A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hozok pár képet a Makarskáról G-nek :-)

MENTEK A SZERPERTINEN A HEGYEK KÖZÖTT:

Kép

ÉS AZTÁN EZ VÁR TITEKET:

Kép Kép

BESZÚROK MÉG EGY KÉPET A HOMOKOS PARTRÓL FELÜLNÉZETBŐL, AZTÁN AHOGY AZ OMISI HEGYTETŐN ÁLLUNK S-VAL, VÉGÜL A HELYI KILÁTÁS (AZ APARTMAN TERASZÁN KÉSZÜLT):

Kép Kép Kép
irina

Bocs a duplázásért, jön az elmaradt kép:

Kép

MEGGYŐZŐ HELY, UGYE?

Rugó tündéri a zöld pólójában a cicával! :-)
irina

A teraszról készült képen szemben Hvar szigete, hajóval át lehet menni. Egy luxussziget, nagyon szép, nagyon gazdag emberek nyaralnak rajta, a többiek meg nézik és strandolnak. Tényleg gyönyörű.
irina

Hajóval = Splitből indul. Odáig kocsival érdemes menni. A helyi kalerekkel nagyon kell vigyázni, ha netán buszoznátok, a buszjegyet azonnal kell érvényesíteni a vezető melletti jegylyukasztón, akkor is, ha nála vettétek -- minket nagyon meg akartak büntetni, ez volt az egyetlen kellemetlen momentum a nyaralás alatt.

Eldugultam. :arrow:
irina

Hú, már nagyon várjuk :P :P :P

Köszönjük a képeket és a tanácsokat.

Ez Rugónak a lime-színű pólója. A harisnyadiszkonttól veszem, olyan 600 ft darabja, vagy hogy adják... A kivi úgy megtetszett, hogy kapott lime-ot is. Hagy nyomuljon zöldben 8)

Irina, hogy milyen kis gondtalannak tűnsz azon a képen :lol:

Kép
vindolanda

köszi Vindo :) :) de örülök,h. tetszik neki :)

:arrow: majd ha Mírát is leadtam a táborba jövök :)

KépKép
viranka

Köszönjük szépen, csak attól tartok, épp pihi nem lesz... Drukkoljatok, hogy ne nyúljak ki... :)

Szép napot, hetet nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori

még írtam egy kicsit Oda, leginkább azért, hogy a saját számomra meglegyen vhol, már így is elfelejtettem egy csomó részletet...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D

Viranka, vele is alszik.

Kép
vindolanda

Hahó :roll:

Kép
vindolanda

Csak gyorsban mert rég jelentkeztem.
A képre visszatérve :D és én lemaradtam arról a találkozoról. :( Amúgy pár hónapja találkoztam Kolbival és sorry nem adtam át mindenkit puszil és jól vannak.
Tőlünk nem messze dolgozik :lol:

Én még mindig munka fronton kínlódok. Annyira bonyolult az ügy, hogy le sem írom. De lassan már kezd betelni a pohár. Elvileg most már mindenképpen szabi és utána vagy lesz munka vagy fizetnek.
Most még a szabi mikortól kérdéskörén harcolunk, mert ígértek valamit, amit ma másképpen gondolnak én meg nem...na remélem értitek.

Amúgy jól. Dani elkezdett CSANA-ban aludni heti 2 napot, mert van valami kilátásban, amit azonnal kellene kezdenem és nem szeretnék vele nagyon kiszúrni. Szegény minden reggel rettenetesen sír (csak heti 2x megy) és nyújtja felém a kis kezecskéit, olyan nehezemre esik ott hagyni...de aztán semmi baja és jól érzi magát és mikor megyek már mosolyog...
Lili még pár hétig van oviban, utána szünet, de időnként kiveszem neki a pénteket, most még tudom.

Panndi
Gyönyörű Gábor és nem semmi szülés....

