A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nina, aki nincs rosszul összerakva!
Egyszerre írtunk!
Én ma délután kipróbáltam azt, amit Stella mondott a digitális hőmérővel kapcsolatban. Igaza van. Nálam is a hagyományos hőmérő 2-3 tizeddel magasabbat mutatott, mint a digitális. Most délután kipróbáltam mind a kettővel, a digitálissal is 5 percig, és egyforma lett!

Mi most amúgy várakozunk, 6 nap múlva olyan jó lenne, ha nem jönne meg!
Bogi
bogi1975

Bogi!
Én is kipróbálom a Stella-féle módszert, reggel jelentkezem mindenképpen. Neked most akkor fenn van a hőd?
Küldöm a fenntattó energiát!!!
Nina
nina79

Bocsi, fenntartó, de azért megy!
Jó éjt!
Nina
nina79

NIna!
Köszi, ide is ért a fenntartó. A régi módszerrel 37,0, de az új Stella-félével 37,3! Jaj, csak még sokáig ilyen lenne!
Remélem, azért hagytál otthon egy kis hőemelő energiát magadnak!
Várom a mai hő-állásodat!
Bogi
bogi1975

Jó reggelt mindenkinek!

Bogi!
Hát úgy tűnik, megbuktam már az első rostán. Mértem én digissel, higanyossal, szájban, hüv.ben, de ez akkor sem lett több. Így jártamKép
Egyébként pontosan digissel szájban 36,3, hüv.ben 36,7, higanyossal szájban 36,5, hüv.ben 36,7. Érdekes, hogy hüv.ben mind a két hőmérő ugyanazt mutatta. Este is kipróbáltam és akkor is csak a hüv.ben mért hő volt azonos összeg. Hát ennyi.

Szép hétvégét mindenkinek.

Nina
nina79

Megint én.

A párom reggel hazajön munkából, mondom neki a bánatom, meg, hogy azon gondolkodom nem is szedem tovább az elevitet, mert fölösleges. Kérdezem tőle: Szerinted? Erre azt mondja: Vitaminszedős, nyafogós. Szerintem.
Hát nem megnevettetet.
Nina
nina79

NinaKép
én kipróbáltam ezt a digitális hőmérővel és onnan tudom, hogy csipogás után is megy még fölfelé, lefelé semmiképpen sem.

BogiKép
szép ez a hő! Csak így tovább!!!

WishKép
azt olvastam valahol, hogy a spermáknak 3 hónap kell attól, hogy elkezdenek érni, addig míg kiürülnek. De ez már nagyon régi könyv volt!
A Maca egy gyógynövény kivonata! Csak a párodnak lesz jobb, ha beveszi!!!
Szorítok értetek nagyon!!

HajneszKép
Neked meddig tart még a fogigátlós időszak???
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Köszi MeaKép hogy bíztatsz, nyugtatsz és türelemre intesz. Szükségem lesz rá. Már most egy para vagyok.

Segítsetek!!!
Valaki tudna válaszolni a tegnapi 10h 11 és 10h19-kor feltett kérdéseimre?
Abszolút nem értek ezekhez a dolgokhoz. Annyit jártam eddig dokihoz, hogy évente citológia és kész.
Köszi
Andi
andi81

Nina!
Szerintem a dokiddal csináltathatnál egy hormonképet, hátha arra hajlandó lenne elküldeni. És ne izgulj! Ha van is valami bibi a hormonkáiddal, kapsz rá gyógyszert és nem marad hátra más, mint a babavárás.
Rendbe tesz a doki, és akkor milyen leszel?
Nevetős, babás. Szerintem.
Remélem jössz hétvégén is.
Puszi.
Bogi
bogi1975

AndiKép

Szívesen bíztatlak ezentúlKép

Ma vabn szülinapon, Zitus kijavítanál a tábliban 26 évesre, köszi.

Ma nagyon nem volt kedvem bejönni melózni, szülinapra jó lett volna egy szabit kapniKép

Nincsenek új zebrásaink ???
Olyan jó lenne már.

