A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ctrl + - szal próbáld meg.

Kép
vindolanda

Szolgálunk és védünk :wink:

Kis énekes Bercó :wink:

Béka, pacal, polip, kígyó .... plusz csiga, kagyló, rák... nekem ezek sem jönnek be.
G. mindent megenne, ami finom. Nincsenek fenntartásai :shock:

Kép
vindolanda

vindo: b...i bácsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaja nagyon jól hangzik!

Maggie: árak nincsenek fent lekérésre vannak. :-)
jó bandázást!

Ma mi is csavarogtunk I-al. Emmának mondtuk hogy most anya-apa idő lesz, érte jött nagyi és elvitte hozzájuk. nagyon jól érezte magát. Mondtam hogy hetente 1x ezt megtesszük, különben egy percet nem tudunk beszélni :-)

Ja meg majd készülünk egy buliba...remélem akkor is ilyen lelkes lesz és ott alszik nagyinál..:-)

este alig eszek és kész vagyok, hatalmasak lettek a cicik,és jó nehezek, nyomják a gyomrom, +, a kicsi tolja fel a gyomrom......szóval szinte csak vízszintesen tudok létezni estére..:-(

kagyló, rák ide jöhet...pont mostanában láttam is jó receptet...csak nem írtam fel..:-(...mondjuk az a veszély nem fenyeget h mostanában ilyet készítsek..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bercó már hat előtt átjött, azóta leginkább csak kinlódunk. Most Vasembert néz.

Hú, Vindo, igazad van, csigát sem ennék. A rák viszont jöhet.
Milyen filmet néztetek?

Kaqk, értem. poci: :cry: . Ezeket az "örömöket" is el kell viselni. A héten valamelyik nap elvitt a Kedves ebédelni. Akkor tudtunk egy kicsit beszélgetni. Tök jó volt, bár annyira fájt a fejem, hogy alig tudtam koncentrálni.

Mi mára kerti sütögetést terveztünk, alkalmas is lesz rá az idő. Jönnek anyukámék is.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie, a True gritre szavaztunk, meg is voltunk elégedve vele.
Jó kertipartizást.

G. szokott kinn főzni-sütni, most is van hús, de én inkább benn maradok ilyenkor, valahogy csak a szalonnasütés fekszik.

Kaqk, milyen buli lesz?

Ja, a Samantha Fox-érzést hogy utáltam... Soha sem gondoltam, hogy nekem egyszer c kosaras melltartó fog kelleni :roll: (amúgy A, és most már újra).

Bediktálom a neten a gázt meg az áramot.
:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi ma megyünk ebéd után köszönteni az unokatesót:-)

Tegnap palacsintáztak a fiúk:

Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Édesek a fiúk. :)

Jó rég nem volt itt senki...

Egy hónapos Beni! :) Úúúúúúúgy megy az idő...

Puszi mindnekinek, a hét végén tuti jövök majd részletesebben is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Beninek!!!

Heni, szépek a gyerekek.

Hát, mi megint kirúgtunk a hámból... MOst már abba kell hagynunk tényleg :roll: A barátnőmmel meg a férjével mentünk el Nyíregyházára az állatkertbe. Meg akartuk nézni az Ócenáriumot meg a cápákat. Emberek, bazi nagy cápák voltak, és onnan közelről nézni őket :shock: Rengeteg ember volt, de nagyon bejött. Rugó négy órán keresztül talpalt, és már rengeteg állatnak mondja a nevét 8) Kapott a nap végén egy lufit, és nagyon boldog volt.
Este későn aludt el, de szerencsére a forma egyes futamot csak tízkor indították újra, azt megnéztük, aztán dolgoztunk.
Reggel meg G. felkelt Rugóhoz, én csak fél kilenckor ébredtem - arra, hogy Rugó egy gumicápát tett rám, amíg alszok, és jól megijesztett ezzel (szerinte, és ezen jót röhögött).

Velünk ennyi történt tegnap. Jól kifáradtunk. De ma itthon leszünk, épp tejeskávézok (most elcsábultam).

Majd rakok képeket napközben 8)

Kép
vindolanda

Rugó egy nagyobb fajta hal előtt félénken. Kép

Kép

Brrr. Kép

Az áhított lufival. És igen, az ott én vagyok:) Kép

Szafari-kilátóban. Kép

Kép
vindolanda

Sehol senki :( Megyek akkor én is.

