Na voltam dokinál. Azt mondta, hogy minden oké, sajnos nem küldött el UH-ra, csak a 12 hetesre kell mennem majd a két ünnep között.
Mindegy. Azt mondta, ha gond van, még jobb is, ha a két ünnep között kell műteni, akkor nincsenek sokan.
Juca és Timi!
Ne aggódjatok.
Juca!
Valóban szörnyű ilyet hallani, de gondolj arra, hogy dobog a kis szíve, és élni akar!
Én egyszer ennél sokkal rosszabb hírt kaptam! És túléltem. 3 hónapra rá jött az új élet a pocakomban, aki most kint nyűgösködik a nappaliban.
És most ha minden igaz, itt az újabb is
Ja, és nekem az eddigi 3 terhességem vérzéssel indult. A legutóbbinál most pl. azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, vártam, hogy megbetegedjek rendesen, de elmúlt. Én lepődtem meg a legjobban, hogy pozitív lett a teszt.
És rengeteg ismerősömtől hallottam, hogy rendesen menstruált az első 3 hónapban.
Az erős görcsöktől jobban kell tartani.
Kérdezzetek tőlem is nyugodtan, mert nekem aztán minden volt. Vesztés, szülés, értelem szerűen terhesség
Minden jót mindenkinek!
Bogi

Nekem megvan a dokim - ha elvallal -, mar vagy 6 eve hozza jarok (dr. Jaranyi Beata). Majd a ket unnep kozott derul ki, hogy az Uzsokiban kotok-e ki...
[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]