Én most a 21. napon vagyok (még csak) és szépen fent van 37, 1-en a hőm már 3 napja, úgy hogy remélem lezajlott rendben a tüszőrepi.

Viszont még a hő emelkedése előtt voltunk együtt 2 naponta.

Az jó nem???

DE olyan rossz ez a várakozás, és most már egyre többet gondolok erre, pedig olyan jól bírtam eddig.

Mindegy, ha összejön összejön, ha nem szedem a clostit köv. menses elején.

Hétfőn megyek vérvételreKép UTÁLOM, ált. olyan rosszul leszek tőle.

Nem tudom, hogy fogom bírni ha sokat kellene mennem szurikra stb.

Remélem összejön a babóca természetes útonKép

Bízom benne.

Bocsánat, hogy regényt írtam, de jólesett.

Mindenkinek drukkolok nagyon!!!!

Mea
mea

AndiKép
hagyományos lázmérővel mérheted nyogodtan 10 percig, úgyis beáll a max mért hőre, lefelé nem igazán mozdul a higányszál. Digitálissal szerintem elég az 5 perc is.

Én úgy tudom, hogy a nőgyógyász kérheti a hormonvizsgálatot. Ha nem vagy megelégedve a régi dokiddal keress nyugodtan mást, akiben meg tudsz bízni és tesz is valamit!

HajneszKép
reggel rád gondoltam és eszembe jutott, hogy nemrég írtad, hogy még transzfer elött el akarod intézni az ajándékvásárlást és minden egyebet.
Rájöttem, hogy nekünk sincs időnk cicózni! Olyan hirtelen jött ez a stimu, hogy győzök felpörögni én is!
Szóval kezdhetjük mi is a rohangálást az ajándékok és egyebek után.
Így aztán tényleg gyorsan telik majd az idő!!

BogiKép
Továbbra is szálnyal a hőd?? Nagyon szorítok!!

Stella

Kép
stella9

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lehet hogy nagy butaságot kérdezek, de kérlek segítsetek!!!!
Szóval, a hüvelyi ultrahang mennyire "káros"?
Ha szeretkezel az uraddal mondjuk ma és holnap, vagy holnapután mész hüvelyi Uh-ra, akkor nem károsítja a kiszabadult petécskédet, vagy spermiumokat,vagy ha már egyesültek?
Ha minden szép és összejött, megtörtént a nagy találkozás is, de még a vándorútján a petevezetőben, vagy mielőtt még a méhbe beágyazódna valami külső behatolás/inger éri nem károsítja?
?????????????????????????????????????????????????,
Mi a véleményetek?

Köszi: Bella
bellazy

BellaKép
szerintem nincs káros hátása.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Voltam ma reggel UHon. Most vagyunk a ciklus közepén de semmi jele peteérésnek Kép. A máhnyálkahártya 3,5 mm.
Mostmár hivatalosan teljsen hátrányos helyzetűek vagyunk. Azt mondta a dokim, hogy a párom eredménye fognak javulni, de valószínűleg nem jelentősen, a kérdés inkább csak az lesz, hogy milyen fajta lombikkal fogjuk csinálni. De elötte engem is kezelni kell, úgyhogy kb. fél év múlva esedékes a dolog.
Ez egy részről persze tök jó, mert látszik az alagút vége, bár a fél év egyelőre nagyon távolinak tűnik. Másrészt viszont az jár a fejembe, hogyha hamarabb kérem a vizsgálatokat (pl rögtön amikor elkezdtünk próbálkozni) akkor már itt gőgicsélne mellettem valaki, de legalábbis terhes lennék. Úgyhogy Lányok, akik most kezdtétek, legyek asszertívek és addig ne szálljatok le az orvos nyakáról, amíg el nem végez néhány alapvető vizsgálatot nálatok és a párotoknál.
Ja! Szegény páromat meg négy helyen szúrták ma meg, mire tudtak vért venni tőle.

