A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote] írta:n ezennel kikáltom a fórum beszédbajnokának a legkisebb ugrifülest
! - Köszönjük szépen :lol: :lol:
Ma reggel a 1/4 6-os kelés után be nem állt a szája, az apja is félkómában megkérdezte, hogy mióta beszél ennyit ez a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

Méz- szállítás nagyon jól sikerült, bár apa a megyünk-jövünk stratégia mellett kitartott. Végül azért beiktattunk egy kis sétát és egy ebédet a parton. Hédi le volt nyűgözve, be akart csücsülni a hajóba, a vizibiciklibe, egy-két motorra. Az étteremben szépen viselkedett, bár hangott adott, hogy késve kapta a palacsintáját :lol: :lol: A másik asztalhoz vitték ki a kaját, erre hangosan megszólalt, hogy hozza már a bácsi a pajacsintát! Meglátott egy bikinis nőt, akkor meg elkiáltotta magát, hogy bugyiba van a néni :lol: :lol: :lol: Pirultunk, meg jót röhögtünk rajta...

néhány kép a mai napról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois: egyébként nagyon örülök, hogy személyesen is találkoztunk, végre valakihez arcot és hangot is tudok csatolni :lol: :lol:

tike

Tike,

Köszi a mézet, megkaptuk :lol: :lol:
Azért akkor mégiscsak lett egy jó kis kirándulós napotok!

Lois, hála a továbbszállításért, utaltam :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!
Én is nagyon örültem, mondtam is a csajokban hogy most már nincs mese, igazolom, hogy Tike és Hédi is létezik :wink: :lol: :lol:

Boo!
Hát ez a pórázvonat becarás cuki lehet :lol: :lol: :lol:

Bogyó és Babóca :arrow: Örülök, hogy sikerült, mi már nyúzzuk egy ideje, ettől még egyelőre nem kaptam agylobot. Valahogy a Pogány Juditot bírom hallgatni háttérzajnak anélkül hogy falra másznék :roll:

Újszülöttkajálás :arrow: ÉnFiam a fordítottja itt a nagyevőknek, most nézem, a legtöbb amit valaha mértem neki 120-130 g volt két hónaposan, 140 g 3 hónaposan. Ő csak 30-60 között evett az első hetekben, 1 hónaposan mértem egyszer 100-at, de az már extrém volt. Viszont igény szerinti szopi volt és ő evett folyamatosan.... és piszok jól hasznosított :roll: Nem mondom hogy nagyon kilóg a csapatból, de sztem ő a legnagyobb pillanatnyilag itt minden paraméterében... :oops:

Pocok!
Szééép bölcső, sajnálom hogy a Conaco nem jött össze :?
Ez a kölyököböl jópofa, de nagyon nem olcsó :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote]m írta:ost már nincs mese, igazolom, hogy Tike és Hédi is létezik
- Hű a francba, most már nem lehetek olyan, mint Columbo felesége :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örömmel jelentem, hogy 8 nap után ismét minden működik a háztartásunkban :arrow: mentem fürödni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike,

Fini a méz :lol:

Lois,

Árat nem is néztem, csak megörültem neki :oops: :oops:

Boo,

Miron koncentrálása :shock: :shock:

B&B :arrow: Én is imádom, mert aranyos és nyugis, PJ meg nagyon illik hozzá.

Mi ma kiszaladtunk a Gyerek-szigetre... Tömeg :?
Viszont Nimród két másodpercre fel mert ülni egy pónira, utána meg teljesen rákattant a körhintára, alig lehetett leszedni 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
Köszönöm én is a mézet, már az egyiket bele is töltöttem a mézes csuporba és a lecsorgó részét megkóstoltam! :lol: Nagyon finom és nagyon szép világos a színe! :wink:

Kép
katy76

Örülök, hogy ízlik a méz, fogyasszátok egészséggel! Boo: elfelejtettem mondani, hogy te hűvös helyre tedd a tiédet, mert ha felmelegszik, megint folyós lesz :wink:

Egyébként apával fogadást kötöttünk, hogy ki tud több vevőt szerezni az idén, az ő előnye az állandó vevőkör, de nektek hála eddig mennyiségben én vezetek :lol: :lol: :lol: Szóval egyétek, vegyétek és akár ajánlhatjátok másoknak is :wink:

Boo: Miron-séta nagyon cuki!