Kép
vindolanda

Vindo,július vége,aug. elején mi is megyünk oda :) :) gyerekeim már nagyon várják :)

Heni,édesek :)

Dóri,már 1 hónapos :shock: hogy repül az idő :) ügyes vagy a vizsgákkal :)

tegnap szomszédoltunk...gyermekeim dagonyáztak.... meztelenül jöttek haza :) M.-nak még a haja is tiszta sár volt :) mehettek volna kommandósnak :) majd ha R. kiszűri a képeket rakok a túloldalra fel :)

KépKép
viranka

Vindo! Szerintem Te is kislányt szerettél volna. :)

Viranka, Móni! Most már tudnánk talizni. Ha még volna cseresznye a fán... :lol: Vagy tojásos nokedli... :lol:

Beni már egy hónapos... :shock: Tényleg rohan az idő. Mikor látunk képeket rólatok?

Áron és Péterke tüneményesek. Olyan jó látni (Zsozsiékat is), hogyan szeretik egymást a testvérek!

A nyíregyházi állatkertbe szívesen elmennék megint! :)
Legutóbb pocak-Gegivel voltunk ott.

Tegnap vendégül láttam a rokonságot, főztem egész délelőtt, és szerencsére jól sikerült. :)
Ma kertészkedtünk idáig, meg kint vagyunk nagyrészt.
A friss füvünket ellepte a talajgomba, amire kedden megpróbálok valamit szerezni. :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Meis, nekem is ez jutott eszembe Rugót nézve :) Állatkert jó :) Én szeretek oda járni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

De felélénkült mindenki. :lol: :lol:

Panndi, ha látom a neved, mindig azt hiszem, hogy indulsz szülni. :wink: :lol:

Nyíregyházán voltunk mi is a gyerekekkel kirándulni (iskola), őrületesen tetszett. Már mondtam itthon, hogy a nyáron mindenképpen menjünk át. Össze is hangolhatnánk!
Egyébként annyi látnivaló van, hogy mi be sem tudtuk járni az egészet. A végén még azért beültünk a fóka-show-ra is.

Mennem kell.
dmaggie

Ezt most csak a hello kittys póló miatt mondjátok???

Hát, be kell vallanom, hogy igazából fiút szerettem volna inkább (de mindegy is volt persze), de nem olyan tipikus fiút, hanem olyan kis csendesebbet-szelídebbet. Szóval pont olyat, mint Rugó :wink:
INdokok:
- mivel nem vagyok egy nagy házitündér, bizonyos dolgokat tőlem nem fog egy lány megtanulni, az biztos :oops:
- szerintem egy fiúnak egyszerűbb az élete, nem kell munka-család között egyensúlyoznia, meg ilyenek.

Talajgomba :? Nekünk olyan nincsen, gondolom, ahhoz egy minimális víz kellene, meg nem olyan homok, hogy az építkezésen is fel lehet használni :roll:
Hátha sikerül felvenni ellene a küzdelmet.

Panndi, nekem meg a cirkuszhoz lett kedvem, ahogy mindig jártok, már mondtam is Rugónak, úgy látszik, vevő lenne rá.

Dagonyázás :D

Kép
vindolanda

G. mindjárt végez a favágással, fél óra munka van még vele. Kért egy kávét, megyek, főzök.
Rugó az Éliás, a mentőhajót nézi 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, nagyon édesen feszít Rugó a HK-s pólójában! :D Szép helyen voltatok, szerintem kényeztessétek csak tovább magatokat. :-)

Heni, gyönyörűek a srácok!

Dóri, gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Őrületes vagy! :-)

Maggie, vannak fókák Felétek? De jó!

Mi lányt vártunk S-val, de nem tudjuk, miért. De nem bántuk meg, hogy fiú lett. Ettől függetlenül nagyon vágyunk egy kislányra is. Sokáig azt képzeltem, a lányokkal egyszerűbb is, majd megvizsgáljuk, ha lesz rá módunk.

