A tisztesség kedvéért elárulom, hogy nem én csináltam, hanem egy lány az ikres topicból.
Ilke! Hidd el később egyre könnyebb lesz
Doki
érthetetlen, felháborító és nagyon szomorú Itt van a tesóm, megyek pletyizni, majd jövök még
Magdi
2004.11.25 10:39
érthetetlen, felháborító és nagyon szomorú 2004.11.25 10:55
2004.11.25 11:02
))) 2004.11.25 11:08
és hány cm a kicsi fiad ? .
és ha itthon vanak hétvégén vagy mikor betegek akor vagy dajkálni kell vagy a szobába lenni mert ha egyedül hagyuk sokáig akor elkezd nyafogni hogy vigyük ki magunkal vagy menjünk vissza hozá utál egyedül lenni még akor is ha körülöte játékok hevernek + megy a mese a tvben .Fiad Nagyon aranyos
.
.Amugy mi bölcsinkbe is ilyen van mi csoportunk is ilyen 2 csoportszoba van 2-2 gondozonénivel és szintén 1 elötérböl nyilik a 2 ajto de bent is a csoportszobák közt van 1 ajto .
ezt nekem is megmutata délután mielöt elmentem volna a szülöire csak kicsit lusta mert itthon nem veszi egyedül föl
szépen ottmarad az ágyban akor is ha korában kell fel délután mint a többiek viszont mindenre felmászik azt mondják a göndozonénik és rámol mindent le és a kendvencei a könyv és a hirdetési ujságok az utobi elvetele esetén mérges lesz
tudja ha koszos a keze meg kell mosni vagy toroni a kezünket kidobja szemetet viszont ugynézki ö még marad egy 1 évet bölcsibe valoszinü hogy ö 3és fél 4évesen megy oviba negyed évente van a bölcsibe egy jelemzés a gyerekekröl most decemerbe fogjuk megkapni a gyerekek jelemzését kiváncsi leszek rá
.Imikéröl meg azt mondták hogy öt minden érdekli minden játék amit még nem látot és nem rágot meg
és hogy sokat kuszon hogy megerösödjön kuszásban nincs hiány szerencsére
fotozás nálunk is lesz jövöhéten ugyhogy lesz roluk bölcsis kép is én majd kérek többet is belölük ezt kapják a nagyszülök töbek közt meg a tesom is +magunknak is lesz ilyen kép csoport kép is lesz ha összetudják terelni egyhelyre a gyerekeket és ot tudják tartani öket . 2004.11.25 11:16
) A verekedésről leszkott (na ezen jót nevettünk, hogy iylet írtak). Szereti az éneklős, mondókás játékokat, bekapcsolódik, játékosan mutogat, próbál énekelni. Keveset eszik, alvása nyugodt. Az első ittalvás óta nem hisztizett. Csoporttársai nevét, sőt jelüket is tudja, felsorolja. Mosolygós, nyugodt, de távolságtartó kislány, nem engedi magát ölelgetni.
2004.11.25 11:37
Lehet? 

2004.11.25 12:19
Tudom hogy nehez de mindig egy kcisit korabban keltsd fe ldelutan,es este meg kovetkezetesnek kell lenni.Alex mar megszokta hogy akarhogy is rekalmal(bar ritkan teszi)de este alvas van legkesobb 8-kor
Alex mindg elmondja hogy aznap ki volt delelottes delutan a gondozono mindket szobaban.Akkor bizi nalunk is lesz jellemzes,mar alig varom
Nektek is 20-tol van a szunet jan03-ig?
szerinted vigyek ajandekot karira a gondozoneniknek?Nem ciki?En gondoltam,sot meg a masik kettonek is aki a masik szobaba van,de ha keves gyerek van akkor ok is foglalkoznak veluk. 2004.11.25 13:44
71 cm a Márk.
Szoktam neki örülni, pláne, ha sietünk valahová!
, jót dumcsiztunk. Őneki nincs barátja, és mesélte, hogy az elmúlt 1 hónapban csupa olyan hapsi próbált neki udvarolni, akiknek már volt barátnőjük, feleségük.(!) Persze mindegyiket elküldte melegebb éghajlatra, de ez annyira durva! Hát hol vannak a normális, egyedülálló pasik???? Szegény tesóm már ott tart, hogy nem is akar ismerkedni. Mondta, hogy ha lenne pénze, akkor szülne egy gyereket és egyedül felnevelné. Úgy sajnálom, jó lenne, ha neki is lenne családja. 2004.11.25 13:56
2004.11.25 14:11