Indultam afp és 4-es teszt vérvételre, remélem rugalmasan megy majd a dolog, mert 600 fokban jelenleg semmi kedvem 3/4 óra autózás után még órákat várni a kórházban :twisted: :twisted:

tike

Boo,

Végre géphez ültem és meg tudtam nézni a videót... kutyasétáltatástól kész vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes! Majd Vencelt is be kell kapcsolni a "vonatba" az lesz ám a szenzáció 8)

Lois,

utaltam, de asszem kétszer ment át :oops: :oops: :oops:

Tike,

hajrá hajrá :D :D :D :D

Csibe,

hogy vagytok? Mesélj!

Mi tegnap délután kinéztünk a Kopaszira... basszus, hogy mennyien voltak :shock: hihetetlen volt, mindenért hosszú sorok. 7végén nem olyan feelinges menni :cry: :cry:

Ja, és a családi program közös fagyizásban limitálódott, ugyanis NImród mint egy karámból kiszabadult kiscsikó tekert a kismotorral, Apa loholt utána, én meg pingvineztem mögöttük átlag 1o-2o méterrel. Ha megvártak, néha meg tudtam simogatni a fiam buksiját... így eljutottunk a játszótérig, ahol Nimród csúszott kettőt a csúszdán (addig próbáltam kaját szerezni magamnak, de jó pár perc sorbanállás után közölték hogy elfogyott a lángos, majd egy óra múlva lesz a köv adag :twisted: ) aztán indultunk is vissza, útközben megpihentünk öt percre egy fagyival...

Beszédfejlődésünk újabb lépcsőfokhoz érkezett az elmúlt héten: már nem csak a szavak elejét (vagy egy szótagot belőle) mondja, pl a porszívó eddig "po" volt, most már "pojszi", a takaró "ka", újabban "kaja", motor :arrow: "mo" :arrow: "moto" :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo! Hát ez nagyon édes!!! És Miron hogy hagyja,hogy az apja vezesse őt... Nagyon kemény!

Pocok! Mi is gondolkoztunk a Kopaszin,de elvetettük az ötletet,pont ezért. Oda tényleg csak hétköznap érdemes menni. Viszont a gyerekszigetre érdemes. Mi azért nem mentünk eddig,mert egy ismerősöm mondta,hogy még az ő fiának sem valók a játékok nagyon(4 éves),de akkor ezek szerint ez nem igaz. Bár Zoli biztos nem engedné,hogy Lili felüljön a körhintára,paraapu ilyen szempontból :D

Úgy tűnik,hogy Lili allergiás :twisted: A szeme még mindig piros,de nem váladékozik,folyik picit az orra és tüsszög is,úgyhogy ma elvittem a dokihoz,kaptunk szempcseppet meg valami szirupot. De allergiavizsgálatra nem küldött el. :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

tike!
én is köszi a mézet.tegnap Bootól átvettem...és tényleg elég nagy már a pocakja...
viszont meg kellett állapítanom,h nem hiányzik egyáltalán a pocakosság...

mi ma voltunk doktornéninél és mindent rendben talált és hüledezett,
h mekkora baba,mint egy 2 hónapos...
mérlegelésen 4310nek mérték és 4170el hoztuk haza,viszont a teknőbe
csak 56 centinek mérték,ami sztem rossz,m Kiara volt annyi és Benett
láthatóan nagyobb...
na mind1...
Benett még mindig hasfájós,de szerencsére a szélcső sokat segít és ma jött meg
amit apa rendelt szuszpenzió is,szóval mától azt is szedem...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi,

Sok picinek való dolog a gyerekszigeten sincs ám, ismerős jól mondta.

Játszótér, póni, körhinta, kisvasút... Sztem ennyi (körhintán apa Nimród mellett ült, egyedül mi sem raktuk volna fel...)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Mire elolvastam itt, addigra már vissza is utaltam :wink:
Kopaszi gáton tesómék voltak szombaton, ámultak hogy mennyire szuper, de azt nem mondták, hogy annyira sokan voltak :shock:

Boo!
A magasszárú nekem is nagyon tetszik, ára sem vészes, bár nem tudom mennyi most a dollár :oops:
Videó megacuki :D
Labdamegbikázás is éééédes :)

Nyuszi!
Ha allergia, akkor sajnálom, affene :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Ezek nagyon jók!!!!!
(női szandik is, és egy táskába is beleszerettem ) :twisted: :twisted:

Szendvics-katt: nálunk is vannak ilyen napok, hogy nem akar semmi normálisat enni, ne parázd túl a dolgot :-)

Kutya etetèse Cuki!

