BOLDOG NÉVNAPOT A GRÉTÁKNAK!
Móni: jó, hogy jöttél! S az is jó, hogy jól vagytok! Illetve, hogy van a taknyosság?
Zsuzsi: jó időnek kell lennie!!!
Kata: Márk is nagyon tündéri lehet. Az FB-n a lufis képet ha elképzelem úgy, hogy mondja közben, hogy Márké..... háááát, ennivaló....
Vick: még jó, hogy Vince nem sieti el a beszédet, hisz 3 nő lesi minden kívánságát!
Szilvi: teljesen megértelek cipőügyben. Ha nekünk az mondták volna, hogy ez meg ez a cipő kell, akkor mi is mindent megtettünk volna.... Így viszont azt beszéltük, hogy amit Vick belinkelt oldalt, onnan fogunk Petrának cipőt és szandit venni. Engem meggyőzött az oldal. S persze vannak és gondolom lesznek is játszós cipők, de amiben az utcára megyünk és sétál, abból olyat veszünk majd. A mi ortopéd orvosunk is kb úgy fogja fel a dolgokat, ahogy Móni írta.
Velünk szerencsére továbbra sincs semmi különös. Petra is napról napra több szót mond, pláne, ha valamit szeretne.
Amire viszont büszke vagyok nagyon, hogy mondja a nevét és azt, hogy milyen utcában lakunk. Persze ez így hangzik: Petta So, Djá = Petra, Solt, Dráva, s számol 10-ig. Poénból tanítgattam neki, sokáig nem volt rá vevő, közölte, hogy neee, neee, most viszont ha sok van valamiből előtte, akkor megszámolja. Persze ez inkább csak a számok sorolása, mert azzal természetesen nincs tisztában, hogy mennyi a 2 és a többi, s a hármat is képes hatnak számolni, mert oda-vissza mutogatja az ujjacskáival, de annyira édes közben.....
Szép hétvégét Nektek!
Puszi

[/