Pedig én sajna úgy érzem. 
Mondjuk hamar hazaértem.
: Kitartás a mindennapokhoz
Meg tudlak érteni. Gellért is szeret kézben lenni
nekem az a furcsa, hogy őt altatni kell, Gergőt sosem kellett. Azért remélem nem rontom el. 
2004.11.25 15:01
aztán hajnalban visszakérte magát az ágyába, fél 9kor még aludt, pedig 9kor a megasztár szünetében fektettem le (az első felét mindig megnézheti, tátott szájjal nézi, közben énekelget is és mondogatja, zene, zene). anyósom hívott vissza a lépcsőházból, hogy most ébredt, jöjjek gyorsan, mert még akar a dani nekem puszit adni. nagy puszizkodás és mondja nekem: "Este jön haza apa". 2004.11.25 15:27
Olyan rendesek,megerdemlik
Alex mindiga kocsiban veszi le a cipojet ha hosszu utra megyunk,sot a zoknijat is,na akkor a legjobb foleg igy telen
Egy gyerek nem karpotol mindent.
Szupi hogy minden doki fronton ok
A fiuk total extazisaban voltak az ajandekoktol
Allitolag azota mindenkinek aradozik ,baratnom szerintez mar jo jel egy kozos gyerkco fele.
Na de most befuzzuk
Ugy imadom hogyi lyen figyelmes
2004.11.25 15:56

mondjuk ő dönti el, nem erőszak, majd meglátjuk, hogy alakul 2004.11.25 17:16

2004.11.25 19:07
!
. Én akartam adni a mienknek, mikor kijött Noémihez még 13 hónapos korában, mert valami hányós vírust összeszedett, és nem fogadta el. Pedig még autója sincs, gyalogol mindenhová, mégis kijön, ha hívják, és el sem fogadja a pénzt. Ilyen is van. 2004.11.25 20:02
Ma egesz nap a telcsiken meg emilben ezert hivtak a baratok
Olyan furi,mert miota Alex megvan,valahogy ez mar nem unnep
,hogy vagy?Elmult mar a rosszullet?
2004.11.25 21:55

), egyenlőre elemhiányban szenvedek, kéne a digigépbe venni, meg fel is kellene tölteni a tölthetőeket. 
, szerintem ezt mindig így szeretné.

Ami engem most még egyenlőre zavar, hogy nagyon sok mindent nem tudok megcsinálni. Pl. ma halomban áll a vasalnivaló, de nem akarok nekiállni, mert ha Hanna felébred, akkor hagyhatom az egészet (ráadásul mivel a nagyszobában vasalok, még tiszta rendetlenség is marad). A dolgok egy részét úgy csinálom meg, ha a párom itthon van. Pl.valamelyik nap direkt mondtam neki, hogy jöjjön haza valamivel hamarabb, mert egyszerűen nem tudok fürdőszobát takarítani ha nincs itthon. Azt még félbehagyni sem nagyon lehet. Viszont fogalmam sincs, mikor ébred Hanna, van hogy órákat alszik egyben, de van, hogy 1/2 óra múlva már újra ébren van, és ugye nincs el egyedül. Jó lenne egy takarítónéni (mégha lusta dögnek is gondolnának
), de azt meg utálom, ha a cuccaimat más rakodja. Sajnos még mindig nem sikerült elérnünk, hogy a mosogatógépemet végre beüzemelhessük, az asztalos nem csinálta meg a dobozát. Állítólag holnap megcsinálja.
Pedig az is sokat segítene rajtam.
. Én nem értem a kérdés, az apa nem is elég? Ő nem ugyanolyan értékű ilyen esetekben? Nálunk is biztos, hogy a párom telefonált volna, ő a gyerekeim APJA, nem egy idegen. Vagy nem?
. Kapott pár kockát, amíg vágták a haját. Ez ugye különleges eset, és így jó emléke maradt, legközelebb már biztos nem lesz gond.
Van pár kedvenc topikom... Az üvegfestés szuper dolog, feltétlenül próbáld ki! 

2004.11.25 23:38
2004.11.26 07:09
2004.11.26 07:12
2004.11.26 08:18
Nekem se a gyerekorvos, se a vedono nem mondott semmit.
meglatod egyre konnyebb lesz. Mindannyiotoknak hozza kell szokni az uj letszamhoz-napirendhez es ez idobe telik. Meglatod, egyre jobb lesz, az elso par honap nehez. Kar hogy a parodnak annyit kell dolgoznia .
Ugy meg nem indulok el, hogy lehet hogy potyara autozok 2 orat!
(kb 80ezer km van benne)
2004.11.26 08:23
, pdeig előtte mindenkinek bemutatta, hogy fog mosolyogni. Ezt csinálta az elmúlt évben is.
2004.11.26 08:56
.
stb néhányan a csoportbol szeretnénk venni mi is a gondozonéniknek ajándékot karira mert tényleg aranyosak ,kedvesek.
.
aztán még nehezebb leszoktatni arol hogy ne mindig kézben legyen el .
.
.
kistányér kanál és föz
. 2004.11.26 09:26

, de az mindenesetre elképesztett, hogy itthon ugyanennyiért nevesincs dolgokat vehetnék, ki tudja milyen minőségben (ugye hol kaphatok 2000 Ft-ért Reebok cipőt Nátánnak?)
) a rendes méretből 44-es naci kell, de azok meg már olyan hosszúak), nem kell felhajtogatnom a nadrágokat (vagy csak én nem nézek rendesen körül MO-n??
).
, bocs! Ha előbb olvastam volna...).)
). 