Lois,
Köszi!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sehol senki? :cry: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is itt :wink:

Boo!
Nekünk sose (értsd még egyszer sem) jutott eszünkbe normálisan hogy házassági évfordulónk van, pl. az utolsón veletek játszó-házaztam, hazafelé meg rókáztam :oops: NA a rókázás persze irreleváns, de az látszik, hogy simán rászerveztem programot, mert nekünk ennek nincs becsülete. Tökömnek se jut eszébe karácsony és szilveszter között hogy ott nekünk lenne még1 ünnep :oops:

ÉnFiam eszméletlen beszédfejlődés-ügyileg pár napja :arrow: Már önállóan mond olyan szavakat, amiket magától próbál el, én nem mondom neki, hogy mi az. A mai nap termése a sapka, az ablak és a sziaanya :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, kétszer álltam neki írni, de mindkétszer elszólított a félisten gyermekem, félisten apja meg kilépett a babanetből :twisted: .

Nem vagyok vmi fényesen sajnos :( . A hétvégi jamboreek után hétfőn elmentük túrázni Visegrádra családostul, este pedig szabadtéri koncerten voltam Botonddal, aki egy percre meg sem állt, és folyton kergettem, meg gugolásztam hozzá. Így a három nap eredményeként két napja olyan a pocakom, mint a beton :shock: :? :( . Tegnap szinte egész nap aludtam, és tömöm a magnéziumot. MA már kicsit jobb volt, de ma meg alig tudtam pihenni, mert hozták az új hűtőt (juhhhhuuu :lol: ), meg jött a bnőm cuccokért....
De korán lefekszem és többet ilyet nem csinálok, hogy 3 napig ezerrel pörgök, mert ejnyebejnye butaDodi :oops: :wink: .

Szóval reagálni is csak kivonatosan... :oops:

Boo!

Botond tudja, hogy baba van a pocakomban, de hogy fel is fogja-e azt nem tudom :roll: . Odajön, simizi, mutogat, hogy baba, meg most pár napja kérdezi, hogy "alszik a baba? Eszik a baba?"... Szóval elvileg tudja. De tuti nem teszik még össze a képet, az még 3 év körül is nehéz a gyerekeknek :wink: .

Házassági évforduló :twisted: :lol: :lol: . Azért mókázom, mert nálunk DETTÓ ugyanez történt idén :oops: :lol: :lol: . Május 10. körül kérdezi apa, hogy nekünk 15-én van-e az évfordulónk? Mondom nem, május 3. Erre egymásra néztünk, jaaaa, hogy az jóóól elmúlt?! :twisted: :lol: :lol: :lol: Amúgy mi szoktuk ünnepelni, minden évben ugyanolyan túrótortával, ami a lagzinkon volt :wink: . De idén ez kimaradt, de apa azt mondta, carni rá, úgyis lesz még vagy 50 :lol: .
De legalább a megismerkedésünk évfordulóját tisztességesen megünnepeltük jan. 8-án: szolid pezsis koccintás után aznap fogant a kisebbik fiúnk :P :lol: :lol: :lol: :lol: 8) .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Mondtam én, hogy így lesz a dumafolyam :wink: :lol: . Botondnál ugyanígy volt: hónapikig ugyanaz a pár szó, aztán hírtelen egy valag új szava lett, ott megint stagnált, aztán meg hírtelen mondatok :wink: .

