A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Bocs, csajok, itt vagyok! :-)
Mindjárt mesélek, de előbb Rólatok:

Kaqk, szerintem is nagyon csinos kismama vagy, gyönyörű a lánykád is! Irigylem a hajadat, rengeteg van! :-D

Heni, a fiaidat bármikor elfogadnám :D

Vindo, jobban vagy már??? Remélem!

Mónikám, rendben, akkor nemsokára találkozunk Veletek!

Maggie, én hősöm! Rám rosszallóan néz vissza a torna DVD a polcról már hetek óta...

Dóri: és erről a gyönyörű mosolyról egy képet tennél fel amoda nekünk? :-)

Azért nem jöttem, mert kicsit összesűrűsödtek a dolgok. Hétvégén egy bnőm lányainak a fellépésén voltunk (táncoltak, ovisok), aztán nagymamázás, tegnap meg az egyetem évzáró bulija volt egy rendezvényhajón vacsival és a hajó megjárta a Megyeri hídtól a Lágymányosiig tartó részt 3 óra alatt, nagyon látványos volt (még sosem voltam ilyen bp-i dunai hajókázáson, csak a Szajnán :D )
Ádi még nem volt a zsúron, amiről korábban írtam, most vasárnapra tolódott, mert ez volt mindenkinek jó. Még valami ajándékot kell szereznem a kislánynak. A héten kétszer záróvizsgáztatok és egy kutcsoposunknak lesz a habilitációja, már nagyon várom. Egyszer már voltam ilyenen, a mentoromén (csak így hívom magamban azt, akinek szakmailag a legtöbbet köszönhetek), de fiatalabbén még nem. Izgalmas lesz.
Kiderült, hogy nyáron egy tankönyvet (jegyzetet) is meg kell írnom, úgyhogy nem lesz sok pihenés, de máskor úgysem lenne időm ilyeneket csinálni. Mindegy, azért éjszakázni nem akarok.
irina

Atyaég, de *** vagyok..., szóval:

DRÁGA PANNDI, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK! ISTEN HOZTA GÁBOR BABÁT!
irina

Vindo, ez az angol nyelvű konferencia nagyon jól hangzik :-) Hol lesz?
irina

Sziasztok! :) :)

Köszi, hogy jók voltatok!

Irina, de jó, hogy itt vagy! :) És nem vagy *****. És jó sok lesz akkor még a tennivaló. De milyen megtisztelő feladataid lesznek. Gratulálok. :)

Megyek, mert szedik szét a lakást...

Kép
Kép
Kép
zdori

szép napot!

itt már kezd sütni, de elég hüsi van...megint kezd fájni a fejem..:-(
köszi a dicsiket. :oops:

kg-al elég jól állok, 1+ kg val kezdtem mint Emmát, de most a 24 héten pont annyi vagyok mint Emmával a 24. héten...:-)

Irina, Vindo: micsoda feladatok várnak rátok!!

Tündi: nem csoda h elfáradsz!

Maggie drága: olyanokat írsz h belepirulok.:-) Nagy fiad elindult?

Tegnap történt nálunk egy kis baleset. Emma az oviba n lefejelt egy vas rudat, a homlokán és az arcán vannak a jelei.:-( a homloka kicsattant, csupa kék, az arcán csak egy piros folt van..de hős..:-)

majd lefotózom a kis hercegnőt! :-)

Jaj alig várom már hogy Gábor babáról képet lássak!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Már én is itthon, egy darabig, aztán fodrász, bolt, Bercó. De először még befejezem az ebédet. A levest már tegnap megfőztem, meg a lángos tésztáját is begyúrtam, már csak sütni kell.

Irina, tudom, hogy millió a dolgot, de életjelet azért adj néha, kérlek! Tényleg nem fogsz unatkozni a nyáron. Végre olvasgatom a Nádasdy-könyvet, élvezem. Nagyon olvasmányos, érdekes, elgondolkodtató.

Kaqk, azta de ügyes vagy. Gratulálok.

Zdori, akkor gondolom nálad is megvolt. :wink: :wink: :lol: De imádom ezeket a dolgokat.
A felvételeket elnézve nagyon kis erős legénykétek van. Na és az is egyértelmű, hogy egy alomból valók, nagyon hasonlítanak.

