Helló lányok!
Végre ide értem!
Evita!
Bizony filóztam én is az etetőszéken,de végülis a prktikusság győzött,mert a műanyagok nagyon szépek,meg tök arik és nagyon tettszik némelyik,de kinyitva elég nagy helyet foglalnak.Így maradt ez a fa és később is jó lesz majd.
Igen,Roli is vissza alszik az 5-ös evés után,mostanában 8-ig,de nem is baj,mert ugye előrébb hoztunk minden evést.
Oltás után Roli is sokat aludt.
Dévényes házhozjáró?
Orsi!
Jaj de várom már,hogy Roli is négykézlábazzon!!!!!

De még mindig csak hintázik és néha szökken
Köszi a pépet,már néztem a dm-ben,de annyi féle van.........
Nahát nem hiába a sok-sok drukk és pozitív energia.............nagyon örülök,hogy Dalmakicsiszív nem romlott,sőőőőt!Biztos nem kell műtét!
Manama!
Egyik dologhoz sem értek amikkel riogattak,de a lányok írásaiból leszűrve a hiperaktivitás még nem állapítható meg,hacsak a ti dokitok nem lát a jövőbe a másik dolog meg kezelhető.De nem stresszelj,mert tudod nem szabad most (tudom könnyű mondani),nehogy a tej rovására menjen!!!!G-re nem tudom írtál e,de mindjárt megnézem.
Andi!
Gratulálunk Dóri első önálló lépéseihez!Olyan nagy öröm lehet!
Nagyon jó hétvégét nektek,bár az idő ma nem az igazi.
Yokka!
Írta már valaki,de szerintem is lazít a kakin az infakol.
Suzy!
Tudom,hogy nem panaszkodásnak írtad a fájdalmat

és persze Erika pocakkal csinált durva dolgokat,de ne cipekedj,ha ott van a férjed.Biztos nekem is nehéz lenne vissza fogni magam.De jó is lenne,ha kertészkedhetnék.....................kertesházba!Nem csak az erkély virágtartóját szépítgeném

Bár idén még ez is elmaradt
Szupi,hogy Ádi egyedül elalszik,milyen nehéz lenne minden alkalommal álomba ringatni.Kezed hogy van?
Tortaárak

attól függ hány szeletes.8sz-6500,- 16sz-9500,-24sz-12500,-
Napirand (alakuló):5óra tápi,9óra joghurt,12-13között ebéd,17körül gyümi vagy keksz,20.30 tápi.Egyenlőre úgy néz ki ez beválik.
Nahát nektek is kint van végre az az első fog,vagy még nem tört át teljesen?
Vivi!
Mi is jártunk már így hányás ügyileg,azóta legalább 10-15 percet az etetőszékben hagyom.Legalább büfizik rendesen és kicsit leülepszik a kaja is.
Barnifül

szerintem édes ahogy egy picikét eláll a hegye,kismanós.
Akkor amikor nem fogadta el a cumisüveget,pont új etetőcumit vettem,így ez a sterilezős dolog nem kavarhatott be,de egyik cumit sem akarta elfogadni,se újat,se régit,se semmilyet.Azóta ugye már rájöttünk,hogy valószínűleg a melegség bántotta a nagy hőségben.Végülis mi se szívesen iszunk ilyenkor meleget.
Nagyon trükkös vagy/voltál a pólóval,kár,hogy nem jött be másnap.
Barninak,ha ma ünnepli boldog névnapot!
Szandri!
Ügyesek voltatok az oltással,Suzy jól írja,próbálj erős lenni ilyen estekben,mert megérzi a babád,ha ideges vagy,esetleg szomorú.
Mi újság a házjelölttel?
Tortát megrendelted?
Nem tudom,talán nem hagytam ki senkit/semmit!
Mi jól vagyunk,Roli kúszik,de nem mászik még
Eszik-iszik rendesen,végre az ivással sincs baj.
Kaki szokásos 2-3.
Alvással vannak mostanában bajok,elég sokszor ébred éjjel,van amikor 3× is.

És csak cumi kell neki,lehet túlságosan rászokott?
Én ma takarítottam,holnap lehet,hogy kertipartira megyünk,ha apa időben haza ér a munkából.
Pusz mindenkinek és kellemes hétvégét!