A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Küldök nektek egy angyalkát, hogy sikerüljön mindenkinek a csoda Kép
Kép
krinyoka

Sziasztok lányok!

Bogi!
Nagyon aranyos voltál a szerintem bábással, de azt hiszem nekem az még messze van. Én is azon gondolkodtam, hogy ha a hónapban egyáltalán nem megy fel a hő, akkor jövő hónaban csak vissza megyek a dokihoz, főleg azután, hogy elovastam mit ír Wish. Minek kínoznám magam még egy hónapig feleslegese, ha nem érik, hát nem érik. Viszont, szerintem neked minden megvan ahhoz, hogy ez egy zebrás hónap legyen. DrukkolokKép

Stella!
Köszi az infót a digis lázmérőről, de én hiába szopogattam 5 percig meg se moccant, biztos gyengébb mint a tiéd. Úgy örülök, hogy nálatok így pörögnek a dolgok, szinte karnyújtásnyira a babócák. Neked is nagyon drukkolok Kép

Mea!
Boldog szülinapot! Gratulálok a jó eredményekhez. Én 7 évig szedtem a gyogyit, de egy nővérke azt mondta elég egy hót kihagyni, a dokim meg 3 hót, de azt is mondta, hogy ha összejön a harmadikba az sem lesz baj, hát nem jött...

Wish!
Sajnálom, hogy nem túl jók az eredmények, de végül is nálatok is megvan a megoldás, csak ki kell várni. Ehhez sok-sok türelmet kívánok neked!

Jók legyetek!

Nina
nina79

LányokKép
Nem szivesen irok ilyet, de sokaknak az a tapasztalata mint Megann-nak, vagyis nem veszik elég komolyan a problémáinkat. Ezért azt javaslom, kicsit "nagyitsatok" amikor a próbálkozási hónapok számát mondjátok, mert sok orvos egy év kisérletezés elött nem igazán szeretne foglalkozni a hormonokkal, problémákkal. Persze nem mindenkire érvényes ez, csak azokra, akik lépni akarnak vagy úgy érzik nem teljesen stimmel a ciklusukKép
Puszi:Doris
doris

Bella!

Orulok, hogy tetszett a maca amit adtam!
Szombaton meg is kapod, elkezdheted szedni!!!Kép

Hat a tuszok nem tul szepek most, de maca majd segit rajta, meg kapsz a dokitol clostit is, es attol rendben lesz minden! Latod nekem is hogy bejott!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Megann
Te úgy csináltad, hogy elmentél a nőgyogyihoz és mondtad neki, hogy vér, vizelet, hormon...vizsgálatot szeretnék, adjon beutalót?
Én ezt szeretném csinálni, csak félek hogy az én dokim nem ad, mondván próbálkozzunk csak, aztán egyszer csak összejön a babó.
De én mindenek előtt tudni akarom hogy minden rendben van-e velem, ha nincs akkor mielőbb orvosoljuk. Miért baj ez????

A másik: én is abban bíztam eddig hogy nem baj ha nem megy 37-re a hő, de itt azt hallottam a csajoktól hogy mindenképp fel kell mennie. Kép
Pedig az enyém is 36,4 és 36,9 között ingadozott a mult hónapban. Ha vkinek alapból alacsony akkor nem megy fel 37-re. (eddig ezt hittem.)
És az én vérnyomásom is csak 90/60. KépKépKépKépKép
De ha elmegyek dokihoz és semmilyen beutalót nem ad, akkor lehet lesz 180/100 is.KépKépKép

Andi
andi81

Doris!

Igazad lehet!
Amit mondtam, megmondtam, nem hagyom annyiban a dolgot!Addig fogok menni, ameddig nincs a kezemben egy teljes hormonkép!!!
Bár de jó lenne ha nem lenne több új ciklus!!!

Kép

Kép
megann

LányokKép
Álltalánosságban igaz, hogy a hőnek a ciklus második felében el kell érnie a 37 C-t és babásodás esetén egy harmadik fázis is kirajzolódik de volt már itt a topikban olyan lány (talán Edelweiss)akinek 37 volt babásan isKép

doris

Andi!

Igazából ez már nem is beutaló hanem egy nyomtatvány, amin az orvos kéri az ilyen és ilyen vizsgálatokat a labortól ....
Ezzel nálunk már csak a laborba kell menni!Beadod a papírt, adnak edényt-pisilsz, (közbe bosszankodsz, mert nem elég hogy a Laborwc ajtaján rossz a kilincs, de WC papírnak még csak nyoma sincs, hasonlóan a szappanhoz és a papír vagy bármilyen kéztorlőhöz, sőt még a kabátodat is tartanod kell, mert nincs egy k..va szög az ajtóba verve, hogy legalább azt felakaszthasd!), aztán vársz, szólítanak vérvételre, leveszik és elbúcsúznak.Nekem a leletekért az orvoshoz kell menni, mivel épületen belül van!
Valakinek meg ott a labornál kell jelentkeznie a leletekért. Ez mindenhol másképp van!