Nálunk (tegnapi) új duma:
"Fasza a kocsika" és ezt azóta is mondogatja
:twisted: :lol: :lol: :lol: . Apjának szavajárása a "fasza", szóval nem csoda. Ja, és a koncerten futkároztunk a parkoló autók között, és a mercikhez odaszaladt, hogy "apucika kocsika", felismerte a jelet. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Új a vonalzó :wink: :lol: . Azért csináltam ilyet (is), mert ezen az látszik jól, hogy mennyi van hátra, a másikon meg az, hogy hol tartok. Így egyiket se kell számolgatnom :P . Tiszta ciki, de sose tudom, hogy épp hány hetes+napos vagyok :oops: . Mindig keverem, hogy azt már betöltöttem-e, vagy csak "abban vagyok". Itt szoktam csekkolni :oops: :lol: .
Az előzőn úgyis "én" voltam, mármint egy kismama, ezeken viszont egyiken rajta van "én+pocak+Botond", a másikon meg a Picúr érkezik a szivárványon :lol: :lol: :lol: . Jajj, de romantikus, nem? :P :lol:
Botondnak is kéne már új, mert az az egyéves ábrázat már nem túl aktuális :roll: :lol: . De kell róla csinálnom képet :roll: .
Lányok, mi alig fényképezzük, meg videózzuk a kölyköt. Annyira röstellem ezt :oops: :( . De mindig elfelejtem, "másnapra" meg az a kunszt már nem kunszt, így sose veszek fel semmit. És nem marad róla semmi... :( . Annyira gáz...
(Bár, ha átgondolom, húsvétról van videónk, azóta meg van két kutyás, meg egy beszélgetős. Rólam egész gyerekkoromban készült négy, nem egy hónap alatt:roll: :lol: :lol: )

Hát, a Visegrádi túrát ne irigyeld, mert jó carul is lettem :? . Vagyis önmagában attól kutya bajom se lett volna, de szombaton vendégség, lótifuti, nuku pihi, vasárnap takarítás, vásárlás, főzés, vendégség, lótifuti, nuku pihi, na és erre egy Visegrád, meg az esti koncert, az brtuál volt. Persze nagyon élveztem mindhárom napot, ezért nem akartam lemondani egyik programról sem :oops: . De közben nem éreztem, hogy kilennék, csak utána! Tegnap, miután írtam, megint nagyon fosul lettem :( . Feszített a pocakom veszettül, fájt a derekam, szédülni kezdtem...stb. Nem tudom, mi a frász ez, mert végülis nem keményedés, vagy görcs, hanem olyan furán feszül. De vhogy érzem, hogy nincs gond, tehát nem szülök meg, vagy ilyesmi, csak épp bazi carul leszek :( . És tegnap kis híján el is sírtam magam, mert Botondnak meg épp kétpercenként "szüksége volt rám". (joghurt kellett, adjak inni, hol a manyi, adjam fel a papucsot, vegyem le a pólót...stb), és kiakadtam azon, hogy még több, mint 3 hónap van, és én már most nem tudom rinya nélkül ellátni a fiamat :( . És a kicsi igényeit se elégítem ki, mert hiába pihentem le, csak rosszabb volt, mert 5percenként pattogtam fel a nagyhoz :( .
De eztán megint jobban lettem, és azóta elvagyok, de ma is pihenni akarok, kértem is apát, hogy legyen ma itthon, vagy vigye magával Botondot, ha dolga van, mert így olyan hasztalan vagyok mindkét gyereknek :oops: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Olyan durván megharapta ma egy kislány Hédit a bölcsiben, hogy a komplett fogsornyoma ott van a kezeszárán :twisted: :twisted:

Nagyon csúnya neki, nem is tudom mit lehet vele kezdeni, hogy hamarabb gyógyuljon...szegényem olyan kis szomorkás volt mikor mentem érte :cry: :twisted: :twisted:

Dodi: nyugi én elnézem neked a rinyálást, mert én még közel sem tartok ott, de már most nehezen viselem. Vagyis összességében az eleje óta sokkal nehezebben viselem :roll: És még mindig nem érzem határozottan őt mozogni, néha mintha lenne valami, aztán van hogy másnapig semmi...hozzászoktam Hédi nagy bokszolásaihoz, tesó meg eddig még csak olyan finomkodó ( ha tényleg őt érzem) Olyan ciki, hogy 2. gyerek és nem vagyok benne biztos :oops: :oops:

Csak hogy én is panaszkodjak :én is elég rosszul vagyok mostanság, sztem a vérnyomásom + meleg kombináció az oka. tegnap egy bevásárlás alatt 3x kellett leülnöm, mert jöttek a csillagok, szédültem, olyan tipikus ájulás előtti érzés. Vérnyomásomat napi 2 lightos kávéval sem bírom 100 fölé tornászni...Erre plusszban ma hajnalban olyan görcseim voltak, hogy komolyan megijedtem, aztán egy félórás klotyótúta után rájöttem, hogy hülyeség hajnali 2kor egy tál cseresznyét 3 sárgabarackal lekísérni :lol: :lol:

Állítólag ma utalt a biztosító is, remélem holnap már látom is a számlámon a pénzt :lol: :lol:

Hédi ragaszkodik hozzá, hogy apa pirosra fesse az új szobáját, viszont az eddigi kiegészítői narancs színűek, így most keresem azt az árnyalatot amivel a kettő nem üti egymást :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

Pocok!