Bocs hogy másra most nem reagálok

KépKép
KépKép
fleur

Hahó :lol: :lol:

Ma már megjártuk a fogorvost, cicusom fájlalta a fogát így elvittem. Van rajta egy pici lyuk :( . Látszik, hogy szépen van neki ápolva de sajna az én rossz fogam örökölte. Betömni egyenlőre nem tömik. Napi sokszori fogmosás, hogy ne maradjon benne semmi így nem fog fájni. mivel tejfog tömni csak végső esetben fognak :roll: Elmex fogkrémet kellett venni, a többi nem igazán jó a fogdoki szerint.

Vindo Rugó és helóó Kázmér csúcs :lol: :lol:
de édes, hogy vele is alszik :lol:

Fleur drukk a munka rendeződéséhez+++++++++
mielőtt elkezdenéd megyünk felétek.

Irina szerintem valamelyik hétköznap lesz a nyerő, a hétvégéken itthon van Z és végre gyerekezhet.
Gyönyörű helyen jártatok :lol:

Csajok egy közös játszóterezés a hajógyári szigeten???

Vera laza heted lesz :D
mindkét gyerek táborban.
Ottalvós vagy hazajárós?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur, egy kalappal :!:
Szabadságok.... Brrr.
Na, majd elmarad a sírás is egy idő után Daninál.

Móni, szegény Gréta a fogával...

Azt nem tudom, hogy Rugó kinek a fogát örökölte. A szája formája a Gáboré. Nekem jó fogaim vannak (bár egy fogszabályozás még most is rám férne, de majd a következő gyerekkel, ha itthon leszek, akkor talán), Gábornak problémásabbak. Egyelőre Rugó fogaival semmi gond, elég szépek is. (Igaz, nála a cumisüveg, itatós pohár, cumi egy az egyben kimaradt - nem tudom pontosan, ezek hogy hatnak rá, de mintha mondanák, hogy ezek nem túl jók. Nem tudom, G. ezekkel hogy állt kiskorában.)
A fogmosások lehetnének nála rendszeresebbek, néha csak este mossa meg a kádban :roll: :oops:

Voltunk délelőtt a védőnőnél, már vagy 8 hónapja nem jártunk arra. Rugó 99 cm és 13,6 kg. Szépen fejlődik állítólag :P Elsorolta a védőnőnek a biciklije színeit. Legalább már elhiszik, hogy beszél is.

Képzeljétek, a múltkor megkérdeztem az állatlexikont nézegetve, hogy mi van a képen, és mondta, hogy "csikóhal".

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi túl egy jó kis mozgalmas hvgén:-)

Fogkréme közül minden fogorvos az elmexet ajánlja :roll: nálunk Áronnak valamilyen szinten, mintha lassabban romlanának az eslő fogacskái :roll: Péternek gyönyörű fogai vannak, az egyik hátul lukas, néha fájlaja, de olyankor jól kimossuk és elmúlik. Áron örökölte az én rossz fogaimat, nekem már 3 évesen az elsők mind feketék voltak :shock:

Vera milyen tábor? lemaradtam....de tuti jó lesz:-)

Fleur, hát kiváncsi vagyok milyen lesz nálunk is majd az elszakadás novemberben Áronnal, ő is egy jobban ragaszkodó tipus, de ez még ugye változhat.

Rugó képek szuperek!!!!!

Irina csodás helyek!!!!