Tessék, akkor éppen hogy kell a hormon nekem is!!!!Kép
Mindenkinek ez a véleménye a hőmről????KépKép
Hőszakértők!!!! Hol vagytok???

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Az a frány ördög a gépembe, bocsi a duplázásért Kép

Doris!
Köszi a jó kívánságokat, neked is hasonló szépeket.

Megann!
Borzasztó, amit a dokidról írtál, én is tervezem, hogy megyek, hát nem tudom mit csinálok, ha velem is szemétkedni fognak.

Most már tényleg nem dumálok többet, itt untatlak titeket.
nina79

Doris
Megkérhetlek egy nagy szivességre. Megnéznéd te is a hőgörbémet?????
24-én szerdán 10h 16-kor tettem fel. Kiváncsi lennék a te véleményedre is. Lécci, lécci
Ezt a 2. fogimentes ciklusomban, (múlt hónap) mértem.

Köszi
Andi
andi81

Andi!

Ja és szerintem jó lesz ha hallgatsz Dorisra(bár azt nem írtad, hogy milyen a viszonyod a nődokival) és kamuzol egy kicsit(több havi próbálkozás), mondjuk viszel valami kamu hőgörbét ilyesmit, és akkor legalább tuti bejön a dolog!
SZÖRNYŰ LÁNYOK, HOGY ILYEN CSELEKHEZ KELL FOLYAMODNI!!!!!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann,
Nem akarsz elmenni egy maganrendelesre? Az en dokim siman beutalt volna otthon hormontukorre meg minden egyeb mas kukucskara. Csak sajnos nem tudok annyi idot Magyarorszagon tolteni, hogy minden meglehessen 1 honapban.Kép
Olyan furcsak a dokik, szerintem azt kene, hogy tamogassak, hogy megnezess mindent minel elobb.Kép
Mini
minimi

Nina!
Ne butáskodj, nem untatsz minket!Kép
De te is foadd meg szerintem Doris tanácsát és lsd feljebb, amit Andinak írtam!
Én is ehhez fogok folyamodni!!!

Kép

Kép
megann

Minimi!
De, mindenképpen magánnőgyogyihoz akarok menni,(már ajánlottak is itt nekem) de úgy gondoltam ezeket az alapvizsgálatok talán beleférnek a TB ellátásba!Úgy látszik tévedtem, bár az előre sejthető volt!
Ki tudnám fizetni(szerencsére jól állunk anyagilag), de nem értek egyet ezzel az eljárással...Sőt felháborít és TILTAKOZOM!!

Kép

Kép
megann

Megann
A nődokim elég szemét volt eddig is, ezért nem bízom abban hogy elmegyek hozzá és megcsinálja a vizsgálatokat. Amikor abbahagytam a fogigátlót, kérdeztem tőle, hogy mikor jöjjek vissza hozzá (én kis naív azt gondoltam, hogy ha vki babát akar, és kéri akkor előre megvizsgálják, hogy minden rendben van-e. Csak hormonvizsg-ra gondoltam,).Erre ő: Miért jönne vissza?Nem én fogom megcsinálni a gyereket. Próbálkozzon otthon, ha meg nem jön össze, akkor elirányítom a Kaáli intézetbe!
Köpni-nyelni nem tudtam.
andi81

Megann
Én meg pont hogy nagyon szarul állok anyagilag. Ezért lenne jó, ha legalább az alapokért nem kéne fizetnem.
Háziorvos nem adhat beutalót vér-vizelet vizsgálatra? Ő biztos adna.
andi81

Andi!
Mekkora egy szemét...!!!!
Akkor menj a háziorvoshoz nyugodtan!Remélem az sokkal normálisabb és megérőbb lesz, mint ez a tetü!Az ilyeneknek vissza kellene adni a diplomájukat!
Szerintem még hormonra is adhat, ha nagyon akarja!!!De erre már nem esküszöm meg, de azért próbáld meg!!
Cytológia ügyben viszont csakis a nőgyogyihoz mehetsz, de ha van idei eredményed, akkor elég a kenet is!Csak ez az egy (ál)doki van a rendelőtökba??
Nem tudsz hirtelen megjelenni valaki másnak a rendelésén, mondjuk azzal a dumával, hogy nem tudsz jönni a tiedhez mert olyan a munkaidő beosztásod??
Nálunk 3-4 doki van az SZTK-ban, mindegyiknél megfordultam és eddig még mindegyiet emberségesnek gondoltam!Mondjuk nem volt nagy bajom, és kéréseim se voltak!
Hát most megtanultam, hogy addig van minden rendben ,amig nem vagy beteg és nem kérsz!!!
Azért Te járj nagyobb szerncsével mint én!!!
Most megyek pogit szaggatni, de azért majd visszajövök!

