Nekem hál isten nő főnököm és tudja hova járok... Ha apival kellett menni és tovább tartott mint 4 óra akkor szabit kértem.Ha csak UH volt vagy 4 órán belül meg tudtam oldani akkor vagy 4 órás belépő vagy 4 órás kilépőt kértem.De egy szóra elengedett mindig!Sőt volt hogy 3/4 10-re nem értem vissza hanem 10 után kicsivel akkor se variált 4 órás belépőt írt és kész.
Tapolcán úgy van,hogy:
- mikor újra belevágunk lombikba elmegyek mensi 3-5. napja közt. Akkor +csinálják 3.napi vérvételt,apinak is vérvétel,beszélek Török dokival... ( UH ) ilyenkor mondja mikor menjek legközelebb ( kb.15-16.napon )
- 15-16. napon ha megyek felírja a szurit ( suprefact ),UH,apinak sperma vizsgálat
- következő a 21. napi vérvétel ( UH ), apinak viszünk spermát lefagyasztani,legközelebb akkor kell menni,ha megjön a mensid
- ha megjött aznap vagy max. másnap megyek felírja a másik szurit ( gonal ) ( UH )Ilyenkor ad 1 kezelőlapot ilyen táblázatos,amin rajt van minden( szurik,stimu napok,mensi napok,kontroll stb.. ) Ebbe beírja mikor kell menni mégegyszer melyik szuriból mennyit szúrj...
- Én most mensi után csak 6. nap mentem UH+vérvétel.Ezután +4. nap volt +UH és ekkor felírta a tüszőrepesztő szurit.De ez mindenkinek más függ mikor esik bele hétvége és kinek hogyan nőnek a tüszői!!!(Volt akinek többször kellett még menni és elhúzódott mert írni kellett még fel neki gonat,mert nem úgy fejlődtek a tüszők.Ez nagyon egyéntől függ.)
- utána 2 napra rá van a leszívás.Leszívás után +2,3,5 napra van a beülti attól függ hogy fejlődnek az ebrikék.De mi most kivártunk blasztociszta állapotig én 5 naposan kaptam vissza őket.
- és aztán a teszt.