Vindo, :lol:
Az én indián nevem is valami olyan lehetne: "ritkakaki".
Na, ezek után hogyan írjam le, hogy mennyire ügyesnek tartalak, egy angolul megtartandó előadás nem foghat ki rajtad. Hááát, így.
Holtpont ide v. oda, ha bealszom Bercó mellett, én már képtelen vagyok bármire is. A fogkefét megtalálni is komoly feladat ilyenkor.

Megyek a dolgomra.
dmaggie

Szegény kicsi Emma. :cry: :cry: :cry: Gyors regenerálódást neki!
dmaggie

köszi Maggie:-) a múltkori elesés térdlehorzsolás miatt egy hétig minden nap rátört h húúú de fáj neki. ezt nem látja, eszébe sem jut

lángos :-))))

nálam most a spenótos tészta jön be..és a család többi tagjának is :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok megint :D

Maggie, csak 5-6 percet kell beszélnem, az nem lesz olyan sok, szóval nem kell dicsérni :roll:

Irina, itt Db-ben lesz. De csak egy része angol, a poszterek meg a workshop a román partnerekkel (HURO-kutatás, itt a határmentén ezek nagyon mennek, pénz is van bennük).
Jó jegyzetírást!

Szegény Emma :?

Na, és amiért jövök. Rugó tegnap kiszenvedte magából élete első képét. Egy kígyó látható rajta a dzsungelben. Két fával, két felhővel, egy nappal, aminek sugarai vannak, talajjal - és a kivehetetlen dolog a kígyó.
Amire még rákapott mostanában, az a Paint használata a notebookon. Ilyeneket alkot:

Kép

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Jaj de ügyes Rugó!!!!

:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri, puszi! Megcsodáltam a legényeket, odáig vagyok tőlük! :-)

Kaqk, szegény Emmuska! Gyógypuszik neki!

Maggie, ritkakaki :lol:
Nádasdy az egyik szívem csücske, óriási példakép szakmailag, az egyik legjobb és legszórakoztatóbb előadó, akit valaha láttam, szóval odáig vagyok érte. Ha még nem olvastad a két könyvét (Ízlések és szabályok, Prédikál és szónokol), akkor érdemes. De az ezekben lévő írásai zöme itt is fent van (főleg a Modern Talking-okat ajánlom):
http://seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking.html

Vindo, aszta, Rugó miket tud!!! Gratu!
Rajz: abban mi sem vagyunk erősek, megfejtettem, hogy a rémséges entfejű lények, amiket Ádi előszeretettel firkál (amúgy nem firkál, csak ha nagynéha, akkor szinte csak azokat), azok emberek, mi vagyunk. 8)
Majd később lefotózom, mert egész sorozat van róla, de engem nem is emlékeztetnek a szokásos emberről készült gyerekrajzokra. Viszont kétségtelenül szórakoztatóak.
irina

Andi mi is szívből gratulálunk Gáborhoz, sok boldogságot és alig várjuk a tapasztalataidat, hogy milyen a 3 gyerekes lét :D és főleg 2 csajszi után a pasi :D

KépKép
KépKép
fleur

én már láttam képet Gáborról bibibi :) :) Andi férjénél :) olyan cuki :)

no és itt egy nagyon klassz gyurmarecept olyan mint a playdooh gyurma(azt hiszem így hívják :) nekünk most épp világoszöld van :) (mandulás aroma/ételízesítő :)

egy lábasban simára összekeverem a következőket:
20 dkg finomliszt
10 dkg finomszemcsés fehér só
3 dl víz
1 evőkanál étolaj
2 kávéskanál citromsav
ízlés szerint ételfesték
KIS LÁNGON folyamatosan kevergetve melegítem-főzöm. Vigyázzatok, mert hirtelen sűrűsödik, de még akkor is, mikor már az egész egy kemény tömb, jó ideig a tűzhelyen érdemes tartani és a fakanállal gyúrni-nyomkodni-forgatni, hogy egészen összeálljon, és sehol se maradjon hígabb része. Látni fogjátok, mikor kicsit opálos-áttetsző-szerű-színű lesz, akkor lehet levenni a tűzhelyről, és deszkára téve sokáig alaposan átgyúrni (eleinte óvatosan, mert a közepe még nagyon forró). Zacskóban hűtés nélkül pár hónapig eláll. Tényleg eszméletlen jó állagú szerintem, egészen pici babák is tudják gyúrogatni, nyomkodni, és teljesen ártalmatlan, ha valaki megkóstolja. Ja, és a lábast rögtön áztassátok be, amint a gyurmát kifordítottátok belőle, mert különben sosem vakarjátok ki az aljából. Kb. fél óra ázás után azonban könnyedén el lehet mosogatni :-)
Jó főzőcskézést és gyurmázást kívánok!!!