Kép

Kép
megann

AndiKép
Megnéztem a görbédet de nem igazán mondanék róla konkrét dolgokat. Amit látok, hogy nagyon ingadozik a hőmérsékleted és pl. nagyon lassú az emelkedés a 14. naptól ami nem jó. De mivel nemrégen hagytad csak abba a fog.gátló szedését ezért ez még nyugodtan lehet annak a hatásaKép Várj még egy-két sima hónapot és csak utána hőmérőzz(azonos időben, közvetlenül ébredés után min.6 óra alvást követően).

doris

Megann,
A magándoki is a TB-s vérvételre küld el. Bár az igaz, hogy azért, hogy írjon neked egy beutalót végülis fizetsz azzal, hogy elmész hozzá.

Andi81
Ez nagyon durva.Kép( És ahogy Megann mondta a hatalmas TB-t meg kifizeted.
minimi

Doris
Köszi hogy megnézted. Azért még reménykedem hogy ez változni fog, és azért ilyen mert még nem ürült ki a gyógyi.

Megann, Minimi
Ez a magándokim!!!!!!!
SZTK-ban még nem voltam, csak most a csúfos anyagi helyzetem miatt gondolom hogy elmegyek oda. + Ennél szarabb dokit nem biztos hogy kifoghatok.
andi81

Minimi!
Igen én is így tudom, de azt is tudom, hogy a barátnőim egy Cytológiáért 5000-6000 ft-ot fizetnek!
Én inkább ezt a pénzt elkölteném kajára, anyukám gyógyszerére, vagy a keresztgyerekem télikabátjára!Szerintem korrekt, nem??Szerintem!

Andi!
Én is megkuksiztam a görbéd, de én meg egyáltalán nem vagyok szakértő! Mindenesetre lehetne szebb is!(úgy ahogy én is lehetnék 37 fok fölött, de nem vagyokKép)De igaza van Dorisnak! Még csak most hagytad abba a fogit!!!Ugye emlékszel még mit írtam neked az ikergyerekekről???Kép

Kép

Kép
megann

Megann Kép azért ügyes vagy, büszke vagyok rád, legalább 2 beutalót megkaptál. A hormonban meg lehet, hogy igaza van, mert nekem is ciklus eljén kezdték el nézni. Legközelebb, majd azt is felírja meglátod Kép.

Egyébként én magén szakorvosi rendelőbe járok, és a hormonvizsgálatoknak speciel elég húzos ára van. Meg persze mindennnek Kép. De azért kényelesebb így, szerencsére futja rá és sokkal normálisabbak, mint egy sztk. Na meg sorbanállás sincs, mert időpontra megy az ember. A legtöbb, amit eddig vártam az fél óra volt.

Azt egyébként nem értem miért kell csúsztatni azzal, hogy mióta próbálkozik az ember és erőszakoskodni, hogy vizsgálják meg. Miért nem jár ez állampolgári jogon? A Bolgárkerékbe megcsinálják, az orvos akihez évekig jár az ember mér elötte meg nem? Annyira nem értem ezt a dolgot. Miért fáj nekik? Ettől nem kapnak több vagy kevesebb fizetést nem?

Jaj Lányok, igaziból nem is vagyok ám elkeseredve, egyre inkább csak izgatott vagyok, hogy most akkor végre elkezdődik valami. Csak ne hat hónap lenne Kép De azért egyre optimistább vagyok, hátha rövidebb lesz. Meg van nőgyógyász rokonunk (nagynéném férje) is, ha minden vizsgálat eredménye meglesz őt is bevonom a dologba és megkérem, hogy segítsen. Hátha számít majd valamit egy protekció, abban, hogy hamarabb elkezdhessük, vagy sorra kerüljünk, vagy mittomén.

Ezzel kapcsolatban van egy édes szori is. Kb. 20 évvel ezelött,amikor kezdő orvos volt az illető, a nagymamám falujából feljött hozzá pestre egy lány, akinek nem jött össze baba. Aztán hormonkezelések, meg mindenféle amit akkor lehetett, és összejött a lánynak végül a baba. Aztán amikor otthon voltak látogatóba nagymamámnál a nagynénémék, a főutca túlóldaláról jól megkiabálta a lány anyja a nagynéném férjét: "Doktor Úr! Nagyon köszönjük, hogy gyereket csinált a lányunknak" Kép
Szóval lányok ne aggódjatok, ha a férjetekkel nem jön össze, majd a doktorok segítenek.

