink:
Nem minden nap tudunk beszélni :( , de sms-t küld, hogy mizu...
Nagyon cuki a kép :)

Csuti: jaj de drága vagy :lol: :oops:
Mindet. :P ...be kell pótolnom a kimaradt éveket, én nagy családot szeretnék!!!!!!!

Szép estét, megyek futni.... 8)
katapetra

Itt is vagyok!

Borgomorgo, üdv itt közöttünk! Csatlakozom az előttem szólókhoz Dévisszel kapcsolatban! Egy imádnivaló naaagy maci :lol: Az Én tapasztalatom az,h ha betartjuk a szabályait akkor nincs gond :wink:
Az intézet többi dolgozói is jó fejek nagyon. A várakozás és a vérvétel ami negatívum, de amúgy nagyon OK az intézet :lol:

Kretty, ma elég sokat tévéztem :oops: meg délután aludtam is. Amúgy minden OK, ami most már napok óta van az az esti fáradtság. A 22:00 utro után megyek is aludni :shock: pedig az utóbbi időben igencsak éjjeli bagoly voltam... :roll:
Indiába mikortól lehetne menni?
Drukk holnapra és várunk majd nagyon!!! Jó lett a képed :wink:

Csuti, tudom...tudom...de nem nagyon érzek semmit így az ember egy kicsit be tud fordulni... :oops:

Nene, én is nagyon várom a képeket!

Katapetra, látom belejöttél a mozgásba mint Kriszto :lol: a zurad rád sem fog ismerni :wink:

Emerenc, puszikállak!

Szélkisasszony, már csak kettőt kell aludni és láthatjuk a tesztedet :lol: Cukik a férjeink :lol:

Kisalag, ne izgulj, tényleg jó buli az altatás :lol: Tuti te is élvezni fogod a cuccot :lol:

Kagyló merre voltál ma?

Zsuzsi, drukk holnapra és gyere majd kérlek,ha beszéltél a Dévisszel! Nagyon drukkolok!!!

Pusszantok mindenkit, még ha nem is szólítottam meg külön :wink:

Bari

bari6

Sziasztok

kagyló: örülök, hogy júliusban indulhattok! :lol: , ez nagyon jó hír!

Kriszto: annyira helyes ez az ugráló tigris! nagyon örülök, hogy indultok!!! gratula a férjednek is a fogyáshoz! ügyesek vagytok!! remélem elengedted az összes elfogott lepkét, pillangót stb…
:D

kretty: remélem holnap reggel minden rendben lesz, és nem mész Indiába, de azért 1-2 hétre nyugodtan küldd el D-t egy kicsit pihenni magad helyett!!! Szerintem igazad van, hogy ha nem mehettek tovább, akkor irány a világ!! Most utazgass, amig még lehet, és nem csüng rajtad 1-2-3 csepp gyermek!

nyuszika: annyira izgi, hogy már nemsokára találkozol Dórival! :) tudom, hogy nem sok időd lesz, de azért majd egy kisösszefoglalót írjál majd a szülésről. szerintem sokunkat érdekelne! :shock:

Barika: az utrot meddig kell szedni? igazad van, hogy otthon maradsz! ha tehetném én sem mennék be a legközelebbi stimu után

nene: ez olyan kiábrándító, hogy ilyen borzasztó hely ez a János kórház, én solymári voltam, míg a szüleimmel laktam, és így területileg oda tartoztunk mindig, de én soha nem szerettem oda járni. viszont szívesen szülnék Dévainál, mert megkedveltem, meg hát én is jó szakembernek tartom, de a Jánostól annyira ódzkodok! Sokat gondolkodom ezen, de hát még van időm! nyugodtan tegyél fel fotót a gyerekszobáról, én is örülök, ha látom! :D

szélkisasszony: már nagyon várom a szombat reggeli tesztelést, majd ne felejts el azonnal értesíteni minket a mind a két csíkról!!!! :)

kisalag: egyetértek kretty-vel, annak ellenére, hogy mennyire paráztam én is az altatástól, nagyon jó a „szer”, én is vigyorogva jöttem ki, állítólag valami nagyon jót álmodtam, és ennek örültem annnyira!!!

aranyosak vagytok, hogy drukkoltok, ma csináltam reggel egy tesztet, ami negatív lett, így most egy kicsit nyugodtabb vagyok, de azért D mondja ki az utolsó szót úgyis

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Bari! Tulparazod az egeszet! Most mar relax van, a babak bekoltoztek es orulj, hogy jol vagy! Szegeny Csuti meselhetne, milyen rosszul volt! :wink:

Zsuzsi! Mikor kell menned D-hez? Vervetel eredmeny?