:arrow: fektetés :lol:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Na, tegnap kidőltem Rugóval együtt, és reggel kilenc körül riadtunk meg :shock:
Teljesen kipihent lettem. Ellenben kaptam vagy tíz emailt egy este és hajnal alatt, valamint nem haladtam semmivel. De valamit valamiért :wink:

Várjuk az entfejű embereket ábrázoló rajzokat :D

Rugónak is ritkán tudok valamit a kezébe nyomni, pedig régen rendszeresen festegetett :roll: Hát, nem lesz egy Picasso, az biztos :lol:

Kép
vindolanda

Vera: ez jó ez a gyurma recept! Kösziiiii!!

Vindo: de jó h aludtál egy jót! majd behozod a munkát!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, jó is az az alvás... :-)
Rugó nagyon cukor, nyugodtan táncolhatna színpadon rockbandában, profi. 8)

Hoztam akkor ENTEKET minden mennyiségben (mielőtt valaki a piros rész láttán megijedne: az ott az ent köldöke!):
Kép Kép

ÉS Ő NEM ENT, HANEM EGY KICSIT MÁR FEJLETTEBB LÉNY, DE Ő CSAK EGYSZER BUKKANT FEL MINDÖSSZE:
Kép
irina

Ahogy látható, minden entnek van két szeme, cicijei (!) és köldöke, ezek a legfontosabbak. :lol:
irina

Szerintem némelyiknek szemüvege is van...
irina

Vindo!
Éééééédes! :D
Legalább kipihented magad!
Jobban vagy már?
Szépek a képek!
Mi sem nagyon rajzolunk, bár az oviban lerajzoltak, meglepően jól. Csodálkoztam, mert itthon nem hajlandóak emberábrázolásra...

Viranka!
Köszi a receptet!
Jó kis bicajtúra elé néztek!
Mi még csak erősítjük a lábunkat a pótkerekessel, de ami késik, nem múlik. Őket még sokszor figyelmeztetni kell, hogy előre nézzenek tekerés közben, ne hátrafele...:)

Kaqk!
Hogy bírod a meleget a pocival?
Hogy van Emmácska?

Irina!
Akkor nem sok pihenésed lesz a nyáron. Azért egy kis lazításra szánj időt!
Jó zsúrozást majd Ádinak!
A nyáron majd készülünk a Szent I parkba. Szoktatok oda járni? Milyen?

A héten már nem ovizunk. A múlt héten már alig voltak, a héten már csoportösszvenonás, így úgy döntötem VAKÁCIÓ. Úgy örültek. Sőt bár hónapok óta itthon már nem aludtak délben, tegnap és ma is kidőltek...

Kép
gica1

Irina!
Jók az ENTEK! :)

Kép
gica1

Gica, jó, hogy otthon vannak az ikrek! :-)
Gyertek parkozni, mi minden nap vagyunk szinte a Szent Istvánban. Elmehetünk nyáron együtt is, aztán nálunk megpihentek.

Tudjátok, paramami vagyok, ezért idemásolok egy, a gyerekrajzokról szóló részt egy jó szakirodalomból:

