Parane,
D. azt mondta, hogy ha be tudunk menni csütörtökön, akkor bemutat a helyettesének, de mivel a párom így is nagyon sokat hiányzik a munkahelyéről, ez nem fért bele. Azt mondta D. hogy akkor mikor megyünk CTG-re a kórházba keressük meg a dokit Dr. Molnár Lászlónak hívják, és mutatkozzunk be neki, de sajnos ezt sem sikerült elintéznünk a múlt héten. Remélem majd talán hétfőn, mert a jövő héttől heti 2x kell mennünk CTG-re. Szülésznőt nem választottam, nem tartom annyira fontosnak. Ígyis -úgyis van ott szülésznő, és D. is fölöslegesnek tartja, így megegyezett a véleményünk

Remélem mindent megválaszoltam. Ha nem kérdezz, mert akkor elfelejtettem
Poszi,
Ez nagyon veszélyes, mert könnyen megütheted magad. Kérlek nagyon vigyázz magatokra
Zs76,
Vigyázz magadra, és jó utat, szellőztesd ki a fejed, aztán jó nyaralást, és utána újul erővel vághattok neki az új küzdelemnek.
Kriszto, Barika,
A leveleimet hamarabb néztem, így csak most olvastam, hogy jól tippeltem, Ti vagytok azok
Ha legközelebb láttok az intézetben nyugodtan szólítsatok meg, mert sajnos mostanában nagyon feledékeny vagyok, de az arcmemóriám eddig is rossz volt. Szóval nem direkt nem ismerek meg valakit, hanem azért, mert ilyen béna vagyok
Szélkisasszony,
Ott lesz az a második csík, csak bízz benne. Még csak 16 nap telt el, ezért volt halvány, de hidd el egyre erősödni fog.
Jópofa ez a tippelgetés, de én inkább azt kérném, hogy Dóri szülessen meg hamarabb, és Bálint várja ki szépen a maradék 2 hetet
Akkor mindenki boldog lenne. Nyuszika is, mert hamarabb találkozhatna Dórival, és én is, mert addigra már talán nyugodtan és majdnem készen (lakás) tudnánk fogadni a kis trónörököst.
Bocsánat, ha most nem tudtam írni mindenkinek, de rohanok (na jó ez azért túlzás volt) mert ma megyünk ünnepelni apósom 60. születésnapját, és lassan jönnek értem, addigra még el kell készülnöm.
Köszönöm én jól bírom a meleget, mert nagyon szeretem, ha meg túl fülledt az idő, akkor bekapcsolom a klímát és bent pihenek a lakásban
Még gyorsan megpróbálok feltenni képeket Bálint szobájáról, mert elkészült, remélem sikerülni fog.
Csak annyit róla, hogy mi az összes bútorunkat kaptuk, ami nagyon jó, mert nem kellett rá költeni, de így nem annyira szép egységes, mint Dóri szobája. A képeket a falra két barátnőm festette kézzel.