Sziasztok!
Az irodában nincs víz, és nem lehet használni a wc-t...gondoltam talán ennek köszönhetően ma korán hazamegyek...ha nem ömlene az eső
nene
köszönöm szépen az infókat amit írtál. kicsit utánaolvastam a dokinak aki helyettesíti D.-t, és csak jókat írnak róla a fórumokon
sikerült ma találkoznotok vele?
remélem csak jó emlékeitek lesznek a szülésről...és egyszer majd nekem is
jártál valamilyen felkészítő tanfolyamra a kórházba vagy máshová? vagy terhestornára?
visszaolvasva a hétvégét elég sok esemény történt... és látom többen maguk keltik a kakast hajnalban
bari
üdv a csapatban!...akik a jánost megjárták hajnalban...
de örülök hogy semmi komoly baj! és nagyon szorítok a második babónak is hogy zárkózzon föl!
szélkisasszony
szerdára szerintem már bármelyik teszt kirajzolja, megmutatja hogy a kiscsikó ott van anyu pocakjában!
megjegyzem nekem a 25-ös DM-ben vásárolt teszt jobb volt mint a 10-es tesztek amiket nagy tételben a vaterán vásároltam.
poszi
jó hogy nem lett bajod! azért egy háziorvost sem látogattál meg? lehet megnyugtatna-legalább minket
én a 7-es buszon szoktam úgy érezni hogy lehet rosszul vagyok ( de bevallom ehhez nem kell terhesnek lenni)
kretty
szörnyen bosszantó lehet... sajnálom
biztos jót tenne egy kis utazás, kikapcsolódás, feltöltődés. próbáld meg ha még lehet!
nyuszika
amíg megyek haza addig majd kérlelem Dórit hogy jöjjön ki!ezen ne múljon
kriszto
poszi megírta a választ a terhességi korunkat illetően...el is gondolkoztam hogy ahhoz képest hogy együtt kezdtünk, te most tudsz majd a következő körre menni. hát nem csoda ha kifakadsz!
kitartás és szorítok! nem lesz baj! lesz elég tüsző és nem sok,és 1-2-3 baba a pocakban punk-tum!
talán kint jobb a helyzet és hazamerészkedek!
esőmentes délutánt!