Jó reggelt!
Rencsi, üdv. itt újra

Majd kapunk képet Domiról?
Kretty, cuki vagy! Sokat gondolok rád!
Krisztokám, már csak 3 nap!!!
Ancsi, a jó tanácsoknál a végén már volt,h közöltem a kedves illetővel,h túlképp azért nincs még babánk,mert nem tudjuk,h h kell csinálni...
Fészen egy páran ismerjük egymást, vagyis egyre többen
Küldöm magam priviben
Képzeljétek tegnap este megint volt rózsaszín piri...hívtam Déviszt, aki csak annyit mondott,h nekem kell eldöntenem,h bemegyek a kórházba vagy sem...na vagy fél óra tipródás után elindultunk...lesz ami lesz...Nos a doki enyhén szólva hülyének nézett,h most Ő mit kezdjen velem? Nem tud többet tenni,mint a vasárnapi ügyeletes, sajnos ez ilyen, pihenjek...de ha már itt vagyok megvizsgál (persze közben még én magyarázkodtam,h értse már meg,h miért aggódunk ennyire...) amúgy a végére cuki pofa lett a doki. Bekapcsolta a hangot a gépen így hallhattam a szívhangot, de mondom is neki,h igen tudom,h van szívhangja B babának, no de mi van A babával??? Erre mondja,h ez volt A baba

Beindult az Ő szívecskéje is

Az Ő méretei pont feleakkorák mint B babáé és a hematóma mellette van. Úgy néz ki amúgy,h a hematóma okozza a vérzést
Mikor beszéltem Dévisszel, felemelte a Rutascorbint és az UTROt szájon át kell szednem

Na ez nagyon fura...
Jaj még valami

Leveleztem Melcsivel
Jól vannak, már egész jól összeszoktak, de azt írta,h azért durva 2 babával, no de a mosolyukkal leírhatatlan boldogságot érez, így gondolom édes teherként élik meg

Amúgy azt írta,h Sári már nagyon szépen szopizik, de Matyi sajnos nem...no de (idézem

) tudjuk,h milyenek a férfiak
Szép napot mindenkinek! Drukk Kretty és Szélkisasszony és persze mindenkinek!