"3-4 éves kor: 3 éves kor körül jelenik meg a rajzban az ábrázolás szándéka, ebben a szakaszban egy ellentmondás keletkezik: tagolatlan egészet lát és él meg, de lerajzolni azt, amit lát, csak részletről részletre haladva tud. Csakhogy az ő szinkretikus szemléletében az is önálló egész, amit mi részletnek látunk. Nincs meg a viszonyításnak az egybetartozás grafikus megvalósításának az az igénye, ami a felnőtt számára egyik kritériuma az ábrázolásnak. Ezért jellemzi Luquet a rajzolásnak ezt a fokát a szintetizálás képtelenségével. E rövid ideig tartó szakasz néhány jellegzetességét a gyermekrajzok még sokáig megőrzik. A körfirkából lassan kibontakozik az emberi alak, megjelennek bizonyos alapsémák, amelyek a tárgyak egész osztályára vonatkoznak: kezdetben van „kutya”, „ház”, „ember” alapséma, de a tárgyak többsége ember jellegű (pl. a házon két ablak és egy ajtó szerepel). A rajzokhoz érzelmileg gazdag fantáziakör társul. Ebben az időben a tárgyaknak és a dolgoknak még nincs meg az a szemléletes rendje, ahogyan a felnőtt látja a világot, az ebben az időszakban jelentkező ábrázolási furcsaságokat juxtapozíciónak nevezzük. Ennek oka, hogy a gyermek nem külső mintát követ, a belső szemléleti kép viszont szegényes. A juxtapozícióhoz tartozik az aránytalanság (az emberek nagyobbak, mint a két emeletes ház), az, hogy az érintkezés és a bennfoglalás adekvát ábrázolására a gyerek nem képes (a kalap a fej fölött lebeg), valamint az, hogy az irányok gyakran véletlenszerűek (a tető a ház belseje felé van rajzolva).
3-4 éves korban az emberrajzokon jellegzetesen nagy a fej, és abból nőnek ki a végtagok (fej láb rajz). Csak később jelenik meg a törzs. "

És eszerint Ádi tök fejlett, mert még arcot is rajzolt, úgyhogy befejezem az agonizálást :-D:
http://beszedterapia.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=2634&cat=8
irina

Vindo,nagyon laza Rugó :) ügyesen rajzol :)
macsek holnap megy össze kell ismerkednie Míra HK-vel :? 8) :oops: ez volt a kívánsága :shock:

Irina,jók ezek az entek :) nekem a kedvencem ez B-tól :) oviban alkotta Kép

Gica,s hogy bírod? Szt.I. parkos buliban 1* mi is benne lennénk :9 jövő hét után(lesz 1 nyugis hetem :) mennek hittantáborba :) )

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Hazajöttünk :)

Most csak egy kép:

Kép

Jól vagyunk, Gábor nagyon édes, lányoknak nagyon tetszik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Andi,pont tegnap este gondoltam arra,h, küldök sms-t hogy vagytok és hazaértetek-e már :) Annyira aranyos :)

KépKép
viranka

Szia, Panndi!
Üdv otthon! :) Jó, hogy minden rendben, gyönyörű a hajas pici fiad, és nagyon édesen mosolyog. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Egyem a kis drága tündért 8)

Panndi, ha lesz időd, majd számolj ám be a dolgokról, nagyon várunk minden információt.

Irina, nem semmi entek :D És sorozatgyártásban készülnek :D Van köldökük is 8)

Most Böszörményben vagyok, dolgoznom kell, délután vizsgáztatok, öttől party a fősuli udvarán, hozom Rugót is.

Bálint nem semmi :D

Gica, jó nyaralást akkor innentől :arrow:

Vettem magamnak mazsolás csokidrazsét :arrow: 8)

Kép
vindolanda

Vindo postáztuk :)

KépKép
viranka

viszont a házszámot rosszul írtam :oops: nem vittem magammal a papírt fejből írtam,azért remélem megkapjátok :)

KépKép
viranka

Panndi várjuk a részletes beszámolót, annyira édes a kis Gáborka a nagy sötét hajával:-)

Heni
KépKép
heni81

Szóval először a szülés:

Vasárnap kilenckor volt randink a dokival a kórházban, én előző éjjel már alig aludtam, éreztem, hogy nem fog hazaengedni. Vasárnap reggel két óra alatt négyszer volt hasmenésem, hánytam is, szóval remek volt :lol: Lányokat összepakoltuk, átvittük a szomszédba, mi meg elindultunk. A kórházban először feltettek CTG-re, ammi semmit nem mutatott, dokim közben ott ült velem, mondtam neki, hogy valami szivárgott előző nap, meg fájdogálok, volt az a kis vérzés, stb. CTG után megvizsgált, mondta, hogy már háromujjnyira nyitva vagyok, mit szólnék egy szüléshez? Mondtam, hogy így is terveztem :wink: Fél tízkor burkot repesztett a doki, aztán vártunk fél órát, hogy rendszeresednek-e a fájások. Nem történt semmi, úgyhogy 10-kor kaptam oxitocint. Na innentől beindult a buli. Az eleje még vicces volt, Zolival jól elszórakoztunk, aztán egyre csöndesebb lettem. Az utolsó egy órában két perces fájásaim voltak, az nagyon kemény volt, már csak vegetáltam, két fájás között próbáltam pihenni, de mire ellazultam, már jött is a következő fájás. Aztán egyszer éreztem, hogy nyomnom kell, de mondták, hogy még ne, mert a méhszáj nem simult még el, próbálták kézzel visszanyomni, mert Gábor már nagyon igyekezett. Utána monsták, hogy pár fájást még az oldalamon fekve sóhajtozzak ki. Jöttek a fájások, a másodiknál már mondtam Zolinak, hogy nem tudok nem nyomni, mert érzem, hogy Gábor jön. Ami nem lett volna baj, de a méhszájat tolta maga előtt. Azt a doki nyomta vissza, én meg csak azt éreztem, hogy putty-putty: előbb Gábor feje, majd a többi része is kicsusszant :D A lába csikizett, majd éreztem, hogy körbepisilt :lol: A hasamra tették, és olyan gyönyörű volt! Utána elvitték rendbe rakni, engem a doki összevart, de a sérülések ellenére az is hamar megvolt. Még két órát együtt voltunk hármasban, aztán lekerültünk Gáborral az osztályra.