2004.11.26 09:30
csata van érte a fiúkkal

2004.11.26 09:55
A múltkori méricskélésen mondta a dokinéni, hogy nem vészes, de úgy néz ki, hogy sajnos Márknak is műteni kell a kukiját. Majdnem elbőgtem magam. Kérdeztem, hogy én rontottam.e el valamit, erre mondta, hogy valószínűleg nem mertem annyira meghúzni, amennyire kellett volna.
Hát a lelkemnek nagyon nem tett jót, hogy én tehetek arról, hogy kicsi fiamnak át kell esnie egy ilyen műtéten. Hidd el, hogy nem feltétlenül hanyag és nemtörődöm az a szülő, akinek a gyereke ilyenen átesik, és (lásd a mi példánkat) a doki is lelkiismeretesen elmondott mindent.
, de azért tényleg nagyon rossz érzés ez nekem.
a kisfiának, és semmi gondjuk nem lett belőle.
Pedig tegnap egy csomószor jártam erre, mégis milyen kis buta vagyok!!!! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
! 2004.11.26 10:26
En meg tiszta ideg voltam hogy hogy lehet ez,megjo hogy csak elneztek
MEgprobalok tigrist,de ha nem elsz akkor valami mas edeset
A jatekkal is ugyanez van
Regen az volta trend hogy huzogatni,most mar van olyan doki aki szerint nem van aki szerint igan.Mostezen igazodjaon ki az ember lanya.Ezt megelozendo mi korulmeteltetuk 3 hetes koraban.Tudom hogy ez sem mindenkinek nyero,de a sebesz mar akor mondta hogyezzel lathatoan gondok lesznek kesobb .Akkor ugyis fel kene metszeni neki,a rantas utan,ami ugye megint egy plusz rossz elmeny a gyereknek.Anno leirtam,de elaltatak 5 percre es kesz is volt,olyan kis szuszogi volt meg hogy tol jol viselte,reggel bementunk es delutan jottun kis haza.A SOTE II,Gyerekklinikan van egy jo orvos aki csinalta,es akkor meg ott laktunk a korhaz mellett,tehat nem volt gond az utazas sem.
EN orulok hogy igy dontottunk(Ez kulfoldon mar automatikusan csinaljak a gyerekeknek)es mivel a noverem fiainak is van,nekunk mar az a fura ha valakinek nem ilyen

A kocsid latom bent all a garazsban
.Nalunk is az en kocsim a garazsos
Mostanaban mindig kavet vagy teat kinal mindenkinek:0Ja es orvsosot is jatszik,ugyhogy en veszek neki orvosi szettet is karira
Tegnap is hazafele a dokinenitol kijelentett hogy Jo volt a doktorneninel
2004.11.26 10:32
2004.11.26 10:40
2004.11.26 11:20

Akkor ezek szerint karácsonykor lesz hó? bár tegnap nem esett, vagyis nem locsogott. de azért jó lenne karira egy kis havacska.
, de szerintem ha végre sikerül folyamatosan járni, akkor nyárra már mi is jobban állunk, mint most. szerencsére a vízbe uúgy rohan befelé, le a lépcsőn.
(ellenkezik az elveimmel, de néha engedni kell a cél érdekében)
elég kényelmetlen lehetett neki.
utána megparancsolja, hogy vigyem ki őket a WC-be bulizni (mi így hívjuk
).
de ma már nemcsak metélnek, hanem vannak kíméletesebb módszerek, pl. amikor érzéstelenítő zselével bekenik kuki tetejét és visszafejtik egy speckó szerszámmal, nem csak levágják a bőrt, vagy lerántják. drasztikus módszerek az biztos, én örülök, hogy daninak ok a fütyikéje.
2004.11.26 11:45
Mutatott kepet a drno.
Egyebkent majd Alex baratnoje megkoszoni meg nekem ezt a kis beavatkozast,tapasztalatbol mondom

A Muzli szelet viszont bizti bejonne.Egyebkent en sosem igergetek neki valamit jutalomkent,mert kesobb neez lesz majd leallitani,azt hiszi mindenert jar valami
2004.11.26 11:48
)!
Még soha nem vágtuk csak géppel a haját, de most nem szeretném kopira, főleg, hogy fülbevalója sincs. 

2004.11.26 13:06
.
. 2004.11.26 13:07
, lehet, hogy érdelki a téma, tavaly is voltak.
. 2004.11.26 14:10
, így olyan volt, mintha nem is lenne pocakja. a gyereke sem mutogatják, de igazuk is van.2004.11.26 14:58
2004.11.26 15:15
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|