Heni
KépKép
heni81

Arra gondoltam, be kellene iratkozni a helyi könyvtárba is, állítólag sok gyerekkönyv van. Az egyik levelezős tanítványom ott dolgozik, ő mondta, hogy menjünk :D

Rugó elég bamba lett így délutánra, lehet, jót tenne neki egy kis mozgás :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Végre megebédeltem,már jól vagyok :)

Nekem a múlt hét közepe és vége kicsit zsúfolt lett :)
Én balga bevállaltam a gyerekek tábori ruhájának megvarrását(lepedők széttépve,körbeszegve,nyaknál kivágva,végülis egyszerű lett volna).Szerdán 20-an,péntek estére 38-an vasárnap du.6kor tudtam meg 41 gyerek lesz... az volt a mákom,direkt többet varrtam :)+hajak ami fonalak feldarabolásával kezdődött majd összevarrtam őket középen.Közben szombaton leugrottunk sógorékhoz.Szóval a munka nagy része maradt vasárnap du-ra. jah és a gyurmafőzést is elvállaltam lelkesen :) Pénteken,mikor lett volna 1kis nyugi,kaptam kölcsön 2 gyerkőcöt,nehogy haladjak azzal amit bevállaltam :) Gyurmával még tartozom,majd ma-holnap befejezem,kaptak 2 napra elegendőt (7 csomagot :) még kell 5 ) :)
ma meg Mírát vittem kontrollra,kb. 1re értünk a táborba.
Jó lenne 1 kis nyugi,mert gyöngyöznék,horgolnék :)

Andi,hogy vagytok?

Móni,tesódnak adtad végül a karkötő+gyűrűt?

Dóri,vigyázzatok magatokra :)

Heni,hittantáborba mentek, 8-4ig tart 1 hét "pihi"

Vindo,de édes :) :)

Irina,klassz hely :)

:arrow:

KépKép
viranka

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

néma csönd....

KépKép
viranka

Ja, elég nagy a csend.
Most Böszörményben vagyok éppen, Rugó csanában.
Éjszaka volt valami rémálma, a párna meg az ágy közötti réstől félt, hogy kijönnek onnan pókok :shock: Egy fél óra volt, mire visszaaludt.
Én most éjszakáztam, úgy hogy ez így reggel négy tájban kimondottan jól esett :x

Itt ronda szeles idő van.

Tegnap beiratkoztunk délután a helyi könyvtárba. Állatos könyveket vett ki Rugó, meg én is kivettem akvarisztika könyveket meg hasonlókat.

Holnap konferencia, de most éjjel már aludnom kellene, mert igen álmos leszek, ergo béna :roll:

Kép
vindolanda

Ami a fogkrémet illeti, mi asszem Gabit használunk. Mindkét gyereknek szépek a fogai. Zsozsira oda kell figyelni, neki más a nyál összetétele - hamar lepedékesednek a fogai.

Viranka gyönyörű dolgokat készítesz! :) Láttam Móninál a csodáidat!

Láttam a Rugóról készült képeket. Édes ez a kölök nagyon! :D Megmondom őszintén én soha nem adnék a Fiamra lány pólót. Pláne Hello Kitty-set. Szerintem egy kisfiú legyen vagány igazi kispasi. De ez csak az én véleményem. :)

A Hajógyári szigetes játszóterezés jó ötlet - még nem voltunk. Mikor lenne?

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, így szép az élet, ha különbözően gondolkozunk :wink:

Kép
vindolanda

Vindo! Én is ezt vallom! :) Milyen unalmas lenne a világ egyformán gondolkodó emberekkel. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok :)

Vera hát igen, megkapta :roll:
de csak mert nem volt szívem nem odaadni olyan nagyon tetszett neki :lol:
rögtön mondta is, hogy vesz gyöngyöket és ezt megtanulja mert csodás amiket csinálsz :D
Én viszont béna voltam és elszakadt egy fűzött barna karkötőm, minden darabja megvan, ha kellően szépen kérlek és még le is fizetlek egy kis (nagy) üveg valamilyen házi lekvárral akkor újrafűznéd?