En mar dolgozom, nemsoka indulok... :roll: :shock: :?
Vendég

Jó reggelt!

Zsuzsi, ez jó hír, hogy a teszted negatív... Azaz persze nem jó hír, de ha már nem sikerült ez a harc, akkor a rosszban a jót kell meglátni, ez pedig az, hogy nincsen méhen kívül a kisember. :)

Szüléstörténet lesz, én is függő vagyok, nem is bírnám nem megírni az eseményeket. :)

Katapetra, de szívesen futnék én is Veled..... Most ugye Bálna-pingvin korszakomat élem és hiányzik egy kis sport. Na persze őszinte vagyok magamhoz, ha meg lesz lehetőségem, nyögni fogok, hogy nincsen kedvem futkosni..... :roll: De most a sportos életmódra készülök, lesz mit leadni, szóval turbózom magam :)

Konklúzió: KRETTY, VÁRUNK A HÍREKKEL!!!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Most hívtam D-t, negatív a hcg-m! :lol:
sose gondoltam volna, hogy fogok örülni egy ilyen hírnek! :)))

Azért így jobb, egyszerűbb minden!
Már júli 29 után indulhatnánk, de mondtam D-nek, hogy én inkább augusztusban elmegyek nyaralni. 8)
Igy kb szeptember közepén lesz indulás!

Addig regenerálódás, pihenés!
Azt hiszem én is elmegyek talpmasszázsra, kiindulva Bariból, rosszat nem tehet! :)

Kretty várunk nagyon a hírekkel!!! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsiiii, szupeer, igen fura mikor az ember ilyennek örül...Mikor Bogyóval volt tavaly a műtétem és másnapra óriásit esett a HCG a világ egyik legboldogabb emberei voltunk a férjemmel....érdekes dolgokat produkál az élet!

Kretty, gyere majd, várunk,h mi volt!!!

Nyussz, te aztán még tele vagy energiával :lol: Örülök,h majd megosztod velünk majd a történetedet! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Most elcsórom Kriszto kérdését :oops: ki mit csinál a hétvégén???

Pussz,
Bari

bari6

Bari: én holnap ablakot pucolok, most már lehet takarítani! :) így jól neki is állok! vasárnap meg megyünk ki a hungaroringre drukkolni a magyar fiúnak a WTCC kupára! :)

és most hogy igy vége az egyiknek már nagyon várom a másik stimut :) nem hajtom az időt, mert a nyár ígyis úgyis nagyon hamar eltelik! :( úgyis mindjárt szeptember

de azért egy kicsit télleg aggódok, hogy D szerintetek nem fog menni nyaralni??
ez igy nem igazság, neki is kell pihenni!!!! vigyáznia kell magára, sok nő számít rá!! nem gondoljátok?

szép napsütéses napot Mindenkinek

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ÓÓÓ, oda mi is terveztük a menetelt, de Dévisz nem engedi az autózást így valszeg csak a zuram megy motorral,ha nem esik...mára jó takarítást, éld ki magad mert az őszit már nem Te fogod csinálni :lol:

Ami Dévisz nyaralását illeti, Én sem hiszem,h ez így jó ahogy csinálja. Úgy tudom,h majd augusztusban egy hónapig péntekenként nem lesz akkor tuti Tiszázni fog! Nagy pecás :lol:

bari6

Mi holnap megyünk az új autónkért :) Ugyanis az autóbaleset után drága Apukám és a férjem addig küzdöttek és hajtották az autóvadászatot (új autó = használt autó), hogy hétfőn már a nevemre is került az új Szerelem :lol:
Közben meglátogatjuk a kórházat egy NST-re (dokim berendelt, lévén, hogy Dóri ugye kifelé veszi az irányt és figyelni kell az eseményeket odabent). Nagyjából ennyi. Lábat lógatunk és pihenünk, élvezzük a jó időt!

