A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Köszönöm Kép

Ari vagy.
Kuschel

Szilvi
En is nagyon sajnalom!!! Kép Kép Kuldok egy pici energiat!! ++++++++++++
Terveztek meg kovetkezot? Vagy csak veletlen volt?

Norka
norkini

Szia Norka

Elöször is köszi az energiát, véletlen volt .
De most már ezek után nem is szeretnék többet.
Túl nagy a félelem.
Kuschel

Kuschel: műtét KépKép
Nekem is vannak még bébiételes üvegeimKép

Dandy
dandy

Szia Kuschel: nagyon sajnálom ... Kép

Stella: korábban jött a Miki, mint vártam (illetve nem is vártam, de hát ez sem a mi hónapunk volt) , így 24-én én is jövök a dokihoz UH-ra meg receptért, talizhatunk.

Ildi
iii_

IldiKép
Ez a fránya Miki!!! Mindig ahhoz megy, aki nem várja!! Én várom, de nem jön (na jó, azért még nincs késésben)!

Akkor 24-én lehet, hogy talizunk. Ha te mész uh-ra, akkor tutira ott leszel már délben, ugye? Mi szerintem fél kettőnél elöbb nem megyünk, úgyis mindig ezren vannak/vagyunk!
A profilomban van kép, biztosan megismersz minket (egy jó magas pasi és egy stöpszli csaj)Kép!
Adsz magadról valami támpontot, hogy mégis kb. kit keressek? Köszi.
Én már úgy várom!!

Stella

Kép
stella9

Stella Kép,
képzeld, ma hívtam volna a doki asszisztensét, hogy mégis szóljak, hogy megyek. Mondták, hogy ő táppénzen van, de egyébként sem kell bejelentkezni (nemcsak UH-ra, hanem egyébként sem). Elég kaotikusnak tűnik itt a "rendszer", remélem azért UH után receptre nem kell újabb órákat várni.
Persze dél felé ott fogok nyomulni az ajtóban, de lehet, hogy kicsit később megyek, úgy is mindig sokan vagyunk.
Szép a képetek! Múlt nyáron volt az esküvőtök?
Magamról: rövid vöröses barnás hajú, szemüveges lány, valószínűleg zöld kabátban.
Ildi
iii_

IldiKép
Az esküvőnk májusban volt.
Tényleg elég nagy a káosz, de nem is csodálom, ha hetente csak egyszer jön Pécsre a doki. Azért remélem ezt már nem akarja csökkenteni Kép!
Én már kezdek hozzászokni, hogy a doki-s szerdák várakozással telnek, aztán ha végre bejutok 10 másodperc után jön a kérdés: Na, akkor akarják a lombikot?
Utána meg egy hétig csak emésztem azt a sok infot, amit rámzúdít. De végül is nincs a dokival bajom. Nem tehet róla, hogy ilyen "népszerű"!
Múltkor a párom megkérdezte, hogy miért a kismamákat hívják be először, mikor nekik már ott a pocakjukban a baba és tutira nem fut el tőlük. Mondtam neki, ha egyszer mi is nagy pocival várunk a sorunkra hálásak leszünk ezért a rendszerért Kép!

Majd kereslek a tömegben!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy most nem tudok visszaolvasni, de lenne gyors egy kérdésem tőletek.
Szerintetek miért van az, hogy a Török doki 22. napon Uh után vizeletből nézte meg a hcg-met, ami persze nem mutatott babát. Erre leállított az utrogestannal, és majd ha megjön akkor szedjem újra a clostilt. Na én makacs voltam, és nem hagytam abba, bajom nem származhat belőle.
Szerintetek lehetséges, hogy nem nézte, hogy hányadik napon vagyok? Nem értem. Amikor UH-n vizsgált, azt mondta akkor a rendelőben majd vért vesz, és abból majd kiderül. Lehet hogy a sok beteg miatt ezt elfelejtette?
Egyébként a 27. napon vagyok, holnap elfogy az utrogestan és nem tudom mi tévő legyek. Kép
Légyszi adjatok tanácsot....