Gyorsan eltelik a 3 napunk, első két nap nagyszülőztünk (ahol némileg sokkot kaptam az állandó édességáradattól), ma meg barátnőzünk majd, ha Ádi délutáni alvása megvolt. Holnaptól ovi, no meg határidők. Megnéztem, júl. 11. és aug. 15. között lesz zárva az ovi, az 5 hét.
Aszongya Ádi: "Azt szeretném kérdezni, hogy mikor megyünk X-ékhez? Anya, ez magyarul volt?" :lol:
irina

Maggie: javítok: szóval fókák errefelé is vannak, na de fóka-show? az nincs! 8)
irina

Vindo,ha 1* lányod lesz úgyis változni,csajosodni fogsz :) :)

no mindjárt foglalom a szállást és írok ip-t mikor is leszünk ott :)

Mesi,Móniék pár napig nem lesznek :wink: bár cserkó kellene,mert csinálnék lekvárt finomat,mint Móni :)

KépKép
viranka

Vindo, nem tudom, hogy van ez, mert én egy ultraházias anya mellett nőttem fel, mégsem léptem a nyomdokába. (Igaz, megtanultam mindent, amit a házt. vezetéséhez kell, de örök poén tárgya voltam otthon, hogy milyen szinten nem érdekelt pl. a főzés.)

Ádit megnyírtuk délelőtt, elég nehézkes volt a dolog, mert szanaszét repült a vékonyszálú haja, mindene viszketett, hiába takartam le, családi kabaré jellege volt. De most kis rövid neki ismét, majd még ki kell igazgatnom itt-ott. Szeretem viszont hosszabb hajjal, az az igazi karaktere, de szegény már annyira izzadt tőle és a koszmó is mindig van (születése óta irtjuk, sosem tűnik el teljesen!), muszáj rövidre vágni a haját.

Programok: nekem mostanában nagyon jó volt, mert könyvheteztem, voltam színházban (4 éve először), szerencsére egy jó darabon, aztán voltunk játszóházas szülinapi bulin, Gryllus-koncerten (erről írtam), előtte gyerekszínházas programon, Prágában -- úgyhogy elvoltunk. Élvezem is ezt a nyüzsgést. :-)
irina

Ááá, én nem megyek szülni :roll: És még csak semmi kósza fájás sincs. Mondhatni, fittebb vagyok, mint pár hete, Gábor egyelőre marad :D :D :D

vindo: hát igen nekem a Hello Kittys cuccok inkább csajosak. Amikor a babaruhákat válogattuk, Zsófi volt a mérce, amire azt mondta, hogy lányos, az ment a keresztlányunknak, csak a szerinte fiús dolgok maradhattak :lol: Így maradtak a kék, barna, fehér és kis rábeszéléssel a sárga ruhák is. Cirkuszba menjetek, az jó is! :)

Dinnyét szeretnék enni!!!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

mi ma SK voltunk vásárolni, Péterke kapott egy új szandit, én is egy alkalmi szandit a lagzira, meg apa is egy új inget. Már régen nem vásároltunk kint, de nekem úgy tünik, megint jobban megéri. :-)
Délután medencéztek a fiúk:-)

Vindo hello kitty csúcs Rugón 8) már bocsika, de én sem láttam még fiún, de Rugónak jól áll!!!! 8)

Panndi még ráérsz!
Még bő két hét van!

Irina, hajrá kislány :wink:

Mesi képet kérünk már a gyönyörűséges kertről!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza Egerből, péntek meg szombat este meg megyünk haza, ballag a keresztfiam. Én meg a 2 gyerek meg marad ott pluszba pár napot 8) Eger csodás volt, kifáradtunk nagyon, folyton mentünk, cicus rengeteget hisztizett, Gergike alig evett, az idő is nagyon tuti volt, még strandolni is voltunk :lol:

Vera, Mesi cseresznye van még, jó érett, fekete :lol:
Kedd, szerda, csütörtök ráérünk, ha gondoljátok gyertek :lol: :lol: de mindenkit szeretettel látunk.