Zsuzsi, bár vicces, de tényleg szuper hír, hogy negatív a vérvételed :)

nyuszika85

Kretty! Vááááárunk!!!

táblázat: 1307090670.1316.htm

Zsuzsi! A rosszban valami jó hír. Ablakmosás, fincsiiii

Szóval ki, mit csinál a hétvégén???

Mi kertezünk egy teljes napot tuti, de lehet, h mindkettőt, elég sok munka van odakint :? de ez nagyon nagyon jóóóóó ám! :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Maradok itthon.... :roll:
Vendég

Kretty: Jajjj de jóó!!! Hidd el ez szuper hír!! 4 hét múlva már te is boldog = teszt tulajdonosa leszel! Biztos így lesz, ezért kellett így lennie!!! :lol: :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!4

Csuti igen nagy volt a pörgés, de van mikor nagyobb. Örüljetek, hogy azt nem láttátok! :-) :-)
ja a párod inkább légpuskát vegyen majd a pasik elhajtására! :-)

Lányok én tudom ám kit császározott apánk. Van egy régi Dévais lány, akinek 3 éve születtek ikrei, és most ismét ikrei lettek. Pont most írta meg, hogy Apánk nagyon aranyos volt ismét vele. :-)

barika te meg ne izgulj, ha nincs tüneted. élvezd inkább ki a terhességet, és ne parázzzzzzz.

Ági28

Én meg ma vettem a játékvonathoz, meg a sínekhez plussz tartozékokat, és az utóbbi 1 órám avval ment el, hogy vonat pályát építettem. :-)

na megyek eszem egy kis natúr husit helyettetek is! :-)

Ági28

Kretty: ez azért jó hir ám :wink: India pedig nem szalad el...

Zsuzsi: bocsi, de most én is megnyugodtam a -teszt hallatán, a szeptemberi kezdésednek azért örülök, mert Emerenc, Kisalag, és most már Te is akkor fogsz indulni velünk együtt :D

Én ma szülinapozok, vagyis egyik barinőm szülinapja lesz...ahogy mondtam olyan nagy bulis party...de hát én max. 2 pohárka pezsi után végignézem az aljas lerészegedésüket :lol: :lol: :lol: Hát ez van....semmi élvezet :? De a tortát én sütöm....(ha szép lesz kaptok fotót)
Holnap pedig megyek haza vidékre anyuszihoz, és apuszihoz :lol: borsófejtős 7végére :roll: :?

Nagyon szép 7végét mindenkinek!
De holnap Szélkisasszony miatt úgy is bekukkantok :wink:
katapetra

Kretty, szupeeer! Biztos vagyok benne,h nem fogod megbánni,h itthon maradsz :wink: Hétfőn punkció?

Huh, jobbnál jobb programok...nem is tudnék választani :lol:

Katapetra, várjuk a tortás képet!!!

Ági, az szép..ikrek után ikrek :lol: Nekik is szép nagy családjuk lett!!! Jó vonatozást :wink:

Képzeljétek, a zuram nemrég egy naaagy sajtos-tejfölös-fokhagymás lángossal állított haza :lol: Asszem holnaptól diéta lesz.... :oops:

bari6

bari az urad ide is hozhatott volna egyet. :-)

A vonat meg várja a csemetéket, hogy hazaérjenek a bölcsiből, aztán belecsapunk a lovak közé. :-)

Ági28

Kretty! Kívánom neked, hogy a nyarad pocaknövesztéssel teljen és még csak egyetlen pillanatra se bánd meg, hogy itthon maradtál!!!
De így lesz, így kell lennie... pusza

Drága Lor! Valahonnan tudom, hogy olvasol... ne haragudj, hogy nem kereslek, de idebent annyi meló van, utána meg már nem is akarlak zavarni, meg amúgy sem tudom mikor nem zavarok nagyon... szóval a lényeg: ha minden jól megy, akkor 3-4 hét múlva otthon leszek egész nap és egészen biztosan találunk egy-egy 5 percet, hogy tudjunk beszélni. Szóval addig elfogadom a rengeteg pozitív energiát, amit folyamatosan küldesz felém (is) és remélem, hogy a kis szőke hercegetek után egy kis hercegnő, vagy egy másik királyfi nálunk is beköltözik a pociba, vagy talán mindkettő...