Mindent összevetve rövid szülés volt, három óra alatt megvolt, de elég intenzív volt a fájdalom, viszont határozottan megérte :wink:

Tejem hamar lett, ráadásul jó sok, most először elég egyszerre egy mellből szoptatnom, remélem így is marad!

És akkor a képek (sok lesz :oops: )

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi gyönyörű gyermek:-) irigyellek:-) sok sok tejcsit és jó egészséget Gábornak!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Panndi: köszi hogy megosztottad...nem semmi lehetett! a gyerekeid ..valami csoda szépek!!! a kis herceged azzal a sok szőke hajával!!!!valami csoda!

jaj most már én is be vagyok sózva...remélem hamar telik majd az idő és jön Dalma is! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

főztem, bár ebben a melegben semmi kedvem nem volt. így olyat választottam amit nem kell sokáig se sütőben se a gázon.. :lol:

fagyit kellene enni, na du-án lehet el is megyünk fagyizni!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Kaqk, megértelek, nekem sincs semmi kedvem a főzéshez ebben a melegben, pedig muszáj lesz, mindjárt kezdem is, csak regenerálódok kicsit. Most értem haza, itthon sötét és kellemes hőmérséklet van. Hoztam az Aldiból fincsi jégkrémet, be is nyomtam kettőt. Igaz nem nagyok. :lol: Tegnap Bercó is fagyizni kívánt az ovi után, két gömböt nyalt be. Lehet, hogy Te nem így érzed, de szinte rohan az idő. Hamarosan értetek izgulunk majd.

Panndi, öröm volt olvasni a beszámolódat. Az a csikizés, pisilés... :lol: :lol: A kisfiatok meg gyönyörűséges. Olyan igazi kis macsó pasi. Tényleg rengeteg haja van. Milyen érdekes, hogy az előző oldalon sokkal sötétebbnek tűnik. :roll: A lányokból meg jól előbújt az "anya" :lol:
dmaggie

Tiszta lüke vagyok, még nem akartam elküldeni.

Irina, az entek nekem eléggé emberformájúak. Ádi nagyon is ügyes. A köldök meg létszükséglet. Érdekes, ezt az én tanítványaim is mindig berajzolják. :roll:

Hű, Báló nagyon profi. :roll:

Vindo, jó szórakozást estére!

Gica, jól tetted, hogy nem vitted a gyerekeket már oviba. Bercó is nagy sírást rendezett reggel, holnap csak du-n, az évzáróra kell majd mennem, szerintem itthon fogom tartani.

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Kaqk, mit főztél?
dmaggie

Andi,könnyeket csaltál a szemembe :) mekkora haja van Gábornak :shock: s Ő is szőke :) Lányokkal is olyan aranyos :)

Maggie,azért nem szokott ilyeneket alkotni :) szerintem ez csak véletlenül sikerült így :) :) inkább színez mostanában :)

:arrow: gyöngyözünk és nem tudja lányom elpakolni ami már nem kell :)

KépKép
viranka

Maggie: igen rohan az idő....:-) de nem bánom..:-)

Rizses husit! :-)

Emmánka még van 3 hét az oviból..majd látjuk..csak I nagyon sokat dolgozik....így rám maradna a szórakoztatása ami nem lenen gond..csak nem bírok ott ülni a homokozó mellett a sámlin vagy szaladni utána mikor bicózik..:-(. Nincs nagy pocim, de van egy szög amiben minden ok..különben :? és ez a meleg is.....na majd látjuk..egyébként még jól érzi magát az oviban, bár néha rákérdez mikor lesz már szünet?? :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép

KépKép
viranka

Szép!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is megebédeltem: palócleves + grízes tészta.
Közben meg egy kis fagyasztott cseresznye, jól hűt.
Mindjárt indulok Bercóért.