A másik amin gondolkozom, hogyha nekem ciklus végén van peteérésem (kb 20 nap körül), akkor lehet, hogy most még semmi nem látszik az ultrahangon. Vagy már akkor is kellett volna látni valamit? Nem tudja valaki, mennyivel elötte látszódik?

Mindenestre egy hét múlva lesz újabb ultrahangom, és most is vettek vért hormonvizsgálathoz. A ciklus eleji hormoneredmények rendben vannak a doki szerint.

wish

Mea
BOLGOG SZÜLINAPOT! Ha nem is kaptál szabit, de legalább péntek van!!! Megy a drukk hőfenntartáshoz.

Bogi
jaj, annyira szurkolok!!! Jöjjenek már a zebrák!!!

Wish
tudom borzasztó rossz lehet most Neked, de ha túljuttok a "csalódáson" legalább tudjátok merre tovább. Nézd STELLÁT!!!

Nina
ne búsulj, szedd az Elevitet, halgass a párodra (nagyon aranyos).

Stella
gondolom nem győzöd felvenni ezt a hirtelen jött pörgést a rengeteg cammogós várakozás után.

Dana
majd a gyogyi rendbe teszi a hormonkáidat és nemsokára alig győződ cipelni a pocid!!! Kép

Jázmin
djázmin

Bella!

Szerintem sincs. Addigra mar felusznak!Kép Ha el kell menned UH-ra, akkor mindenkeppen menjel!

Dana!

A progid tenyleg alacsony, nekem is alacsony volt, de clostival helyrejon altalaban. Ja, es az UH az tenyleg nagyon kene. Az nagyon kene mindenkeppen. Valahogy ki kene konyorogni, mert tenyleg lehet ciszta. Nekem is lett az elso honapban. Aztan persze folyamatosan nezte UH-on, es szerencsere elmult magatol. De azt azert nagyon kell felugyelni.

Elevitet meg clostit lehet egyutt szedni, de tudod en mast ajanlanek, amit irtam neked mailbenKép

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

WishKép
Általában milyen hosszúak a ciklusaid?
Félidőben már mindenképpen kéne látszania egy domináns tüszőnek.
Ne keseredj el, mert ezen egy gyógyszeres kezeléssel tudnának segíteni. De a párod eredményei miatt kell a lombik, úgyhogy mindenképpen stimulálni fognak.
Most ne rágódj azon, hogy mi lett volna ha...
Nézz előre és tegyetek meg mindent, hogy a lombik sikerüljön.
A www.kaali.org lapon van egy elég részletes leírás a lombikről és egy kismama írása is arról, hogy mi mindent tudsz megtenni a siker érdekében.
A Macár mindenképpen kezdjétek el. És egy két hónappal a várható beültetés elött Te is kezdj el folsavat és/vagy Elevitet szedni. Én most mindkettőt szedem, egyik nap ezt, másik nap azt.
Nagyon szorítok nektek. Próbáljatok meg lazítani és minél kevésbé "beleőrülni" ebbe az egészbe.
Sajnos sokan tudjuk, hogy milyen nehéz dolog szembesülni ezekkel a dolgokkal, de felül kell emelkedni a miért-eken és előre kell nézni!!!
Előre az ikrekért! A siker majd kárpótol mindenért!!!
Stella

Kép
stella9

MeaKép
Boldog szülinapot! Jó lenne egy utólagos szülinapi ajándéknak egy zebra, nem? Kép
Miért mész vérvételre? Te a fogigátló után mikor fordultál először orvoshoz hormonvizsg. ügyben?

StellaKép
Köszi az infót.
Szorítok neked nagyon hogy minden rendben menjen.
Szerinted mikor menjek orvoshoz?(Hormon, UH)

Puszi
Andi
andi81

Sziasztok. Boldog szülinapot Mea Kép
Krinyoka
(ma vagyok 28. napon, és a hőm 37,1. Remélem szerdán is az lesz Kép )
krinyoka

AndiKép
szerintem próbálkozzatok mondjuk 2 hónapot, közben mérd a hődet és hozd el nekünk. Aztán utána irány a doki, szerintem.
REméljük nem lesz rá szükségetek.
Stella