Voltál dokinál?!?!?!?!?! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Én csípem a Borit (érthető okokból), nekem nem tarisznyás :roll:
Dokinál mi volt??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mi strandolunk, napozunk naphosszat ezért érek ide nehezen... :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

voltam, de nem lettem okosabb :evil:
Most CTGre mentem a kórházba :arrow: kb másfél órát vártam, (mindezt úgy, hogy Apa felkeltett hajnali fél4kor - mondjuk édes volt, mert simogatott - de nem tudtam visszaaludni, aztán hajnalban rájöttem, ha elmegyek reggel vérvételre plusz CTGre, nem tudja Nimródot hogy vinni a bölcsibe, mert a másik kocsi a munkahelyén van éppen) szóval hulla voltam egész nap. Ma elmentem a CTGre, holnap meg mehetek vérvételre megint.
CTG okés volt, mondta hogy beírt valamelyik napra császárra, de nem emlékszik, holnap reggel hívjam. Aztán nagy zavaromban elfelejtettem az összes többi kérdésem... Szóval holnap hívom, jövő héten meg kikérdezem.

Pihenjél már kicsit... lassan neked is vissza kell venni a tempóból!

Boo,

név-dologban jól érzed :lol: :lol: Mondjuk nekem a Bori nem tarisznyás bölcsész (mert előttem nagymamám és nagynéném van, akik mindketten Borik), viszont nem vagyok 1oo% a névben, mert a vezetéknévvel együtt nekem egy piros-fehér pöttyös szoknyás kiscsaj ugrik be :shock: :shock: az meg fura.
Való igaz, hogy a Nimród mellé az Anna jobban illik...

Grace klinika :arrow: utálom az ilyen befejezetlen részeket :twisted: :twisted:

Házassági évforduló ugye nálunk nincs... az összejövést sem ünnepeljük :( :( :(
(vitatott a dátum, mert összejöttünk, de én még utána sokáig nem döntöttem, hogy Apa vagy az Exem kell-e... :oops: :oops: )
(na ezt a nem-ünneplést most szóvá is teszem :roll: :roll: :roll: )

Tike,

harapás :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De miért harapta meg a kis kannibál Hédit? Szerintem is jó ötlet a Betadine, meg talán körömvirág krémet szoktak még zúzódásokra javasolni azt hiszem.

Nyuszi,

allergiát tesztelheted te is: itass Lilivel kikevert (nem szénsavas) Calcium pezsgőtablettát :arrow: ha múlnak a tünetek, akkor tényleg allergia :twisted:

Lois,

Zé - duma :lol: :lol: :lol:

A bölcsis állatkertezés múlt hétről mára halasztódott, és délután felhívott az óvónő hogy elmesélje, Nimród mit csinált :arrow: teljesen meghatódtam, jófej :lol: :lol:

Ja, és mindne nap elő kell venni a bölcsis csoport képét itthon, és a fiam végigmutogatja név szerint hogy ki kicsoda :lol: :lol: Óvónéni a szerelem, és Guszti a nagy haver 8) 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.06.16 21:43-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

kabbe :twisted: :roll: :lol: :lol: :lol: (a strandolás miatt természetesen..., mert olyan jóóóóóóóóóó nektek, ti egész évben nyaraltok!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Nekem sem igazán tetszik a Bori,de ez tényleg a ti döntésetek :wink:

Allergia: tegnap elvittük szemészetre is,mert iszonyatosan nézett ki a szeme és megijedtem,hogy nehogy valami más legyen... De a szemorvos is alátámasztotta az allergiát,csak más szemcseppet mondott mint a körzeti,mert bár az is jó,de az a legerősebb és ők szeretnek inkább a gyengébbel kezdeni,hogyha az nem használ,akkor tudjanak mást is mondanii. És ez a nő is a calciumot mondta,plusz műkönnyet. Ha ez nem használ,akkor egy erősebb szemcsepp és calcium. A szirupra meg azt mondta,hogy ne adjuk. Na most legyél okos. Abban maradtunk Zolival,hogy kapja a műkönnyet és a szirupot,aztán meglátjuk. Viszont ma reggelre szegénynek úgy becsipásodott a szeme,hogy nem bírta kinyitni :cry: Ez szerintetek allergiánál normális?

