Halihó!
Végre megembereltem magam és tornáztam egy kicsit. Jól elfáradtam, pedig talán egy félóra sem volt. Őrült egy tyúk, aki csinálta a dvd-t. Többször is azt hittem ott maradok.
Ma operálták anyukám szemét, szerencsére jól sikerült, du-n már haza is vitte az öcsém.
Dávidnak is csikaródott a hasa ma reggel, remélem nem lesz semmi komoly baja. Azért sms-ben elküldtem a taj-számát.
Heni, annyira helyes kispasik vannak nálatok is. Csak ámulok. Először meg azt hittem, Te vagy a képen, már kezdtem örülni. Jó kis terápiás vásárlás... (én ennek hívom

)
Kaqk, mutogatni kellene titeket, annyira szép család vagytok. Tapintani lehet a szeretetet, az egységet. Nem vagy Te túlságosan is csinos kismama?
Vindo, először is: jobbulást, remélem azóta rendeződött a dolog. Azért egyél ám, valami kímélőt. Az öcsém is autodidakta módon tanult gitározni. Én csodálok mindenkit, aki zenél. Ez az én életemből kimaradt, igazából zongorázni szerettem volna. De már letettem róla. Imádom Rugó megfogalmazásait.

Bercó volt az egyetlen, akinek nem kellett semmit sem csinálni. Valahogyan magától megoldódott, bár a fürdésekkor gyúrtunk rá. Azután meg büszkén mutogatta mindenkinek a "mag"-ját.
Zdori, gyere csak, gyere!

Jól eldobtad az időpontot. Elmeséled valamikor a szülést is?
Gica, akkor valamit nagyon elértettem.

Majd túllépnek ezeken is. Bercó meg szótagoltat, pontosabban szótagokat kell utána mondanunk, majd egyben is elmondja az egész szót.