Kép
stella9

Stella Kép

Nagyon kedves vagy Kép
Általában 28 naposak a ciklusaim, bár az utóbbi időben lekezdett rendetlenkedni a legutóbbiak úgy néztek ki, hogy 24-26-26-25-30. Ami fura, mert elötte évekig 28 nap volt.
Macát fog szedni a párom, már megbeszéltem vele.
Ma regel sírtam egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit, mire Anyut felhívtam már egész rendben voltam Kép nem rágódók a múlton, de én ezentúl mindenkinek akitől hallom, hogy babát szeretne javaslom, hogy vizsgáltassa meg magát. Te is tudod, hogy a hiába való várakozás is mennyi energiát felemészt.
Mint írtam, az jó, hogy most látszik egy út, amit már csak végig kell járni, csak olyan távolinak tűnik az a fél év. Addigra Te már lassan belépsz majd a harmadik trimeszterbe Kép
Szóval inkább várakozó állásponton vagyok, mint elkeseredve, csak tudod.... jó lenne rögtön lépni Kép

wish

Sziasztok Csajok!Kép

MeaKép
Boldog szülinapot!Kép

StellaKép
Hát igen, az ember lánya csak kapkod a fejéhez, hogy te jó ég, mennyi mindent el kell intézni, ami máskor ráér elintéződni...Én nagyon belehúztam múlt héten és már majdnem minden meg is van! Kép Tök furi lesz csak feküdni és nem csinálni semmit, míg mindenki pörög körülöttem...
Sok sikert a shoppingoláshoz!!!Kép
Utolsó fogigátló nov. 30! Kép
Hajni
hajnesz

Jázmin!Andi!Krinyoka!Kép

KöszönömKép

Andi!Kép

Én most mentem először dokihoz 6 hónap után, hogy nézzen meg UH-n és az múlt hét pénteken volt(14.napon).

Jó lett az eredmény, 18 mm tüsző és 9, 5 mm nyálkahártya.

Jövő héten hétfőn megyek először vérvételre progeszteront néz meg prolaktint talán, már nem emlékszem fejből.

Gondolom, hogy minden ok ahhoz, hogy meg is maradhasson baba azt nézik.

Ha megjön, azt mondta szedjem a clostit 2. naptól 5 napig.

Elindultunk végülis az útonKép

De a páromat még nem vizsgálták ki, rá is kérdezek hétfőn, hogy őt mikor kellene, mert nem szeretném, ha össze-vissza szurkálnának meg minden aztán kiderül semmi bajom.

Bár szerintem azért enm jött eddig össze mert 8 évig szedtem a gyógyit és ürül.

De ez csak az én megérzésemKép jó lenne ha így lenneKép

Hőmet most mérem 2. hónapja.

Úgy néz ki, hogy lezajlik a tüszőrepi a hőim alapján.
Múlt hónapban szájban mértem, most nuniba.
Szerintem akkor is szépen látszódott mikor szájban mértem.

Csak most 2 napon nem mértem, szerintem egyik pont a tüszőrepi környékén voltKép
Nem is találom, hogy hol volt visszaesésKép

Na mindegy, tojok rá, múlt hónapban eleget stresszeltem magam ilyenek miatt, most nem érdekel márKép

Pusz

Mea
mea

Andi!Kép

Tényleg nyugi még várjatok én azt mondom.
Azért a 3 hót a fogigátló után mindenféleképpen meg utána még egy picit, de valaki egyből menne vizsgálatra, én nem.

Neked kell eldöntenedKép

Mea
mea

Csajszik Kép

Nem vette fel valaki a multheti szülöszobát? Ha jol emlékszem, van, aki szokta nézni.

Épp most beszéltem a barátosnémmel, szombaton volt a transzferje (Kaaliban), 2 petécskét ültettek neki vissza. Ugy izgulok érte is.
Persze szoritok itt is mindenkinek! Kép

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

WishKép
hát néha tényleg jó lenne felpörgetni a napokat!
szerintem az a legjobb, ha minéll kisebb zökkenést okoz ez a mostani trauma az életviteletekben!
Hamar itt lesz a tavasz, meglátod!
És ha kicsit rágyúrtok a dologra, javulni fognak a párod eredményei is. Nálad meg addig kiderítik a hiba okát!
Lesz dolgotok épp elég!

