Sziasztok!
Megjöttem!
Tényleg olvaslak benneteket, de csak a gépet csak ritkán kapcsolom be. Igyekszem mindenkinek írni
Kretty, sajnálom a hűtőt, de most majd pár napig nem kell semmit főznöd így pihenhetsz

++++++++++++++++++++++++++

Nagyon drukkolok és bízom benne,h követni fogsz
Kriszto, köszi,h írtál a csajoknak! Hiszem,h most más lesz a stimud! Jobban fogsz reagálni mindenre
Rencsi, igen, sajnos gomba kínoz napok óta

Anno nekem is Hycosym volt és nálam egy teljesen elzáródott petevezetővel és egy néha átjárhatóval egyáltalán nem volt vészes, mondhatnám nem is fájt

Sajnos ha jól tudom egyik sem túl olcsó

már korábban beszéltünk erről,h ekkora egy hülye törvényt....

ezt is olyan találta ki akinek köze nincs a lombikhoz....Nálatok Domi ICSI-s baba?
Szélúrfi, olyan megható volt amit írtál! Mi is nagyon-nagyon drukkolunk Nektek! Örülök,h ilyen jó Anyósod és Apósod van! Puszika Szélkisasszonynak is!!!
Katapetra, ha jól számolom már csak 9et kell aludolnod és jön a zurad

Tuti rád sem fog ismerni a repülőtéren

Készülsz neki valami meglepetéssel?
Kisalag, annyira cukker voltál,ahogy Krisztonak leírtad a kívánságot

Nem is írtam még, jó lett a hajad
Melcsi, annyira szépek a gyerekek!!! Bevallom én mindig egyformának látom őket
Szurika, hogy vagy?
Csuti, neveken gondolkodtatok már?
Kagyló, nem találok szavakat

úgy megölelnélek! Kívánom,h mihamarabb egyenesbe álljon az életed!
Mné, drukkolok,h piri ne jöjjön hamarabb!!! Esetleg kérj rá egy varázslatot Szurikától

Hova mész kineziológushoz? Én azt mondhatom,h segített és hozzáteszem én kinevettem
Drága Nene, nem semmi milyen gyorsasággal jött világra Bálint. Fel sem tudtad fogni mi történik veled már ott is volt a kezedben

Na az öltögetős rész nem hangzott túl jól

Arra nem adnak érzéstelenítőt???
Ági, hogy vannak a gyerekek? Nyáron hogy tudjátok megoldani az óvodai szünetet?
Leeda, biztos vagyok benne,h lesz pozitív hatása a talpmasszázsnak

Nem próbáltad meg még priviben a masszőrt? Tuti szabadidejében is masszőrködik!
Poszi, Parane hogy vagytok? Mikor kell mennetek legközelebb kukuccsra?
Remélem nem felejtettem ki senkit
Nálunk semmi különös nincs, vagyis egyre inkább jelentkeznek tünetek.

Szerencsére se piri, se barnázás nincs (kop-kop-kop) péntek óta, de fekszem is nagyon sokat! Fél órát szoktunk sétálni naponta, de tényleg semmi megterhelőt nem teszek. Róka koma még nem járt nálam, de itt van folyamatosan és inkább hajnalban meg délután no meg a szagokra. Csajok ez valami hihetetlen,h mi mindenre érzékeny tud lenni az ember lányának az orra
Az antibiotikum mellékhatását már kezelem, így ma már jobban érzem magam
Kérdeztétek,h mikor kell mennünk legközelebb, hát sajnos még elég soká

27-én lesz a nagy nap mikor újra láthatjuk a Baribabákat, remélem minden rendben lesz velük és a haematomának már hűlt helye lesz
Hiányoztok nagyon és sokszor írnék is, de jobb így gép nélkül. Ma már nem bírtam tovább és bekapcsoltam a masinát
Nagyon drukkolok mindenkinek és veletek vagyok
Puszilok mindenkit!
Bari