Irina ha visszajöttünk anyuéktól, akkor elmennénk megnézni a lakást, már ha lehet :)

Fleur hozzátok is el szeretnék végre jutni, itt a rengeteg kinőtt ruha :)

Mennem kell, lebontják a házat :arrow:
igyekszem majd reagálni meg írni napközben és lehet még képekkel is jövök, csak hol van az a fránya kábel :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi boldog születésnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

ma mind 2 gyerek itthon, nem akart ma P oviba menni, nagyon jól érezte magát az elmúlt napokban.

Móni várjuk a képeket!

Regi boldog szülinapot!

Heni
KépKép
heni81

Regi,boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Regi, boldog születésnapot :)

Voltam ma CTG-n, minden oké volt, Gábor feje a kijáratnál toporog, kétujjnyira nyitva vagyok, ha vasárnapig nem történik semmi, akkor vasárnap kell mennem újra :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Andi,de izgi :)

KépKép
viranka

REGI!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!

Panndi!
Hajrá Gábor!

Vindo!
Szép helyen voltatok! :wink:
Rugón szerintem nagyon jól áll az a Kittys póló. Egy kedves kisfiú!

Heni!
Aranyosak a palacsintázó fiúk!
Akkor érdemes volt kimenni!

Dóri!
Én csak ámulok és bámulok! Hogyan lehet ilyen jól vizsgázni 3 gyerekkel akik közül egy még újszülött...

Móni!
Akkor azért jól sikerült Eger, ugye?

Viranka!
A dagonyázós gyermekek jók lehettek! :lol:

Mesi!
Akkor élvezitek a kertet, ugye?

Irina!
Mi most fodrásznál voltunk Gergővel. Nem akartam, hogy nullás legyen a haja, de én meg nem tudok frizurát nyírni neki...

Ma nevelés nélküli nap van az oviban. Teljesen elfelejtkeztem róla, úgyhogy reggel az ovi ajtóból fordultunk vissza. A héten, meg a jövő héten még 3 napot mennének, aztán nyári szünetelünk...

Kép
gica1

Ilyen volt:
Kép

Jelenleg itt tartunk:
Kép

A ház előtti részen is sokat dolgoztunk, arról is hozok majd fotókat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegin a rózsaszín csíkos gatya Zsozsié - tiszta égő. :oops: De valahogy úgy jött ki, hogy nem találtam neki tiszta nadrágot. Ugye sok pisi a nadrágba megy most, hogy készülünk a szobatisztaságra. De csak a kertben volt így.

Kép
Kép
Kép
gremese

Úristen ez a kezdő hsz! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese ha nem hivod fel a figyelmet a rózsaszin melegitőre, hát észre sem veszzük:-) egyébként most meg divatos lett a rózsaszin ing , lehet a következő divat a fiúk körében a rózsaszin naci lesz 8) :roll:

Szuperul haladtok:-) Emese , és a zöldségeknek is maradt hely a gyönyörű füves rész mellett?:-) :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sörözök, pizzát eszek, és megérkezett a munkahelyi notebookom, haza is hoztam 8)
Majd jövök hosszabban valamikor.

Hajrá Panndi.

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot kívánunk Reginának :D

Kép
vindolanda

Távozott a nyákdugó :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi!!!!!!!!!!

Emese, szép zöld gyep szép gyerekekkel 8) Szép rózsaszín nadrággal :wink:

Ez az első bejelentkezésem az új notebookról, nagyon király.
G. hajnalban elutazott, ma Ózdra kell mennie, és én is felkeltem, mert tegnap este már nem volt erőm dolgozni, Rugó tíz körül aludt el. Épp végeztem a munkámmal 8)
Már van szép háttérképem is a notebookon 8)

Most visszaolvasok az előző lapra.

Kép
vindolanda

Maggie, a fókashowt nem láttuk, de biztos jó lehetett.

G. viszont már kikészült az állatkertektől, azt mondja, nem megy már egybe sem. Én még mindig rángatom :lol:

Viranka, ja, majd csajosodok úgy negyven felé :lol: :lol:

Irina, a koszmó Rugónál is előfordul. Nálunk van egy koszmó-fogkefe a játszós területe mellett, és ha belefeledkezik, mindig dörzsölgetem a fejét közben.
Jó programok 8)

Móni, várjuk a képeket :D

Gica, akkor zárva volt az óvoda?