HajniKép
Ügyesek voltatok, nagyon! Tényleg nagyon furi lesz tétlenkedni. Én pláne olyan vagyok, hogy ha nincs otthon a párom, akkor nem tudok megülni a fenekemen. Még egy filmet sem tudok megnézni, mert folyton felugrálok valamiért és mindig több dolgot csinálok egyszerre.
Addig beszerzek magamnak prá jó kis light-os lányregényt Kép!
Szóval jövö kedd? Az már nagyon közel van, főleg azért, mert a hétvégék mindig olyan gyorsan elröppennek!
Stella

Kép
stella9

MinyuKép
Szerintem fent van a net-en, úgy nem jó?
www.tv2.hu/Szuloszoba_index.php

Stella

Kép
stella9

Jaj de jo!
Köszi Stella! Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

StellaKép
Köszi. Most számoltam utána, hogy ez már a 3. fogimentes ciklusom. Akkor próbálkozhatunk is akár, nem????Kép
És akkor január végén telik le a 2 hónap, és akkor elmennék UH-ra + hormonvizsgálatra első lépésben. (Ha szükség lesz rá.) A hőgörbémet meg persze hozom nektek közben elemzésre.

MeaKép
Köszi, hogy segítesz és hogy leírtad nálad mi hogy zajlik.
Én is 2. hónapja mérem a hőmet.
Annyit még kérhetnék tőled, hogy az előző havi görbédet feltennéd nekem, megnézném. Vagy ha már felraktad vmikor, megmondod mikor, és visszakuksizok oda.
Köszi és puszi. Remélem hétfőn a vérvételen is minden Okés lesz.
Andi
andi81

Andi81,
szerintem nem árt ha azért többet kihagysz mint 3 hónap, bár mondjuk attól is függ mennyi ideig szedted.
De nagy általánoságban én mindig 6 hónapot hallottam amit érdemes. De tudom, nagyon nehéz lenne kivárni ezért ha el is kezditek az akciót nem érdemes idegeskedned még.
A hődet nézd és akkor menj el az orvoshoz ha pár hónap múlva nem látod a pé-t.
Vagy a Boglárkerék utcába már most is elmehetsz, mert oda elsősorban olyan párokat várnak akik még csak szeretnének gyereket, de még nem kezdtek neki. Ott megnéznek mindent ami első körben fontos.
Krinyoka
http://csaladtervezes.uw.hu/
krinyoka

Krinyoka!Kép

Tényleg inkább 6 hónapot ajánlják, hogy annyit hagyjon ki az ember???
Akkor még jó is, hogy eddig nem jött összeKép

És akkor még nem is olyan nagy baj a 6 hónap, nem?

Andi!Kép

Felteszem majd jövő héten a mostanival ok?

Mea
mea

Mea, Kép
Nekem mindenki azt mondta, sőt volt aki még ennél is többet (de azt meg se hallottam Kép )
Én augusztusban hagytam abba és januárban kezdtem neki igazán (bár a decembert se figyeltük már annyira) De nem is tudom, hogy gondoltuk, mert májusra volt tervezve az esküvő és ha pl. januárban összejött volna akkor már igencsak 5 hónapos lettem volna. De végül is nem lettem babás. Lehet, hogy a sors akarta igy Kép
Na de majd mostmár lehet és lesz is!!!
K.
krinyoka

Krinyoka!Kép

Most egy picit megnyugodtam, mert akkor jó is ha rendesen kiürül a szervezetemből az a fránya fogigátlóKép

Nagyon drukkolok, hogy hamarosan babásodjunk, főleg Te!!!!Kép

Mea
mea

De édes vagy Kép , én is szeretném már nagyon. Itt a munkahelyemen most kb 6 babát váró nőci van.
Ami azért nem olyan jó. De van akinek mondjuk nagyon drukkoltam mert lombikozott és szerencsére most neki is úgy néz ki sikerült.
Én is drukkolok nektek és remélem legalább egy babásunk lesz még pluszba. Annyi minimum kell.
krinyoka