Meg remélem, hogyha ilyenek az eredményeink, akkor nem kell végigcsinálnunk az inszemet. Meg lehet, hogy csak ebben a hónapban nincs peteérésem, és következőben lesz. Egyébként méregetem én is most a hőmet és az még egy kanyit sem esett le. És régebben is amikor mértem 3 hónap alatt csak egyszer esett le - ment fel rendesen. Szóval lehet, hogy ilyen felemásan működöm. De sebaj, a lényeg, hogy végre lesz valami.
Optimistán előre az babákért. Kép

wish

Megann
Tök igazad van doki ügyben, de megbocsáss, olyan aranyosan mérgelődsz Kép
Ez ahol te voltál ez ugye nem a Családtervező? Mert ott állítólag rögtön megcsinálnak minden vizsgálatot. Nem próbálsz meg utánajárni, ha nem akarsz egyenlőre magánrendelésre járni?

Tündi
Vendég

Megann
Igazatok van. Meg kell nyugodnom egy kicsit, mert az idegeskedéstől jobb úgysem lesz.
Emlékszem:KépKép
andi81

Andi!

Nahát ez a doki Kép. Szerintem keress egy normálisat. Nekem eddig 2 dokim volt, de mind a kettő nagyon rendes.

wish

Sziasztok csajszik
Puszi mindenkinek, most mennem kell.
Jó hétvégét nektek. Jó sok esőt kivánok mindenkinek. (Na nem simát, hanem babaesőt. KépKépKép

Pusza
Andi
andi81

Sziasztok, lassan megyek haza. Jó hétvégét nektek Kép
Krinyoka
krinyoka

Hú lányok ,de bele húztatok!
Elmentem meetingelni és lásd 2 óra alatt mennyit termeltetek. Látszik, hogy itta hétvége!

Én is meguntam az állandó hadakozást, könyörgést az orvosokkal! Mindenképp magán orvosokban hittem, (szerencsére munkahelyemen keresztül 2 magán klinikára is járhatunk térítésmentesen)és családi úton is voltam magánrendelőben, mégis az SZTK-ra esküszöm mostmár!
Ahoz a taktikához folyamodtam, hogy összegyűjtöttem minden szükséges infót Tőleg tőletek a fórumról ) és kész forgatókönyvvel elmetem a háziorvosomhoz. Mikor milyen vizsgálatra küldjön el, hova és milyen beutalót adjon és punktum.
Szerencsére a mi SZTK-nkba ha reggel leveszik a vért, estére már meg vannak az eredmények hormon is!!!
(hétfőn kipróbálom hogy minden rendben lesz-e?)
UH-ra nem adhat beutalót, de a többire jól jön!
bellazy

Tündi!

Nem a Családtervező volt akiről beszéltem, hanem kerületi SZTK!
De igazából a családtervező is elküld a háziorvoshoz ezekért a vizsgálatokért!Helyben csak a kenet, meg a spermavizsgálat van!
Ez az első lépés!
A másodikat még nem tudom, hogy mi lesz, mert még csak itt tartunk!
De gyanítom, hogy dec elejére bejelentkezem a magándokihoz, és megmondom, hogy kerül amibe kerül,szeretném ha UH-n végigkövetné, mi történik odabent!
Egyébként, látod, Bellazynak bejött!

Bellazy!
Én is összegyűjtöttem és el is mondtam minden lehetséges indolkot, mégsem kaptam hormonvizsgálatra beutalót!
Nagyon ügyi vagy egyébként!KépKép

Na sziasztok, sül a pogácsám!
Azért majd hétvégén elnézek errefelé!

Mindenkinek üdv

Kép

Kép
megann

Dana!

Sajnos ( vagyis szerencsére) a számokat amiket írtál én nem értem, de ahogy olvasgatom itt a többiekt ez orvosloható. Viszont a dokiddal én se lennék kibékülve, hogy hagyhatja ezt 3 hónapig ellenőrzés nélkül, én biztos addig nyavajognék amig nem válallja, egyébként is parázósabb vagyok az átlagnál. - én biztos újra bepróbálkoznék,hogy nézzen meg hamarabb, ha nem lehet hogy jobb más után nézni. (az enyém is utálja a felesleges vizsgálatokat, de ha azt mondom neki, hogy ez engem megnyugtatna akkor elvégezteteti - bár ő magán doki.)

A "nagyszülők" már tudják, amikor először elmentem dokihoz utána el is árultuk, mivel mindkét oldalon most válnak a szülők nagyszülőkké és már nagyon várták. Kép
De amin nekem a legnagyobb öröm hogy a nagyikámból dédmami lesz. Kép

Bogi,Dana
köszönjök kérdésed, remekül vagyunk. Ma töltüjük be a 9. hetet. A hányiger nem javul, bár még sose lett eredménye Kép de egész nap csak émelygek és rengeteget alszunk. Egyébként a hétvégék a legrosszabbak amikor itthon vagyok, mert a melóba muszáj magam tartani, mivel még nem tudják és nem is akarom elárulni amíg nem látszik. - bár a nacik csak kigombolva jók rám Kép de súlyra még csak max 1kg-t híztem.