Cica - hát, Rugó konkrétan egy macskát lát a pólókon, én úgy gondolom, hogy az nemsemleges :roll: :lol:

Na, mocorgást hallok :arrow:

Kép
vindolanda

Andi, várom sms-ed :) :)

:arrow: teszek oda dagonyázós képeket :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Panndi, ez nagyon izgalmas, hajrá!!!

Mónikám, bármikor jöhettek, csak a wc-nk nincs topon használatilag (majd elmesélem). Mikor jöttök majd vissza anyudéktól?

Mesi, nagyon klassz lett a füvesített rész, gratula! Édesek a dolgozó Zsozsiék! :lol:

Vindo, biztos szép az új laptopod! S is most vett a mhelyére, mert már úgy dolgozott, hogy a laptopja monitora nem volt jó (így kikötötte képernyőre), és egy része szétesett. :roll:
Ádi a koszmótlanítást fogkefével nagyon utálja, úgyhogy ez ritka esemény nálunk. A Babét használjuk hajmosásra születése óta, de sosem szüntette meg teljesen. Az sem, amit a tuti bőrgyógyász írt, úgyhogy ennyit erről.

Gica, hogy vannak az ikrek? Meddig jártok oviba?

Csajos minták és színek fiúkon téma: nekünk is van pár ilyen holmink, pl. hálózsákban is csak csajosat kaptam, és anyósom, ha pólót vesz néha Ádinak, időnként feltűnik a rózsaszín, de nem tudom, ez bármit jelez-e.

El vagyok maradva a dolgaimmal, most két napig bele kell húznom.

Kíváncsiságképpen megkérdeztem Anyut, mennyit kap az ember jelenleg táppénzként, ha netán beteg lenne -- kiderült, hogy a fizetésem egyharmadát kapnám. Erre már nem is tudok mit mondani. :cry:
irina

Panndi!!!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi!
De izgi! Hajrá!!!

Irina!
Köszi jól vannak, könnyebb és nehezebb napok váltják egymást - már magaviseletet illetően. Új mókájuk - a szójáték: anyósom barátja Jóska, őt Sóskának hívják, Apa - Kapa, az anyát hiúságból nem írom, de gondolhatjátok, mi következhet... :wink:
Még összesen 6 napot járnak, aztán az összevont csopikba már nem vinném őket.

Vindo!
Tegnap nem volt ovi. Ezt csak én nem fogtam fel, mert amúgy kb 1 hónappal előtte már jelezték.
Gábor miért kész az állatkertektől? A bezárt állatokat sajnálja, vagy a látogatók bosszantják?

Mesi!
No, én sem vettem volna észre Gegi nadrágján, hogy az a csík lányos. :)
Nagyon szép a kert és jó nagy is! :)

Most pedig megnézem a dagonyázókat. :)

Kép
gica1

Irina, Vindo!
Nektek mikor kezdődik a nyári szünet? A júliusban közepén, vagy azért kicsit hamarabb?

Kép
gica1

Gica: szójátékok :lol: aranyosak lehetnek
Nálunk július 11-től indul az ovis szünet, 5 hét lesz. S addigra vesz ki szabit, leszünk elvileg kettesben is, meg hármasban. Nyaralni nem megyünk, de kirándulás, állatkert, vidámpark, ilyenek tervben van. Ádi úgyis nagyiéknál élvezheti a kerti létet, pacsálhat, homokozhat nonstop.
irina

Irina!
Mi is bp-i nyaralást tervezünk: 1 hét együtt a család - hasonló programokkal, mint Ti.:) Persze a szokásos nyíregyházi nagyizás is be van ütemezve augusztusra, de az mégsem olyan, mint amikor négyesben a család...
És egyedül is fog Ádi nagyizni?

Kép
gica1

Gica, igen, úgy tervezzük, hogy akár egy hétig is nagyizik, de mivel a közelben leszünk, ez bármikor rövidülhet. Anyu még dolgozik, szabin lesz akkor. Mivel a prágai 4 napos távollétünket Ádi jól bírta, megpróbálkozunk a klasszikus nagyis nyaralással. :-)
Nyíregyházán de rég voltam....
irina

Na itt vagyok.

Elmentünk olyan kilenc körül a százasba, meg Rugó fagyizott. Biciklivel ment, annyira kifáradt, hogy mozgásképtelen...