Köszi:
Belya
belyus

BelyaKép
Hát abból, amit leírtál szerintem nem volt éppen a legfigyelmesebb a doki. Biztosan elfelejtett, hogy mit "ígért" az uh-n!
Szerintem jól tetted. hogy nem hagytad abba az utro-t.
Ha normális (28 nap) ciklusaid vannak, akkor én a helyedben vennék egy viszonlag érzékenyebb tesztet, mondjuk Clear Blue-t, és megcsinálnám, holnap, vagy holnapután.
Persze, ha negatív lenne, az sem zárná ki a baba lehetőségét, úgyhogy az lenne a legjobb,ha szerdám meglátogatnád a Török dokit, vagy felhívnád!
Nagyon szorítok, hogy zebrás legyen az a teszt!!!

Üdv: Stella

Kép
stella9

Köszönöm Stella!

Most már kicsit nyugodtabb vagyok neked köszönhetően.
Csak még azt kell kigondolnom, hogy mit mondjak a dokinak... mármint az utroval kapcsolatban, hogy hát igen mégsem hagytam abba...

Na mindegy, a lényeg, hogy most már nem izgulok annyira a dolgon, nagyon örülök a tanácsodnak!
Kép

Köszi: Belya
belyus

BelyusKép
Csak az igazat mondd: korainak tartottad a 22. napi tesztet. Ez szerintem érthető!
Legjobb az lenne, ha azt is hozzátehetnéd, hogy a Te mostani teszted + lett Kép!
Örülök, hogy sikerült picit megnyugodnod!
Stella

Kép
stella9

Szia Belyus Kép,
én is azt tanácsolnám, mint Stella, tesztelj egyet holnap vagy holnapután reggel! Ha + Kép Kép Kép, irány a doki! Ha - , akkor írasd fel a Clostit (kiváltani ráérsz, lehet, hogy már nem is kell...).
Egyébként nekem is furi, hogy ilyen gyorsan nézi a hcg-t.
Nekem pl. azt mondta, hogy ne szedjem a Bromot. 470 a határérték, nálam 525 volt a 24. napon. Az előző dokim 2-szer 1-et írt fel, én 2-szer felet szedtem, annak is vannak mellékhatásai. De ezt azért szedem továbbra is. A korábbi doki azt mondta, hogy ezt folyamatosan szedni kell 3 hónapos terhességig. Szerintetek mit kellene tennem?
Stella Kép,
Ti hogyhogy az utazgatást választottátok a pécsi lombik helyett? Gondolod, hogy ott jobb a betegellátás?
Ildi
iii_

IldiKép
Igazából nem is nagyon volt időm gondolkodni, mert az imént említett: "na akkor akarják a lombikot?" kérdés után rögtön az következett, hogy hol és mikor. Nem akartam dokit és kórházat váltani és előről kezdeni az egészet, húzni az időnket és az idegeinket!
És nem is akartam a Klinikára menni. Nem azért, mert rosszat hallottam róla, csak egyszerüen nem.
Szerintem jó lesz azokon a napokon kicsit elszakadni a köznyezetünktől és ráhangolódni a témára.
Már most is rémes, ha otthon vagyunk és készülünk menni a dokihoz, egymást paráztatjuk.
Így meg legalább autózgatunk egy kicsit (remélem nem lesznek hóakadályok).
A transzfer után pedig ott is maradunk egy éjszakára - szállodai ellátás, kényeztetés, svédasztalos reggeli...
Ennyi jár!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép,
megértem a döntéseteket.
Tudjátok már, hogy hány napra kell elutaznotok? 2 nap punkció, 2 nap transzfer? Vagy utána is bennt kell még maradni valameddig?
A Pelion Hotelről jókat hallottam, ha esetleg szállodát kerestek.
Fenti Bromo problémámra tudsz valami tanácsot adni? Neked mindig van néhány jó szó a tarsolyodban! Kép
Ildi
iii_

IldiKép
bromo-val még sose találkoztam, ugyhogy inkább nem kontárkodom. De ha bírod és nem túl erősek a mellékhatások, akkor szedd. Főleg ha kívül esel a határértéken.

Én úgy gondolom, hogy a punkció után nem maradunk ott, csak a transzfer után.
Úgy tudom, hogy a kórházból oda mész, ahova akarsz. Vagyis nincs az utána következő napokon kontroll, de majd ha itt lesz az ideje rendesen kifaggatom a dokit!
Mi is a Pelionra gondoltunk. Ha jól tudom nincs is túl messze a kórháztól, ráadásul a páromnak oda van is dolgozói kedvezménye Kép.