Mesi amikor ráértek és jó az idő is :lol:

Vindo könyvtáron mi is gondolkozunk nagyon.
cicust is nagyon érdeklik a könyvek :)
rémálmok, hess

KépKép
Kép Kép
l.móni

Amúgy a könyvtárban pókos könyveket keresett Rugó. Fél tőlük, de nagyon érdeklik is egyben :roll: Ha rémálma van, akkor az a pókoktól szokott lenni. De pont nem volt külön könyv a pókokról.
Itt nincs sok könyv helyben, csak egy kicsi könyvtár. Szinte csak gyerekek és nyugdíjasok járnak oda, a felnőtt beiratkozási díjnak az árát úgy kellett kikeresni :roll:

A nemekkel kapcsolatban azért is vagyok elnéző, mert borzasztóan fiús lány voltam mindig, fára mászós-kardozós-koszos-sose babázós típus, aki sose hord szoknyát (azóta sem). Aztán, mivel elég szegények voltunk a bátyáim régi ruháiban jártam általában.

Karkötő :?

Kép
vindolanda

Nem csak a ruhán múlik VindoÉn inkább vagánynak öltöztettem cicust aprónak mint csininek és most olyan csajos dolgok kellenek neki, hogy csak lesek :shock:
pörgős szoknya, ha nadrág akkor az csini legyen és ne laza és a sportcipő nem megy ám a szoknyához anyu, kopogós cipő kell (ilyet még nem kapott, de melegítőt pl varrattam neki, csajos, derékszabásos mellénnyel, azt imádja) :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én is itt :)

Háát, én is Mesivel értek egyet. Valahogy nekem az más, ha egy lány öltözködik fiúsan, de nem tudom, miért más. De Rugó nagyon édes, jó sokat beszél már :)

Verus, köszi, jól vagyunk, nagyon élvezem, hogy hárman vannak, olyan jó, mikor bekötöm őket a kocsiba, hátranézek, és ott ülnek egymás mellett. Biztos még túltengenek bennem a hormonok, de ilyenkor elolvadok :lol:

Na meg ilyenkor is:

Kép

Kép

Bár ezeket az öleléseket egyelőre a lányok jobban élvezik :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Oh de édesek a csajok Gáborral! Meg kell zabálni, elhiszem hogy klassz dolog...

Hát igen fius lányok...de Rugonak jól áll!! :-) és tényleg úgy a jó ha nem vagyunk egyformák, halál unalmas lenne! :-)

fogak: :? Emmának egyenlőre szépek! Ápolják is az oviban is ( mindig csupa fogkréma pólója ) meg itthon is.:-)

játszóterezés jól hangzik, na ha pesten járunk mindnképp! Hátha rá fog érni vki más is ...:-)

Irina: klassz képek, jó hely!

Dalma igen mozgékony....:-)

Megvagyunk! Minden ok. Szombaton anyuéknál voltunk du-án, apum meg tesóm névnapját ünnepeltük, aztán Emma este ott aludt, mi meg "buliba" mentünk. 2 ig maradtunk. Jót beszélgettünk, iszogattunk...én persze alkohol mentes koktélokat! :-)
Vasárnap meg anyósnál voltunk és próbáltuk behozni a kimaradt alvásidőt..:-)

Ma takarítottam, jó kemény a pocakom..és nőt vagy 3cm-t. :shock: Most megint nagyon érzem a szemérem csonto, a hátam is fájdogál néha ..biztos nő a gyerkőc..:-)

Remélema héten sikerül annyit félre rakni hogy el tudjunk menni 4D-re. :-) vagy jövőhéten. :-)

Nagyon ramaty idő van, hűvös, bolond szél., néha eső... :? Mit csináljunk du-án? I pesten van.

Nálatok mi a program du-ánonként?