Lois! Strandért irigy vagyok ám!!! :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Visszaolvastam, de csak nem jutotk ide :oops: . Leragadtam a buzi gyerekszobáknál :twisted: . (ja, azóta azért mást is csunáltam, de most egy órája megint ezt nyomom :wink: )

Boo!

Honnan rendelted azt a bazi nagy posztert(?)? Most azokkal is szemezek :wink: .
Mondjuk most úgy össze vagyok zavarodva, hogy már nemcsak a bútort nem tudom, de még a színt, sőt a tematikát sem. Sztem holnapra kitalálok 23-at, aztán Botond eldönti, hogy mondjuk szafaris, autós, vagy mittoménmilyen :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi,

szegény Lili :roll: :roll:
De Boo ötlete a kamillateával tényleg jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Boo,

Állatkert: Háááááát, azt mondta Móni néni :lol: hogy Nimród nagyon cuki volt, és büszkék lehetünk rá, mert végigsétálta a két órát vele, magyarázott, élvezte nagyon. 11 körül mondjuk már elfáradt, visszafelé a buszon a csaj ölében állt és csimpizett a nyakába (félt kicsit) aztán alváskor kidőlt. Mondjuk állítólag az ovisok is készen voltak, nem csodálom, két órát gyalogolni ebben a fülledt hülye időben...

De a legcukibb az volt, mikor Apa hazajött és kérdezte tőle, hogy milyen állatokat látott, és elkezdte sorolni :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és két óvónéni vitt négy bölcsist, ez így elég kivitelezhetően hangzik...
(mondjuk pluszban még volt sok ovis is, de a picik külön mentek a saját óvónénivel)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hééé, én még nem láttam a graceklinikát, nem győztem most meg odanenmolvasni :oops: :oops: :oops:

Jóvan, tudtam ám hogy gizdaság leírni, hogy vízparton mókázunk (bár gondolom volt egy sejtése annak, aki ismer minket, és hogy hol tengetjük a mindennapjainkat :roll: )

Amúgy tök heppi vagyok, mert van egy nagyon babás part itt, és azt tippeltem, hogy ilyenkorra már tömegnyomor lesz, de ma is tök szellősen voltunk :roll: Amúgy nem ragaszkodom a homokos parthoz, csak most még nem annyira meleg a víz, hogy a Zéténynek mély vízben töltsünk órákat :roll:

Alvás :arrow: Zétény délben már jó ideje klímával alszik, a nappaliban ma kapcsoltam be először, mert 30 fok felé ment :?

Tike!
Szegény Hédi, mekkora ez a harapós gyerek??
Bőre nem hasadt fel??

Nyuszi!
Nekem nincs allergia-tapasztalatom, de magamtól biztos a kevésbé kajak gyógyszerrel kezdenék.

Állatkert :arrow: Pont most olvastam, hogy ma megharapott egy gyereket egy farkas :shock: :shock:

Pocok!
És nagyjából mikor lesz?? Jövő hét után??
Te amúgy dolgozol még?
A síros fejeket nem értettem ami ott jön hogy dilemmáztál a két pasi között :oops: :oops:
Mi házassági évfordulót (és mást se ) ünnepelünk nagyon. A házassági azért is olyan semmilyen ünnep, mert mi akkor már 6 éve együtt voltunk, igazából egy jó buli volt az egész, de nincsenek vele kapcsolatban könnybelábadós szentimentális érzéseim :oops:

Dodi!
Azért 2 hét múlva már neked is a harmadik trimeszter ketyeg, szóval ne zsigereld magad nagyon ki :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Surf bútorral kapcsolatosan, ilyenről beszéltél??
http://www.matracfutar.hu/index.php?f0= ... tor&f1=209

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

azért ez sem rossz project :lol: :lol:

Kíváncsi vagyok, Botond melyik koncepciót választja majd!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

nem csoda, hogy nem értetted a sírós fejeket, nem oda szántam őket... javítom :oops:

Szerintem jövő hét utáni héten valamikor lesz a nagy nap... kinéztem két napot egy buddhista naptárból, amik jók (ne röhögjetek) az egyik a 26, a másik a 3o.
Most, hogy abbahagytam a magnéziumot, rendesen érzem hogy milyen durván keményedik meg néha görcsöl a hasam... vicces...