Ági! A gyerekek tuti nagyon fogják élvezni a vonatozást! Mindenki meggyógyult?

Katapetra! Sebaj, valakinek kell lenni aki majd segít a többieknek összerakni a kirakóst, hogy hogy is volt az a péntek éjszaka... :lol: :lol:

Nyuszi! Jó szórakozást a hétvégére és ha a kishölgy úgy gondolja, akkor természetesen mielőbb várjuk az élménybeszámolót az új kisföldlakó érkezéséről... hihetetlen izgi... most már tényleg bármikor...

Zsuzsi! Merre mentek nyaralni?

Kisalag! hmmm szénhidrát nap... az nem is rossz... de sajna a holnap.. a gyüminap... na az kemény... pláne, hogy hétvége... huh, csak kitartóan.

Borgomorgo! Szia, üdv köztünk! Dévai nagyon jó döntés!
Beszéltél vele? Mit mondott???

Emerenc! Hogy vagy????

Mné! Merre jársz? Marad a 19. körüli kezdés? Vagy nem is lesz esetleg?

Csutim és Barikám! Pocisim és ölelés, pihizzetek sokat!

Parane és Poszi! Meddig terveztek dolgozni??

Nene! Hogy viseled a meleget?

Monilla! Benne vagy ám a táblicskuban! Mizu veled??? Pajzsmirigy? Mikro mész kontrollra?

Zafír! ELtűntél!!! Mi van veletek???

Szélkisasszony! Már most 10 percenként frissítem a topikot, mi lesz velem reggel? Ugye koránkelő vagy???? Remélem nagyon....:roll: :roll:

Kagyló! Hétvégi menü????

Cs.Andi! Nálatok piri? Vagy már stimu van? Nagyon eltűntél.

Ancsi, Vizililiom, Jolanda, Roza, Leeda, Zs-ék, és mindenki akit nem is említettem, előbújni!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak sík ideg vagyok! :evil:

Zsuzsi: nagyon örülök, hogy jó híred van! :lol: Legalább a rosszban ennyi jó legyen!

Kretty: örülök!!!! Majd azért mondasz többet is? Mikor lesz punkció?

Katapetra: Jó szórakozást mára! nagyon aranyos vagy, hogy a jó kis borsófejtős 7végéden is gondolsz rám! Imádom amúgy a borsót! Kiskoromban beültem az ágyás közepébe és felzabáltam mindet.... :oops:
Ígérem, hamar fogok írni! Az Utro úgy is 6-kor esedékes!

Nyuszi: gratula az új autóhoz!!! És remélem, nem sokára az új kocsival vihetitek haza Dórit!

Bari: igen, a férjeink nagyon cukik. Igyekszem is nem az agyára menni! Na azért ez ma reggel nem ment túl jól...
:oops: :oops:
Neki sem lehet könnyű, de én megőrülök! Ugyanakkor nélküle sem szeretném megcsinálni a tesztet.
Így megy a figyelem elterelés...

A hétvégével kapcsolatban nálunk két forgató könyv van: a) mosolyogva, és pozitív teszttel várjuk a barátainkat ebédre, Szélúrfi szépítgeti a kertet én meg a nyugágyból szurkolok neki. b) mosolyogva, de kissé keserűen várjuk a barátainkat ebédre, Szélúrfi szépítgeti a kertet én meg a nyugágyból szurkolok neki. Vasárnap meg jobb híján a Tv-ben nézzük meg Michelisz Norbit! De mindenképpen drukkolunk neki!!