Zita,
Ha van időd légyszí írj át minket, ma vagyunk 9+0.
köszi

puszilok mindenkit,
drika
drika

Drika!

Hogy rohan az idő! Még csak most derült ki, hogy a hálótokban zebrát tartassz, és tessék máris 9 hetesek vagytok!KépIrigykedem de nagyon!

Igazából azért írok, mert olyan jó olvasni, hogy ilyen szeretettel beszélsz a családodról!KépKép
Nagyon jó ember vagy!Szerintem!

Nekem meg egyre kínossabb ez a baba ügy!Anyukám minden egyes alkalommal követeli az unokát, a tegnapi vendégségben is ezt kérdezgették tőlünk!1,5 éves kisfiuk van!
Én meg nem akarom mondani hogy már 4-5 hónapja próbálkozunk, mert ha egyszer ezt kiejted a szádon, mindig ezt a fejleményeket kérdezik majd az embertől.
Én meg ezt nem akarom, mert ha 4-5 hónapig nem jött össze, lehet hogy még sokat kell küzdenünk, és ezek a kérdések mindig olyan elszomorítoak és kínosak!

Üdv

Kép

Kép
megann

Szia Megann,

Mi 1.5 év vagyunk házasok, de már előtte is együtt éltünk. Így nálunk is elég gyakoriak voltak ezek a kérdések. És utáltam is, az összes rokon, barát, ismerős midig ezzel jópofizott. Persze mosolyogva válaszoltam, hogy majd eljön az ideje, de közben belülről majd meg ütött a guta, hogy hagyatok már békén, hát éppen azon vagyok és nem olyan egyszerű.
Én se mondtam el soha, hogy próbálkozunk, mert gondoltam így sok mindentől megkímélem magunkat. (szerintem jól tettem)
Most igy utólag, ha belegondolok már nem tűnik olyan nagy időnek, amikor összeházasodtunk abbahagytam a fogigátlót, ezútán 6 hónap szünet és indult az akció. Majd az ezt követő 9 hónap "kitartó" munkájának az eredménye amivel most fűnek-fánaknak dicsekszem.
Szóval kitartás és mindent bele! Tudom, hogy hamarosan rád is ez a csod vár. Kép Kép

Köszönöm a dicséretet, jól esett Kép

pusz,
Drika
drika

Drika!

Igen, tudom, hogy ez nekünk nőknek nagyon kínos, es tuti a többiek is így vannak ezzel a fórumon!
A férjem peresze nem érti hogy miért kell "mismásolni" meg minden, de a férfiak ennél "tompább" érzésú lények!
Én,(es mi nők mindannyian), még azt is észrevesszük ha valaki kérdőn, kíváncsian és várakozón néz ránk!És sajna még az embernek a barátai is átalakulnak pozítiv tesztre éhes 'hiénákká'!(persze jó értelemben)Látszik rajtuk hogy a friss hírek izgatják őket, megjött?,nem jött?? Nem kérdezik de látszik rajtuk! És ez ugyanolyan kellemetlen mintha nyiltan nekemszögeznék a kérdést!
A férfiak meg persze vakok ehhez, ezért nekik ez nem is jelent ekkora problémát!

Hát jól kilelkiztük magunkat!
Most megyünk egy nagyobb baráti társaságba, már előre gyakorlom a bájvigyort és az elhessegető válaszokat!!!

További jó hétvégét!
És pihend ki jól magad hogy legyen erőd egy újjabb munkával teliKép hétre! (Egyébként én sem mondanám meg a babót, csak ha már elmúlt 3 hónapos és látszik.)

Kép

Kép
megann

<font color="ff0000">GITTA!!!

Olvasod még a topikot? Mi van veled? Merre jársz? Félek rákérdezni, mi van a pocaklakóval? Remélem semmi baj és nem ezért nem jelentkezel!!! Régen volt már július vége, mikor hírdt adtál a zebrás tesztről.</font>

puszika
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!Kép

Most van egy kis időm a táblára!
Én tegnap új ciklust kezdtem!Kép De új ciklus, új remények!Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Lányok!

Mostmár végképp szomorú vagyok!
Reggel csak 36.8-at Képmértem a 23. cn-n!
Hihetetlen de még mindíg hiszem hogy nekem normális cikulsaim vannak!Minden egyéb tünet (hasgörcs, csak 1-3 óra hosszú 13-14. napon, billings féle váladék(sok), minden egybevág!!
Csak éppen a baba nem jött össze megint!!!!KépKépPedig még a cicim is állatira fáj!
Na ezért fogom kierőszakolni a hormonvizsgálatot,sőt tovább megyek, ultrahangos nyomonkövetést is fogok kérni a FIZETŐS, MAGÁNNŐGYOGYITÓL!!!Mivel képtelenségnek tartom, hogy ilyen extra kérésekkel nem hajtanak el az SZTK-ból!!Kép

Kép

Kép
megann

Megann Kép

Ne legyél szomorú. A vizsgálatokat végeztesd el, már csak azért is, hogy megnyugodj, de remélem (biztos vagyok benne), csak megnyugtató eredményeket kapsz Kép
Nem keltél korábban és azért mértél alacsonyabbat? Nekem ha korán kelek kb fél óránként egy tized fokkal alacsonyabb.