Lehet elmegyünk vmi kismama rövidnacit nézni. A héten nincs a kis barátja az oviban, de olyan vidám volt mikor mentünk érte du-án, nagyon várt, de annyira cuki vidám volt, csak úgy pörgött....ma reggel meg I ugye ment pestre és a kollegája vitt minket oviba, Emma nagyon élvezte....:-) Lehet nem is tesz neki rosszat ha nem csak Dáviddal játszik...összevont csoportok vannak, de a két csoport amúgy is sokat van együtt, így a gyerekeket és az óvónöket is jól ismeri Emma és már ott is van 1-2 nagy fiú aki a barátja.:-) szóval remélem rájön hogy lehet több barátja is egyszerre.

orchideám megint hoz egy új bimbót..:-)

hát ennyi jutott eszembe

Silka, Sense...rég olvastunk róluk!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Andi,nagyon szépek :) :) mint mindig :) s nem fura h. 2 lány után 1 kisfiút kell pelenkázni? :) S becézitek,vagy Gábornak hívjátok?

Móni,okés,de csak is kizárólag almás cseresznyés fahéjas lekvárt fogadok el :lol: :wink: :oops:

ez tök jó link :) szerintem ma-holnap kipróbáljuk :) vagy jövő héten :)
http://gyereketeto.blogspot.com/2011/05 ... zilag.html

:arrow:

KépKép
viranka

Vera :lol: :lol: hát nem főztél drága?
Majd meglátjuk, készülni fog sárgabarack lekvár is, na meg őszibarack is és mindjárt magozom a meggyet is :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

nem volt kocsim,nem tudtam cseresznyét szedni nálatok :)

KépKép
viranka

micsoda indok :D
a fa tetején még van extra finom, mézédes fekete cseresznye 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

de azért Te mászol fel :) én nem merek :) :oops:

KépKép
viranka

:mrgreen: :mrgreen: szerinted miért van még fent a fán???
Ha nekem kéne leszedni akkor az ott marad :D
de van a fagyómban, ha gondolod egy zacskóval felajánlok, 2-3 üveg lekvár lesz belőle biztos :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Panndi de édesesek:-) és hogy mennyi haja van Gábornak!!!!!

Vindo rugón jól áll a hello kitty, szerintem kérni kellene , hogy legyenek hello kittys fiús cuccok is :wink:

én is fiúsan öltöztetem őket, mindig vagányan:-)

Fogak: hát Áronnak még csak 6 foga volt, amikor észre vettük( ő nem igen engedett a szájához érni sem) hogy a felső 4 fog szineződik :evil: éves körül volt. Tudtam, hogy ezeknek annyi, érzékeny is volt neki, ha mostuk, orditott, vérzett is az inye :( de ez elmexnek köszönhetően még megvannak neki. Péterke Gabit használ, de neki gyönyörüek, Áron sajna ezt tőlem örökölte:-( én úgy gondolom, hogy ez genetikus, nálunk tesómnak egy lukas foga sem volt még, az enyémek romlandóbbak. ( én meg anyutól örököltem)

Tegnap itt volt tesóm, befestette a hajamat csoki barnára, jó lett:-) vannak új körmeim is :-) készen állok a lagzira:-) megyek fodrászhoz szombaton reggel, kontyot csinál majd.

Heni
KépKép
heni81

De nagy a csend :roll: :(

Heni Péterkének sok boldog névnapot :D

Biztos csini leszel a lagziba :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Péternek boldog névnapot :)

Ma beszereztem életem első bírságát :? bár megállni tilos táblát nem láttam,de így jártam.
Ujjaimat nem érzem,bébicipőt horgolok,duplaszállal,kis horgolótűvel,holnapra :) szerencsére mindjárt készen vagyok :)

Móni,akkor felküldjük a gyerekeket,vagy a pasikat :) :) fagyóból ne adj,majd jövőre csinálok :)

jah és Fb-on textilcsodáknál tessék lájkolni az alkotásaimat :) nyerni szeretnék :) :) (csak ma vmiért nálam nem müxik a fb..

:arrow: vonatozni :)

KépKép
viranka

Halihó!

Mónikám, értem -- azt kellene eldöntenünk, hogy akarod-e Ádit is látni, ha igen, akkor csak júl. 18-tól tudunk találkozni (11-től ovis szünet, addig oda jár, de utána már megy is a nagyiékhoz kb. egy hétre), ha nem, akkor előtte is már.