Reméljük Nálatok a következő Closty-s hónap nagyobb örömmel zárul!
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella! Kép
Szép kis város az a Tapolca, a szállodában pedig úgy hallottam, gyümölcskosár vár a szobában, délután pedig tea, kávé és aprósüti a hallban. (A teát és a kávét talán akkor nem kell erőltetni, de a süti mehet, megérdemled!) Nem messze a szállodától van egy régi vízimalom (most már étterem), a tóban aranyhalakkal és vadkacsákkal.

Esztus Kép,
ugye Te kerestél Asso cipőt valamenyik fórumon? Hétvégén olvastam, hogy a Plazaban, a Star gyerekruha boltban lehet kapni.

Sziasztok!

Ildi
iii_

Szia Stella!

En egy másik topicba szoktam írni, de általában olvaslak a babaprojectos topicba is rendszeresen.
Én Tapolcára járok már több mint egy éve. Ez nem kórház, hanem egy intézet. Ott lett fődoki a Török tanár úr. A munkatársak nagyon rendesek, és precizek. Nekem már segítettek egy babát összehozni, nem rajtuk múlott, hogy nem sikerült.
Nekem még nem volt lombikom, de úgy tudom, hogy ott az intézetben is vannak szobák, melyeket ki lehet venni egy-egy éjszakára.
Tapolca egyébként szép kisváros, míg várakoztok az eredményekre érdemes körülnézni. Sok látnivaló ugyan nincs, a tónál ilyenkor hideg van, de egy utat megér.
Az eredmény remélem kárpótol benneteket mindenért.
Sok sikert nektek!
Andi
andi71

AndiKép
emlékszem rád a másik topikból. Kérdeztem is ott tőled, hogy a Török dokihoz jársz-e.
Köszi szépen a tájékoztatást. El sem hiszed mennyire szeretném már látni tapolcát Kép!

IldiKép
Ez nagyon jól hangzik!

BelyaKép
mi újság nálad? Teszt?

Stella

Kép
stella9

Stella!

A gond csak az, hogy nem tudom, hogy holnapig betudom-e szerezni a Clear Blue-t. Lehet hogy felpattanok egy vonatra és beugrok Pécsre? Még nem tudom, de azt hiszem az lenne a legjobb.
Egyébként az Utro meddig tudja eltolni a mensit? Amíg "szedem" addig meg sem jön?
Ja és tegnap végre éreztem, hogy hol van a méhem! Kép Ezidáig sohasem fájt még így, de már kezdek elbizonytalanodni, mert a puffadás is kerülget... Kép
Na mind1 lesz ami lesz, holnap teszt Gabriel tutti, hogy Clear Blue lesz-e még kiderül.

Belya
belyus

BelyaKép
a vérzést mindig a hormonok )progeszteron) csökkenése hozza meg. Ha szeded az Utro-t akkor mesterségesen magasan tartott ennek a szintjét, tehát nem fog megjönni, amíg abba nem hagyod.
Nagyon drukkolok a teszthez!

Ha nem kapsz Clear Blue-t, akkor menj be a kegközelebbi patikába és kérd a legérzékenyebbet.

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ildi, köszi szépen az ASSO cipős infót! Kép Közben az Árkádban sikerült vennünk cipőt, Milkys, jó bélelt, remélem strapabíró is. Viszont tavaszra már új cipőcske fog kelleni, a mostani vékonyabba nem hiszem, hogy belefér addigra. Akkor majd benézünk a Starba, reméljük akkor is lesz ott Asso. Kép Még egyszer köszi!

Dorottya a dobozban ül a játékok közt. Kép

Kép

Sziasztok! Esztus
Esztus

EsztusKép
Mekkora "játékbabád" van!! De jó, nagyon aranyos!