Nálunk már annyira régen húzodott baba dolog, hogy lassan kezdtem érezni,hogynincs minden rendben, de azt nem gondoltam volna, hogy mind a a ketten ilyen "bénák" vagyunk. A párom legújabb meglátása:
" Tulképp minden rendben, a te petéidhez elég spermám van" Kép
Ezen jókat vihorászunk, várjuk, hogy kiderüljön a nagy menetrend és közben persze reménykedünk. Na jó én időnként azért kesergek egy kicsit. De tényleg csak egy kicsit.

Egyébként én sem szerettem beszámolni a dologról. Mi 7 éve vagyunk együtt, és már mindeféle kérdés elhessegetésében profik vagyunk. Nagyon sokáig a mikor házasodtok már össze volt a téma, aztán amikor belenyugodtak, hogy nem házasodunk, akkor elkezdtek jönni, a mikor lesz már gyereketek kérdések. Gondolom, most, hogy majd nemsokára lesz (csak fél év és jöhet a lombik!!! Kép ), majd megint jönnek a de akkor már össze kéne házasodnotok jellegű megszólalások. Kép
Egyébként péneteken felhívtam Anyut, elmondtam neki mi van. Pont Pesten volt továbbképzésen, úgyhogy együtt ebédeltünk és megbeszéltük. Nagyon jól esett. Aztán otthon elmondta Apunak, aki este felhívott és olyan tipikus zavarban vagyok de azért segítenék valahogy férfi módón hebegett a telefonba. Olyan aranyos volt Kép. Szombaton meg is látogattuk őket egy kis névnapozásból kifolyólag, elötte jól a lelkemre kötötték, hogy a Nagyinak még ne mondjunk semmit, ne izguljon szegény. De látszódott, hogy nagyon rajta vannak a témán, mert legalább félóránként valamelyikük mondott valami "majd ha lesz unokám" típusú mondatot. Úgyhogy délutánra már a nagymamámnak is feltünt valami és jól rákérdezett, hogy mikor lesz újabb dédunokája. Mondtam, hogy ne izguljon, majd szólok Kép Bár nem tudom hova siet, a legkisebb még csak 5 napos Kép

Ma meg karácsonyi ajándékokat voltunk venni. Én legszívesebben már most felvásároltam volna a gyerekosztályt és a játékokat Kép Voltunk a Bredonban is a kicsiknek ajándékot venni. Mondtam is, hogy ki van írva, hogy bababolt, vegyünk egy babát és akkor nem kell várni fél évet Kép Közben kiszámoltam, hogy ha tényleg fél év és lombik, akkor lehet, hogy januárba születik meg a gyerekünk és én is januári vagyok Kép

Egész vidám kis hétvége lett volna. Viszont estére megfájdult a torkom. Most szopogatom a meleg, mézes teát és remélem reggelre vagy elmúlik, vagy be is lázasodom. Utálnék félig betegen dolgozni menni.

Puszi mindekinek. Szép új hetet, csupa jó hírekkel.

wish

Kép Ma= tegnap. Mire elküldtem hétfő lett Kép

wish

Sziasztok. Iszonyat hülye höm volt az utóbbi 5 napban. Szerintetek ez normális?
37.1, 37.1, 37.2, 37.4, 37.0
Most ez esésnek számít? És hüvelyi mérés...
A 37,4-nél meg akartam nézni hónaljba is, de 3 perc alatt ráuntam de már akkor 37 volt. Pedig nem vagyok beteg
Ez most mi???? Kép
Köszi? Krinyoka
krinyoka

Sziasztok!

Krinyoka
Szerintem nem hülye a hőd, hanem nagyon is jó! Kép

Wish
Nem semmi, hogy ilyen nehéz helyzetben ilyen vidámak tudtok lenni Kép Ez nagyon jó, így tovább! Kép

Megann
Te mért nem vagy bent a táblázatban? Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Zitus!
Örülök, hogy nem keseredsz el, remélem új ciklusod meghozza a várt zebrátKép

Megann!
Én nem értek a annyira a hőhöz mint mások, de azt tudom, hogy én már 21 cn-on vagyok és még nem ment 36,6 fölé, de nekem is vannak kicsi görcseim időnként, és a billings féle váladék is rendesen jelentkezett. Én egyre inkább arra gondolok, hogy nekem nincs pé-em.Kép

Wish!
Nagyon tetszett, amiket írtál. Mi sem házasodtunk össze a párommal, igaz nem mi vagyunk az elsők a családba, igy nem csináltak belőle nagy ügyet. De amióta összeköltöztünk, mi is csak azt halljuk a szülőktől, nagyszülőktől, kereszetektől mikor lesz már baba. A bababolttal kapcs. az én párom is mindig azt mondja vegyünk ott, az egyszerübb. 3 kg 20 deka. Maradhat? Hát perszeKép

Bogi!
Jársz még erre? Mi újság? Hőd fenn?