Kérhetek varázslásokat, woodoo-t, fekete és fehér mágiát, imát vagy bármit még holnapra?? Igen, azt hiszem mára elment az a csöpp eszem is! :oops: :oops:
Köszönöm, hogy vagytok nekem. Ezt egyedül nem tudtam volna végig csinálni!
szélkisasszony

Jujj Szélkisasszony, tök dilllllllllllóóóóóóóóóóóóóó vagy!
Ha tippelnem kellene, szerintem az egyes típusú forgatókönyv fog megvalósulni, szimpatikusabb is sokkal, meg megérzés!!! Szóval én nem küldenék varázslatot, imát ha akarnék sem tudok, hanem csak annyit, hogy szuuuuuuuuuuuuuuuuuszáááááááááááá.. Szerintem minden rendben lesz! Szóval mikor is keltek???? :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

kriszto köszi a kérdést. Hát most épp nem annyira betegek. A Niki antibiotikumot kap, Viktor kicsit köhög, meg a krisztián is, de az órszívó porszívó két napja nem volt használatban, és ez már jó. :-) Főleg az alattunk lakónak! :lol:

Ági28

szélkisasszony, drukkk+++++++++++
gyere rögtön utro után, mert holnap korán utazunk el és ha nem tudok infot, babszem lesz a popómban.
Ugye nem akarod??? :lol: :lol: :wink:

Kretty, neked is drukkk.
Jó sokan fogunk kezdeni szeptemberben. Bár én számolgatom a napokat és arra jutottam, hogy a leállító injekciót máj.2án kaptam ha attól számoljuk a 3 hónapot akkor már augusztusban mehetek!
Juuuhéééé! Az mindjárt itt van! :lol: Vagy júliusban? basszus. :shock: Addig én is sportos tigris szeretnék lenni és fogyni is jó lenne. Jaj Istenem ha tudnánk a tuti receptet! :D
A talpmasszást én is megkeresem, ha már Barinak bejött.... :wink:
emerenc

:D :D :D :D

Krisztó, Emerenc: kösziiiii!! 6 után már mindenképpen jövök!!!

Borgomorg: üdv köztünk! A többiek már szerintem mindent leírtak, így csak csatlakozni tudok. D-né nagyon jó kezekben leszel!

Zafír?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Merre vagy????

Ági: jobbulást a manóknak!
szélkisasszony

Bari, D csak 10kg-ot enged...vigyazz a langossal, meg 8 honapod hatra van.... :lol: :lol:

Ha lesz punkcio, szerdan lesz, de mar semmit nem merek mondani... :roll: Most D nagyon bizakodo (es cukker) volt, a kisdokival egyutt. Mar mikor bementem, mindketten nagyon drukkoltak, hogy nojenek... :D Eeeeees most ugy nez ki, D valahogyan (a multkori 3-bol) varazsolt 10 petiket.... :shock: En magam sem ertem a szervezetem, D azt mondta nem lesz gond, hogy eddig elhuztuk a stimut, es en hiszek neki. :wink: Szoval roviden ennyi.

Szelkisasszony! az A verzio jon be!!!! :wink:
Vendég

Kretty!

Juhééééééééé! Ez szupiiii! Mennyi szurkát kapsz most hétvégére? Hanyadik napon vagy? Annyira kísértetiesen hasonló ami veled történik, mint ami velem szokott... baromi hosszú stimuláció (már megvetted a patika összes merionalját lassan...).. sok-kevés-leállunk-nemállunk-stb.. juj, ismerős. De nekem is 9 volt a múltkor a tenyeremben, szóval hajrá, hajráááá!!!
Ti mit csináltok a hétvégén??

kriszto

kriszto82

Kriszto, köszönöm az érdeklődést. Jövő hét szerdán megyek vérvételre és néhány nap múlva megtudom az eredményt. Ha nem "lassult le" a pajzsmirigyem, akkor kapok rá valami gyógyszert, de az orvos szerint ehhez is idő kell, hogy hasson. Pont ez az, amiből nekem egyre kevesebb van. :roll: Sajnos az ütősebb fajta gyógyszert babát tervezők nem szedhetik.
A kisfiam szövődményes arcüreggyulladást kapott sajnos, így a héten megjártuk a gyerekklinikát is. Úgy tűnik hajlama van rá. :twisted: Nem volt egyszerű ez a hetünk, de remélem a nyár egy kicsit könnyebb lesz. Neked mindenesetre gyors, problémamentes kezdést kívánok! :D

Szélkisasszony én az a) változatnak szurkolok rendületlenül és mennek az imák :lol:

Nyuszika és Nene problémáktól mentes és pozitív élményekben gazdag szülést kívánok Nektek és a babáknak is ! ÉÉÉs persze várjuk az élménybeszámolókat is, amikor majd az időtök is engedi. :D
monilla