BelyusKép
Sikerült tesztet venned? Gyere és mesélj!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok! Kép

Igen sikerült, de sajnos azt mutatta amit vártam is. Kép
Na talán a következő hónap már a mienk lesz!
Tegnap eléggé letörtem, de már beláttam van egy kis jó oldala is ennek. Mégpedig a suli miatt.
1. 8 hónapos terhesen nem egy leányálom feljárkálni Pestre vizsgázni
2. Június-július körül lesz a pécsi suliban a záróvizsga, úgyhogy arra is könnyebb lesz így készülni

Köszi a drukkot, és igényt tartok rá a következő hónapban is, amikor viszont már csak clostil lesz, nem kapok még + 3 fajta gyógyszert is.

Belya
belyus

Belya
sajnálom, hogy most nem jött össze Kép!
De örülök, hogy ilyen jól és optimistán állsz a dologhoz!
Drukkolok továbbra is!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Esztus Kép,
nagyon aranyos a kiscsaj!

Belyus Kép,
előre a Clostis babákért!

Stella Kép,
olvastam, hogy voltatok a pároddal vizsgálaton. Ne adjátok fel! Próbálkozzatok más dokinál is, hátha többet tudna mondani. Kinél voltatok egyébként?

Ildi
iii_

IldiKép
nem adjuk fel semmiképpen. A Szántó Árpádhoz járunk. Még mindig próbálok bízni benne, mert végül is még ő sem adta fel és folytatja a vizsgláatokat. Csak azt hittem kicsit gyorsabban mennek a dolgok. Én kis naív!
Veletek mi a helyzet? Indul a következő closty-s hónap?
Most már mindjárt itt a 24-e és akkor már mi is többet tudunk Kép!

BelyaKép
voltál tegnap a dokinál, vagy beszéltél vele?

Stella

Kép
stella9

Stella Kép,
nem ismerem ezt a dokit. Ő is a Megyeiben dolgozik? Én Pankáról hallottam jókat, ő a Klinikán van. Drukkolok Nektek, hogy az újabb vizsgálatok kiderítsék, hogy mitől van ez a probláma és mielőbb tudjanak rajta segíteni!
Nálunk ez a mostani spontán hónap lesz, 24-én íratom fel a Clostit a következő ciklusra.

Ildi
iii_

IldiKép
A Szántó a Munkácsy uti urológián van. Sokan dícsérik. Még elég fiatal (kb 40), de nagyon ígéretes doki. Állítólag mindenféle kényes műtétet ő csinál, kezdve az elzáródás kezelésétől a biopsziával nyerhető spermiumok levételéig.

Akkor a spontán hónaphoz drukkolok, szerintem minden esélyetek megvan a sikerre!
Majd kereslek 24-én!
Stella

Kép
stella9

Mindenkit elfujt az orkán?

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Húúú, de nagy lett a csönd!

Stella! Kép
Nem mentem el a dokihoz, felesleges lett volna, mivel a múltkor már felírta a clostilt, amit tegnap óta szépen szedek is.

Esztus!
Hol lehet ilyen szép játékbabát szerezni?!? Kép

Na rohanok, mint mindig...

Pussz
Belya Kép
belyus

Sziasztok vagyok néha csak beindultak nálam is a vizsgák és a melóm meg torlódik de azért olvasni vagyok!
16-án volt a 3. szülisnapunk!!!!!!!!!!!!!!!!és akkora buli voltKép
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Bim-bam: utólag is Boldog Szülinapot!
Dorkának ma van szülinapja, de tegnapelőtt buliztunk.Kép)

Dandy
dandy

Isten éltessen minden szülinapost!!!

Kép

Kép
stella9

Boldog szülinapot a szülinaposoknak! Kép

Kép
Esztus

A Török doki a legcsúcsabb doki a világon!!!
Már ma megkapom az első szurimat a lombikhoz!!!
Olyan gyors ez a pasi, hogy győzőn követni!!!
Én meg még azt hittem egy hgónapig fogigátlózunk és csak jövőre lehet szó stimuról és beültetésről!!
De van olyan kezelési módszer, amit el lehet kezdeni a ciklus elején és akkor nem kell fogigátlózni!!!
Imádom ezt a pasit!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Kushcel!
Ha tudsz,hívj fel hogy mikor talizzunk.
Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Móni

cerka

Boldog Szülinapot minden Ünnepeltnek! .... egy kicsit megkésve ... Kép

Stella!

