Sziasztok,
Ismét beugrottam egy kicsit, és ha belefér, akkor írok pár sort magunkról.
Mindenkinek köszönöm, aki megjelölt. Kriszto, elküldenéd nekem is a listát, hogy könnyebb legyen a beazonosítás? Köszönöm.
Kretty, Kriszto,
Gratula, és mindent bele. Krettynek, hogy bent maradjon az a két lurkó, Krisztókám Neked meg azért, hogy szép petikéket érlelj, és kapj vissza legalább 2-őt.
Kagyló,
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell hallanom, de mindenki maga tudja, hogy mit érez, és hogyan kell tovább alakítania az életét.
Szélcsalád,
Az a jó, hogy fel tudtatok töltődni, és újult erővel fogtok majd bele a következőbe. Addig is csak ügyesen, és gyártsatok Ti is egy csodababát
Akkor rólunk csak annyit, hogy kisfiunk kb. egy expressz vonat sebességével jött a világra.
Csütörtök hajnalban 3 körül arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz, de mivel fájásaim még nem voltak, nem estünk kétségbe. Mivel aznap mentem volna fodrászhoz, ezért úgy döntöttem, hogy még megmosom a hajamat, aztán lefürödtem, a párom szépen megborotválkozott
Aztán mire összekészültünk olyan 3/4 4 körül jöttek az első fájások, amik még nem voltak nagyok, és hosszúak. Így aztán el is indultunk a kórházba. Éjszaka kb. 20-30 perc alatt beértünk, de addigra már 3-5 perces fájásaim voltak, és 3 ujjnyira tág voltam. Azonnal hívták az ügyeletes dokit, aki megvizsgált, és már hívták is Dévait, hogy induljon, ha be akar érni.
Engem meg arra kértek, hogy két fájás között próbáljak meg elmenni a szülőszobáig. A lényeg, hogy semmi vajúdós cuccot nem tudtam kipróbálni, mert nekünk arra nem volt időnk
Dévai éppen beért a lényegre, így sikerült nála szülni. Nagyon cukker volt
6:25-kor már kint is volt Bálint. A gyorsaságnak egy hátránya volt, hogy a kijárat (hüvely) nem tágult, így vágni kellett, és legalább fél órán át stoppolt, mert varrni kellett a méhszájamat, belül a hüvelyemet + a vágás kívül. Na ez nem volt egy leányálom. Jobban fájt, mint az egész szülés
Vasárnap engedtek haza, hétfőn mentünk varratszedésre.
Szegény D.-nek bedagadt a bal szeme, alig látott, és a kedve sem volt túl jó.
Nekem viszont sokkal jobb a varratok nélkül, valamennyire már ülni is tudok.
Bálint annyira aranyos baba, hogy azt el sem tudom mondani. Az első éjszaka nehéz volt, de úgy néz ki lassan beindul a tejem. Mondjuk el is követek érte mindent. Cici masszírozás, napi legalább 4l folyadék, szoptatós tea, mellszívás stb.
Szóval most este már volt elég tejci, hogy jól lakjon, így aludt egyhuzamban 4 órát. Utána kapott megint tejcit, és aludt megint majdnem 3 órát. MOst is már több, mint 3 órája alszik. Egy gond van csak, hogy sokszor nehezen alszik el, mert nagyon csikar az a pocak
Olyankor annyira keservesen sír, és borzalmas érzés, hogy nem tudok neki segíteni. Persze felveszem, simizem a hátát, próbálom óvatosan masszírozni a pocit, és mikor kijön az a puki, utána nincs semmi baj.
Na jó hosszúra sikeredett a levelem, még megpróbálok majd egy képet felrakni róla.