Krinyoka
4,5 évig szedtem fogigátlót, megszakítás nélkül.
A hőmet már amúgy is mérem.
A mult havit már elhoztam a héten, megnézték itt többen. Hát elég szar.KépKép
De hozom majd mindig, hátha változik.
A Bolgárkerékről már hallottam hogy jó, csak nem nekem. Nem tudnék feljárni Pestre. Egyébként hányszor kell oda menni, hogy mindent megvizsgáljanak?

Mea
Akkor jövőhéten hozd mindenképp!
Köszi

Andi
andi81

Andi, szerintem hivd fel őket és megmondják hogy hányszor kellene elmenned. De nem hiszem hogy olyan sokszor. 3-4 napot rászánhatnál egyszer egy hónapban. De kérdezd meg telefonon, hogy pontosan milyen vizsgálatokat néznek meg és próbáld meg elintézni a dokiddal, hogy azokra utaljon be téged, mert nem tudsz feljönni Pestre ezek miatt de szeretnéd tudni.
Ez igy nem jó???
krinyoka

Köszi az ultrahangról az infókat! akkor elmegyek...
Most sikerült visszaolvasnom pár napi lemaradásom (sok a munka! Hajjj)

Mea! Nagyon Sok Boldog SZületésnapot Kívánok!!!
Kívánok még hozzá egy gyönyörű babócát is, ami már úgyis ott lapul a kis szíved alatt a pocakodban!
Tutti jók az eredményeid és egy másik topicban olvastam, hogy a szülinapos hónapok nagyon kedvezően hatnak a fogamzásra...úgyhogy tutti a Ti hónapotok ez a november! :o)
Amit a gyógyszerszedésről írtál, az nagyon nem tetszik, mert én közel 12 évig szedtem (tri-regol, minulet, diane)és január óta nem szedem...akkor azért próbálkozunk hiába :o(

Stella, ezek aztán a jó hírek, mindent bele!
Nagyon szorítunk itt Neked, úgyhogy kérünk részletes beszámolókat!

Wish, nagyon sajnálom amiket írtál!
Maca tényleg nagyon jó, kérdezd csak Dodot!!! Olyan leírást adott Nekem erről a vitaminról, hogy már az olvasásától nemző/fogamzó képesebbek lettünk :o) Az ő bogyójában van még egy csomó más is.
Köszi, a könyvajánlót! Holnap be is szerzem.
A "meglepetés estét" el kell tolnom pár nappal, mert tegnap engem is megnézett uh-na doki és semmi Pé-m nincs sajna.(14. cn-on 6-8mm-es tüszők csak)..de azt mondta még lehet jövő hétig.

Tündérmaci, Neked sok gratula a bátorságodért! Tényleg nem semmi lehetett kibírni 1 hang nélkül!

Üdv az újaknak és segítsetek hamar kiüríteni ezt a topicot!

BB
bellazy

Bellazy!Kép

KöszönömKép

Hát nem 100% ez a "ahány év annyi hó kell" de lehet benne valami, mert Minyunak is 6 hónapra rá jött össze és ő 7 évig szedte a gyógyit.

De legalább akkor már lassan nektek is összejönKép

Mea
mea

Bellazy!Kép

Bárcsak igazad lenne a pocaklakót illetőenKép
Annyira jóóóóóóóóóóó lenne, hogy azt el sem tudom mondaniKép
De szerintem ezzel mindenki így van ittKép

Én már 20 éves korom óta vágyom babára, csak nem volt olyan partnerem, most van és baba nincsKép

Türelem, türelem és megint csak türelem.Ez vanKép

Mea
mea

Jó hétvégét mindenkinek!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok, jó pihit!Kép
Hajni
hajnesz