Viranka, ez hiperszuper lett. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

palócleves...a kedvencem..1000 éve nem csináltam..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

grízestészta :) :) vmelyik nap is azt ettünk :) :)

KépKép
viranka

Panndi, nagyon szépek a gyerekek :D És Gábor 8)

Viranka, köszönjük még egyszer. Rugó öt percig csodálta a cicát. Már nagyon várja 8)

Maggie, G. is szokott hozni az aldiból jégkrémet :D

Mára várunk egy harsinyadiszkontos csomagot 8)

Tegnap fél kilencig partiztunk Böszörményben a gyakorló óvoda udvarán. Bazi nagy játszótér volt, vagy 7-8 csúszdával, rengeteg mászókával, kis házakkal, libikókákkal stb. Volt egy Rugó-forma gyerek is, Bálint, vele nagy haverok lettek, végig rohangálták az estét. Szegény, majd bealudt este hazafelé a kocsiban.

Jön, nézni akarja a cicát :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Olyan kellemes az idő, ajtók, ablakok nyitva. Bercó valami mesét néz a Minimaxon, Gergőék nyomatják a zenéjüket, teljes a hangzavar. :lol: (Nem ők zenélnek, csak a szgezéshez mindig hallgatnak valami tüc-tüc zenét. Jó unalmasak szerintem, szerintük meg már öreg vagyok hozzá, azért nem tetszik. :lol: ) Az őrült hangerő elengedhetetlen. :roll:

Örülök, hogy másoknak is tetszett a tegnapi menü. :wink: :lol: Még mára is jut belőle.

Vindo, akkor tényleg jól sikerült a tegnapi estétek. Te is jól érezted magad? Ha én lennék most gyerek, nekem is bejönne Viranka alkotása. :wink: :lol:
dmaggie

Ha minden igaz, ma este megérkezik Dávid is. Hétfőn lesz a kresz-vizsgája. Az elsősegélyen már túl is van.
dmaggie

Panndi! Gratulálok Gáborhoz! :) Talán Fruzsira hasonlít a legjobban. Ahogy leírtad a szülést, olyan volt, mint Gegivel. Tömör és nagggyon velőőőőős! :)

Kaqk! Folyamatosan izgulunk érted is!!!

A rajzok szuperek, Viranka Te meg egy zseni vagy ezekkel a gyöngy konfigurációkkal! (Tegnap tojásos nokedlit készítettem és rád gondoltam. :wink: )

Felvetődött a tali ötlete (nálunk), de még kezeljük a füvünket, mert begombásodott. :evil: Jövő hét elején lesz még egy kezelés, utána meg egy befejező kondícionáló permetezés. Ha ezen túl vagyunk, akkor keresünk egy időpontot, és szívesen látok mindenkit, akinek van kedve és tud is jönni. :)

Én próbálok formába lendülni egy visszafogott fogyókúrával. Most már nem 8-assal kezdődik a mérlegen a szám, hanem 7-essel. :twisted: Célom a 68 kg. 8)

Most láttam egy cikket, hogy a D-vitamin segít a fogyásban. Asszem Regi említette. :roll: No majd elolvasom.

Tiszta erőből nyár:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, én is féktelenül buliztam a játszótéren :lol: :roll:
Néha azért beszélgettem is, amikor R. mást rángatott.
Egy nagy kemencében meg lángost sütöttek :shock:

Maggie, fura dolog ez az elektronikus zenékkel. Pár éve már van, amit meg tudok hallgatni. Pl. a Tron-nak a zenéje nagyon bejön, pedig olyan melankolikus tuc-tuc :roll:

Mesi, a leanderek, látom, élnek, és szépek 8)
Jó udvar lesz :lol:

Egy kalappal Dávidnak!

G. 17 évesen csinálta a kreszt, de előző nap sátoroztunk egy völgyben, olyan másnapos volt szegény... De sikerült neki :P

Jött a harisnyadiszkontos csomag, R. nagyon örül egy kacsás zokninak, fel is vette.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?