Panndi, csodásak a gyerekeid hármasban a képeken!
Az elmúlt egy hétben két nagycsaládnál is vendégeskedtünk (egy négy- és egy háromgyerekesnél is), nagyon jó volt a hangulat. :-)

Heni, utólag is nagyon boldog névnapot Petikének!
Aztán az esküvői külsődről hozzál ám fotót! ;-)

Verus, elképesztő, miket gyártasz! ;-)

Fleur, most nehéz, de Danika szerintem is hamar megszokja majd a reggeli elválást is.

Vindo, naná, hogy fejlődik Rugó, ezerrel!

Lányok, Ádira 5 napja nem adunk pelust éjjelre és még egyszer sem ázott el, nem is ébredt, reggel pisilt csak a WC-be. :-)

Próbálom nyomni a munkákat, mert az ovis leállás idején Ádi alvásideje marad dolgozni. Megyek is.
irina

Sziasztok.

Ideérek végre.
A tegnap jól sikerült, konferencián voltunk. Rugó el volt keseredve reggel, mert azt hitte, őt is viszem a konferenciára :roll:
Az angol workshopon belesimultam az átlagba, voltak persze, akik sokkal ügyesebbek voltak, a román kutatók különösen ügyesen beszéltek, meg az idősebbek, de most már látom magam előtt a célt :wink:
Finom kaják voltak, nokedlit ettem pörkölttel.
Estére értem haza.

Ma pakoltunk eddig, mert a lakás romokban.
Most ült le Rugó kicsi piros traktort nézni. Cseh nyelven, valamiért azt szereti :shock: :lol:

Péternek boldog névnapot utólag is!!!

Ádi igen ügyes :D

Viranka, én egy mikuláscsomagot kaptam tegnap :oops:
G. munkahelye a belvárosban van, és a nap végén felszaladunk hozzá Rugóval, és együtt indulunk haza olyan fél hat körül este. Erre nem pont akkor jöttek a parkolós emberek :lol:

Heni, biztos csinos leszel :wink:
Én is az voltam tegnap, amíg fagyiztunk Rugóval a főút mellett két adag munkás is rám dudált a konferenciás ruhámban :lol: Bár az is lehet, ez nem engem jellemez, hanem őket:)

Ma talán az egyetemi könyvtárba megyünk majd Rugóval délután. Amíg a könyveket kihozzák, addig meg jó lenne neki megmutatni a botanikus kertet meg a pálmaházat az egyetemen, esetleg a csillagvizsgálót is. Bár nem tudom, ez utóbbi helyre beengednek-e.

Most könyvtárazok egyet online :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, szia!
És milyen volt a konferenciás ruhád? Csak nem szoknyás?!!?? :lol:
Gratu az angol konferenciázáshoz, nagyon ügyes vagy! (Én is most bekeményítek, jövőre két külföldi konferenciára akarok elmenni, az egyik Németországban, a másik Franciaországban lesz, de angolul kell előadni.)
De jó helyek vannak Nálatok az egyetemen (botanikus kert meg csillagvizsgáló)... nálunk csak málló vakolat...
Most örülünk, S is elnyerte a Bolyait.
irina

Ja, tényleg, azt akartam kérdezni Tőled, hogy van valami könyv, amiből angoloztok? Ez esetleg olyan, ami a szaknyelvi tudást fejleszti? Ha igen, nagyon érdekelne a címe, már régóta érdekelne. Bár ennyi erővel lőhetnék a neten Academic writing-os anyagokat is, na majd meg is nézem...
irina

Halihó,

büntetések :evil:

Mi megvagyunk. még 2 hét ovi aztán szünet. akkor majd neki kezdek a babruhákat kimosni+ babkocsit, hordozót..stb-t

a hátam nagyon fáj.:-( úszást javasolt a dokim. :? de azt is mondta hogy ettől "terhes-ség" a terhesség.