Strandolás :arrow: nem gizdaság, ez nektek olyan minthogy mi lemegyünk a játszótérre...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

a két órára én is néztem :shock: :shock: :shock: őszintén azt hittem, hogy majd ilyen kis szekeret kölcsönöznek és a nagyját abban tolják le, de túráztak :? :? ezért ájult be minden gyerek és aludt óriásit ebéd után, itthon meg dőlt jobbra-balra, így fél8kor már leraktuk aludni...

Külön bérelt kisbusszal mentek, nem BKVval :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem gizdázok... tudod mit mondott? "Maaaaa" (majom) "Tiiiiííííííííísssss" (tigris), "Viiiijoooooooóóóóóóó" (víziló) és hasonlók :lol: :lol: Bezzeg amikor én kérdeztem, nem válaszolt, csak az apjának :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Magnéziumról magamat szedtem le, hátha elindul a buli :lol:
(múltkor írtam, hogy megnéztem és Nimródnál anno már május elején leállították a magnéziumot, pedig egy héttel későbbre voltam kiírva)

Jóvanna' akkor gizdázok :lol: :lol: :lol: :lol:

Pohárbólivás sátáni kacajjal :arrow: ezt nagyon el tudom képzelni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Na jó, abbahagyom, mert kalózokkal, meg macikkal fogok rémálmodni :twisted: :lol: :lol: .

Lois!

Strandolásért én mérsékelten vagyok irigy, de azért nagyon jól hangzik :roll: :wink: . Ezt gyorsan meg is magyarázom: oda kénytelen lennék kimenni vele egész időre, figyelni kell rá, mert világgá megy, vagy vízbe fullad, vagy megeszi egy másik kisgyerek (apropó, szegény Hédi :( ), én meg ezen a nyáron pont arra vagyok alkalmas, hogy a hűvös szobából a nyitott teraszajtón át 5 percenként ránézzek a gyerekre, hogy kilóg-e még a feje a homokból, vagy élnek-e még a kutyák :oops: :lol: :lol: . Arra még hajlandó leszek, hogy ha elég meleg lesz a víz a medencében (most 25 fok, nekem hideg :oops: ), akkor onnan sasoljam a kölköt, vagy együtt lubickoljunk 8) :lol: . Ergo a lelkesedésem most mérsékelt mindenféle édes, és sós tengerpartok iránt, de életem minden további évében utállak!!! Ööö...izé...vagyis...irigyellek :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Vazzeg, 2 hét múlva 3. trimeszter :shock: :shock: :shock: :D .
De igazatok van teljesen, és most már odafigyelek, hogy ne zsigereljem ki magam, mert megbosszulja :( . De akkor nem éreztem, csak utólag. Most már odafigyelek, és látványosan pihenek jóó sokat 8) :lol: .

Igen, ilyen Surf-re, csak nem pont erre. De másfél milláért átgondoltam a dolgot :twisted: :lol: .

Kispocok!

Állatkert :P :D .
Ajjj, pedig már tökre vártam a híreket :? . Egy vacsival még jössz nekünk pocak, tudod! :wink:

Ja, nem 23-at akartam írni, hanem 2-3-at :wink: . Kíváncsi leszek, sztem már el tudja dönteni, hogy mihez húz jobban a szíve, az állatokhoz, labdákhoz, vagy kocsikhoz :roll: . És mégiscsak az ő szobája lesz :P .

Boo!

Sajna itthon sem olcsóbbak :? . A gyerekbútorok rohadt drágák, vagy űbergagyik :evil: . A gyerek- előtag mindenen dob egy nagyot :twisted: . Most arra jutottam, hogy a falat festjük vmi fasza színre, a bútorokat meg simán megvesszük a Kikában, vagy az Ikeában, és nem gyerekbútort. Vagyis asszem az Ikeában van vmilyen "dobozos" tárolórendszer, egyik ismerős kölykének olyan van, és nagyon király, mert azokba be van hányva minden, és így mindig "rend" van :wink: . Nincs az az illúzióm, hogy a két rakoncátlan kisfiam majd mindent élére állít minden este egy nyitott polcos szekrényen :twisted: . De hányok tőle, ha minden szanaszét van, szóval igyekszem előre kitalálni a köztes megoldást, hogy ne utólag anyázzak nekik nagyon :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Botondot a 32. héten 2400-ra becsülték asszem :roll: .
38 hetesen meg 3880-ra :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?