Sziasztok!

nene
terhességi amnézia már pedig van :lol:
én is bizonyíthatom!már mindenhová cetlikkel megyek mit ne felejtsek el...aztán persze a fele így is elmarad :lol:

D. bemutatta a helyettesét hogy kinél tudsz szülni ha esetleg ő petészik (ahogy a párom fogalmaz...) ? Nagyon érdekel ki az a doki...
és szülésznőt nem választottatok? mert legalább akkor ő fix ha már D. nem biztos. Voltatok szülésfelkészítésen a kórházban?
Jaj bocsánat a rengeteg kérdésért, de még mindig a menjek vagy maradjak foglalkoztat :oops:

Bálint pedig biztos megvárja a szép új szobáját! hisz neki is jobb így :wink:

kriszto
kérdésedre válaszolva eredetileg úgy gondoltam hogy szeptember végéig dolgozom :roll:
aztán majd a főnök eldönti a hasamban hogy hogyan is lesz...
mondjuk régen elég sok mindent elképzeltem hogyan is leszek terhes-csinos ruhák, munka, esti jóga óra...és hogy inkább fogyok mint hízok :lol:
na gondolhatod mi sikerül ebből :?
a meló meg azért jó mert leköt és nem parázok egész nap...

bari
hogy volt-e velem is ilyen?...hát csak ilyen volt :roll:
Elekeshez amikor mentünk sírtam, hasmenésem volt, és az első 5percben mereven megfeszítve magam feküdtem-amíg rám nem szóltak hogy most már meg lehet nyugodni!
na akkor meg kicsit még dunnyogtam magamban hogy könnyű azt mondani, amikor 3hete nem láttam mi történik a picivel...
NE kövesd a példám! csak nyugodtan!
ja és jó étvágyat! aztán majd bólogass amikor kérdezi hogy Ugye tartja a diétát!? :D

szélkisasszony
ha már lehet szavazni akkor én is A verziót jelölöm meg! és biztos nagyobb az esélye mint az 5-ös lottónak
nem mondom hogy nyugi mert tudom hogy ilyenkor nem megy...

kretty

szorítok a petikéknek!!! most hogy itthon maradsz neveld meg őket! :wink:

zsuzsi
jó döntés a nyaralás! majd ha jön az eső akkor elég lesz a szurikkal foglalkozni!, addig inkább süttesd a hasad ne szurkáld! :D

Szép hétvégét Mindenkinek!
parane
Budapest

Nene! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi vagyunk a két zizzent iwiw-en... Barika és én... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto, nekem a mostani stimum olyan hosszu, hogy nem ferek ra a papirra (eredetileg elsejere terveztuk a punkciot, de 8-lesz belole). De D azt mondta ez nem baj, sot ma ugy irta a prednisolont: "3 dobozzal irok, hiszen terhesseg idejen is kell..."
:lol:
Vendég

Kretty, ne is mondd a 10 kg :oops: holnaptól diéta,mert nem lesz ez így jó :roll: mondjuk jön velem a zuram is,majd ráfogom :lol:
Örülök,h ilyen sok szép tüszőcskéd lett :lol:

Szélkisasszony, mi volt ma reggel? Te tesztelni akartál Ő meg nem engedte? Már csak egyet kell aludnotok ;) és életbe fog lépni az AAA verzió :lol: :lol: :lol:

Ági, jobbulást a gyerekeknek...hülye kérdés, de tud betegmentes időszakotok lenni?

Emerenc, Zsuzsi, hajrá talpmasszázs :lol:

Monilla, jobbulást kisfiatoknak!

Parane, most egy kicsit megnyugodtam :wink: Ugyan most sokkal jobban állunk mint az első lombiknál, de nyilván a félsz benne van az emberben...és akkor Dévisz őserdejéről már ne is beszéljünk :oops: Mondanom sem kell, UHU után közölte,h na akkor most vagyunk bent a közepén....amúgy ezt is szeretem benne,h nem hülyíti az embert!Szóval már csak egy hét és megláthatjuk a Baribabát/kat.

Nene, jól letámadtunk Krisztoval :lol:

Pussz,
Bari

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?