KrinyokaKép
És ha telefonon megtudom, hogy milyen vizsgálatokra van szükség (de felmenni tényleg nem tudok), akkor az én nőgyogyim írhat beutalót ezekre a vizsgálatokra? És hol csinálják meg ezeket, ha Pestre nem tudok menni? Helyi kórházban?
Most tuti hülyének néztek, hogy így értetlenkedek, de már nagyon péntek délután van!!!! KépKépKép

Andi
andi81

Sziasztok LányokKép
Bár nincs sok időm benézni hozzátok, azért külön-külön Mindannyiotoknak nagyon drukkolok és gondolok Rátok SzeretettelKépKépElköszönök néhány hétre mert Magyarországra utazunk és nem leszek netközelben. Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis önzetlen, kitartó csapat verődött itt össze és igazán Büszkék lehettek MagatokraKép
Kivánom, hogy az Ünnepetek mindannyiotoknak boldogságban, szeretetben teljen el és az Új esztendő hozza el végre a várva várt babákatKépKép Ne keseredjetek el, hisz nem vagytok egyedül, van ki szeret Titeket és van kit szerethettek és ez a legfontosabb a világonKépKép A Babák szépen csendben sorakoznak és arra várnak mikor költözhetnek HozzátokKépKép Kitartást kivánok mindannyiotoknakKép

Szeretettel:Doris
doris

DorisKép
Nagyon meghatódtam azon amit írtál.
Nagyon boldog ünnepeket kívánok nektek is. Kép

Andi
andi81

Sziasztok lányok!

Jaj nehegy elmenjetek, kinek mondjam el mi volt a dokinál??
Hát az volt, amit sejtettem, szájhúzogatás, cammogás, hogy : Hmmm, egyesek hogy rákészülnek egy terhességre...meg hogy hmmm így meg hmmm úgy!
Előadtam hogy a cytológia mellé szeretnék vér vizelet vizsgálatokat és hormont.
Hát ne tudjátok meg, szájhúzás, irónikus molsolygálás, aztán nagy gondolkodás után adott az első kettőre beutalót.
A hormonra viszont azt mondta, hogy nem érdemes nekem most mérni(21cn), csak ciklus 3.4 és 14. napján, és különben meg mit várok tőle!
Mondom jó magas progiszintet, ha lehetne!!
Meg majd akkor ha fél évig nem estem teherbe, akkor mérjünk!
Mondom ok, akkor a jövő hónapban találkozunk!
SZÉTROBBANOK! ADOTT BEUTALÓT A KURVA VÉRVÉTELRE DE A HORMONT NEM TUDTAM KIERŐSZAKOLNI!Mi a fenéből tellt volna még egy kurva X-et rakni arra a kurva lapra???

Hát úgyhogy ez történt!Azért már az is siker, hogy nem zavart el a háziorvosomhoz, akinél még lehet hogy most is a váróban ülnék!
Tehát leletek jövő héten, de nem hagyom ám annyiban!Ha megjön dec 5-körül én leszek az első dec 8-án a váróban az tuti!

Hő!
Leteszteltem az új hőmérőmet!
36.9 lett, a régin 36.8, a higanyoson meg a kettő között!
Lehet hogy valami nincs rendben a tüszőrepim körül??
Pedig én meg mernék esküdni, 13. napon Amcsiban tüszőrepi volt, este nagy hasgörcsök, előtte 3 nappal már jelentkezett a tojásfehérjés váladék mint mindíg!
Mondjátok azt hogy van kivétel, akinek nem kell elérni a 37.0 fokot!!!!
Nemem a vérnyomásom is csak 90-100/valami!

Jaj boccs a régényért, meg a kiakadásért de borzasztó pipa vagyok!!!

Ugye még van itt valaki??

Kép

Kép
megann

Köszönjük szépen Doris, és nektek meg jó egészséget kívánok.