A párom hétvégén azt álmodta, hogy született egy babánk, és annak ellenére, hogy újszülött volt tudott beszélni, és ismerte a tárgyakat. Hát érdekes álom lehetett, de azért örülök, hogy babával álmodott.
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy minden családtervezőben ugyanazokat a vizsgálatokat csinálják, mert nálunk is van egy és gondolkozom, hogy el kéne menni.

Puszi
Nina
nina79

Jó reggelt!

KrinyokaKép
nagyon szorítok neked! Most már nem kell sokat várnod, reméljük fennt marad a hőd!

DodoKép
mi a helyzet nálatok? Nagyon szorítok!!!

Mi még mindig nem tudunk időpontokat Kép.
Hát, nem vagyok büszke arra a tortúrára, ami nálam a szuribeadást jelenti. Kb. fél óra alatt tudom rávenni magam arra, hogy szúrjak végre.
Az elsőnél, amit magamnak adtam be pénteken, majdnem ájulás lett a vége!
Sajnos még mindig nem tudok időpontokat. Kedden megyek vérvételre, néznek ösztradiol és LH szintet, aztán szerdán ultrahang.
Lehet, hogy nem a szuriktól, csak pszichésen, de elég gyakran rosszul vagyok mostanában. Szédülök, hányingerem van és ég a gyomrom és már most érzem a feszülést a petefészkemben. Olyan érzés, mint tüszőrepi elött szokott lenni. Sokszor nem tudok ülni sem. De most már nem tart sokáig!

HajneszKép
holnap már 30.-a!!!

Stella

Kép
stella9

Hát nem tudom, én nem merek semmiben se biztkodni. Majd ha vasárnap se jön meg. Csak ezt az ingadozást nem értem...
De jó lenne, ha nem jönne meg...
K.
krinyoka

MegannKép
Teljesen ugyanúgy érzek mindent mint TE!!!
Nekem sem megy 37-re fel, de múlt hónapban 13.napon éreztem hasfájást(a hőm aznap volt a legalacsonyabb)+ volt nyúlós is (bocs).
Bár mint tudjuk nekem még bejátszhat a fogigátló is. Legalább is reménykedem benne!
Tényleg lehet ilyen, hogyha korán mérem akkor alacsonyabb???????? Ugye lehet?!
Én reggel 6-kor mérem mindig.

Andi
andi81

Stelluska!Kép

KITARTÁS!!!!
Tudom nagyon nehéz, de a fel a fejjel.
Csak a végeredményre koncentráljKép

Mea
mea

Pálinkás jóreggelt!
Illetve frászt, mézes teást,meg max gyógyteásat mindenkinek, mivel szeszeset nemigen ihat senki közülünk!(Na ezzel szemben én hétvégén kirúgtam a hámból, de csak egy picit)

Tündi!
Megfogadtam, ha idén semmi, januárban feliratkozom a táblicskura, ha Zituska lesz oly kedves bevenni...
Félek, hogy ez lesz a végeKép

Andi!Nina!
Hát én most szentül megfogadtam, hogy elmegyek a magánnőgyogyihoz és 'beméretem' magam minden féle szempontból!Ott aztán nincs mese, kiderül, hogy van e pé, vagy nincs!

Krinyóka!
Örülj neki, hogy 37 fölött maradt!KépLehet hogy örömében ugál a hőd!!!!Hadd ugráljon csak ilyen szép magasan!Szorítok!!!

Stella!
Szegénykém! Lehet hogy mégiscsak a gyógyszerek mellékhatása! Meg azért közeledik az évvége!
Eddigre mindenkinek előjön a fáradtság!
Jobbulást Neked minnél hamarabb!

Wish!
Az én párom is akart vásárolni már kisbabát egyszer, csakhogy a Corában!
Egy bébihordóban alvó babára mutatott és azt kérdezte: Te láttad hogy azt, ott, melyik polcon találák, nem keressük meg mi is???
Hát olyan keserédes mosolygás fogott el, de azért olyan vicceske volt!

Kép

Kép
megann

StellaKép
Bizony, holnap már 30-a! Haladunk lassacskán a cél felé. Hát nem mondom, jól rám ijesztettél ezekkel a rosszullétekkel! Lécci lécci, mondd, hogy elmúltak már!!! Kép
Kitartás Stellácska, nemsokára túl leszel rajta és jön a boldog pocakosodás!!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Szépséges, tartalmas, akciódús, töténésekkel teli hetet mindenkinek!!!!