na mindegy.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, kitartás, drága!!!
Nekem is fájt már a 4. hónaptól minden a hátamnál, derekamnál, elbattyogtam a gyógytornászhoz, aszonta, járnom kéne, mondtam, nem tudok, mert Fehérvárra kellett utazgatnom, ja meg Bp-en belül napi órákat, nem fért bele.
De Neked nagyon ajánlom a gyógytornászt!!! Sajnos csak pestit tudok ajánlani, de Maggie ebben biztos profi.
irina

Sajnálom én is a büntiket, Vera, Vindo! A zöld színű pakk az mire vonatkozik? Az ovi környékén ilyeneket raknak a szélvédőre. :shock:
irina

végre befejeztem a tanulmányomat, mehet a lektoroknak. 8)
most meg jöhetnek megint a bosziperek.
irina

Ma sem tolongunk... :shock:
irina

Na, akkor tolongjunk :wink:

Jót kirándultunk kettesben Rugóval (busz, villamos, könyvtár, botanikus kert). Négy felé szerencsére G. értünk jött, mert R. már nagyon kifáradt.

Hoztam képeket:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Libanoni cédrus.

Kép

Kép Tobozt dug a zsebébe.

Kép
vindolanda

Büntetés - hát, mivel nem szoktam venni parkolójegyet amiatt a tíz perc miatt, mert Rugóval nem szeretek kolbászolni a 150 méterre lévő parkolóórához, így megérdemeltem :wink:

Szaknyelv: nekem egyelőre alap angol megy az órákon, plusz az én feladataimat csináljuk (poszterbemutató angolul, absztrakt angolul, konferencia izékék angolul). A szaknyelvet most kellene majd ráépítenem jobban, de azt úgyis csak olvasással tudom.
Van, aki erre specializálódott Db-ben, akik habilitáltak mostanában, ő készítette fel őket. Ha odajutok, én is hozzá fogok majd egy fél évet járni :roll:

Kaqk, jó készülődést, mosást stb.
Költöztök akkor? Mikor várható?
Fájás :?

Maggie, Dávid hogy áll a jogosítvánnyal?

Bosziperek 8)

Itt most eleredt az eső éppen.

Rugó teljesen kész van, megpróbálom nyolc körül ágyba dugni.

Kép
vindolanda

Momentán 20 perce felhőszakadás van :roll:

Kép
vindolanda

Mivel nem álltunk be a garázsba, szépen lemosta a gólyasz..t a kocsinkról. Egy hete kapta telibe :roll: :lol:
Most csak úgy csillog-villog.

Kép
vindolanda

itt ronda szürke felhők voltak, dörgött is kicsit, épp csak pár csepp eső esett de észre se vettük, csak most h kinéztem láttam h vizes az úttest. :?

Vindo: kirándulás jó lehetett :-)

Ma meg tegnap sem talált Emma jászótársat..egyedül játszott..kicsit szomorkás volt e miatt. sokan nyaralnak azok akikkel eljátszana, a nagyok lerázzák...mert nem egy tolakodó típus.. :?

Holnap I pesten lesz. így ebéd után megyek Emmáért, itthon együtt alszunk, majd nagyizunk estig, befestem anyu haját, meggylekvárt főzünk.....

ma sütöttem egy piskótát meggydzsem bele tekercsnek..hát a fele elfogyott.....én ettem ettem ettem...holnap is sütnöm kell! :-)

ma du-án itthon vagyunk.....ma nem volt kedvünk menni sehova

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: de jó!!!

Nekünk is ki kellene takarítani, lemosni az autót, a múltkor miko rez volt a program anyuék elvitték Emmát az állatkertbe...most azonnal ezt kérdezte ..h akkor ő megy állatkertbe????? annyira emlékeznek mindenre!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?