Andi, fogalmam sincs, de ha nőgyógyász akkor miért ne tudná. Azok az első vizsgálatok még nem olyan vészesek.
Szerintem érdeklőd meg. De lehet hogy nem adnak információt. Nem tudom.
Én még nem voltam ott és nem is akarok elmenni...
Legközelebb vagy akkor megyek nődokihoz ha már baba van vagy februárba mert akkor clostizni fogok.
KrinyokaKép
krinyoka

Megann, te merre laksz?
Ez nagyon felháborító amit írtál!!!! Tisztára hülyének néznek minket az orvosok, hogy minek akarunk ennyire alaposnak lennünk?! Nemhogy örülnének, hogy vannak olyan felelősségteljesen gondolkodó nők és férfiak is, akikre rá lehet igazából bízni a gyerkőcöket....
Én is átestem ezeken a dührohamokon, de lehet hogy találtam egy kiskapus megoldást....
bellazy

Andi!
Mi ezen a héten voltunk a Bolgárkerékben!
Segítek ha tudok!

Tehát kért
tőlem:egy idei rákszűrést, ha nincs pótolni, ha van, akkor csak kenetvizsgálat helyben az épületben, fogászati szűrés, tüdőszűrés(kihagyom mert mi már próbálkozunk, és nem kockáztatok egy sugarat a bébimnek), t.vizelet+üledékes vizsgálat, vérvétel(cukor,koleszterin,meg még néhány dolog, de a papírom a dokinál maradt lsd a történetem egyel feljebb, úgyhogy legjobb, ha teljes vérképet kérsz),hőmérsékleti görbe
férjemtől: spermavizsgálatra beutaló, szintén helyben!
Amit feltétlenül erőszakolj ki a hormon!!!!!
Nekem nem sikerült de két hét múlva ha megjön(Képakkor újra megyek, nem hagyom magam kirúgni!!
Ennyi volt az egész, és elmondtuk a kórelőzményeinket, eddigi betegségeinket, családfánkat!
Szerintem ezeket a vizsgálatokat a legtöbb SZTK-ban el tudod intézni!
Sőt ha van nődokid, akár egy füst alatt is elintézhetitek(persze ő a fogadat nem fogja megnézni(hi-hi).
A férjedtől pedig andrológushoz fog kelleni leadni mintát, szerintem beutalót a háziorvos vagy akár a nőgyogyi is adhat!

Kérdezz ha valami nem ok!!

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok!

Bogi!
Nagyon aranyos voltál a szerintem bábással, de azt hiszem nekem az még messze van. Én is azon gondolkodtam, hogy ha a hónapban egyáltalán nem megy fel a hő, akkor jövő hónaban csak vissza megyek a dokihoz, főleg azután, hogy elovastam mit ír Wish. Minek kínoznám magam még egy hónapig feleslegese, ha nem érik, hát nem érik. Viszont, szerintem neked minden megvan ahhoz, hogy ez egy zebrás hónap legyen. DrukkolokKép

Stella!
Köszi az infót a digis lázmérőről, de én hiába szopogattam 5 percig meg se moccant, biztos gyengébb mint a tiéd. Úgy örülök, hogy nálatok így pörögnek a dolgok, szinte karnyújtásnyira a babócák. Neked is nagyon drukkolok Kép

Mea!
Boldog szülinapot! Gratulálok a jó eredményekhez. Én 7 évig szedtem a gyogyit, de egy nővérke azt mondta elég egy hót kihagyni, a dokim meg 3 hót, de azt is mondta, hogy ha összejön a harmadikba az sem lesz baj, hát nem jött...

Wish!
Sajnálom, hogy nem túl jók az eredmények, de végül is nálatok is megvan a megoldás, csak ki kell várni. Ehhez sok-sok türelmet kívánok neked!

Jók legyetek!

Nina
nina79

Bellazy!

Én a XX. kerületi SZTK-ban voltam!Bár már nem itt lakom, a kartonom ott van még!Majd elhozom és odaadom egy magán nőgyogyinak , ha kierőszakoltam az alapvizsgálatokat(mert nem akarok feleslegesen még az alapvizsgálatokért is 5-10-15 e Ft-ot fizetni, elég lesz majd, ha tényleg rászorulok vagy ha baba van)

Kép

Kép
megann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?