Dodo,
köszi amit írtál. Tisztában is vagyok a dolgok helyes menetével, hisz itt megtanultam, de a dokik...
Izgulok szerdáig..Ha jól emlékszem akkor tesztelsz.

Drika!
Már 9 hét.. tényleg rohan az idő!! Milyen öröm is az első unoka.. pláne a dédunoka..
Az én nagymamimnak már három van, és célozgat, hogy szeretné megérni a miénket is, ilyenkor olyan lelkifurim van. Mi lassan már 5 éve vagyunk együtt, de csak most határoztuk (határozhattuk) el, hogy jöhet a baba. A párom már a megismerkedésünk elején rögtön szeretett volna, de sok tényező nem engedte, sajnos. Bár akkor elkezdtük volna a vizsgálatokat..., de hát ki gondolta volna???
A szokásos macerálós kérdésekre mindig azt válaszolta: tegnapra szeretnénk, és hármat!!! Engem most az bánt, hogy a család mindig a korom miatt piszkál, és unom már a kitérő válaszok fogalmazását...
A múlt héten nagyon elkenődtem, mert a családunk lányai (unokatesóim), iszonyatos természettel vannak megáldva, pletyi megy ezerrel (rosszindulattal társítva), meg a célozgatás. Furcsa nekik, hogy nem a váratlan gyermekáldás miatt házasodtunk össze, mint ahogy azt ők tették. Persze a frigyüknek már nyoma sincs.. Na mindegy.. Utálom a rosszindulatot, de nagyon!!!

Szerintem is jól tetted, hogy nem kötötted az orrukra, hogy már próbálkoztok, olyan tapintatlanok tudnak lenni az emberek..
MI sem kötjük senkinek az orrára, csak Ti topicosok tudjátok.
Vigyázatok nagyon magatokra, puszilom a prüntyőt, add át neki, légyszí!! Ha tudsz, rakj majd fel UH-képet! Köszi!

Zitus, remélem ez volt az utolsó huppanásod!!! A következő hónapban fennt maradunk ok.?

Bogi merre jársz???

Megann, a doki mizériát én is átéltem, és már kezd nagyon elegem lenni. Én magándokihoz járok, és az első alkalommal azt gondoltam jó helyen vagyok. Rögtön elküldött hormontükörre. Viszont most, hogy kiderült a progi-bibi, clostit írt fel, de ellenőrizni csak a 3. hónap után akart, könyörögnöm kellett, hogy a 2. hónapban rám nézzen. Nem értem??????Miért van ez így???
Ugyanott tartok most, mint okt-ben. Mert az SZTK-s doki is clostit írt, szintén ellenőrzés nélkül.. Bár ő hormontükröt nem csináltatott. Lehet, hogy jó diagnoszta??? Most ott tartok, hogy nem tudom mi legyen?! Az Elevitet mindenképp szedni fogom, a clostival együtt, mert meggyőzött, hogy : "csökkenti a magzatot érintő egyes fejlődési rendellenességek kialakulásának valószínűségét"!..
A Dodo által ajánlott Aloét majd később..

Mea így utólag: Nagyon boldog szülinapot! Kívánom, hogy a következőn, már melletted szuszogjon a babócád!!!

Stella, Hajnesz külön extradrukk Nektek! Sok sikert az elsőhöz, remélem többre nem lesz szükség!

Úgy vettem észre, mintha mindenkinél elindult volna valami!!! Vagy kiderült a bibi és orvoslás folyik, vagy már éles a dolog!!! Jó ezt látni!!

Jázmin, mi van veled? Voltál azóta vizsgálaton?

Wish, hihetetlen jól veszitek az akadályokat!!! Meg is lesz a gyümölcse! Le a kalappal előttetek!
Sok erőt adsz nekem is!

Pusz
Dana
dana

Köszi Dana, ugyanezt kívánom Neked isKép

Én is clostit fogok szedni, ha most megjön.
Nekem még komolyabb vérvétel sem volt csak egyből írta a Clostit!!! Az nem baj???

Lehet azt csak úgy szedni???

Uh-ra mondta, hogy kell majd mennem a 13-14. napon, hogy ellenőrizze.

Mea
mea

DanaKép
Köszi szépen a drukkot, nagyon jól esik minden bíztató szó, remélem, tényleg nem lesz többre szüksége egyikünknek sem!
Az idő miatt ne legyen lelkifurid, hogyan is tehetnél róla, ezzel nem szabad emésztened magad!!! Fő, hogy mindig előre nézzünk és lehetőleg optimistán!KépKépKép Meglátod, nemsokára melletted is ott szuszog a kis trónörökös!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?