Ez nagyon jó hír! Mit kell itt izgulnunk össze-vissza, amikor van nekünk egy Török dokink. Kép
Én is csak nagyokat pislogtam amikor annyi mindent kaptam már az első hónapban. Nagyon drukkolok a sikerhez!
Belya
belyus

Sziasztok Lányok!

Stella Kép,
ez szuper jó! Nagyon drukkolok Nektek!
Tegnap voltam én is UH-n, de 1-kor már végeztem, és örültem, hogy kikeveredhetek a tömegből. Ti biztos később értetek oda, mert nem láttalak.
Spontán ciklusban volt jobb oldalon egy 18 mm-es tüszőm, 8 mm-es mnyh-val a 12. napon. Ma kaptam én is szurit (Decapeptyl-t)a tüszőrepihez.
Jártam talpmasszőrhöz is, és ő mondta, hogy el van / volt záródva a jobb oldali petevezetékem. De a második masszázsnál már negyedannyira sem volt, mint az elsőnél. Nem tudom mennyire hihetek neki, azért bízom benne, hogy valamennyit segített.

Üdv Mindenkinek!

Ildi
iii_

IldiKép
kerestele én is, de nem láttam senkit, akire ráillett volna a leírás.
Mi csak 1/2 4-kor végeztünk, pedig ott voltunk már 1/2 2-kor.
Nagyon jól hangzik, amit írtál!!
Mindent bele!!
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella! Kép
Hétfőn írd ám meg, hogy mit mondott a mi dokink!
Szurit magadnak fogsz beadni vagy az ambulanciára jársz majd be? Tök rendesek az ápolónők (vagy doktornő volt? nem tudom) az ambulancián, csak ma vmi oktatás lehetett, mert egy csomó fiatal kiscsaj ácsorgott fehér köpenyben a rendelőben, de engem nem zavart. És nem is fájt a szuri!

Ildi
iii_

IldiKép
Az egészségügyi fősulin dolgozom, ugyhogy az elsőt most beadattam (múlt idő, túl vagyxok rajta) magamnak egy kolléganővel, csak, hogy lássam, hogy kell csinálni!
A holnapit már én lövöm magamnak!
Nem vészes, ici-pici, hajszálvékony tű és nem fáj, de nagyon izgi!
Majd beszámolok a fejleményekről!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
hát így könnyűűű Kép
iii_

Lányok, sziasztok!
Nem tudná valaki sos megmondani, hogy hogyan lehet bejelentkezni 4D-s ultrahangra a pécsi Szülészeti Klinikára? A 13. héten vagyok, talán még nem késő...
Előre is köszi,
üdv
Kriszi
kriszi

Szia Kriszi Kép,
gratulálok a babóhoz! Próbáld meg talán a Klinika központi számát: 72/536-000 , itt biztos tudnak segíteni. De van állítólag Szekszárdon is 4D, és ott sokkal korábbi időpontot is tudnak adni, mint Pécsen. Az ő számukat sajnos nem tudom megadni, de újságban szokták hirdetni.
Üdv.:
Ildi
iii_

Ildi,
köszi, csipkedem magam Kép
Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi
Pestre is johetsz 4D-re! ;0) Kép
Norka
norkini

Sziasztok lányok!

A szülinaposoknak hatalmas gratula utólag is! Az én picikémnek 2-án lesz az első szülinapja. Úgy elment az idő!

Babaváróknak ezerrel drukkolok!

Nálunk az utóbbi időben annyi minden összejött. Az egész család vírusos tüdőgyulladásban szenved. Anyukám, anyósom, és a férjem is. Úgyhogy ki vagyok purcanva. Hála Istennek nekem és Nikinek még nincs bajunk, remélem nem is lesz.

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok!

Betta, mielőbbi gyógyulást kívánok a családnak!

Kriszi, én annak idején ezt a számot kaptam a Klinikán 4D UH-ra: 72/536-001/5112
Írtad, hogy a 13. héten jársz, szerintem még beleférsz. Kép Boldog babavárást kívánok! Kép

Esztus
Esztus

Szia Betti Kép,
Nikinek boldog szülinapot, a családnak pedig gyors gyógyulást kívánok!

Hahó Stella Kép,
mi volt tegnap a dokinál?

Ildi
iii_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?