Gica, nálunk július nyolcig tart a vizsgaidőszak, de sajna sok meló jött össze a nyárra :x
Nálunk augusztus végén már kezdődnek a levelezős konzultációk, aztán új órák esetén erre fel kell készülni stb.

Irina, kíváncsi vagyok, meddig lesz el Ádi. Az is lehet, egy hétig is bírja :D

Mi megyünk nyaralni, de G. még mindig nem döntötte el, hogy hová :roll:

Gábor sosem szerette az állatkerteket, nem érdekelték. A természetfilmeket kedveli, de bezárva nem szereti látni őket, vagy nem tudom :roll:

Babé - na, az nálunk olyan volt, mint halottnak a csók :wink:
Hajmosás után vakartam neki mindig le, amíg szoptattam, később maradt a fogkefe.

S. nagyon ötletes.
Nálunk a régi notebooknak a billentyűzete ment tönkre, külön van hozzá egy csatlakoztatva, meg a bekapcsolós gombja tropa, kisollóval kell piszkálni öt percig, mire bekapcsol. R. kitalálta, hogy ez a Gáboré. Enyém az új, övé meg a hiper-szuper, amit tavaly vettünk :lol:

Kép
vindolanda

Halihó,

le vagyok maradva. :-( Gegi rózsaszín gatyója......fel se tűnt volna Mesi ha nem írod :-)

Vindo: új notebook :-) nyiregyháza :-) mi is tervezzük a nyáron átmenni..:-)

Panndi: lassan itt az idő?? vagy ez még lehet pár nap??

Gica: szójáték :-)

Emmáék juli 16 vagy hogy mennek utoljára és aug 23 körül mennek megint. :-)

Mi pestre tervezzük 2-3 napra, aztán meg úgy néz ki hogy Dávidékkal ( ovis barát ) megyünk el 2X 4 napra. Először rögtön ovi után talán eger, aztán augusztusban a velencei tó. Terhesen nem szeretnék repülni...pedig volt a fiuknak terve....:-) Kiélvezzük hgy a gyerekek jól elvannak együtt egy hang nélkül..így talán tényleg pihenés lesz a nyaralás..persze kirándulgatni is fogunk, műár amennyit én bírok....bicózni birok, de gyalogolni sokáig..ááá azt nem főleg nagy melegben.

ma cseresznye dzsem főzésre adtam a fejem...vagyis holnap. :-) Dávidéktól kaptunk....

Emma most Barney-ra kattant rá megint. Írországban azt nézte ls imádta, aztán itthon is volt amíg volt jimjam tv-k..itthon ugye magyarul...de tegnap I találta youtube-on az angol verziót, pár részt, hát Emma teljesen elvarázsolódott, azt sem tudta melyiket nézze, :-)

itt az ideje ennem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, a nyárra felgyűlt munkákat ne is mond.. :? Pedig mindig azzal vigasztalom magam szorgalmi időszakban, hogy majd nyáron mekkorát pihenek. Na ja.
Laptopbuherában Ti sem vagyok kezdők! :-)
Engem az zavart, hogy S-nak csak annyira kell a munkájához a laptop, mint egy programozónak a gépe, ehhez képest:
- kb. egy éve könyörgött, hogy vehessen újat,
- mindeközben 4 éve, amióta itt dolgozik, a saját laptopját használta munkára, mert miért ne, közalkalmazottéknál ez dívik, saját gép, saját nyomtató, saját költségre komplett iroda.
- és ismerve a laptopárakat nem hiszem, hogy bármely kut. intézet belehal egynek a megvételébe, én viszont nem gondolom, hogy ez a családi költségvetésünk része kell legyen, mert nem hobbiból dolgozunk rajta itthon is.
Nálam ugyanez pepitában, csak nem kell a monitort (még) kikötnöm. A tsz-en az egyetlen tűrhetően működő szgép is behalt múlt héten. Ergo egy használható sincs, erre vagyunk kb. 10-en.
irina

Kaqk, szerintem se repülj terhesen -- Paramami Irina tanácsot adott. :lol:

Kávézom, mert eldőlök. Lektorálok egy recenziót, ez aztán az agymenés, a kritikát kritizálni. :lol:
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?