Nene,
Bálint fiad nagyon szép gyermek, büszke lehetsz rá, minthogy Nyuszi is Dóra lányára, mert ő is nagyon tündéri kislány. Gratulálunk nektek!!!
Kretty,
örülök, hogy túl vagy a vizsgán, de akkor mostmár pihenj, főleg, ha fáj a pocid, nekem meg képzeld, annyira mosorognak most, az előbb ettem, lehet, hogy ízlik nekik...
Katapetra,
nem sokára már tényleg hazajön a szerelmed, és a lehető legjobb ajándék amit adhatsz (főleg ennyi idő után

) az csak magad egy szép kis csipke ruciban.
Melcsi,
a te babáid is gyönyörűek, mennyi idősek már? Hogy bírsz velük, nagyon nehéz? Vajon én fogom bírni a három kis lurkót?
Bari,
szóval a szagokra érzékeny vagy, ejnye-bejnye! Pedig hogy mondtad nekem mindig, hogy óh, bárcsak én is érezném, hát most megtapasztalod, hogy a férjed tusfürdője, sőt minden szag irritál, és nem bírod, és legszívesebben nem vennél levegőt.

De én örülök neki, mert ezek szerint a pocaklakók rendesen fejlődnek.
Rencsi,
már nekem is úgy van, hogy 1X1 látogat róka egy héten, de az elég rosszul esik

főleg a babáknak, mert utána mindig egy fél óráig tisztára feszes a hasam, és fáj is. Főleg akkor, ha valamilyen front jön, de inkább hidegfront.
Hát össz-vissz 5 kg-ot híztam, pont tegnap voltam dokinál, és nézte hogy 5 hetesen 70 kg voltam, most 21 hetesen 75 kg, de a babócák hála szépen fejlődnek, koruknak megfelelő méretűek.
Igen, már vettünk, hármas babakocsit, kifogókat, plédeket, ágyneműket, egy pár kisruhát, és most a barátnőm összeszedett rentgeteg kisruhát, ma hozza el, úgyhogy szerintem egyenlőre elég lesz. Mást még nem vettünk, de készülünk, tudom, hogy babonából nem a legjobb előre vásárolni, de sajnos nem tudom kiszámolni, hogy meddig lehetek még itthon, én szeretném megvenni amire szükség van, mert ha be kell feküdnöm a kórházba, ami hamarosan bekövetkezik, akkor nem fogom tudni beszerezni, csak távirányítóval, az meg nem olyan, azt nem látom.
Igen, úgy tervezzük, hogy egy szobában fognak aludni, ami szerintem jó dolog, úgyis egymáshoz vannak már szokva, ami a mi szobánkból nyílik, így látom, hallom majd őket. Lassan el is kezdjük szépítgetni, hogy tudjam mire jövök haza

mert férfira nem olyan jó rábízni...
Jaj, és neked is nagyon cukika picurkád van, olyan aranyosan mosolyog.
Mné,
igen, köszi jól vagyunk, és ti hogy vagytok? Akkor már ti is elindultatok, képzeld, anno nekem is tök rendes volt a főnököm, engem is elengedett, megértő volt, és aranyos. Jó ilyen főnökkel dolgozni. Majd gyere a hírekkel, hogy mit mondott D, remélem délutánra megjavul a kedve.
Kriszto,
de ügyes vagy, hát ezek tényleg nagyon szép számok!!! Csak így tovább, minden tuti lesz, drukkolunk!!!
Kagyló,
Legyen jobb a kedved...
Rólunk annyit:
tegnap voltunk dokinál, minden rendben van, hála a méhszáj is jó, nem nyílt, ezért nem kellett befeküdnöm

aminek nagyon örülünk. Két hét múlva kell ismét mennünk, addig is sokat pihenek majd. A gyerekek jól vannak, nagyon mocorogtak, arik voltak, alig akartak megállni.

már megkaptam az első Proluton szurit is, ami hát mondhatom eléggé fájdalmas volt, de kibírtam. Remélem hatásos lesz, és maradnak még a lurkók legalább 10 hetet, vagy annál többet a pociban.